14 Καλύτερο Όμορφο εργαλείο στιγμιότυπου οθόνης και API για την επιχείρησή σας

Η χρήση στιγμιότυπων οθόνης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξηγήσετε ένα συγκεκριμένο θέμα με ευκολία, επειδή τα γραφικά είναι πιο εύπεπτα από το κείμενο.

Ωστόσο, αν έχετε κάνει ποτέ ένα ξεφάντωμα με στιγμιότυπα οθόνης όπου επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες, τραβάτε το στιγμιότυπο οθόνης και τις επεξεργάζεστε για να φαίνεται ελκυστικό, γνωρίζετε ότι η εργασία δεν είναι η πιο εύκολη. Είναι κάπως ένας αγώνας να τα κάνεις όλα χειροκίνητα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, η χρήση των API στιγμιότυπων οθόνης είναι ο καλύτερος τρόπος. Αντί να σπαταλάτε 5 λεπτά για την προετοιμασία ενός στιγμιότυπου οθόνης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σωρό στιγμιότυπα οθόνης σε αυτόν τον χρόνο και με ευκολία.

Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε πρώτα τα εργαλεία από τα οποία μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με μη αυτόματο τρόπο και, στη συνέχεια, τα API, τα οποία αυτοματοποιούν τη διαδικασία. Λάβετε υπόψη ότι δεν αρκεί απλώς η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης. Αυτά τα εργαλεία και τα API σας βοηθούν επίσης να επιλέξετε το επιθυμητό μέγεθος και να το ομορφύνετε.

Η σημασία του να «ομορφαίνεις» τα στιγμιότυπα οθόνης σου

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα στιγμιότυπα οθόνης δεν χρειάζονται ρετουσάρισμα ή φιλτράρισμα, αλλά τα περισσότερα από τα ενσωματωμένα εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης στο σύστημά μας καταγράφουν ολόκληρη την οθόνη, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής εργαλείων και της γραμμής κατάστασης, η οποία δεν απαιτείται.

Θα θέλατε να τα αφαιρέσετε και να τα παρουσιάσετε όμορφα, επειδή τα ελκυστικά στιγμιότυπα οθόνης μπορούν:

 • Βελτιώστε την επωνυμία σας
 • Τραβήξτε περισσότερη προσοχή
 • Κερδίστε την εμπιστοσύνη των πελατών

Ωστόσο, η μη αυτόματη επεξεργασία των στιγμιότυπων οθόνης θα καταναλώσει πολύ χρόνο, γι’ αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις λύσεις που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

Οφέλη από τη χρήση του API για τη δημιουργία του εργαλείου στιγμιότυπων οθόνης

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης για να διευκολύνετε τα πράγματα, τότε εδώ είναι μερικά από τα πολλά οφέλη της χρήσης του API:

Κερδίζει χρόνο

Τα API προορίζονται να κάνουν τα πάντα γρήγορα και καλύτερα. Η χρήση του για τη δημιουργία της εφαρμογής σας σημαίνει δραματική μείωση του χρόνου στο μισό, κάτι που θα χρειαζόταν τόσες πολλές ώρες αν δημιουργήσετε τα πάντα από την αρχή. Τα περισσότερα από τα API μπορούν να ξεκινήσουν και να λειτουργήσουν λιγότερο από μια εβδομάδα.

Μειώνει την εργασία

Η ενσωμάτωση ενός API για τη δημιουργία λογισμικού είναι σαν plug-and-play. Το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έχει ήδη γίνει για εσάς. Το μόνο που κάνετε είναι να θέσετε σε λειτουργία το API χρησιμοποιώντας την τεκμηρίωση και τα σεμινάρια τους και είστε έτοιμοι να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε. Όχι πια συναρμολόγηση πραγμάτων από την αρχή.

Λιγότερο ακριβό

Τα περισσότερα από τα API είναι πολύ φιλικά προς τον προϋπολογισμό και διαθέτουν επίσης σχέδια freemium για να χαλαρώσουν περαιτέρω το βάρος. Από την άλλη πλευρά, μια πλήρης εφαρμογή από την αρχή μπορεί να σας κοστίσει ένα χέρι και ένα πόδι.

  7 Συμβουλές για να κάνετε τον Ιστό πιο ευανάγνωστο σε ένα iPhone

Εργαλεία στιγμιότυπων οθόνης κατ’ απαίτηση

Screely

Ένα υπέροχο εργαλείο για να μετατρέψετε τα βαρετά στιγμιότυπα οθόνης σας σε μακέτα, Screely είναι 100% δωρεάν στη χρήση. Χρησιμοποιείται από πάνω από 145.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων των Amazon, Shopify και Google. Μπορείτε να ξεκινήσετε ανεβάζοντας το στιγμιότυπο οθόνης σας, μετά από το οποίο μπορείτε:

 • Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά μακέτα παραθύρων
 • Αλλαγή και προσαρμογή του φόντου
 • Κατεβάστε το στιγμιότυπο οθόνης σε μορφές PNG, SVG ή JPG

Διαθέτουν συνεχώς νέες και συναρπαστικές λειτουργίες, επομένως αξίζει να τις χρησιμοποιήσετε. Έχουν ακόμη και επεκτάσεις για το Google Chrome και το Sketch για να κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο απλά.

grtechpc.org Έλεγχος στιγμιότυπου οθόνης

Εάν στοχεύετε πολλά ή παγκόσμια κοινά, ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι εάν ο ιστότοπός σας φορτώνεται σωστά σε όλες τις τοποθεσίες. Μπορεί να υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπου ο ιστότοπός σας φορτώνει καλά σε μια χώρα, αλλά έχει προβλήματα σε μια άλλη, επομένως είναι συνετό να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά.

Με τη χρήση του grtechpc.org Screenshot Checker, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε εάν ο ιστότοπός σας εμφανίζεται σωστά σε κάθε περιοχή. Το μόνο που κάνετε είναι να επικολλήσετε τη διεύθυνση URL και να αφήσετε το εργαλείο να επιστρέψει αποτελέσματα από διάφορες περιοχές.

Μετά από αυτό, μπορείτε είτε να κάνετε λήψη των στιγμιότυπων οθόνης είτε ακόμη και να προσδιορίσετε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα φόρτωσης σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το grtechpc.org API για να αυτοματοποιήσετε τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης για διάφορες συσκευές όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά και tablet. Το grtechpc.org τραβάει ένα πλήρες στιγμιότυπο οθόνης και έχετε την επιλογή να τραβήξετε ιστοσελίδα από διαφορετικές τοποθεσίες όπως τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σιγκαπούρη.

Υπάρχουν ευέλικτα επίπεδα premium που ξεκινούν με μόλις 5 $ δίνοντας 10.000 αιτήματα API ανά μήνα. Επιπλέον, τα πληρωμένα σχέδια προσθέτουν πληρεξούσιους κατοικιών για ακριβείς αναφορές.

Αλλά μπορείτε επίσης να το ξεκινήσετε με το πρόγραμμα Forever-FREE για να δείτε πώς λειτουργεί, το οποίο προσφέρει 3000 κλήσεις API το μήνα.

Thum.io

Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο με Thum.io. Είναι ένα εξαιρετικά γρήγορο και αξιόπιστο εργαλείο στιγμιότυπων οθόνης που μπορεί να επεξεργαστεί στιγμιότυπα οθόνης με απλό και προηγμένο τρόπο. Αυτό που εννοώ με το “προχωρημένο” είναι ότι σας επιτρέπει να επιλέξετε το πλάτος και τα pixel σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν.

Γεωγραφικό στιγμιότυπο οθόνης

Με τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τον ιστότοπό σας από περισσότερες από 200 τοποθεσίες, Γεωγραφικό στιγμιότυπο οθόνης είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή που έχει μερικούς ευχαριστημένους πελάτες με τα ονόματα των Samsung, WebMD και Microsoft. Μπορείτε να πείτε κυριολεκτικά αντίο στη χρήση διακομιστή μεσολάβησης και VPN, επειδή αυτό το εργαλείο σας επιτρέπει να βρίσκεστε παντού από οπουδήποτε.

Εισαγάγετε το URL σας μία φορά και BOOM, τώρα γνωρίζετε πώς εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε διαφορετικές τοποθεσίες.

Screenshot Machine

Με Screenshot Machine, μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα στιγμιότυπα οθόνης και ακόμη και να μετατρέψετε την ιστοσελίδα σας σε έγγραφο PDF. Πριν εισαγάγετε τη διεύθυνση URL, έχετε την επιλογή να επιλέξετε διαφορετικές συσκευές όπως tablet, τηλέφωνο ή επιτραπέζιους υπολογιστές, κάτι που είναι εξαιρετικό χαρακτηριστικό, επειδή ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις.

  Το Netflix δεν λειτουργεί; Ακολουθούν 7 τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Netflix

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα μεγάλο στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα στιγμιότυπο του ιστότοπού σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο δωρεάν για 100 στιγμιότυπα οθόνης το μήνα.

GeoPeeker

Όπως υποδηλώνει ήδη το όνομα, GeoPeeker σας επιτρέπει να “κοιτάξετε” πώς εμφανίζεται ο ιστότοπός σας σε διαφορετικές τοποθεσίες. Η δωρεάν έκδοση σάς επιτρέπει να κοιτάξετε σε 6 διαφορετικές τοποθεσίες, ενώ η έκδοση premium προσθέτει 6.

Με ορισμένες προηγμένες επιλογές, μπορείτε επίσης:

 • Ελέγξτε εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας
 • Προσδιορίστε χρονισμούς ping από διαφορετικές τοποθεσίες
 • Προσαρμόστε την καθυστέρηση απόδοσης, τις αναλύσεις και τις ρυθμίσεις παράγοντα χρήστη

Τα προγράμματα Premium ξεκινούν από μόλις 9 $/μήνα.

Screenshot API

Ρίξτε μια ματιά στο grtechpc.org API που σας επιτρέπει να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης πλήρους σελίδας σε επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητές συσκευές και συσκευές tablet ΔΩΡΕΑΝ.

Abstract API

Website Screenshot API by Abstract είναι ένα προηγμένο εργαλείο εάν αναζητάτε κάτι περισσότερο από μια απλή εικόνα βανίλιας της πηγής.

Η έξυπνη μηχανή απόδοσης εικόνων καταγράφει τα πάντα, είτε πρόκειται για HTML, CSS, γραμματοσειρές ιστού, διανυσματικά γραφικά, εικόνες κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τη μορφή εξόδου (PNG, JPEG, κ.λπ.) για να αποφύγετε τυχόν μετατροπές στη συνέχεια.

Επιπλέον, αυτό επιτρέπει τη λήψη προσαρμοσμένης θύρας προβολής για επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά, tablet, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε προσαρμοσμένο CSS στον στόχο για να δείτε την τροποποιημένη έξοδο.

Επιπλέον, το Abstract επιτρέπει καθυστερημένες λήψεις για τον τέλειο συγχρονισμό των στιγμιότυπων οθόνης. Το Abstract διασφαλίζει επίσης την ασφάλεια των δεδομένων με την ανάπτυξη κρυπτογράφησης SSL 256-bit για μεγαλύτερη ηρεμία.

Τέλος, μπορείτε να δοκιμάσετε το Abstract Website Screenshot API χωρίς να πληρώσετε τίποτα για 100 δωρεάν αιτήματα API.

Επίπεδο στιγμιότυπου οθόνης

Με Επίπεδο στιγμιότυπου οθόνης, μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης με μεγάλη δυνατότητα προσαρμογής. Μπορείτε να ορίσετε τη μικρογραφία και τη θύρα προβολής που θέλετε, να προσθέσετε την παύλα του CSS, να ορίσετε έναν συγκεκριμένο χρόνο καθυστέρησης και πολλά άλλα. Το αποτέλεσμα έρχεται σε μορφές PNG, JPEG ή GIF.

Το Screenshotlayer είναι δωρεάν για έως και 100 αιτήματα, μετά από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 19,99 $/μήνα.

Screenshot API

ScreenshotAPI.net σας επιτρέπει να δημιουργείτε στιγμιότυπα οθόνης τέλεια για pixel χρησιμοποιώντας ένα απλό API. Το API εκτελείται στο Google Cloud που σημαίνει ότι μπορεί να χειριστεί πολλή κίνηση. Το API είναι απλό στη ρύθμιση και τροποποίηση. Μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης της θύρας προβολής, της ολόκληρης σελίδας ή ακόμα και ενός συγκεκριμένου στοιχείου στη σελίδα.

Με το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 100 στιγμιότυπα οθόνης το μήνα. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 5 $ / μήνα.

Restpack

Αξιόπιστο από τη Samsung, το AdColony και το Autodesk, Restpack είναι ένα καταπληκτικό API που μπορεί να τραβήξει στιγμιότυπα οθόνης με μία μόνο κλήση. Βασίζεται στο εξαιρετικά απλό και γρήγορο RestFUL HTTP URL και έχει δείγματα κώδικα για διάφορες γλώσσες όπως PHP, Java, Node.js και Python.

  CPU 10ης γενιάς της Intel: Τι νέο υπάρχει και γιατί έχει σημασία

Η μηχανή απόδοσης ολοκληρώνεται με βάση το πρόγραμμα περιήγησης και είναι συμβατή με το GDPR. Τα προγράμματα τιμολόγησης ξεκινούν από μόλις 9,95 $/μήνα και μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.

URLBox

Ο ορισμός τους για το SaaS είναι “Στιγμιότυπο οθόνης ως υπηρεσία”, το οποίο είναι αρκετά εντυπωσιακό. URLBox μπορούν να αυτοματοποιήσουν ολόκληρη την εργασία δημιουργίας στιγμιότυπων οθόνης με το απλό και εύκολο στην ενσωμάτωση API τους. Μπορείς:

 • Τραβήξτε στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας
 • Αποκριτικά στιγμιότυπα οθόνης που ταιριάζουν σε όλες τις συσκευές
 • Δημιουργήστε άψογα στιγμιότυπα οθόνης από σελίδες που είναι πλούσιες σε πολυμέσα

Η απόδοσή τους είναι εξαιρετικά γρήγορη, γεγονός που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε διάφορες μικρογραφίες σε διαφορετικές διαστάσεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι σίγουρο ότι θα λάβετε τα ίδια αποτελέσματα που βλέπετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τίποτα λιγότερο από αυτό. Μπορεί να χειριστεί μια τρελή ποσότητα HTML, ανεξάρτητα από το πόσο περίπλοκο είναι.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δωρεάν δοκιμή και να την προωθήσετε από εκεί.

API Flash

Με βάση το Google Chrome και το AWS Lambda, API Flash Το API στιγμιότυπου ιστότοπου υπόσχεται μια σταθερή και επεκτάσιμη υποδομή. Τα τελικά σημεία είναι HTTPS για όλα τα προγράμματα, το οποίο είναι γνωστό για την ασφάλεια και την προστασία του απορρήτου.

Το API είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο και μπορεί να δημιουργήσει μια πλήρη σελίδα, καθώς και στιγμιότυπα οθόνης που ανταποκρίνονται σε κινητά πολύ εύκολα. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έως και 100 στιγμιότυπα οθόνης, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα πληρωμένα προγράμματα που ξεκινούν από 7 $/μήνα για περισσότερα.

Screenshot API

Screenshot API βασίζεται στο REST API και είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμο σε σημείο όπου μπορείτε ακόμη και να απενεργοποιήσετε το Javascript για να μην επιτρέψετε τα αναδυόμενα παράθυρα. Μπορείτε να δημιουργήσετε στιγμιότυπα οθόνης πλήρους σελίδας και προσαρμοσμένης διάστασης που είναι των επιθυμητών pixel.

Ένα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτού του API είναι ότι μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε το Google Chrome ως πρόγραμμα περιήγησης ή Firebox. Στη συνέχεια, το API θα δημιουργήσει στιγμιότυπα οθόνης από το επιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης. Μπορείτε να εγγραφείτε και να λάβετε τις πρώτες σας 1.000 κλήσεις API δωρεάν.

Χωρίς πρόγραμμα περιήγησης

Ένα πολύ γεμάτο δύναμη API που είναι πολύ διαφορετικό από τα άλλα που αναφέρονται σε αυτήν τη λίστα. Χωρίς πρόγραμμα περιήγησης είναι αυτοματισμός προγράμματος περιήγησης που έχει σχεδιαστεί για προγραμματιστές και επιχειρήσεις. Μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να αυτοματοποιήσετε τις περισσότερες εργασίες που κάνετε σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, ένα από αυτά είναι στιγμιότυπα οθόνης.

Μπορείτε να δημιουργήσετε άμεσα στιγμιότυπα οθόνης μιας ιστοσελίδας και να τα αποθηκεύσετε σε μορφές PNG ή JPG. Δεν χρειάζεται να αγγίξετε ούτε μια γραμμή κώδικα, χάρη στα REST API τους που είναι προκατασκευασμένα για τη διευκόλυνσή σας.

Μπορείτε είτε να εγγραφείτε για τη μέθοδο πληρωμής “pay as you go” ή να επιλέξετε ένα από τα σταθερά προγράμματά τους που ξεκινούν από 50 $/μήνα.

συμπέρασμα

Η χρήση ενός συνδυασμού των παραπάνω εργαλείων στιγμιότυπων οθόνης και API μπορεί να αποδειχθεί πολύ επωφελής για την επιχείρησή σας και τις καθημερινές σας εργασίες.