14 Καλύτερο Λογισμικό (Νομική Τεχνολογία) για Δικηγορικά Γραφεία το 2022

Οι νομικές τεχνολογικές λύσεις βοηθούν τους επαγγελματίες του δικαίου ή τις εταιρείες να εξορθολογίσουν τις διαδικασίες και να επικεντρωθούν σε διαδικασίες υποθέσεων και όχι σε εργασίες γραφείου.

Εφόσον οι περισσότερες βιομηχανίες περνούν από ψηφιακό μετασχηματισμό, γιατί να μείνει η νόμιμη αγορά μόνη της; Αντίθετα, οι νομικές διαδικασίες μπορούν να επωφεληθούν περισσότερο από προϊόντα λογισμικού που βασίζονται στην τεχνολογία, όπως αυτόματες αναζητήσεις αναφοράς περιπτώσεων, πληροφορίες για αντιτιθέμενους εμπειρογνώμονες, φύλλα χρόνου που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη κ.λπ.

Ανακαλύψτε τις καλύτερες στην κατηγορία λύσεις νομικών διαδικασιών που βασίζονται σε προηγμένες πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογία AI/ML.

Ένα προϊόν τεχνολογίας που καθιστά τις νομικές διαδικασίες πιο αποτελεσματικές, κερδοφόρες, συμβατές και ασφαλείς. Αυτό το κάνει ενισχύοντας τη νομική πρακτική με τεχνολογία λογισμικού, τεχνητή νοημοσύνη (AI), διαχείριση βάσεων δεδομένων μηχανικής μάθησης (ML), ανάλυση μεγάλων δεδομένων, blockchain και πρωτόκολλα ασφάλειας δεδομένων.

Στις συμβατικές νομικές εταιρείες, το προσωπικό αφιερώνει περισσότερο χρόνο στη μη παραγωγική εργασία γραφείου από ό,τι έχει σημασία για την εταιρεία, υπογράφοντας περισσότερους πελάτες και κερδίζοντας υποθέσεις. Οι ψηφιοποιημένες εφαρμογές διασφαλίζουν ότι οι δικηγόροι και οι παράνομοι επενδύουν περισσότερο χρόνο σε υποθέσεις και πελάτες.

Οι προηγμένες λύσεις λογισμικού για επαγγελματίες νομικούς επιτρέπουν επίσης σε πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες δικηγορικές εταιρείες να αναπτυχθούν αξιοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επειδή πολλοί πάροχοι νομικών λύσεων τεχνολογίας λογισμικού έχουν καταλήξει σε πακέτα συνδρομής που είναι προσιτά και επεκτάσιμα.

#1. Τα εργαλεία νομικής ροής εργασιών σάς βοηθούν να αφαιρέσετε το ανθρώπινο λάθος από τα νομικά σας έγγραφα και τις διαδικασίες υποθέσεων. Ως εκ τούτου, έχετε περισσότερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τους πελάτες και τις υποθέσεις τους αντί για την αντιμετώπιση σφαλμάτων.

#2. Η προστασία δεδομένων πελατών είναι μια πρόκληση στις συμβατικές νομικές πρακτικές. Είναι πολύ πιθανό κάποιος να κλέψει ή να αντιγράψει δεδομένα πελατών για να αποκτήσει πλεονέκτημα σε οποιαδήποτε σημεία επαφής, όπως αντιγραφεία, δικαστικά μέγαρα, κ.λπ. Μπορείτε να αποφύγετε τέτοιες δυνατότητες μεταβαίνοντας σε ένα σύστημα ψηφιακής επεξεργασίας εγγράφων.

#3. Οι περισσότερες νομικές εταιρείες πρέπει να προσλάβουν ομάδες παρανομικών απλώς για να παρακολουθούν τις νομοθετικές αλλαγές που συμβαίνουν παγκοσμίως. Είναι μια τεράστια κεφαλαιουχική δαπάνη. Μπορείτε να επενδύσετε σε προσιτό λογισμικό πληροφοριών νομικών δεδομένων και να αποφύγετε το βαρύ κόστος της περιττής στελέχωσης.

#4. Οι νομικές υποθέσεις περιλαμβάνουν χιλιάδες αναφορές ποινικού κώδικα, αναφορές ιστορικών υποθέσεων, νομικά έγγραφα, διοικητικά έγγραφα, σημειώσεις εμπειρογνωμόνων κ.λπ. Η σύνταξή τους σε ένα μέρος με τρόπο χωρίς ακαταστασία απαιτεί πολλές χρεώσιμες ώρες. Αντίθετα, διαχειριστείτε όλες τις αναφορές περιπτώσεων και τα αρχεία σε ένα κεντρικό λογισμικό και αποκτήστε πρόσβαση σε αυτά online από ένα smartphone ή φορητό υπολογιστή.

Τώρα που έχετε κατανοήσει βασικά τον τρόπο συνεργασίας του λογισμικού και της νομικής βιομηχανίας, ήρθε η ώρα να μάθετε τις κορυφαίες εφαρμογές παρακάτω:

Clio

Μπορείτε να διαχειριστείτε, να αναπτυχθείτε και να προσθέσετε αξία στο δικηγορικό σας γραφείο χωρίς κόπο με μια σειρά από εργαλεία από Clio. Είτε πρόκειται για διαχείριση νομικών πρακτικών, νέους και υπάρχοντες πελάτες, ενσωμάτωση πελατών και διαχείριση εγγράφων, θα έχετε τα πάντα σε ένα ασφαλές λογισμικό που βασίζεται σε cloud.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια αξιόπιστη σύνδεση στο Διαδίκτυο και έναν υπολογιστή με πρόγραμμα περιήγησης ιστού για την εκτέλεση του Clio. Επομένως, δεν έχει σημασία ποια συσκευή χρησιμοποιείτε. Κάθε συσκευή υποστηρίζεται από απομακρυσμένους χώρους ή χώρους γραφείου. Ως εκ τούτου, γίνεται επίσης εύκολο για εσάς να ενσωματωθείτε στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού χρησιμοποιώντας αυτό το νομικό τεχνολογικό εργαλείο.

  Πόσος χρόνος διαρκεί ένας έλεγχος ιστορικού;

Το Clio προσφέρει δύο διαφορετικά λογισμικά για μικρές, μεσαίες και μεγάλες νομικές εταιρείες. Αυτά είναι το Clio Manage για τα βασικά καθήκοντα μιας νομικής εταιρείας όπως διαχείριση υποθέσεων, τιμολόγηση, διαχείριση εργασιών, πληροφορίες δικηγορικών γραφείων, ανάλυση δεδομένων κ.λπ. Από την άλλη πλευρά, το Clio Grow είναι για πελάτες, διαχείριση σχέσεων, επεξεργασία και διαχείριση εγγράφων, ραντεβού κράτηση κ.λπ.

Everlaw

Everlaw είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο νομικής διαχείρισης. Εταιρείες, δικηγορικά γραφεία, κυβερνητικές υπηρεσίες, κρατικές και τοπικές αρχές επιβολής του νόμου, κ.λπ., το χρησιμοποιούν εκτενώς για περίπλοκες νομικές εργασίες. Το εργαλείο Everlaw ειδικεύεται στην ηλεκτρονική ανακάλυψη.

Η ηλεκτρονική ανακάλυψη είναι η αναγνώριση, η διερεύνηση ηλεκτρονικά αποθηκευμένων δεδομένων, η συλλογή ηλεκτρονικών πληροφοριών αποδεικτικών στοιχείων, η επισήμανση εγγράφων κ.λπ. Η ενότητα e-discovery του Everlaw συνοδεύεται από προηγμένες δυνατότητες, όπως έξυπνες δυνατότητες αναζήτησης και ανάκληση σχετικών εγγράφων υπόθεσης με χρήση μηχανής πρόβλεψης.

Επιπλέον, υπάρχει μια οθόνη πολλαπλών εργασιών όπου οι δικηγόροι και οι ερευνητές μπορούν να οπτικοποιήσουν όλα τα συνδεδεμένα έγγραφα σε μια ομαδική μορφή. Επιπλέον, σας δίνει την ελευθερία της τεχνολογίας αναζήτησης με μεταφορά και απόθεση. Μπορείτε απλώς να σύρετε φίλτρα αναζήτησης όπως ο πελάτης, το μέλος της ομάδας, η αξιολόγηση εγγράφων, ο τύπος εγγράφου, η γλώσσα του εγγράφου κ.λπ., για να λάβετε τα σωστά έγγραφα υπόθεσης.

Επιπλέον, η νομική τεχνολογική λύση Everlaw συνοδεύεται από προγνωστική κωδικοποίηση και AI/ML. Αυτές οι δυνατότητες επιτρέπουν στο εργαλείο να γίνεται πιο έξυπνο καθώς εσείς και ολόκληρη η δικηγορική σας εταιρεία αλληλεπιδράτε με την εφαρμογή.

Filevine

Filevine είναι μια άλλη premium, αξιόπιστη και αξιόπιστη λύση λογισμικού για τη νομική αδελφότητα. Είναι μια εφαρμογή που φιλοξενείται στο cloud που μπορεί να αναπτυχθεί χρησιμοποιώντας ένα συμβατό πρόγραμμα περιήγησης ιστότοπου μέσα σε λίγα λεπτά.

Ως εκ τούτου, η επιχείρησή σας δεν χρειάζεται να σπαταλήσει χρόνο για εγκατάσταση λογισμικού, διαμόρφωση διακομιστή, συνδρομές σε κέντρα δεδομένων και ούτω καθεξής. Ένα άλλο αξιοσημείωτο σημείο είναι ότι το Filevine χρησιμοποιεί την πλατφόρμα cloud του Amazon Web Services (AWS) για μέγιστο χρόνο λειτουργίας εργαλείου και εύκολη πρόσβαση από οπουδήποτε.

Τα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του εργαλείου είναι:

 • Κέντρα δεδομένων συμβατά με HIPPA και SOC 2 Type II για μέγιστη ασφάλεια δεδομένων υπόθεσης
 • Διαχείριση εργασιών και προθεσμιών
 • Εργαλεία επικοινωνίας για πελάτες, δικηγόρους, μάρτυρες, ειδικούς και ιατρικούς παρόχους
 • Ηχογράφηση συνομιλίας
 • Διαχείριση έργου
 • Ειδοποιήσεις ενημέρωσης υπόθεσης για πελάτες

Διάφορα δικηγορικά γραφεία, ατομικοί δικηγόροι, δικηγορικές ενώσεις και δικηγορικές εταιρείες προτιμούν αυτό το εργαλείο, καθώς προσφέρει προσαρμογές υψηλού επιπέδου. Έτσι, δεν χάνετε πλέον πολύτιμο χρόνο και ώρες εξάσκησης σε δοκιμές τυχαίου λογισμικού νομικής διαχείρισης. Αντίθετα, η ομάδα Filevine σάς στέλνει ένα εξατομικευμένο εργαλείο μόνο για την ομάδα σας και παραδίδεται στο cloud.

Πλαίσιο ελέγχου

Πλαίσιο ελέγχου είναι ένα διάσημο διαδικτυακό εργαλείο για αυτοματοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών χωρίς κώδικα μέσω εφαρμογών ιστού. Έχει επίσης τις ίδιες δυνατότητες να μεταμορφώσει οποιεσδήποτε νομικές εταιρείες ή επιχειρήσεις που χειρίζονται διάφορες επαναλαμβανόμενες εργασίες.

Χρησιμοποιώντας αυτή τη νομική τεχνολογική λύση για την αυτοματοποίηση διαδικασιών, μπορείτε να παρέχετε υψηλής ποιότητας συμβουλευτικές υπηρεσίες στους πελάτες σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε αποκλειστικές εφαρμογές πελατών για να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές σας σχέσεις.

Επιπλέον, μπορείτε να επανασχεδιάζετε νομικά έργα σταθερής χρέωσης και χαμηλού περιθωρίου σε κερδοφόρα, αναβαθμίζοντας την ικανότητα της ομάδας σας να κλείνει έργα γρηγορότερα μέσω της αυτοματοποίησης. Τέλος, μερικά από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε αυτήν την πλατφόρμα είναι έξυπνες φόρμες, μηχανές υπολογισμού, μεταγραφές, αυτοματισμός εγγράφων, πίνακες εργαλείων κ.λπ.

Ισχυρός

Όταν κλιμακώνετε τη δικηγορική σας δραστηριότητα για να φιλοξενήσει περισσότερους από εκατό πελάτες, θα μπορούσε να γίνει πραγματική πρόκληση να επικοινωνήσετε μαζί τους. Ερχεται Ισχυρόςμια διαδικτυακή πύλη για εύκολη κοινή χρήση ενημερώσεων περιστατικών με δικαιούχους, παρόχους ιατρικών υπηρεσιών, ειδικούς, πελάτες και χρηματοδότες.

  Πώς να προωθήσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως συνημμένο στο Microsoft Outlook

Σας εξοικονομεί πολλά χρήματα που διαφορετικά θα πρέπει να ξοδέψετε για την πρόσληψη πρόσθετων νομικών για να συζητήσετε ενημερώσεις υποθέσεων με τους πελάτες. Το Mighty απελευθερώνει τους υπάρχοντες παρανόμους σας, ώστε να μπορούν να επικεντρωθούν σε ενεργές υποθέσεις ή πιθανές νέες υποθέσεις.

Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα όπου οι πελάτες μπορούν να ελέγχουν την κατάσταση της υπόθεσης, να ανεβάζουν αρχεία, να ζητούν ενημερώσεις κ.λπ. Επιπλέον, ενσωματώνεται και συγχρονίζεται με άλλα νομικά τεχνολογικά εργαλεία όπως Filevine, Clio, MyCase κ.λπ.

Ινστιτούτο εμπειρογνωμόνων

Ινστιτούτο εμπειρογνωμόνων είναι ένα δημοφιλές μέρος για την προμήθεια υπηρεσιών εμπειρογνωμόνων (αναζήτηση εμπειρογνωμόνων, κλινικές υποθέσεων κ.λπ.) για νομικές υποθέσεις και εφαρμογές βασισμένες στην τεχνολογία για νομικούς επαγγελματίες και εταιρείες. Για παράδειγμα, οι δικηγόροι μπορούν να εγγραφούν σε εφαρμογές του Expert Institute όπως:

 • Διαχείριση υποθέσεων για διαβούλευση με ειδικούς, συλλογή πληροφοριών και συσσώρευση δεδομένων για την ενίσχυση της υπόθεσής σας.
 • Εξειδικευμένο ραντάρ που σας τροφοδοτεί με πληροφορίες σχετικά με ειδικούς επαγγελματίες που προσλαμβάνονται από τον αντισυμβαλλόμενο
 • Το Transcript Network σάς δίνει πρόσβαση σε υπάρχουσες μεταγραφές ειδικών σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Αντίθετα, αν είστε ειδικός στον τομέα σας και θέλετε να κερδίσετε χρήματα εξετάζοντας υποθέσεις, μπορείτε να εγγραφείτε στο Expert Institute ή να πληρώνεστε καθημερινά κατά περίπτωση.

Χρόνος με Ping

Οι ηγέτες πληροφορικής, οι διευθυντές εταιρειών και οι ηγέτες οικονομικών έχουν χρησιμοποιήσει Χρόνος με Ping για μεγάλο χρονικό διάστημα για να καταγράψετε χρόνο, να δημιουργήσετε φύλλα χρόνου, να χρεώσετε πελάτες χωρίς κόπο και να αναπτύξετε τις επιχειρήσεις τους. Είναι καιρός να μετατοπίσετε τη χρονομέτρηση του δικηγορικού γραφείου σας στο Time by Ping αντί να το κάνετε χειροκίνητα.

Κάθε φορά που οι δικηγόροι, το νομικό προσωπικό και οι υπάλληλοι της παρανομικής υπηρεσίας εργάζονται σε κάτι που σχετίζεται με μια υπόθεση, ο προγραμματισμός τεχνητής νοημοσύνης του εργαλείου καταγράφει αυτόματα τον χρόνο και την εργασία και τα ταξινομεί επίσης.

Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθεί αποτελεσματικά τις δραστηριότητες σε εφαρμογές που εκτελούνται στους υπολογιστές σας Windows και να συνδέει την εργασία με την αντίστοιχη θήκη ή πελάτη. Αυτό το εξαιρετικό εργαλείο χρονομέτρησης νομικής τεχνολογίας μπορεί να παρακολουθεί εφαρμογές διαχείρισης νομικών πρακτικών, Microsoft Word, Outlook, Google Chrome, ιστότοπους έρευνας περιπτώσεων και πολλά άλλα.

Εξάσκηση Πάνθηρα

Εάν η νομική ομάδα ή η εταιρεία σας επικεντρώνεται σε σωματικές βλάβες, πτώχευση, σχεδιασμό περιουσίας, ποινικό δίκαιο, διαζύγιο, δικαστικές διαφορές κ.λπ., πρέπει να δοκιμάσετε Εξάσκηση Πάνθηρα. Πολλές μικρές, μεσαίες και μεγάλες δικηγορικές εταιρείες προτιμούν αυτό το λογισμικό νομικής διαχείρισης για την απλή και διαισθητική διεπαφή χρήστη (UI).

Είναι μια εφαρμογή που βασίζεται στον ιστό και ως εκ τούτου μπορείτε να εκτελέσετε την εφαρμογή στους περισσότερους υπολογιστές. Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Διαχείριση υπόθεσης
 • Διαχείρηση αρχείων
 • Διαχείριση επαφών
 • Ημερολόγιο και δέσμευση
 • Παρακολούθηση χρόνου, τιμολόγηση και χρέωση

Επιπλέον, για κινητικότητα και απομακρυσμένη εργασία, υπάρχουν εφαρμογές Android και iOS. Έτσι, μπορείτε να συγχρονίσετε την εργασία σας από υπολογιστή σε smartphone και να αποκτήσετε πρόσβαση σε αρχεία υπόθεσης ενώ μετακινείστε.

MyCase

Διάφορα δικηγορικά γραφεία και επαγγελματίες νομικοί χρησιμοποιούν το MyCase λύση νομικής διαχείρισης για την εκτέλεση καθημερινών ροών εργασιών νομικών υποθέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία με τους επιχειρηματικούς πελάτες τους. Η εφαρμογή που βασίζεται σε σύννεφο παρέχει επίσης ευεργετικές λειτουργίες όπως προγραμματισμός συναντήσεων πελατών και λογιστική.

Προσφέρει επίσης τυπικές λειτουργίες, όπως διαχείριση εγγράφων υπόθεσης, ψηφιακή τήρηση χρόνου για λόγους χρέωσης, θήκες δέσμευσης και διαχείριση επιχειρηματικών επαφών. Επιπλέον, υπάρχουν λειτουργίες συγχρονισμού χρονοδιαγράμματος και ημερολογίου που επιτρέπουν στους νομικούς, τους νομικούς και τους πελάτες να συνεργαστούν σε μια ενεργή υπόθεση.

  Πώς να σταματήσετε τα τυχαία στιγμιότυπα οθόνης σε ένα iPhone

CosmoLex

Εάν αναζητάτε μια κεντρική λύση νομικής διαχείρισης υποθέσεων για την εξάλειψη των διπλότυπων, των διπλών καταχωρήσεων και της συναφούς εργασιακής κουλτούρας, μπορείτε να δοκιμάσετε CosmoLex. Είναι μια εφαρμογή ιστού που φιλοξενείται στο σύννεφο, επομένως δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

Μερικά από τα εξέχοντα χαρακτηριστικά του είναι:

 • Αποτύπωση χρόνου και εξόδων
 • Μαζικό τιμολόγιο email και χρέωση με ένα κλικ
 • Λογιστικό Δικηγορικό Γραφείο
 • Λογιστική νομικής εμπιστοσύνης
 • Διαχείριση εγγράφων υπόθεσης
 • Ασφαλής διαδικτυακή πύλη για πελάτες
 • Ημερολόγιο υπόθεσης και διαχείριση εργασιών

Η χρέωση διευκολύνει επίσης τις εργασίες σας ενσωματώνοντας εργαλεία τρίτων όπως το Google Drive, το Dropbox και το WeTransfer.

Rocket Matter

Rocket Matter είναι ένα ακόμη δημοφιλές και ισχυρό εργαλείο διαχείρισης νομικών πρακτικών για νομικές υποθέσεις και υποθέσεις κάθε είδους. Επίσης, το εργαλείο είναι τέλειο για κάθε μέγεθος νομικών οντοτήτων, όπως μεμονωμένους δικηγόρους, μεγάλες δικηγορικές εταιρείες, μεσαίου μεγέθους εταιρείες κ.λπ.

Φέρνει όλα τα παρακάτω προγράμματα σε μία εφαρμογή:

 • Χρονομέτρηση και χρονοδιαγράμματα
 • Αυτόματη επεξεργασία εγγράφων
 • Διαχείριση νομικών επαφών
 • Διαχείριση υπόθεσης
 • Εργασίες, χρονοδιαγράμματα και ημερολόγια
 • Συνεργασία και εφαρμογές smartphone

Αυτό το εργαλείο νομικής τεχνολογίας είναι το μόνο λογισμικό που χρειάζεστε για να εκτελέσετε μια νόμιμη επιχειρηματική διαδικασία. Έτσι, εξοικονομείτε σε εφαρμογές, πρόσθετο προσωπικό, έγγραφα και άλλα στοιχεία που αυξάνουν τις κεφαλαιουχικές δαπάνες της επιχείρησής σας.

Smokeball

Εισαγάγετε την παραγωγικότητα, την οργάνωση και την κερδοφορία μεταφέροντας τη διαχείριση νομικών διαδικασιών σας στο Smokeball. Το εργαλείο διαθέτει όλα τα παξιμάδια και τα μπουλόνια που απαιτούνται για νομικούς τομείς όπως το οικογενειακό δίκαιο, ο προγραμματισμός περιουσίας, οι σωματικές βλάβες, το επιχειρηματικό δίκαιο, οι αστικές διαφορές, το ποινικό δίκαιο κ.λπ.

Η ενότητα Παραγωγικότητας σάς εισάγει στην αυτόματη επεξεργασία εγγράφων, τη συναρμολόγηση εγγράφων, την παρακολούθηση χρόνου για ακριβή τιμολόγηση, τις ηλεκτρονικές υπογραφές, τις πύλες πελατών, κ.λπ. διαχείριση υποθέσεων και νομικό ημερολόγιο.

Τέλος, χρησιμοποιήστε τη μονάδα κερδοφορίας για την απόκτηση νέων πελατών, τη συλλογή πληροφοριών δεδομένων και εργαλείων χρέωσης, τη διαχείριση λογαριασμών πελατών και την ενοποίηση του Smokeball με άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές.

Καρτέλες 3

Καρτέλες 3 Το εργαλείο νομικής τεχνολογίας προσφέρει οικονομικά, διαχείριση υποθέσεων και διαχείριση πρακτικής για μικρές έως μεσαίου μεγέθους δικηγορικές εταιρείες στους περισσότερους τομείς νομικής πρακτικής. Επιτρέπει στους δικηγόρους να διαχειρίζονται τις υποθέσεις τους και τα χρονοδιαγράμματα συναντήσεων πελατών. Επιπλέον, ως επαγγελματίας νομικός, μπορείτε να παρακολουθείτε τον χρόνο και τον λογαριασμό σας από ένα κεντρικό σύστημα.

Πολλοί δικηγόροι και δικηγόροι συχνά λυπούνται που υποχρέωσαν τους πελάτες τους, καθώς η χειροκίνητη χρονομέτρηση και η παραγωγή φύλλου χρόνου συνοδεύονται από ανθρώπινα λάθη. Επίσης, μπορείτε να ξεχάσετε κάποιες μικρές εργασίες που σχετίζονται με την υπόθεση. Εάν χρησιμοποιείτε το Tabs3, η μονάδα Timer του παρακολουθεί με ακρίβεια όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τις υποθέσεις ή τους πελάτες και τις χρεώνει αυτόματα.

TimeSolv

TimeSolv ήταν μια δημοφιλής επιλογή εργαλείου τιμολόγησης στο cloud για πολλά επαγγέλματα όπως λογιστές, αρχιτέκτονες, σύμβουλοι τεχνολογίας, ελεύθεροι επαγγελματίες κ.λπ. Ευτυχώς, το εργαλείο έχει επίσης εισέλθει στην αγορά των νομικών επαγγελματιών και των δικηγορικών γραφείων.

Τα διόδια ενσωματώνουν τη χρέωση με νομικά έργα και εργασίες. Ως εκ τούτου, μόλις η ομάδα σας κλείσει μια υπόθεση, το TimeSolv δημιουργεί αυτόματα έναν λογαριασμό. Δεν υπάρχουν άλλα χαμένα έσοδα λόγω καθυστερημένης χρέωσης και απώλειας προθεσμιών πληρωμής από πελάτες.

Τελικές Λέξεις

Έχετε μάθει για τα καλύτερα νομικά εργαλεία τεχνολογίας που κερδίζουν τον ανταγωνισμό της αγοράς και θα είναι ευκολότερο για εσάς να επιλέξετε ένα. Μπορείτε να συγκρίνετε όλα τα βασικά χαρακτηριστικά και τη μοναδική πρόταση πώλησης του δημοφιλούς λογισμικού για νομικούς επαγγελματίες.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν πρότυπα νομικών εγγράφων για τις επιχειρήσεις που έχουν σημασία για εσάς.