14 Δραστηριότητες δημιουργίας ομάδας που πρέπει να δοκιμάσετε στην απομακρυσμένη εργασία

Για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τις μεγάλες εταιρείες, η ευέλικτη αλλά αποτελεσματική δημιουργία ομάδας από απόσταση είναι ζωτικής σημασίας για την προώθηση της ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Γιατί είναι σημαντική η απομακρυσμένη δημιουργία ομάδας;

Γενικά, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, περνάμε οκτώ ώρες την ημέρα σε χώρους γραφείων. ως εκ τούτου, αναπτύσσεται μια δυνατή ομάδα. Τακτικά σκοντάφτουμε ο ένας στον άλλον στα θρανία τους για συζητήσεις, διαλείμματα και περιστασιακά ακόμη και επίσημες συζητήσεις, επειδή είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με τις προσωπικότητες του άλλου.

Επομένως, αυτές οι ανθρώπινες πινελιές δημιουργούν έναν σταθερό δεσμό που οδηγεί σε εύκολη συνεργασία για την παροχή πιο συναρπαστικών αποτελεσμάτων στους οργανισμούς.

Ωστόσο, εάν η ομάδα εργάζεται εξ αποστάσεως, η φυσική απόσταση μεταξύ των μελών μπορεί γρήγορα να οδηγήσει σε πλήρη αίσθηση διαχωρισμού, η οποία μπορεί να κάνει τους απομακρυσμένους εργαζόμενους να αισθάνονται αποκομμένοι από τους συναδέλφους τους και χωρίς υποστήριξη.

Τελικά, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη φθορά των εργαζομένων και χαμηλότερη ευημερία των εργαζομένων.

Ψυχολογικά, η απομακρυσμένη εργασία και η ζωή μόνοι μπορεί να προσφέρουν ανεξαρτησία και ευελιξία. Ωστόσο, μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εξάντληση, μοναξιά, περισσότερες ώρες και άλλα θέματα που μπορεί να οδηγήσουν σε ανησυχίες για την υγεία, κατάθλιψη και στρες.

Έτσι, η ανθρώπινη επαφή, η επικοινωνία και η σύνδεση με τους συναδέλφους θα μείωναν την επιρροή και θα βοηθούσαν κάποιον να ζήσει μια ισορροπημένη και υγιή ζωή.

Στην πιο βασική του μορφή, η απομακρυσμένη δημιουργία ομάδας δημιουργεί συνδέσμους μεταξύ απομακρυσμένων υπαλλήλων για να μοιάζουν με φυσικές ομάδες. Τα συνολικά αποτελέσματα, η παραγωγικότητα, η δέσμευση και το ηθικό, όλα θα αυξηθούν ως αποτέλεσμα.

Για να προωθήσουμε μια καλή ισορροπία επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, θα δούμε τους πιο ελκυστικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με απομακρυσμένες ομάδες ή υπαλλήλους στην παρακάτω ανάρτηση.

Εικονικά δωμάτια συνομιλίας

Αν και η επικοινωνία είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της σύνδεσης των εργαζομένων και εμφανίζεται φυσικά στο πάτωμα του γραφείου, οι απομακρυσμένες ομάδες μπορεί να αισθάνονται κάπως μοναχικές.

Για να ξεπεράσετε αυτό το εμπόδιο, είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε μια εικονική αίθουσα συνομιλίας όπου τα μέλη του προσωπικού μπορούν να εισέλθουν ανά πάσα στιγμή και να συνεχίσουν να μιλάνε, ειδικά κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων ή του γεύματος.

Η δουλειά του διευθυντή είναι να ενθαρρύνει το προσωπικό να συμμετέχει σε αυτήν την διαδικτυακή κοινότητα chat room και να κάνει τη χρήση της καθημερινή συνήθεια.

Πλατφόρμες όπως το Slack, το Asana, το Flock, το Zoho Cliq, το Microsoft Teams, το Discord, το Skype κ.λπ. διευκολύνουν την υιοθέτηση εικονικών αιθουσών συνομιλίας.

Ξεκινήστε έναν Εικονικό Υγιή Τρόπο Ζωής

Η ανάγκη για τις επιχειρήσεις να υποστηρίξουν την ευημερία των εργαζομένων δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη από την εποχή της εξ αποστάσεως εργασίας. Εισαγάγετε ένα πρόγραμμα πρόκλησης για την υγεία εάν αναζητάτε δραστηριότητες δημιουργίας ομάδας που περιλαμβάνουν επίσης την ευημερία των απομακρυσμένων υπαλλήλων.

Τέτοια προγράμματα θα τους βοηθήσουν να αντιμετωπίσουν την απομόνωση και την εξάντλησή τους από τις μεγάλες εργάσιμες ημέρες, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσουν μια επιτυχημένη στρατηγική οικοδόμησης ομάδας.

Οι διαδικτυακές ομαδικές προπονήσεις, οι καθημερινές προκλήσεις βημάτων, οι διατροφικές συμβουλές, τα μαθήματα υγιεινής μαγειρικής, η ομαδική θεραπεία, η καθοδήγηση ζωής και τα εργαστήρια ψυχικής υγείας είναι όλα εξαιρετικά μέρη για να ξεκινήσετε.

Η εφαρμογή αναπνοής Spiro θα ήταν καλό να ξεκινήσει αυτό το πρόγραμμα.

Εκδηλώσεις εικονικής εταιρείας

Οι οργανισμοί ή τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να σχεδιάσουν τις εταιρικές εκδηλώσεις σχεδόν με τον τρόπο που διεξάγονται στο πάτωμα του γραφείου. Θα ήταν καλύτερο να διαχειρίζεστε εικονικές επιχειρηματικές εκδηλώσεις με τον ίδιο τρόπο που θα διαχειρίζεστε ένα πραγματικό γεγονός. Συμπεριλάβετε μια ατζέντα, έναν οικοδεσπότη, μια σειρά ομιλητών, κάποια ψυχαγωγία, μια ευκαιρία για συμμετοχή κ.λπ.

  Πώς να αποκρύψετε προεπισκοπήσεις μηνυμάτων Slack στην οθόνη κλειδώματος

Όλη η ομάδα επωφελείται σημαντικά από αυτό και νιώθει ευχαριστημένη και ενθουσιώδης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες εφαρμογές βιντεοσύσκεψης, συμπεριλαμβανομένων των Zoom, Webex, Google Meet, Microsoft Teams και Zoho Meeting.

Εικονικό παιχνίδι

Η εργασία μόνος μπορεί να είναι αγχωτική, γεγονός που μπορεί να κάνει τις εργασίες κουραστικές και αποθαρρυντικές. Αλλά τα παιχνίδια και η απόλαυση μπορούν να το κάνουν πιο διασκεδαστικό. Η διασκέδαση θα κάνει το προσωπικό σας λιγότερο αγχωμένο, δημιουργικό και αφοσιωμένο.

Τα παρακάτω είναι μερικά διασκεδαστικά και συναρπαστικά παιχνίδια με τα οποία μπορείτε να ξεκινήσετε την ομάδα σας.

 • Η Alice Escapes Wonderland: Η συνεργασία σε παζλ, λαβύρινθους και άλλες εργασίες θα φέρει κοντά τα διαφορετικά μέλη της απομακρυσμένης ομάδας σας.
 • Μια εξαιρετική άσκηση για την απομακρυσμένη ομάδα σας μπορεί να είναι ένα εικονικό κυνήγι οδοκαθαριστών.
 • Χρησιμοποιήστε ένα διαδικτυακό δωμάτιο διαφυγής για να αμφισβητήσετε τα όρια της ομάδας σας για να λύσετε ένα μυστήριο.
 • Το εικονικό μπίνγκο είναι ένα απλό και ευχάριστο παιχνίδι που απασχολεί όλη την ομάδα και απαιτεί εστίαση και προσοχή.
 • Προσπαθώντας να λύσει ένα μυστήριο που προκαλεί, το Murder Mysteries είναι ένα αγαπημένο παιχνίδι ρόλων.
 • Το War of the Wizards είναι ένα λαμπρό και συναρπαστικό διαδικτυακό παιχνίδι δημιουργίας ομάδας για απομακρυσμένους εργαζόμενους.
 • Το Gingerbread Wars είναι μια φανταστική εναλλακτική εάν οργανώσετε μια εικονική δραστηριότητα δημιουργίας ομάδας για τις διακοπές.

Ενθαρρύνετε την Αναγνώριση

Μια πλατφόρμα για ανταμοιβές και αναγνώριση μπορεί να είναι μια καταπληκτική προσέγγιση που εγγυάται ότι η εκτίμηση θα εδραιωθεί στην καθημερινή ζωή όταν δεν είμαστε φυσικά παρόντες για να το κάνουμε.

Η εκτίμηση των εργαζομένων μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την ανάπτυξη της ομάδας και την επικοινωνία όταν όλοι είναι γεωγραφικά διαχωρισμένοι και εργάζονται από μακρινές τοποθεσίες.

Η ενθάρρυνση της ομάδας σας και ο εορτασμός των επιτευγμάτων της είναι ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της αναγνώρισης. Το Perkbox παρέχει την πλατφόρμα ως σύστημα ανταμοιβών σε αυτήν την περίπτωση.

Συζητήστε για τεστ προσωπικότητας

Η οργάνωση τεστ προσωπικότητας και η συζήτηση των αποτελεσμάτων είναι μια μέθοδος για τον προσδιορισμό των δυνατών σημείων, των αδυναμιών και του τρόπου εργασίας ενός απομακρυσμένου υπαλλήλου.

Κάθε μέλος της ομάδας φέρνει διαφορετικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας, ικανότητες, στυλ εργασίας και τρόπους σκέψης. Η χρήση αξιολογήσεων προσωπικότητας κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων δημιουργίας ομάδας από απόσταση μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία μιας ομάδας υψηλότερης απόδοσης.

Κάθε μία από αυτές τις ατομικές διαφορές μεταξύ των συμπαικτών είναι μια αιτία για πανηγυρισμούς, επειδή ακριβώς βοηθούν στη διατήρηση της πρωτοτυπίας και στην παραγωγή αποτελεσμάτων.

Μερικά τεστ προσωπικότητας που θα βοηθούσαν σε αυτό το σενάριο είναι το Character Strengths Survey, το The Enneagram, το Myers-Briggs, το DiSC 5-Minute Personality Test και πολλά άλλα.

Remote Friday Feeling

Τις Παρασκευές, όλοι στο γραφείο είναι απασχολημένοι κάνοντας σχέδια για το Σαββατοκύριακο, αλλά οι απομακρυσμένες ομάδες συνήθως αποκόπτονται από τέτοιες δραστηριότητες. Οι δραστηριότητες την Παρασκευή της Εικονικής Διασκέδασης επιτρέπουν στους συνομηλίκους να αλληλεπιδρούν και να χαλαρώνουν από απόσταση.

Η πολιτική της μη διεξαγωγής συναντήσεων τις Παρασκευές αναμφίβολα θα ανακουφίσει ένα μέρος του φόρτου του προσωπικού σας.

Μπορούμε πάντα να παραγγείλουμε μεσημεριανό γεύμα από κοντινά εστιατόρια, να το παραδώσουμε στα σπίτια των εργαζομένων και στη συνέχεια να βάλουμε την ομάδα να συνδεθεί και να φάμε μαζί.

Έτσι, το να γευματίσουμε μαζί και να περάσουμε καλά μιλώντας είναι αρκετά νοητό. Η ομάδα μπορεί να συνδεθεί με trivia παμπ μετά το μεσημεριανό γεύμα. Μπορείτε όλοι να το απολαύσετε εικονικά χωρίς να βγείτε έξω.

Μια εικονική συνεδρία για διατάσεις ή για αερόμπικ θα ανέβαζε τη διάθεση σας την Παρασκευή. Η διάθεση της Παρασκευής θα μείωνε το άγχος της πολυάσχολης δουλειάς της εβδομάδας και θα φωτίσει την ατμόσφαιρα.

Εργάζεστε εξ αποστάσεως και περιστασιακά το βρίσκετε απομονωμένο και δεν έχετε ευκαιρίες να επικοινωνήσετε οτιδήποτε εκτός του πεδίου εργασίας σας; Οι απομακρυσμένες ομάδες μπορεί να ξεκινήσουν μια συνεδρία που δεν αφορούσε το προφίλ εργασίας ή την επικοινωνία τους εντελώς έξω από το εύρος εργασίας τους.

Μια μεταστροφή άσχετη με την εργασία θα ήταν αναμφίβολα φρέσκια στις μέρες των απομακρυσμένων εργαζομένων. Ακόμη και ένα τέτοιο εργαστήριο θα βοηθούσε το προσωπικό να μοιραστεί τα φανταστικά νέα που του είχαν συμβεί.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε ένα Apple HomePod ως ενδοεπικοινωνία

Ό,τι κι αν είναι, η ανακοίνωση θετικών πληροφοριών μπορεί να είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να ξεκινήσετε μια συζήτηση και να φέρετε τις ομάδες κοντά καθώς συγχαίρουν η μία την άλλη για μικροσκοπικές νίκες.

Όταν όλοι είναι φυσικά παρόντες στο γραφείο, πέφτουμε στο γραφείο ενός συναδέλφου για να συζητήσουμε εάν χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα. Αλλά εάν εργαζόμαστε εξ αποστάσεως, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε πολλά SaaS για τα γραφεία σας, όπως το Slack, το Zoho Cliq, το Discord, το Flock, το Fleep, το Asana και πολλά άλλα, για να το πετύχουμε.

Τέτοιες συνομιλίες που δεν σχετίζονται με την εργασία θα μειώσουν το άγχος των εργαζομένων και θα βοηθήσουν στην πιο εντυπωσιακή απομακρυσμένη συγκρότηση ομάδας, επειδή οι άνθρωποι κουράζονται από καθημερινές δραστηριότητες, κυρίως εάν εργαζόμαστε εξ αποστάσεως.

Ορίστε φιλικές προκλήσεις

Περιστασιακά, οι προκλητικές δραστηριότητες θα διακόψουν τη νοοτροπία της καθημερινής εργασίας. Οι φιλικές εικονικές προκλήσεις θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για τους απομακρυσμένους υπαλλήλους να παραμείνουν συνδεδεμένοι και να ανανεώσουν τις σκέψεις τους.

Μια εξαιρετική μέθοδος για να ξεκινήσετε είναι μια πρόκληση φυσικής κατάστασης. Τέτοιες δραστηριότητες όχι μόνο θα ενθαρρύνουν κάποιο διασκεδαστικό ανταγωνισμό αλλά και θα βελτιώσουν την ευημερία. Ξεκινήστε με εφαρμογές όπως MapMRun, Stridekick, MoveSpring και MyVirtualMission.

Από αυτή την άποψη, οι προκλήσεις εικονικών παιχνιδιών θα ήταν επίσης επωφελείς και το ClasofClans θα ήταν ένα φανταστικό μέρος για να ξεκινήσετε.

Άλλες διαδικτυακές προκλήσεις που θα ενθουσίαζαν τις απομακρυσμένες ομάδες είναι:

Πρόκληση σχεδίασης με δεμένα μάτια, Πρόκληση Προσπαθήστε να μην γελάσετε, Πρόκληση Alphabet, Πρόκληση Ice Bucket, Guess the Lyric Challenge κ.λπ.

Οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες θα επωφεληθούν από τις μαθησιακές προκλήσεις. για παράδειγμα, η απόκτηση μιας πιστοποίησης μπορεί να ανταμειφθεί με αποζημίωση ή άλλη αναγνώριση.

Φιλοξενία εργαστηρίων και μαθημάτων εξ αποστάσεως

Αν πραγματοποιούνταν διασκεδαστικά εικονικά σεμινάρια, εικονική stand-up κωμωδία και εργαστήρια αφήγησης από απόσταση, οι ομάδες που εργάζονταν εξ αποστάσεως θα ενθουσιάζονταν περισσότερο.

Καλό θα ήταν να παρέχετε ελκυστικά και μη επαγγελματικά διαδικτυακά εργαστήρια τομέα που θα ζωντάνευαν και θα ελκύσουν τις απομακρυσμένες ομάδες.

Μπορείτε να προσλάβετε έναν εικονικό stand-up κωμικό από τις εκδηλώσεις του Kabloom για να διασκεδάσει τους απομακρυσμένους εργάτες σας.

Ακόμη και εταιρείες μπορούν να διοργανώσουν διαγωνισμούς για σπιτικά γεύματα όπου οι εργαζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν και να επιδείξουν τις δεξιότητές τους.

Η ανάπτυξη μιας ισχυρής απομακρυσμένης ομάδας που προωθεί τη συνεργασία και ενισχύει το ηθικό των εργαζομένων απαιτεί τέτοιες μη εργασιακές εκδηλώσεις.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε το εργαστήριο, η πλατφόρμα SessionLab θα ήταν εξαιρετική για τη χρήση των προκατασκευασμένων προτύπων τους.

Με βάση τη διαθεσιμότητα των απομακρυσμένων ομάδων, μπορείτε να κάνετε κράτηση για τις εταιρικές εικονικές κωμικές εκπομπές μέσω του LaughterLounge. Αν ψάχνετε για εκδηλώσεις μουσικής κωμωδίας, η χρήση του laughevents είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Διοργανώστε τις κοινές συνεδρίες διαλογισμού

Δεδομένου ότι οι άνθρωποι εργάζονται εξ αποστάσεως και ως εκ τούτου επιλέγουν τα προγράμματά τους, είναι δύσκολο να σταματήσουν και να κάνουν ένα διάλειμμα, επηρεάζοντας αρνητικά τους εργαζόμενους μακροπρόθεσμα.

Για να ξεπεραστούν τέτοια εμπόδια μεταξύ των απομακρυσμένων υπαλλήλων, μπορούν να προωθηθούν κοινές συνεδρίες διαλογισμού μεταξύ απομακρυσμένων ομάδων για να αναζωογονηθούν οι εργαζόμενοι.

Εάν θέλετε το προσωπικό σας να κάνει ένα τακτικό διάλειμμα από το απαιτητικό πρόγραμμά του, ενθαρρύνετέ το κάνοντας συνεδρίες διαλογισμού που μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι ταυτόχρονα.

Τα μαθήματα διαλογισμού Udemy είναι διαθέσιμα για άτομα που μερικές φορές θέλουν να διαλογιστούν ιδιωτικά.

Μαζί με την προσεκτική αναπνοή ή τον διαλογισμό, άλλα θέματα που μπορεί να συζητηθούν κατά τη διάρκεια αυτής της συνεδρίας περιλαμβάνουν συμβουλές καλής υγείας και διατροφής, συμβουλές γενικού τρόπου ζωής κ.λπ.

Οι συνεδρίες εταιρικής διαμεσολάβησης πραγματοποιούνται σε διάφορες πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Mindfulleader, Headspace, Mindful και άλλων.

Εικονικές συζητήσεις

Με διάφορα επίπεδα εξειδίκευσης, μια εικονική συνεδρία συζήτησης θα επιτρέψει σε απομακρυσμένες ομάδες να οικοδομήσουν ζωτικής σημασίας διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Οι εικονικές συζητήσεις περιλαμβάνουν συνεδρίες που εισάγουν νέες ιδέες, θέματα και συζητήσεις που μπορούν να διασκεδάσουν τους υπαλλήλους και να τους κάνουν να αισθάνονται περισσότερο ως μέλη απομακρυσμένων ομάδων.

  Πώς να αποκτήσετε το Robux εύκολα και δωρεάν

Ακόμη και οι μίνι συζητήσεις θα βοηθούσαν τις ομάδες που κάθονται μακριά η μία από την άλλη να δημιουργήσουν καλή επικοινωνία.

Η εικονική συζήτηση μπορεί να διεξαχθεί μεταξύ ομάδων ή μεταξύ ομάδων εργαζομένων για τα πιο εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα εικονικά επιχειρήματα μπορούν να ξεκινήσουν για οποιοδήποτε θέμα, όπως η καλύτερη πίτσα, το μοκτέιλ, το κοκτέιλ, το παιχνίδι ή η ανάγνωση, τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου, η τεχνολογία, οι ωκεανοί ή τα δάση κ.λπ.

Ταυτόχρονα, οι εικονικές συζητήσεις μεταξύ νεοεισερχόμενων ή ασκουμένων για να συζητήσουν θέματα τεχνολογίας, λεπτομέρειες έργου κ.λπ., θα βελτιώσουν τις δεξιότητές τους.

Slack Extensions

Είναι μια εξαιρετική ιδέα να βρίσκετε χρόνο για να μοιραστείτε μαζί μας όταν δεν εργαζόμαστε επειδή είμαστε όλοι συνδεδεμένοι εξ αποστάσεως και είναι μια καταπληκτική ευκαιρία να μάθετε ο ένας για τα ενδιαφέροντα του άλλου.

Αυτά τα διασκεδαστικά κανάλια Slack είναι μερικές φορές οι καλύτερες ιδέες για τη δημιουργία ομάδας και τα πιο εύκολα στη διαχείριση, επειδή οι απομακρυσμένοι συνάδελφοι χρειάζονται την ευκαιρία να μιλήσουν χαλαρά σε γραφεία, περάσματα ή καφετέριες.

Αυτά τα κανάλια μπορούν να είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να συνδεθείτε με συναδέλφους που εργάζονται εξ αποστάσεως, να μάθετε για κοινά ενδιαφέροντα και χόμπι και να μοιραστείτε χαριτωμένες φωτογραφίες μελών της οικογένειας, κατοικίδιων ζώων και σπιτικά γεύματα.

Παρακάτω είναι μερικές ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μπορούν εύκολα να ενσωματωθούν στο Slack:

 • GIPHY: Η καλύτερη διαδικτυακή πηγή για τα νεότερα και καλύτερα κινούμενα αυτοκόλλητα και GIF.
 • Simple Poll: Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν σε απλές δημοσκοπήσεις.
 • Foursquare: Βρείτε τις πιο απίστευτες τοποθεσίες για φαγητό, ποτό ή παρέα γρήγορα χρησιμοποιώντας το Foursquare, όλα μέσα από το Slack.
 • Tic-Tac-Toe: Αν θέλετε να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα και να παίξετε μερικά παιχνίδια, το Tic-Tac-Toe είναι η καλύτερη επιλογή.
 • Rock-Paper-Scissors: Κάνει το παιχνίδι στο Slack απλό και γρήγορο.
 • Digg: Θα αρκεί η ανάγκη σας να παραμένετε ενημερωμένοι για τις τοπικές εκδηλώσεις, προσφέροντας καλά επιλεγμένο περιεχόμενο από την προτιμώμενη πηγή μέσων.
 • Donut: Το Donut είναι μια επέκταση Slack που ταιριάζει αυτόματα με τους συναδέλφους σας, ώστε να μπορούν να προγραμματίσουν μια βιντεοκλήση διάρκειας 30 λεπτών.

Χαλαρώστε το σώμα σας με τη γιόγκα

Μια άλλη δραστηριότητα που μπορεί να ενώσει ανόμοιες απομακρυσμένες ομάδες και να ενθαρρύνει την αρμονία μεταξύ του μυαλού και του σώματος είναι η γιόγκα. Τίποτα δεν συγκεντρώνει αγχωμένους, μοναχικούς επαγγελματίες που κάθονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες όπως μια συνεδρία γιόγκα.

Η πραγματοποίηση συνεδριών με υπαλλήλους που δεν συνεργάζονται ή που μόνο σπάνια διασταυρώνονται μπορεί να το κάνει λίγο πιο διακριτικό.

Άλλες δραστηριότητες, όπως ο χορός και η αεροβική γυμναστική, μπορούν να συνδυαστούν για να έχουν μια έκρηξη και να αφήσουν το προσωπικό να αισθάνεται εντελώς αναζωογονημένο.

Διατίθενται πολυάριθμες εικονικές πλατφόρμες ή εφαρμογές γιόγκα, όπως Gaiam, Dailyyoga (την οποία απολαμβάνουν εκατομμύρια άνθρωποι), GloYoga, 5MinuteYoga κ.λπ.

Το Sosparty προσφέρει σε εταιρικούς πελάτες εβδομαδιαίες εικονικές συνεδρίες γιόγκα.

Πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης δημιουργίας ομάδας

Ακολουθούν μερικά πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης δημιουργίας ομάδας:

Όταν μια ικανή ομάδα περιβάλλει έναν υπάλληλο, δημιουργείται ένα σύστημα υποστήριξης. Εάν γνωρίζουν ποιος ακούει, θα αισθάνονται πιο σίγουροι και θα είναι καλύτερα εξοπλισμένοι για να εκφράσουν τις ιδέες τους.

Δεδομένου ότι η απομακρυσμένη εργασία μπορεί μερικές φορές να είναι απομονωμένη και μοναχική, η καλλιέργεια ενός αισθήματος κοινότητας μπορεί να βοηθήσει να ανυψώσει τα πνεύματα και να κάνει τους ανθρώπους πιο ευτυχισμένους όταν τα πράγματα είναι δύσκολα.

Οι εργαζόμενοι μπορεί να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά για θεαματικά επιτεύγματα όταν κατανοούν πραγματικά τους συνομηλίκους και τις δυνατότητές τους.

Μια ισχυρή εταιρική κουλτούρα μπορεί να αναπτυχθεί σε μεγάλο βαθμό μέσω της δημιουργίας ομάδας. Μπορείτε να ενισχύσετε την εσωτερική και την εξωτερική επικοινωνία δημιουργώντας μια επιχειρηματική κουλτούρα, κυρίως εάν εργάζεστε εξ αποστάσεως.

Τελικές Λέξεις

Ακόμα κι αν προσπαθήσουμε, δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν ρομπότ. θα μας στοιχειώνει μετά από λίγο αφού είμαστε άνθρωποι. Μέσα από πολυάριθμες μελέτες, έχει καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα. Τόσες πολλές επιχειρήσεις, από μικρές νεοφυείς επιχειρήσεις έως μεγάλες εταιρείες, αναζητούν τρόπους να διασκεδάσουν τους απομακρυσμένους υπαλλήλους τους.

Ο κατάλογος των δραστηριοτήτων για την ανάπτυξη μιας απομακρυσμένης ομάδας είναι άπειρος. Το κλειδί είναι να αναζητήσετε νέους, δημιουργικούς τρόπους για να συνδέσετε το απομακρυσμένο προσωπικό σας, να μείνετε σε επαφή και να καλλιεργήσετε μια θετική ατμόσφαιρα εργασίας.

Στη συνέχεια, μπορείτε να ελέγξετε τις εφαρμογές για να διευκολύνετε την εργασία στην εργασία από το σπίτι.