13 Ultrawide οθόνες για αγορά τώρα

Τα τελευταία χρόνια, μια μεγάλη ποικιλία από εντυπωσιακές οθόνες υπολογιστών που κόβουν την ανάσα υπερευρυγώνια είναι διαθέσιμη στην αγορά.

Προορίζονται να παρέχουν στους χρήστες σε επαγγελματικά γραφεία, κατασκευαστές βίντεο και παίκτες μια πιο εκτεταμένη και καθηλωτική προοπτική, η οποία μπορεί να φέρει εντυπωσιακές εικόνες ή απλώς μεγαλύτερο χώρο εργασίας.

Τα μεγέθη των πάνελ για εξαιρετικά ευρεία οθόνη μπορεί να φτάσουν έως και τις 49 ίντσες όταν μετρώνται στη διαγώνιο. Το Ultrawide χαρακτηρίζεται από το ότι έχουν μεγαλύτερο πλάτος σε σύγκριση με το ύψος τους. Αυτή η πρόσθετη οριζόντια περιοχή οθόνης μπορεί να είναι χρήσιμη σε διάφορα περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένου του επαγγελματικού κόσμου και του κόσμου των παιχνιδιών και του κόσμου της παραγωγικότητας.

Είτε ασχολείστε με τα παιχνίδια, την επεξεργασία βίντεο ή την παραγωγικότητα, θα βρείτε τη σωστή οθόνη υπερευρείας οθόνης σε αυτήν τη λίστα.

Ποιος είναι ο σκοπός των Ultrawide Monitors;

Οι οθόνες Ultrawide είναι μεγάλες οθόνες ευρείας οθόνης που διαθέτουν μέγιστη παραγωγικότητα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να τοποθετήσετε δύο ή και πολλά παράθυρα δίπλα-δίπλα σε μια μεμονωμένη οθόνη προβολής μόνο με μια ρύθμιση πολυοθόνης.

Είναι λογικό ότι ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει 8 ώρες κάθε μέρα κοιτάζοντας μια οθόνη κάποιου είδους. Επομένως, λαμβάνοντας υπόψη πόσο χρόνο ξοδεύουμε με τα gadget μας, είναι λογικό ότι θα θέλαμε μια κορυφαία οθόνη για να μας κάνει συντροφιά.

Ποιες είναι οι περιπτώσεις χρήσης της χρήσης ultrawide οθονών;

Smooth Gaming σε οθόνη ultrawide

Πολλά από τα λογισμικά παιχνιδιών προσφέρουν παιχνίδια σε εξαιρετικά ευρεία οθόνη. Εάν σκοπεύετε να παίξετε παιχνίδια σκοποβολής, βιντεοπαιχνίδια και εξαιρετικά παιχνίδια στρατηγικής, υπάρχει καλύτερη προοπτική του πεδίου όταν χρησιμοποιείτε μια οθόνη υπερευρείας οθόνης. Αυτό σας δίνει το πάνω χέρι όταν εργάζεστε με παιχνίδια σκοποβολής πρώτου προσώπου. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε αυτήν την επιλογή σε πολλές ρυθμίσεις προοπτικής, δίνοντάς σας μεγαλύτερη ευελιξία όταν παίζετε μεγάλα παιχνίδια στρατηγικής.

Ανάλυση και έρευνα εγγράφων

Η τεχνολογία επιτρέπει πλέον σε συγγραφείς και ερευνητές να εμφανίζουν πολλές καρτέλες ταυτόχρονα σε εξαιρετικά ευρεία οθόνη. Αυτό προάγει μια πλήρη ροή εργασίας χωρίς να χάνεται χρόνος για εναλλαγή μεταξύ καρτελών ή προγραμμάτων. Αυτό γίνεται εφικτό από ανεξάρτητα πλήκτρα πρόσβασης και τη δυνατότητα μεταφοράς των παραθύρων της οθόνης.

Περισσότερος χώρος οθόνης

Με 33 φορές περισσότερο χώρο στην οθόνη ή διπλό, έχετε περισσότερο χώρο για την επιφάνεια εργασίας ή τον χώρο εργασίας σας. Πολύ πρακτικό για το γραφείο σας εάν το περιβάλλον εργασίας σας περιλαμβάνει κείμενο, εικόνες ή αρχεία υπολογιστικών φύλλων. Το Ultrawide είναι επίσης χρήσιμο για γραφικό σχεδιασμό ή για οπτικές επεξεργασίες. Μπορείτε να δείτε περισσότερα από την περιοχή στην οποία εργάζεστε, να έχετε περισσότερο χώρο παραθύρου για γράψιμο ή επεξεργασία, ακόμη και τα εργαλεία σας είναι εύκολα προσβάσιμα, αλλά μπορείτε να τα διπλώσετε όταν δεν υπάρχει κανείς.

Multitasking

Πολλές οθόνες υπερευρείας οθόνης διαθέτουν λογισμικό διαχωρισμένης οθόνης ή μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να χωρίσετε την οθόνη σε δύο ή περισσότερα μέρη. Μπορείτε να επιλέξετε να τα χρησιμοποιήσετε όλα ταυτόχρονα ή για μεγάλα τμήματα της οθόνης σας κάθε φορά. Μερικές φορές ένα πρόγραμμα με διαφορετικό όνομα σε αυτό είναι ενσωματωμένο και μερικές φορές χρειάζεται να προστεθεί ξεχωριστά.

  Πώς να αλλάξετε τη μέθοδο πληρωμής της Apple

Αυτόματη κλιμάκωση εικόνας και παρακολούθηση ταινιών

Όταν έχετε ρυθμίσει την οθόνη σας όπως απαιτείται, χρησιμοποιείτε αμέσως όλα τα προγράμματά σας χωρίς να κλιμακώσετε το λογισμικό. Αυτό υποδηλώνει ότι δεν πρέπει να ρυθμίσετε τίποτα που απαιτεί από τα προγράμματά σας να προσαρμόζονται στην αναλογία διαστάσεων 21:9 της υπερευρείας οθόνης σας. Οι κινηματογραφικές ταινίες φαίνονται επίσης πολύ καλύτερες από ό,τι σε μια υπερευρεία οθόνη. Αυτή η μορφή ταινίας δεν σας επιτρέπει να βλέπετε μαύρες γραμμές πάνω και κάτω από τα βίντεο στην οθόνη.

Λειτουργία προγραμματισμού υπολογιστών

Η σύγχρονη γενιά κωδικοποιητών και προγραμματιστών ευνοεί επίσης γενικά τις υπερευρυγώνιες οθόνες, καθώς προσφέρουν επιπλέον χώρο οθόνης. Επιπλέον, οι προγραμματιστές μπορούν να κάνουν πολλαπλές εργασίες ανοίγοντας πολλά παράθυρα ή εφαρμογές σε οθόνες υπερευρείας εμβέλειας.

Ποια είναι μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε μια οθόνη ultrawide;

  • Το μέγεθος της οθόνης είναι η πιο σημαντική προοπτική.
  • Πιθανότατα για επαγγελματικές ή επαγγελματικές ανάγκες, είναι καλύτερο να προχωρήσετε με μια οθόνη ultrawide.
  • Η οθόνη θα πρέπει να έχει δυνατότητα τοποθέτησης στον τοίχο.
  • Ο προϋπολογισμός είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε οθόνες υπερευρείας εμβέλειας.

Καμπύλη Ultrawide οθόνη LG 34 ιντσών

Αυτή η οθόνη παιχνιδιών LG 34WP65C-B 32 ιντσών σάς επιτρέπει να μεταβείτε απρόσκοπτα από τις εργασιακές σας δραστηριότητες της LG στο gaming. Αυτή η οθόνη συνδυάζει την τεχνολογία AMD Radeon FreeSync με ρυθμό ανανέωσης 160 Hz, μείωση θολώματος κίνησης 1 ms και δυναμικό συγχρονισμό δράσης για γρήγορο παιχνίδι χωρίς σκίσιμο.

Η ακριβής ανάλυση VA (3440×1440) με sRGB 99% HDR, 3 πλευρές σχεδόν χωρίς περίγραμμα και εκπληκτική οθόνη 31,5 ιντσών (80,1 cm) συνδυάζονται για μια εξαιρετική, καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού. Επιπλέον, η εξαιρετικά λεπτή στεφάνη στις τρεις πλευρές αυτής της βελτιωμένης οθόνης οθόνης παρέχει μια σχεδόν περιοχή προβολής χωρίς περιθώρια χωρίς απόσπαση της προσοχής από την εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Καμπύλη UltraWide οθόνη LG 29 ιντσών

Η οθόνη LED 29 ιντσών LG (2560 x 1080) ανάλυση είναι ένα πρώτης τάξεως και ανθεκτικό προϊόν για τους λάτρεις των γραφικών με ορισμένα προνόμια gaming. Η τεχνολογία IPS (In-Plane Switching) της οθόνης δείχνει την αποτελεσματικότητα των οθονών υγρών κρυστάλλων. Ως αποτέλεσμα, οι χρόνοι απόκρισης μειώνονται, τα χρώματα φαίνονται αληθινά και οι χρήστες είναι πλέον ελεύθεροι να παρακολουθούν την οθόνη από οποιαδήποτε γωνία.

Μια δυνατότητα ελέγχου επί της οθόνης της οθόνης LED τοποθετεί άνετα μια μεγάλη ποικιλία σημαντικών ρυθμίσεων οθόνης σε ένα βολικό παράθυρο για γρήγορη πρόσβαση. Η ένταση, η φωτεινότητα, οι προεπιλογές λειτουργίας εικόνας, ο διαχωρισμός οθόνης 2.0, ο ρυθμός ανανέωσης 75 Hz, κ.λπ., μπορούν πλέον να αλλάξουν με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού.

Ο φωτισμός του εξοπλισμού οθόνης θα είναι λιγότερο μπλε για να μετριάσει την κόπωση των ματιών, μαζί με τη βέλτιστη απόχρωση για ανασκόπηση. Χρησιμοποιώντας ένα γρήγορο πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να δείτε πιο εύκολα την οθόνη του υπολογιστή σας με μια ματ οθόνη.

SAMSUNG Ultrawide Monitor 34 ιντσών

Αν ψάχνετε για μια κυρτή οθόνη που θα καλύψει όλες τις ανάγκες ψυχαγωγίας σας, αυτή η οθόνη SAMSUNG WQHD είναι μια εξαιρετική επιλογή. Αυτή η κυρτή οθόνη ευρείας οθόνης διαθέτει ρύθμιση ύψους ανάλυσης (3440 x 1440p), ενσωματωμένα ηχεία και δυνατότητες τοποθέτησης στον τοίχο. Έτσι, μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε την οθόνη σύμφωνα με τις εργασιακές σας ανάγκες.

Το AMD FreeSync συγχρονίζει τον ρυθμό ανανέωσης γραφικών της οθόνης σας με οθόνες gaming εξαιρετικά ευρείες για να βελτιώσει την εμπειρία παιχνιδιού σας. Οι επαγγελματίες συχνά προτιμούν αυτήν την τεχνολογία εάν είστε μανιώδεις παίκτες. Η ευρεία γωνία θέασης σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κυρτή οθόνη άνετα στη δουλειά, στο παιχνίδι ή στη μελέτη. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει δυνατότητες πολλαπλών εργασιών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το στοιχείο για να καλύψετε μια μεγάλη ποικιλία από τις ανάγκες του οργανισμού σας.

  Μπορούν πραγματικά οι αρχές επιβολής του νόμου να εντοπίσουν κάποιον με μια διεύθυνση IP;

Οθόνη LG 34 ιντσών WQHD UltraWide

Αυτή η οθόνη LG WQHD Ultrawide έρχεται με κυρτή υπερευρεία οθόνη 21:9. Αυτές οι ειδικές εκθέσεις αναδεικνύουν αυτές τις πιεσμένες οθόνες ως εξαιρετικές λειτουργίες πολλαπλών εργασιών, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικά ευρείας οθόνης 34 ιντσών, της διαίρεσης 4 οθονών, της ομοιότητας με Mac, της διπλής σύνδεσης και της συγκλονιστικής οθόνης Full HD 1080p IPS. Το flaunting είναι συνεπές με τους τόνους ζωής για την εκτέλεση διαφόρων εργασιών και το ζωντανό παιχνίδι με τονισμένα σημεία όπως ο ρυθμός ανανέωσης 75 Hz.

Η κυρτή οθόνη σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εύκολα αυτήν την επιφάνεια εργασίας σε γραφεία, σχολεία ή εγκαταστάσεις τυχερών παιχνιδιών λόγω της σειράς εξαιρετικών χαρακτηριστικών της. Για παράδειγμα, μπορείτε να εμφανίσετε την οθόνη, το υπολογιστικό φύλλο και άλλα προγράμματα του φορητού υπολογιστή σας ταυτόχρονα σε αυτήν τη συσκευή. Έτσι, μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε σε αυτήν την οθόνη για παραγωγικές ενέργειες.

SAMSUNG 49 ιντσών Gaming Monitor

Ο χαρακτηρισμός αυτής της οθόνης ως οθόνη παιχνιδιών αντικουλτούρας υποδηλώνει ότι η Samsung δεν έχει στοχεύσει αυτήν την οθόνη στην αγορά παιχνιδιών για να αποκλείσει άλλους κλάδους. Αυτή η οθόνη πλάτους 49 ιντσών φαίνεται να είναι κατάλληλη για επαγγελματίες που χρησιμοποιούν συχνά λογισμικό CAD και απόδοσης.

Ο χρόνος απόκρισής του είναι μικρότερος από 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου, γεγονός που ανανεώνει τις εικόνες γρήγορα, καθιστώντας το μια εξαιρετική πλατφόρμα gaming. Απολαύστε την υπόλοιπη εμπειρία παρακολούθησης με την ποιότητα της οθόνης σε ανάλυση (3440 × 1440) με πλήρη υψηλή ευκρίνεια. Ο σχεδιασμός της οθόνης του υπολογιστή λειτουργεί καλά με οποιοδήποτε δωμάτιο σε συχνότητα 276 Hz.

Οι οθόνες της Samsung είναι όλες σχεδιασμένες πολύ καλά, ώστε να είναι εύκολο να συνδέσετε την οθόνη με οποιαδήποτε συσκευή. Τα λεπτά πλαίσια κάνουν τις ακόμα μικρότερες οθόνες να φαίνονται καθαρές και ευκρινείς. Μην ξεχνάτε να λαμβάνετε υπόψη τις οθόνες τόσο σε μέγεθος όσο και σε ανάλυση.

ASUS ROG Strix 34″ Ultra-wide gaming Monitor

Το Asus ROG Strix (3440 x 1440) έχει σχεδιαστεί για οθόνες παιχνιδιών που προσφέρουν πλούσια χρώματα και αντίθεση. Βελτιώνει την εμπειρία παιχνιδιού για επαγγελματίες παίκτες. Η υδρόφοβη επίστρωση αποσβένει το φως και αποτρέπει τις αντανακλάσεις. Οι μοναδικά σχεδιασμένοι πλαϊνοί μεντεσέδες βελτιώνουν τη θέση της οθόνης και την εμπειρία χρήστη. Έχετε επίσης ευέλικτη συνδεσιμότητα με το DisplayPort.

Το κανάλι USB Type-C μπορεί να υποστηρίξει μετάδοση βίντεο DisplayPort. Μπορεί να χρησιμεύσει ως διανομέας USB, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε τη συσκευή σας με τα ενσύρματα περιφερειακά σας με μια εγκατάσταση χωρίς ακαταστασία. Επιπλέον, διαθέτει συμβατότητα G-SYNC, παρέχοντας μια απρόσκοπτη, χωρίς σχίσιμο εμπειρία εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιώντας μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης.

Asus ROG Strix XG49VQ 49″ Curved Gaming FreeSync

Η καμπύλη οθόνη Asus ROG Strix εμφανίζει 400 πιστοποιημένες κινηματογραφικές χρωματικές επιδόσεις με κάλυψη 90 DCI-P3, εξασφαλίζοντας υψηλή χρωματική αντίθεση. Επιπλέον, η οθόνη είναι έτοιμη με ρυθμιζόμενη λειτουργικότητα ύψους και διαθέτει επίσης βάση Vesa, ώστε να βρίσκετε πάντα την ιδανική θέση θέασης.

Επιπλέον, έρχεται με ανάλυση 3840 x 1080. Διαθέτει κυρτή εξαιρετικά ευρεία οθόνη 1800R με ρυθμό ανανέωσης 144Hz. Το FreeSync 2 HDR (προορίζεται παγκοσμίως για την ενεργοποίηση περιεχομένου HDR χρησιμοποιώντας μια συμβατή πηγή) χρησιμοποιείται για να παρέχει καθηλωτικό παιχνίδι αρκετά ομαλό ώστε να εξαλείφει το τρεμόπαιγμα και την καταπόνηση των ματιών.

Η τεχνολογία Asus Eye Care ελαχιστοποιεί την κούραση και τις παθήσεις των ματιών φιλτράροντας περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης και καταστέλλοντας το φωτεινό μπλε φως του φόντου.

LG UltraWide 29 ιντσών

Η οθόνη UltraWide 29 ιντσών QHD LG (2560 x 1080) είναι εξαιρετική για προβολή οποιουδήποτε βίντεο ή παιχνιδιού. Αυτή η οθόνη επιτρέπει την παρακολούθηση μεγάλων ποσοτήτων πλάνα και τη δημιουργία επαγγελματικών ταινιών. Επιπλέον, για να συμμορφώνεται πλήρως με το όραμα του δημιουργού περιεχομένου, αυτή η οθόνη είναι συμβατή με το βιομηχανικό πρότυπο HDR10.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τον χώρο εργασίας διαχωρίζοντας ή προσαρμόζοντας τις βασικές επιλογές οθόνης με λίγα μόνο κλικ του ποντικιού. Ελαχιστοποιήστε τον λανθάνοντα χρόνο με το Dynamic Action Sync, ώστε οι παίκτες να μπορούν να καταγράφουν κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Η βάση με ένα κλικ διευκολύνει την τοποθέτηση χωρίς άλλο εξοπλισμό και προσαρμόζει ευέλικτα το ύψος και την κλίση της οθόνης για να επιλέξετε τη βέλτιστη θέση.

  Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα MyColor GTK

Καμπύλη οθόνη WQHD Acer Nitro 34″

Η ευρεία οθόνη υπολογιστή Acer 34 ιντσών με καμπύλη Full HD LED με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, με μοντέρνα ποιότητα και οικονομικά προσιτή τιμή, είναι μια εξαιρετική επιλογή για οτιδήποτε μπορεί να τη χρησιμοποιήσει ο χρήστης, από παιχνίδια μέχρι επιχειρήσεις. Επιπλέον, η οθόνη διαθέτει υποστήριξη AMD FreeSync, η οποία συγχρονίζει γρήγορα τους ρυθμούς ανανέωσης της οθόνης με τον ρυθμό της κάρτας βίντεο.

Ο χρόνος απόκρισής του είναι μικρότερος από 4 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Αυτό σημαίνει ότι η οθόνη ανανεώνει γρήγορα τις εικόνες, καθιστώντας την εξαιρετική πλατφόρμα gaming. Εκτιμήστε την υπόλοιπη εμπειρία παρακολούθησής σας με την ευκρίνεια της οθόνης σε στοχαστική ανάλυση (3440 x 1440) με πλήρη υψηλή ευκρίνεια. Η απλή σχεδίαση αυτής της συγκεκριμένης οθόνης υπολογιστή ταιριάζει απόλυτα με κάθε ατμόσφαιρα γραφείου και η εξαιρετική εργονομία της σάς επιτρέπει να την προσαρμόσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Dell Ultrawide Monitor 34 ιντσών, WQHD

Επεκτείνετε τις δυνατότητές σας σε ακραίο βαθμό με αυτήν την οθόνη υπερευρείας Dell 34 ιντσών. Εργαστείτε άνετα με τις επιλογές ρύθμισης κλίσης, περιστροφής και ύψους που υπάρχουν σε αυτό. Η αποτελεσματικότητα πολλαπλών εργασιών επιτυγχάνεται με τη χρήση δύο πηγών υπολογιστή με ενσωματωμένες λειτουργίες Picture-by-Picture και πληκτρολόγιο, βίντεο και ποντικιού (KVM).

Βελτιστοποιήστε την άνεση των ματιών με μια οθόνη χωρίς τρεμόπαιγμα και διαμορφώστε το Comfort View, μια λειτουργία που μειώνει τις επιβλαβείς εκπομπές μπλε φωτός. Η οθόνη έχει διάσταση 3440 × 1440 pixel και ανανεώνεται στα 60 Hz.

Καμπύλη οθόνη παιχνιδιών AOC 34″ UltraWide

Οθόνη της σειράς AOC Gaming G2 με οθόνη VA 3440 x 1440 εξαιρετικά ευρείας ανάλυσης Quad Full HD. Ο σχεδιασμός χωρίς πλαίσιο 3 όψεων με καμπυλότητα 1500R για καθηλωτικό παιχνίδι και ψυχαγωγία. Παρέχει ευρείες γωνίες θέασης και λαμπρές έγχρωμες οθόνες άνω των 115 ιντσών 2 sRGB και 98 ιντσών 2 κάλυψης χρωματικής γκάμας Adobe RGB.

Ο ρυθμός ανανέωσης 144 Hz με την τεχνολογία Adaptive-Sync για ανταγωνιστική ακτίνα καμπύλης παιχνιδιού 1500 mm είναι ο προκάτοχός σας.

BenQ EX3501R Ultrawide Curved Monitor Gaming

Η Ultrawide Curved Gaming Monitor BenQ EX3501R ενεργοποιεί το USB Type-C. Επιτρέπει επίσης την παράδοση βίντεο SuperSpeed ​​USB 2.0 και επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων σε ταχύτητες έως και 1000mbps σε ένα μόνο καλώδιο, HDMI, DisplayPort και πληκτρολόγιο USB 3.1.

Γρηγορότερος από έναν ρυθμό ανανέωσης 1000 Hz, αυτή η οθόνη σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της απόδοσης με την τεχνολογία συνδεσιμότητας ασύγχρονης οθόνης LCD. Είναι μια καθηλωτική καμπύλη οθόνη 35 ιντσών με μεγάλη πανοραμική οθόνη και ανάλυση 3440 x 1440 που προσφέρει αναλογία διαστάσεων 21:9 και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο. Έτσι, μπορείτε να πείτε ότι είναι μια εξαιρετικά ευρεία οθόνη με πολλά να προσφέρει.

LG 34WN80C-B UltraWide Monitor

Η οθόνη UltraWide LG 34WN80C-B διαθέτει σύνδεση τύπου C συμβατή με HDR10. Υποστηρίζει τη χρωματική γκάμα sRGB 99. Η οθόνη προσαρμόζεται σε ύψος και κλίση.

Μπορείτε να προσαρμόσετε τη σχετική θέση της βασικής συσκευής εισόδου διαχωρίζοντας ή αλλάζοντας ορισμένες από τις ρυθμίσεις της, αν θέλετε. Μεγιστοποιήστε την ευκολία του Dynamic Action Sync για να διασφαλίσετε ότι οι παίκτες μπορούν να καταγράφουν κάτι στιγμή προς στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Η βάση με ένα κλικ βοηθά στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών χωρίς την ανάγκη πρόσθετου εξοπλισμού. Προσαρμόζει το ύψος της οθόνης και την κλίνει στο βέλτιστο ύψος για καθημερινή χρήση.

συμπέρασμα

Η επιλογή μιας υπερευρείας οθόνης δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, θα είναι εύκολο να διαλέξετε εξετάζοντας τις επιλογές που αναφέρονται παραπάνω. Καλύψαμε όλες τις κορυφαίες ultrawide οθόνες που μπορείτε να προμηθευτείτε από την αγορά. Έτσι, εάν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα για τον εαυτό σας, δεν πρέπει να χάσετε αυτήν τη λίστα.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες οθόνες παιχνιδιών.