14 Metaverses που μπορείτε να εισαγάγετε ήδη το 2022

Αυτό που ξεκίνησε ως ιδέα στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών έχει μετατραπεί σε ένα εντελώς διαφορετικό σύμπαν του 3D γνωστό ως Metaverse. Και κάθε επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας ή της ψυχαγωγίας θέλει ένα κομμάτι από αυτό.

Περνάμε σε μια σουρεαλιστική εποχή του ψηφιακού κόσμου. Τεχνολογίες όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η επαυξημένη πραγματικότητα έχουν κατακλύσει τον κόσμο.

Το Metaverse είναι ένας κόσμος που δεν υπάρχει, αλλά τον βλέπεις και τον βιώνεις έτσι κι αλλιώς γιατί είναι όλος εικονικός. Εάν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε αυτήν την πληροφορία, θυμηθείτε ταινίες μυθοπλασίας όπως το Matrix και το Ready Player One. Θυμηθείτε πώς στο The Matrix, μόλις έμπαιναν στην πρίζα, βυθίστηκαν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους, οι οποίοι λειτουργούσαν με τρόπους άγνωστους στην πραγματικότητα του κόσμου που ζούμε.

Όλοι σε αυτόν τον κόσμο λαχταρούν φρέσκες και νέες εμπειρίες. Αυτό γέννησε μια εντελώς νέα έννοια ψυχαγωγίας γνωστή ως εμβαπτιστική εμπειρία, η οποία είναι η αρχή και η Βίβλος του Metaverse. Με ένα πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να βιώσετε πώς είναι να βρίσκεστε στις ζούγκλες του Αμαζονίου ή πώς θα ήταν η ζωή στην αρχαία Αίγυπτο.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα αγοράς, αναφέρθηκε ότι η παγκόσμια αγορά επαυξημένης εικονικής πραγματικότητας και επαυξημένης πραγματικότητας αποτιμάται σε περίπου 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018 και αναμένεται να αυξηθεί σχεδόν σε $815 δις έως το 2025.

Αυτό το άρθρο θα μιλήσει για σημαντικά Metaverses αυτήν τη στιγμή και θα σας προσφέρει εμπειρίες που δεν είχατε ποτέ πριν.

Λοιπόν, προσέξτε αυτά τα Top 14 Metaverses.

Sandbox

ο Sandbox είναι ένα αποκεντρωμένο μετασύστημα παιχνιδιών NFT με βάση το Ethereum. Αυτή η πλατφόρμα δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες που γνωρίζουν την τεχνολογία να δημιουργούν, να πουλούν, να αγοράζουν και να δημιουργούν έσοδα από τα NFT εικονικής πραγματικότητας τους.

Είναι μια πλατφόρμα με γνώμονα την κοινότητα και οι δημιουργοί μπορούν να κερδίσουν έσοδα μέσω των δημιουργιών τους και των εμπειριών παιχνιδιών στο blockchain. Το Sandbox προσφέρει απόλυτη ελευθερία να προβάλλετε και να προωθήσετε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία σας μέσα στο Sandbox σας. Θα μπορούσατε να διοργανώσετε πάρτι, να οργανώσετε εκθέσεις, να δημιουργήσετε τη γη σας και πολλά άλλα.

Το Whitepaper of the Sandbox είναι το τέλειο μέρος για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την πλατφόρμα. Οι πελάτες του Sandbox που αναφέρονται ως κάτοχοι άμμου, συμμετέχουν στη διακυβέρνηση της πλατφόρμας μέσω μιας αποκεντρωμένης αυτόνομης οργάνωσης, καθιστώντας τη λειτουργία του οικοσυστήματος όσο πιο διαφανής θα μπορούσε να γίνει.

Το Sandbox είναι μια αρετή. έναν κόσμο όπου οι παίκτες/συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν, να κατέχουν, να κερδίσουν έσοδα από ολόκληρη την εμπειρία παιχνιδιού τους στο blockchain Ethereum χρησιμοποιώντας το SAND, το διακριτικό που διαχειρίζεται η πλατφόρμα.

Decentraland

Decentraland είναι μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να δημιουργήσετε, να ανταλλάξετε, να δημιουργήσετε έσοδα και να εξερευνήσετε τον εικονικό κόσμο που κατέχουν επίσης οι χρήστες.

Με το Decentraland, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε και να δοκιμάσετε τα όρια της φαντασίας σας, τα οποία, τις περισσότερες φορές, θα ξεπεράσετε δημιουργώντας σκηνές, έργα τέχνης, προκλήσεις και ακόμη περισσότερα. Είναι δυνατό χρησιμοποιώντας το απλό εργαλείο δημιουργίας που διατίθεται με την πλατφόρμα. Ο ιστότοπος έχει τα πάντα για όλους τους τύπους δημιουργών. για παράδειγμα, η πλατφόρμα προσφέρει τα πιο εξελιγμένα και περιζήτητα εργαλεία για να κάνει το οικοσύστημά σας πιο διαδραστικό συμπληρώνοντας παιχνίδια κοινωνικής δικτύωσης και εφαρμογές πολυμέσων.

Το Metaverse μπορεί να είναι εικονικό, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα σύμπαν, και τι θα ήταν το σύμπαν αν δεν σας άφηνε να επικοινωνήσετε, να αλληλεπιδράσετε και να συνδεθείτε με άλλα μέλη του στίχου. Στο Decentraland, έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη Γη που δημιουργήθηκε από άλλους χρήστες και να μάθετε ένα ή δύο πράγματα, ακόμη και όταν διασκεδάζεστε από τις εντελώς μαγευτικές και άγνωστες εμπειρίες.

Θα μπορούσατε επίσης να αγοράσετε και να πουλήσετε Γη, περιουσιακά στοιχεία όπως Avatars, wearables και ονόματα στο Decentraland Marketplace, το οποίο με επιτρέψτε να είμαι ο πρώτος που θα σας πω ότι είναι το πιο συναρπαστικό και διασκεδαστικό μέρος. Θα μπορούσατε να αποθηκεύσετε τα πιο πρόσφατα και καλύτερα ψηφιακά αγαθά και σύνεργα που υποστηρίζονται από το blockchain Ethereum.

Το Decentraland διοργανώνει επίσης παγκόσμιες εκδηλώσεις για να φέρει τα καλύτερα του Metaverse σε όλους. Μερικά από τα πλήρη bangers που διοργανώνει η πλατφόρμα περιλαμβάνουν τα Magic Hours, Australian Open Metaverse, Boxhead Friends και Drop. Buffalo Metaverse Tour και τόσα άλλα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Teams

Axie Infinity

Η πλατφόρμα του Axie Infinity δεν τονώνει λίγο, τι να περιμένουμε στο Metaverse του. Σε καλωσορίζουν ιπτάμενα ρομπότ, μεταλλαγμένοι με σφυρί, ιπτάμενα θηρία και όντα που δεν έχεις ξαναδεί. Καθώς μετακινείστε προς τα κάτω λίγο πιο βαθιά, τα μεσαιωνικά πανό αλλάζουν εντελώς τη διάθεση και σας ξαφνιάζουν.

Το Axie Infinity είναι κατά κύριο λόγο ένα σύμπαν παιχνιδιού γεμάτο με συναρπαστικά πλάσματα γνωστά ως Axies. Οι παίκτες μπορούν να τα χαϊδέψουν και να τα χρησιμοποιήσουν προς όφελός τους για να χτίσουν, να επεκτείνουν ή να υπερασπιστούν το σύμπαν τους, κατά τη διάρκεια μαχών και πολέμων. Με μια ματιά, το σύμπαν μοιάζει με οποιοδήποτε διαδικτυακό παιχνίδι πολλών παικτών όπου οι αρχάριοι ολοκληρώνουν αποστολές για να αποκτήσουν εμπειρία και οι παίκτες σε προχωρημένα επίπεδα κηρύσσουν συγκρούσεις και πολέμους ο ένας εναντίον του άλλου χρησιμοποιώντας περίπλοκες στρατηγικές και τακτικές για να πετύχουν τα λάφυρά τους.

Ωστόσο, η κρίσιμη διαφορά μεταξύ του Axie και οποιουδήποτε παραδοσιακού παιχνιδιού είναι ότι ο οικονομικός σχεδιασμός blockchain της πλατφόρμας επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει μια σύνθετη οικονομία μέσα στο σύμπαν του παιχνιδιού που εξαρτάται το ένα από το άλλο. Καθώς οι παίκτες προχωρούν προς το προχωρημένο στάδιο, αποκομίζουν τα οφέλη αυτών των οικονομιών ως ανταμοιβές και πιθανούς πόρους που έχουν πραγματική νομισματική αξία λόγω του ανοιχτού οικονομικού συστήματος του παιχνιδιού.

Σοράρε

Αν σας αρέσει να παίζετε ποδόσφαιρο στο διαδίκτυο, τότε το Sorare είναι το καλύτερο για εσάς. Προσφέρει συλλεκτικές ψηφιακές κάρτες για τη σύνδεση του εμπορίου με άλλους χρήστες στην ανοιχτή αγορά της πύλης. Στο Sorare, μπορείτε να ζήσετε το ποδόσφαιρο όπως ποτέ άλλοτε, φέρνοντας τη φαντασία στην πραγματικότητα με ένα πάτημα ενός κουμπιού.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε την ομάδα σας, χρησιμοποιώντας στρατηγικές που δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ, να δημιουργήσετε lineup και να κερδίσετε πόντους με βάση τις πραγματικές επιδόσεις των παικτών. Κάνοντας όλα αυτά, φτάνεις στο κομμάτι της εμπειρίας μια βαθύτερη σύνδεση με το ποδόσφαιρο καθώς βλέπεις τον επιλεγμένο να γράφει ιστορία στο γήπεδο.

Και περιμένετε, δεν είναι αυτό. με βάση την απόδοσή σας στο πρωτάθλημα φαντασίας, λαμβάνετε ανταμοιβές με εβδομαδιαίες προσφορές και βραβεία καθώς αποδεικνύετε τη δυνατότητά σας ανταγωνιζόμενοι άλλους μάνατζερ και ανεβαίνοντας στις κατηγορίες για να κερδίσετε το παιχνίδι.

Ο Sorare έχει πάνω από 215 επίσημα αδειοδοτημένους συλλόγους (η λίστα περιλαμβάνει συλλόγους όπως η FC Barcelona FC Bayern Munchen) στην πλατφόρμα, με νέους συλλόγους να συμμετέχουν κάθε εβδομάδα, κάνοντας ολόκληρο το οικοσύστημα ενδιαφέρον, διασκεδαστικό και ανταγωνιστικό ταυτόχρονα.

Το Game in Sorare είναι ένα δωρεάν προωθητικό παιχνίδι που διοργανώνεται σε πολλά τουρνουά για την προώθηση της κύριας δραστηριότητας του διοργανωτή, δημιουργώντας την καλύτερη ομάδα που εκπροσωπεί επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Η καλύτερη ομάδα αποφασίζεται από ένα μοναδικό σύστημα πόντων που λαμβάνει υπόψη τις πραγματικές επιδόσεις των παικτών στην πραγματική ζωή κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Λεπτομέρειες σχετικά με τους αγώνες και το τι έχει στο κατάστημα είναι διαθέσιμες στη σελίδα Κανόνων Παιχνιδιού.

Illuvium

Illuvium είναι ένα εξ ολοκλήρου αποκεντρωμένο παιχνίδι περιπέτειας και συλλογής RPG που βασίζεται στο blockchain Ethereum και στο Immutable X L2 Network. Οι παίκτες αναζητούν τεράστια και ποικίλα τοπία για να κυνηγήσουν και να συλλάβουν μαγικά πλάσματα που μοιάζουν με θεότητες που ονομάζονται Illuvial.

Το παιχνίδι έχει ένα ενδιαφέρον χρονοδιάγραμμα για το Metaverse, προσφέροντας στους παίκτες μια απόλαυση αφήγησης και σχεδίασης τελευταίας τεχνολογίας, κάνοντας ολόκληρο το παιχνίδι μια καθηλωτική εμπειρία για τους παίκτες.

Το παιχνίδι έχει χτυπήσει τις σωστές χορδές, με πραγματικούς παίκτες και σημαντικούς εταιρικούς παίκτες έτοιμους να συνεργαστούν με την Illuvials σε διάφορες ικανότητες. Είναι εντυπωσιασμένοι από το ταξίδι του και πιστεύουν στην υπόσχεση της πλατφόρμας. Αυτά περιλαμβάνουν Bitcoin.com, Immutable X, Lotus Capital, Influx, Blockchain Game Alliance και πολλά άλλα.

Το Illuvium διαφέρει από τις υπόλοιπες αποκεντρωμένες πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, επειδή δεν χρεώνει τέλη GAS κάθε φορά για την ολοκλήρωση μιας peer-to-peer συναλλαγής. Η ενσωμάτωση με το Immutable X σάς επιτρέπει να διατηρείτε με ασφάλεια τη φύλαξη των περιουσιακών σας στοιχείων, ενώ πληρώνετε μηδενικά τέλη αερίου για άμεσες συναλλαγές.

Στο Illuvium, μπορείτε να δημιουργήσετε και να αναπτύξετε την ομάδα σας συντάσσοντας ντραφτ και προκαλώντας άλλους παίκτες. Καθώς ξεπερνάτε τους αντιπάλους σας με τη γρήγορη απόκρισή σας και τον στρατηγικό ελιγμό σας, κερδίζετε $ILV, ένα κρυπτονόμισμα που έχει κατασκευαστεί επίσης από την πλατφόρμα και η αξία του επί του παρόντος είναι 589 $ και έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς που ξεπερνά τα 5 δισεκατομμύρια $!

  Πώς να απενεργοποιήσετε τα μηνύματα Flash στο iPhone

Metahero είναι διαφορετικό από όλα τα μετασύμπανα που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα. Αντίθετα, το Metahero by Wolf Digital World είναι η πύλη προς το Metaverse. Τροφοδοτεί την τεχνολογία Ultra-HD Metascanning και διαθέτει ένα ισχυρό διακριτικό κρυπτογράφησης που ακούει στο όνομα $HERO.

Το Metahero φέρνει στο τραπέζι το πιο cool κομμάτι για τον εικονικό κόσμο. Θα ήθελα να θυμηθείτε τις αναμνήσεις σας από το Ready Player One και να ανακαλέσετε τα φοβερά avatars και τα gadget που χρησιμοποιούν οι παίκτες στον εικονικό κόσμο. Ομοίως, η Metahero προσφέρει τεχνολογία σάρωσης και μοντελοποίησης 3D.

Αυτή η εξελιγμένη τεχνολογία μπορεί να δημιουργήσει εξαιρετικά ρεαλιστικά τρισδιάστατα είδωλα και εικονικά αντικείμενα για χρήση σε παιχνίδια, VR, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και διαδικτυακή μόδα. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει επίσης τη δημιουργία NFT από έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα πραγματικού κόσμου.

Υπάρχουν αρκετά μεγάλα ονόματα στη λίστα συνεργατών της πλατφόρμας με την Tencent ως συνεργάτη μάρκετινγκ, το KuCoin και το Kanga Exchange Listing Partner και έχει παρουσιαστεί από τα Yahoo Finance, Business Insider, Cointelegraph, MarketWatch, BSC News, Crypto Daily και Forbes.

Υψίπεδο

Υψίπεδο είναι το ολοκαίνουργιο metaverse NFT χαρτογραφημένο στον πραγματικό κόσμο. Γίνεται γρήγορα η πιο σημαντική και πιο δυναμική οικονομία που βασίζεται σε blockchain στο Metaverse. Το παιχνίδι σάς δίνει τη δυνατότητα να αγοράζετε, να πουλάτε και να ανταλλάσσετε εικονικά ακίνητα που έχουν αντιστοιχιστεί σε επιβεβαιωμένες διευθύνσεις. Θα μπορούσατε να χτίσετε το σπίτι σας, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση και να κερδίσετε νομίσματα UPX πουλώντας τα ακίνητά σας σε μια ελεύθερη και ανοιχτή αγορά.

Η Upland έχει κατακλύσει το διαδίκτυο και ευδοκιμεί με την ελευθερία και την ελευθερία που παρέχει στους παίκτες της. Θα μπορούσατε να συνδεθείτε με άλλους παίκτες, που ονομάζονται uplanders, για να αναπτύξετε γειτονιές, να μάθετε στρατηγικές παιχνιδιού και να συνεργαστείτε και να κάνετε παρέα στους χώρους του στέκι των metaverses.

Η δημοτικότητα του παιχνιδιού είναι τέτοια που έχει καλυφθεί σχεδόν από όλα τα σημαντικά έντυπα και οπτικά κανάλια σε όλες τις ΗΠΑ. Έχει λάβει χρηματοδότηση σε εκατομμύρια όλα αυτά τα χρόνια, με το πιο πρόσφατο να είναι 18 εκατομμύρια δολάρια σε αποτίμηση 300 εκατομμύρια δολάρια. Το παιχνίδι έχει αναφερθεί σε μεγάλες πύλες μέσων όπως Forbes, VICE, Decrypt, VentureBeat, coin desk, Bitcoin.com και πολλά άλλα.

Η γειτόνισσα μου η Αλίκη

Με μια ματιά, Η γειτόνισσα μου η Αλίκη μου θυμίζει το Farmville, αλλά έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει από το τελευταίο. Είναι ένα παιχνίδι φάρμας και οικοδόμων που βασίζεται σε blockchain για πολλούς παίκτες που παίζεται από εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο. Χρησιμοποιώντας το διακριτικό Alice, θα μπορούσατε να αγοράσετε, να κατέχετε και να πουλήσετε εικονικά νησιά, να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε συναρπαστικά αντικείμενα και να γνωρίσετε νέους φίλους.

Το παιχνίδι ήταν δημοφιλές από την έναρξή του και όλοι οι μεγάλοι παίκτες στον τομέα της τεχνολογίας θέλουν ένα κομμάτι του. Αυτά περιλαμβάνουν γίγαντες όπως NGC, ChromaWay, Genesis Block, ASYMM Ventures, box Mining, Kyros Ventures, The Sandbox, Blockchain Game Alliance, Bounce και τόσα άλλα.

Ας μιλήσουμε για την τεχνολογία που χρησιμοποιείται πίσω από αυτό το όμορφο παιχνίδι. Η υποδομή backend του παιχνιδιού της Alice βασίζεται στο Chromia. Το backend είναι μια σχεσιακή βάση δεδομένων blockchain Chromia που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το Unity για λειτουργικούς λογαριασμούς, μεταφορά διακριτικών, πρόοδο σχεσιακών δεδομένων.

Ωστόσο, το μπροστινό μέρος αυτού του παιχνιδιού έχει αναπτυχθεί στο Unity, διασφαλίζοντας ότι η εμπειρία των χρηστών είναι απρόσκοπτη και εστιάζοντας σε βρόχους παιχνιδιών. Οι καθημερινές δραστηριότητες με διατήρηση παικτών δεν διακυβεύονται.

Bloktopia

ο Bloktopia Το Metaverse περιλαμβάνει εικονικά μπλοκ Real-Estate, διαθέσιμα για κατόχους μπλοκ διακριτικών. Το Metaverse είναι ένας εικονικός ουρανοξύστης 21 επιπέδων που έχει οριστεί για πρόσβαση ως κεντρικός κόμβος για όλες τις πληροφορίες και τους τύπους εμπειριών κρυπτογράφησης. Χτισμένο στις αρχές Learn, Earn, Play, Create, το Metaverse προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες και οδούς για τη δημιουργία εσόδων από πολλαπλές ροές εισοδήματος, υπερηφανευόμενος ως χώρα ευκαιριών μάθησης.

Η Bloktopia έχει συνεργαστεί με τις Venly, Anzu, Babylons, polygon και Zokyo και έλαβε την Animoca Brands ως κορυφαίο επενδυτή και τη MagicFew ως συνεργάτη μάρκετινγκ.

Άλλες εξέχουσες πλατφόρμες που έχουν συνδέσει με το Blocktopia περιλαμβάνουν μερικούς από τους σημαντικότερους παίκτες του κλάδου, όπως οι Bitboy Brpto, Genblock Capital, Polygon, AU21 Capitol, Magnus Capital και πολλοί άλλοι.

  Τι είναι η επίθεση «Κακιά Υπηρέτρια» και Τι Μας Διδάσκει;

Έρθα

Έρθα είναι κυρίως ένα παιχνίδι εξερευνητής, αλλά έχει πολλές μεταβλητές που κάνουν την εμπειρία μέσα στο παιχνίδι συναρπαστική και διασκεδαστική. Έχει σχεδιαστεί για να αναπαράγει πραγματικά περιβάλλοντα, προσομοιώνοντας τις ενέργειες των ανθρώπων για να κερδίσουν τα προς το ζην. Η υδρόγειος Ertha έχει 350.000 οικόπεδα HEX που θα μπορούσαν να αγοραστούν ως NFT.

Τον Δεκέμβριο του 2021, η διάσημη Metaverse κέρδισε μια επένδυση ρεκόρ 5,4 εκατομμυρίων δολαρίων και ήταν κορυφαίος παίκτης στη βιομηχανία blockchain και gaming.

Star Atlas

Star Atlas παρέχει μια εντελώς νέα, πρωτοποριακή και φουτουριστική εμπειρία επιστημονικής φαντασίας χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία, όπως το Nanite του Unreal Engine 5, για καθηλωτικά γραφικά και κινηματογραφική ποιότητα. Η Nanite Graphics Technology θα κυκλοφορήσει στον κόσμο το 2021.

Χρησιμοποιώντας τη συμπίεση Nanite, το παιχνίδι έχει αναπτύξει τη δυνατότητα προσομοίωσης περιβαλλόντων σε πραγματικό χρόνο με τη δυνατότητα διαχείρισης δισεκατομμυρίων πολυγώνων.

Είναι αρκετά δημοφιλές στους λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας και το παιχνίδι έχει γίνει επιτυχία από την ημέρα που κυκλοφόρησε. Έχει λάβει χρηματοδότηση από τους κορυφαίους επενδυτές του χώρου Metaverse και καλύπτεται από μεγάλες πύλες μέσων ενημέρωσης που καλύπτουν στενά την ανάπτυξη στον χώρο του metaverse.

Somnium Space

Soumnium Space είναι ένας ανοιχτός χώρος εικονικής πραγματικότητας χτισμένος σε blockchain που έχει διαμορφωθεί εξ ολοκλήρου από παίκτες. Ο χώρος προσφέρει στους παίκτες του τη δυνατότητα κατασκευής, αγοράς και εισαγωγής NFT για άμεση χρήση και δημιουργία εσόδων. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγάλα ακουστικά εικονικής πραγματικότητας PC VR όπως το Oculus, το HTC, το VIVE, το HP και το Valve.

Το όραμα πίσω από το εγχείρημα είναι να δημιουργήσει έναν εντελώς νέο κόσμο για το επόμενο επίπεδο επικοινωνίας, ηλεκτρονικού εμπορίου και ψυχαγωγίας. Το παιχνίδι προσφέρει τα πάντα για όλους. Οι αρχάριοι μπορούν να εξερευνήσουν τις ατελείωτες ευκαιρίες που έχουν στη διάθεσή τους στο παιχνίδι. Αντίθετα, οι προχωρημένοι παίκτες μπορούν να ανεβάζουν ολόσωμα είδωλα και ολόκληρες σκηνές στα αγροτεμάχια μέσα στο Somnium Space.

Υπερ

Υπερ διαφέρει από πολλές απόψεις από τις πλατφόρμες που έχουμε διαβάσει μέχρι τώρα. Για βλέμματα όπου οι υπόλοιπες πλατφόρμες σας προσφέρουν, αν και καθηλωτική εμπειρία, αλλά σε ένα μοναδικό μετασύμπαν. Ενώ με το Ultra, μπορείτε να απολαύσετε διάφορες υπηρεσίες της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών κάτω από μια ενιαία στέγη, και είναι όλες προσβάσιμες μέσω μιας και μόνο σύνδεσης, τρελά!

Θα μπορούσατε να ανακαλύψετε, να αγοράσετε και να παίξετε παιχνίδια, να παρακολουθήσετε ροές ζωντανής ροής, να αλληλεπιδράσετε με τους παράγοντες επιρροής σας, να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς, να κερδίσετε τουρνουά και πολλά άλλα. Όλα τα περιεχόμενα που αγοράζονται από την πλατφόρμα είναι ψηφιακά αγαθά στην αλυσίδα, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε όσο περισσότερο έλεγχο θα μπορούσατε να είχατε, αν ήταν φυσικό, και ένα άλλο που τα κάνει ακόμα καλύτερα από τα φυσικά σας στοιχεία είναι ότι είναι εύκολα κινητό.

Μεταλλεία Δαλάρνιας

Μεταλλεία Δαλάρνιας είναι ένα γεμάτο δράση παιχνίδι περιπέτειας όπου οι παίκτες εξορύζουν, συνεργάζονται και συνδυάζουν τις δυνάμεις και τα πλεονεκτήματά τους στο δρόμο τους για να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους και να ξεκλειδώσουν μυστικά και σπάνια αντικείμενα μέσα στο παιχνίδι. Τα ορυκτά που εξορύσσονται θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αναβάθμιση του χαρακτήρα και των δεξιοτήτων σας καθώς ανεβαίνετε επίπεδο μέσα στο παιχνίδι.

Με τα χρόνια, το παιχνίδι έχει αποκτήσει μια βάση πιστών θαυμαστών και είναι μια στενή κοινότητα με προγραμματιστές, παίκτες, ενδιαφερόμενους φορείς και επενδυτές σε κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας. Το παιχνίδι έχει συγκεντρώσει χρηματοδότηση από επενδυτές όπως η Animoca Brands, η Binance Smart Chain, η Bitscale Capital, η Chromia και πολλοί άλλοι.

Ανακεφαλαίωση

Τώρα που έχετε περάσει σχεδόν από όλους τους σημαντικούς παίκτες της βιομηχανίας ψυχαγωγίας metaverse, ίσως είχατε καταφέρει να ξεκαθαρίσετε κάποιες αμφιβολίες σχετικά με το συναρπαστικό θέμα.

Η ατελείωτη λίστα κρυπτονομισμάτων που βλέπετε στο Binance και σε άλλες πλατφόρμες ανταλλαγής είναι μάρκες που δημιουργούνται και τροφοδοτούνται από την τεχνολογία πίσω από αυτά τα εγχειρήματα μετατροπής. Έτσι, την επόμενη φορά που θα θέλετε να αγοράσετε μερικά από αυτά, ερευνήστε διεξοδικά τις λευκές βίβλους της εταιρείας πίσω από αυτό.

Και σχετικά με τη λίστα, όπως συζητήθηκε, επιλέξτε το αγαπημένο σας, μεταβείτε στο meta wagon πριν από τον υπόλοιπο κόσμο και κερδίστε τα χρήματά σας ενώ διασκεδάζετε.

Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε:

Κορυφαίες εταιρείες Metaverse και ο δρόμος μπροστά.

Κορυφαία Metaverse Crypto Tokens για επένδυση.