14 καλύτερα Podcast AI και Machine Learning για να σας κρατούν ενήμερους

Νέες και προηγμένες τεχνολογίες αναδύονται καθημερινά στην αγορά, ακόμα και εδώ που μιλάμε. Και μια από τις πιο κρίσιμες κινητήριες δυνάμεις πίσω από την τεχνολογική επανάσταση είναι η Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και η Μηχανική Μάθηση (ML).

Το 63% των οργανισμών σχεδίαζαν να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τις δαπάνες τους για τεχνητή νοημοσύνη και ML το 2023 και το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς πλατφορμών ML αναμένεται να ξεπεράσει τα 3136 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2028, αυξάνοντας με CAGR 33,6%.

Ως εκ τούτου, είτε είστε επαγγελματίας είτε είστε φοιτητής που επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτές τις κορυφαίες τεχνολογίες για να ξεκινήσετε την καριέρα σας, είναι απαραίτητο να παρακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις AI και ML.

Τα podcast είναι ένας βολικός και απρόσκοπτος τρόπος για να παραμένετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις, πληροφορίες, ειδήσεις και συνεχείς αλλαγές σε αυτόν τον εξελισσόμενο τομέα.

Η βιομηχανία podcast έχει αναπτυχθεί τρομερά, κυρίως λόγω της υψηλής ευκολίας και της εύκολης προσβασιμότητάς της. Ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του podcast ως μέσου είναι η ικανότητά του να κάνει πολλές εργασίες, που σας επιτρέπει να ακούτε τα αγαπημένα σας επεισόδια podcast εν κινήσει, είτε κάνετε άσκηση, καθημερινές δουλειές ή μετακινήσεις.

Αυτά τα οφέλη αναφέρουν ότι η βιομηχανία podcast θα αξίζει 4 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2024.

Αυτό το άρθρο εξερευνά μερικά από τα podcast AI και ML με τις περισσότερες ακρόαση.

Έτσι, εάν θέλετε να μειώσετε τον χρόνο και την προσπάθεια εκμάθησης, εδώ είναι τα καλύτερα podcast AI και ML για να προσπαθήσετε να σβήσετε τη μαθησιακή σας δίψα.

Δεδομένα Skeptic

Το Data Skeptic, που κυκλοφόρησε το 2014 και φιλοξενήθηκε από τον Kyle Polich, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και παλαιότερα podcast Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης που βοηθά τους ακροατές να κατανοήσουν τις λεπτομέρειες αυτού του κόσμου που βασίζεται στα δεδομένα.

Ο οικοδεσπότης πραγματοποιεί συνεντεύξεις και λεπτομερείς συζητήσεις με τους καλεσμένους του και τους ειδικούς της τεχνητής νοημοσύνης κάθε Παρασκευή για θέματα που αφορούν τα μεγάλα δεδομένα, τη μηχανική μάθηση, τη στατιστική, την επιστήμη δεδομένων και την τεχνητή νοημοσύνη.

Με εκατοντάδες επεισόδια από την πρώτη του κυκλοφορία και εκατομμύρια λήψεις, το Data Skeptic αναγνωρίζεται ευρέως ως μια από τις πιο έγκυρες πηγές σε AI, ML, επιστήμη δεδομένων και παρόμοια θέματα.

Το podcast εκτελείται σε διαφορετικές εποχές, καθεμία από τις οποίες εξερευνά συγκεκριμένα θέματα όπως Τεχνητή νοημοσύνη, Επεξεργασία φυσικής γλώσσας, Ad-Tech και άλλα. Ο οικοδεσπότης παίρνει συνεντεύξεις και συνομιλεί με επαγγελματίες του κλάδου και ενεργούς ερευνητές που σχετίζονται με το θέμα εκείνης της σεζόν για να εξάγει και να μοιραστεί βαθιές και πολύτιμες γνώσεις.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση και να ακούσετε την πλατφόρμα στο Google Play, το Spotify και το Apple Podcast δωρεάν.

Το TWIML AI Podcast

Το TWIML AI Podcast, γνωστό παλαιότερα ως This Week in Machine Learning and Artificial Intelligence, φιλοξενείται από τον Sam Charrington, έναν περιζήτητο ομιλητή, αναλυτή του κλάδου, σχολιαστή και ηγέτη της σκέψης.

Το podcast στοχεύει να κάνει το AI και το ML πιο προσιτό στο κοινό και να βελτιώσει τη ζωή του παίρνοντας συνεντεύξεις από τους καλύτερους ερευνητές, καινοτόμους και επαγγελματίες τεχνητής νοημοσύνης.

Εκτός από την τεχνητή νοημοσύνη και την ML, το podcast καλύπτει άλλες κρίσιμες τεχνολογίες, όπως η Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας, η Βαθιά Μάθηση, η Επιστήμη Υπολογιστών, τα Νευρωνικά Δίκτυα, το Analytics και η Επιστήμη Δεδομένων.

Μπορείτε να ακούσετε τα επεισόδια podcast με βάση διαφορετικά θέματα, σειρές ή λίστες αναπαραγωγής που μπορείτε να δείτε είτε στον επίσημο ιστότοπο τους είτε σε πλατφόρμες όπως Spotify, RSS, Apple Podcast, YouTube, Podcast Addict, Castbox και Pocket Casts.

  18 καλύτεροι διαδικτυακοί κατασκευαστές βίντεο για την επιχείρησή σας

Το podcast έχει πάνω από 7 εκατομμύρια λήψεις και προσφέρει άλλες σημαντικές προσφορές, όπως εκδηλώσεις και συνέδρια, διαδικτυακές συναντήσεις και ομάδες μελέτης και εκπαιδευτικούς πόρους.

Μαθησιακές Μηχανές 101

Το Learning Machines 101 είναι ένα podcast που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη και ML που στοχεύει να παρέχει προσβάσιμες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι μηχανές και οι συσκευές χρησιμοποιούν αλγόριθμους AI και ML.

Αυτά τα μηχανήματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή σήμερα μπορεί να περιλαμβάνουν τραπεζική απάτη και εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων, συστήματα αναγνώρισης φωνής και chatbot που προσφέρουν έξυπνες και σχετικές προτάσεις αγορών.

Διευκολύνει την κατανόηση του περίπλοκου και συναρπαστικού κόσμου της Τεχνητής Νοημοσύνης εξετάζοντας τα ακόλουθα:

  • Η λειτουργία αυτών των συσκευών και συστημάτων που βασίζονται σε AI.
  • Η προέλευση αυτών των συστημάτων που βασίζονται σε AI.
  • Τρόποι για να γίνουν αυτά τα συστήματα πιο ανθρώπινα.
  • Τρόποι για να γίνουν αυτά τα συστήματα πολύ πιο έξυπνα.

Ο οικοδεσπότης, Richard M. Golden, εξηγεί τις θεμελιώδεις έννοιες της τεχνητής νοημοσύνης και των διασκεδαστικών συσκευών που βασίζονται σε AI μέσω αυτού του podcast. Μπορείτε να το ακούσετε σε Apple, Google, iTunes και Stitcher.

Οι Μηχανές που Μιλούν

Με οικοδεσπότες τον Neil Lawrence και την Katherine Gorman, το The Talking Machines είναι ένα podcast που ανοίγει πόρτες στον κόσμο της Μηχανικής Μάθησης φέρνοντας διορατικές και ξεκάθαρες συνομιλίες και συνεντεύξεις με ειδικούς στον τομέα.

Κάθε Πέμπτη, οι οικοδεσπότες συναντώνται με ειδικούς του κλάδου για να κατανοήσουν τι νέο υπάρχει στον κλάδο, τις τελευταίες τάσεις και νέα σχετικά με τη μηχανική μάθηση και να λάβουν πολύτιμες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας.

Μπορείτε να ακούσετε τα τελευταία επεισόδια στο Apple Podcast, Spotify, Stitcher ή Art19.

Επιστήμη δεδομένων στο σπίτι

Το προϊόν της Amethix Technology, Data Science at Home, είναι ένα podcast σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη, τη μηχανική μάθηση και τους αλγόριθμους.

Παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο Δρ Francesco Gadaleta από το 2015, ο οποίος είναι κάτοχος Ph.D. στα αντίμετρα ασφαλείας που βασίζονται σε εικονικοποίηση σε συστήματα χρόνου εκτέλεσης λογισμικού από το Πανεπιστήμιο του Leuven.

Ο Δρ Gadaleta φιλοξενεί το podcast Data Science at Home σε σόλο επεισόδια και επίσης παίρνει συνεντεύξεις από μερικούς από τους κορυφαίους ειδικούς του κλάδου και προσωπικότητες με επιρροή στην τεχνητή νοημοσύνη και την ML.

Το podcast είναι γνωστό και κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων podcast επιστήμης δεδομένων, κερδίζοντας χορηγούς από πολλούς ηγέτες του κλάδου.

Brain Inspired

Το Brain Inspired podcast βουτάει βαθιά στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τη νευροεπιστήμη που συνεργάζονται.

Ο Paul Middlebrooks φιλοξενεί το podcast, ερευνητής και νευροεπιστήμονας ο ίδιος για να εξερευνήσει το βάθος της τεχνητής νοημοσύνης και της νευροεπιστήμης και πώς οι νευροεπιστήμονες χρησιμοποιούν εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για να κατανοήσουν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Ο οικοδεσπότης συνομιλεί με τα καλύτερα μυαλά του κλάδου για να μάθει για τις νεότερες θεωρίες σχετικά με την τεχνητή νοημοσύνη και τους εγκεφάλους, την έρευνα αιχμής και τι οδήγησε τους ειδικούς σε αυτόν τον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης και της νευροεπιστήμης.

Ο Paul διερευνά περαιτέρω τις ακόλουθες ερωτήσεις μέσω του podcast:

  • Σε τι διαφέρει η ML από τη σκέψη των ζώων;
  • Η σημασία και το επίπεδο κατανόησης του εγκεφάλου για την ανάπτυξη εξαιρετικής τεχνητής νοημοσύνης.
  • Μπορεί η τεχνητή νοημοσύνη να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τη λειτουργία του εγκεφάλου και πώς λειτουργεί;

Έτσι, το Brain Inspired podcast είναι τέλειο για οποιονδήποτε είναι νευροεπιστήμονας, επαγγελματίας τεχνητής νοημοσύνης ή κάποιος που θέλει να μάθει για τη σχέση μεταξύ των δύο και τον τρόπο συνεργασίας τους.

Lex Fridman Podcast

Στο MIT, ο Lex Fridman είναι επιστήμονας της Τεχνητής Νοημοσύνης, της Μηχανικής Μάθησης και της έρευνας αλληλεπίδρασης ανθρώπου-ρομπότ και φιλοξενεί το podcast του Lex Fridman.

Διεξάγει πολλές συνεντεύξεις και συζητήσεις με ειδικούς του κλάδου γύρω από τη φύση της νοημοσύνης, της συνείδησης, της δύναμης και της αγάπης. Αυτό το podcast στοχεύει να φέρει μια νέα προοπτική για το AI, το AGI, τη ρομποτική, την επιστήμη δεδομένων, τη νευροεπιστήμη, τη βαθιά μάθηση, την ψυχολογία, τη φιλοσοφία, τη γνωστική επιστήμη, τα μαθηματικά, τη φυσική και πολλά άλλα.

  6 Καλύτερο Λογισμικό Ασφάλειας Διαδικτύου για Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Μερικά από τα κορυφαία βιομηχανικά και δημοφιλή ονόματα που έχει πάρει ο οικοδεσπότης, ο Lex Fridman, στο podcast είναι ο Elon Musk, ο Joe Rogan, ο Mark Zuckerberg, ο Dan Carlin και ο Sam Harris.
Μπορείτε να ακούσετε το podcast του Lex Fridman στο Spotify, στο Apple Podcasts και στο RSS Feed.

Το Radical AI Podcast

Το podcast Radical AI είναι ένα podcast που δημιουργεί επαγγελματικά, συναρπαστικά, προσβάσιμα και συναρπαστικά επεισόδια στους τομείς της ηθικής της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Οι οικοδεσπότες του podcast, Dylan Doyle-Burke και Jessie ‘Jess’ Smith συνεντεύξεις από ριζοσπαστικούς ανθρώπους για να διατυπώσουν ριζοσπαστικές ιδέες σχετικά με την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης μέσω συνεντεύξεων με συναρπαστικές, προσβάσιμες και συνεργατικές συνεντεύξεις podcast.

Εξερευνά το μέλλον της ηθικής της τεχνητής νοημοσύνης, αντιπροσωπεύοντας διαφορετικές ριζοσπαστικές ιστορίες, ιδέες και φωνές για κοινότητες και άτομα που σχεδιάζουν, χρησιμοποιούν και ασχολούνται με την συνεχώς εξελισσόμενη τεχνολογία AI.

Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για την κατανόηση της ηθικής της τεχνητής νοημοσύνης και των ριζοσπαστικών ιδεών, ιστοριών και γεγονότων που σχετίζονται με αυτήν. Στη συνέχεια, το podcast Radical AI είναι ιδανικό για ακρόαση στο Spotify, στο iTunes, στο Apple Podcasts και στο iHeart Studios.

Το AI Podcast

Ένας μακροχρόνιος δημοσιογράφος, ο Noah Kravitz, φιλοξενεί το podcast της τεχνητής νοημοσύνης που εξερευνά τον αντίκτυπο της Τεχνητής Νοημοσύνης στη σημερινή εποχή, μια συνέντευξη podcast τη φορά.

Ο Noah παίρνει συνεντεύξεις από ειδικούς σε διάφορους τομείς, όπως βιολόγους άγριας ζωής, αστροφυσικούς, μηχανικούς λογισμικού, ιδρυτές startup και επιστήμονες δεδομένων, για να κατανοήσει πώς χρησιμοποιείται η τεχνητή νοημοσύνη στους αντίστοιχους τομείς τους.

Έτσι, ο οικοδεσπότης φέρνει νέες ιστορίες που φωτίζουν την ευρεία υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης κάθε δύο εβδομάδες μέσω αυτού του podcast.

Το podcast AI έχει κερδίσει σχεδόν 3,4 εκατομμύρια ακροάσεις και μπορείτε να το ακούσετε σε Spotify, Apple Podcasts, iTunes, Stitcher, PodBean, Pod Bay, Amazon Music, Google Play Music και πολλές άλλες πλατφόρμες.

Μπορείτε επίσης να βρείτε τις περιλήψεις podcast των τελευταίων επεισοδίων της εκπομπής στην ενότητα Εμφάνιση σημειώσεων του ιστότοπού τους.

Το AI στο Business Podcast

Εάν είστε ηγέτης επιχείρησης ή επαγγελματίας που θέλει να μάθει τις δυνατότητες ενσωμάτωσης της Τεχνητής Νοημοσύνης στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες, το AI στο Business Podcast είναι η σωστή επιλογή.

Αυτό το podcast απευθύνεται κυρίως σε ηγέτες επιχειρήσεων με μη τεχνικό υπόβαθρο, επιτρέποντάς τους να βρίσκουν ευκαιρίες τεχνητής νοημοσύνης και να ευθυγραμμίζουν τους προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης με μια στρατηγική για την επίτευξη μέγιστης απόδοσης επένδυσης (RoI).

Ο οικοδεσπότης του podcast και Διευθύνων Σύμβουλος της Έρευνας Τεχνητής Νοημοσύνης Emerj, Daniel Faggella, παίρνει συνεντεύξεις με τα κορυφαία στελέχη AI, επιστήμονες δεδομένων, επικεφαλής επιχειρήσεων, υπεύθυνους δεδομένων και συνιδρυτές κάθε εβδομάδα από εταιρείες του Fortune 500 και startups unicorn.

Αυτές οι συνεντεύξεις βοηθούν τους ηγέτες επιχειρήσεων να κατανοήσουν τις βέλτιστες πρακτικές τεχνητής νοημοσύνης και να αποκαλύψουν τάσεις και περιπτώσεις χρήσης, επιτρέποντας την πρακτική υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης στις επιχειρήσεις τους.

Ο Daniel έχει φιλοξενήσει ορισμένους κορυφαίους ηγέτες επιχειρήσεων τεχνητής νοημοσύνης από εταιρείες όπως το Facebook, το DeepMind, τη Nuance και την IBM. Το podcast είναι διαθέσιμο στα iTunes, Apple Podcasts, Stitcher και SoundCloud.

Data Crunch Podcast

Το Data Crunch Podcast φέρνει τα τελευταία νέα και συζητήσεις σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα μεγάλα δεδομένα, τη Μηχανική Μάθηση και τα αναλυτικά στοιχεία, κρατώντας σας ενήμερους για τις τελευταίες τάσεις της τεχνητής νοημοσύνης.

Οι οικοδεσπότες, ο Colin West, ο Van Ginkel και ο Remi Gould, ειδικοί δεδομένων της Missing Link Technologies μοιράζονται τις γνώσεις, την ανάλυση, την τεχνογνωσία, τις παρατηρήσεις και τα διδάγματά τους ως επιστήμονες και αναλυτές δεδομένων.

  Πώς να αφαιρέσετε ένα PPA στο Ubuntu

Επίσης, λαμβάνουν συνεντεύξεις από τους κορυφαίους ηγέτες τεχνητής νοημοσύνης στον κλάδο για να κατανοήσουν και να τονίσουν διαφορετικές πτυχές της τεχνητής νοημοσύνης και της ML, όπως η Κβαντική Μηχανική Μάθηση, η Γη νοημοσύνη και η ανάλυση δεδομένων.

Η εκπομπή καλύπτει επίσης θέματα όπως η στρατηγική δεδομένων στον τομέα της εκπαίδευσης, ο εξορθολογισμός της διαδικασίας κατασκευής με τεχνητή νοημοσύνη και η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης για να γίνουν οι προγραμματιστές πιο αποτελεσματικοί.

Έτσι, αυτό το εξαιρετικά πολύτιμο podcast τεχνητής νοημοσύνης φέρνει πνευματικές συζητήσεις για την τεχνητή νοημοσύνη στην καθημερινή ζωή. Μπορείτε να ακούσετε το podcast Data Crunch στο Spotify.

AI με AI, ένα Podcast CNA

Ο Άντι Ιλατσίνσκι και ο Ντέιβιντ Μπρόιλς φιλοξενούν το AI με podcast τεχνητής νοημοσύνης, εξερευνώντας τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις και την αυτονομία της Τεχνητής Νοημοσύνης, μαζί με τις στρατιωτικές τους επιπτώσεις.

Αυτό το podcast είναι προϊόν πολλών άλλων podcast του CNA. Το CNA είναι ένας μη κερδοσκοπικός και ανεξάρτητος οργανισμός έρευνας και ανάλυσης αφιερωμένος στην ασφάλεια και την ασφάλεια της χώρας.

Είναι ένα από τα μοναδικά podcast και δεν είναι άμεσα διαθέσιμο σε πλατφόρμες πολυμέσων. Ωστόσο, μπορείτε να ακούσετε τα podcast απευθείας στον ιστότοπό τους.

Την περασμένη εβδομάδα στο AI

Το Last Week in AI είναι ένα podcast βασισμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη από το Skynet Today που φέρνει εβδομαδιαίες συζητήσεις και περιλήψεις για την τεχνητή νοημοσύνη σχετικά με τις προηγμένες εξελίξεις στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης, της ρομποτικής, της βαθιάς μάθησης και πολλά άλλα.

Τα επεισόδια podcast επικεντρώνονται κυρίως στις τελευταίες ειδήσεις AI και πώς τα συστήματα και οι λύσεις AI, NLP και ML αλλάζουν το σημερινό περιβάλλον.

Έτσι, αν είστε κάποιος που του αρέσει να παραμένει στην κορυφή των τάσεων της τεχνητής νοημοσύνης και να καταναλώνει κάθε τελευταία είδηση ​​που θα μπορούσε να αναστατώσει τον κόσμο, το podcast της Τελευταία εβδομάδας στο AI είναι για εσάς.

Μπορείτε να το ακούσετε στο Apple Podcasts, στο Spotify, στο Google Podcasts ή στην εφαρμογή PodBean.

Κάνοντας τα δεδομένα απλά

Το Making Data Simple φιλοξενείται από τον AI Martin, τον αντιπρόεδρο της IBM για την ανάπτυξη δεδομένων και AI.

Το podcast στοχεύει να προσφέρει την πιο πρόσφατη σκέψη σχετικά με την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα μεγάλα δεδομένα και τις επιπτώσεις της για την επιχείρηση από πολλούς ειδικούς από πολλούς ειδικούς του κλάδου.

Ο οικοδεσπότης συνομιλεί και παίρνει συνεντεύξεις με τους κορυφαίους ειδικούς του κλάδου, με στόχο να κάνει την κατανόηση της τεχνητής νοημοσύνης και των λύσεών της σε όλους τους κλάδους όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη.

Είναι μια από τις εκπομπές με κορυφαία βαθμολογία στα Apple Podcasts, με βαθμολογία 4,3 στα 5. Έτσι και πάλι, αυτό είναι ένα από τα ιδανικά podcast αν θέλετε να μάθετε για τις πιο πρόσφατες τάσεις και λύσεις τεχνητής νοημοσύνης που χρησιμοποιούνται από ιδιώτες, επιχειρήσεις και ειδικούς σε όλο τον κόσμο.

Τελικές Λέξεις

Η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση, το NLP, η επιστήμη δεδομένων και τα chatbots είναι μερικές από τις πιο πρόσφατες λέξεις-κλειδιά στον κλάδο, που αυτοματοποιούν πολλές επιχειρηματικές λειτουργίες και διακόπτουν τον τρόπο εργασίας μας. Δεν υπάρχει στάση όσον αφορά την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς το μέγεθος της αγοράς τεχνητής νοημοσύνης αναμένεται να αυξάνεται κατά 120% κάθε χρόνο σε 38,1% CAGR μεταξύ 2022 και 2030.

Και αν είστε ειδικός της τεχνητής νοημοσύνης, λάτρης της τεχνητής νοημοσύνης ή κάποιος που θέλει να μάθει περισσότερα, τα podcast είναι ο καλύτερος τρόπος για να βουτήξετε βαθύτερα και να μάθετε για τις τελευταίες τάσεις της τεχνητής νοημοσύνης.

Σε αυτό το άρθρο, συζητήσαμε μερικά από τα καλύτερα podcast Τεχνητής Νοημοσύνης και ML που παρέχουν πληροφορίες για τις κορυφαίες τάσεις, τις ειδήσεις, την εφαρμογή της τεχνητής νοημοσύνης σε πολλούς τομείς και πολλά άλλα, με πληροφορίες από τους καλύτερους ειδικούς και ερευνητές τεχνητής νοημοσύνης.

Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει αυτά τα podcast τεχνητής νοημοσύνης για να επεκτείνετε τον ορίζοντα και τις γνώσεις σας για την τεχνητή νοημοσύνη και να αποκτήσετε πληροφορίες για τις πιο δημοφιλείς ειδήσεις και ενημερώσεις AI.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα εργαλεία podcast για να ξεκινήσετε με το podcasting.