14 Καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης ματιών για μάρκετινγκ και διαδικτυακή έρευνα

Το λογισμικό παρακολούθησης ματιών είναι ένα τέλειο εργαλείο τόσο για διαδικτυακές όσο και για επιχειρήσεις εκτός σύνδεσης, καθώς βοηθά στην παροχή πολύτιμων πληροφοριών σχετικά με το τι είναι μια επιτυχία όταν πρόκειται για την προσέλκυση χρηστών όσον αφορά τη συσκευασία, την τοποθέτηση προϊόντων, τη διαφήμιση κ.λπ.

Η παρακολούθηση ματιών αναφέρεται σε μια μέθοδο έρευνας που παρατηρεί και ερμηνεύει τις κινήσεις των ματιών των ατόμων. Αναλαμβάνει δράση στις ενεργοποιήσεις των χρηστών καθώς αλληλεπιδρούν με διάφορα οπτικά ερεθίσματα, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων, διαφημίσεων, εικόνων και άλλου οπτικού περιεχομένου.

Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται από προηγμένη τεχνολογία, όπως συσκευές παρακολούθησης ματιών και λογισμικό για την παρακολούθηση και τεκμηρίωση των κινήσεων και των σχεδίων των ματιών των ατόμων κατά την αλληλεπίδραση με αυτά τα οπτικά στοιχεία.

Με τη χρήση λογισμικού παρακολούθησης ματιών, οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη στρατηγική προβολής των προϊόντων τους και τη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ. Διαβάστε παρακάτω για μια πιο ολοκληρωμένη λήψη της ειδικά επιμελημένης λίστας με το καλύτερο λογισμικό παρακολούθησης ματιών που παρατίθεται στον παρακάτω πίνακα:

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Lumen Research

Webcam eye-tracking για ιστότοπους, τηλεόραση, ψηφιακό μάρκετινγκ.

Sticky από τον Tobii

Διαχειρίζεται τους ανιχνευτές ματιών, βαθμονομεί τους χρήστες, ενσωματώνεται με αναλυτικά στοιχεία.

iMotions

Ενσωματώνει βιοαισθητήρες, βασισμένο σε σύννεφο, λεπτομερή παρακολούθηση ματιών σε διάφορα περιβάλλοντα.

GazeRecorder

Πλατφόρμα παρακολούθησης ματιών που βασίζεται σε σύννεφο, καταγράφει και αναλύει την αφοσίωση των χρηστών.

RealEye

Παρακολούθηση ματιών βάσει AI, μέτρηση προσοχής σε ζωντανή συνέντευξη.

Σημείο βλέμματος

Αξιολόγηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, ιατρική χρήση, υποστηρικτική τεχνολογία.

Οφθαλμικά είδη

Καθηλωτική παρακολούθηση ματιών και κεφαλιού με βάση την τεχνητή νοημοσύνη, οικονομική λύση.

Hawkeye

Παρακολούθηση ματιών iOS για έρευνα χρηστών, ψηφιακή, επεκτάσιμη πλατφόρμα.

Expoze.io

Πλατφόρμα έρευνας για την παρακολούθηση του ματιού, άμεσα και ακριβή αποτελέσματα.

Loceye

Πλατφόρμα παρακολούθησης ματιών που βασίζεται στον ιστό, προσαρμοσμένες αναφορές, ανάλυση που βασίζεται στον άνθρωπο.

EyeSee

Έρευνα αγοράς βασισμένη σε webcam, παρακολούθηση ματιών, κωδικοποίηση προσώπου, οικονομικά αποδοτική.

Cool Tool

Πλατφόρμα Insight, μη ζωντανά εργαλεία μέτρησης, έρευνα που βασίζεται σε έρευνες.

Μαθητικά Εργαστήρια

Λογισμικό ανοιχτού κώδικα, φορητό ακουστικό παρακολούθησης ματιών, ανάλυση που βασίζεται σε σύννεφο.

Eyegaze

Συσκευή επικοινωνίας που βασίζεται στο βλέμμα, γρήγορη και ασφαλή περιήγηση στο διαδίκτυο.

Πώς λειτουργεί η τεχνολογία παρακολούθησης ματιών;

Η τεχνολογία Eye-tracking χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως για να παρακολουθεί τις κινήσεις των ματιών καθώς φωτίζει την κόρη. Τελικά, η εικόνα σχηματίζεται στην κάμερα📷.

Στη συνέχεια, η κάμερα καταγράφει την εικόνα απεικονίζοντας το κέντρο της κόρης, αναφέροντας την περιστροφή των ματιών και προσδιορίζοντας την κατεύθυνση του βλέμματος. Το λογισμικό επεξεργάζεται τα δεδομένα που συλλέγονται και παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες για τα σημεία βλέμματος και τις κινήσεις των ματιών.

Πώς είναι χρήσιμα τα δεδομένα παρακολούθησης ματιών για επαγγελματίες του μάρκετινγκ και για έρευνα χρηστών;

Η τεχνολογία παρακολούθησης ματιών μας λέει για το μέρος της σελίδας με τις περισσότερες προβολές και πόσο χρόνο έχει αφιερώσει ο χρήστης σε αυτό. Αυτή η προηγμένη μέθοδος σάς επιτρέπει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τα μέρη της ιστοσελίδας που είναι στο επίκεντρο και τον λόγο της.

Η τοποθέτηση προϊόντων, ο σχεδιασμός της συσκευασίας, η διαφήμιση και η προσέλκυση χρηστών αποτελούν μέρος του μάρκετινγκ και η τεχνολογία πληροφορεί τι τραβά την προσοχή στη δημιουργικότητά τους. Τελικά, επηρεάζει την αγοραστική συμπεριφορά και την προθυμία του πελάτη να πληρώσει.

Ορισμένες απαιτήσεις σε πραγματικό χρόνο του λογισμικού παρακολούθησης ματιών στο μάρκετινγκ και την αναζήτηση χρηστών:-

 • In-Store: Η τεχνολογία παρακολούθησης ματιών που τοποθετείται στο κεφάλι είναι αποτελεσματική για τα καταστήματα όταν οι χρήστες κοιτάζουν τα προϊόντα που εμφανίζονται. Οι πελάτες έρχονται στο κατάστημα και η τεχνολογία καταγράφει τις δραστηριότητές τους. Βοηθά στο να γνωρίζετε ποια κατηγορία τραβάει την προσοχή καθημερινά.
 • Σχεδιασμός συσκευασίας: Η συσκευασία των προϊόντων επηρεάζει την αγοραστική συμπεριφορά των πελατών, καθώς ορισμένα μέρη της θα πρέπει να είναι ελκυστικά. Η τεχνολογία οφθαλμικών δοκιμών είναι μια κατάλληλη πλατφόρμα για την καταγραφή λεπτομερειών στη συσκευασία των προϊόντων. Ο έμπορος μπορεί να εργαστεί σε μέρη του πακέτου που αγνοήθηκαν από το κοινό.
 • Διαφήμιση: Η ψηφιακή διαφήμιση είναι μια αυξανόμενη μέθοδος ψηφιακού μάρκετινγκ. Η τεχνολογία οφθαλμικών δοκιμών είναι μια πλατφόρμα δοκιμών που δείχνει τι προσελκύει την προσοχή και τι όχι. Η διαδικασία ανάλυσης περιλαμβάνει τα ελκυστικά ή παραμελημένα στοιχεία της οπτικής παρουσίασης των προϊόντων.
 • Ιστότοπος: Οι πλατφόρμες παρακολούθησης ματιών βοηθούν στην απόκτηση διορατικών πληροφοριών σχετικά με ελκυστικές περιοχές ιστότοπων. Είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μάθετε τον λόγο για το κλικ μακριά και την επιθυμητή ενέργεια των πελατών.

Οι γνώσεις που καθοδηγούνται από το eye-tracking οδηγούν σε βελτιωμένες πωλήσεις και ανάπτυξη;

Η παρακολούθηση των ματιών επεξεργάζεται τις ανθρώπινες οπτικές πληροφορίες, μετρώντας την προσοχή και το ενδιαφέρον. Είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την έρευνα της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την εργασία στην τμηματοποίηση πελατών.

  Πώς μπορείτε να συνδεθείτε στο Hulu στο Roku

Οι μάρκες υιοθετούν ευρέως αυτήν την εφαρμογή για να αυξήσουν τις πωλήσεις τους. τους επιτρέπει να γνωρίζουν πού βρίσκεται η προσοχή του πελάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυξάνει τα κέρδη για τις επιχειρήσεις και βελτιώνει τα επίπεδα πωλήσεων και τις ικανότητες λήψης αποφάσεων.

Πηγή: https://www.grandviewresearch.com/industry-analysis/eye-tracking-market

 • Η τεχνολογία παρακολούθησης ματιών παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίηση των πελατών, συμβάλλοντας στη μείωση του κόστους απόκτησης πελατών έως και 65%.
 • Το λογισμικό δημιουργεί αναφορές πελατοκεντρικών και παραμελημένων τμημάτων, με τις επωνυμίες να χρησιμοποιούν τα δεδομένα για να βελτιώσουν τις περιοχές που λείπουν. Μπορεί να αυξήσει τα ποσοστά μετατροπών στο διαδίκτυο έως και 16%.
 • Ο κλάδος της υγείας θα μοιραστεί 25% από τα συνολικά μερίδια αγοράς της τεχνολογίας παρακολούθησης ματιών έως το 2021. Το 50% της εγκεφαλικής δραστηριότητας συνδέεται με το μάτι, επομένως η παρακολούθηση των ματιών βοηθά σε εγκεφαλικούς τραυματισμούς και ασθένειες όπως η γνωστική εξασθένηση.
 • Οι επωνυμίες μπορούν να αυξήσουν τη δέσμευσή τους μέσω του ψηφιακού μάρκετινγκ, καθώς το eye tracking παρέχει πληροφορίες σχετικά με οπτικοποιήσεις σε ιστοσελίδες, διαφημίσεις και πολλά άλλα. Η ακρίβεια του λογισμικού είναι 96%, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τον αντίκτυπο των διαφημίσεων κατά 45 φορές.
 • Οι καταναλωτές προτιμούν τη βιομηχανία πωλήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου για επαναλαμβανόμενες αγορές, η οποία έχει αυξηθεί κατά πολύ 43% από το 2021. Αυτή η βιομηχανία μπορεί να αυξήσει την ανάπτυξη αναπτύσσοντας τακτικά τις παραμελημένες περιοχές της, όπως και οι λεπτομέρειες του Insight που δημιουργούνται από το λογισμικό παρακολούθησης ματιών.

Lumen Research

Lumen Research είναι μια πλατφόρμα τεχνολογίας παρακολούθησης ματιών που βασίζεται σε webcam και βοηθά τις επωνυμίες να μετρούν την αφοσίωση, τις αγορές και την προσοχή στο μάρκετινγκ τους. Μετατρέπει την κάμερα του τηλεφώνου ή του υπολογιστή σε έναν υψηλής ποιότητας αισθητήρα παρακολούθησης ματιών για τη μέτρηση της οπτικής εμπλοκής.

Το λογισμικό τροφοδοτείται από προηγμένη τεχνολογία μηχανικής εκμάθησης που εστιάζει στη συσκευασία και στο σημείο της ζυγαριάς. Υπολογίζει το ανθρώπινο μάτι μέσα σε έναν κύκλο διαμέτρου 2,5 cm ή 1 ίντσας για να λειτουργήσει.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει έναν αισθητήρα παρακολούθησης ματιών για ιστότοπους, τηλεόραση και ψηφιακό μάρκετινγκ που συμβάλλει στην αύξηση της ορατότητας.
 • Διαθέτει στατικούς αισθητήρες λογισμικού παρακολούθησης των ματιών που προσελκύουν διορατική προσοχή για διαφημίσεις, ερωτηματολόγια, αξιολόγηση πολυμέσων και δοκιμές δημιουργικού οπουδήποτε στον κόσμο.
 • Τα εργαλεία του λογισμικού συνδυάζουν την τεχνολογία παρακολούθησης ματιών με κωδικοποίηση προσώπου και ενσωματωμένες τεχνολογίες χρόνου αντίδρασης για να δημιουργήσουν πλούσιες συστάσεις που οδηγούν σε σίγουρες αποφάσεις και αυξημένες πωλήσεις.

Το Lumen Research είναι μια κλιμακούμενη και ταχύτητας πλατφόρμα σε πραγματικό χρόνο για τη μέτρηση των γνώσεων σχετικά με την παρακολούθηση του ανθρώπινου ματιού, καθώς, επομένως, είναι ένα από τα απαραίτητα εργαλεία ψηφιακού μάρκετινγκ!

Sticky από τον Tobii

Κολλώ από Tobii είναι ένας διαχειριστής παρακολούθησης ματιών που είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για τη διαχείριση των συνδεδεμένων ανιχνευτών ματιών και τη βαθμονόμηση των χρηστών. Περιλαμβάνει τεχνολογία αισθητήρων αιχμής για την αναγνώριση της παρουσίας ενός ατόμου και την παρακολούθηση της εστίασής του σε πραγματικό χρόνο. Η τεχνολογία καταγράφει τις κινήσεις των ματιών σε ένα σύνολο δεδομένων, παρέχοντας θέση της κόρης, διάνυσμα βλέμματος για κάθε μάτι και σημείο βλέμματος.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο έχει απλά βήματα που επιτρέπουν στους ερευνητές να διαμορφώσουν γρήγορα τον ανιχνευτή ματιών με μια οθόνη.
 • Παρέχει γρήγορη και αξιόπιστη βαθμονόμηση χρήστη και υποδεικνύει τη θέση των ματιών του συμμετέχοντος μέσα στο πλαίσιο παρακολούθησης.
 • Το λογισμικό μπορεί να ενσωματωθεί με αναλυτικές εφαρμογές, δίνοντας στο λογισμικό την ευελιξία να παρακολουθεί εφαρμογές, να διαμορφώνει την περιοχή εμφάνισης και να πραγματοποιεί βαθμονόμηση χρήστη.

Το Sticky έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αποκωδικοποιεί τις κινήσεις των ματιών για να μεταφραστεί σε πολύτιμες ιδέες.

iMotions

iMotions είναι ένα λογισμικό έρευνας ανθρώπινης συμπεριφοράς που ενσωματώνει και συγχρονίζει πολλαπλούς βιοαισθητήρες, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ματιών και της έκφρασης του προσώπου.

Το λογισμικό έχει σχεδιαστεί για αποτελεσματικά ερευνητικά έργα, ιδιαίτερα εκείνα που βασίζονται στην καταγραφή και την ανάλυση των εισροών κάθε βιομετρικής συσκευής υλικού. Αποκαλύπτει υποκείμενα συναισθήματα, σκέψεις και συμπεριφορές, κάτι που βοηθά στη λήψη αποφάσεων, τις μαθησιακές ικανότητες και την ευημερία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το λογισμικό iMotions επιτρέπει μια ποικιλία μετρήσεων και οπτικοποιήσεων παρακολούθησης ματιών, όπου οι χρήστες εργάζονται με εικόνες, βίντεο, περιβάλλοντα εικονικής πραγματικότητας και περιεχόμενο ιστού στο βασικό λογισμικό εργαστηρίου επιτραπέζιου υπολογιστή.
 • Είναι ένα διαδικτυακό λογισμικό υψηλής ακρίβειας που βασίζεται σε σύννεφο και παρέχει λεπτομερή δεδομένα παρακολούθησης των ματιών ακόμα και σε μεταβαλλόμενες συνθήκες φωτισμού.
 • Μετρά την οπτική προσοχή σε ένα συγκεκριμένο στοιχείο μέσω της χαρτογράφησης βλέμματος και παρέχει δυναμικό οπτικό περιεχόμενο που αντιπροσωπεύεται από μια στατική εικόνα.

Το λογισμικό πολλαπλών μοντέλων υποστηρίζεται από την επιστήμη που περιλαμβάνει ολοκληρωμένα εργαλεία ανθρώπινης διορατικότητας για την εκμάθηση του σημείου του βλέμματος, όπου κοιτάζει κάποιος ή την κίνηση των ματιών σε σχέση με το κεφάλι.

GazeRecorder

GazeRecorder είναι μια πλατφόρμα πληροφοριών παρακολούθησης που βασίζεται σε σύννεφο. Καταγράφει αυτόματα τι αναζητούν οι άνθρωποι και πού αλληλεπιδρούν στις οθόνες του υπολογιστή τους χρησιμοποιώντας συνηθισμένες κάμερες web. Η τεχνολογία παρακολούθησης της κίνησης των ματιών παρέχει χάρτες θερμότητας για αναλυτική έρευνα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο καταγραφής βλέμματος καταγράφει βίντεο με παρακολουθούμενες κινήσεις των ματιών, με την κάμερα web ως πηγή εισόδου για αυτήν τη διαδικασία.
 • Ο δείκτης βλέμματος παρακολουθεί τον δείκτη του ποντικιού για να παρακολουθεί ορατές περιοχές μιας ιστοσελίδας.
 • Το Gaze Flow είναι μια μηχανή παρακολούθησης ματιών, ανεξάρτητη από το υλικό, η οποία βελτιστοποιεί την παρακολούθηση ματιών σε πραγματικό χρόνο χωρίς φυσική επαφή.
  Το καλύτερο εργαλείο για να ενισχύσετε τη διαχείριση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Το GazeRecorder είναι συμβατό με κοινά λειτουργικά συστήματα, εισάγοντας δεδομένα παρακολούθησης ματιών και ποντικιού σε πραγματικό χρόνο.

RealEye

RealEye είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης ματιών που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και χρησιμοποιεί έναν κανονικό υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή για την ανάλυση εικόνων από μια κάμερα web. Το AI της καινοτόμου πλατφόρμας ανιχνεύει τις κόρες του προσώπου του χρήστη και προβλέπει τα σημεία βλέμματος με ακρίβεια 110 px.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το λογισμικό σάς ενημερώνει εάν οι συμμετέχοντες δίνουν προσοχή στις ζωντανές συνεντεύξεις.
 • Διαθέτει συμβατό λογισμικό παρακολούθησης ματιών για ερευνητικά έργα και η εξαιρετικά ακριβής ανάλυσή του δείχνει πληροφορίες για τη συμπεριφορά του βλέμματος του μαθητή.
 • Αυτό το εργαλείο μέτρησης της προσοχής έχει μια αναλυτική δυνατότητα για να μάθετε για τη συγκέντρωση και την ικανότητα κάποιου να εστιάσει σε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Το λογισμικό παρακολούθησης ματιών RealEye έχει πιο ακριβή αναπαράσταση pixel από άλλα λογισμικά.

Σημείο βλέμματος

Σημείο βλέμματος είναι ένα λογισμικό παρακολούθησης και βιομετρίας που αξιολογεί δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για τις ειλικρινείς σκέψεις, τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες ενός χρήστη. Μπορεί να αναλύσει πώς τα ανθρώπινα μάτια βλέπουν και αντιδρούν σε αυτό. Το λογισμικό επιτρέπει τη βελτίωση των σχεδίων σύμφωνα με τα σχόλια των συμμετεχόντων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε δεδομένα που εξαλείφει τις εικασίες της δέσμευσης και της αλληλεπίδρασης των χρηστών με το βλέμμα. Οι σχεδιαστές μπορούν να εξετάσουν τα πρότυπα χρήσης και να βελτιστοποιήσουν την εμπειρία χρήστη.
 • Το Gazepoint είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για ιατρική χρήση, καθώς χρησιμοποιείται στον έλεγχο του γλαυκώματος και στη διάγνωση και θεραπεία της δυσλεξίας.
 • Η υποστηρικτική τεχνολογία του δίνει τη δυνατότητα στα άτομα με αναπηρίες να επικοινωνούν, να πλοηγούνται και να αλληλεπιδρούν με τον κόσμο.

Το λογισμικό πολλαπλών χρήσεων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων μέσω οφθαλμικών δοκιμών, λύσεων για παρακολούθηση των ματιών, μάρκετινγκ που σχετίζεται με νευρώνες και βιομετρικής έρευνας.

Οφθαλμικά είδη

Οφθαλμικά είδη είναι ένας πάροχος καθηλωτικής τεχνολογίας βασισμένος σε AI που πραγματοποιεί παρακολούθηση κεφαλιού και ματιών μέσω webcam ή τρισδιάστατων καμερών. Οι ιδιόκτητοι αλγόριθμοι υπολογιστικής όρασης και η τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με αντίληψη μηχανών υποστηρίζουν λύσεις βασισμένες σε υλικό που βασίζονται σε παλαιότερες τεχνολογίες.

Είναι ένα οικονομικό λογισμικό παρακολούθησης ματιών που μπορεί να ενσωματωθεί σε οποιαδήποτε πλατφόρμα ή συσκευή.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αναπτύχθηκε για να ενισχύσει τη φυσική σύνδεση μεταξύ ανθρώπων και συσκευών μέσω της τεχνολογίας παρακολούθησης βλέμματος.
 • Το λογισμικό παρακολουθεί την κόπωση ανιχνεύοντας τη στάση του κεφαλιού, το βλέμμα των ματιών και το κλείσιμο των ματιών κάτω από διάφορες θέσεις του κεφαλιού.
 • Το εργαλείο Eyewear Beam επιτρέπει την παρακολούθηση των κινήσεων των ματιών και του κεφαλιού ενώ παίζετε παιχνίδια. Οι χρήστες το μοιράζονται επίσης με τους θεατές στη ζωντανή ροή.
 • Το Eyeware παρέχει ένα λογισμικό παρακολούθησης κεφαλής συμβατό 6 μοιρών με ακριβή αποτελέσματα.

Είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε AI που εξαλείφει τη διαδικασία υλικού για την παρακολούθηση των ματιών και παρακολουθεί τις κινήσεις των ματιών και του κεφαλιού.

Hawkeye

Hawkeye είναι μια πλατφόρμα έρευνας χρηστών και παρακολούθησης ματιών που παρέχει πληροφορίες για τη συμπεριφορά των χρηστών. Αυτό το λογισμικό είναι ικανό μόνο για συσκευές iOS και σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα πάντα μέσω της παρακολούθησης ματιών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Επιτρέπει την καταγραφή των κινήσεων των ματιών για την κατανόηση των διαδικασιών σκέψης των συμμετεχόντων. Η λειτουργική απόδοση, η προσοχή και η άγνοια του χρήστη μπορούν να φανούν μέσω αυτού.
 • Το φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό είναι εξ ολοκλήρου ψηφιακό, χωρίς τη χρήση υλικού.
 • Αυτό το εργαλείο επιτρέπει σε σχεδιαστές, επαγγελματίες του μάρκετινγκ και ερευνητές να αποκτήσουν μια λεπτομερή άποψη για τη δημιουργικότητά τους.

Η πλατφόρμα επεξεργάζεται χιλιάδες δεδομένα με επεκτασιμότητα, αλλά το λογισμικό δεν είναι συμβατό με συσκευές Android ή Windows.

Expoze.io

Expoze.io είναι μια πλατφόρμα μελέτης έρευνας που παρακολουθεί τα μάτια που ελαχιστοποιεί τους ανθρώπινους συμμετέχοντες. Η αξιόπιστη πλατφόρμα παρέχει άμεσα, ακριβή, εστιασμένα και προβλέψιμα αποτελέσματα για εικόνες και βίντεο.

Είναι γεμάτο με επιστημονικό υπόβαθρο και σύνταξη που προβλέπει πόση προσοχή θα δώσουν τα αντικείμενα σε ένα στοιχείο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργεί θερμικούς χάρτες σε διαφημίσεις ή φυλλάδια για να δείξει ποιο μέρος προσελκύει την προσοχή.
 • Το AI παράγει μια βαθμολογία θερμικού χάρτη με 95% ακρίβεια σε σύγκριση με το ανθρώπινο μάτι.
 • Οι προσθήκες Figma ή Chrome μπορούν να αναλύσουν σχέδια χωρίς να κλείσουν την τρέχουσα εφαρμογή.
 • Το Expoze προσφέρει έναν χάρτη θερμότητας προσοχής για βίντεο, προσδιορίζοντας την περιοχή ενδιαφέροντος και πώς θα αποδώσει μπροστά σε πραγματικό κοινό.

Το Expose.io χρειάζεται λιγότερο χρόνο από άλλες πλατφόρμες παρακολούθησης ματιών, επειδή οι άνθρωποι πρέπει να το αναλύσουν. Ωστόσο, αυτή η πλατφόρμα έχει παρόμοια πρωτογενή ακρίβεια σε σύγκριση με το λογισμικό που βασίζεται σε ανθρώπους.

Loceye

Loceye είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα παρακολούθησης ματιών που παρέχει πληροφορίες σε επωνυμίες, εταιρείες και ερευνητές αγοράς. Προσέλαβε πραγματικούς υπαλλήλους για να αναλύσουν το σχέδιο με βάση τα δημογραφικά στοιχεία. Η πλατφόρμα δημιουργεί προσαρμοσμένες αναφορές με θερμικούς χάρτες για οπτικοποίηση και επικυρώνει τη σχεδίαση με βάση τις καλύτερες υποθέσεις.

  Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως όλους τους κραδασμούς στο iPhone σας

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το Loceye είναι μια βιομετρική πλατφόρμα παρακολούθησης ματιών που βελτιστοποιεί την ψηφιακή βοήθεια και παρέχει ακριβείς μετρήσεις για οπτική αναπαράσταση.
 • Επιτρέπει στους εμπόρους, τις αντιπροσωπείες και τους σχεδιαστές ιστοσελίδων να λαμβάνουν εκ των προτέρων σχόλια σχετικά με τη χρήση του περιεχομένου τους.
 • Το λογισμικό συμβάλλει στην αύξηση της απόδοσης της επένδυσης και των ποσοστών μετατροπής, δημιουργώντας θερμικούς χάρτες στο σχεδιασμό και βρίσκοντας περιοχές για βελτίωση.

Το Loceye είναι μια ευεργετική πλατφόρμα για χρήστες που χρειάζονται μια αυλή ανθρώπων για να αναλύσουν τα σχέδια. Παρέχει αναφορές που βασίζονται σε ανθρώπους για χρήση σε πραγματικό χρόνο.

EyeSee

EyeSee είναι μια εταιρεία έρευνας αγοράς που αξιοποιεί τους παράγοντες επιρροής μάρκετινγκ χρησιμοποιώντας τεχνολογίες παρακολούθησης ματιών και κωδικοποίησης προσώπου. Είναι μια γρήγορη, επεκτάσιμη και οικονομικά αποδοτική λύση βασισμένη σε webcam για ερευνητές, η οποία διευκολύνει τη μετατροπή δεδομένων σε χρήσιμες πληροφορίες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Βοηθά τη δοκιμή της συσκευασίας σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, μετατρέποντας τα εμπόδια σε ευνοϊκά αποτελέσματα.
 • Ο οργανισμός επιτρέπει στο ποσοστό κάλυψης για το ηλεκτρονικό εμπόριο να αλλάξει θετικά. Η προσέγγισή της για τη συμπεριφορά των καταναλωτών που βασίζεται στην τεχνολογία διασφαλίζει την ορατότητα του προϊόντος, αυξάνοντας τις πωλήσεις.
 • Βελτιστοποιεί τα συνθετικά ψηφιακού μάρκετινγκ για να παρέχει τις πιο προγνωστικές πληροφορίες σχετικά με την απόδοση της διαφήμισης.

Το EyeSee περιλαμβάνει πολλές λύσεις για ψηφιακές διαδικασίες οικονομικά αποδοτικά, καθώς δεν χρησιμοποιεί ανθρώπους για να προχωρήσει.

Cool Tool είναι μια πλατφόρμα πληροφοριών που παρέχει εργαλεία μέτρησης χωρίς εμψύχωση και έρευνα που βασίζεται σε έρευνες. Αναλύει τι σκέφτονται, βλέπουν και αισθάνονται οι άνθρωποι όταν κοιτάζουν μια επωνυμία. Το πλήρως αυτοματοποιημένο εργαλείο ρυθμίζει και βελτιστοποιεί την ιδέα της αγοράς και εμφανίζει τις αναδημοσιεύσεις τους, γεγονός που συμβάλλει στην αύξηση του αντίκτυπου της αγοράς και της απόδοσης επένδυσης (ROI).

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το λογισμικό επιτρέπει τη δοκιμή στατικών και κινούμενων εικόνων, βίντεο και περιβαλλόντων όπως πρωτότυπα, ιστότοποι και εφαρμογές για κινητά.
 • Το Cool Tool χρησιμοποιεί τα κινητά ακουστικά MindWave για τη μέτρηση της δραστηριότητας EEG, επιτρέποντας την παρακολούθηση της συναισθηματικής κατάστασης του χρήστη σε πραγματικό χρόνο. Δείχνει εάν ο πελάτης είναι ικανοποιημένος ή απογοητευμένος με τα προϊόντα.
 • Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα ερευνών που βοηθά τις εταιρείες να διεξάγουν έρευνα αγοράς για να γνωρίζουν τη συμπεριφορά των καταναλωτών.

Το λογισμικό του CoolTool που βασίζεται σε έρευνες παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αναφορές που έχουν ελεγχθεί στα μάτια και βοηθά τους ερευνητές να κατανοήσουν το συναίσθημα των καταναλωτών.

Μαθητικά Εργαστήρια

Μαθητικά Εργαστήρια είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και ένα φορητό ακουστικό παρακολούθησης ματιών που χρησιμοποιείται από μια παγκόσμια κοινότητα ερευνητών που παρακολουθούν τα μάτια. Ενεργοποιείται με ανάλυση του βλέμματος που βασίζεται σε σύννεφο και έχει κατασκευαστεί με ένα ισχυρό σύνολο αλγορίθμων και υποδομής προσβάσιμες στους ερευνητές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το λογισμικό του Pupil Core διαβάζει την εισερχόμενη ροή βίντεο και ανιχνεύει την κόρη, παρακολουθεί το βλέμμα, εντοπίζει και παρακολουθεί δείκτες στο περιβάλλον και μεταδίδει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.
 • Δείχνει τις κινήσεις των ματιών σε πραγματικό χρόνο και αποκαλύπτει μοτίβα οπτικής προσοχής.
 • Το Pupil Insivible είναι γυαλιά παρακολούθησης ματιών με μηχανική μάθηση που συνδέονται με smartphone.

Η πλατφόρμα αποτελείται από διάφορα φανταχτερά γυαλιά που παρακολουθούν τις κινήσεις των ματιών και επιτρέπουν εφαρμογές παρακολούθησης ματιών πέρα ​​από τις σημερινές δυνατότητες.

Eyegaze

Eyegaze είναι μια συσκευή επικοινωνίας που βασίζεται στο βλέμμα που εκτελεί την κρίσιμη λειτουργία της ακριβούς μέτρησης του σημείου που κοιτάζει ο χρήστης. Είναι ένα όργανο χαμηλής κόπωσης και υψηλής ακρίβειας, που χρειάζεται λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα για να ρυθμιστεί η βαθμονόμηση. Αυτή η συσκευή ελέγχει συστήματα ψυχαγωγίας και ήχου, φώτα και διακόπτες με υπέρυθρες συχνότητες και ραδιοκύματα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το Eyegaze διαθέτει εργαλεία μορφοποίησης κειμένου που επιτρέπουν την ταχύτερη πληκτρολόγηση, την εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών διατάξεων πληκτρολογίου και την πληκτρολόγηση σε περισσότερες τοποθεσίες.
 • Διαθέτει διεπαφή σκούρου χρώματος φόντου για μείωση της κούρασης των ματιών και περιλαμβάνει σχεδιασμένα εικονίδια.
 • Η δυνατότητα περιήγησης στο Διαδίκτυο είναι γρήγορη και ασφαλής, η οποία επιτρέπει σε κάποιον να λαμβάνει πιο ακριβείς πληροφορίες όντας πιο κοντά στο αντικείμενο.

Το Eyegaze είναι ταχύτερο από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα βαθμονόμησης και δίνει αποτελέσματα σε 60 δευτερόλεπτα. Απλοποιεί τη διαδικασία σύνδεσης με τον κόσμο.

Τελικές Λέξεις

Οι έμποροι και οι ερευνητές χρειάζονται λογισμικό παρακολούθησης ματιών για να ανεβάσουν το σχέδιο μάρκετινγκ στο επόμενο επίπεδο και να ξεχωρίσουν. Ανιχνεύει τις κινήσεις των ματιών των χρηστών σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντάς τους να μετρήσουν την αποτελεσματικότητα της δημιουργικότητάς τους στο μυαλό του πελάτη. Αποδεικνύεται ότι είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την απόκτηση εικόνας σε τομείς των στοιχείων που τραβούν την προσοχή.

Οι έμποροι μπορούν να σχεδιάσουν πιο αποτελεσματικές διαφημίσεις, ιστότοπους και συσκευασίες προϊόντων αναλύοντας άμεσα τη νοοτροπία των καταναλωτών και την οπτική προσοχή. Αυτή η τεχνική επιτρέπει στους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να εντοπίσουν βασικούς τομείς που χρειάζονται προσοχή για να αυξηθεί η αφοσίωση των χρηστών. Έτσι, η τεχνολογία συμβάλλει στη λήψη πολύτιμων αποφάσεων για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων.

Ανατρέξτε σε αυτά τα εργαλεία χαρτών θερμότητας που θα σας πουν πού κάνουν κλικ οι χρήστες σας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ και να αυξήσετε αυτές τις πωλήσεις!