14 οικονομικές επιλογές μικροφώνου για τις ροές YouTube/Twitch

Οι ζωντανές ροές γίνονται εξαιρετικά διάσημες στο YouTube και στο Twitch. Αφιερώνετε επίσης ώρες παρακολουθώντας ζωντανές ροές από τους αγαπημένους σας δημιουργούς;

Είναι κοινό για όλους μας να παρακολουθούμε διαφορετικά βίντεο που μεταδίδονται σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να παρακολουθήσουμε αυτά τα βίντεο απλώς για λόγους ψυχαγωγίας ή για να μάθουμε ή να μάθουμε κάτι. Η ροή βίντεο, ή απλά η ροή βίντεο, έχει γίνει μια κοινή ιδέα για όλους.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι το streaming και γιατί έχει γίνει μια προσοδοφόρα επιλογή καριέρας αυτές τις μέρες. Στη συνέχεια θα δούμε τον ρόλο του μικροφώνου στο streaming. Τέλος, θα συζητήσουμε μερικές οικονομικές επιλογές μικροφώνου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για ροή YouTube ή Twitch.

Κάθε υλικό πολυμέσων που παρέχει το Διαδίκτυο σε υπολογιστές και κινητές συσκευές και αναπαράγεται σε πραγματικό χρόνο ονομάζεται ροή. Μπορεί να είναι είτε ζωντανά είτε ηχογραφημένο. Οι συνήθεις τύποι υλικού ροής περιλαμβάνουν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικά βίντεο, podcast και διαδικτυακές εκπομπές.

Τα στοιχεία πολυμέσων όπως μουσική, βίντεο και άλλα είδη σχεδιάζονται και μεταφέρονται σε διαδοχικά πακέτα δεδομένων, ώστε να μπορείτε να τα μεταδώσετε αμέσως. Το μόνο που χρειάζεστε για ροή είναι μια κατάλληλη συσκευή, πρόσβαση σε μια εφαρμογή ροής και μια γρήγορη, αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο υψηλής ταχύτητας.

Όταν μιλάμε για τη ροή ως καριέρα, αναφέρεται στους ανθρώπους που εμπλέκονται στη δημιουργία των μέσων που θα μεταδοθούν μέσω Διαδικτύου σε διαφορετικές συσκευές. Κάθε φορά που αμφιβάλλουμε για κάποια προϊόντα ή θέλουμε να μάθουμε για κάποιο hack, αναφερόμαστε σε βίντεο σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτά τα βίντεο περιλαμβάνουν κριτικές προϊόντων, βίντεο παιχνιδιών, βίντεο με κίνητρα κ.λπ. Ακόμη και όταν βαριόμαστε, αναζητούμε ψυχαγωγία μέσω ροής διαφορετικών ψυχαγωγικών βίντεο που δημιουργούνται από επιρροές.

Είναι προφανές ότι όσοι κάνουν το περιεχόμενο για τη ροή κερδίζουν πολλά χρήματα. Αυτοί οι δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν χρήματα μέσω των πλατφορμών που δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους.

Τα χρήματα θα διαφέρουν ανάλογα με τον αριθμό των προβολών και των “μου αρέσει” στο περιεχόμενό τους. Το streaming είναι μια αποτελεσματική και διασκεδαστική επιλογή καριέρας και είναι εξαιρετική για δημιουργικούς ανθρώπους.

Τι ρόλο παίζει ένα μικρόφωνο στη ροή;

Η ροή αποτελείται από δύο μέρη: ήχο και βίντεο. Το πιο απαραίτητο μέρος του streaming είναι ένας υπολογιστής.

Μαζί με έναν υπολογιστή, θα χρειαστείτε διαφορετικό λογισμικό ροής και εξοπλισμό για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε καλό περιεχόμενο ροής. Αυτός ο εξοπλισμός μπορεί να περιλαμβάνει φώτα LED, κάμερα web καλής ποιότητας, επεξεργαστές κ.λπ.

Το κύριο μέρος της ροής είναι το ηχητικό μέρος. Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν βίντεο ροής ή ήχο που να διαθέτουν τη δική τους φωνή θα χρειαστούν μικρόφωνα καλής ποιότητας. Αυτά τα μικρόφωνα θα πρέπει να μειώνουν τον θόρυβο του περιβάλλοντος και να εστιάζουν περισσότερο στον επιθυμητό ήχο, ο οποίος πρέπει να εγγραφεί.

Τα μικρόφωνα είναι απαραίτητα για τους τραγουδιστές που θέλουν να ηχογραφήσουν τα τραγούδια τους για ροή και τους ομιλητές που επιθυμούν να μιλήσουν για διαφορετικά θέματα.

Ποια χαρακτηριστικά πρέπει να αναζητήσετε όταν αγοράζετε ένα μικρόφωνο;

Όταν αγοράζετε ένα μικρόφωνο για ροή, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το μικρόφωνο πρέπει να ακυρώνει τον εξωτερικό θόρυβο και να εστιάζει μόνο στη φωνή που θέλετε να ηχογραφήσετε. Τα pop φίλτρα και οι βάσεις κραδασμών θα πρέπει επίσης να υπάρχουν στο μικρόφωνό σας.

  Πώς να ελέγξετε το YouTube σε Android TV χρησιμοποιώντας το iPhone ή το τηλέφωνό σας Android

Τα κουμπιά για την ένταση, τη σίγαση και την τροφοδοσία θα πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα στο μικρόφωνο. Τέλος, εάν εγγράφετε ένα βίντεο μαζί με την εγγραφή του ήχου, το μικρόφωνό σας θα πρέπει να είναι όμορφο και να προσελκύει την προσοχή των θεατών.

Εφόσον έχουμε ήδη συζητήσει τη σημασία των μικροφώνων, θα συζητήσουμε τώρα μερικές οικονομικές επιλογές μικροφώνου για τη ροή σας στο Youtube ή στο Twitch.

Μικρόφωνο USB FIFINE Gaming PC

Το μικρόφωνο USB FIFINE Gaming PC έχει τη φήμη ότι παράγει αυθεντικό ήχο. Χρησιμοποιώντας μια κάψουλα μικροφώνου πυκνωτή USB, το μικρόφωνο παιχνιδιών κάνει ζωντανούς και ζεστούς ήχους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ένα χέρι για να πατήσετε γρήγορα το κουμπί σίγασης αφής στο μικρόφωνο του υπολογιστή.

Η λεπτή ρύθμιση γίνεται πιο απλή χάρη στο μεγάλο κουμπί έντασης ήχου στη βάση του μικροφώνου USB. Το αυτόματο δίχρωμο ντεγκραντέ RGB επιτρέπει στο μικρόφωνο του υπολογιστή σας να ταιριάζει με έναν νέο σχεδιασμό φωτισμού RGB με τον εξοπλισμό του υπολογιστή σας.

Οι χρήστες μπορούν να μειώσουν περαιτέρω τους ήχους και τους κραδασμούς του μηχανήματος που σχετίζονται με τα παιχνίδια με ένα εξωτερικό φίλτρο pop και στήριγμα κραδασμών. Το μικρόφωνο παιχνιδιών υπολογιστή με βραχίονα μπούμας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επεκτάσεων, καθιστώντας το ιδανικό για παίκτες με διάφορα αντικείμενα στο γραφείο τους.

Δυναμικό μικρόφωνο FIFINE

Το δυναμικό μικρόφωνο FIFINE για podcast, με SPL 130dB, είναι κατασκευασμένο για να διαρκεί και να είναι ευέλικτο. Δεν θα παραμορφώσει τον ήχο από ηχογραφήσεις φωνητικών, βίντεο ή μουσικής, διατηρώντας την πρωτοτυπία του.

Για καθηλωτικό ήχο podcast, η διεπαφή XLR βελτιώνει την αντίληψη του χώρου ήχου. Η φωνή σας μπορεί να αντηχεί πιο εύκολα με το μικρόφωνο XLR.

Το δυναμικό μικρόφωνο USB για υπολογιστή είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για το podcast με πολλούς τρόπους, καθώς συνοδεύεται από υποδοχές USB και XLR.

Είναι βολικό να χρησιμοποιείτε τη λειτουργία “tap-to-mute” στον μπροστινό πίνακα του μικροφώνου USB αντί να πατάτε ένα κουμπί, καθώς εξαλείφει τον θόρυβο του περιβάλλοντος όταν τραγουδάτε, podcast ή κάνετε ροή. Η ικανότητα του μικροφώνου να παρέχει παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και έλεγχο έντασης ήχου ακουστικών είναι επιπλέον προνόμια για τους επαγγελματίες ηχογράφησης.

Μικρόφωνο USB MAONO

Ένα παραδοσιακό μικρόφωνο που εισήγαγε η MAONO είναι το μικρόφωνο podcast AU-A04. Είναι plug-and-play, απλό στη ρύθμιση και εξαιρετικό για αρχάριους.

Το επαγγελματικό chipset ήχου αυτού του πυκνωτικού μικροφώνου επέτρεψε στο μικρόφωνο USB να υποστηρίζει ρυθμό δειγματοληψίας υψηλής ανάλυσης και ενσωματώθηκε στη συσκευή.

Αυτό το μικρόφωνο καταγράφει την ομιλία σας με ένα pop φίλτρο και ένα αφρώδες παρμπρίζ. Η βάση στήριξης του μικροφώνου το σταθεροποιεί ενώ εκτελεί τη λειτουργία απόσβεσης.

Το μικρόφωνο διαθέτει διεπαφή δεδομένων USB 2.0 που διευκολύνει τη σύνδεση στον υπολογιστή σας και στο λειτουργικό σύστημα Linux. Δεν απαιτείται πρόσθετο λογισμικό προγράμματος οδήγησης ή εξωτερική κάρτα ήχου για τη χρήση του.

Συμπυκνωτικό μικρόφωνο παιχνιδιών WMT

Λόγω του καρδιοειδούς μοτίβου παραλαβής του, το πυκνωτικό μικρόφωνο παιχνιδιών WMT μπορεί να συλλέγει και να σβήνει ανεπιθύμητους ήχους φόντου. Η απλή εισαγωγή μιας σύνδεσης USB Type-C σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε αυτό το μικρόφωνο υπολογιστή χωρίς καμία συναρμολόγηση.

Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει ευαισθησία, έλλειψη ήχου ή παραμόρφωση κατά τη ζωντανή μετάδοση, το κουμπί απολαβής επιτρέπει τη γρήγορη ρύθμιση. Εναλλακτικά, μπορείτε να αυξήσετε απαλά το κέρδος και να κάνετε σίγαση με ένα άγγιγμα εάν χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα στη μέση ενός podcast.

Αυτό το μικρόφωνο είναι συμβατό με υπολογιστές, υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές (Windows & MAC), PS4, τηλέφωνα Android κ.λπ. Διαθέτει επίσης καλώδιο μείωσης θορύβου USB-A. Δεν χρειάζεται επιπλέον πρόγραμμα οδήγησης. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να επιλέξετε τις 12 προσαρμόσιμες λειτουργίες φωτισμού RGB του μικροφώνου gaming.

Μικρόφωνο USB Ovedisa

Ο σχεδιασμός κάψουλας μικροφώνου 16mm του Ovedisa USB Microphone και ο επαγγελματικός επεξεργαστής ήχου παράγουν πλούσιο, λεπτομερή ήχο. Το μικρόφωνο μπορεί να προσφέρει έναν πιο φυσικό και ευαίσθητο ήχο λόγω της ολοκληρωμένης απόκρισης συχνότητας και του υψηλού επιπέδου ηχητικής πίεσης.

  Πώς να αναζητήσετε και να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Viber

Η έξοδος από το μικρόφωνο ροής είναι αθόρυβη και χωρίς θόρυβο, διατηρώντας παράλληλα το βέλτιστο κέρδος σήματος. Είναι αποσπώμενο, φορητό και ταιριάζει καλύτερα σε διάφορες καταστάσεις.

Η παρακολούθηση μηδενικού λανθάνοντος χρόνου επιτρέπει στην ενσωματωμένη κάψουλα καρδιοειδούς να καταγράφει ήχο ακριβώς μπροστά από το μικρόφωνο, καταγράφοντας καθαρό, ομαλό, ευκρινή ήχο ενώ μειώνει αποτελεσματικότερα τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Υψηλής ποιότητας μεταλλικά σώματα ράβδων, ένα ανθεκτικό σε κραδασμούς πλαίσιο και ένα πανκατευθυντικό ρυθμιζόμενο στήριγμα προβόλου ασφαλές εξάρτημα C περιλαμβάνονται όλα στη συσκευασία του μικροφώνου εγγραφής.

FIFINE Condenser Mic

Το FIFINE Condenser Mic έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό. Περιέχει ένα αφαιρούμενο φίλτρο pop και εμποδίζει και μειώνει το σκάσιμο και το σφύριγμα στις εγγραφές σας. Αυτό προστατεύει το μικρόφωνό σας από το σάλιο και τη σκόνη.

Επιπλέον, αυτό το μικρόφωνο περιλαμβάνει μια μικρή βάση κραδασμών που μειώνει τους κραδασμούς. Απορροφά επίσης κραδασμούς ή κραδασμούς από αυστηρή χρήση για ομαλή εγγραφή ήχου.

Μια ρυθμιζόμενη βίδα αντίχειρα στο πυκνωτικό μικρόφωνο σας προσφέρει καλύτερη γωνία για εγγραφή. Μια ενσωματωμένη βίδα ασφάλισης εμποδίζει το μικρόφωνο να πέσει από τη θέση του. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, περιλαμβάνει αξιόπιστη υποστήριξη τρίποδων που καταλαμβάνει λιγότερο χώρο και διατηρεί το μικρόφωνό σας με ασφάλεια στη θέση του όταν το χρησιμοποιείτε.

Μικρόφωνο ροής Razer Seiren X

Το μικρόφωνο Razer Seiren X έχει δημιουργηθεί ειδικά για τη βελτίωση της ροής. Το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένη βάση στήριξης κραδασμών για να μειώνει τους κραδασμούς και να φιλτράρει έξυπνα ανεπιθύμητους ήχους φόντου.

Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη τεχνολογία μείωσης θορύβου περιβάλλοντος. Χρησιμοποιεί ένα υπερκαρδιοειδές μικρόφωνο λήψης για να ακυρώνει ενοχλητικούς ήχους που βρίσκονται πιο μακριά από το μικρόφωνο για ροή ήχου υψηλού διαμετρήματος.

Είναι επαγγελματικά σχεδιασμένο για να ταιριάζει με τις ρυθμίσεις παιχνιδιών σας. Το μικρόφωνο έχει κατασκευαστεί για να είναι κομψό και μη ενοχλητικό, ώστε το κοινό σας να μπορεί να σας δει περισσότερο. Η σύνθετη αντίσταση και ο ενισχυτής ισχύος είναι και οι δύο μικρότεροι από 16.

Επιπλέον, αυτό το μικρόφωνο προσφέρει παρακολούθηση μηδενικού λανθάνοντος χρόνου, επιτρέποντας την παρακολούθηση σε ροή σε πραγματικό χρόνο χωρίς να αποσπούν την προσοχή. Το μικρόφωνο είναι αυτό που θα ανεβάσει την εμπειρία ροής σας σε νέα ύψη.

Μπλε Snowball Μικρόφωνο USB

Το μικρόφωνο USB Blue Snowball έχει τον εμβληματικό μπλε ήχο εκπομπής. Περιλαμβάνει μια κατασκευή 2 καψουλών που παρέχει στη φωνή σας σημαντική παρουσία και λεπτομέρεια για ηχογράφηση επαγγελματικού επιπέδου.

Αυτό μπορεί να βελτιώσει τη ροή σας στο Twitch, τα βίντεο YouTube και άλλο περιεχόμενο. Το μικρόφωνο USB έχει ένα πανκατευθυντικό μοτίβο που σας τοποθετεί μέσα στο δωμάτιο για κλήσεις συνδιάσκεψης στο Zoom, το Skype και άλλες υπηρεσίες. Διαθέτει επίσης καρδιοειδές μοτίβο για εγγραφή και ροή.

Διαθέτει μια κομψή ρετρό εμφάνιση που φαίνεται εξαιρετική στην επιφάνεια εργασίας και την κάμερά σας. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε εγγραφή ή ροή με στυλ χρησιμοποιώντας παραδοσιακό εξοπλισμό εγγραφής.

Μικρόφωνο Razer Seiren Mini USB

Λόγω της στενότερης ρύθμισης γωνίας λήψης, το Razer Seiren Mini μπορεί να επικεντρωθεί στη φωνή σας, αποτρέποντας ταυτόχρονα τους ήχους του περιβάλλοντος όπως η πληκτρολόγηση και τα κλικ του ποντικιού.

Χάρη στην κάψουλα συμπυκνωτή 14 χιλιοστών και την απόκριση επίπεδης συχνότητας, το μικρόφωνο μεταδίδει τη φωνή σας με εξαιρετική ευκρίνεια, φορτωμένο με απότομες υψηλές και βαθιές χαμηλές τιμές.

Δεν καταλαμβάνει σχεδόν καθόλου χώρο στο γραφείο, είναι διακριτικό στην κάμερα και έχει σχεδιαστεί για μινιμαλιστικές ή μικρότερες ρυθμίσεις, εστιάζοντας περισσότερο σε εσάς.

Είναι επίσης απλό στη μεταφορά, αν θέλετε να απολαύσετε τη ροή αλλού. Το μικρόφωνο, που υποστηρίζεται από μια σταθερή βάση, μπορεί να γείρει για να βρει το τέλειο σημείο για τη φωνή σας. Επιπλέον, είναι αποσπώμενο και μπορεί να εγκατασταθεί σε βραχίονα ή βάση μικροφώνου.

Μικρόφωνο HyperX QuadCast USB

Χάρη στον εντυπωσιακό κόκκινο φωτισμό και τα δυναμικά εφέ, το HyperX QuadCast USB Condenser Gaming Microphone προσφέρει μια εντυπωσιακή δόση προσαρμοσμένης αίσθησης.

  Πώς να διαγράψετε το κανάλι YouTube στο τηλέφωνο

Αυτό το μικρόφωνο διαθέτει ενσωματωμένη αντικραδασμική βάση. Διαχωρίζει τη συσκευή και σβήνει ακούσια βουητά και κραδασμούς χρησιμοποιώντας μια ελαστική ανάρτηση από σχοινί.

Με τη βοήθεια της ένδειξης κατάστασης του μικροφώνου LED, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε μια ατυχία ήχου χρησιμοποιώντας τη εύχρηστη λειτουργία tap-to-mute. Μπορείτε να επιλέξετε από τέσσερα πολικά μοτίβα: στερεοφωνικό, πανκατευθυντικό, καρδιοειδές και αμφίδρομο.

Αυτό βοηθά στη μεγιστοποίηση της διαμόρφωσης εκπομπής σας και επίσης διατηρεί την εστίαση στους ήχους που προτιμάτε να ακούγονται. Μπορείτε να αλλάξετε γρήγορα την ευαισθησία του μικροφώνου περιστρέφοντας τον επιλογέα στο κάτω μέρος του QuadCast.

Μπλε Snowball iCE Μικρόφωνο USB

Η Custom Condenser Capsule της Blue τροφοδοτεί το μικρόφωνο Snowball Ice. Παράγει ήχο που είναι χρόνια μπροστά από το ενσωματωμένο μικρόφωνο του υπολογιστή σας όσον αφορά την ευκρίνεια.

Με το καρδιοειδές μοτίβο λήψης του, αυτό το μικρόφωνο πιάνει αξιόπιστα τη φωνή σας για χρήση σε streaming, podcast, μετάδοση, συνομιλίες Skype και συσκέψεις Zoom.

Επιπλέον, προσφέρει μια κομψή ρετρό σχεδίαση που φαίνεται φανταστική στην κάμερα και στην επιφάνεια εργασίας σας, ενώ σας επιτρέπει να ηχογραφείτε ή να μεταδίδετε ροή με αίσθηση. Λόγω της ρυθμιζόμενης βάσης επιφάνειας εργασίας που περιλαμβάνεται σε αυτό το μικρόφωνο, μπορείτε να τοποθετήσετε το πυκνωτικό μικρόφωνο σύμφωνα με την πηγή ήχου.

FIFINE RGB Dynamic Mic

Το δυναμικό μικρόφωνο FIFINE RGB βελτιώνει την φωνητική κατανόηση και την αναπαραγωγή ομιλίας με ρυθμό δειγματοληψίας 16 bit στα 48 kHz. Το κουμπί σίγασης μαλακής αφής σάς επιτρέπει να απενεργοποιείτε γρήγορα το μικρόφωνο του παιχνιδιού χωρίς να κάνετε ηχητικούς ήχους κατά τη ροή ή το podcast.

Διαθέτει ενσωματωμένη λυχνία LED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δείξει εάν το μικρόφωνο λειτουργεί ενώ παίζετε στο σκοτάδι.

Οι κονσόλες Windows, Mac OS και Playstation είναι όλες συμβατές με αυτό το απλό μικρόφωνο υπολογιστή USB plug-and-play.

Διαθέτει βάση στήριξης κραδασμών με κυκλική σχεδίαση πλαισίου, η οποία μειώνει τους κραδασμούς του γραφείου που προκαλούνται όταν χτυπάτε το gamepad ή το πληκτρολόγιο ενώ παίζετε. Το μικρόφωνο gaming USB διαθέτει επίσης κουμπί κλειδώματος για απλή ρύθμιση γωνίας.

Κιτ μικροφώνου USB TONOR

Το μικρόφωνο TONOR Q9 συνδέεται με υπολογιστές Mac και Windows χρησιμοποιώντας μια υποδοχή USB A σε B χωρίς να χρειάζεται πρόσθετες κάρτες ήχου ή λογισμικό προγράμματος οδήγησης. Είναι ιδανικό για συνομιλία, ροή ζωντανού βίντεο ή μουσικής, ηχογράφηση και gaming. Αυτό το μικρόφωνο προσφέρει την τέλεια ισορροπία ευκρίνειας, ζεστασιάς, μεγάλου δυναμικού εύρους και υψηλής απόδοσης SPL.

Αυτό το μικρόφωνο διαθέτει μια κάψουλα καρδιοειδούς συμπυκνωτή που του επιτρέπει να καταγράφει καθαρό, ακριβή ήχο και να εξαλείφει τον θόρυβο του περιβάλλοντος, καθιστώντας το ιδανικό για συνομιλία και εγγραφή.

Το μικρόφωνο είναι εύκολο στη χρήση αφού διαθέτει ένα βολικό κουμπί έντασης. Όταν το μικρόφωνο είναι ενεργό, μπορείτε να πατήσετε για λίγο το κουμπί έντασης για να αλλάξετε την ένταση και να το πατήσετε για τρία δευτερόλεπτα για να το απενεργοποιήσετε.

Μικρόφωνο USB Caattilaa

Το Caattilaa USB Microphone είναι ένα επαγγελματικό μικρόφωνο που παρέχει πιο πλούσιο και κρυστάλλινο ήχο για φωνή, συσκέψεις, ζωντανές ροές, podcast, βίντεο YouTube και παιχνίδια.

Το καρδιοειδές μοτίβο λήψης του μικροφώνου του επιτρέπει να συγκεντρώνει την πηγή ήχου ακριβώς μπροστά του, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τον θόρυβο του περιβάλλοντος.

Διαθέτει ενσωματωμένο φίλτρο pop για να μειώνει τα δυσδιάκριτα εκρηκτικά και τον θόρυβο του ανέμου. Αφού το συνδέσετε, ο υπολογιστής θα εντοπίσει αμέσως το μικρόφωνο και θα ξεκινήσει την εγγραφή.

Για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση, χρειάζεται μόνο να ξεδιπλώσετε το τρίποδο, να το συνδέσετε στο μικρόφωνο και να στερεώσετε το κάτω πόμολο στο τραπέζι. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γωνία σε όποιο βαθμό επιλέξετε, χάρη στην εύκαμπτη κατασκευή του 180 μοιρών.

συμπέρασμα

Μέσα από αυτό το άρθρο, θα είχατε ήδη συνειδητοποιήσει ότι το streaming είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιλογή καριέρας και ανοίγει τις πύλες σε ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών για άτομα που ενδιαφέρονται να κερδίζουν διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα.

Δεδομένου ότι τα μικρόφωνα είναι απαραίτητα για τη ροή, το να έχουν ένα καλό μικρόφωνο είναι επίσης απαραίτητο για τους περισσότερους δημιουργούς περιεχομένου. Κατά την αγορά ενός μικροφώνου, θα πρέπει να τονίσετε ότι το μικρόφωνο καταγράφει τον ήχο που θέλετε, μειώνοντας την ενόχληση του φόντου.

Όλες οι άλλες λειτουργίες που θέλετε στο μικρόφωνό σας βασίζονται στις επιλογές και τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για τον εαυτό σας από τις παραπάνω επιλογές.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά premium μικρόφωνα για να ανυψώσετε τα podcast/ροές σας σε ένα νέο επίπεδο.