14 Λογισμικό εικονικών συναντήσεων/διασκέψεων που πρέπει να χρησιμοποιήσετε το 2023

Οι εικονικές συναντήσεις έχουν γίνει η ανάγκη της ώρας για απομακρυσμένες ομάδες. Για να γίνουν πιο αποτελεσματικά, ακολουθούν μερικά αξιόλογα λογισμικά τηλεδιάσκεψης.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ένας καλός τρόπος για μια κοινή κοινωνία να μιλήσει μεταξύ τους. Τίποτα όμως δεν συγκρίνεται με το να μιλάς με κάποιον προσωπικά. Από την πανδημία, τα εργαλεία διαδικτυακής συνομιλίας και συναντήσεων έχουν γίνει απαραίτητα για την καθημερινή ζωή.

Αυτό το λογισμικό συνεδρίων είναι απαραίτητο για εκπαίδευση, επιχειρήσεις και προσωπικές ανάγκες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για online μαθήματα, εικονικές συγκεντρώσεις, εκδηλώσεις και κοινές συναντήσεις. Έτσι, σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα μιλήσουμε για μερικά από τα καλύτερα προγράμματα συνομιλίας μέσω βίντεο που πρέπει να δοκιμάσετε.

Ποια είναι η σημασία των συνεδριάσεων στη σύγχρονη εργασιακή κουλτούρα;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους το λογισμικό συνομιλίας μέσω βίντεο είναι ζωτικής σημασίας στον σύγχρονο χώρο εργασίας. Η συνομιλία μέσω βίντεο επιτρέπει σε δύο ή περισσότερα άτομα να μιλούν μεταξύ τους, παρόλο που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη. Εξαιτίας αυτού, έχει προκαλέσει μια σημαντική αλλαγή στις εταιρείες και τις ζωές των ανθρώπων.

Η παγκόσμια επιδημία είναι ένα ευνόητο παράδειγμα του γιατί η συνομιλία μέσω βίντεο είναι ζωτικής σημασίας στην εργασία. Μπορείτε να μιλήσετε και να μοιραστείτε σκέψεις μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο χωρίς να συναντηθείτε προσωπικά. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί χρόνο, αλλά διευκολύνει επίσης να μιλάτε με ανθρώπους χωρίς να εγκαταλείπετε τίποτα.

Η συνομιλία μέσω βίντεο σάς επιτρέπει να μιλάτε για οτιδήποτε και για όλα χωρίς να μετακινηθείτε ούτε μια ίντσα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως ελεύθερος επαγγελματίας ή για εργασία από το σπίτι. Η συνομιλία μέσω βίντεο έχει αλλάξει σημαντικά τη σύγχρονη ζωή, επειδή επιτρέπει στους ανθρώπους να μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Πόσες εφαρμογές τηλεδιάσκεψης εμφανίστηκαν τα τελευταία τρία χρόνια;

Από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκαν, τα συστήματα συνομιλίας βίντεο που βασίζονται σε σύννεφο γίνονται όλο και καλύτερα. Ωστόσο, λόγω της παγκόσμιας επιδημίας, ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιούν διάσημο λογισμικό τηλεδιάσκεψης έχει αυξηθεί τα τελευταία τρία χρόνια.

Λοιπόν, πώς θα μπορούσαν οι κατασκευαστές να μην κάνουν τις εφαρμογές βιντεοδιάσκεψης να έχουν περισσότερες επιλογές; Πολλά νέα προγράμματα συνομιλίας μέσω βίντεο έχουν κυκλοφορήσει στον διαδικτυακό κόσμο. Μπορεί να μην μπορούμε να πούμε με ακρίβεια πόσες εφαρμογές τηλεδιάσκεψης έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, αλλά υπάρχουν δεκάδες από αυτές τώρα.

Όπως αναφέραμε, μπορείτε να βρείτε δεκάδες λογισμικά τηλεδιάσκεψης στο Διαδίκτυο, τα οποία μπορεί να κάνουν δύσκολη την επιλογή του καλύτερου για εσάς. Έτσι, σας φέραμε μερικά από τα πιο αξιόπιστα λογισμικά τηλεδιάσκεψης.

Ωστόσο, δεν αναφέραμε τα Zoom, Teams, Google Meet, Skype κ.λπ., καθώς είναι ήδη διάσημα και βασικός μας στόχος είναι να φέρουμε νέο λογισμικό.

Webex

Το Webex είναι ένα δημοφιλές και συναρπαστικό λογισμικό τηλεδιάσκεψης. Είναι το τέλειο σύγχρονο λογισμικό για τους σύγχρονους χώρους εργασίας μας. Αυτό το λογισμικό διαθέτει πολλές έξυπνες δυνατότητες που βελτιώνουν τη συνάντηση και διευκολύνουν την επικοινωνία.

Το Webex είναι ένα λογισμικό που δεν θα μετανιώσετε ποτέ να χρησιμοποιήσετε λόγω της απλότητας και των απλών χαρακτηριστικών του. Ο κύριος λόγος πίσω από τη δημοτικότητά του είναι τα έξυπνα χαρακτηριστικά του. Για παράδειγμα, ακύρωση θορύβου, κοινή χρήση αντιδράσεων με emojis, εύκολες δημοσκοπήσεις, λειτουργίες Q&A κ.λπ.

Εκτός από αυτό, το Webex είναι προσαρμοσμένο σε όλο τον κόσμο καθώς σπάει το γλωσσικό φράγμα. Αυτό το λογισμικό σάς παρέχει μετάφραση γλώσσας σε πραγματικό χρόνο σε περισσότερες από 100 γλώσσες. Από την αυτόματη μεταγραφή έως τις μικρές ομαδικές συζητήσεις, το Webex σάς επιτρέπει να εξισορροπήσετε εύκολα την επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή.

  Ξεκινήστε τα έργα δημιουργώντας ένα περίγραμμα και οργανώνοντας το περιεχόμενό σας

Πήγαινε στο ραντεβού

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το GoTo Meeting είναι ένα επαγγελματικό λογισμικό συνομιλίας και τηλεδιάσκεψης. Το GoTo είναι το καλύτερο μεσαίο ή φορητό γραφείο που επιτρέπει στους υπαλλήλους να συνδεθούν σε λίγα δευτερόλεπτα. Ως αποτέλεσμα, τα μέλη της ομάδας μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και να εργαστούν πιο αποτελεσματικά.

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το GoTo έχει πολλά να προσφέρει. Όλο το λογισμικό τηλεδιάσκεψης έχει βασικές δυνατότητες, όπως ηχητική και βιντεοδιάσκεψη, αλλά το GoTo προσφέρει επίσης ζωντανή ομαδική συνομιλία για καλύτερη εμπειρία. Επιπλέον, αυτό το λογισμικό διαθέτει εργαλεία παρουσίασης και εφαρμογής που βελτιώνουν το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Το λογισμικό GoTo επιτρέπει στους χρήστες να αποκλείουν τις ειδοποιήσεις, να αλλάζουν παρουσιαστές, να καταγράφουν συσκέψεις, να προστατεύουν τα δεδομένα τους και πολλά άλλα. Ωστόσο, το GoTo είναι ένα ισχυρό λογισμικό για κινητά με πολλές δυνατότητες με μόλις 12 $ το μήνα.

Μπλουτζήν

Το BlueJeans είναι ένα άλλο σύγχρονο εργαλείο στο χώρο εργασίας για διασκέψεις ήχου και βίντεο. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει πολλά εργαλεία συνεργασίας, που την καθιστούν αποτελεσματική για ομαδική εργασία και ουσιαστικές καθημερινές συζητήσεις.

Το Blue Jeans είναι μια απλή και βασική πλατφόρμα διασκέψεων που βασίζεται στο cloud. Αυτό που το έκανε να μπει στη λίστα μας είναι η διεπαφή χρήστη του. Σε αντίθεση με άλλες περίπλοκες πλατφόρμες, το Blue Jeans επιτρέπει στα μέλη της ομάδας να συμμετέχουν στη συνάντηση με ένα μόνο κλικ.

Το Blue Jeans μπορεί να μην είναι τόσο προηγμένο όσο άλλα όσον αφορά τη συνεργασία και τον συντονισμό, αλλά προσφέρει βασικά χαρακτηριστικά. Το Blue Jeans επιτρέπει στο χρήστη να μοιράζεται την οθόνη, να προγραμματίζει και να καταγράφει συσκέψεις με λίγα μόνο κλικ. Εκτός από αυτό, το Blue Jeans υποστηρίζει επίσης κινητά, προγράμματα περιήγησης και επιτραπέζιους υπολογιστές, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να απολαύσετε αδιάλειπτες συναντήσεις οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Φυσικό μέγεθος

Θα ήταν ήδη εξοικειωμένοι με το Lifesize αν ήσασταν μέλος μιας συνεταιριστικής κοινωνίας. Αν όχι, αφήστε μας να σας βοηθήσουμε. Η Lifesize παρέχει λογισμικό συνεδριάσεων για περισσότερο από μια δεκαετία. Αυτή η πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο παρέχει χώρο υψηλής ποιότητας για να φέρει κοντά τους ανθρώπους στην ίδια οθόνη.

Το Lifesize υποστηρίζει εφαρμογές τόσο για φορητές όσο και για υπολογιστές. Αυτό το λογισμικό σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε μηνιαίες συναντήσεις με περισσότερους από 100 συμμετέχοντες στα 12,50 $. Όταν μιλάμε για χαρακτηριστικά, το Lifesize δεν βρίσκεται πίσω από κανένα σύγχρονο λογισμικό.

Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κοινή χρήση οθόνης, πολλαπλές οθόνες, κοινή χρήση παρουσιάσεων, σήκωμα χεριών και πολλά άλλα. Η πλατφόρμα Lifesize διαθέτει μια δυνατότητα σύνδεσης και εγγραφής με ένα κλικ, η οποία μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και η εγγραφή μπορεί να σας βοηθήσει για μελλοντική χρήση.

Adobe Connect

Το Adobe Connect προσφέρει πολύ περισσότερα από άλλες παρόμοιες πλατφόρμες. Διαθέτει όλες τις βασικές λειτουργίες, όπως σήκωμα χεριού, κοινή χρήση οθόνης, εγγραφή κ.λπ. Προσφέρει όμως πολλές άλλες προηγμένες λειτουργίες που βοηθούν στην οργάνωση της συνάντησης σας ακόμη περισσότερο.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Adobe Connect περιλαμβάνουν τη ζωντανή συνομιλία των συμμετεχόντων, δημοσκοπήσεις και έρευνες, άδειες συμμετοχής, εγγραφή, σημειώσεις και άλλα. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Adobe Connect δωρεάν με περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο, η premium έκδοση είναι αρκετά ακριβή σε σύγκριση με άλλο λογισμικό της λίστας.

έλα μαζί μου

Το Join.me είναι ένα λογισμικό τηλεδιάσκεψης από την οικογένεια Goto. Αυτή η απλή κύρια πλατφόρμα είναι η πλέον κατάλληλη για μικρές επιχειρήσεις, καθώς δεν είναι ούτε ακριβή ούτε προσφέρει πολλές προηγμένες λειτουργίες. Ως αποτέλεσμα, είναι εύκολο στη χρήση και οικονομικά αποδοτικό.

  Πώς να δημιουργήσετε φόρμες PDF με υπολογισμούς στο Adobe Acrobat

Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του λογισμικού περιλαμβάνουν ομαδική ζωντανή συνομιλία, διάσκεψη ήχου και βίντεο, αποκλεισμό ειδοποιήσεων, εγγραφή κ.λπ. Εκτός από αυτό, το join.me είναι μια εφαρμογή για κινητά. επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιπλέον, το join.me είναι δωρεάν για χρήση. Μπορείτε να κάνετε απεριόριστη κοινή χρήση οθόνης και απλή τηλεδιάσκεψη δωρεάν. Αυτό υποστηρίζει πολλές γλώσσες όπως γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά κ.λπ., γεγονός που το καθιστά προτιμότερο σε όλο τον κόσμο.

Διά του οποίου

Το απόρρητο είναι η μεγαλύτερη ανησυχία όταν χρησιμοποιούμε μια πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο, αλλά το Whereby παραβιάζει όλους αυτούς τους κανόνες. Το Whereby είναι ένα λογισμικό τηλεδιάσκεψης φιλικό προς το απόρρητο και η χρήση του Whereby είναι τόσο απλή όσο το ABC.

Αυτό που έκανε το Whereby να μπει σε αυτή τη λίστα είναι η ευελιξία του με ελάχιστη χρέωση. Όπου είναι δωρεάν η χρήση λογισμικού με περιορισμένες δυνατότητες. Σε αυτήν τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια ομαδική συνάντηση για έως και 45 λεπτά. Εκτός από αυτό, ένα από τα μέλη της ομάδας σας πρέπει να εγκαταστήσει οποιοδήποτε λογισμικό για να χρησιμοποιήσει αυτήν την πλατφόρμα.

Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον σύνδεσμο συμμετοχής σας και να τον στείλετε στους συμμετέχοντες. Αυτό το λογισμικό περιλαμβάνει όλες τις βασικές δυνατότητες όπως ροή βίντεο, κοινή χρήση οθόνης, παρουσιάσεις κ.λπ. Ωστόσο, η έκδοση premium δεν είναι τόσο ακριβή. μπορείτε επίσης να το αντέξετε οικονομικά για περισσότερες δυνατότητες.

RingCentral

Η εύρεση ενός λογισμικού συνδιάσκεψης ενσωματωμένου με λειτουργίες μηνυμάτων, βίντεο και ήχου είναι πολύπλοκη. Αλλά η αναζήτησή σας μπορεί να τελειώσει με το λογισμικό RingCentral. Αυτή η πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο παρέχει χώρο υψηλής ποιότητας για τη δημιουργία της συνάντησής σας.

Το λογισμικό τηλεδιάσκεψης έχει δεκάδες μοναδικές δυνατότητες και το RingCentral μπορεί ακόμα να ξεχωρίσει. Εκτός από τις βασικές δυνατότητες όπως κοινή χρήση οθόνης, εγγραφή, προγραμματισμό κ.λπ., το RingCentral προσφέρει μεταγραφή με υποστήριξη AI.

Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι το RingCentral είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με πολλά λογισμικά συνεδριάσεων στη λίστα. Ωστόσο, αξίζει να επενδύσετε για να γνωρίσετε κορυφαίες δυνατότητες και άλλο ενσωματωμένο λογισμικό.

Πληκτρολόγιο κλήσης

Ψάχνετε για απλό και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό συνδιάσκεψης; Μην ψάχνετε πέρα ​​από το DialPad. Το Dialpad Meetings είναι ένα ισχυρό λογισμικό τηλεδιάσκεψης με ένα ισχυρό σύνολο δυνατοτήτων. Η χρήση του Dialpad σάς επιτρέπει να συνδεθείτε εύκολα με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, με λίγα κλικ.

Από την κοινή χρήση παρουσιάσεων έως τη διεξαγωγή διαδικτυακών σεμιναρίων, το Daipad Meetings μπορεί να γίνει ένα γρήγορο και εύκολο μέσο επικοινωνίας για εσάς. Το Dialpad Meeting διαθέτει πολλές ισχυρές δυνατότητες. Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν κοινή χρήση οθόνης, εικονικά φόντα, εγγραφή και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, το Dialpad Meetings είναι ενσωματωμένο με πολλά άλλα εργαλεία παραγωγικότητας, συγκεκριμένα το Google Calendar, το Slack, το Salesforce κ.λπ., το οποίο βελτιώνει ακόμη περισσότερο αυτό το λογισμικό. Εάν θέλετε να ζήσετε μια βελτιωμένη σύσκεψη αποτελεσματικά, τότε αξίζει να λάβετε υπόψη το Dialpad Meetings.

Αίθουσα TrueConf

Εάν έχετε βαρεθεί το λογισμικό τηλεδιάσκεψης χαμηλής ποιότητας, δεν έχετε δοκιμάσει το TrueConf Room. Το TrueConf Room είναι ένα δημοφιλές λογισμικό τηλεδιάσκεψης που βασίζεται σε σύννεφο που παρέχει την καλύτερη εμπειρία σε όλες τις πτυχές μιας συνάντησης.

Αυτό το προηγμένο λογισμικό τηλεδιάσκεψης σάς προσφέρει μια σειρά ισχυρών λειτουργιών για να προσθέσετε λάμψη στις συναντήσεις σας. Το TrueConf Room είναι ένα σύντομο μέσο επικοινωνίας, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις με απομακρυσμένες ομάδες και πελάτες.

  Πώς να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο μάρκετινγκ συνεργατών και να κερδίσετε χρήματα

Ορισμένα μοναδικά χαρακτηριστικά του TrueConf Room είναι ότι υποστηρίζει πολλαπλές οθόνες, σας προσφέρει ποιότητα βίντεο 4k, διαθέτει προηγμένο σύστημα ήχου και πολλά άλλα. Το TrueConf είναι ενσωματωμένο με άλλες δυνατότητες συνεργασίας, όπως εικονικούς πίνακες, κοινή χρήση εγγράφων κ.λπ., που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τις συναντήσεις σας αβίαστες.

FreeConference.com

Με το FreeConference.com, μπορείτε να απολαμβάνετε τη συμμετοχή και τη φιλοξενία σπουδαίων διαδικτυακών σεμιναρίων και συναντήσεων χωρίς να ξοδεύετε τα χρήματα. Αυτό το λογισμικό διαθέτει όλα τα βασικά ισχυρά χαρακτηριστικά, όπως κοινή χρήση οθόνης, εικονικά φόντα, εγγραφή βίντεο και πολλά άλλα.

Ωστόσο, το FreeConference.com προσφέρει επίσης μια premium έκδοση προηγμένων λειτουργιών σε προσιτή τιμή. Αυτό το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό μπορεί εύκολα να χωρέσει την επιχείρησή σας, είτε είστε συνεργατικοί είτε εκπαιδευτικοί. Το FreeConference.com κάνει τη συνάντησή σας οργανωμένη και παραγωγική με λίγα κλικ.

Jami

Αυτό το λογισμικό στη λίστα δεν μπορεί να θεωρηθεί λανθασμένα ως μόνο λογισμικό συνδιάσκεψης επειδή προσφέρει πολύ περισσότερα. Το Jami είναι ένα εργαλείο τηλεδιάσκεψης ανοιχτού κώδικα και εστιασμένο στο απόρρητο που πρέπει να λάβετε υπόψη για τις συναντήσεις σας.

Το λογισμικό παρέχει όχι μόνο μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα για συνδιάσκεψη, αλλά έχει και πρόσθετες δυνατότητες. Τα κύρια χαρακτηριστικά του λογισμικού είναι οι κλήσεις ήχου και βίντεο, η κοινή χρήση αρχείων και η κοινή χρήση οθόνης.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο μπορείτε να υιοθετήσετε αυτό το λογισμικό είναι η ευελιξία του. Αυτό το λογισμικό είναι διαθέσιμο για διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, MacOS, Linux και φορητών συσκευών. Κατά συνέπεια, απολαμβάνετε ή αξιοποιείτε στο έπακρο τη συνάντησή σας, ανεξάρτητα από τις ανάγκες σας.

Talky.io

Το Talky.io είναι μια άλλη δωρεάν πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης στη λίστα μας. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για εσάς εάν αναζητάτε μια πλατφόρμα εικονικών συναντήσεων. Από εικονικές τάξεις έως οικογενειακές συνομιλίες, το Talky.io μπορεί να είναι αποτελεσματικά το μέσο όλων των εποχών.

Οι άνθρωποι υιοθετούν ευρέως το Talky.io λόγω της απλής και εύκολης πλοήγησής του. Επιπλέον, ακόμη και για να ξεκινήσετε μια σύσκεψη, πρέπει να δημιουργήσετε μια αίθουσα και να μοιραστείτε τη διεύθυνση URL μεταξύ των συμμετεχόντων. Δεν χρειάζεται να εγγραφούν ή να κατεβάσουν οποιοδήποτε άλλο λογισμικό για να αποκτήσουν πρόσβαση στη συνάντησή σας.

Συνολικά, το Talky.io είναι ένα ιδιαίτερα προτεινόμενο λογισμικό συνδιάσκεψης καθώς είναι μια εντελώς δωρεάν πλατφόρμα χωρίς κλήσεις ή χρονικό όριο. Το Talky.io είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματική όσο και για προσωπική τηλεδιάσκεψη.

Jitsi Meet

Αν θέλετε δωρεάν λογισμικό τηλεδιάσκεψης, δείτε το Jitsi Meet. Το Jitsi-meet είναι μια τέλεια και απλή λύση εάν ψάχνετε για λογισμικό τηλεδιάσκεψης. Είτε ενδιαφέρεται για το απόρρητο είτε για τον προϋπολογισμό, το Jitsi Meet μπορεί να λύσει τις περισσότερες από τις προκλήσεις σας.

Ως ελεύθερο λογισμικό, αναμφίβολα το Jitsi-meet προσφέρει μόνο μερικές προηγμένες δυνατότητες. Αλλά εξακολουθεί να είναι καλό λόγω όλων των απαραίτητων χαρακτηριστικών του. Τα κύρια χαρακτηριστικά αυτού του λογισμικού περιλαμβάνουν την κοινή χρήση οθόνης σε διάφορες συσκευές, τη δημιουργία προσαρμοσμένης διεύθυνσης URL, την επεξεργασία ή τη σύνταξη σημειώσεων χρησιμοποιώντας το EtherPad σε συσκέψεις, την αποστολή αντιδράσεων, τα emoji και άλλα.

Διαβάζοντας την επισκόπηση λογισμικού, γνωρίζετε πόσο χρήσιμο είναι το Jitsi Meet. Μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό το λογισμικό χωρίς ανησυχίες, εάν θέλετε βασικό και απλό λογισμικό συνδιάσκεψης.

Τυλίγοντας

Το λογισμικό τηλεδιάσκεψης είναι απαραίτητο στην καθημερινή ζωή, ειδικά για την επικοινωνία και τη συνεργασία μεταξύ απομακρυσμένων πελατών και μελών της ομάδας. Ως εκ τούτου, η επιλογή του σωστού εργαλείου τηλεδιάσκεψης που ταιριάζει στην επιχείρησή σας μπορεί να είναι ταραχώδης.

Σήμερα σε αυτό το ιστολόγιο, παρέχουμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία τηλεδιάσκεψης με μοναδικές δυνατότητες και δυνατότητες που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας με έναν προϋπολογισμό. Αυτά τα εργαλεία συνδιάσκεψης μπορούν να σας βοηθήσουν να παραμείνετε παραγωγικοί, αφοσιωμένοι και συνδεδεμένοι.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες πλατφόρμες εικονικών εργαστηρίων για να βελτιώσετε την απόδοση της επιχείρησής σας.