14 καλύτερες μηχανές αναζήτησης PDF για να βρείτε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία το 2022

Προσπαθείτε να βρείτε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία στο διαδίκτυο αλλά καταλήγετε με άδεια χέρια; Ακολουθεί μια λίστα με τις μηχανές αναζήτησης PDF που αλλάζουν το παιχνίδι στον παρόντα κόσμο.

Αν είστε φανατικοί των βιβλίων, δεν θα σας άρεσε τίποτα περισσότερο από τη μυρωδιά των βιβλίων και ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ. Ωστόσο, η ψηφιακή πρόοδος έχει κάνει τα eBook να αποκτούν δημοτικότητα με την πάροδο του χρόνου, γεγονός που έχει κάνει τους ανθρώπους να αναζητούν ιστότοπους όπως το Goodreads, το Amazon Kindle και το Wattpad.

Με τους τόνους των βιβλίων που διατίθενται σε αυτά τα ηλεκτρονικά βιβλία, οι αναγνώστες απολαμβάνουν τον εαυτό τους. Αυτά τα βιβλία είναι εύκολα προσβάσιμα για ανάγνωση και απόλαυση με εκτεταμένες διαθέσιμες επιλογές.

Επιπλέον, οι αναγνώστες μπορούν να κατεβάσουν ηλεκτρονικά βιβλία (μερικές φορές ηχητικά βιβλία και podcast) από ιστότοπους για να τα έχουν για πάντα στα smartphone, τα tablet, ακόμη και στους υπολογιστές τους.

Με αυτά τα λόγια, εδώ είναι η κύρια μηχανή αναζήτησης PDF που μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό βιβλίο.

Αρχείο Διαδικτύου

Με περισσότερα από 2,3 εκατομμύρια σύγχρονα eBook, το Αρχείο Διαδικτύου έχει αρχειοθετήσει όλα τα πλήρη κείμενα και βιβλία με δυνατότητα λήψης δωρεάν. Οι αναγνώστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια εκτενή συλλογή σύγχρονων βιβλίων στο Αρχείο Διαδικτύου σε πολλές μορφές. Επιπλέον, οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει στη λίστα των βιβλίων προσθέτοντας το eBook του στο αρχείο.

Το αρχείο προσφέρει:

  • 790.000 προγράμματα λογισμικού
  • 14 εκατομμύρια ηχογραφήσεις και ζωντανές συναυλίες
  • 625 ιστοσελίδες
  • 4 εκατομμύρια εικόνες
  • 7 εκατομμύρια βίντεο και ειδήσεις
  • 38 εκατομμύρια βιβλία και κείμενα

Σκεφτείτε το ως μια βιβλιοθήκη που επιτρέπει στους φανατικούς να απολαμβάνουν ψηφιακές εκδόσεις των αγαπημένων τους βιβλίων.

Μελετητής Google

Ποιος μπορεί να είναι καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τα καλύτερα βιβλία από το Google. Μελετητής Google είναι μια μηχανή αναζήτησης για κάποιον που προσπαθεί να ανακαλύψει τα άρθρα, τη νομολογία ή τα άρθρα σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσθέσουν άρθρα για να διαβάσουν αργότερα, όπως μια ερευνητική εργασία και άρθρα με γνώσεις που θέλουν να διαβάσουν.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν την επιλογή σύνθετης αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν αναζήτηση με όλες τις λέξεις, ακριβείς φράσεις, τουλάχιστον μία λέξη, να παραλείπουν ορισμένες λέξεις και ακόμη και το ακριβές μέρος όπου τοποθετείται η λέξη-κλειδί στο άρθρο. Τα δεδομένα μετρήσεων ανέφεραν δημοσιεύσεις όπως το Science, το The Lancet και το Nature Communication.

  Η δημιουργία κινούμενων εικόνων και βίντεο Explainer είναι εύκολη με το Vyond

PDF Drive

Αναζητήστε οποιοδήποτε PDF θέλετε με το PDF Drive, το οποίο συνοδεύεται από περισσότερα από 70 εκατομμύρια ebook (αποθήκη βιβλίων). PDF Drive προσφέρει πολλές δυνατότητες όπως χωρίς όρια λήψης, χωρίς διαφημίσεις και δυνατότητα προσθήκης σελιδοδείκτη στις σελίδες. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να αναζητήσουν σεμινάρια, βιβλία, συγγραφείς και εγχειρίδια στους ιστότοπους.

Χωρίζεται σε διαφορετικές ενότητες όπως τα καλύτερα βιβλία της εβδομάδας, βρείτε το σκοπό και το πάθος σας στη ζωή, βιβλία για γονείς, βιβλία αυτοβοήθειας, βιβλία κινήτρων κ.λπ. Καλύπτει όλους τους σημαντικούς τομείς όπως η τεχνολογία, η προσωπική ανάπτυξη, η υγεία και η φυσική κατάσταση , βιογραφία, τρόπος ζωής, περιβάλλον, τέχνη, πιο δημοφιλή κ.λπ., για να απολαμβάνουν οι χρήστες οπουδήποτε.

Free-eBooks.net

Όπως υποδηλώνει το όνομα, Free-eBooks.net προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δωρεάν ηλεκτρονικών βιβλίων στους χρήστες. Το Free-eBooks.net παρέχει πρόσβαση σε 1000+ συγγραφείς και σε διάφορες κατηγορίες μη μυθοπλασίας και μυθοπλασίας. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν μόνο πέντε δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία που δημοσιεύουν την εγγραφή τους στον ιστότοπο. Προσφέρει πρόσβαση σε βιβλία όπως βιβλία μάρκετινγκ για επιχειρηματίες, αστυνομικά μυθιστορήματα και κορυφαίους συγγραφείς όπως η Alina Udrea.

Επιπλέον, το Free-eBooks.net προσφέρει πρόσβαση σε δωρεάν ηχητικά βιβλία, πακέτα, βιβλία κ.λπ., σε διαφορετικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων παιδικών ηχητικών βιβλίων, κλασικών, λογοτεχνίας, μη μυθοπλασίας, σχολικών βιβλίων, ακαδημαϊκών και πολλών άλλων.

FreeFullPDF

Εάν είστε ερευνητής ή θέλετε να βρείτε επιστημονικές δημοσιεύσεις, το FreeFullPDF είναι το πρώτο σας βήμα. FreeFullPDF προσφέρει δωρεάν επιστημονικές δημοσιεύσεις σε διάφορους τομείς όπως η φυσική, η υγεία, η ζωή, οι κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες και τα μαθηματικά.

Είναι παρόμοιο με την αναζήτηση Google, αλλά περιορίζεται σε μεμονωμένους τομείς που επιτρέπουν στους πτυχιούχους ή τους μεταπτυχιακούς να λαμβάνουν λεπτομέρειες αμέσως.

pdfFiller

Το pdfFiller είναι ένα λογισμικό PDF all-in-one που μπορεί να εξαφανίσει όλο τον πονοκέφαλό σας με λειτουργίες όπως το eSign, συμπλήρωση, επεξεργασία και κοινή χρήση των αρχείων σε οποιαδήποτε συσκευή. Το διαδικτυακό αρχείο PDF επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα έγγραφα στο διαδίκτυο για οποιονδήποτε σκοπό, όπως ασφάλειες, ακίνητα, φόρους, προσλήψεις και άλλα, επιτρέποντας στους χρήστες να αναζητούν αρχεία PDF και να βρίσκουν έγγραφα που σχετίζονται με Φορολογικά Έντυπα IRS και άλλους καταλόγους εντύπων.

  Διορθώστε το σφάλμα Photoshop δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το αίτημά σας

Είναι εύκολο στη χρήση. μεταβείτε στα Έγγραφά μου, προσθέστε νέα έγγραφα και ανοίξτε την καρτέλα του εγγράφου αναζήτησης. Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε το όνομα ή την περιγραφή pdfFiller, επιλέξτε το έγγραφο και ξεκινήστε τη συμπλήρωση. Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως η δήλωση μισθοδοσίας του στυλ εργασίας, η πράξη μισθού τύπου, η χωριστή εργασία πεδίου, η ξεχωριστή υποχρεωτική εργασία πεδίου και το δίπλωμα αμοιβής ρωγμής.

Μηχανή αναζήτησης PDF

Κουραστήκατε να ανακαλύπτετε το PDF online στον τυπικό ιστότοπο χωρίς συγκεκριμένα αποτελέσματα; Ήμασταν όλοι στη θέση σας, αλλά το καλύτερο είναι αυτό Μηχανή αναζήτησης PDF το έχει κάνει πιο προσιτό. Το PDF Search Engine προσφέρει μια απλοποιημένη έκδοση για να βρείτε οποιοδήποτε βιβλίο στο διαδίκτυο σχετικά με την επιστήμη, το εμπόριο, τη μηχανική, την ιατρική, τις τέχνες και τα πολιτικά ζητήματα.

Επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν νόμιμα τα αρχεία PDF που επιθυμούν να διαβάσουν στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας τα καλύτερα φίλτρα για την οργάνωση και τη βελτίωση των ηλεκτρονικών βιβλίων και άλλου διαδικτυακού υλικού. Περιλαμβάνει επιλογές όπως εργασίες, διαλέξεις και πόρους προετοιμασίας για την αύξηση της γνώσης.

Εύρεση-pdf-doc

Εάν θέλετε να αναζητήσετε οποιοδήποτε έγγραφο στο διαδίκτυο, Εύρεση-pdf-doc μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τα σωστά αποτελέσματα. Το Find-pdf-doc προσφέρει αναζήτηση για οποιαδήποτε μορφή, όπως PDF, SWF, TXT, PPT, DOC, AI, KML και PS.

Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τους συνδέσμους που παρέχονται για λήψη των υποστηριζόμενων αρχείων με βάση τις λέξεις-κλειδιά.

ebook3000.com

Το ebook3000.com προσφέρει ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών ηλεκτρονικών βιβλίων, όπως παιχνίδια, αρχιτεκτονική, βιβλία τέχνης, κόμικς, επιχειρήσεις, λογισμικό, ασφάλεια, επιστήμη, ηλεκτρονική μάθηση, ποίηση, μουσική κ.λπ.

Μαζί με αυτό, ebook3000.com προσφέρει ηχητικά βιβλία σε όλους τους τομείς που οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν και να απολαύσουν.

Πολλά βιβλία

Εάν είστε λάτρης των eBooks, το ManyBooks είναι η τέλεια λύση που προσφέρει 50.000+ βιβλία στα χέρια σας. Πολλά βιβλία καλύπτουν διαφορετικά είδη όπως μύθος, περιπέτεια, πειρατικές ιστορίες, ψυχολογία, κατασκοπεία, δράμα, κριτική, μαγειρική κ.λπ. Είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε βιβλίο εγγραφείτε στον ιστότοπο ή διαβάζοντας δωρεάν στο διαδίκτυο. Οι συγγραφείς που εκδίδουν μόνοι τους μπορούν να εισαγάγουν το έργο τους στην αγορά και να κερδίσουν την αναγνώριση.

  Πώς να προσθέσετε χρήματα στο Metamask

FileSearchBox

Αναζητήστε το κατάλληλο PDF σε ολόκληρο τον ιστό με μερικά κλικ χρησιμοποιώντας το FileSearchBox. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν και να κατεβάσουν το PDF χωρίς εγγραφή ή σύνδεση. FileSearchBox έρχεται με πολλά φίλτρα μηχανών αναζήτησης και επίσης χρησιμοποιεί το Google Index για να βρει το PDF με δυνατότητα λήψης. Είναι διάσημο για την αναζήτηση ερευνητικών εργασιών, βιβλίων, επιστημονικών στοιχείων κ.λπ. Το διαδικτυακό εργαλείο επιτρέπει επίσης στους χρήστες να ενεργοποιούν την ασφαλή λήψη αρχείων PDF (μην ενεργοποιήσετε την επεξεργασία ή τις μακροεντολές) για να αποφύγουν κακόβουλα αρχεία.

DocJax

Λάβετε περισσότερα από 320.577+ έγγραφα χρησιμοποιώντας το DocJax μηχανή αναζήτησης εγγράφων. Περιηγείται σε περισσότερους από 3000 ιστότοπους για να αποκτήσει τους σωστούς συνδέσμους που επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν λήψη εκδόσεων PDF.

Το DocJax αναλύει διαφορετικούς επίσημους ιστότοπους όπως Wisconsin Edu, Columbia, Edu, Princeton Edu, Cambridge κ.λπ.

Αναζήτηση ΒΑΣΗΣ

Η Ακαδημαϊκή Μηχανή Αναζήτησης Bielefeld πραγματοποίησε αναζήτηση σε 9000+ παρόχους περιεχομένου για να καταλήξει σε 300+ εκατομμύρια έγγραφα και αρχεία PDF. ΒΑΣΗ Η αναζήτηση είναι μια μηχανή αναζήτησης για έναν πόρο Ιστού που προσφέρει δωρεάν πλήρη κείμενα του 60% των καταχωρημένων εγγραφών.

Τα αποθετήρια περιλαμβάνουν έγγραφα όπως ψηφιακές συλλογές, ιδρύματα και περιοδικά που προσφέρουν περιεχόμενο με πολλές δυνατότητες.

Πύλη έρευνας

Πύλη έρευνας έχει πρόσβαση σε 135 εκατομμύρια σελίδες δημοσιεύσεων σε διαφορετικούς τομείς όπως η επιστήμη των υπολογιστών, η βιολογία, τα μαθηματικά, η μηχανική, η χημεία και πολλά άλλα. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να συνεργαστούν με τους συνομηλίκους τους για να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους και να λάβουν αναλυτικά στατιστικά στοιχεία σχετικά με τις αναφορές.

Επιλέξτε τη σωστή μηχανή αναζήτησης PDF

Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα προϊόντα που αναφέρονται παραπάνω για να λάβετε τα ακριβή αποτελέσματα αναζήτησης του αγαπημένου σας PDF και απολαύστε την ανάγνωση.

Με το κατάλληλο εργαλείο, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ευρύ φάσμα μαθησιακών πόρων (ή ψυχαγωγικών) για άπληστους μαθητές, μορφωτές και λίγη περιστασιακή ανάγνωση. Το καλύτερο είναι ότι αυτοί οι ιστότοποι περιέχουν σχεδόν όλα τα ηλεκτρονικά βιβλία από το πρωτοβάθμιο επίπεδο έως το λόγιο.

Έτσι, απολαύστε το αγαπημένο σας βιβλίο νόμιμα με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή.

Εάν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση των ληφθέντων αρχείων και να τα βρείτε πολύ μεγάλα, εδώ είναι μερικά εργαλεία συμπίεσης pdf.