14 καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Σε αυτήν την ψηφιακή εποχή, οι επιχειρήσεις μετακινούνται σε μια διαφορετική διάσταση όπου η πώληση ή η αγορά είναι μόνο ένα κλικ μακριά.

Είτε θέλετε να πουλήσετε στυλό είτε ακίνητη περιουσία, δεν χρειάζεστε απαραίτητα ένα κατάστημα με υλικά, τούβλα και κονιάματα. Οι πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου σας έχουν καλύψει, δεδομένου ότι δίνετε προσοχή στην προσθήκη αξίας στους στοχευμένους πελάτες σας. Η όλη διαδικασία είναι οικονομικά αποδοτική, εξοικονομεί χρόνο και φιλική προς το χρήστη!

Ως αποτέλεσμα των συνδυασμένων δυνάμεων του ηλεκτρονικού εμπορίου και του διαδικτύου, η έναρξη μιας επιχείρησης είναι συγκριτικά ευκολότερη αυτές τις μέρες. Η εικονική σας «βασική βάση» μπορεί να δημιουργηθεί εύκολα χρησιμοποιώντας τις διαθέσιμες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ως εκ τούτου, ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου αναπτύσσεται γρήγορα και ανοίγει πόρτες στις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με στατιστικήο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου πραγματοποίησε πωλήσεις 2,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων το 2017, οι οποίες αναμένεται να διπλασιαστούν έως το 2021.

Πάρτε το παράδειγμα των Amazon, eBay, Alibaba και πολλών άλλων. μπορείτε να δείτε τον τρόπο με τον οποίο αναπτύσσεται η επιχείρησή τους στον διαδικτυακό χώρο. Ωστόσο, αυτά τα μεγάλα ονόματα και τα ρόδινα στατιστικά στοιχεία συγκαλύπτουν την τεράστια πίεση που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και ο έντονος ανταγωνισμός έχουν δημιουργήσει στενά περιθώρια, καθιστώντας δύσκολη την επιβίωση των επιχειρήσεων σε αυτόν τον εικονικό χώρο.

Για να παραμείνουν μπροστά από το παιχνίδι και να κερδίσουν τον ανταγωνισμό, οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου χρειάζονται περισσότερη δικτύωση, να παρακολουθούν τους ανταγωνιστές τους, να αξιοποιούν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και να αναβαθμίζουν την εξυπηρέτηση πελατών τους.

Όμως, παρά τον έντονο ανταγωνισμό, ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου εξακολουθεί να έχει τεράστιες δυνατότητες σε πολλές θέσεις όπως:

 • Φιλικά προς το περιβάλλον παιδικά προϊόντα περιποίησης
 • Φυσικά προϊόντα περιποίησης δέρματος
 • Χειροποίητα παιχνίδια και άλλα προϊόντα για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων
 • Ενδύματα εκτύπωσης κατά παραγγελία
 • Είδη γυμναστικής
 • Τρόφιμα χωρίς γλουτένη και βιολογικά κατά παραγγελία
 • Διαδικτυακά μαθήματα και πολλά άλλα

Γιατί η επιλογή της σωστής πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου είναι κρίσιμη για την επιχείρησή σας;

Είναι κάπως παρόμοιο με αυτό της επιλογής ενός φυσικού καταστήματος από τούβλα και κονιάματα. Πολλά συμβαίνουν κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου, είτε είναι το κόστος, η φήμη ή οι κίνδυνοι. Και αν κάτι πάει στραβά, η συνολική επιχείρησή σας υποφέρει. Τελικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις πλατφόρμα, κάτι που απαιτεί και πάλι επιπλέον κόστος και χρόνο, πόσο μάλλον τις ταλαιπωρίες που προέκυψαν.

Ως εκ τούτου, γλιτώστε τον εαυτό σας από περιττά προβλήματα και επενδύστε στη σωστή πλατφόρμα από την αρχή. Πώς ακριβώς θα το πετύχετε όμως; Εξετάστε τα παρακάτω σημεία.

Τιμή

Εάν έχετε μια μικρή ή μεσαία επιχείρηση, η τιμή γίνεται μια κρίσιμη πτυχή που πρέπει να λάβετε υπόψη. Επιλέξτε μια πλατφόρμα που μπορεί να προσφέρει τα βασικά εργαλεία, τις δυνατότητες και τη χρηστικότητα που μπορεί να έχει μια λογική τιμή.

Εργαλεία back-end

Βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα που θα επιλέξετε πρέπει να προσφέρει βασικά εργαλεία υποστήριξης για την υποστήριξη του ιστότοπού σας. Θα μπορούσε να προσφέρει λειτουργίες όπως πρόσβαση σε πρόσθετα WP, συστήματα διαχείρισης εφαρμογών, υποστήριξη για SKU και CSS και πολλά άλλα. Πρέπει να παρέχει ομαλή προσβασιμότητα από τη διαχείριση αποθέματος έως τη διαχείριση περιεχομένου, τα πάντα στο back-end.

Επεκτασιμότητα

Με την ανάπτυξη της εταιρείας σας, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα θα χρειαζόταν υποστήριξη για περισσότερα προϊόντα, περισσότερες επιλογές πληρωμής κ.λπ. Ως εκ τούτου, η πλατφόρμα που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι σε θέση να παρέχει εύκολη επεκτασιμότητα, χωρίς να παρεμποδίζει τις λειτουργίες της επιχείρησής σας.

Απόδοση και ταχύτητα

Όταν ένας χρήστης ανοίγει το κατάστημά σας, πρέπει να παρέχει αξιοπρεπή απόδοση και ταχύτητα φόρτωσης σελίδας. Τον/την κρατά κολλημένο στον ιστότοπο για να βελτιώσει την επιχείρησή σας. Ως εκ τούτου, ο οικοδεσπότης σας πρέπει να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ταχύτητα ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε μια ποικιλία πρόσθετων, προσθηκών και οτιδήποτε άλλο.

Εμπειρία χρήστη

Επιλέξτε μια τεχνολογία που οι τελικοί χρήστες σας μπορούν να τη βρίσκουν εύχρηστη για να βελτιώσετε την εμπειρία χρήστη. Ο ιστότοπος δεν πρέπει να τους δυσκολεύει όταν αναζητούν ένα προϊόν ή μια υπηρεσία. Ομοίως, βεβαιωθείτε ότι η πλατφόρμα δεν είναι τόσο περίπλοκη για τη διαχείριση από την ομάδα σας. Αντίθετα, πρέπει να προσφέρει εύκολη διαχείριση χωρίς συμβιβασμούς στην αποτελεσματικότητα.

Ασφάλεια

Τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο αυξάνονται όσο μιλάμε. Και ξέρετε πόσο σημαντική είναι η ασφάλεια του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Δεν αποτελεί μόνο σοβαρή απειλή για τη φήμη και την επιχείρησή σας, αλλά απειλεί επίσης τα δεδομένα του πελάτη σας.

Ως εκ τούτου, επιλέξτε μια πλατφόρμα που μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια ανώτατου επιπέδου για τον μετριασμό οποιουδήποτε είδους παραβιάσεων ασφάλειας μακροπρόθεσμα.

Εξυπηρέτηση πελατών

Πολλές επιχειρήσεις τείνουν να παραβλέπουν αυτή την πτυχή. Ως επιχείρηση, γνωρίζετε πόσο σημαντική είναι η εξυπηρέτηση πελατών προς όφελος της επιχείρησής σας. Πρέπει να είστε πάντα έτοιμοι να απαντήσετε στις ερωτήσεις των πελατών σας και να τους βοηθήσετε.

Ομοίως, φροντίστε να επιλέξετε αυτό που μπορεί να σας προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια.

Στη συνέχεια, ας μάθουμε μερικές από τις καλύτερες λύσεις για τις επιχειρήσεις σας.

  Γνωρίστε αυτά τα Lingo πριν κάνετε οτιδήποτε Crypto

Adobe Commerce (παλαιότερα Magento)

Η πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου ανοιχτού κώδικα, η Adobe Commerce προσφέρει μια μυριάδα χρήσιμων και συναρπαστικών λειτουργιών. Από μικρές έως επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχειρήσεων, πολλές εταιρείες επωφελούνται από τα ηλεκτρονικά τους καταστήματα από την ευελιξία και τη δύναμη της Adobe Commerce.

Χτίζει το κατάστημά σας αποτελεσματικά, ώστε να μπορείτε να διευθύνετε καλά την επιχείρησή σας. Προσφέρει ατελείωτες δυνατότητες προσαρμογής για να διαμορφώσετε την επιχείρησή σας όπως την έχετε ονειρευτεί. Λαμβάνετε πολλά πρότυπα, γραφικά στοιχεία, πρόσθετα και πολλά άλλα που συνεχίζουν να ενημερώνονται.

Για να αυξήσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο, το Adobe Commerce αποδίδει εξαιρετικά στο έδαφος του SEO. Και, η πλατφόρμα υψηλής απόδοσης είναι επίσης άμεση για τη διόρθωση σφαλμάτων, εάν υπάρχουν. Επιπλέον, τα ηλεκτρονικά καταστήματα που χρησιμοποιούν αυτήν την πλατφόρμα λειτουργούν ομαλά σε διαφορετικές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων.

Επιπλέον, η πλατφόρμα Adobe Commerce υποστηρίζει επίσης κανάλια πωλήσεων όπως το Amazon. Το Adobe Commerce είναι ιδανικό για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας πωλήσεων εκτός από τη δωρεάν λήψη του λογισμικού. Εάν αναζητάτε μια λύση ανοιχτού κώδικα, τότε μπορείτε είτε να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε μόνοι σας είτε να αναζητήσετε μια αξιόπιστη πλατφόρμα φιλοξενίας.

Ecwid

Πουλήστε οπουδήποτε, οποτεδήποτε και παρακολουθήστε την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται Ecwid από την Lightspeed.

Το Ecwid της Lightspeed διευκολύνει τις διαδικτυακές πωλήσεις για ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων. Για να ξεκινήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν ακριβό προγραμματιστή ή να έχετε ειδικές δεξιότητες. Ακόμη και ένα παιδί μπορεί να δημιουργήσει το ηλεκτρονικό του κατάστημα σε λιγότερο από μία ώρα. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό Ecwid και να ακολουθήσετε τα βήματα του οδηγού.

Οι χρυσοί κανόνες του Ecwid by Lightspeed είναι:

Απλότητα. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και να αρχίσετε να πουλάτε χρησιμοποιώντας τη λύση Ecwid σε χρόνο μηδέν. Ακόμα κι αν δεν έχετε πουλήσει ποτέ τίποτα στο διαδίκτυο.

Προσιτό για μικρές επιχειρήσεις. Με το Ecwid, λαμβάνετε δωρεάν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Ρυθμίστε τον δωρεάν λογαριασμό σας μία φορά και διατηρήστε τον όσο θέλετε. αναβαθμίστε σε προγράμματα premium όταν είστε έτοιμοι. Μπόνους: σε αντίθεση με πολλές άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, η Ecwid δεν χρεώνει τέλη συναλλαγών, επομένως είστε κύριος του κέρδους σας.

Πουλήστε οπουδήποτε. Με το Ecwid, μπορείτε να πουλήσετε σε διαφορετικές πλατφόρμες όπως ιστότοπους, μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram, TikTok, Facebook κ.λπ.) και αγορές (όπως το Amazon). Και διαχειριστείτε τα όλα από έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Weebly

Για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν να δημιουργήσουν έναν οικονομικό ιστότοπο, Weebly είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Για να ξεκινήσετε με αυτό, δεν χρειάζεται να είστε γνώστες της τεχνολογίας, αρκούν μόνο τα βασικά. Προσφέρει επίσης blogging για να προωθήσετε και να προωθήσετε τα προϊόντα σας προσθέτοντας σχετικά άρθρα. Επιπλέον, λαμβάνετε πολλά συναρπαστικά και επαγγελματικά θέματα.

Η δημιουργία, η διαχείριση και η επεξεργασία του ιστότοπού σας είναι εύκολη ακόμα και από φορητή συσκευή. Προσφέρει πλήρη προσαρμογή και ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικά σχεδιασμένων προτύπων. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις γκαλερί σας, το προσαρμοσμένο φόντο και τα slideshow που είναι κατάλληλα για την επιχείρησή σας. Σας παρέχει επίσης ενσωματώσεις τρίτων για το κατάστημά σας μαζί με εργαλεία SEO για να σας βοηθήσουν να προσέξετε.

Το Square εξουσιοδοτεί τις συναλλαγές του Weebly. Ως εκ τούτου, μπορείτε να εμπιστεύεστε την πλατφόρμα για όλες τις πληρωμές σας. Η εύχρηστη πλατφόρμα προσφέρει δωρεάν υπηρεσία για βασική χρήση, αλλά μπορείτε να την αναβαθμίσετε στην έκδοση Pro με 12 $/μήνα και να λάβετε πιστώσεις διαφημίσεων Google 100 $ μαζί με έναν δωρεάν τομέα.

Ανοιχτό καρότσι

Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο του σχεδιασμού του ηλεκτρονικού σας καταστήματος επιλέγοντας Ανοιχτό καρότσι.

Είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα που σας βοηθά να δημιουργείτε, να διευθύνετε και να κλιμακώνετε την επιχείρησή σας με τον τρόπο που φανταζόσασταν. Η εύχρηστη και απλή στην εκκίνηση πλατφόρμα σάς βοηθά να ξεκινήσετε με το ψηφιακό σας κατάστημα ανώδυνα. Απολαύστε τη διαφάνεια, τις δωρεάν ενημερώσεις και τις λήψεις που προσφέρει η πλατφόρμα με μηδενικές μηνιαίες χρεώσεις.

Η ισχυρή διαχείριση σάς επιτρέπει να φροντίζετε τα προϊόντα, τις παραγγελίες, τους πελάτες, τους κωδικούς κουπονιών, τους φορολογικούς κανόνες και πολλά άλλα μαζί με ένα ενσωματωμένο SEO. Επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας επιλέγοντας από πάνω από 13.000 θέματα και ενότητες. Η αποκλειστική υποστήριξη πελατών της Opencart είναι πάντα έτοιμη στη διάθεσή σας σε περίπτωση δυσκολίας.

Το Opencart έχει ενσωματώσει τις πιο διάσημες πύλες πληρωμής στον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Amazon Payments, FedEx, Skrill και άλλων για ασφαλείς συναλλαγές. Ελέγξτε την αξιόπιστη φιλοξενία Opencart για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

WooCommerce

Αγαπάτε το WordPress;

Χρήση WooCommerce για την προσθήκη ενός καλαθιού αγορών στον υπάρχοντα ιστότοπο WordPress σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόσθετο WP αντί να δημιουργήσετε μια διαφορετική πλατφόρμα.

Προσφέρει διαμορφώσιμες επιλογές για την αποστολή των προϊόντων σας και 140 ασφαλείς επιλογές πληρωμής για συγκεκριμένες περιοχές μέσω PayPal, Stripe, Google Pay, Apple Pay κ.λπ. Η πλήρως προσαρμόσιμη πλατφόρμα σάς επιτρέπει να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του καταστήματός σας χρησιμοποιώντας επίσημες επεκτάσεις WooCommerce, συμπεριλαμβανομένων ενσωματώσεων μάρκετινγκ, καταστήματος βελτίωση, πολυκαναλικό, σημείο πώλησης και πολλά άλλα.

Κατασκευασμένη με χρήση του REST API, η πλατφόρμα μπορεί να ενσωματωθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε υπηρεσία και είναι επεκτάσιμη με την ανάπτυξη της επωνυμίας σας. Μπορείτε να καταχωρίσετε τα προϊόντα σας εύκολα στις Αγορές Google, να προωθήσετε το κατάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και να στείλετε email στους πελάτες μέσω του MailChimp. Επιπλέον, αναφέρετε και παρακολουθείτε τις προσπάθειες μάρκετινγκ μέσω του Google Analytics.

  Το Netflix δεν λειτουργεί; Ακολουθούν 7 τρόποι για να διορθώσετε προβλήματα Netflix

Ο ιστότοπος WoCommerce απαιτεί περισσότερους πόρους διακομιστή από τα συνηθισμένα ιστολόγια, επομένως επιλέξτε προσεκτικά την πλατφόρμα φιλοξενίας.

BigCommerce

Δημιουργήστε ένα διαφοροποιημένο και ισχυρό ψηφιακό κατάστημα χωρίς να διακυβεύεται η επεκτασιμότητα, η σταθερότητα και η ασφάλεια μέσω BigCommerce. Εξουσιοδοτεί την επιχείρησή σας να ξεπεράσει την πολυπλοκότητα, προσφέροντας τις εκτεταμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες της που επικεντρώνονται στη βελτιστοποίηση της επωνυμίας σας για ανάπτυξη.

Δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο σχέδιο βιτρίνας μέσω προσαρμοσμένων θεμάτων με ενσωματωμένο HTML, Javascript και CSS. Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε την εμπειρία ολοκλήρωσης αγοράς μέσω του SDK και του API ολοκλήρωσης αγοράς από διακομιστή σε διακομιστή. Κάντε το κατάστημά σας να αποκρίνεται για κινητά, κάντε προεπισκόπηση πριν το δημοσιεύσετε και δημιουργήστε το κατάστημα στο WordPress. Εμπλουτίστε τον ιστότοπό σας με περισσότερη επισκεψιμότητα μέσω URL φιλικών προς το SEO και μεταδεδομένων.

Το BigCommerce δίνει στον ιστότοπό σας απίστευτη ταχύτητα αξιοποιώντας την υποδομή Google Cloud, το Akamai Image Manager και το Google AMP. Προσαρμόστε τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας μια λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης και δημιουργήστε 70+ εγγενείς προσφορές και εκπτώσεις. Περιλαμβάνει ένα σωρό ψηφιακά πορτοφόλια όπως Apple Pay, PayPal, Amazon Pay κ.λπ.

Αλλα χαρακτηριστικά:

 • Πιστοποίηση ISO/IEC 27001:2013
 • Πιστοποίηση PCI DSS 3.1 Level 1
 • Χρόνος λειτουργίας 99%.
 • Υποστηρίζει περισσότερα από 250 νομίσματα σε 129+ χώρες

Prestashop

Έχοντας υπόψη τις διαφορετικές απαιτήσεις των διαφορετικών επιχειρήσεων, Prestashop σας βοηθά να δημιουργήσετε ένα πλήρως προσαρμοσμένο κατάστημα των ονείρων σας! Προσφέρει χαρακτηριστικά, λειτουργίες και επιδόσεις που απαιτούνται για τη δημιουργία και την ανάπτυξη της επωνυμίας σας. Προσθέστε γρήγορα τα προϊόντα σας, διαμορφώστε τις δυνατότητες του και προσαρμόστε τα εύκολα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε κανόνες τιμών, να διαμορφώσετε κουπόνια, να επιλέξετε τρόπους έκπτωσης και να προσαρμόσετε την αποστολή. Το Prestashop προσφέρει επίσης καταστήματα φιλικά προς το SEO, όπου μπορείτε να ελέγξετε τις βαθμολογίες SEO σας και σας επιτρέπει να συνδέσετε το ψηφιακό κατάστημά σας με δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης για καλύτερη αφοσίωση και επισκεψιμότητα. Μπορείτε επίσης να μετρήσετε τις προσπάθειες μάρκετινγκ μέσω περιοδικών αναφορών και πληροφοριών επισκεπτών.

Το Prestashop είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε περισσότερες από 75 γλώσσες για να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τη βάση χρηστών σας. Εκτελέστε πολλά ψηφιακά καταστήματα χρησιμοποιώντας ένα μόνο back-office για να μειώσετε το κόστος σας και να αυξήσετε την ευκολία. Εγγραφείτε στην ομάδα των 300.000 και πλέον εμπόρων και πουλήστε τα προϊόντα σας πέρα ​​από τα όρια.

Δείτε αυτές τις αξιόπιστες πλατφόρμες φιλοξενίας PrestaShop για να φιλοξενήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Shopify

Το περίμενες, έτσι δεν είναι;

Αναζητάτε μια λύση όπου μπορείτε να βρείτε όλες τις λειτουργίες του σημείου πώλησης για να ξεκινήσετε, να λειτουργήσετε και να αναπτύξετε την επωνυμία σας κάτω από μια ομπρέλα;

Shopify σε έχει καλύψει. Ξεκινήστε με το επαγγελματικό σας ταξίδι και πουλήστε τα προϊόντα σας οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των διαδικτυακών αγορών και πολλά άλλα.

Το Shopify προσφέρει ενσωματωμένα εργαλεία για να σας βοηθήσει με τις προσπάθειες μάρκετινγκ στη δημιουργία, την εκτέλεση και την ανάλυση των καμπανιών σας στο Google και στο Facebook. Διαχειριστείτε όλες τις παραγγελίες, τις πληρωμές και τις αποστολές σας χρησιμοποιώντας τον ίδιο πίνακα ελέγχου για τη διευκόλυνσή σας. Προσαρμόστε τον ιστότοπό σας εύκολα αποκτώντας πρόσβαση στους κωδικούς CSS και HTML.

Μπορείτε να προσθέσετε εντυπωσιακές λειτουργίες και δυνατότητες στον ιστότοπό σας με περισσότερες από 3200 εφαρμογές που μπορούν να ενσωματωθούν απευθείας στο Shopify. Προσφέρει περισσότερα από 70 επαγγελματικά θέματα που δημιουργούνται από διάσημα σχέδια όπως τα Pixel Union, Happy Cog κ.λπ. Το Shopify προσφέρει μια πλατφόρμα blogging όπου μπορείτε να ενημερώσετε και να εκπαιδεύσετε το κοινό σας δημοσιεύοντας άρθρα υψηλής ποιότητας.

Το Shopify σάς παρέχει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL 256-bit για την προστασία όλων των πληροφοριών στον ιστότοπό σας. Προσφέρει επίσης ασφαλείς πύλες πληρωμής και μια επιλογή για την πραγματοποίηση πληρωμών με πιστωτική κάρτα από Visa, AmEx, Mastercard κ.λπ. Γίνετε μέλος της κοινότητας 1 εκατομμυρίων επιχειρήσεων που εδρεύουν σε 175 χώρες που έχουν ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις άνω των 155 δισεκατομμυρίων δολαρίων χρησιμοποιώντας το Shopify.

Drupal

Δημιουργήστε ένα φιλόδοξο ψηφιακό κατάστημα με Drupal με την ενσωμάτωση των ιδανικών εργαλείων για το μάρκετινγκ, την εκπλήρωση και την πληρωμή για την εξασφάλιση μιας ευρύτερης πελατειακής βάσης. Μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενό σας μαζί με μοντέλα δεδομένων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων σελίδων προϊόντων και διεπαφών αναζήτησης.

Πάνω από 1 εκατομμύριο προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο συνεισφέρουν τις προσπάθειές τους στο Drupal, ως εκ τούτου, καθιστώντας το μια σταθερή και ασφαλή πλατφόρμα. Προστατεύει το κατάστημά σας μέσω της κρυπτογράφησης της βάσης δεδομένων, του ελέγχου πρόσβασης, των αναφορών ασφαλείας, των αυτόματων ενημερώσεων και της πρόληψης από κακόβουλες δραστηριότητες και επιθέσεις DoS.

Το Drupal προσφέρει αυτοματοποίηση μάρκετινγκ μέσω social media, email, CRM, βελτιστοποιήσεων και πολλά άλλα. Λειτουργεί επίσης ως αποθετήριο περιεχομένου προσβάσιμο μέσω ενός API και σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε πληροφορίες όπως γεωγραφική τοποθεσία, τύπος συσκευής, ιστορικό προγράμματος περιήγησης, ταξινόμηση συμπεριφοράς κ.λπ., για να παρέχετε σχετικό περιεχόμενο στους επισκέπτες σας. Η πλατφόρμα είναι πολύγλωσση, προσφέροντας πάνω από 100 γλώσσες.

Δεδομένου ότι είναι ανοιχτού κώδικα, πρέπει να διαχειριστείτε την εγκατάσταση και τη διαμόρφωση. Αντίθετα, μπορείτε να πάτε για διαχειριζόμενη φιλοξενία, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην κύρια επιχείρησή σας.

Σύλιους

Παρουσιάστε το κατάστημά σας με μοναδική εμφάνιση και πινελιά αξιοποιώντας την πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα Σύλιους. Βασίζεται πλήρως σε ένα πλαίσιο PHP που ονομάζεται Symfony. Περιλαμβάνει υψηλή ποιότητα κώδικα, σταθερές αρχές και πρακτικές δοκιμών για να είναι εύκολο για τους προγραμματιστές και φιλικό προς τον χρήστη για τους πελάτες σας.

  Τα 10 καλύτερα ιστολόγια Java για προγραμματιστές όλων των επιπέδων

Η πλατφόρμα προσφέρει ενσωματωμένα API, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε εφαρμογές για κινητές συσκευές χωρίς κόπο, συμπεριλαμβανομένων των Android και iOS, μαζί με προοδευτικές εφαρμογές Ιστού. Ως εκ τούτου, μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιούν οι στοχευμένοι πελάτες σας. Ενσωματώστε τον ιστότοπό σας με διαφορετικά εργαλεία που απαιτούνται για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, όπως CRM, ERP, απόθεμα, email κ.λπ.

Το Sylius μπορεί εύκολα να αναπτυχθεί σε διάφορες πλατφόρμες φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένων Cloudways, Περιττόκαι τα λοιπά.

Selfy

Selfy προσφέρει μια απλή αλλά ισχυρή πλατφόρμα για να δημιουργήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα για την πώληση φυσικών αγαθών, συνδρομών ή ψηφιακών προϊόντων. Εάν είστε κάποιος που μισεί την πολυπλοκότητα και εξακολουθεί να θέλει αποτελεσματικά αποτελέσματα, το Sellfy είναι για εσάς!

Μπορείτε να πουλήσετε τα προϊόντα σας στο YouTube, το Instagram ή το Soundcloud μέσω του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβάνοντας ένα κουμπί “Αγορά τώρα” ή κοινοποιώντας έναν απλό σύνδεσμο.

Μπορείτε να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας χρησιμοποιώντας το μάρκετινγκ μέσω email, τις δυνατότητες αύξησης των πωλήσεων και τους εκπτωτικούς κωδικούς χωρίς επιπλέον ενσωματώσεις. Προσαρμόστε το κατάστημά σας με τον τρόπο που θέλετε προσθέτοντας το λογότυπό σας, δημιουργώντας διατάξεις και αλλάζοντας χρώματα για να επαινέσετε την επωνυμία σας. Η πολύγλωσση πλατφόρμα προσφέρει βελτιστοποίηση για χρήστες κινητών, ώστε να έχουν πρόσβαση στο κατάστημά σας μέσω κινητού και επιτραπέζιου υπολογιστή.

Το Sellfy δέχεται πληρωμές από περισσότερες από 200 χώρες και χρησιμοποιεί ασφαλείς πύλες πληρωμής όπως το PayPal και το Stripe. Αποκτήστε ισχυρές πληροφορίες μέσω των αναλυτικών στοιχείων για να παρακολουθείτε προϊόντα με την καλύτερη απόδοση, να προβάλετε κανάλια επισκεψιμότητας και κορυφαίες τοποθεσίες επιχειρήσεων.

Πωλητής

Αναπτύξτε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα εύκολα χρησιμοποιώντας Πωλητής και αξιοποιήστε κορυφαία απόδοση και ευελιξία για τη διαχείριση και τη λειτουργία της επιχείρησής σας. Επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση του καταστήματός σας με διαφορετικά συστήματα όπως CRM, CMS, API εκπλήρωσης κ.λπ. μέσω του καινοτόμου GraphQL API του.

Σας δίνει πλήρη ελευθερία στο front-end να χρησιμοποιείτε τη βιτρίνα PWA ή το JavaScript SDK μαζί με τις επιλογές για να επιλέξετε μια νέα πλατφόρμα ή γλώσσα της επιλογής σας. Διαχειριστείτε τα πακέτα προϊόντων, τις ομάδες και τις διαμορφώσεις σας όπως θέλετε. Προσφέρει υποστήριξη για πολλά νομίσματα, γλώσσες και μεταφράσεις.

Παρακολουθήστε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας αξιοποιώντας δεδομένα και αναλύστε τα για να διαμορφώσετε την επιχείρησή σας μακροπρόθεσμα. Προστατέψτε το μέλλον της επωνυμίας σας δημιουργώντας ένα ισχυρό και ασφαλές κατάστημα χρησιμοποιώντας σύγχρονα εργαλεία. Προσφέρει επίσης απρόσκοπτη μετεγκατάσταση Magento και χρησιμοποιεί καθαρούς κωδικούς για να προσθέσει νέες και συναρπαστικές λειτουργίες προς όφελος του καταστήματός σας.

3dcart

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αξιοποιώντας την ισχυρή και ασφαλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου της 3dcart. Προσφέρει μια λύση all-in-one για τη δημιουργία ενός ισχυρού καταστήματος με κατάλληλα εργαλεία για διαχείριση αποθεμάτων, σχεδιασμό, παρακολούθηση πωλήσεων και πολλά άλλα. Συνδέστε το κατάστημά σας με το Amazon, το eBay, το Facebook κ.λπ. για να μεγιστοποιήσετε τους πελάτες σας και να αντλήσετε οφέλη.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με το ενσωματωμένο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μετρήστε τις πληροφορίες πελατών μέσω αξιόπιστων αναλυτικών εργαλείων. Είναι ενδιαφέρον ότι προσφέρει εργαλεία για την ανάκτηση εγκατάλειψης καλαθιού που μπορούν να προσελκύσουν αυτόματα τους επισκέπτες σας και να τους ενθαρρύνουν να επιστρέψουν. Η πλατφόρμα βελτιστοποιεί επίσης τον ιστότοπό σας για SEO για να αυξήσει την επισκεψιμότητα και να τραβήξει την προσοχή.

Το 3dcart διαθέτει πιστοποίηση Visa PCI μαζί με ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την ασφάλεια όλων των συναλλαγών. Υποστηρίζει περισσότερους από 200 παρόχους πληρωμών, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Stripe, κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε απρόσκοπτα το κατάστημά σας με FedEx, UPS, Royal Mail, USPS κ.λπ. για να προσφέρετε ασφαλή αποστολή.

Καταστήματα Wix

Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με επαγγελματική εμφάνιση και αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας Wix για να πουλήσετε τα προϊόντα σας σε διαφορετικά κανάλια πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Instagram και του Facebook. Επιλέξτε από 500+ πρότυπα και προσαρμόστε τη σχεδίαση του καταστήματός σας με αποτελεσματικά εργαλεία για να προσεγγίσετε μια ευρεία βάση πελατών τόσο σε κινητά όσο και σε επιτραπέζιους υπολογιστές. Προσφέρει 100+ σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, εφέ και φανταστικές γκαλερί προϊόντων για να κλιμακώσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο για ανάπτυξη.

Ορίστε και διαχειριστείτε τη βιτρίνα σας με βάση την επιχείρησή σας επιλέγοντας λίστα επιθυμιών, μίνι καλάθι, γρήγορη προσθήκη στο καλάθι και πολλά άλλα. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας. Αξιοποιήστε την πλατφόρμα drop-shipping – Modalyst για να προμηθευτείτε χιλιάδες προϊόντα υψηλής ποιότητας για να επεκτείνετε τις προσφορές σας.

Μπορείτε ακόμη να ρυθμίσετε τους κανόνες αποστολής και να επιλέξετε παγκόσμιες εταιρείες, όπως FedEx, USPS, κ.λπ., για να προσφέρετε εκτιμήσεις αποστολής σε πραγματικό χρόνο στους πελάτες σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Η Wix φροντίζει για την ασφάλεια των πληρωμών επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από κορυφαίους παρόχους πληρωμών όπως PayPal, Wix Payments, πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες κ.λπ., και δέχεται περισσότερα από 40 νομίσματα. Μπορείτε επίσης να μετεγκαταστήσετε τον κατάλογο προϊόντων στο Wix χρησιμοποιώντας αρχεία CSV.

συμπέρασμα

Εάν είστε έτοιμοι να σερφάρετε πέρα ​​από την επιχείρηση, ήρθε η ώρα να δημιουργήσετε ένα επεκτάσιμο ψηφιακό κατάστημα χρησιμοποιώντας μια αξιόπιστη και πλούσια σε χαρακτηριστικά πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Επιλέξτε τον κατάλληλο πάροχο υπηρεσιών με βάση τις επιχειρηματικές απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας για να κερδίσετε πόντους brownie που μπορούν να σας σώσουν από μελλοντική ταλαιπωρία και να προσφέρουν μια κερδοφόρα επιχείρηση μακροπρόθεσμα.