14 εφαρμογές iPad για να παραμείνετε οργανωμένοι όλη την ημέρα [2023]

Στον σημερινό κόσμο με γρήγορους ρυθμούς, η παραμονή οργανωμένη πρέπει να είναι η κορυφαία προτεραιότητα για την επιτυχία.

Είναι κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει σε πολλούς τομείς της ζωής, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγικότητας. Ένα οργανωμένο μυαλό και περιβάλλον έχουν άμεση σχέση με το να είσαι παραγωγικός, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει:

✅ Δώστε προτεραιότητα στις εργασίες

✅ Αποτρέψτε την αναβλητικότητα

✅ Εξοικονομήστε χρόνο

✅ Μειώστε το μεγάλο άγχος

Δεδομένου ότι υπάρχουν πάντα δύο όψεις σε ένα νόμισμα, θα ήταν σωστό να πούμε ότι, κατά κάποιο τρόπο, η τεχνολογία έχει καταστήσει δύσκολο και επίσης εύκολο για εσάς να παραμείνετε οργανωμένοι. Για παράδειγμα, πάρα πολλές εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης είναι προϊόν τεχνολογίας, που μπορεί να οδηγήσει σε πολλούς περισπασμούς εάν δεν χρησιμοποιηθούν εντός των ορίων.

Από την άλλη πλευρά, έχουμε τη θετική πτυχή του που σας διευκολύνει να παραμένετε στην κορυφή των καθημερινών εργασιών και ευθυνών σας.

Σε αυτήν την ανάρτηση, θα εξετάσουμε τις θετικές πτυχές της τεχνολογίας και αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές iPad που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε οργανωμένοι όλη την ημέρα.

Ας πηδήξουμε αμέσως.

Todoist

Μια εφαρμογή που είναι ιδανική για άτομα και ομάδες, η εφαρμογή Todoist σάς επιτρέπει να οργανώνετε τη δουλειά και τη ζωή με τον πιο απρόσκοπτο τρόπο. Σας βοηθά να επιτύχετε πνευματική διαύγεια βοηθώντας σας να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας εργασίες και να πετύχετε περισσότερα στο τέλος της ημέρας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε δημιουργώντας και οργανώνοντας εργασίες σε έργα, ορίζοντας ημερομηνίες λήξης και υπενθυμίσεις, φέρνοντας την ομάδα σας για συνεργασία και πολλά άλλα.

Ένα πολύ ωραίο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι σας επιτρέπει να δίνετε προτεραιότητα στις εργασίες χρησιμοποιώντας ετικέτες με χρωματική κωδικοποίηση. Μπορείτε επίσης να ταξινομήσετε και να προβάλετε εργασίες κατά την ημερομηνία λήξης και να χρησιμοποιήσετε τον οπτικό πίνακα εργαλείων για να παρακολουθήσετε την πρόοδό σας.

Διαβάστε επίσης: Πώς να οργανώσετε εφαρμογές μέσω φακέλων στο iPhone σας

Οποιοδήποτε.κάνω

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σειρά από πολύ χρήσιμες λειτουργίες από το Any.do, μια εφαρμογή παραγωγικότητας που είναι σχεδόν απαραίτητη για κάθε χρήστη του iPad.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής είναι το σύστημα διαχείρισης εργασιών. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε εργασίες, να ορίζετε υπενθυμίσεις, να ιεραρχείτε εργασίες και να τις κατηγοριοποιείτε σε φακέλους για την πιο εύκολη πρόσβαση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που βρήκα πολύ χρήσιμο είναι η ενσωμάτωση ημερολογίου. Σας βοηθά να παρακολουθείτε τα χρονικά ευαίσθητα ραντεβού και τις εργασίες σας, επιτρέποντάς σας να συγχρονίσετε την εφαρμογή με το ημερολόγιό σας. Αυτό καθιστά απίστευτα εύκολο να διαχειρίζεστε τον χρόνο σας και να αποφεύγετε να αισθάνεστε υπερβολικοί.

Επιπλέον, σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε λίστες παντοπωλείων, προγραμματιστές, λίστες υποχρεώσεων και πολλά άλλα.

Trello

Αυτή η λίστα δεν θα ήταν πλήρης χωρίς το Trello, μια πολύ δημοφιλή εφαρμογή διαχείρισης έργων και ροής εργασιών. Έχει όλα όσα χρειάζεστε για να παραμένετε οργανωμένοι και παραγωγικοί κάθε μέρα.

  Πώς να ρυθμίσετε μια σύσκεψη στο Microsoft Teams

Προσφέρει πολλές επιλογές προσαρμογής για να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας αντί να ακολουθείτε ένα πρότυπο που δεν είναι εξατομικευμένο για εσάς.

Εδώ είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά του Trello:

 • Πίνακας εργαλείων οπτικής οργάνωσης για τη δημιουργία πινάκων για διαφορετικά έργα
 • Επιλογή συνεργασίας για να προσκαλέσετε μέλη της ομάδας και να εργαστείτε μαζί σε πίνακες
 • Αναλύσεις προόδου για να παρακολουθείτε το ταξίδι σας
 • Προβολή ημερολογίου για ημερομηνίες λήξης

Είναι μια εξαιρετική εφαρμογή για την ανταλλαγή παραδοσιακών αυτοκόλλητων σημειώσεων με ψηφιακούς πίνακες. Ελαχιστοποιεί το φορτίο που βάζετε στον εγκέφαλό σας για να θυμάστε πράγματα και σας βοηθά να εστιάσετε σε ό,τι είναι πιο σημαντικό.

Ξυπνητηρι

Ένα σημαντικό μέρος της οργάνωσης είναι στην ώρα σας και αυτό ακριβώς θα σας βοηθήσει να πετύχετε το Ξυπνητήρι. Όταν κοίταξα τι προσφέρει αυτή η εφαρμογή, έμεινα λίγο έκπληκτος επειδή οι δυνατότητες είναι μερικές από τις πιο μοναδικές εκεί έξω.

Ακολουθούν ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείτε τους συναγερμούς:

 • Σημειώσεις και λίστες υποχρεώσεων ως υπενθυμίσεις αφύπνισης
 • Εξατομικευμένο θέμα ή φωτογραφία ως φόντο του ρολογιού σας
 • Καιρός και θερμοκρασία ακριβώς δίπλα στο ξυπνητήρι σας
 • Ορίστε τον μέγιστο αριθμό φορών που μπορείτε να πατήσετε αναβολή
 • Δημιουργήστε συναγερμούς για διάφορους σκοπούς

Διαθέτει επίσης αποστολές αφύπνισης που θα πρέπει να ολοκληρώσετε για να σβήσετε το ξυπνητήρι. Για παράδειγμα, το αγαπημένο μου είναι το μαθηματικό παζλ που σας ζητά να λύσετε μαθηματικά προβλήματα για να σταματήσει το κουδούνισμα.

Ξυπνητήρι για μένα

Όταν εγκαθιστάτε το Alarm Clock for Me, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην κοιμηθείτε ποτέ ξανά με τα ξυπνητήρια σας. Διαθέτει μια συλλογή από όμορφα σχεδιασμένες όψεις ρολογιού, λεπτομέρειες καιρού, πολυλειτουργικό χρονόμετρο και φακό, όλα ενσωματωμένα σε μια ενιαία εφαρμογή.

Είναι μια πολυδιάστατη λύση για όταν θέλετε να ξυπνάτε στην ώρα σας, να παρακολουθείτε τις ώρες εργασίας σας, να εκτελείτε εργασίες με άνεση και να κάνετε άλλους σκοπούς.

Αυτή η εφαρμογή έχει διαφορετικές επιλογές για την απενεργοποίηση του συναγερμού, συμπεριλαμβανομένης της επίλυσης ενός μαθηματικού προβλήματος ή της απλής ανακίνησης του. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας λίστα αναπαραγωγής αφύπνισης, να αλλάξετε τη φωτεινότητα της οθόνης, να προσθέσετε σημειώσεις και να μεταβείτε σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας σε λευκό θόρυβο.

Pomodoro Focus Timer

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το Pomodoro Focus Timer χρησιμοποιεί την τεχνική Pomodoro για να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι. Βελτιώνει την παραγωγικότητά σας παρέχοντάς σας ένα χρονόμετρο διαμορφωμένο με τις προτιμήσεις σας, βοηθώντας σας να εστιάσετε στη δεδομένη εργασία που έχετε μπροστά σας.

Μερικά από τα κυριότερα σημεία αυτής της εφαρμογής είναι:

 • Προσαρμόσιμα διαστήματα χρονοδιακόπτη για διαφορετικές διάρκειες
 • Προσαρμόσιμο φόντο και στυλ
 • Ενσωματωμένος λευκός θόρυβος με κάθε χρονόμετρο
 • Βολικός προγραμματισμός και ειδοποιήσεις
 • Χαλαρωτική συσκευή αναπαραγωγής ήχου

Συγχρονίζεται επίσης καλά με το Apple Watch και το iPhone σας.

Εστίαση σε εκκρεμότητες

Μια εφαρμογή που συνδυάζει το χρονόμετρο Pomodoro με τη διαχείριση εργασιών, το Focus To-Do θα σας βοηθήσει να παραμείνετε παρακινημένοι και συγκεντρωμένοι στο να κάνετε τα πράγματα (βασίζεται στην επιστήμη).

  12 διαδικτυακά μαθήματα Cloud Computing για να βελτιώσετε την καριέρα σας

Εάν θέλετε να εφαρμόσετε την τεχνική Pomodoro ενώ έχετε μια λειτουργία λίστας υποχρεώσεων κατά παραγγελία, αυτή μπορεί να είναι η τέλεια εφαρμογή για εσάς. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να οργανώνετε εργασίες στη λίστα υποχρεώσεων σας, να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη εργασία χρησιμοποιώντας το χρονόμετρο, να ορίζετε υπενθυμίσεις για σημαντικά γεγονότα και πολλά άλλα.

Λαμβάνετε επίσης λεπτομερή στατιστικά στοιχεία της προόδου σας, τα οποία περιλαμβάνουν εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί, κατανομή χρόνου και συνολικό χρόνο που έχει περάσει στο χρονόμετρο εστίασης.

Δάσος

Το Forest ενσωματώνει πολύ καλά την τεχνική Pomodoro στην εφαρμογή παρέχοντας ένα χρονόμετρο εστίασης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για διάφορους σκοπούς, συμπεριλαμβανομένων των στιγμών που θέλετε να είστε στη στιγμή και να απολαύσετε το παρόν.

Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που απεικονίζει ολόκληρη τη διαδικασία στην εφαρμογή. Ξεκινά παρέχοντάς σας έναν σπόρο για ένα δέντρο που υποτίθεται ότι θα μεγαλώσετε με το να είστε στο παρόν. Εάν ολοκληρώσετε την εργασία, το δέντρο μεγαλώνει πλήρως μέχρι το τέλος του χρονοδιακόπτη.

Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας, το δέντρο σας θα μαραθεί και αυτό θα ήταν μια εργασία που απέτυχε.

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ιδέα που σου δίνει μια αίσθηση ευθύνης για τις δικές σου πράξεις. Αν είσαι πειθαρχημένος, θα πετύχεις. αν δεν είσαι, το δέντρο πεθαίνει.

Ημερολόγια

Χρησιμοποιείται από περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο, τα Ημερολόγια σάς βοηθούν να παραμένετε οργανωμένοι συγκεντρώνοντας τα χρονοδιαγράμματα, τα ημερολόγια, τις εργασίες και τις ρουτίνες σας για να τα διαχειρίζεστε κάτω από την ίδια στέγη.

Σας βοηθά να δείτε την πλήρη εικόνα και να διαθέτετε τον χρόνο σας, επιτρέποντάς σας να συνδέετε ημερολόγια από το Google, το iCloud ή το Outlook μαζί με το Google Tasks και τις Υπενθυμίσεις.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε πρότυπα για τις συγκεκριμένες εργασίες που κάνετε συχνά, όπως:

 • Εκτέλεση
 • Μαγείρεμα
 • ΑΝΑΓΝΩΣΗ
 • Εξάσκηση στην κιθάρα

Είναι τόσο εύκολο όσο να σύρετε και να αποθέσετε τις εργασίες σας στο ημερολόγιο και να τις ολοκληρώσετε έγκαιρα χωρίς αποτυχία.

Μικροσκοπικό Ημερολόγιο

Διαχειριστείτε αποτελεσματικά συμβάντα, χρονοδιαγράμματα και εργασίες με το Tiny Calendar, μια πολύ καθαρή και ελάχιστη εφαρμογή που στην πραγματικότητα «δεν είναι τόσο μικροσκοπική» όσον αφορά τις λειτουργίες. Μπορείτε να συγχρονίσετε το Ημερολόγιό σας Google με αυτό και να επιβαρύνετε τη διαχείριση εργασιών σας έχοντας όλα όσα χρειάζεστε για να επιτύχετε σε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου.

Εδώ είναι μερικά άλλα εκπληκτικά χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής:

 • Υποστήριξη χειρονομιών
 • Υποστήριξη μεταφοράς και απόθεσης
 • 9 διαφορετικές τυπικές επιλογές προβολής
 • Συγχρονισμός σε πραγματικό χρόνο με το Ημερολόγιο Google και το τοπικό ημερολόγιο iOS
 • Push ειδοποιήσεις για έγκαιρες υπενθυμίσεις

Το Tiny Calendar λειτουργεί ακόμα και όταν δεν έχετε πρόσβαση σε σύνδεση στο Διαδίκτυο, χάρη στο γεγονός ότι αποθηκεύει προσωρινά τις αλλαγές σας και τις συγχρονίζει μόλις συνδεθείτε ξανά.

Βίδρα

Μια πολύ εύχρηστη εφαρμογή και πιθανώς μια από τις αγαπημένες μου εφαρμογές οργάνωσης εκεί έξω, το Otter σάς βοηθά με αυτοματοποιημένες σημειώσεις για το Zoom, το Google Meet και άλλες εφαρμογές συσκέψεων. Μεταγράφει αυτόματα τις συναντήσεις σας, ώστε να μην χάνετε ούτε ένα χρυσό ψήγμα που έπεσε ο ομιλητής ενώ δεν προσέχατε.

  10 καλύτερα εργαλεία σχολιασμού εικόνας για αποτελεσματική επισήμανση το 2023

Είναι επίσης εξαιρετικά χρήσιμο όταν χρειάζεστε γραπτές σημειώσεις για όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση για να κοιτάξετε πίσω και να απορροφήσετε πλήρως όλες τις πληροφορίες (είμαι κι εγώ έτσι!).

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που προσφέρει η Otter είναι το σύνολο των χαρακτηριστικών προσβασιμότητας που απευθύνεται σε άτομα με κωφότητα, προβλήματα ακοής και άλλα.

Διαβάστε επίσης: Εκτελέστε καλύτερα τις διαδικτυακές σας συναντήσεις με το Otter

Απλώς πατήστε Εγγραφή

Απολαύστε την εγγραφή με ένα πάτημα, τη μεταγραφή και τον συγχρονισμό του iCloud ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας το Just Press Record. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το μόνο που κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί εγγραφής και θα μεταγράψει αυτόματα αυτό που λέγεται.

Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να απαθανατίσετε πολύτιμες στιγμές όπως η πρώτη φορά που το παιδί σας λέει «μαμά» ή για κάτι επαγγελματικό όπως μια σημαντική συνάντηση, είναι κατάλληλο για όλους τους σκοπούς εκεί έξω.

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή της εφαρμογής, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε μερικά πράγματα, όπως να βελτιώσετε τη μεταγραφή εάν χρειάζεται και να κόψετε τα επιπλέον μέρη που δεν χρειάζεστε.

ATracker

Γίνετε καλύτεροι στην οικοδόμηση καλών συνηθειών, στην επίτευξη των στόχων σας και στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας με το ATracker. Είναι μια εφαρμογή που σας βοηθά να καταρρίψετε τους στόχους σας, να ολοκληρώσετε τις εργασίες εγκαίρως και να ορίσετε την τέλεια ρουτίνα.

Έχει πολύ απλή διεπαφή χρήστη, αλλά μπορείτε να δείτε τα δεδομένα σας σε οπτικές μορφές, όπως γραφήματα πίτας και ράβδους. Καθώς συνεχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτήν την εφαρμογή στο iPad σας, τα δεδομένα συλλέγονται και η πρόοδός σας είναι ορατή σε εσάς.

Μπορείτε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας αποτελεσματικά με αυτήν την εφαρμογή και πιστεύω ότι αυτή είναι μία από αυτές τις εφαρμογές αυτο-ανάπτυξης εκεί έξω που δεν σας κατακλύζουν.

Εάν η προτεραιότητά σας είναι να γίνετε καλύτεροι από τον προηγούμενο εαυτό σας, πρέπει να κατεβάσετε αμέσως το ATracker.

Clockify

Εάν είστε ελεύθερος επαγγελματίας, θα επωφεληθείτε πολύ από το Clockify. Είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης ελεύθερου χρόνου που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το χρόνο σας με ένα μόνο πάτημα.

Επιπλέον, σας επιτρέπει:

 • Κατηγοριοποιήστε την ώρα ανά ετικέτες
 • Παρακολουθήστε την παραγωγικότητά σας σε διαφορετικούς τομείς
 • Προβολή φύλλων χρόνου για διαφορετικές εργασίες
 • Δείτε τις συνολικές αναφορές

Επιπλέον, επιτρέπει απεριόριστα μέλη ομάδας, έργα και χώρους εργασίας. Για μια δωρεάν εφαρμογή, το Clockify παρέχει πολύ περισσότερα από όσα θα περιμένατε. Στην πραγματικότητα, εάν η απαίτησή σας είναι ελάχιστη, αυτή μπορεί να είναι η πιο κατάλληλη εφαρμογή για εσάς.

Κλείσιμο Σκέψεις

Εκμεταλλευόμενοι τις παραπάνω εφαρμογές, θα μπορέσετε να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας, να παραμείνετε στην κορυφή των εργασιών σας και, τελικά, να ζήσετε μια πιο οργανωμένη ζωή. Και το καλύτερο μέρος; Όλα αυτά είναι δυνατά χρησιμοποιώντας μόνο το iPad σας.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις εφαρμογές υποχρεώσεων για Android και iOS για να μην χάσετε τίποτα.