13 Προσαρμοσμένοι ιστότοποι του PC Builder για να αποκτήσετε την τέλεια επιφάνεια εργασίας

Αυτοί οι προσαρμοσμένοι ιστότοποι δημιουργίας υπολογιστών μπορούν να σας βοηθήσουν να συναρμολογήσετε έναν με ευκολία. Επιπλέον, θα ελέγξουμε επίσης αν είναι πιο οικονομικό από τους προκατασκευασμένους υπολογιστές και την καταλληλότητά του. Μείνετε συντονισμένοι.

Όντας άνθρωπος που δεν είμαι υπολογιστής, έχω φτιάξει έναν υπολογιστή για μένα και μπορώ να βεβαιώσω ότι δεν χρειάζεστε τίποτα άλλο εκτός από ένα κατσαβίδι και μερικά σεμινάρια στο YouTube.

Ωστόσο, δεν είμαι κακός με τα μηχανήματα που αποσυντίθενται γενικά και δεν με πειράζει να διαβάζω blog για να διορθώσω προβλήματα.

Αλλά το DIY δεν είναι το φλιτζάνι τσάι όλων. Επίσης, δεν είναι επιθυμητό να ξοδέψετε μια περιουσία σε προκατασκευασμένους υπολογιστές και να αποκτήσετε κάτι που δεν είναι όπως το σχεδιάζετε.

Λοιπόν, ποια είναι η μέση λύση; Προσαρμοσμένοι υπολογιστές.

Custom PC Builder

Εδώ δεν ψάχνετε για μεμονωμένα εξαρτήματα και ταλαιπωρείτε για τη συμβατότητά τους μεταξύ τους.

Γενικά, υπάρχει μια απλή διεπαφή για να επιλέξετε το βασικό στοιχείο (CPU ή μητρική πλακέτα) και λαμβάνετε κατάλληλες προτάσεις για τα επόμενα μέρη. Επιπλέον, απολαμβάνετε την υποστήριξη παρόμοια με τους προκατασκευασμένους υπολογιστές.

Αυτό σας δίνει το καλύτερο και των δύο κόσμων και την πολυπόθητη ευελιξία για να έχετε αυτό που θέλετε.

Τώρα έρχεται το σημαντικό ερώτημα. Είναι φθηνότερο από τους προκατασκευασμένους υπολογιστές;

Αυτό είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς και η τελική τιμή αγοράς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες που μπορεί να συμπεριλάβει κανείς.

Ανεξάρτητα από αυτό, θα πάρουμε μια βασική διαμόρφωση και θα δούμε τι περίπου κοστίζει στην HP, την Dell και την υπόλοιπη λίστα.

Προδιαγραφές στοιχείουΕπεξεργαστήςIntel® Core™ i7-12700 ή συγκρίσιμηRam16GB (>3200Mhz)Κάρτα γραφικών 8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 TiStorage512GB PCIe NVMe SSD + 1TB 7200 RPM σε οικιακό σύστημα HDD

Έτσι, η απόκτηση ενός HP με αυτές τις προδιαγραφές θα σας κάνει πίσω κατά 1899,99 $ και η Dell τιμολόγησε λίγο λιγότερο στα 1837,99 $ για ένα παρόμοιο πακέτο.

Ωστόσο, υπήρχαν λεπτές διαφορές και στις δύο προσφορές. Για παράδειγμα, το HP One είχε τροφοδοτικό χρυσού 800W, ενώ το Dell είχε τροφοδοτικό 750W χωρίς πληροφορίες σχετικά με τις αξιολογήσεις απόδοσης ισχύος. Επιπλέον, η Dell συμπεριέλαβε μια μονάδα οπτικού δίσκου που η HP έχασε.

Ωστόσο, θα το λάβουμε αυτό ως σημείο αναφοράς και θα προσπαθήσουμε να το αναπαράγουμε με τους προσαρμοσμένους ιστότοπους δημιουργίας υπολογιστών για να ελέγξουμε τις διακυμάνσεις των τιμών.

Ως εναλλακτική λύση, θα προσπαθήσω να δω τι μπορούμε να πάρουμε για περίπου 2.000 $ εάν δεν είναι διαθέσιμη η ακριβής διαμόρφωση βάσης.

Ξεκινώντας με τον πρώτο υποψήφιο…

ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ Η/Υ

Το ORIGIN PC είναι μια ισχυρή περίπτωση αν ενδιαφέρεστε για την εμφάνιση όσο και την απόδοση. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε τόνους προκατασκευασμένων μηχανών με το σήμα ORIGIN, κάτι που είναι φυσιολογικό για τέτοιους κατασκευαστές υπολογιστών.

Δυστυχώς, δεν μπορούσα να βρω τις επιθυμητές προδιαγραφές και οι περισσότερες κατασκευές ήταν κορυφαίες με κορυφαίες τιμές.

Το πιο κοντά στο βασικό μας φύλλο προδιαγραφών είναι το εξής:

ComponentSpecificationProcessorAMD Ryzen 5 5600XRam16GB @ 3200MhzGraphics Card8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD + 1TB 7200 RPM 7200 RPMHDD5Motherboard,Bluetooth 1TB 7200 RPM5WPMotherboards,Bluetooth 7200 RPM5WPMotherboard0,Bluetooth 1TB 7200 RPM5WOtherdows

Με την πρώτη ματιά, φαίνεται καλύτερο να παραμείνετε με την HP και την Dell. Ωστόσο, μερικά πράγματα που κάνουν αυτό το πακέτο πολύτιμο είναι η υποστήριξη χωρίς εργασία για όλη τη ζωή. Επιπλέον, κάθε αγορά έχει μια ειδική ομάδα υποστήριξης.

Αυτό που κάνει επιτυχία είναι η επεξεργαστική ισχύς, καθώς το AMD Ryzen 5 5600X έχει πολύ χαμηλή ισχύ από το Intel® Core™ i7-12700.

Συμπερασματικά, το ORIGIN PC είναι για τους ελίτ παίκτες που δεν τους πειράζει να ξοδέψουν μερικές επιπλέον εκατοντάδες δολάρια για την καλύτερη ποιότητα και υποστήριξη.

  Πώς να αναδιατάξετε τα γραφικά στοιχεία στο Κέντρο ειδοποιήσεων στο Mac

iBuyPower

Με μια πολύ πιο καθαρή διεπαφή και οικονομικές επιλογές, το iBuyPower αισθάνθηκε αμέσως μεγαλύτερη απήχηση.

Χωρίς να χάσω λεπτό, θα μπορούσα να κατασκευάσω γρήγορα τον επιδιωκόμενο υπολογιστή. Εξάλλου, οι προσαρμογές ήταν εύκολες και άφθονες.

Προδιαγραφή στοιχείουΕπεξεργαστήςIntel® Core™ i7-12700KRam32GB DDR4-3600Mhz Κάρτα γραφικών8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Αποθήκευση1TB WD Blue SN570 M.2 PCIe NVMe SSDΜητρική πλακέταASUS19POS90$Προσ

Αυτό συνοδεύεται από τυπική εγγύηση που καλύπτει 3 χρόνια εργασίας και 1 έτος ανταλλακτικά.

Επιπλέον, οι δυνατότητες του iBuyPower βελτιστοποιούνται για τα αγαπημένα σας παιχνίδια υποδεικνύοντας εκ των προτέρων το FPS.

Αυτό που έχασα είναι μια ενότητα για προσαρμοσμένα γραφικά.

Ωστόσο, το iBuyPower είναι εξαιρετικό για ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών που δεν πρέπει να χάσετε.

Xidax

Η Xidax προσφέρει εγγύηση εφ’ όρου ζωής για νέες αγορές επιτραπέζιου υπολογιστή δίνοντας απόλυτη ηρεμία στους πελάτες της.

Αυτό σημαίνει ότι όλα τα εξαρτήματα (εκτός από τα εξαρτήματα υγρής ψύξης) θα αντικατασταθούν εάν δεν πάει καλά. Ωστόσο, τέτοιες αντικαταστάσεις είναι στη διακριτική ευχέρεια της Xidax και ενδέχεται να μην είναι πάντα νέες. Ωστόσο, το να λάβετε υπόψη ότι έχετε έναν υπολογιστή που λειτουργεί για τη διάρκεια ζωής του είναι πολύ γλυκό.

Ερχόμενοι στην προσαρμοσμένη κατασκευή μας, εδώ είναι το καλύτερο ταίριασμα:

ComponentsPecificationProcessorIntel® Core ™ I7-12700ram16 GB DDR4-3200MHZGRAPHICS CARD8GB NVIDIA® GEFORCE RTX ™ 3070 TISTORAGE500GB NVME M.2 SSD + 1TB WD Blue Sata 3.5motherboardsi Pro B60m-A-A CEC WIFIONDORYINETIONATH

Μπορείτε επίσης να εξατομικεύσετε τον υπολογιστή με χαραγμένα λογότυπα με λέιζερ.

Ωστόσο, η ύπαρξη περισσότερων προσαρμοσμένων εξαρτημάτων στο πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών θα προσέθετε σίγουρα τεράστια αξία στον ιστότοπο. Εξάλλου, οι αυτόματες προτάσεις για συμβατά ανταλλακτικά θα είναι τεράστια ανακούφιση.

Συνολικά, δεν μπόρεσα να βρω κάτι σημαντικό για να παραπονεθώ και μπορείτε να βάλετε με ασφάλεια το Xidax στη λίστα σας ενώ αναζητάτε προγράμματα κατασκευής υπολογιστών.

Κατασκευάστε τον υπολογιστή σας

Η απόκτηση ενός προσαρμοσμένου υπολογιστή δεν μπορεί να είναι ευκολότερη από ό,τι με το Build Your PC. Η διεπαφή είναι απλή στην πλοήγηση και ξεκινάτε ελέγχοντας τα FPS για τα παιχνίδια σας σε δεδομένες κλίμακες προϋπολογισμού.

Προδιαγραφές στοιχείουΕπεξεργαστήςIntel® Core™ i7-12700FRam16 GB DDR4-3200Mhz Κάρτα γραφικών 8GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 TiStorage1TB NVMe M.2 SSDMotherboardAsus B660 SeriesSeriesAsus B660Series8GGHSW0W GoldOperating System10WGold

Ένα πράγμα που μαστίζει αυτό το κατά τα άλλα φανταστικό πρόγραμμα δημιουργίας προσαρμοσμένων υπολογιστών είναι η απουσία προσθήκης δευτερεύοντος χώρου αποθήκευσης. Επιπλέον, δεν υπάρχει τρόπος να επιλέξετε μια προσαρμοσμένη μητρική πλακέτα ή έναν προσαρμογέα δικτύου.

Τέλος, είναι διαθέσιμο μόνο στις ΗΠΑ και όλες οι αγορές καλύπτονται με 2 χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας.

CLX

Το CLX gaming συνοδεύεται από ένα όμορφο προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών με αμέτρητες επιλογές για να αποκτήσετε το τέλειο. Ξεκινάτε την κατασκευή επιλέγοντας ένα βασικό εξάρτημα (επεξεργαστής, κάρτα γραφικών, μνήμη κ.λπ.) και λαμβάνετε προκατασκευασμένες επιλογές για προσαρμογή.

Προδιαγραφές στοιχείουΕπεξεργαστήςIntel® Core™ i7-12700KFRam16 GB DDR4-3200Mhz Κάρτα γραφικών 8 GB NVIDIA® GeForce RTX™ 3070 Αποθηκευτικός χώρος500 GB NVMe M.2 SSD + 1TB Seagate HDDΜητρική πλακέτα 1TB + 1TB Seagate HDDΜητρική πλακέτα 1TB 300000000000000000 $

Η εγγύηση καλύπτει ισόβια εργασία και τον πρώτο χρόνο για ανταλλακτικά.

Το CLX gaming αποστέλλεται στις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Συμπερασματικά, είναι λίγο πιο δαπανηρό, αλλά η δυνατότητα εξατομίκευσης σχεδόν των πάντων το καθιστά άξιο προσοχής.

NZXT

Το καλύτερο κατόρθωμα της NZXT είναι το δίκτυο παγκόσμιων εμπόρων λιανικής και μια διετής εγγύηση ανταλλακτικών και εργασίας (επιλεγμένες περιοχές).

Εκτός από τους προκατασκευασμένους υπολογιστές, μπορείτε επίσης να έχετε κιτ εκκίνησης με τα απαραίτητα εργαλεία και οδηγούς που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν εύκολα.

Ωστόσο, θα ήθελα λίγη περισσότερη ευελιξία με τον κατασκευαστή. Εδώ είναι τι θα μπορούσα να πάρω για τον καθορισμένο προϋπολογισμό:

  Πώς να διορθώσετε ένα παγωμένο Mac

ComponentsPecificationProcessorIntel Core I5-11600KFRAM16 GB DDR4-3200MHZGRAPHICS CARD10 GB GIGABYTE GEFORCE RTX ™ 3080StoragesAmsung 970 EVO PLUS 500GB NVME M.2 SSDMotherBoardM

Αν και το φύλλο προδιαγραφών είναι εξαιρετικό, δεν μπόρεσα να επιλέξω εξαρτήματα. Επομένως, η απουσία ποικιλίας περιορίζει αυτό το προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών από το να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του.

Λοιπόν, για ποιον είναι; Για χρήστες μεσαίου έως ειδικού επιπέδου που μπορούν να αναζητήσουν εναλλακτικές λύσεις.

Maingear

Το Maingear είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές προσαρμοσμένων υπολογιστών σε αυτήν τη λίστα, δίνοντας εξίσου σημασία στην αισθητική και την απόδοση.

Ανάλογα με την κατασκευή σας, μπορείτε να έχετε προσαρμοσμένη βαφή που αναβοσβήνει στον υπολογιστή σας, παρόμοια με τα κορυφαία σπορ αυτοκίνητα. Άλλωστε, μπορεί κανείς να επιλέξει τα εσωτερικά καλώδια εκτός από το κανονικό μαύρο χρώμα.

Ο κατασκευαστής δεν είναι ο καλύτερος που έχω δει, αλλά κάνει τη δουλειά του. Ωστόσο, η τιμή ήταν λίγο βαριά για αυτό που παίρνετε σε σύγκριση με άλλα:

Προδιαγραφές στοιχείουΕπεξεργαστήςIntel Core i7-12700KRam16GB DDR4 3600MHz Κάρτα γραφικών 8GB NVIDIA GeForce RTX 3070 TiStorage512GB Intel NVMe M.2 SSDMotherboardMSI PRO B660M-A CECWIFItheringSystem1WDR4,Bluetooth,WIFI4WDRi, Ρυθμός CECWIFIΘερμ.

Το θετικό είναι η υποστήριξη δια βίου και η εγγύηση εργασίας για τους κατοίκους των ΗΠΑ.

Αν και η Maingear αποστέλλεται διεθνώς, οι πολιτικές εγγύησης θα πρέπει να επιβεβαιωθούν πριν από την αγορά.

CyberPowerPC

Θέλετε τεράστια σχέση ποιότητας/τιμής, κατευθυνθείτε στο CyberPowerPC. Στην πραγματικότητα, θα μπορούσα να ετοιμάσω το φύλλο προδιαγραφών μας με τη χαμηλότερη τιμή, που ταιριάζει με τις προσφορές της HP και της Dell.

ComponentSpecificationProcessorIntel Core i7-12700KRam16GB DDR4 3600MHzGraphics Card8GB NVIDIA GeForce RTX 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD + 1TB SATA 7200 RPM HDDMotherboardASUS PRIME Z690-P WIFIOperating SystemWindows 11 HomePSU750W Gold ratedOthersWiFi 6 & Bluetooth 5Cost$1,874

Αυτό που δεν θα μπορούσα να θαυμάσω λιγότερο είναι η απόλυτη διαθεσιμότητα των επιλογών και το φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα δημιουργίας.

Αυτό απομακρύνει τις ταλαιπωρίες με τις ατελείωτες προσαρμογές και τις χρήσιμες προειδοποιήσεις ασυμβατότητας. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε από μια εξαντλητική λίστα περιφερειακών και αξεσουάρ για να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε με μία κίνηση.

Το CyberPowerPC αποστέλλεται στις ΗΠΑ και διαθέτει ξεχωριστό προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών για το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος, η εγγύηση καλύπτει τρία χρόνια για την εργασία και ένα χρόνο για τα ανταλλακτικά.

Ψηφιακή Θύελλα

Το Digital Storm διαθέτει αξιοπρεπείς προσαρμογές, αλλά συγκαταλέγεται στους ακριβότερους κατασκευαστές προσαρμοσμένων υπολογιστών σε αυτήν τη λίστα.

Ωστόσο, η διεπαφή είναι φιλική και σας βοηθά να επιλέξετε τα καλύτερα εξαρτήματα διασφαλίζοντας παράλληλα τη συμβατότητα.

ΣτοιχείοΠροδιαγραφέςΕπεξεργαστήςIntel Core i7-12700KRam16GB DDR4 3200MHz Κάρτα γραφικών 8GB NVIDIA GeForce RTX 3070 TiStorage1TB Digital Storm NVMe M.2 SSD Μητρική πλακέταASUS Prime Z690-P D4Bluetooth50WFiS

Το καλό είναι οι αναβαθμίσεις χωρίς εργατικό δυναμικό εφ’ όρου ζωής, εάν αγοράζετε απευθείας από αυτές.

Η Digital Storm προσφέρει εσωτερικούς τεχνικούς που εδρεύουν στις ΗΠΑ για να εξασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη. Αποστέλλονται επίσης διεθνώς, αν και η εγγύηση θα πρέπει να ζητηθεί εκ των προτέρων για αγορές εκτός ΗΠΑ.

Και αν σας ενδιαφέρει, κάθε αγορά λαμβάνει πιστοποιητικό ιδιοκτησίας υπογεγραμμένο από μηχανικούς της Digital Storm.

Falcon-ΒΔ

Πηγαίνετε με το Falcon-Northwest αν καταλαβαίνετε και θαυμάζετε γιατί τα Macbook είναι πιο ακριβά από έναν κανονικό υπολογιστή με Windows.

Το Falcon-NW έρχεται με κορυφαία σχεδίαση αλουμινίου πάχους 4 χιλιοστών, καλοφτιαγμένη υγρή ψύξη, αδιάβροχο πλαίσιο, προαιρετικά στοιχεία σχεδίασης κ.λπ., βοηθώντας το να έχει τιμές βόρεια των 3.000 $ για έναν υπολογιστή.

ΣτοιχείοΠροδιαγραφέςΕπεξεργαστήςIntel Core i7-12700K/KFRam32GB DDR5 5200MHz Κάρτα γραφικών 8GB NVIDIA GeForce RTX 3060 TiStorageCrucial 1TB PCIe NVMe M.2 SSD Μητρική πλακέταASUS Prime Z690WFiHome, Ρυθμός Bluetooth, Χρυσό, 5000000000P

Αυτό το προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών είναι γενικά καλό, ωστόσο, πάσχει από έλλειψη στοιχείων για να διαλέξετε. Επομένως, αισθάνεστε ότι είστε κάπως ωθημένοι προς τον ακριβό εξοπλισμό, ακόμη και όταν θα μπορούσαν να αρκούν λιγότερο ισχυροί.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα Venn στο Microsoft PowerPoint

Μια τυπική εγγύηση σάς παρέχει τρία χρόνια κάλυψης ανταλλακτικών και εργασίας.

Συμπερασματικά, η εξαιρετική τιμή είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ, και αν έχετε βαθιές τσέπες, το Falcon μπορεί να είναι ένα έργο τέχνης που αξίζει να το κατέχετε.

AVA Direct

Μπορείτε ξεκάθαρα να υποθέσετε το AVA Direct ως προκατασκευασμένο ιστότοπο για υπολογιστή, αλλά έχει κρυμμένο ένα πολύ αποτελεσματικό και φιλικό προς την τσέπη προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών.

Επιλέξτε τον προϋπολογισμό, τα παιχνίδια, το μέγεθος θήκης και τις επωνυμίες που θα προσγειωθούν στις προδιαμορφωμένες εκδόσεις. Στη συνέχεια, πατήστε σε οποιοδήποτε κατάλληλο και κάντε κύλιση προς τα κάτω για να βρείτε την πλήρη προσαρμοσμένη λειτουργία για περαιτέρω εξατομικεύσεις.

ComponentSpecificationProcessorIntel Core i7-12700FRam16GB DDR4 3200MHzGraphics Card8GB GeForce RTX 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD + 1TB 7200 RPM SATA HDDMotherboardASUS PRIME H610M-A D4-CSMOperating SystemWindows 11 HomePSU750W Gold RatedOthersWiFi 5 & Bluetooth 5Cost$2,116

Το προσαρμοσμένο πρόγραμμα δημιουργίας έχει πολλές επιλογές για ενσωμάτωση από τον προϋπολογισμό έως το εύρος της μεσαίας κατηγορίας.

Η Ava Direct εδρεύει στις ΗΠΑ και αποστέλλεται διεθνώς σε λίγες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, της Κίνας, του Καναδά κ.λπ. Η εγγύηση καλύπτει εργασία δύο ετών και ανταλλακτικά ενός έτους.

Συστήματα Puget

Οι άνθρωποι αποκαλούν την Puget Systems τον Mac Pro του κόσμου των υπολογιστών. Οι τελωνειακές κατασκευές του είναι εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών, αλλά μοιάζουν με μια καθημερινή μηχανή που κρύβει το πανίσχυρο τέρας που μπαίνει μέσα.

Αποκλειστικά στις ΗΠΑ, το Puget έχει να κάνει με τις επιδόσεις.

Προδιαγραφές στοιχείουΕπεξεργαστήςIntel Core i7-12700FRam32GB DDR5 4800MHz Κάρτα γραφικών 8GB GeForce RTX 3070 TiStorage500GB PCIe NVMe M.2 SSD Μητρική πλακέταAsus ProArt Z690-Δημιουργός Bluetooth3Προσυστήμα 30W50WWFi050

Προς υπεράσπιση αυτής της τσέπης τιμής, ο Puget λέει:

Εστιάζουμε τη σειρά προϊόντων μας μόνο στη χρήση των εξαρτημάτων υψηλότερης ποιότητας και χαμηλότερου ποσοστού αστοχίας που είναι διαθέσιμα. Δυστυχώς, τα εξαρτήματα υψηλότερης ποιότητας και χαμηλότερου ποσοστού αστοχίας τείνουν να κοστίζουν περισσότερο.

Με βάση τις πολιτικές τους, το πρόγραμμα δημιουργίας υπολογιστών δεν διαθέτει επιλογές και διαθέτει μόνο επιλεγμένα εξαρτήματα που προέρχονται από τους «καλύτερους» κατασκευαστές.

Τέλος, τα συστήματα Puget προσφέρουν ισόβια εργασία και εγγύηση ανταλλακτικών τουλάχιστον ενός έτους.

Skytech Gaming

Η Skytech Gaming κρατά τα πράγματα απλά για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν προσαρμοσμένο υπολογιστή σε κάθε εύρος προϋπολογισμού. Αυτό το αυτόματο επιλύει διενέξεις και σας δείχνει μόνο τα συμβατά εξαρτήματα.

Χρειάστηκαν μόνο λίγα λεπτά για να λάβουμε τη βασική μας διαμόρφωση:

Προδιαγραφές στοιχείουΕπεξεργαστήςIntel Core i7-12700FRam16GB DDR4 3200MHz Κάρτα γραφικών 8GB GeForce RTX 3070 TiStorage1TB WD SN570 NVMe SSD + 1TB HDDΜητρική πλακέταASRock Z690 ProDownFi0W0S

Υπάρχει μια αξιοπρεπής επιλογή για κάθε στοιχείο και μου άρεσε πόσο διαισθητική είναι η εργασία με τη διεπαφή.

Η τυπική εγγύηση παρέχεται με ανταλλακτικά, εργασία και τεχνική υποστήριξη 1 έτους

Με έδρα τις ΗΠΑ, η Skytech Gaming πωλεί επίσης λιανικά μέσω εξουσιοδοτημένων καναλιών, αν και με περιορισμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Τελικές εντυπώσεις

Οι κατασκευαστές προσαρμοσμένων υπολογιστών είναι εκείνοι που δεν μπορούν να κατασκευάσουν μόνοι τους και ωστόσο μένουν μακριά από προκατασκευασμένους.

Χρησιμοποίησα το καθένα για τη διαμόρφωση της βάσης μας και μπορείτε να ελέγξετε το κόστος για συγκριτική ανάλυση. Ωστόσο, μερικές εκατοντάδες δολάρια επιπλέον για κορυφαία υποστήριξη αξίζουν τον κόπο, ειδικά αν δεν αισθάνεστε άνετα να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα.

Επιπλέον, ελέγξτε για τις εκτεταμένες εγγυήσεις για πρόσθετη υποστήριξη για να συνεχίσετε να λειτουργούν ως συνήθως.

Και να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν κάνετε αγορές σε διεθνές επίπεδο, καθώς οι διαδικασίες εγγύησης είναι περίπλοκες και θα πρέπει να επαληθεύονται εκ των προτέρων.

ΥΓ: Ελέγξτε αυτές τις κυρτές οθόνες παιχνιδιών για να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε περίοδο παιχνιδιού.