14 Καλύτερες προσθήκες WooCommerce για υπερφόρτιση ιστοτόπων ηλεκτρονικού εμπορίου

Το WooCommerce είναι μια δωρεάν προσθήκη για το WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου μέσα σε λίγα λεπτά.

Ενώ προσφέρει ήδη τις περισσότερες βασικές λειτουργίες εκτός συσκευασίας, μπορείτε να προσθέσετε πολλές περισσότερες χρησιμοποιώντας προσθήκες WooCommerce.

Φυσικά, ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, μπορεί να χρειάζεστε ή να μην χρειάζεστε επιπλέον πρόσθετα WooCommerce.

Ωστόσο, αξίζει να δείτε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα WooCommerce που είναι διαθέσιμα για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου στο επόμενο επίπεδο.

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν επιλέξετε μια προσθήκη WooCommerce

Για αρχή, ο αριθμός των διαθέσιμων προσθηκών WooCommerce θα μπορούσε να είναι συντριπτικός. Επομένως, είναι καλύτερο να το περιορίσετε σε αυτό που χρειάζεστε και τι μπορεί να βοηθήσει το κατάστημά σας να αποδώσει καλύτερα.

Ως εκ τούτου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν εγκαταστήσετε πρόσθετα για το κατάστημά σας που λειτουργεί με WooCommerce:

  • Ελέγξτε εάν η δυνατότητα που θέλετε είναι ήδη διαθέσιμη δωρεάν με το WooCommerce.
  • Είναι καλή ιδέα να περιηγηθείτε στη λίστα των προσθηκών που συνοδεύουν το θέμα σας. Τα περισσότερα premium θέματα περιλαμβάνουν αρκετές βασικές προσθήκες WooCommerce που εξαλείφουν την ανάγκη αναζήτησης περισσότερων προσθηκών.
  • Εάν θέλετε μια δυνατότητα συγκεκριμένης περιοχής, ίσως θέλετε να εξερευνήσετε περισσότερα σχετικά με την υποστήριξή της με τον προγραμματιστή θεμάτων προτού αγοράσετε μια προσθήκη ξεχωριστά.
  • Μαζί με τα ομαδικά πρόσθετα, το θέμα παρέχει επίσης πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες. Θα πρέπει να ελέγξετε την τεκμηρίωση ή τη λίστα χαρακτηριστικών για να μάθετε για αυτά.
  • Τα περισσότερα από τα πρόσθετα επί πληρωμή προσφέρουν τιμολόγηση με βάση τη συνδρομή. Θα πρέπει να αναζητήσετε επιλογές που είναι διαθέσιμες με εφάπαξ χρέωση ή χαμηλότερη χρέωση ανανέωσης.
  • Συμβατότητα με το θέμα σας και άλλες υπάρχουσες προσθήκες.
  • Λάβετε υπόψη τους πόρους του διακομιστή προτού σκεφτείτε να κάνετε all-in με τις προσθήκες ιστότοπου WooCommerce και WordPress.

Εκτός από όλα αυτά, θα πρέπει επίσης να ελέγξετε εάν η προσθήκη διατηρείται ενεργά για να διατηρείται ασφαλής ο ιστότοπός σας WooCommerce.

Σημειώστε ότι η λίστα δεν έχει συγκεκριμένη σειρά κατάταξης. Διαλέξαμε μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές. μπορείτε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στον ιστότοπό σας.

  Πώς να θυμάστε πού παρκάρατε χρησιμοποιώντας το Google Assistant

Σουίτα χονδρικής

Σουίτα χονδρικής είναι ένα premium πακέτο προσθηκών που μπορεί να φανεί χρήσιμο για καταστήματα που στοχεύουν σε αγορές από επιχείρηση σε επιχείρηση (B2B).

Σας επιτρέπει να επιβάλλετε εύκολα μια ελάχιστη αξία καλαθιού (ή ποσότητα προϊόντος) που επιτρέπει την τιμολόγηση χονδρικής για τους πελάτες. Ξεκινώντας από τον έλεγχο των τιμών μέχρι την αποστολή και τις παραδόσεις, έχετε στη διάθεσή σας ένα ολόκληρο οπλοστάσιο επιλογών.

Σημειώστε ότι μπορεί να μην είναι κατάλληλο για κάθε άλλο κατάστημα. Επομένως, θα ήταν καλύτερο να εξερευνήσετε περισσότερα σχετικά με αυτό πριν αγοράσετε το πακέτο.

Έξυπνα κουπόνια

Ανεξάρτητα από το είδος των πελατών που στοχεύετε για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα, τα κουπόνια είναι ένα από τα καλύτερα κίνητρα για τους πελάτες να ψωνίσουν περισσότερα και να επιστρέψουν για περισσότερα.

Μπορείτε να προσφέρετε κουπόνια που προσφέρουν στους πελάτες σταθερή έκπτωση, ποσοστό έκπτωσης, πιστώσεις καταστημάτων, διαφημιστικά δώρα και νέες αγορές.

Έξυπνα κουπόνια είναι μια επέκταση WooCommerce με υψηλή βαθμολογία που σας εξοπλίζει με τις απαραίτητες επιλογές για την εκτέλεση προσφορών προώθησης, δώρων, πιστώσεων καταστημάτων, εκπτώσεων και πολλά άλλα.

Booster—Μια προσθήκη WooCommerce All-in-One

Έχετε βαρεθεί να διαβάζετε ήδη μια λίστα με πρόσθετα;

Αν ψάχνετε για μια επί πληρωμή λύση που εξαλείφει την ταλαιπωρία της εύρεσης διαφόρων χρήσιμων προσθηκών, Booster για WooCommerce θα μπορούσε να είναι η απάντηση.

Με έναν απλό πίνακα ελέγχου, μπορείτε να τροποποιήσετε όλες τις δυνατότητες της προσθήκης, που κυμαίνονται από τη διαχείριση τιμών/νομισμάτων έως εργαλεία που σας βοηθούν να χειρίζεστε την τιμολόγηση, τις παραγγελίες και τις αποστολές και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχετε πολλές δυνατότητες για να επιλέξετε.

Ενώ μια προσθήκη all-in-one μπορεί να ακούγεται καλή στο χαρτί, θα πρέπει να ελέγξετε αν το σύνολο δυνατοτήτων του θέματός σας δεν επικαλύπτει το σύνολο δυνατοτήτων του Booster.

Εμβληματικές προσθήκες WooCommerce

Το IconicWP παρέχει ένα ευρύ φάσμα προσθηκών WooCommerce. Σας επιτρέπουν να επιλέξετε ένα πακέτο ή να αγοράσετε τα πρόσθετα ξεχωριστά.

Για αυτόν τον λόγο, συνιστούμε να ελέγξετε ολόκληρο τον κατάλογο προσθηκών αντί για ξεχωριστές καταχωρίσεις.

Έχετε επιλογές για να προγραμματίσετε την παράδοση, να προσθέσετε παραλλαγές προϊόντων, να παρέχετε προσαρμογές προϊόντων, να βελτιώσετε την εμπειρία του καλαθιού και πολλές άλλες λειτουργίες.

Παρόμοια με τις υπόλοιπες επιλογές, είναι επίσης ένα πρόσθετο επί πληρωμή που βασίζεται σε συνδρομή.

WOOF—Φίλτρο προϊόντος

Μία από τις βασικές λειτουργίες σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι το φιλτράρισμα και η εύρεση των προϊόντων που θέλετε. Και ΥΦΑΔΙ είναι ένα δημοφιλές δωρεάν πρόσθετο που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό.

  Προσπαθείτε να βρείτε έναν παλιό φίλο; Εδώ είναι 5 συμβουλές για να το κάνετε πραγματικότητα

Δεν περιορίζεται μόνο στη δυνατότητα φιλτραρίσματος, αλλά έχετε την επιλογή να επιβάλλετε φίλτρα χάρη σε σύντομους κωδικούς και να αναλύετε τα δεδομένα από τους πελάτες σας. Θα σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για το τι αναζητούν οι πελάτες σας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρέχετε το απαραίτητο απόθεμα.

Κατά κύριο λόγο, είναι ένα δωρεάν πρόσθετο με πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, εάν θέλετε να ξεκλειδώσετε πιο προηγμένες επιλογές, μπορείτε να επιλέξετε την premium έκδοσή του.

AIOSEO

Ο πιο ισχυρός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να βελτιστοποιήσετε το κατάστημά σας WooCommerce με αποτελεσματικές στρατηγικές SEO. AIOSEO παρέχει όλα τα απαραίτητα και ορισμένες προηγμένες επιλογές προσαρμοσμένες στο WooCommerce για τη βελτιστοποίηση του SEO για όλες τις σελίδες και τις κατηγορίες προϊόντων σας.

Εκτός από την εμπειρία του ηλεκτρονικού καταστήματος, σας βοηθά επίσης να διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα και ο ιστότοπος είναι ορατά σε περισσότερους πελάτες.

MonsterInsights ηλεκτρονικό εμπόριο

Μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε το Google Analytics στον ιστότοπό σας ή σε οποιοδήποτε άλλο αναλυτικό στοιχείο εστιασμένο στο απόρρητο για να λάβετε στατιστικά στοιχεία επισκεψιμότητας ιστότοπου. Ωστόσο, πώς μπορείτε να παρακολουθείτε λεπτομερείς πληροφορίες για τις σελίδες προϊόντων, τις συναλλαγές, τις επιστροφές χρημάτων, τις φόρμες, τις λήψεις προϊόντων και ούτω καθεξής;

Πρέπει να παρακολουθείτε πολλά πράγματα σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου. MonsterInsights ηλεκτρονικό εμπόριο είναι ένα πρόσθετο που σας δίνει όλα αυτά τα δεδομένα κάτω από μια ενιαία στέγη.

Μπορείτε να διαβάσετε γρήγορα όλα τα απαραίτητα στατιστικά στοιχεία για να μάθετε εάν το κατάστημά σας έχει καλή απόδοση και τι αρέσει στους πελάτες.

WOOCS – Εναλλάκτης νομισμάτων

Εάν χρειάζεται να προσθέσετε τη λειτουργία υποστήριξης πληρωμών ή αξίες καλαθιού σε σχέση με διαφορετικά νομίσματα, WOOCS είναι ένα χρήσιμο πρόσθετο για τη δουλειά.

Μπορείτε να προσθέσετε τα νομίσματα που θέλετε να υποστηρίξετε ή να εντοπίσετε το νόμισμα ενός πελάτη σύμφωνα με την IP του. Σας επιτρέπει επίσης να ενημερώνετε αυτόματα τις ισοτιμίες νομισμάτων για να αποφύγετε τη μη αυτόματη διαχείριση τους.

Η δωρεάν έκδοση περιορίζεται σε δύο νομίσματα, τα οποία θα πρέπει να είναι αρκετά για την υποστήριξη τυπικών νομισμάτων. Ωστόσο, εάν θέλετε να υποστηρίξετε μια ποικιλία νομισμάτων, θα πρέπει να επιλέξετε την έκδοση premium.

Επεξεργαστής πεδίου ολοκλήρωσης αγοράς

Για πολλούς, η προεπιλεγμένη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς θα πρέπει να είναι αρκετή. Ωστόσο, εάν θέλετε να προσαρμόσετε τη σελίδα ολοκλήρωσης αγοράς με συγκεκριμένα πεδία της επιλογής σας, Επεξεργαστής πεδίου ολοκλήρωσης αγοράς μπορεί να είναι χρήσιμο.

  Πώς να εισαγάγετε κείμενο στον Βοηθό Google

Προσφέρει υποστήριξη για τα περισσότερα από τα βασικά πρόσθετα WooCommerce. Μπορείτε να ξεκινήσετε δωρεάν, αλλά πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση premium για να ξεκλειδώσετε όλες τις δυνατότητες.

Θα πρέπει να έχετε όλες τις απαραίτητες επιλογές στη λίστα προϊόντων σας από προεπιλογή. Ωστόσο, εάν θέλετε να προσθέσετε περισσότερες επιλογές για επιλογή στη σελίδα του προϊόντος σας, Επιλογές επιπλέον προϊόντων WooCommerce πρέπει να είναι το μόνο που χρειάζεστε.

Σε αντίθεση με άλλα, δεν είναι μια προσθήκη που βασίζεται σε συνδρομή διαθέσιμη στο CodeCanyon και διατηρείται ενεργά από τον προγραμματιστή.

Yithemes

Yithemes προσφέρει έναν κατάλογο με ενδιαφέροντα πρόσθετα WooCommerce. Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε προσθήκες για ενσωματώσεις μεθόδων πληρωμής που περιλαμβάνουν PayPal, Stripe και τη δυνατότητα σύνδεσης αποθήκευσης Amazon S3.

Άλλα πρόσθετα είναι διαθέσιμα για προσφορές, διαχείριση επιστροφών χρημάτων, αποστολή, πώληση εισιτηρίων, ειδοποιήσεις ώθησης και πολλά άλλα.

Αποστολή WooCommerce

Λαμβάνοντας υπόψη ότι έχετε περιορισμένες επιλογές αποστολής και προτιμάτε την DHL και την USPS ως μεταφορείς, Αποστολή WooCommerce είναι ένα δωρεάν πρόσθετο WooCommerce για τη δουλειά.

Θα πρέπει να είναι έτοιμο κατά την εγκατάσταση του WooCommerce, αλλά μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να ξεκινήσετε αν δεν είναι.

Ταινία

Είναι αδιανόητο αυτό Ταινία είναι μια από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως αποδεκτές πύλες πληρωμών.

Εάν δεν θέλετε ένα premium plugin για τη διαχείριση/προσθήκη τρόπων πληρωμής, το Stripe είναι ο σύντροφός σας. Σας επιτρέπει να δέχεστε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες ή τοπικούς τρόπους πληρωμής χωρίς καμία ταλαιπωρία.

Πρόσθετα προϊόντων

Εάν δεν θέλετε πολλές επιπλέον επιλογές προϊόντων, αλλά ένα απλό σύνολο πρόσθετων επιλογών όπως συσκευασία δώρου, μήνυμα κ.λπ., Πρόσθετα προϊόντων από το WooCommerce μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Σε αντίθεση με το Extra Product Options, είναι ένα premium πρόσθετο που βασίζεται σε συνδρομή. Έτσι, μπορείτε να τα συγκρίνετε και να επιλέξετε αυτό που θέλετε.

Λάβετε φορτωμένα τα βασικά πρόσθετα WooCommerce

Το WooCommerce είναι μια ευέλικτη πλατφόρμα με μια ποικιλία πρόσθετων και δυνατοτήτων. Για να αξιοποιήσετε στο έπακρο, θα πρέπει να στοχεύσετε να παρέχετε όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται το κατάστημά σας σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών σας.

Τα περισσότερα από τα πρόσθετα βασίζονται σε συνδρομή, επομένως μπορεί να θέλετε να αξιολογήσετε τις επιλογές σας ή να αναζητήσετε προσεκτικά πρόσθετα που χρεώνουν εφάπαξ χρέωση.

Εκτός από όλα αυτά, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μια βελτιστοποιημένη φιλοξενία WooCommerce για να αξιοποιήσετε στο έπακρο.