14 καλύτερα API PDF για κάθε επιχειρηματική ανάγκη

Εάν η επιχείρησή σας ασχολείται πολύ με έγγραφα PDF, δοκιμάστε αυτά τα API PDF επόμενης γενιάς!

Το PDF έχει γίνει η τυπική μορφή εγγράφων για επιχειρηματίες. Είτε δημιουργείται ένα πεδίο εφαρμογής είτε έγγραφο εργασίας ή επιχειρηματικές συμβάσεις, όλοι απαιτούν αρχεία PDF. Υπάρχει ένας σοβαρός λόγος πίσω από αυτό! Μπορείτε να το ανοίξετε οπουδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο λογισμικό υπολογιστή ή εφαρμογή για κινητά για να προβάλετε αρχεία PDF. Τα ενσωματωμένα συστήματα ενός υπολογιστή ή κινητού επαρκούν για την ανάγνωση συμβάσεων, συμφωνιών, επιχειρηματικών προτάσεων κ.λπ.

Τα εργαλεία διεπαφής προγραμματισμού εφαρμογών (API) για παραγωγή και επεξεργασία PDF κάνουν όλες τις επιχειρηματικές σας εργασίες γύρω από τα PDF πιο εύκολες και πιο προσιτές. Εάν δεν γνωρίζετε ποια API PDF πρέπει να δοκιμάσετε πριν αποκτήσετε το καλύτερο, διαβάστε αυτόν τον οδηγό μέχρι το τέλος.

Περιπτώσεις επαγγελματικής χρήσης αρχείων PDF

Ένα φορητό αρχείο εγγράφων (PDF) είναι το κορυφαίο πρότυπο ψηφιακών εγγράφων σε κάθε κλάδο. Οι επιχειρήσεις βασίζονται σε αυτό το σύστημα τεκμηρίωσης για τα ακόλουθα βοηθητικά προγράμματα PDF:

 • Χαρακτηριστικά ασφαλείας εταιρικής ποιότητας
 • Καλύτερη συμπίεση εγγράφων για εύκολη κοινή χρήση αρχείων
 • Ο αλγόριθμος συμπίεσης δεν υποβαθμίζει πολύ το περιεχόμενο
 • Ψηφιακές υπογραφές
 • Ψηφιακά πιστοποιητικά
 • Απόδειξη μόλυνσης από ιούς

Τώρα που γνωρίζετε τις αξιέπαινες δυνατότητες του PDF, βρείτε παρακάτω ορισμένες περιπτώσεις επαγγελματικής χρήσης για αρχεία PDF:

#1. URL σε PDF

Η δυνατότητα μετατροπής διευθύνσεων URL σε PDF είναι ένα εξαιρετικό βοηθητικό πρόγραμμα για τις επιχειρήσεις. Δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργείτε και να φιλοξενείτε αρχεία PDF. Επίσης, μπορείτε να αποφύγετε την επένδυση χρόνου για την αναθεώρηση, τη μετονομασία και την ασφαλή αποθήκευση αρχείων PDF σε πολλές μονάδες αντιγράφων ασφαλείας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα API PDF που εισάγει τη μετατροπή URL σε PDF στην εφαρμογή της επιχείρησής σας, CRM, ERP, λογισμικό διαχείρισης έργου κ.λπ. Οι εργαζόμενοι μπορούν απλώς να αντιγράψουν και να επικολλήσουν τη διεύθυνση URL που φιλοξενεί το έγγραφο ή το περιεχόμενο και να το εκτυπώσουν σε PDF .

#2. Δημιουργία PDF

Μια άλλη περίπτωση επαγγελματικής χρήσης για αρχεία PDF είναι η δημιουργία ενός φορητού αρχείου εγγράφου από επιχειρηματικές εφαρμογές όπως το Microsoft Word, το PowerPoint, το Excel, το Google Analytics, το εργαλείο διαχείρισης έργων κ.λπ., για σκοπούς κοινής χρήσης.

Εάν δημιουργείτε και μοιράζεστε έγγραφα που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο επεξεργασίας κειμένου, ποτέ δεν γνωρίζετε εάν ο παραλήπτης έχει το ίδιο πρόγραμμα στον υπολογιστή του για να ανοίξει το αρχείο. Ωστόσο, είστε βέβαιοι ότι ο παραλήπτης μπορεί εύκολα να ανοίξει το αρχείο PDF χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ή το εργαλείο προεπισκόπησης των περισσότερων λειτουργικών συστημάτων υπολογιστών.

#3. Σχολιασμός PDF

Η επιχειρηματική χρησιμότητα και η δημοτικότητα του PDF δεν είναι μόνο για την αναγνωσιμότητα ή τη φορητότητά του χωρίς εφαρμογές. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε τα διάφορα στοιχεία του χρησιμοποιώντας απλό λογισμικό υπολογιστή ή εφαρμογές για κινητά. Για επιχειρηματικές ανάγκες, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε σχόλια, να διορθώσετε προτάσεις, να επισημάνετε περιεχόμενο, να προσθέσετε εικόνες, να δημιουργήσετε σελιδοδείκτες, να δημιουργήσετε μικρογραφίες εγγράφων, να δημιουργήσετε περιγράμματα εγγράφων και ούτω καθεξής.

#4. Συμπίεση PDF

Η συμπίεση PDF για τη μείωση του μεγέθους του αρχικού εγγράφου είναι μια άλλη επιχειρηματική σημασία όπου:

 • Ένας πελάτης ή λογισμικό αποστολής email επιχειρήσεων επιτρέπει πολύ περιορισμένο μέγεθος αρχείου
 • Δημιουργείτε ένα αρχείο αρχείων PDF
 • Στόχος σας είναι να χρησιμοποιήσετε το PDF σε κινητές συσκευές
  Πώς να δημιουργήσετε εφέ 3D στο CapCut

Τα καλύτερα API PDF για επιχειρήσεις

Τώρα που γνωρίζετε τις κρίσιμες περιπτώσεις χρήσης για αρχεία PDF σε επιχειρήσεις, βρείτε παρακάτω μερικά αξιόπιστα και προηγμένα API PDF που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

URL σε PDF

grtechpc.org API

Το grtechpc.org API είναι ένα από τα κορυφαία API PDF με ασφάλεια επαγγελματικής ποιότητας και είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στη μετατροπή ιστοτόπων σε αρχεία PDF. Και όχι μόνο ιστοσελίδες! Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα API μετατροπέα URL σε PDF, μπορείτε να στείλετε περιεχόμενο με τη μορφή διευθύνσεων URL και ο παραλήπτης μπορεί να μετατρέψει τη διεύθυνση URL σε αρχείο PDF εάν το API βρίσκεται στην εφαρμογή της επιχείρησής σας.

Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι:

 • API έτοιμο για παραγωγή που μπορείτε να ενσωματώσετε στην εφαρμογή της επιχείρησής σας μέσα σε λίγα λεπτά
 • Εύκολα κατανοητή τεκμηρίωση API που αγαπούν να ακολουθούν οι προγραμματιστές
 • Το PDF API σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος, τη μορφή, τον προσανατολισμό, το περιθώριο και την κλίμακα περιεχομένου σελίδας
 • Για επιχειρηματικές ανάγκες, μπορείτε να προσθέσετε χρονικές σημάνσεις στα PDF που δημιουργούνται

Το grtechpc.org API είναι συμβατό με προγράμματα περιήγησης ιστού, εφαρμογές για κινητά, εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή και εφαρμογές tablet

PDFShift

Ως προγραμματιστής, ίσως χρειαστεί να δημιουργήσετε πολλά PDF για σκοπούς αναφοράς πελατών ή εταιρείας. Αυτό μπορεί να μειώσει τις ώρες εργασίας που είναι διαθέσιμες για κωδικοποίηση ή καταιγισμό ιδεών σε προσχέδια ιστοτόπων ή εφαρμογών.

Χρειάζεστε το PDFShift για να μετατρέψετε αυτόματα το HTML των διευθύνσεων URL σε PDF με τη βοήθεια ενός ασφαλούς API. Επιπλέον, δεν υπάρχει κόστος συντήρησης για αυτό το API. Επίσης, το API είναι συμβατό με πλαίσια ανάπτυξης όπως Javascript, Python, PHP, Ruby, JAVA, C#, GO και cURL.

DocRaptor

Το DocRaptor είναι ένα API HTML σε PDF που σας εξουσιοδοτεί με απαράμιλλη επεκτασιμότητα και αξιοπιστία. Ακόμα κι αν χρειάζεστε χιλιάδες έγγραφα PDF κάθε μέρα, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σας. Εγγυάται επίσης 99,999% χρόνο λειτουργίας και δεν έχει περιορισμούς στο μέγεθος εισόδου και εξόδου των αρχείων.

Με την ασφάλεια σε επίπεδο επιχείρησης, έχετε τον πλήρη έλεγχο της διατήρησης δεδομένων και κάθε επεξεργασία δεδομένων που πραγματοποιείται με αυτήν συμμορφώνεται με τα παγκόσμια πρότυπα. Οποιοσδήποτε προγραμματιστής μπορεί να ενσωματώσει εύκολα αυτό το API, το οποίο υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού.

Συγχώνευση αρχείων PDF

ConvertAPI

Χρειάζεται συχνά να συγχωνεύετε πολλά μικρότερα αρχεία PDF για να δημιουργήσετε ένα ενοποιημένο αρχείο PDF; Το ConvertAPI διευκολύνει αυτή τη διαδικασία για τους προγραμματιστές, βοηθώντας τους να συνδυάσουν πολλά αρχεία PDF σε ένα έγγραφο. Καθώς χρησιμοποιείτε αυτό το REST API, θα παρατηρήσετε σημαντική μείωση του χρόνου και της προσπάθειας που απαιτούνταν νωρίτερα για τη διαχείριση μεγάλου αριθμού αρχείων PDF.

Κατά τη συγχώνευση των αρχείων PDF σας, αυτό το API μπορεί να διατηρήσει την αρίθμηση σελίδων, να εξαλείψει τις διπλότυπες γραμματοσειρές και να δημιουργήσει έναν πίνακα περιεχομένων για τα συγχωνευμένα αρχεία. Επιπλέον, το ConvertAPI μπορεί να ενσωματωθεί απρόσκοπτα σε οποιαδήποτε εφαρμογή ή ιστότοπο.

PDF.co

Το PDF.co είναι ένα ισχυρό API συγχώνευσης που έχει τη δυνατότητα να συγχωνεύει διαφορετικές μορφές αρχείων σε ένα ενιαίο αρχείο PDF. Αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό το κάνει διαφορετικό από άλλα API συγχώνευσης PDF που μπορούν να συνδυάσουν μόνο αρχεία PDF. Χρησιμοποιεί την παράμετρο async για την επεξεργασία μεγάλων αρχείων χωρίς επιπλοκές.

Οι υποστηριζόμενες μορφές αρχείων αυτού του API περιλαμβάνουν PDF, DOC, DOCX, RTF, TXT, EML, MSG, XLS, XLSX, CSV, JPG, TIFF, PNG και ZIP. Ακόμη και οι εικόνες που συγχωνεύει μετατρέπονται σε αρχεία PDF. Το PDF.co υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού όπως Javascript, Java, .NET, PHP, ASP.NET, C#, Visual Basic κ.λπ.

  Πώς να αποθηκεύσετε ένα έγγραφο του Word ως JPEG

Ακόμη και μη προγραμματιστές μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις λειτουργίες PDF ενσωματώνοντας αυτό το API με 300+ δημοφιλείς πλατφόρμες αυτοματισμού επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Make, Zapier, Salesforce, Airtable και Google Apps Script.

PSPDFKit API

Το PSPDFKit API είναι ένα αξιόπιστο API που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας για τη συγχώνευση εγγράφων PDF. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να αναπτύξετε προσαρμοσμένες ροές εργασίας της επιλογής σας χωρίς να ανησυχείτε για την ασφάλεια. Όλα τα τελικά σημεία API του είναι εξοπλισμένα με κρυπτογραφημένες συνδέσεις και δεν αποθηκεύει δεδομένα από τα έγγραφα που επεξεργάζονται.

Το PSPDFKit API μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αξιοποιήσει τις δυνατότητες 30+ εργαλείων. Ως εκ τούτου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο API για να επεξεργαστείτε ένα έγγραφο με πολλούς τρόπους. Αυτό το καλά τεκμηριωμένο API μπορεί επίσης να ενσωματωθεί γρήγορα στις υπάρχουσες ροές εργασίας σας.

Συμπίεση PDF

Aspose.PDF

Η συμπίεση αρχείων PDF απαιτείται συχνά για επιχειρήσεις και το Aspose.PDF API σάς επιτρέπει να εκτελείτε αυτήν την εργασία αποτελεσματικά και εύκολα. Χρησιμοποιώντας αυτό το ισχυρό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά API χειρισμού εγγράφων, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το μέγεθος του αρχείου PDF σας χωρίς να επηρεάσετε την ποιότητά του. Εάν επιλέξετε να το χρησιμοποιήσετε, δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το Adobe Acrobat.

Το Aspose.PDF μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα κύρια λειτουργικά συστήματα. Πρέπει όμως να έχετε διαθέσιμες κάποιες προϋποθέσεις όπως .NET ή PHP, VBScript, Delphi ή C++ μέσω COM Interop, Microsoft Visual Studio ή παρόμοιου περιβάλλοντος ανάπτυξης κ.λπ. Δεν χρειάζεται καν να γράψετε κώδικα ή να κατεβάσετε τίποτα.

CloudConvert

Χρησιμοποιώντας το Compress PDF API του CloudConvert, μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος του εγγράφου PDF διατηρώντας παράλληλα την αρχική του ποιότητα. Είναι σε θέση να συμπιέζει μεγάλα αρχεία PDF χωρίς να αλλάζει τη μορφή και την ποιότητα του αρχείου.

Οι χρήστες έχουν επίσης την ελευθερία να επιλέξουν ανάμεσα σε διάφορα εξειδικευμένα προφίλ βελτιστοποίησης, όπως χρήση ιστού, εκτύπωση, σαρωμένες εικόνες, αρχειοθέτηση ή μείωση μέγιστου μεγέθους.

Το CloudConvert συνοδεύεται επίσης από εκτενή τεκμηρίωση API που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές για να ξεκινήσουν με αυτό το API το συντομότερο δυνατό. Διαθέτει ακόμη και Job Builder που μπορεί να δημιουργήσει έτοιμα προς χρήση ωφέλιμα φορτία αιτημάτων και αποσπάσματα κώδικα για εσάς.

Δημιουργία PDF

APITemplate.io

Θέλετε να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα αρχεία PDF με ένα API δημιουργίας PDF; Δοκιμάστε το APITemplate.io. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε έγγραφα PDF από επαναχρησιμοποιήσιμα πρότυπα ή ένα REST API. Αυτή η πλατφόρμα υποστηρίζει επίσης τη μετατροπή WYSIWYG και HTML σε PDF.

Μπορείτε ακόμη και να κάνετε προεπισκόπηση του αρχείου PDF που δημιουργήθηκε από αυτό το API πριν από την τελική έξοδο. Το APITemplate.io μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με τα Zapier, Airtable, Bubble.io, Python, UiPath, C#, REST API και πολλά άλλα για γρήγορη δημιουργία PDF και εικόνας. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να λάβουν έγγραφα PDF από τον επεξεργαστή WYSIWYG ακόμη και χωρίς γνώση HTML.

PDFMonkey

Το PDFMonkey σάς βοηθά με την αυτοματοποίηση της διαδικασίας δημιουργίας PDF. Χρησιμοποιώντας το, μπορείτε να διαχειριστείτε αβίαστα τα πρότυπά σας και να εισάγετε δυναμικά δεδομένα σε αυτά όποτε είναι απαραίτητο. Έτσι, εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο για τους προγραμματιστές που θα είχαν ξοδέψει γράφοντας κώδικες για PDF.

Το PDFMonkey διαθέτει έναν ισχυρό πίνακα ελέγχου όπου δημιουργείτε και διαχειρίζεστε πρότυπα για την επιχείρησή σας. Καθώς τελειώνετε με τη δημιουργία ενός εγγράφου, μπορείτε να κάνετε προεπισκόπηση του αρχείου PDF για να δείτε εάν χρειάζεται αλλαγές.

Σας επιτρέπει επίσης να εισάγετε όμορφα γραφήματα από οποιαδήποτε βιβλιοθήκη ή υπηρεσία γραφημάτων. Πάνω απ ‘όλα, αυτό το API υποστηρίζει την εισαγωγή βιβλιοθηκών για χρήση δημιουργών γραμματοσειρών Google, Bootstrap και QR Code.

  13 φριτέζες αέρα που πρέπει να αγοράσετε για πιο υγιεινά τηγανητά γεύματα

Bannerbear

Αναζητάτε ένα εργαλείο χωρίς κώδικα για την αυτόματη δημιουργία αρχείων PDF; Επιλέξτε Bannerbear για να αυτοματοποιήσετε την εκτυπωτική σας επιχείρηση και να δημιουργήσετε ετικέτες αποστολής και τιμολόγια. Σας προσφέρει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα επαναχρησιμοποιήσιμο πρότυπο.

Από αυτό, το Bannerbear PDF API επιτρέπει τη δημιουργία αρχείων PDF για εκτύπωση. Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε κείμενο και εικόνες στο πρότυπο για να προσαρμόσετε τα PDF σας.

Μόλις τα αρχεία PDF είναι έτοιμα, μπορείτε να ξεκινήσετε την εκτύπωση ή να στείλετε τα αντίγραφα στον συνεργάτη εκτύπωσης κατά παραγγελία. Αυτή η πλατφόρμα προσφέρει επίσης λειτουργίες όπως ανίχνευση προσώπου AI, αυτόματη αλλαγή μεγέθους, πολυγλωσσική υποστήριξη, webhooks, συνεργασία και πολλά άλλα. Υποστηρίζει πολλαπλές ενσωματώσεις και πρόσθετα όπως Zapier, Airtable, φόρμες και διευθύνσεις URL.

Πολλαπλών χρήσεων (Επεξεργασία, Σχολιασμός, κ.λπ.)

Αμόνι

Το πρώτο όνομα στη λίστα με τα API PDF πολλαπλών χρήσεων είναι το Anvil. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει μια σειρά από σύγχρονα και ισχυρά API και εργαλεία για να σας βοηθήσουν με την αυτοματοποίηση της γραφειοκρατίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα API και εργαλεία για τη δημιουργία αρχείων PDF, τη συλλογή δεδομένων και τη συλλογή υπογραφών σε εφαρμογές.

Το Anvil API σάς επιτρέπει να εκτελείτε μια σειρά εργασιών που σχετίζονται με PDF μέσω αυτού. Εκτός από τη δημιουργία αρχείων PDF, σας βοηθά να μετατρέψετε φόρμες Ιστού σε PDF και PDF σε φόρμες Ιστού. Αυτό το API μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη συλλογή επικυρωμένων δεδομένων και την αίτηση ηλεκτρονικών υπογραφών. Επιπλέον, σας επιτρέπει να αυτοματοποιείτε ενέργειες με βάση τα δεδομένα μιας φόρμας και υποστηρίζει την προσαρμογή του στυλ και της επωνυμίας.

iLovePDF API

Το iLovePDF είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα που προσφέρει πολλά διαδικτυακά εργαλεία PDF. Μέσω του iLovePDF API παρουσιάζει όλα τα εργαλεία του σε μορφή API για διευκόλυνση των προγραμματιστών. Είτε είστε SMB είτε μεγάλη επιχείρηση, σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε την επεξεργασία εγγράφων της επιχείρησής σας.

Μπορείτε να οργανώσετε τα αρχεία PDF σας, να τα συμπιέσετε για να τα κάνετε μικρότερα σε μέγεθος, να μετατρέψετε άλλες μορφές αρχείων σε PDF, να επεξεργαστείτε αρχεία PDF με σχέδια και σχολιασμούς, να κρυπτογραφήσετε αρχεία PDF για καλύτερη ασφάλεια και να μετατρέψετε αρχεία PDF σε εικόνες και άλλα αρχεία. Επιπλέον, επεξεργάζεται τα δεδομένα PDF με ασφάλεια, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το απόρρητο των δεδομένων.

Apryze

Το Apryse προσφέρει υψηλού επιπέδου SDK PDF για δημιουργία, προβολή, επεξεργασία και σχολιασμό αρχείων PDF σε οποιοδήποτε πλαίσιο ή εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένων ιστού, κινητών, επιτραπέζιων υπολογιστών και διακομιστή. Μπορείτε να το αναπτύξετε στη δική σας υποδομή για να ελέγξετε τον κύκλο ζωής του εγγράφου και των δεδομένων της επιχείρησής σας.

Το Apryse SDK είναι ικανό για δημιουργία προτύπων, επεξεργασία PDF, επεξεργασία, ηλεκτρονική υπογραφή, προσαρμοσμένο σχολιασμό και ροή εργασίας. Χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, μπορείτε να δημιουργήσετε αρχεία από πρότυπα PDF και να μετατρέψετε άλλες μορφές σε PDF. Έρχεται επίσης με ένα πλούσιο σύνολο API που σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε εκτεταμένες λειτουργίες.

Τελικές Λέξεις

Μέχρι στιγμής, έχετε εξερευνήσει την απόλυτη λίστα των API PDF επαγγελματικής ποιότητας που μπορείτε να προσθέσετε στις εφαρμογές της επιχείρησής σας για εύκολη δημιουργία PDF, προεπισκόπηση και σχολιασμό. Ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας για λειτουργίες σε ένα API PDF. μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο ή μερικά από την παραπάνω λίστα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει πώς να γράφετε (SoW) Πεδίο εργασίας.