13 Υπηρεσίες διανομής Newswire ή Δελτίων Τύπου για χρήση από ομάδες δημοσίων σχέσεων

Τα Newswires ή οι υπηρεσίες διανομής δελτίων τύπου επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να δημοσιεύουν ειδήσεις σε προσιτή τιμή σε ένα μεγάλο, στοχευμένο κοινό.

Τα δελτία τύπου είναι απαραίτητα για τη βελτίωση της ανάπτυξης της εταιρείας σας.

Παρά την αυξανόμενη δυσπιστία στα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια, το κοινό εξακολουθεί να πιστεύει ότι είναι η πιο αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές επιχειρήσεις συνεχίζουν να βασίζονται στη δύναμη των δημοσίων σχέσεων (PR). Στέλνουν επίσης δελτία τύπου τακτικά στους δημοσιογράφους για να χτίσουν την αξιοπιστία τους.

Αν και οι περισσότεροι δημοσιογράφοι προτιμούν να λαμβάνουν ένα προς έναν και εξατομικευμένα email, πολλοί εξακολουθούν να ελέγχουν ειδήσεις μέσω των υπηρεσιών διανομής δελτίων τύπου.

Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι επιθυμείτε την αφήγηση της ιστορίας σας από εθνικές ή τοπικές εφημερίδες, ιστολόγια ή περιοδικά. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να έχετε μια σταθερή στρατηγική για την αποτελεσματική κυκλοφορία και διανομή του περιεχομένου σας.

Αλλά πώς να διανείμετε καλά το περιεχόμενό σας;

Μπορείτε να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών διανομής, καθώς έχει εξειδίκευση σε αυτόν τον τομέα για να ενισχύσει την ανάπτυξή σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω ποιες είναι αυτές και μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες διανομής δελτίων τύπου για την επιχείρησή σας.

Ας αρχίσουμε!

Τι είναι η διανομή ανακοινώσεων τύπου;

Η διανομή δελτίου τύπου είναι μια τεχνική διακίνησης των δελτίων τύπου της επιχείρησής σας σε εκδότες, μέλη του Τύπου και δημοσιογράφους. Περιέχει ενημερώσεις για τα προϊόντα, τα έργα, τις υπηρεσίες, τη δομή οργάνωσης, τις συνεργασίες και πολλά άλλα της εταιρείας.

Με το κατάλληλο δελτίο τύπου ή υπηρεσία ειδήσεων, μπορείτε να αφήσετε διάφορες εκδόσεις να μοιράζονται το περιεχόμενό σας για να προσεγγίσετε εκατομμύρια πελάτες. Καλύπτει έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ψηφιακά newsrooms, συντάκτες, καταναλωτές, ειδησεογραφικούς ιστότοπους, bloggers, δίκτυα μέσων κοινωνικής δικτύωσης, πύλες οικονομικών ειδήσεων και άλλα.

Οφέλη από τις υπηρεσίες Newswire για ομάδες δημοσίων σχέσεων

Τα δελτία τύπου είναι από τις πιο χρησιμοποιούμενες στρατηγικές σε εκστρατείες δημοσίων σχέσεων. Βοηθούν στην οικοδόμηση της εικόνας, του κύρους, της προβολής, των εσόδων, της αξιοπιστίας, της αναγνώρισης και πολλά άλλα.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της επιλογής μιας τέλειας υπηρεσίας διανομής δελτίων τύπου είναι:

 • Κόστος-αποτελεσματικότητα
 • Αυξημένη διαφημιστική αξία
 • Επωνυμία και αναγνώριση επωνυμίας
 • Χτίζοντας αξιοπιστία, εικόνα και φήμη
 • Μεγαλύτερη δημόσια αποκάλυψη και προβολή
 • Καλύτερη βιωσιμότητα στην αγορά
 • Μεγάλη απόδοση των επενδύσεών σας
 • Βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης για βελτίωση της ορατότητας και της απήχησης
 • Παράδοση του μηνύματός σας στο κοινό-στόχο
 • Δημιουργία ενός αποτελεσματικού καναλιού μάρκετινγκ
 • Πιθανή αύξηση πωλήσεων
 • Αυξημένη επισκεψιμότητα του ιστότοπου

Πώς να επιλέξετε την καλύτερη υπηρεσία διανομής ανακοινώσεων τύπου;

Με τόσες πολλές επιλογές στην αγορά, η εύρεση της καταλληλότερης είναι αρκετά δύσκολη και μπερδεμένη. Αυτή είναι μια πρόκληση για κάθε επιχείρηση. Αλλά αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνει ευκολότερη λαμβάνοντας υπόψη ορισμένους παράγοντες:

Στοχευμένο κοινό

Το κοινό-στόχος σας είναι το πρώτο και πιο ουσιαστικό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε. Στη συνέχεια, πρέπει να ελέγξετε αν η υπηρεσία που έχετε επιλέξει μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε παράγοντες επιρροής και δημοσιογράφους. Δώστε προσοχή στις τοποθεσίες και τις κατηγορίες της επιχείρησής σας και εάν οι υπηρεσίες ειδήσεων προσφέρουν υπηρεσίες σε αυτήν την τοποθεσία.

Χαρακτηριστικά

Οι περισσότερες από τις υπηρεσίες προσφέρουν δύο τύπους λειτουργιών:

 • Απευθείας αποστολή της δημοσίευσης στα εισερχόμενα των δημοσιογράφων.
 • Δημοσίευση της κυκλοφορίας σε ιστολόγια ή ειδησεογραφικά μέσα.

Ορισμένες πλατφόρμες προσφέρουν επιπλέον λειτουργίες, όπως η κοινή χρήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αύξηση της δυνατότητας κυκλοφορίας περιεχομένου υψηλής ποιότητας για εύκολη εμφάνιση στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google και πολλά άλλα. Επίσης, άλλες υπηρεσίες διανομής δελτίων τύπου προσφέρουν κορυφαίες δυνατότητες όπως η μεταφόρτωση ήχου, βίντεο, φωτογραφιών και άλλου περιεχομένου στο δελτίο τύπου.

Επομένως, επιλέξτε αυτό με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής σας και τις δυνατότητες που μπορεί να σας παρέχει.

Τιμολόγηση

Οι υπηρεσίες διανομής Newswire ή δελτίου τύπου έχουν ποικίλες επιλογές τιμολόγησης. Ορισμένες υπηρεσίες διανομής δημοσίων σχέσεων προσφέρουν επιπλέον δυνατότητες στο πακέτο τους, ενώ άλλες χρεώνουν επιπλέον για πρόσθετες ή προηγμένες υπηρεσίες. Επιλογές όπως η πληρωμή ανά κυκλοφορία ή η επιλογή τριών εκδόσεων ανά μήνα είναι καλύτερες επιλογές.

  10 καλύτερο λογισμικό διαδικτυακού σεμιναρίου για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να υποβάλετε ένα Δελτίο Τύπου

Μέχρι τώρα, έχετε ήδη κάποια ιδέα για το πόσο σημαντικό είναι το PR για την επιχείρησή σας. Αλλά πρέπει επίσης να γνωρίζετε πώς να συντάσσετε ένα αποτελεσματικό δελτίο τύπου και να το διανέμετε με τη βοήθεια υπηρεσιών ειδησεογραφικών ειδήσεων και να σημειώνετε μεγαλύτερη ανάπτυξη. Τα βήματα είναι τα εξής:

 • Βρείτε το κοινό-στόχο και τους δημοσιογράφους που μπορεί να ενδιαφέρονται για το δελτίο τύπου σας.
 • Δημιουργήστε μια δολοφονική παράσταση ή περιεχόμενο
 • Κάντε τη γραμμή θέματός σας αποτελεσματική
 • Υποβάλετε το δελτίο τύπου σας
 • Παρακολουθήστε την κυκλοφορία σας
 • Βρείτε το δελτίο τύπου σε δημοσιεύσεις και ειδησεογραφικούς ιστότοπους μέσα σε λίγες ώρες.

Τώρα, ας συζητήσουμε μερικές από τις καλύτερες υπηρεσίες διανομής ειδήσεων ή δελτίων τύπου για ομάδες δημοσίων σχέσεων.

EIN Presswire

Δημοσιευτείτε στους ειδησεογραφικούς ιστότοπους που καλύπτουν χώρες και βιομηχανίες σε όλο τον κόσμο με το EIN Presswire. Προσφέρει υπηρεσίες διανομής δημοσίων σχέσεων που σας βοηθούν να προσεγγίσετε εκατομμύρια με ένα μόνο κλικ και να βρεθείτε στις πιο σημαντικές ειδήσεις και βάσεις δεδομένων ειδήσεων.

Προσεγγίστε τους παράγοντες επιρροής των μέσων ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους με ένα άγγιγμα και αποκτήστε εύκολα μακροπρόθεσμη προβολή στις μηχανές αναζήτησης. Το EIN Presswire υποστηρίζει επίσης πολλές γλώσσες, ώστε να μπορείτε να στέλνετε εκδόσεις στη γλώσσα που προτιμάτε.

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη δημιουργία της κυκλοφορίας σας και αργότερα να επιτρέψετε στην ομάδα του EIN Presswire να κάνει τα υπόλοιπα. Μόλις περάσει η συντακτική αναθεώρηση, η ομάδα της εκτοξεύει τη νέα κυκλοφορία στο δίκτυο μέσων, συμπεριλαμβανομένων της τηλεόρασης, των ραδιοφωνικών σταθμών, των ειδησεογραφικών ειδήσεων και άλλων.

Το EIN Presswire είναι αποτελεσματικό, προσιτό, έγκαιρο και ισχυρό. Ελέγξτε το γράφημα σύγκρισης τιμών για να επιλέξετε τις πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες που χρειάζεστε για την επιχείρησή σας. Η τιμή ξεκινά από 99,95 $ για μία κυκλοφορία.

24-7 Δελτίο Τύπου

Διανείμετε τα νέα σας σε παραδοσιακά και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης με το Δελτίο Τύπου 24-7 – μια φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα που βασίζεται στο cloud για υπηρεσίες διανομής δημοσίων σχέσεων. Μέχρι σήμερα, έχει διανείμει μισό εκατομμύριο δελτία τύπου στη βάση δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 50.000 μελών.

Το Δελτίο Τύπου 24-7 είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών, όπως αεροπορικές εταιρείες, αλυσίδες ξενοδοχείων, εταιρείες τεχνολογίας και άλλα. Θα έχετε εξαιρετική ικανότητα παρακολούθησης με τις υπηρεσίες. Είτε επιλέξετε το πακέτο ενίσχυσης ορατότητας είτε το πακέτο ορατότητας μέσων μαζικής ενημέρωσης, θα λάβετε μια πλήρη αναφορά σχετικά με τα αποτελέσματα της καμπάνιας, όπως την αλληλεπίδραση με τον χρήστη, τον αριθμό κοινοποιήσεων και την επισκεψιμότητα.

Η τιμή τους ξεκινά από 49 $ ανά κυκλοφορία.

Cision PRWeb

Βελτιώστε την ψηφιακή σας από στόμα σε στόμα με τα καινοτόμα εργαλεία της Cision PRWeb. Δεδομένου ότι τα διαδικτυακά κανάλια επηρεάζουν τους πελάτες, βοηθά την επιχείρησή σας να αποκτήσει σημαντική προβολή στον κλάδο σας.

Το PRWeb στοχεύει να ενισχύσει την online παρουσία μιας επωνυμίας, να προσεγγίσει νέους πελάτες και να αυξήσει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Παρέχει έναν προσιτό και αποδεδειγμένο τρόπο να επηρεάσετε θετικά το τελικό αποτέλεσμα της επιχείρησής σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό γρήγορα και να αρχίσετε να βλέπετε μια άμεση βελτίωση στην επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας.

Με την κορυφαία τοποθέτηση μηχανών αναζήτησης που προσφέρει η PRWeb, μπορείτε να βρείτε γρήγορα και εύκολα από τους υποψήφιους πελάτες σας. Η κορυφαία κάλυψη των μέσων ενημέρωσης βοηθά την επιχείρησή σας να δημιουργήσει buzz και να παραμείνει στο μυαλό των πελατών και των υποψήφιων πελατών σας. Η ροή ειδήσεων του PRWeb αποτελείται από περισσότερους από 250.000 συνδρομητές RSS και μπορεί να διανείμει τα νέα σας σε:

 • Νέοι ιστότοποι όπως Factiva, CNN, Fox News Network κ.λπ.
 • Ιστότοποι για συγκεκριμένους κλάδους όπως το Amazon, το JustGoodCars και το Capterra
 • Εθνικά μέσα, όπως το Associated Press και οι θυγατρικές του όπως οι NY Times, USA Today και άλλα

Δημιουργήστε τον ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό σας σήμερα και αρχίστε να προσελκύετε περισσότερους πελάτες.

Newswire.com

Το Newswire.com διανέμει τις σωστές ειδήσεις στο σωστό κοινό, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα ισχυρά μέσα για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες. Είναι μια στοχευμένη, οικονομικά αποδοτική και απλή πλατφόρμα που προσφέρει μια αποτελεσματική υπηρεσία διανομής τύπου με αποδεδειγμένα αποτελέσματα.

Μπορείτε να στείλετε τα δελτία τύπου σας σε μεγάλα μέσα ενημέρωσης, στοχεύοντας στο κοινό και κάνοντας αντίκτυπο την κατάλληλη στιγμή. Μπορεί γρήγορα και εύκολα να συνδεθεί με τα βασικά μέσα για ισχυρή κάλυψη. Επιπλέον, επιλέγει τους τέλειους δημοσιογράφους, σας βοηθά να συμμετάσχετε σε πολύτιμες συζητήσεις και χτίζει καλύτερες σχέσεις με τα μέσα ενημέρωσης.

  4 τρόποι για να παρακολουθήσετε το κανάλι Hallmark χωρίς καλώδιο

Επιπλέον, οι ιστορίες σας παρακολουθούνται για να λαμβάνετε κριτικές αναφορές που βοηθούν στην παρακολούθηση σημαντικών ειδήσεων, στη μέτρηση του συναισθήματος του κοινού και στη βελτίωση της απόδοσης επένδυσης (ROI). Θα λάβετε επίσης πλούσια δεδομένα για να ενισχύσετε την ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Το Newswire.com επιτρέπει στην επιχείρησή σας να προβάλλει τις ιστορίες και τα νέα της εταιρείας σας μέσω ενός ασφαλούς CMS που μπορεί να αιχμαλωτίσει το περιεχόμενό σας, να μοιράζεται στοιχεία πολυμέσων και να αλληλεπιδρά με το κοινό του κλάδου. Υποστηρίζει την επιτυχία σας επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε γνώσεις από ειδικούς και να αξιοποιήσετε την εμπειρία του κλάδου για να βελτιώσετε την ικανοποίηση των πελατών.

Εγγραφείτε σήμερα στο Newswire.com επιλέγοντας ένα πακέτο που ξεκινά από $349.

Business Wire

Προσεγγίστε τους στόχους σας με αποτελεσματικά δελτία τύπου και αποκτήστε περισσότερες προβολές χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα πολυμέσων – Business Wire. Μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα, να βελτιώσετε τα μηνύματά σας και να παράγετε τα νέα που συζητούν όλοι.

Το Business Wire βρίσκεται σε 200+ χώρες, επομένως υποστηρίζει 20 διαφορετικές γλώσσες και περισσότερα από 100 μέσα ενημέρωσης. Είναι η αξιόπιστη πηγή για οικονομικές ειδήσεις και αποκαλύψεις και σας επιτρέπει να μετράτε εύκολα τον αντίκτυπο με τα αναλυτικά στοιχεία των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ρυθμίστε τον επαγγελματικό σας λογαριασμό σήμερα και βελτιώστε την επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας με πολύτιμους πελάτες. Θα αποκτήσετε τη μοναδική ιδιόκτητη και κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας νέα τεχνολογία διανομής περιεχομένου του κλάδου.

PR.com

Διανείμετε τα νέα σας παντού με το PR.com και προσεγγίστε εκατομμύρια μέσω ψηφιακών και παραδοσιακών μέσων. Το PR.com είναι μια κορυφαία στον κλάδο πλατφόρμα διανομής περιεχομένου που σας βοηθά να ενισχύσετε την επιχείρησή σας, να αποκτήσετε έκθεση στην αγορά-στόχο και να βελτιώσετε την αναγνώριση της επωνυμίας σας.

Διανείμετε δελτία τύπου σε χιλιάδες δημοσιογράφους, ιστοσελίδες, παράγοντες επιρροής, μέσα ενημέρωσης, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αίθουσες ειδήσεων. Θα λάβετε οφέλη όπως βελτιωμένη διαδικτυακή προβολή, προσέλκυση περισσότερων πελατών, αύξηση πωλήσεων και δυνητικών πελατών, ενίσχυση των υπαρχουσών σχέσεων και διεύρυνση του κοινού σας.

Δημιουργήστε σήμερα το προφίλ της επιχείρησής σας και κερδίστε μαζική προβολή στον μοναδικό κατάλογο επιχειρήσεων και τις μηχανές αναζήτησης του PR.com, που καλύπτουν όλους τους κλάδους. Δημοσιεύστε εύκολα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε με πλήρεις περιγραφές, προδιαγραφές και εικόνες στους καταλόγους υπηρεσιών του PR.com.

ηλεκτρονικές εκδόσεις

Αποκτήστε τις καλύτερες υπηρεσίες διανομής δελτίων τύπου για τις μικρές επιχειρήσεις σας με τις ηλεκτρονικές εκδόσεις που παρέχουν υπηρεσίες υψηλής κλιμάκωσης για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας. Θα βρείτε προσαρμοσμένα εθνικά δελτία τύπου των ΗΠΑ ή υπηρεσίες ειδήσεων και μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Επιπλέον, θα λάβετε μια αποκλειστική βάση δεδομένων με εγγεγραμμένους δημοσιογράφους. Το eReleases έχει αποδεδειγμένο ρεκόρ προσέγγισης ρεπόρτερ, ραδιοφώνου, σημαντικών ειδησεογραφικών ιστοσελίδων, τηλεόρασης, bloggers και δημοσιογράφων. Βοηθά επίσης στην ενίσχυση του SEO σας.

Ξεκινήστε να δημιουργείτε περισσότερους πελάτες με αρχική τιμή 399 $ με εγγυημένη διανομή πολυμέσων.

Send2Press

Το Send2Press προσφέρει μια εξατομικευμένη υπηρεσία διανομής διαδικτυακών δελτίων τύπου, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης email απευθείας στους συντάκτες στους συνεργάτες που ασχολούνται με τα μέσα ενημέρωσης σε εφημερίδες, εκπομπές όπως ραδιόφωνο, τηλεόραση ή ειδήσεις και έντυπα περιοδικά.

Επιπλέον, παρέχει ειδήσεις σε μεγάλες ενσύρματες υπηρεσίες, όπως το APNews.com, και συγκεντρωτές όπως το Google News, το LexisNexis, το Bing News και το Apple News. Όποια νέα θέλετε να διανείμετε μέσω της πλατφόρμας παράδοσης Send2Press, κάθε είδηση ​​προβάλλεται σε 500 ιστότοπους παγκοσμίως.

Αποκτήστε πρόσβαση σήμερα από 99 $ για στόχευση μόνο πολιτειών των ΗΠΑ και 199 $ για διεθνή σχέδια.

Σύνδεση Ειδήσεων

Αποκτήστε τις κορυφαίες υπηρεσίες διανομής δελτίων τύπου με τα ισχυρότερα δίκτυα δημοσίων σχέσεων της Linking News. Δημοσιεύστε τα δελτία τύπου σας σε κορυφαίους ιστότοπους πολυμέσων και κορυφαίες ειδήσεις και προβάλετε την επιχείρησή σας στο NBC, FOX, CBS, BC και πολλά άλλα.

Το Linking News προσφέρει υπηρεσίες λευκής ετικέτας, έτσι ώστε το δελτίο τύπου σας να εμφανίζεται στους μεγάλους ειδησεογραφικούς ιστότοπους χωρίς συνημμένο ετικέτας διανομής τρίτων. Ασχολείται με περισσότερους από 900.000 δημοσιογράφους, 90 εκατομμύρια social media influencers και 330.000 δημοσιεύσεις.

Η χρήση του είναι αρκετά απλή. Επιλέξτε ένα πακέτο της επιλογής σας, δημιουργήστε το δελτίο τύπου μας και υποβάλετέ το και, τέλος, παρακολουθήστε το δελτίο τύπου σας να εξαπλώνεται σαν φωτιά. Το Linking News έχει το πιο ισχυρό δίκτυο, εγγυημένη τοποθέτηση και πολλά άλλα. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας και να βελτιώσετε την κατάταξή σας στο SEO.

  Τα 14 καλύτερα ποδήλατα γυμναστικής για το σπίτι σας και για να είστε υγιείς

Επιλέξτε ένα βασικό πρόγραμμα με τιμή εκκίνησης 159 $.

Πρεσάρισμα

Το Presswire είναι μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα SaaS που μπορεί να στέλνει και να παρακολουθεί δελτία τύπου χρησιμοποιώντας την κορυφαία στον κλάδο παγκόσμια βάση δεδομένων επαφών μέσων. Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία σας για καταναλωτές θα προσεγγίσει κοινό και δημοσιογράφους και η επιχειρηματική σας κυκλοφορία θα αποκτήσει επιχειρηματικά γραφεία σε όλο τον κόσμο ή σε στοχευμένες περιοχές.

Θα λάβετε εξατομικευμένες λίστες πολυμέσων για κάθε μεμονωμένη κυκλοφορία που περιλαμβάνει Εθνικές και Περιφερειακές Εφημερίδες, Περιοδικά Καταναλωτών, Διαδικτυακά, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο και Εμπορικά περιοδικά. Το Presswire προσφέρει διάφορες υπηρεσίες, όπως βάση δεδομένων επαφών μέσων, διαδικτυακή διανομή, μετάφραση, παρακολούθηση πολυμέσων και πολλά άλλα.

Επιπλέον, η Presswire διανέμει δελτία τύπου σε δημοσιογράφους καταναλωτών σε συγκεκριμένες βιομηχανίες B2C ή B2B σε όλη την Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία. Διεκδικεί πάνω από 850.000 επαφές μέσων σε όλο τον κόσμο και μπορεί να παρακολουθεί ποιοι δημοσιογράφοι ανοίγουν και διαβάζουν το email με τη βοήθεια ενός εργαλείου παρακολούθησης.

SBWire

Κάντε την επιχείρησή σας να προσέξουν διάφορους πελάτες δημοσιεύοντας το δελτίο τύπου σας σε διαφορετικούς ιστότοπους πολυμέσων με τις υπηρεσίες διανομής της SBWire. Σας βοηθάει να δημιουργείτε δελτία τύπου χωρίς προβλήματα και σας εξοικονομεί χρόνο.

Το SBWire διαθέτει πολλά πολύτιμα χαρακτηριστικά, όπως αναλυτικά εργαλεία, εργαλεία προτάσεων λέξεων-κλειδιών, ανάλυση συνδέσμων, προσαρμογή URL και HTML, δοκιμή περιεχομένου και πολλά άλλα, για να δημιουργήσετε τις εκδόσεις σας για τον κατάλληλο πελάτη τη σωστή στιγμή.

Για μεταπωλητές και επιχειρήσεις, όπως εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων, εταιρείες μάρκετινγκ και γραφεία δημοσίων σχέσεων, το SBWire είναι μια εξαιρετική επιλογή. Ξεκινήστε τη συνδρομή σας σήμερα με 59 $/μήνα για 3 δελτία τύπου.

PRUnderground

Αποκτήστε μια διαδικτυακή υπηρεσία διανομής δελτίων τύπου με την PRUnderground που υποστηρίζει τη διανομή newswire μέσω του επώνυμου newsroom. Οι εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το newsroom για να δημιουργήσουν και να δημοσιεύσουν το δελτίο τύπου τους σε σχετικά μέσα ενημέρωσης και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μέσα στο δίκτυό τους, όπως το Google News, το NBC, το CBS, το PR Newswire και το FOX.

Το PRUnderground προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και αποτελέσματα με τη διαφάνειά του. Παρέχει οικονομική, γρήγορη και εύκολη συμπερίληψη των Ειδήσεων Google. Με τη λειτουργία ανάλυσης λέξεων-κλειδιών, μπορείτε να δείτε τις κυκλοφορίες σας στις Ειδήσεις Google μετά από λίγα λεπτά διανομής.

Εγγραφείτε σήμερα με ένα αρχικό πακέτο στα 49,99 $ ανά κυκλοφορία και δημοσιεύστε τις κυκλοφορίες σας σε 80 ιστότοπους και ειδήσεις. Αποκτήστε την επιλογή πληρωμής ανά κυκλοφορία ή επιλέξτε ένα βασικό πρόγραμμα για την επιχείρησή σας ανά μήνα.

GlobeNewswire

Το GlobeNewswire είναι το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής ειδήσεων ή δελτίων τύπου στον κόσμο που ειδικεύεται στην παροχή δελτίων τύπου, περιεχομένου πολυμέσων και οικονομικών γνωστοποιήσεων σε επενδυτές, καταναλωτές και μέσα ενημέρωσης παγκοσμίως.

Μοιραστείτε τα νέα σας με επενδυτές, καταναλωτές και μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιώντας στοχευμένες επιλογές διανομής για να αυξήσετε την ευαισθητοποίηση, να λάβετε περισσότερη κάλυψη από τα μέσα και να ενισχύσετε την προβολή στο διαδίκτυο. Προσεγγίστε κοινό σε όλο τον κόσμο και ενισχύστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο μαζί με την αφοσίωση με τα πολυμέσα.

Επιπλέον, λάβετε πλήρη υποστήριξη για εκδοτικές ανάγκες και μεταφραστικές υπηρεσίες. Με το GlobeNewswire, μπορείτε να αναλύσετε, να κατανοήσετε και να μετρήσετε τον αντίκτυπο των κυκλοφοριών. Με μία μόνο σύνδεση, μπορείτε να λάβετε ακρόαση μέσων κοινωνικής δικτύωσης, βάση δεδομένων επαφών μέσων, διαδικτυακές αίθουσες ειδήσεων, μετρήσεις, παρακολούθηση μέσων κ.λπ.

Επικοινωνήστε με την ομάδα του GlobeNewswire και συζητήστε τις τιμές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

συμπέρασμα

Οι υπηρεσίες διανομής Newswire ή δελτίων τύπου είναι ζωτικής σημασίας για τις επιχειρήσεις να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας τους. Έχουν τις κατάλληλες βάσεις δεδομένων με λίστες επαφών, τεχνογνωσία και συνδέσεις για να κάνουν όλα αυτά δυνατά. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν κυρίως τη βελτίωση του SEO και τη διανομή λεπτομερειών προϊόντων και υπηρεσιών σε έντυπα μέσα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστολόγια, επιμελημένους ιστότοπους και κανάλια ειδήσεων.

Επομένως, επιλέξτε την καλύτερη υπηρεσία διανομής δελτίων τύπου που είναι κατάλληλη για τις απαιτήσεις σας, εάν θέλετε να ανεβάσετε το εμπορικό σήμα σας σε νέο ύψος.