14 Best Lyric Video Maker για μουσικούς και δημιουργούς περιεχομένου [2023]

Αυτήν τη στιγμή, τα lyric videos είναι διάσημα σε κάθε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Ψάχνετε και εσείς τρόπους να τα δημιουργήσετε εύκολα; Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε.

Από τους κυλίνδρους μέχρι το TikTok, ενδέχεται να μην υπάρχει μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων όπου δεν θα βρείτε ένα λυρικό βίντεο ενώ κάνετε σερφ. Από λυπητερά τραγούδια μέχρι βαριά μπάσα, οι κατασκευαστές λυρικών βίντεο έχουν μεγάλη ζήτηση. Αυτοί οι δημιουργοί βίντεο δεν έχουν αφήσει κανένα βήμα στο να διασφαλίσουν ότι τα βίντεό τους προσελκύουν θεατές.

Στο ευρύ φάσμα των νέων επαγγελμάτων, το λυρικό βίντεο έχει κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δημιουργοί περιεχομένου χρησιμοποιούν κατασκευαστές lyric βίντεο για να δημιουργήσουν περιεχόμενο που αρέσει πολύ σε άλλους. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι τα lyric videos και γιατί είναι τόσο δημοφιλή στους τροχούς και στο TikTok. Θα συζητήσουμε επίσης μερικούς από τους καλύτερους δημιουργούς λυρικών βίντεο για μουσικούς και δημιουργούς περιεχομένου.

Τι είναι τα βίντεο Lyric;

Το lyric video είναι ένα είδος βίντεο που εκτελεί ένα τραγούδι στο παρασκήνιο ενώ εμφανίζονται οι λέξεις. Μπορούμε επίσης να πούμε ότι τα lyric videos είναι μουσικά βίντεο των οποίων το κύριο οπτικό στοιχείο είναι η τυπογραφία και όχι οι αφηγήσεις ή οι μουσικοί που παίζουν το τραγούδι. Με την εισαγωγή των μουσικών βίντεο, όλα τα είδη συγκροτημάτων τα έχουν χρησιμοποιήσει ως δημιουργικά εργαλεία.

Ένα lyric βίντεο είναι πολύ πιο δημιουργικό και ωθεί τη φαντασία σας σε νέα ύψη. Πριν κυκλοφορήσει το επίσημο βίντεο, τα συγκροτήματα κυκλοφορούν συχνά ένα τραγούδι με πρώτα τους στίχους. Τα λυρικά βίντεο απευθύνονται σε ανεξάρτητους ερμηνευτές, καθώς μπορούν να παραχθούν με λιγότερα χρήματα και επιτρέπουν στους ακροατές να μάθουν τα λόγια του τραγουδιού.

Ένα lyric video είναι μια εξαιρετική επιλογή για τροχούς και TikTok για διάφορους λόγους. Οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να αναπτύξουν μια ποικιλία συναρπαστικών και ελκυστικών εννοιών που προσελκύουν θεατές με τον σωστό συνδυασμό τραγουδιών, στίχων και σκηνικού. Παρακάτω είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους τα lyric βίντεο είναι τόσο δημοφιλή σε αυτές τις πλατφόρμες.

  • Αντί να λαμβάνετε λάθος στίχους από άλλες πηγές, ένα βίντεο στίχων θα βοηθήσει το κοινό σας να κατανοήσει τους σαφείς στίχους της μουσικής.
  • Η δημιουργία λυρικών βίντεο δεν είναι δύσκολη υπόθεση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γρήγορα και να δημοσιεύσετε τη μουσική σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό δεν είναι μόνο εύκολο, αλλά εξοικονομεί και χρόνο.
  • Κοστίζει ελάχιστα η δημιουργία ενός lyric video. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η δημιουργία ενός ολόκληρου lyric video δεν χρειάζεται να είναι ακριβή.
  • Τα βίντεο με στίχους μπορούν να σας βοηθήσουν να χρησιμοποιήσετε τη μουσική σας για να μεταφέρετε μια ιστορία χρησιμοποιώντας κινούμενα σχέδια.
  • Ένα βίντεο στίχων μπορεί να βοηθήσει τη μουσική σας να γίνει viral ακόμη και πριν από την κυκλοφορία του επίσημου βίντεο.

Ας φτάσουμε στη λίστα με τους καλύτερους δημιουργούς βίντεο στίχων που θα σας βοηθήσουν.

Veed.io

Το VEED είναι έτοιμο να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε είδος βίντεο θέλετε να δημιουργήσετε, συμπεριλαμβανομένων των λυρικών βίντεο. Προσθέστε ήχο και οπτικά στοιχεία, ακόμα και απογειώστε τη μουσική υπόκρουση. Με άλλα λόγια, τα lyric βίντεό σας θα φαίνονται άψογα, γυαλισμένα και όμορφα, χάρη στη μεγάλη ποικιλία εργαλείων του VEED. Να είστε έτοιμοι για το κοινό σας να σας χειροκροτήσει!

Το VEED είναι εξ ολοκλήρου ένας διαδικτυακός επεξεργαστής βίντεο που λειτουργεί απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης ιστού, όπως Safari, Microsoft Edge, Chrome, Mozilla Firefox κ.λπ., μπορεί να εκκινήσει το VEED. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε ώρες μαθαίνοντας περίπλοκο λογισμικό ή να γεμίζετε τη συσκευή σας με αδέξιες εφαρμογές. Πρέπει να υποβάλετε τα στοιχεία σας σε οποιαδήποτε μορφή και η ταινία που προκύπτει μπορεί να ληφθεί απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησης.

  Πώς να ενημερώσετε το υλικολογισμικό Philips Hue

Flixier

Το Flixier θεωρεί τον εαυτό του μοναδικό καθώς είναι ο ταχύτερος διαδικτυακός κατασκευαστής λυρικών βίντεο. Καθώς λειτουργεί με cloud, όλη η απόδοση ολοκληρώνεται στους διακομιστές τους, διασφαλίζοντας ότι οι ταινίες σας θα είναι πάντα διαθέσιμες για λήψη σε τρία λεπτά ή λιγότερο. Σημαίνει επίσης ότι λειτουργεί χωρίς προβλήματα σε οποιοδήποτε μηχάνημα, είτε πρόκειται για ολοκαίνουργιο Mac, είτε για παλιό φορητό υπολογιστή με Windows είτε για ένα Chromebook χαμηλού κόστους.

Μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα με το Flixier από το να προσθέσετε στίχους σε βίντεο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερες από χίλιες γραμματοσειρές, να δημιουργήσετε κινούμενο κείμενο, να προσθέσετε μεταβάσεις και κινούμενες επικαλύψεις και επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συλλογή Motion Graphics του Flixier για να εμπνεύσετε τους χρήστες να τους αρέσουν, να μοιραστούν και να εγγραφούν στο κανάλι σας. Επιπλέον, μπορείτε να αποκόψετε, να περικόψετε και να κόψετε ταινίες και, στη συνέχεια, να στρώσετε εικόνες από πάνω για να δημιουργήσετε εκπληκτικά κολάζ ήχου.

Kapwing

Ένας άλλος δωρεάν δημιουργός βίντεο Lyric με εύχρηστο περιβάλλον χρήστη είναι το Kapwing. Δεν θα προσθέσει ποτέ υδατογράφημα στο βίντεό σας και είναι απλό αλλά αποτελεσματικό. Με αυτό το χρήσιμο εργαλείο, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε μουσική, να αλλάξετε το σκηνικό του βίντεο, να επιλέξετε τη γραμματοσειρά, το χρώμα και το μέγεθος του κειμένου που προτιμάτε και να βάλετε χρόνο στο κείμενο των στίχων για να ζωντανέψει το λυρικό βίντεο.

Η κύρια οθόνη της εφαρμογής χωρίζεται σε δύο κύρια παράθυρα: αλλαγή πλαισίων κειμένου και δημιουργία βίντεο. Η διεπαφή χρήστη του είναι απλή στην κατανόηση. Διαθέτει επίσης μια εκτενή μουσική συλλογή με περισσότερα από 4000 ξεχωριστά κομμάτια. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να το χρησιμοποιήσετε για να αναζητήσετε συγκεκριμένες λέξεις και φράσεις στους στίχους.

Animaker

Το Animaker είναι ένα άλλο δωρεάν διαδικτυακό εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε κινούμενα λυρικά βίντεο με ρευστή τυπογραφία. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο λυρικού βίντεο που σας αρέσει περισσότερο, να επεξεργαστείτε τους στίχους σας χρησιμοποιώντας μία από τις 40+ γραμματοσειρές, 60+ εφέ μετάβασης και 60+ εφέ κινητικής τυπογραφίας και, στη συνέχεια, να ανεβάσετε ή να δημοσιεύσετε αμέσως το βίντεό σας στο YouTube.

Με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού, θα μπορείτε να μετατρέψετε τις καθημερινές σας προφορικές λέξεις σε μουσική, κάτι που είναι το κύριο πλεονέκτημα αυτού του εργαλείου. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ή να ακούσετε μουσική χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο. Μέχρι εννέα τραγούδια μπορούν να ηχογραφηθούν και να αποθηκευτούν ταυτόχρονα σε μία τοποθεσία. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να το ανεβάσετε και σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Flexclip

Ένας από τους μεγαλύτερους δωρεάν δημιουργούς βίντεο Lyric στο διαδίκτυο είναι το FlexClip. Αν και είναι αρκετά ισχυρό, είναι απλό στη λειτουργία του. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε ένα φανταστικό lyric video στο πρόγραμμα περιήγησής σας χρησιμοποιώντας το FlexClip. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε ή να εγκαταστήσετε τίποτα. Το εργαλείο ιστού προσφέρει επίσης μια δωρεάν μουσική βιβλιοθήκη και έναν τόνο εφέ κειμένου και βίντεο που μπορεί να ανεβάσουν το λυρικό σας βίντεο στο επόμενο επίπεδο.

Μπορείτε να μετατρέψετε γρήγορα ένα απλό τραγούδι αγάπης σε μια εκλεπτυσμένη διαφήμιση χάρη στο λογισμικό, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνό σας, ένα tablet γραφικών και τα εργαλεία λήψης οθόνης όλα σε ένα σημείο. Τρία θέματα είναι διαθέσιμα για την εφαρμογή στίχων FlexClip: τραγούδι, ταινία και τηλεοπτική εκπομπή. Αυτό το θέμα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε στίχους και βίντεο με όποιον τρόπο επιλέξετε.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο Stadia Pro

Η διαδικτυακή υπηρεσία Promo Lyric Video Creator παρέχει μια συλλογή εργαλείων για τη δημιουργία και τη λήψη μουσικών κλιπ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εικόνες από την ενσωματωμένη βιβλιοθήκη ψηφιακών υλικών για να δημιουργήσετε μια ταινία. Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να κόψετε τις ταινίες σας, να επιλέξετε τις γραμματοσειρές και τα χρώματά σας και να αποφασίσετε πού θα τοποθετηθούν οι υπότιτλοι.

Περισσότερα από 4.000 εύκολα προσαρμόσιμα θέματα είναι διαθέσιμα σε αυτόν τον ιστότοπο, καθιστώντας πιο εύκολη την παραγωγή λυρικών βίντεο. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε ταινίες και φωτογραφίες HD 100M από αυτόν τον ιστότοπο λόγω της ενσωμάτωσης με το Getty Images.

Videobolt

Οι οθόνες ροής, οι προβολές διαφανειών, οι οπτικοποιητές μουσικής, οι εισαγωγές και οι εξαγωγές εταιρικών λογότυπων και οι ταινίες για την επωνυμία εργοδοτών μπορούν να φτάσουν στη δημιουργία επόμενου επιπέδου με την πλατφόρμα επεξεργασίας βίντεο Videobolt.

Η διαδικτυακή εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν προσαρμοσμένες ιστορίες Instagram και εισαγωγές βίντεο στο YouTube. Οι χρήστες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το διαδικτυακό πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο του Videobolt και να κατεβάσουν προεπισκοπήσεις βίντεο με υδατογραφήματα με δωρεάν λογαριασμό.

Η δημιουργία συνηθισμένων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πωλήσεων, εμπορικών ή εταιρικών ταινιών, καθώς και η επεκτασιμότητα προσαρμοσμένου περιεχομένου βίντεο που βασίζεται σε δεδομένα, καλύπτονται όλα από το Videobolt. Το Videobolt είναι μια απλή διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που μπορούν να υιοθετήσουν ακόμη και όσοι δεν έχουν εμπειρία ή εξειδικευμένη εκπαίδευση στην επεξεργασία βίντεο. Περισσότερα από 1.800 επιδέξια πρότυπα από έμπειρους ειδικούς είναι διαθέσιμα στο Videobolt.

YouTube Movie Maker

Η πιο εκπληκτική εφαρμογή δημιουργίας βίντεο στίχων για έναν προσωπικό υπολογιστή θεωρείται ως YouTube Movie Maker. Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία για τη δημιουργία λυρικών βίντεο και βίντεο καραόκε. Γραμματοσειρές, χρώματα, μεγέθη, σκηνικά, ειδικά εφέ και άλλες δυνατότητες είναι μεταξύ αυτών.

Υπάρχουν δύο ρυθμίσεις για τον δημιουργό βίντεο στίχων. Η λειτουργία Wizard είναι για ερασιτέχνες, ενώ η πλήρης λειτουργία είναι για ειδικούς. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο ιστότοπος έχει έναν τόνο οδηγιών βίντεο βήμα προς βήμα. Πριν ξεκινήσετε να δημιουργείτε το lyric βίντεο σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα εκπαιδευτικά βίντεο που έχουν ανεβάσει.

Steve AI

Ο Steve AI είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να δημιουργήσετε διάφορα βίντεο με στίχους, συμπεριλαμβανομένων κινούμενων βίντεο. Το AI δημιουργεί βίντεο χρησιμοποιώντας τους στίχους και το σενάριό σας. Παράγει βίντεο με στίχους γρήγορα και αποτελεσματικά χωρίς καμία ανησυχία για υδατογραφήματα. Μπορείτε επίσης να ανακαλύψετε απίστευτα εργαλεία για να επεξεργαστείτε βίντεο και να μοιραστείτε την αφήγησή σας.

Υπάρχουν χιλιάδες μοναδικά πρότυπα βίντεο, απλή τροποποίηση κειμένου και επεξεργασία βίντεο και πλούσια στοιχεία γραφικών, εξαιρετικές επιλογές φωνής και μουσικής, αβίαστη συνεργασία και ένα έξυπνο πρόγραμμα που χειρίζεται τη δημιουργία και το συγχρονισμό βίντεο.

Motionbox

Με το Motionbox μπορούν να δημιουργηθούν μικρότερες εκδόσεις μακροσκελής ταινιών, γεγονός που τις καθιστά ιδανικές για κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες πλατφόρμες. Ο μετρητής προόδου και η ενσωματωμένη λειτουργία υπότιτλων είναι εξαιρετικά. Οι πιο εξέχουσες ταινίες μπορούν να μετατραπούν γρήγορα σε γραπτές, έτσι ώστε να μπορούν να δημιουργηθούν εύκολα καταχωρήσεις στο blog! Αυτό βοηθά στην εξοικονόμηση πολύ χρόνου.

Όταν δημιουργείτε εξαιρετικό υλικό βίντεο, θέλετε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να συνδεθείτε με ένα παγκόσμιο κοινό. Το Motionbox σάς βοηθά να συνδεθείτε με το κοινό και να δημιουργήσετε το βίντεο. Ο καλύτερος τρόπος για να εγγυηθείτε ότι όλοι μπορούν να απολαύσουν τα βίντεό σας είναι να δημοσιεύσετε ένα βίντεο με υπότιτλους, κάνοντας το υλικό σας προσβάσιμο σε όλους.

Τυπικό

Στο Typito, μπορείτε να δημιουργήσετε λυρικά κλιπ που είναι τόσο κινούμενα όσο και ζωντανά, συνδυάζοντας εκπληκτικά γραφικά με μουσική ή άλλα soundtrack για να τα μετατρέψετε σε εμπειρίες. Το καλύτερο μέρος είναι ότι τα πορτοφόλια σας θα χαμογελούν επίσης. χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά.

  Διορθώστε το πρόβλημα με το αργό πρόβλημα του Amazon Fire Stick

Αν αναζητάτε έναν εύκολο τρόπο για να προσθέσετε γρήγορα έναν υπότιτλο ή ένα αρχείο SRT σε ένα βίντεο, το Typito σας κάλυπτε. Από την εύκολη επεξεργασία με μεταφορά και απόθεση, 500+ δωρεάν πρότυπα και 20+ μορφές βίντεο έως ζωντανές προεπισκοπήσεις βίντεο, όλα προσφέρονται από το Typito.

Το Media.io σάς καλύπτει είτε είστε σχεδιαστής που ψάχνει ένα εργαλείο για να πραγματοποιήσει το δημιουργικό σας όραμα είτε ένας επηρεαστής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που προσπαθεί να θαμπώσει τους οπαδούς σας με υλικό υψηλής ποιότητας.

Δημιουργήστε όμορφα αρχεία βίντεο, ήχου και εικόνας οποιουδήποτε μεγέθους χρησιμοποιώντας τον ισχυρό επεξεργαστή και συμπιεστή του. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το φόντο των αρχείων σας ή τα ανεπιθύμητα μέρη με γραφικά κινουμένων σχεδίων ή διαφορετικά εφέ.

Με αυτήν την ισχυρή συλλογή εργαλείων, μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα συναρπαστικά εκπαιδευτικά κλιπ ή γραφικά και να τα μετατρέψετε σε διάφορους τύπους αρχείων, διασφαλίζοντας τη συμβατότητα συσκευών και καταργώντας αναποτελεσματικά πρότυπα μάθησης.

Εξαλείφοντας πτυχές που αποσπούν την προσοχή και τοποθετώντας το υλικό σας μπροστά και στο κέντρο των ταινιών σας, το εργαλείο μείωσης του φόντου και του θορύβου σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να παράγετε βίντεο με γυαλιστερό, επαγγελματική εμφάνιση. Αυτό βελτιώνει τρομερά τη μάθηση και τη διατήρηση νέων ιδεών.

Nova AI

Το Nova AI μεταφράζει αυτόματα γλώσσες και προσθέτει υπότιτλους σε βίντεο για οποιαδήποτε πλατφόρμα. Μπορείτε να μεταγράψετε αυτόματα, να μεταφράσετε και να προσθέσετε υπότιτλους σε βίντεο χρησιμοποιώντας τη δύναμη του Nova AI για πιο προσιτή επεξεργασία. Προκειμένου να δημιουργηθούν υπότιτλοι και μεταγραφές που μπορούν να τροποποιηθούν για περιεχόμενο και στυλ, η τεχνητή νοημοσύνη (AI) προσδιορίζει μοτίβα ανθρώπινης ομιλίας.

Το Nova AI μεταγράφει περισσότερες από 40 γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των ισπανικών, αραβικών και μανδαρινικών, σε υπότιτλους που μπορούν να μεταφραστούν αυτόματα σε εκατοντάδες άλλες γλώσσες. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία, μπορείτε να εγγράψετε τους υπότιτλους στην ταινία σας στην πλατφόρμα ή να τους κατεβάσετε ως αρχεία SRT ή TXT.

Canva

Μπορείτε να δημιουργήσετε ελκυστικά βίντεο που να ταιριάζουν με το μουσικό σας κομμάτι με τον δωρεάν διαδικτυακό δημιουργό μουσικών βίντεο της Canva. Με το Canva, μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενα μουσικά βίντεο που θα κάνουν το κοινό σας να συγκινηθεί ή να δημιουργήσετε λυρικά βίντεο με έγκαιρο κείμενο σε γραμματοσειρές που ρυθμίζουν τη διάθεση.

Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε την πλήρη δύναμή σας στην αφήγηση χρησιμοποιώντας τις εξελιγμένες δυνατότητες οπτικοακουστικής επεξεργασίας της Canva. Στη συλλογή πολυμέσων του μπορείτε να βρείτε διάφορες στοκ ταινίες, όπως χαλαρωτικά θαλασσινά τοπία ιδανικά για σόλο πιάνο, νέον φόντο για ηλεκτρο-ποπ τραγούδια και γλυκά παστέλ για νανουρίσματα παιδικής ηλικίας.

Χρειάζεται μόνο να υποβάλετε τα βίντεο κλιπ, τη μουσική και τις εικόνες σας για να ξεκινήσετε τη δημιουργία ενός βίντεο. Ο δημιουργός μουσικού βίντεο μπορεί να χειριστεί τις ανάγκες σας για κινούμενα βίντεο. Χρησιμοποιήστε εφέ κινουμένων σχεδίων για να αιχμαλωτίσετε το κοινό σας. Για να αναπτύξετε περαιτέρω την ιδέα του μουσικού σας βίντεο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γραφικά, αυτοκόλλητα, διανύσματα και άλλα στοιχεία γραφικού σχεδιασμού.

συμπέρασμα

Ένα λυρικό βίντεο είναι μια φανταστική προσέγγιση για να προσελκύσετε το κοινό σας πιο βαθιά. Εξάλλου, είναι σπάνιο να βρεις έναν λάτρη της μουσικής που δεν έχει διαβάσει ποτέ τα λόγια ενός αγαπημένου τραγουδιού. Ένα lyric video έχει πολλά πλεονεκτήματα.

Οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτούς τους κορυφαίους δημιουργούς βίντεο στίχων για να βελτιώσει ή να προσθέσει στίχους στα βίντεό του. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε βίντεο που είναι πιο πιθανό από τα κανονικά μουσικά κλιπ να λάβουν like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν ασχολείστε με τη σύνθεση μουσικής, τότε θα πρέπει να ελέγξετε αυτές τις γεννήτριες μουσικής AI.