14 καλύτερες Slack εφαρμογές για αύξηση της παραγωγικότητας

Χρησιμοποιείτε slack εφαρμογές αλλά δεν ξέρετε πώς μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά σας; Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες slack εφαρμογές ειδικά για παραγωγικότητα που μπορούν να σας φανούν χρήσιμες.

Αναμφίβολα, το Slack έχει γίνει μια από τις πιο εξαιρετικές εφαρμογές επικοινωνίας και διαχείρισης ομάδας. Εκατομμύρια χρήστες και εκατοντάδες εταιρείες χρησιμοποιούν το Slack ως την κύρια εφαρμογή επικοινωνίας τους για να συνδεθούν με απομακρυσμένους εργαζόμενους της ομάδας και διαφορετικά τμήματα.

Για την ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, πρέπει να εστιάσετε σε πολλές εφαρμογές που μπορούν να κάνουν τις συνομιλίες, τις συζητήσεις και τις εργασίες απρόσκοπτες. Το καλύτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής Slack είναι ότι είναι εύκολο να ενσωματωθεί με άλλες εφαρμογές.

Από τη λήψη ειδοποιήσεων για έργα, την ανάθεση εργασιών, την παρακολούθηση της προόδου, τη λήψη σχολίων και τον ορισμό προθεσμιών, η εφαρμογή Slack με τις ενσωματώσεις της μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε δέκα εφαρμογές για να ολοκληρώσετε τη δουλειά.

Επιπλέον, είναι εύκολο να εγκαταστήσετε το πρόσθετο από το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και να το ενσωματώσετε με το Slack για να κυκλοφορήσει. Οι ενσωματώσεις Slack είναι εύκολα προσβάσιμες και λειτουργούν προσθέτοντας νέες λειτουργίες, όπως βιβλιοθήκες εγγράφων, πίνακες ροής εργασιών, παιχνίδια και συνομιλίες μέσω βίντεο.

Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες χαλαρές εφαρμογές που μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα με τον εξορθολογισμό της επικοινωνίας, την ευθυγράμμιση εργασιών, την αυτοματοποίηση των αποτελεσμάτων, την επίτευξη στόχων και βοηθώντας σας να παραμείνετε συνδεδεμένοι.

Παρασκευή

Τι κάνει? – Παρασκευή είναι το εργαλείο διαχείρισης που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει για πρότυπα, συμβουλές και εισβολές παραγωγικότητας. Βοηθά τους χρήστες να ξεφορτώσουν το ημερολόγιο και να ξεπεράσουν σημαντικές προκλήσεις. Στόχος είναι να αυξηθεί η παραγωγικότητα με ταυτόχρονη παρακολούθηση της σύγχρονης και της ασύγχρονης επικοινωνίας.

Οι ενσωματώσεις της Παρασκευής σάς βοηθούν να κολλήσετε τον χώρο εργασίας με τη σειρά, όπως έγγραφα, συνομιλίες, εργαλεία διαχείρισης έργων και HRIS. Θα βοηθήσει στην ενσωμάτωση των διάσπαρτων εργαλείων καθιστώντας την επικοινωνία στην εργασία πιο προσιτή και είναι η τέλεια λύση για νέες προσλήψεις.

Χαρακτηριστικά

 • Ανακεφαλαίωση των εβδομαδιαίων εργασιών για να βοηθήσει την ομάδα να ολοκληρώσει τα καθήκοντά της.
 • Λάβετε άμεσες αναφορές και ενημερώσεις χωρίς να προγραμματίσετε άλλη συνάντηση.
 • Κοινή χρήση των καθημερινών εργασιών με όλους για να εξορθολογιστεί η εργασία.
 • Προσαρμόσιμες διαδρομές επικοινωνίας όπως υπενθυμίσεις, ερωτήσεις και ρυθμός.
 • Λάβετε συναρπαστικές αναφορές στα ενδιαφερόμενα μέρη χωρίς να χάνετε χρόνο σε στιγμιαίες τάσεις.
 • Αυτοματοποιημένες ρουτίνες εργασίας και σχεδιαστές για άμεση σύνδεση με συναδέλφους.

Μπορεί κανείς να ενσωματώσει την Παρασκευή με το Slack για να εξορθολογίσει τις εργασίες και τη διαχείριση του έργου. Με την ενσωμάτωση Slack, μπορεί κανείς να αυτοματοποιήσει τις τακτικές ενημερώσεις όπως εβδομαδιαίες εργασίες, συναντήσεις standup και άλλα. Είναι εύκολο να διαμορφώσετε την Παρασκευή με το Slack και εσείς (μαζί με τους συμπαίκτες σας) θα λαμβάνετε την ενημέρωση τακτικά.

Ρίζες

Τι κάνει? – Ρίζες στοχεύει να μειώσει την εξάντληση στο γραφείο, να ενισχύσει τη συνεργασία της ομάδας και να δημιουργήσει μια πιο ισχυρή εταιρική κουλτούρα. Το πρόσθετο HR Slack έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους υπαλλήλους να εκσυγχρονίσουν τις καθημερινές τους εργασίες και να αυξήσουν την παραγωγικότητα. Είναι μια εξαιρετική λύση ανθρώπινου δυναμικού για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με την εργασία χωρίς να επενδύσετε σε πολλά εργαλεία.

Χαρακτηριστικά

 • Έρχεται με ένα σύστημα ενσωμάτωσης που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν μια αυτοματοποιημένη ροή εργασιών για αυτόματη ανάθεση εργασιών και για τον προσανατολισμό νέων υπαλλήλων.
 • Παρακολουθήστε τα ίχνη κάθε υπαλλήλου και προετοιμάστε τους υπαλλήλους για καλύτερη ροή και άνεση για το Slack.
 • Παρακολουθήστε ένα οργανόγραμμα για να κατανοήσετε τις γραμμές επικοινωνίας και να βελτιώσετε την ορατότητα με ειδοποιήσεις Slack σε πραγματικό χρόνο.
 • Βοηθήστε την ομάδα να παραμείνει συνδεδεμένη και να συνδεθεί με ομάδες που ενδιαφέρονται, θέματα με νεροψύκτες και ρουλέτες συναντήσεων.
 • Χρησιμοποιήστε έξυπνες έρευνες για τη δέσμευση των εργαζομένων και μάθετε ποια βήματα μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την εμπειρία τους.
  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε τη ρουτίνα "Bedtime" του Βοηθού Google

Οι ρίζες είναι εύκολες στην ανάπτυξη, κάνοντας τους χρήστες να κάνουν λήψη, εγκατάσταση και ρύθμιση της προσθήκης μέσα σε λίγα λεπτά. Μαζί με αυτό, το εργαλείο που συνοδεύεται από απεριόριστο PTO για την εφαρμογή Slack για να ζητά, να παρακολουθεί, να αναλύει και να εγκρίνει τη χρήση των εργαζομένων.

monday.com

Τι κάνει? – Η ενσωμάτωση του Monday.com θεωρείται ιδανική προσθήκη στην πλατφόρμα Slack. Προσφέρει απρόσκοπτη επικοινωνία για τους υπαλλήλους, τους βοηθά να λαμβάνουν τακτικές ενημερώσεις, να συγχρονίζουν συνομιλίες και στις δύο πλατφόρμες και να παρακολουθούν τυχόν αλλαγές σε πραγματικό χρόνο. Ο στόχος είναι να παραμείνουμε στην ίδια σελίδα για να δουλέψουμε ως ομάδα.

Χαρακτηριστικά

 • Παρακολουθήστε όλες τις προθεσμίες και ειδοποιήστε τα μέλη της ομάδας άμεσα μέσω του Slack απευθείας.
 • Συγχρονίστε τα δεδομένα αυτόματα, όπως συνομιλίες και ενημερώσεις σχετικά με το Slack μέσω monday.com.
 • Δημιουργήστε νέες εργασίες και αναθέστε τις στα μέλη της ομάδας αμέσως.

Η ενσωμάτωση του monday.com μπορεί να βοηθήσει την ομάδα να εργαστεί αβίαστα μεταξύ τους, μοιράζοντας την πρόοδο σε πραγματικό χρόνο με άλλους. Επιτρέπει στους υπαλλήλους να αλλάξουν κατάσταση, να δημιουργήσουν νέες εργασίες, να ειδοποιήσουν άλλους και να ολοκληρώσουν έργα χωρίς να χάσουν προθεσμίες.

Ντόνατ

Τι κάνει? – Σκεφτείτε Ντόνατ ως ενιαία στάση για να συνδεθείτε με τους υπαλλήλους χωρίς να περιμένετε τα διαλείμματα της ακουαρέλας. Είναι ένας τρόπος για να απολαύσετε εικονικό καφέ, συζητήσεις DEI και μάθηση από ομοτίμους. Στόχος είναι η οικοδόμηση ουσιαστικών σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων, η βελτιστοποίηση των συνεργασιών και η ανακάλυψη νέων τελετουργιών μέσα στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά

 • Βοηθά στη διατήρηση του απορρήτου έως ότου θέλετε να μοιραστείτε την εργασία ή την εκδήλωση με κάποιον ως κανάλι.
 • Τα μηνύματα και η ειδοποίηση αποστέλλονται σε αυτούς που θα προσκαλέσετε.
 • Δωρεάν πρόσβαση στις λειτουργίες Donut για υπαλλήλους, όπως αποστολή προσκλήσεων, εορτασμοί εκδηλώσεων και συνομιλίες με νερό.
 • Έρχεται με πολλές λειτουργίες που χωρίζονται σε δύο προγράμματα επί πληρωμή, όπως τα προγράμματα Premium και Standard.

Το Donut είναι εύκολο να δουλέψεις για να φέρεις τους ανθρώπους πιο κοντά. Διευκολύνει τη νέα σύνδεση, ενθαρρύνει την αμοιβαία γιορτή και αυτοματοποιεί την τυχαία συνομιλία. Το καλύτερο είναι ότι οι χρήστες δεν χρειάζεται να θέτουν σε κίνδυνο το απόρρητό τους για να ολοκληρώσουν τα πράγματα.

HeyTaco

Τι κάνει? – HeyTaco βοηθά τους εργοδότες να δημιουργήσουν πιο χαρούμενες και ισχυρότερες απομακρυσμένες ομάδες. Βοηθά στον εξορθολογισμό της ροής εργασίας, μην ανησυχείτε για την αναγνώριση των μελών της ομάδας και τη διασκέδαση ενώ εργάζεστε μαζί.

Χαρακτηριστικά

 • Κάποιος μπορεί να αποκαλύψει ροές δραστηριότητας για να δει τι εργάζεται η ομάδα.
 • Διατηρήστε και ενεργοποιήστε τους πίνακες κατάταξης για να λαμβάνετε και να δίνετε tacos στους υπαλλήλους.
 • Δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές με φίλους με βάση ειδικές περιστάσεις ή επιτεύγματα και χαρίστε τους εικονικά δώρα.
 • Βοηθά τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν μια κουλτούρα πλούσια σε αναγνώριση για τους υπαλλήλους τους, ώστε να μειώσουν το κόστος κύκλου εργασιών και να διατηρήσουν τα μέλη της ομάδας.

Το HeyTaco είναι εύκολο να ενσωματωθεί με το Microsoft Teams και το Slack. συμπεριλάβετε τακ emoji όταν στέλνετε μηνύματα σε συναδέλφους για να δείξετε εκτίμηση και επαίνους για να χαρίσετε ένα χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Επιπλέον, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις δραστηριότητες της ομάδας σας.

Πόλυ

Τι κάνει? – Πόλυ λαμβάνει όλες τις ενημερώσεις και τις μεταφέρει στην εφαρμογή Slack, είτε πρόκειται για μεγάλη ερώτηση είτε για δευτερεύουσα ερώτηση. Απαντάει σε όλες τις ερωτήσεις αμέσως χωρίς να μπλέκει σε διαφορετικές πλατφόρμες.

Χαρακτηριστικά

 • 7-10 φορές ταχύτερη και άμεση απόκριση από τη φόρμα ή την έρευνα
 • Έρχεται ειδικά κατασκευασμένο για το Slack.
 • Λάβετε τεκμηριωμένες αποφάσεις με άμεσα και οπτικοποιημένα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας αρχεία βάσης δεδομένων CSV.
 • Αυτοματοποίηση επαναλαμβανόμενων εργασιών με εβδομαδιαία check-in, ατζέντα συσκέψεων 1 προς 1, ημερήσιες standups και άλλες ρουτίνες.

Το εργαλείο Polly μπορεί επίσης να ενισχύσει διάφορες φωνές χρησιμοποιώντας δομημένα σχόλια από κάτω προς τα πάνω για να βελτιώσει την εμπειρία των εργαζομένων και να αποκτήσει έλεγχο ανωνυμίας σε ευαίσθητα θέματα.

Τζιμπλ

Τι κάνει? – Σκεφτείτε Τζιμπλ ως το δωρεάν εργαλείο παρακολούθησης χρόνου Slack που μπορεί να βοηθήσει τους εργοδότες να παρακολουθούν το ρολόι μέσα και έξω από την ώρα των εργαζομένων. Μπορεί να βοηθήσει στην προβολή απλοποιημένων φύλλων χρόνου και να λειτουργήσει ως εργαλείο ανταλλαγής μηνυμάτων. Η λύση μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τις εντολές που μπορούν να λειτουργήσουν για να ξεκινήσουν οι εταιρείες.

  Τι είναι το GIFV και τι σημαίνει για εσάς

Χαρακτηριστικά

 • Παρακολουθήστε το χρόνο των εργαζομένων με εντολές κάθετο για να κατανοήσετε την πρόοδό τους.
 • Παρακολουθήστε καθημερινά αρχεία καταγραφής εργαζομένων με ώρες μισθοδοσίας, ώρες παρακολούθησης και ημερήσιες εγγραφές.
 • Δείτε δραστηριότητες και έργα για να παρακολουθείτε το χρόνο και να ελέγξετε ποιος εργάζεται σε ποια ενότητα.
 • Απλοποιήστε τα δεδομένα του φύλλου χρόνου με τακτικά αρχεία καταγραφής, εβδομαδιαίες ενημερώσεις και ημερήσιες περιλήψεις χωρίς εναλλαγή εφαρμογών.
 • Κατανοήστε τις δραστηριότητες του έργου όλων των εργαζομένων αμέσως ενώ περιηγείστε στις λεπτομέρειες.
 • Λάβετε άμεσες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες των εργαζομένων, όπως η παρακολούθηση του χρόνου, η κατανόηση της εργασίας τους κ.λπ.

Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό Jibble, να τον ενσωματώσουν στο Slack, να προσκαλέσουν μέλη και να αρχίσουν να τον χρησιμοποιούν.

Ήρωας κατάστασης

Τι κάνει? – Ήρωας κατάστασης είναι ένα εργαλείο με άμεσο συγχρονισμό με αυτοματοποιημένα standup και ευθυγράμμιση ομάδων άμεσα. Για να λαμβάνετε διορατικές και συνοπτικές αναφορές, μπορείτε να παραμείνετε ασύγχρονοι με τα δεδομένα και τα check-in. Ο στόχος της χρήσης του Status Hero είναι να αντικαταστήσει τις μεγάλες συναντήσεις, τις διακοπές και τα χτυπήματα στους ώμους.

Χαρακτηριστικά

 • Είναι εύκολο να αυτοματοποιήσετε τα καθημερινά check-in με προσαρμοσμένες ρυθμίσεις, να στείλετε Slack, SMS ή email και να γνωρίζετε τη ζώνη ώρας.
 • Παρακολουθήστε την υγεία των μελών της ομάδας σας ενώ παρακολουθείτε τους στόχους, τα ποσοστά check-in, τα αιτήματα και τις δραστηριότητές τους με ρετρό και αναφορές 1:1.
 • Ελέγξτε τις δραστηριότητες του υπαλλήλου αμέσως στη ροή δραστηριοτήτων σε πραγματικό χρόνο και τα check-in από εργαλεία διαχείρισης έργου χωρίς εναλλαγή εφαρμογών.

Είναι ιδανικό για το Microsoft Teams, το Slack και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για check-in και μεταγλώττιση δραστηριοτήτων για αποσαφήνιση προθέσεων, επιτευγμάτων και αποκλεισμού. Ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι υβριδικές και απομακρυσμένες ομάδες σε ζώνες ώρας και ροές εργασίας να λαμβάνουν αναφορές, να μοιράζονται σχόλια και να ελέγχουν τα μέλη της ομάδας.

Geekbot

Τι κάνει? – Geekbot μπορεί να βοηθήσει στη διεξαγωγή ερευνών και συναντήσεων standup και στη λήψη ημερήσιων αναφορών για τις εφαρμογές Microsoft Teams και Slack. Ο στόχος είναι να εξοικονομήσετε χρόνο, να λαμβάνετε αυτοματοποιημένες αναφορές και να μετατρέπετε τις καθημερινές ενημερώσεις μαζί με τη ρύθμιση της συχνότητας και της ώρας των standup συναντήσεων.

Χαρακτηριστικά

 • Η διατήρηση των αναφορών με βάση τις τοπικές ζώνες ώρας των εργαζομένων είναι εύκολη χωρίς να τους ζητάτε να λαμβάνουν την αναφορά τα μεσάνυχτα.
 • Χρησιμοποιήστε πρότυπα για να ξεκινήσετε με αναφορές, να συγκεντρώσετε σύνολα δεδομένων, να εργαστείτε με λίγα μόνο κλικ και να λάβετε άμεση υποστήριξη.
 • Στείλτε μια φιλική αναφορά στους υπαλλήλους για κοινή χρήση αναφορών σε πραγματικό χρόνο και αναβολή του standup για να λάβετε απάντηση.
 • Είναι ιδανικό για αναφορές πωλήσεων, καθημερινές standups, στιγμές σύνδεσης, σημειώσεις συναντήσεων, σχόλια ομάδας, ιδιωτικά 1-on-1, ομαδικές αναδρομές και πολλά άλλα.
 • Ρυθμίστε την ομαδική εργασία αυτόματου πιλότου για επαναλαμβανόμενες εργασίες, κοινοποιήστε απαντήσεις, συλλέξτε έρευνες, εκτελέστε καθημερινά standup και δημοσιεύστε ενημερώσεις στο Microsoft Teams και στο Slack.

Το Geekbot βοηθά επίσης στη λήψη απαντήσεων από το Microsoft Teams και το Slack.

Workast

Τι κάνει? – Workast στοχεύει στην οργάνωση εργασίας για τις ομάδες στο Slack, ενώ παράλληλα αναθέτει εργασίες, εξορθολογίζει τις διαδικασίες, διεξάγει συναντήσεις, διαχειρίζεται έργα και αυξάνει την προβολή των εργασιών των μελών της ομάδας. Είναι εύκολο να εγκαταστήσετε το Workast με μερικά κλικ και να ξεκινήσετε τη συνεργασία με τα μέλη της ομάδας.

Χαρακτηριστικά

 • Άμεσες υπενθυμίσεις και ειδοποιήσεις στο Slack χωρίς να κατακλύζονται τα εργαλεία σας.
 • Συνεργαστείτε με μέλη της ομάδας χωρίς ξεχωριστούς κωδικούς πρόσβασης, προσκλήσεις ή νέους λογαριασμούς.
 • Δημιουργήστε εργασίες στο Slack εύκολα και καταγράψτε την κατάσταση αμέσως.
 • Αποκτήστε ορατότητα σχετικά με τις εργασίες που έχουν ανατεθεί στα μέλη της ομάδας, ανακατανείμετε πόρους σε εργασίες και παρακολουθήστε τις.
  Πώς να μετατρέψετε μια παρουσίαση Google Slides σε GIF

Το Workast έχει διευκολύνει την παρακολούθηση και την καταγραφή των λεπτομερειών εργασίας στο Slack μέσω πινάκων, λιστών, χρονοδιαγραμμάτων και ημερολογίων. Βοηθά τους χρήστες να δημιουργήσουν μοναδικές ροές εργασίας και να βελτιστοποιήσουν τις εργασίες μέσω emails, Calendar Sync, Workflow Builder, Webhooks and API, Zapier και Forms.

Εύρος

Τι κάνει? – Εύρος επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τους υπαλλήλους τους από το Slack χωρίς εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών. Από τα check-in μέχρι τα check-out, μπορεί να καλύψει όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά. Εάν έχετε γκρινιάξει την ομάδα σας για όλες τις εργασίες και τις ενημερώσεις, είναι καλύτερο να επιλέξετε το εύρος που θα εξαλείψει την ανάγκη να στείλετε μηνύματα στην ομάδα.

Χαρακτηριστικά

 • Ορίστε μια υπενθύμιση για να παρακολουθείτε τις εργασίες χωρίς να μεταβείτε στη φάση μικροδιαχείρισης.
 • Λάβετε ισχυρές ενημερώσεις κατάστασης για να έχετε παραγωγικά, εστιασμένα και συνδεδεμένα αποτελέσματα.
 • Γράψτε τα check-in γρήγορα και με ταχύτερους ρυθμούς, ανεξάρτητα από τις εργασίες στις οποίες εργάζεται η ομάδα σας.

Είναι εύκολο να συνδεθείτε με το Slack. επισκεφτείτε τη ρύθμιση ενσωμάτωσης, ρυθμίστε το Slack, συνδέστε το Slack και το Range, ακολουθήστε τα απαραίτητα βήματα και ξεκινήστε να απολαμβάνετε την ενσωμάτωση.

PigeonBot

Τι κάνει? – PigeonBot είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να ενσωματωθείτε στο Slack χωρίς να ενοχλείτε τα μέλη της ομάδας σας. Είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε τις εντολές /email για να στείλετε email μέσω του Slack για να συζητήσετε οποιαδήποτε εργασία και να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Το γεγονός είναι ότι οι εργαζόμενοι μισούν να λαμβάνουν μηνύματα Slack για κάθε εργασία.

Χαρακτηριστικά

 • Το PigeonBot βοηθά στην αποφυγή απόσπασης της προσοχής με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Slack που μπορεί να βελτιστοποιήσει τις εργασίες για την ομάδα.
 • Στείλτε και λάβετε ping email απευθείας στο Slack χωρίς να αλλάξετε την εφαρμογή.

Είναι καλύτερο να στείλετε ένα email με όλες τις εργασίες και να το προωθήσετε από εκεί. Το PigeonBot χειρίζεται εύκολα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την ομάδα χωρίς εναλλαγή μεταξύ Slack και email (για έλεγχο τυχόν νέων ενημερώσεων).

Μπόνους

Τι κάνει? – Μπόνους Οι ενσωματώσεις λειτουργούν καλά με το Slack, βοηθώντας τα μέλη της ομάδας να συνεργάζονται και να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στο κανάλι αναγνώρισης στο Slack για να γνωρίζουν την κατάσταση του υπαλλήλου και των συναδέλφων τους. Προσφέρει ζωντανές ροές εργαζομένων σε κάθε βήμα κατά τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Χαρακτηριστικά

 • Βοηθά στην ενίσχυση της δέσμευσης με τα μέλη της ομάδας χωρίς να φύγετε από το Slack.
 • Δημιουργία ισχυρότερης ομάδας και κλιμάκωση της αναγνώρισης μεταξύ των μελών, των διευθυντών άμεσης αναφοράς, των ομοτίμων και άλλων.
 • Η προώθηση των βασικών επιχειρηματικών αξιών με την επικοινωνία και τη συνεργασία είναι ένα μπόνους.
 • Οι τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τα γενέθλια και τις περιστάσεις διασφαλίζουν ότι όλοι μπορούν να γιορτάσουν την εκδήλωση μαζί.
 • Λειτουργία αυτοματοποιημένης ειδοποίησης στο Slack χωρίς πρόσθετες προσπάθειες για διαχειριστές ή ηγέτες.

Bonusly στέλνει αναγνώριση στα μέλη της ομάδας με μια απλή εντολή /δώστε ως λειτουργία για να κερδίσετε το επίτευγμα, να λάβετε βραβεία και να λάβετε ένα μπόνους.

Απλή δημοσκόπηση

Τι κάνει? – Απλή δημοσκόπηση είναι ένα εγγενές και απλό εργαλείο ενσωμάτωσης για το Slack που μπορεί να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με συναδέλφους μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση χρησιμοποιώντας την εντολή /poll έτσι ώστε οι άλλοι να μπορούν να ψηφίσουν.

Χαρακτηριστικά

 • Δημιουργήστε ανώνυμες δημοσκοπήσεις για απόκρυψη για να δείτε ποιος ψήφισε τι εύκολα.
 • Ρυθμίστε επαναλαμβανόμενες δημοσκοπήσεις με βάση την εβδομάδα, την ημέρα ή τον μήνα.
 • Περιορίστε την ψηφοφορία σε μία ψήφο ανά άτομο ή σε πολλαπλές ψήφους ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.
 • Δημιουργήστε έρευνες με πολλές ερωτήσεις για να διευκολύνετε τη γνώση της εμπειρίας του υπαλλήλου.

συμπέρασμα

Με αυτά τα λόγια, ελπίζουμε ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτήν τη λίστα και να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας άμεσα. Αυτές οι εφαρμογές και οι ενσωματώσεις θα σας βοηθήσουν να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, να αυξήσετε τη διατήρηση και να διευκολύνουν τη συνεργασία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα.

Μπορείτε επίσης να δείτε αυτές τις εφαρμογές παραγωγικότητας εάν είστε εξ αποστάσεως εργαζόμενος.