13 Πρότυπα Pitch Deck για να αρπάξετε το ενδιαφέρον των επενδυτών και να εξασφαλίσετε χρηματοδότηση

Θέλετε να προσελκύσετε επενδυτές και να λάβετε χρηματοδότηση; Λάβετε βοήθεια με αυτά τα πρότυπα pitch deck για να διευκολύνετε την εργασία σας.

Το Pitch deck είναι ένας ευρέως χρησιμοποιούμενος όρος στον επιχειρηματικό κόσμο. Δημοφιλείς εταιρείες όπως η Airbnb και το Facebook μπόρεσαν να προσελκύσουν επενδυτές για τα έργα τους χρησιμοποιώντας εξαιρετικές παρουσιάσεις στο pitch deck. Έτσι, το να έχετε ένα καλό pitch deck είναι πολύ σημαντικό για να τραβήξετε την προσοχή του επενδυτή.

Η κατασκευή ενός pitch deck μπορεί να χρειαστεί πολλή δουλειά για αρχάριους. Εδώ έρχονται να μας σώσουν τα πρότυπα pitch deck. Αυτά τα πρότυπα σάς παρέχουν μια επεξεργάσιμη παρουσίαση και σας καθοδηγούν σε όλη τη διαδικασία δημιουργίας της παρουσίασής σας.

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τι είναι το pitch deck και ποιο θα πρέπει να είναι το περιεχόμενό του. Στη συνέχεια, θα δούμε πώς μπορούν να σας βοηθήσουν τα πρότυπα pitch deck και τα οφέλη τους. Τέλος, θα εξετάσουμε τα καλύτερα πρότυπα pitch deck για να τραβήξουμε το ενδιαφέρον των επενδυτών και να εξασφαλίσουμε χρηματοδότηση.

Τι είναι το pitch deck;

Τα Pitch decks είναι παρουσιάσεις που χρησιμοποιούν οι νεοφυείς επιχειρήσεις και οι επιχειρηματίες για να παρουσιάσουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες σε πιθανούς συνεργάτες ή επενδυτές. Ο σκοπός ενός pitch deck είναι να προσελκύει την προσοχή, να αποκτά κεφάλαια ή να δημιουργεί στρατηγικές συμμαχίες. Παρέχει μια συνοπτική και αισθητικά ευχάριστη σύνοψη της επιχειρηματικής ευκαιρίας.

Ένα τυπικό pitch deck αποτελείται από διαφάνειες που τονίζουν τα κρίσιμα στοιχεία μιας επιχείρησης. Αυτά περιλαμβάνουν τον προσδιορισμό του ζητήματος, την εξεύρεση λύσης, την ανάλυση της αγοράς και τη δημιουργία μιας επιχειρηματικής στρατηγικής.

Συνεπάγεται επίσης την ανάδειξη ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων, την παρουσίαση της ομάδας, την περιγραφή του προϋπολογισμού και την υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση ή συνεργασία. Το pitch deck πρέπει να είναι συνοπτικό και κατανοητό. Θα πρέπει ιδανικά να περιλαμβάνει 10 έως 15 διαφάνειες που η καθεμία παρέχει αποτελεσματικά και αποδοτικά πληροφορίες.

Τι πρέπει να περιέχει ένα pitch deck;

Ο σκοπός ενός pitch deck είναι να πείσει τους επενδυτές ή τους πελάτες σας για τα ενδιαφέροντα, τις απαιτήσεις και τα οφέλη του έργου σας. Η παρουσίασή σας στο pitch deck θα πρέπει να μεταφέρει εν συντομία τα πάντα για το έργο σας ενώ το καθιστά ελκυστικό. Τα ακόλουθα σημεία είναι μερικά πράγματα που πρέπει πράγματι να συμπεριληφθούν στις διαφάνειες του pitch deck.

Θέμα

Δηλώστε συνοπτικά το ζήτημα ή τη δυσκολία που αντιμετωπίζει η αγορά-στόχος σας. Προσδιορίστε το με σαφήνεια και εξηγήστε γιατί έχει σημασία για αυτούς.

Λύση

Περιγράψτε την αρχική σας προσέγγιση και πώς επιλύει το πρόβλημα με επιτυχία. Επιπλέον, επισημάνετε τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει.

Διαθέσιμος Διαγωνισμός

Προσδιορίστε τους ανταγωνιστές και επισημάνετε τα πλεονεκτήματα που έχετε σε σχέση με αυτούς ή τα μοναδικά χαρακτηριστικά πωλήσεων. Κάντε τη λύση σας να ξεχωρίζει αναδεικνύοντας το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα ή τα μοναδικά σημεία πώλησης.

Επιχειρηματικό μοντέλο

Εξηγήστε πώς η επιχείρησή σας παράγει έσοδα και διατηρεί την κερδοφορία. Περιγράψτε τις κύριες πηγές εσόδων σας και περιγράψτε το επιχειρηματικό σας μοντέλο.

Επίδραση στην αγορά

Δείξτε ότι κατανοείτε το μέγεθος, την πιθανή επέκταση και τις τάσεις της αγοράς-στόχου. Πρέπει να αποδείξετε ότι γνωρίζετε καλά τη δυναμική της αγοράς.

Περιγραφή προϊόντων ή λύσεων

Δώστε μια ολοκληρωμένη περιγραφή του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας, εστιάζοντας στη χαρακτηριστική πρόταση αξίας, τα οφέλη και τα χαρακτηριστικά του. Εξηγήστε στους πελάτες γιατί πρέπει να επιλέξουν το προϊόν σας έναντι άλλων επιλογών.

Στοχευμένο κοινό

Σχεδιάστε μια λίστα με την αγορά-στόχο και τους πελάτες σας. Παρέχετε πληροφορίες για τις απαιτήσεις και τις προτιμήσεις των ιδανικών πελατών σας, προσδιορίζοντάς τους με σαφήνεια.

Στρατηγικές

Εξηγήστε πώς σκοπεύετε να αυξήσετε τα έσοδα, να συνδεθείτε με το κοινό-στόχο σας και να προσελκύσετε πελάτες. Περιγράψτε τις στρατηγικές σας για την αύξηση της διείσδυσης στην αγορά και την αύξηση των πωλήσεων.

Σχετικά με την ομάδα

Εξηγήστε τα άτομα της ομάδας σας, την εμπειρία, τις ικανότητές τους και τα σχετικά επιτεύγματα. Δείξτε ότι έχετε μια ικανή και καταρτισμένη ομάδα για την εκτέλεση του επιχειρηματικού σας σχεδίου.

  Πώς να βρείτε το κόστος μιας κλήσης Skype

Οικονομικά

Δώστε μια συνοπτική περίληψη των οικονομικών σας προβλέψεων, συμπεριλαμβανομένων της κερδοφορίας, του κόστους και του εισοδήματος. Ετοιμάστε μια ακριβή και εφικτή οικονομική πρόβλεψη.

Ορόσημα

Συζητήστε σημαντικά επιτεύγματα και οποιαδήποτε έλξη, όπως η ανάπτυξη χρηστών, οι συμμαχίες ή τα κέρδη. Δείξτε πρόοδο και δυναμική στην επιχείρησή σας.

Χρηματοδότηση ή Συνεργασία

Εάν αναζητάτε χρηματοδότηση ή συνεργασία, υποδείξτε το επιθυμητό επίπεδο χρηματοδότησης ή το είδος της συνεργασίας με ιδιαιτερότητα. Κάντε ένα άμεσο αίτημα για την υποστήριξη που χρειάζεστε.

Πώς μπορούν να σας βοηθήσουν τα πρότυπα pitch deck;

Όσον αφορά την εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας, τα πρότυπα pitch deck μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Αντί να ξεκινούν από την αρχή, αυτά τα πρότυπα έχουν ήδη μια ποικιλία από διαφάνειες και πλαίσια.

Το καλύτερο πράγμα είναι ότι παρέχουν στο pitch deck σας μια καθαρή και επαγγελματική εμφάνιση. Αυτό είναι πιθανό να αφήσει μια εξαιρετική εντύπωση σε πιθανούς συνεργάτες ή επενδυτές. Επιπλέον, το γεγονός ότι μπορείτε να τροποποιήσετε αυτά τα πρότυπα για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας τα κάνει ακόμα καλύτερα. Αυτό εγγυάται ότι το pitch deck σας θα αντικατοπτρίζει με ακρίβεια την εταιρεία και την επωνυμία σας.

Με τα πρότυπα pitch deck, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι περιλαμβάνονται όλα τα βασικά στοιχεία. Επίσης, αυτά τα πρότυπα παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για την οργάνωση των δεδομένων σας και τη δημιουργία μιας συναρπαστικής παρουσίασης.

Επιπλέον, πυροδοτούν τη φαντασία σας και σας δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια αισθητικά ευχάριστη πίσσα. Η χρήση προτύπων pitch deck είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που εξορθολογίζει τη διαδικασία σχεδιασμού και βελτιώνει το συνολικό διαμέτρημα του pitch deck σας.

Τώρα, ας μεταβούμε απευθείας στη λίστα προτύπων με τα καλύτερα pitch deck.

Πίσσα

Πίσσα προσφέρει μια εκτενή συλλογή με μια ποικιλία δειγμάτων παρουσιάσεων pitch deck. Κάθε ένα από τα σχέδιά τους περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαφάνειες pitch deck. Μπορείτε να δημιουργήσετε γρήγορα μια αποτελεσματική παρουσίαση χρησιμοποιώντας αυτό.

Στο Pitch, μπορείτε να ξεκινήσετε να φτιάχνετε το pitch deck σας απλά επιλέγοντας ένα πρότυπο και κάνοντας κλικ στο «Χρήση αυτού του προτύπου». Ένας δωρεάν λογαριασμός Pitch είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε την επεξεργασία. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στυλ παρουσίασης που αντικατοπτρίζει την επωνυμία της επιχείρησής σας για να δώσει στο pitch deck σας μια προσωπική πινελιά.

Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, μπορείτε να προσκαλέσετε την ομάδα σας να συνεργαστεί για να γυαλίσει κάθε διαφάνεια στο pitch deck. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο δημόσιας παρουσίασης για να προωθήσετε τη μεγάλη ιδέα σας σε πιθανούς επενδυτές, επιχειρηματικούς εταίρους ή πελάτες.

Canva

Canva προσφέρει μια ποικιλία από επαγγελματικά πρότυπα pitch deck και μια διεπαφή χρήστη που είναι εύκολη στη χρήση για αρχάριους. Αφού επιλέξετε τη διάταξη, μπορείτε να προσθέσετε σε κάθε διαφάνεια το εξαιρετικό περιεχόμενό σας και θα είστε σε καλό δρόμο για να δημιουργήσετε ένα συμπαγές pitch deck.

Κάθε πρότυπο στο Canva είναι εύκολα επεξεργάσιμο χρησιμοποιώντας την φιλική προς το χρήστη πλατφόρμα επεξεργασίας του. Μπορείτε επίσης να φορτώσετε το σχέδιο στο ταμπλό, όπου μπορείτε να εργαστείτε με τους συναδέλφους και τους συμπαίκτες σας. Στο Canva, θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για να τροποποιήσετε κάθε παρουσίαση ώστε να ταιριάζει με τους επιχειρηματικούς σας στόχους ή τα στρατηγικά σας σχέδια.

Μπορείτε να κάνετε οποιεσδήποτε απαραίτητες προσαρμογές στις γραμματοσειρές, το φόντο και τα χρώματα, ώστε να μεταδίδουν αποτελεσματικά την επωνυμία ή την προσωπικότητά σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε φίλτρα και διασκεδαστικά κινούμενα σχέδια σε κάθε στοιχείο του σχεδίου διαφανειών του pitch deck και να ανεβάσετε το λογότυπο ή τις φωτογραφίες σας από τη συλλογή σας.

SlideBean

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε SlideBeanΥπηρεσίες Pitch Deck αν θέλετε ένα γυαλισμένο και επαγγελματικό pitch deck. Το SlideBean παρέχει σχεδιασμό pitch deck, ανάπτυξη περιεχομένου και καθοδήγηση pitch deck. Μπορείτε να φτιάξετε ένα εξαιρετικό pitch deck χρησιμοποιώντας το Slidebean που σας διακρίνει από τον ανταγωνισμό και σας βοηθά να αποκτήσετε τα οικονομικά της εταιρείας σας.

Μπορείτε να επιλέξετε πολλές φωτογραφίες φόντου και να προσθέσετε κουκκίδες κειμένου σχετικά με την ιδέα της εταιρείας σας. Στη συνέχεια, το SlideBean θα φορτώσει τα περιεχόμενα σε ένα πρότυπο που έχει δημιουργηθεί με επιδεξιότητα. Εάν βιάζεστε, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να ζητήσετε από επαγγελματίες του SlideBean να γράφουν και να δημιουργούν το pitch deck σας.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη σας στο IMVU

Οι μετρήσεις του εργαλείου είναι ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα για τους επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν το SlideBean. Μπορείτε να παρακολουθείτε τη δέσμευση των επενδυτών και την κοινή χρήση συνδέσμων για να προσδιορίσετε εάν οι διαφάνειες είναι δημοφιλείς και προσεγγίζουν το κατάλληλο κοινό.

Visme

Visme είναι ένα φιλικό προς τον χρήστη εργαλείο παρουσίασης που επιτρέπει σε μη σχεδιαστές να δημιουργούν γρήγορα όμορφα pitch decks. Πολλά εργαλεία είναι διαθέσιμα για επιλογή, ώστε να μπορείτε να οπτικοποιήσετε γρήγορα τις πληροφορίες.

Αυτά αποτελούνται από μηχανές γραφημάτων που προσφέρουν περισσότερους από 16 διαφορετικούς τύπους γραφημάτων, εκατομμύρια δωρεάν φωτογραφίες, δεκάδες χιλιάδες διανυσματικά εικονίδια, δεκάδες φίλτρα εικόνων και έτοιμα προς χρήση γραφικά στοιχεία για την εμφάνιση στατιστικών και δεδομένων.

Τα πρότυπα του pitch deck έχουν όλα όσα χρειάζεστε για να εμφανίσετε ιδέες, στατιστικά στοιχεία και δεδομένα, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την παρουσίασή σας. Διατίθενται διάφορα πρότυπα pitch deck, που κυμαίνονται από απλές και κομψές διαφάνειες έως ζωντανές και δραματικές.

Για να ξεκινήσετε και να δημιουργήσετε το πρότυπο pitch deck σας με τις ακριβείς διαφάνειες που θέλετε, επιλέξτε ένα από τα 900+ πρότυπα διάταξης σχεδίασης με δυνατότητα αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα γραφικά, τις αποχρώσεις και το κείμενό σας στα πρότυπά τους.

SlideKit

SlideKit σας επιτρέπει να αναζητάτε, να διαβάζετε, να κάνετε προεπισκόπηση και να ενσωματώνετε δημιουργικά απευθείας στις Παρουσιάσεις Google. Μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις της εταιρείας σας με πάνω από 4500+ εφευρετικά πρότυπα διαφανειών για να διαλέξετε σε περισσότερες από 30+ κατηγορίες.

Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει τα πάντα, από την κατασκευή συστημάτων και τον καθορισμό ατζέντηδων μέχρι τη μετάδοση στρατηγικής. Κάθε πρότυπο για μια προβολή διαφανειών είναι ρυθμιζόμενο και έχει το σωστό μέγεθος.

Μπορείτε να ενσωματώσετε περισσότερες από 150+ δωρεάν διαφάνειες και δωρεάν πρότυπα παρουσίασης του SlideKit στην παρουσίασή σας. Προσθέτουν επίσης πρόσθετα δωρεάν και επί πληρωμή πρότυπα τακτικά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια βιβλιοθήκη προτύπων παρουσίασης ειδικών με το SlideKit που καλύπτει κάθε πτυχή της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των Χρονογραμμάτων, SWOT, Χάρτης πορείας, Διαδικασιών, Μάρκετινγκ, Εγκυκλίου κ.λπ.

BaseTemplates

BaseTemplates προσφέρει αξιοπρεπή αξία για τα χρήματά σας παρέχοντάς σας ένα προσαρμοσμένο έγγραφο σχολίων που περιέχει όλες τις παρατηρήσεις τους, εις βάθος ανάλυση, καθοδήγηση και ιδέες στρατηγικής. Επιπλέον, παρέχει δωρεάν πρότυπα pitch deck που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν ξεκινάτε και χρειάζεστε βοήθεια για να καθορίσετε πού να ξεκινήσετε ή πώς να φτιάξετε το deck σας.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του BaseTemplates είναι ότι το πρότυπο pitch deck του είναι πλήρως προσαρμόσιμο στο Google Slides, το Keynote και το PowerPoint (.pptx). Οι 100+ διαφάνειες σε καθένα από τα πρότυπά τους έχουν προσχεδιασμένα στοιχεία και ιδέες σχεδίασης. Κάθε διαφάνεια δημιουργείται επίσης για να μεταφέρει όλες τις σχετικές πληροφορίες ενώ φαίνεται πανέμορφη.

Envato Elements

Envato ElementsΤο pitch deck είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για επιχειρηματίες και εταιρείες που αναζητούν μια ολοκληρωμένη και αισθητικά ελκυστική παρουσίαση. Αυτά τα πρότυπα pitch deck περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία από επαγγελματικά δημιουργημένες διαφάνειες, διατάξεις και εικόνες που μπορεί να ανεβάσουν την παρουσίασή σας στο επόμενο επίπεδο.

Το καθαρό και σύγχρονο στυλ των προτύπων διευκολύνει την παραγωγή μιας οπτικά ελκυστικής παρουσίασης που προσελκύει το ενδιαφέρον πιθανών συνεργατών ή επενδυτών.

Το πρότυπο pitch deck περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, όπως προσδιορισμό προβλημάτων, παρουσίαση λύσεων, ανάλυση αγοράς, επιχειρηματικό μοντέλο, εισαγωγή της ομάδας και οικονομικές προβλέψεις. Το pitch deck του Envato Elements ξεχωρίζει λόγω της ευελιξίας και της δυνατότητας προσαρμογής του, που σας επιτρέπουν να τροποποιήσετε το πρότυπο ώστε να ταιριάζει με την επωνυμία σας και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εταιρείας.

Slidesgo

SlidesgoΤα πρότυπα της είναι οπτικά ελκυστικά και έχουν μοντέρνο στυλ, βοηθώντας στη δημιουργία ενός ελκυστικού και εντυπωσιακού pitch deck. Τα πρότυπα περιλαμβάνουν όλα τα στοιχεία για ένα ελκυστικό pitch deck.

Αυτά τα πρότυπα είναι απίστευτα επεξεργάσιμα, επιτρέποντας στους χρήστες να προσθέσουν το δικό τους υλικό και να αλλάξουν τις διατάξεις, τα χρώματα και τις γραμματοσειρές για να ταιριάζουν με τα γούστα και την επωνυμία τους. Μπορούν να δημιουργήσουν ένα οπτικά ελκυστικό και γυαλιστερό pitch deck πιο γρήγορα και εύκολα.

Τα πρότυπα από το Slidesgo είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, καθιστώντας εύκολη την περιήγηση και την επιλογή του καλύτερου για την παρουσίασή σας. Είναι φιλικά προς το χρήστη και διευκολύνουν τους καταναλωτές να αλλάξουν και να παράγουν τα pitch decks τους χωρίς να χρειάζεται να έχουν πολλές γνώσεις σχεδιασμού.

  Από τα θεμελιώδη στις προηγμένες τεχνικές

Γραφικά VIP

Επί Γραφικά VIP, δεν χρειάζεται να είστε ειδικός ή σχεδιαστής για να δημιουργήσετε ένα όμορφο γήπεδο. Ακόμη και ο πιο άπειρος παρουσιαστής μπορεί να θαμπώσει χάρη στο κιτ του pitch deck. Προσθέστε το υλικό και τα γραφικά σας. το έξυπνο γήπεδο τους θα καλύψει τα υπόλοιπα.

Το VIP Graphics προσφέρει μια ενδιαφέρουσα επισκόπηση της επιτυχίας της επιχείρησής σας, μελλοντικές προβλέψεις και μια στρατηγική ανάπτυξης. Αυτό το πρότυπο pitch deck είναι ιδανικό για επιχειρηματίες που παρουσιάζουν νέες εταιρείες και νεοφυείς επιχειρήσεις σε επενδυτές, συνεργάτες και πελάτες.

Με αυτό το πρότυπο παρουσίασης all-in-one, μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη και πειστική περίληψη της εταιρείας και των ευκαιριών σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε γραφήματα, διαγράμματα και γραφήματα για να μεταφέρετε αποτελεσματικά το σχέδιο της εταιρείας σας.

PandaDoc

PandaDoc είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε εύκολα παρουσιάσεις pitch deck. Μπορείτε να περιηγηθείτε στους διαφορετικούς τύπους προτύπων pitch deck για να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Το PandaDoc σας καθοδηγεί επίσης στη διαδικασία δημιουργίας της παρουσίασης για να βεβαιωθείτε ότι το pitch deck σας ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα.

Το καλύτερο μέρος του PandaDoc είναι ότι έχει συγκεκριμένα πρότυπα ανάλογα με το σκοπό του pitch deck σας. Έχουν δείγματα καταστρώματος επενδυτών, πρότυπα καταστρωμάτων πωλήσεων, δείγματα επιχειρηματικών καταστρωμάτων και πολλά άλλα για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Όλα αυτά τα πρότυπα έχουν έτοιμες προς χρήση διαφάνειες που μπορείτε να επεξεργαστείτε σύμφωνα με τους στόχους της εταιρείας σας.

Εννοια

Εννοια είναι ευρέως γνωστή για την παραγωγικότητα και τα συνεργατικά της εργαλεία. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν άτομα και ομάδες να εκτελούν εύκολα την καθημερινή τους εργασία. Το πρότυπο pitch deck τους είναι ένα τέτοιο εργαλείο που βοηθά τους ανθρώπους να κάνουν pitch decks.

Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά pitch decks, το πρότυπο Notion pitch deck προσφέρει μια διαδραστική σελίδα για να εντυπωσιάσει τους επενδυτές. Προσφέρει μια διαδραστική διεπαφή χρήστη και η δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης διευκολύνει τους χρήστες να δημιουργήσουν pitch decks. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε περισσότερες από 50 εφαρμογές στο Notion για να διασφαλίσετε ότι το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σας εκτελείται σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις γκαλερί Notion για να εμφανίσετε τις εξέχουσες περιπτώσεις χρήσης, τους πελάτες και την ομάδα σας. Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε περισσότερο κείμενο, εικόνες και πληροφορίες στις υποσελίδες της συλλογής. Οι επενδυτές θα έχουν την επιλογή να διαβάσουν περισσότερα για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Miro

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις Miroτο πρότυπο του pitch deck για τη συλλογή ιδεών και πολύτιμων πόρων για το pitch deck σας. Στο πρότυπο του Miro, κάθε διαφάνεια είναι ένα πλαίσιο. Το περιεχόμενο των διαφανειών μπορεί να αλλάξει εύκολα και μπορείτε επίσης να προσθέσετε ή να διαγράψετε επιπλέον διαφάνειες ή να τις αναδιατάξετε χρησιμοποιώντας μεταφορά και απόθεση.

Μπορείτε να μεταβείτε στη λειτουργία παρουσίασης του Miro όποτε είστε έτοιμοι να παρουσιάσετε τις διαφάνειές σας. Η πλοήγηση μεταξύ των διαφανειών μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας κουμπιά βέλους ή συντομεύσεις πληκτρολογίου. Τα σχόλια ή οι δρομείς των συνεργατών θα είναι κρυφά, αφήνοντας μόνο τις διαφάνειες στα πλαίσια που επιλέξατε για να τις εμφανίσετε για να ελαχιστοποιήσετε την απόσπαση της προσοχής.

Pitch Builder

Pitch Builder όχι απλώς παρέχει πρότυπα, αλλά προσφέρει επίσης καθοδήγηση ένας προς έναν στη διαδικασία δημιουργίας του pitch deck. Όταν αγοράζετε τα πρότυπα, μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με τους ειδικούς. Οι επαγγελματίες του Pitch Builder με έδρα το Λονδίνο εξετάζουν το pitch deck σας προτού σταλούν σε πιθανούς επενδυτές αγγέλους ή κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου.

Έχουν δημιουργήσει τον δικό τους μηχανισμό βαθμολόγησης και αξιολόγησης για να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες. Το πιο ωφέλιμο μέρος είναι ότι έχουν δημιουργήσει εκατοντάδες pitch decks ενώ εργάζονται με εκατοντάδες πελάτες. Ως αποτέλεσμα, το Pitch Builder είναι ένα εξαιρετικά εξειδικευμένο εργαλείο για τη δημιουργία pitch decks.

συμπέρασμα

Όπως συζητήσαμε πριν. Τα pitch decks είναι ένα κρίσιμο στοιχείο της επιχείρησής σας που μπορεί να κάνει ή να χαλάσει τις συμφωνίες σας. Η σωστή παρουσίαση του pitch deck είναι απαραίτητη για όλους εσάς που θέλετε να λάβετε τις προσφορές σας και να αφήσετε εντυπωσιακό αντίκτυπο στους επενδυτές σας.

Κατά την κατασκευή του pitch deck σας, φροντίστε να συμπεριλάβετε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα. Τα στατιστικά στοιχεία, οι εικόνες και ο ευχάριστος συνδυασμός χρωμάτων αφήνουν επίσης μια αξιοσημείωτη εντύπωση στους πελάτες σας. Με τη βοήθεια των προτύπων Pitch deck, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφα και ελκυστικά pitch deck που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και των επενδυτών σας.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο πώς να γράψετε ένα Elevator Pitch!