13 Καλύτερο λογισμικό OKR για το 2022

Το λογισμικό OKR βοηθά τους οργανισμούς και τα άτομα να δημιουργούν και να κατανοούν επιχειρηματικούς στόχους, να ευθυγραμμίζονται με αυτούς, να εκτελούν εργασίες και να μετρούν την απόδοση για τη βελτίωση και την επίτευξη των στόχων με επιτυχία.

Η μέτρηση της απόδοσης είναι σημαντική για κάθε εταιρεία και ομάδα για να αναλύσει πώς εργάζεστε, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία σας και πώς να βελτιωθείτε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούνται μέθοδοι όπως OKR και KPI.

Και η διαδικασία μέτρησης της απόδοσης, ευθυγράμμισης της ομάδας σας και μετάβασης προς την επιτυχία έχει γίνει πλέον εύκολη με λύσεις λογισμικού όπως το λογισμικό OKR.

Σε αυτό το άρθρο, θα το μάθουμε αναλυτικά και θα ανακαλύψουμε το κορυφαίο λογισμικό OKR της αγοράς.

Τι είναι τα OKR;

Οι στόχοι και τα βασικά αποτελέσματα (OKR) είναι φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί στόχοι που θέλει να επιτύχει ένας οργανισμός για ανάπτυξη και επιτυχία.

Αποτελούν ένα πλαίσιο καθορισμού στόχων όχι μόνο για έναν οργανισμό αλλά για άτομα και ομάδες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε τους μακροπρόθεσμους και βραχυπρόθεσμους στόχους σας και να μετρήσετε τα αποτελέσματα.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει δύο μέρη:

 • Ένας αντικειμενικός, ξεκάθαρος στόχος με σχέδια και καθήκοντα που θα εμπνεύσουν τους ανθρώπους να τον επιτύχουν
 • Βασικά αποτελέσματα, μετρήσιμοι στόχοι για την παρακολούθηση της επιτυχίας

Παράδειγμα: Ένας οργανισμός μπορεί να στοχεύσει έναν στόχο να αυξήσει τα έσοδά του κατά 10%. Εδώ, τα βασικά αποτελέσματα μπορεί να είναι η απόκτηση 20 νέων πελατών, η αύξηση 50 νέων πιθανών δυνητικών πελατών και η ενίσχυση της διατήρησης πελατών κατά 70%.

Έτσι, μια λύση λογισμικού με δυνατότητες OKR ονομάζεται λογισμικό OKR. Έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά για να σας βοηθήσει να καθορίσετε τους στόχους σας και να επιτύχετε. Περιλαμβάνει:

 • Πίνακες ελέγχου για διαχείριση και παρακολούθηση στόχων
 • Ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις για να παραμένετε ενημερωμένοι με βελτιώσεις
 • Προκατασκευασμένα πρότυπα
 • Αυτοματισμός για εξοικονόμηση κόπου και χρόνου
 • Εργαλεία ασφαλείας
 • Ενσωματώσεις με εργαλεία για αβίαστη εργασία σε ένα μόνο λογισμικό

Κι αλλα.

Οφέλη από τη χρήση του λογισμικού OKR

 • Ευθυγράμμιση στόχων: Η χρήση μιας λύσης λογισμικού OKR βοηθά τους υπαλλήλους και τους ηγέτες σας να κατανοήσουν καλύτερα τους στόχους σας και να ευθυγραμμιστούν με τους στόχους.
 • Ενίσχυση της απόδοσης του οργανισμού: Με λειτουργίες όπως παρακολούθηση προόδου, εβδομαδιαία check-in και αξιολογήσεις απόδοσης, μπορείτε να μετρήσετε την απόδοση των μελών της ομάδας σας. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιβραβεύετε τους καλλιτέχνες ενώ εκπαιδεύετε εκείνους που έχουν χαμηλή απόδοση.
 • Καλύτερα αποτελέσματα: Η βελτίωση της απόδοσης κάθε μέλους της ομάδας και της ομάδας δίνει τη δυνατότητα στον συνολικό οργανισμό να βελτιωθεί και να προχωρήσει προς τον στόχο προκειμένου να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα.
 • Βελτιωμένη οργανωτική κουλτούρα: Το λογισμικό OKR επιτρέπει στους ανθρώπους να συνεργάζονται αποτελεσματικά και να βοηθούν ο ένας τον άλλον. Τους δίνει έναν κοινό στόχο και φέρνει διαφάνεια, ώστε να μπορούν να συμβάλλουν περισσότερο στην επιτυχία του οργανισμού. Ως αποτέλεσμα, η κουλτούρα του οργανισμού σας βελτιώνεται.

Διαφορά μεταξύ OKR και KPI

Οι OKR και οι KPI είναι διαφορετικοί από πολλές απόψεις:

 • Καθορισμός στόχων: Οι OKR έχουν πιο ανταγωνιστικούς και φιλόδοξους στόχους που οι ομάδες ενδέχεται να μην επιτύχουν λόγω υψηλών προδιαγραφών. Από την άλλη πλευρά, οι KPI έχουν ρεαλιστικές και εφικτές μετρήσεις.
 • Αποτελέσματα: Πρέπει να καθορίσετε τα επιθυμητά αποτελέσματα σε OKR, αλλά σε KPI, δεν χρειάζεται απαραίτητα να το κάνετε αυτό.
 • Διαφάνεια: Τα OKR είναι πιο διαφανή και κοινοποιούνται σε κάθε μέλος για ευθυγράμμιση. Αντίθετα, οι KPI είναι πιο περιορισμένοι και μοιράζονται με συγκεκριμένα τμήματα.
 • Κριτικές απόδοσης: Οι OKR δεν περιλαμβάνονται στις αξιολογήσεις απόδοσης, αλλά οι KPI περιλαμβάνονται.
 • Χρόνος: Τα OKR μπορούν να αλλάξουν με την πάροδο του χρόνου, αλλά οι KPI είναι λιγότερο πιθανό να το κάνουν.

Τώρα, ας μιλήσουμε για μερικά από τα καλύτερα λογισμικά OKR για τον οργανισμό σας.

Peoplebox

Πετύχετε τους στόχους σας και δημιουργήστε ομάδες υψηλών επιδόσεων πιο γρήγορα με Peoplebox, μια πλατφόρμα διαχείρισης OKR και απόδοσης. Σας βοηθά να βελτιστοποιήσετε την απόδοση, τη δέσμευση και την ευθυγράμμιση της ομάδας για να επιτύχετε εξαιρετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα.

Το Peoplebox εμπιστεύονται περισσότερες από 500 αναπτυσσόμενες νεοφυείς επιχειρήσεις, καθώς προσφέρει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και οφέλη σε κάθε ομάδα. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να εστιάσετε καλύτερα στους σωστούς στόχους και τις στρατηγικές προτεραιότητες, να διεξάγετε αποτελεσματικές συναντήσεις αναθεώρησης χρησιμοποιώντας πίνακες εργαλείων που συμπληρώνονται αυτόματα και να παρακολουθείτε τα OKR χωρίς κόπο με τη βοήθεια εγγενών ενσωματώσεων.

Μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε τους διευθυντές σας να πραγματοποιούν εύκολα περιοδικούς ελέγχους παραγωγικότητας και απόδοσης με λιγότερη διοικητική εργασία. Το εργαλείο σάς βοηθά επίσης να κλείσετε τον κύκλο αφοσίωσης των εργαζομένων, να κάνετε έξυπνες ενέργειες, να συλλέξετε ανώνυμα σχόλια και να τους προσφέρετε ένα ασφαλέστερο μέρος.

Επιπλέον, θα λάβετε λειτουργίες όπως διαχείριση εργασιών, έξυπνες ειδοποιήσεις μέσω email ή Slack, προτεινόμενα σημεία ομιλίας, εβδομαδιαία check-in κ.λπ. Λιανικά το κορυφαίο ταλέντο σας για να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη ομάδα πραγματοποιώντας έρευνες Pulse και αφοσίωσης, πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο, ανώνυμα μηνύματα, έρευνες κύκλου ζωής εργαζομένων και Coffee Connect.

  Διορθώστε τον κίνδυνο θανατηφόρου σφάλματος βροχής στην ενέργεια αριθμός 1

Το Peoplebox προσφέρει 50+ ενσωματώσεις με τις βάσεις δεδομένων σας, το HRMS, μια πλατφόρμα επικοινωνίας και τις εφαρμογές SaaS. Περιλαμβάνει Jira, Zoho People, Tableau, BambooHR, Outlook, Slack, Teams, Google Analytics, Salesforce, HubSpot, Notion, Asana και άλλα. Δοκιμάστε αυτό το εργαλείο ΔΩΡΕΑΝ.

Profit.co

Profit.co είναι ένα αποτελεσματικό λογισμικό OKR που βοηθά στην εκτέλεση της στρατηγικής της επιχείρησής σας, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στους στόχους σας, να παρακολουθείτε την πρόοδο και να επιτύχετε μεγαλύτερα αποτελέσματα. Αυτή η ολοκληρωμένη πλατφόρμα OKR σάς επιτρέπει να εκτελείτε διαχείριση απόδοσης, διαχείριση εργασιών, διαχείριση OKR και αφοσίωση εργαζομένων.

Είτε είστε startup, μικρή επιχείρηση ή επιχείρηση, το λογισμικό OKR της Profit.co είναι χρήσιμο για εσάς. Προσφέρει ένα εύχρηστο αποτελεσματικό πλαίσιο καθορισμού στόχων που συνοδεύεται από πλεονεκτήματα όπως ευκίνητη ευθυγράμμιση, καθοδηγούμενα εβδομαδιαία check-in και ταχύτερη εκτέλεση και προσαρμογή.

Αυτή η ενιαία πλατφόρμα σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τα πάντα, από στρατηγική και OKR μέχρι διαδικασίες, άτομα και απόδοση. Το Profit.com σάς βοηθά να θέσετε προτεραιότητες στους στόχους, να προσελκύσετε υπαλλήλους, να εκτελέσετε στρατηγικές και να εξοικονομήσετε χρόνο ακόμη και με περιορισμένους πόρους για να καλλιεργήσετε μια κουλτούρα υψηλής απόδοσης και αποτελεσματική ηγεσία.

Μπορείτε να κάνετε τις ομάδες να κατανοήσουν και να ευθυγραμμιστούν με τους στόχους σας χρησιμοποιώντας πίνακες εργαλείων ευθυγράμμισης και να τις ενθαρρύνετε να συνεισφέρουν αποτελεσματικά. Χρησιμοποιήστε τα μετρήσιμα βασικά αποτελέσματα διαφορετικών τύπων για αποτελέσματα που μπορείτε πραγματικά να μετρήσετε. Και χρησιμοποιήστε τα βασικά αποτελέσματα με δυνατότητα παρακολούθησης για αποτελέσματα που δεν μπορείτε πραγματικά να μετρήσετε. Το Profit.co προσφέρει 400+ ενσωματωμένους και προσαρμοσμένους KPI για να σας βοηθήσει να ορίσετε βασικά αποτελέσματα.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα OKR και τους οδηγούς βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε OKR σε λιγότερο από 5 λεπτά. Προσφέρει επίσης εβδομαδιαίες κριτικές και check-in για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδο και να εντοπίζετε προβλήματα σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας πίνακες εργαλείων και θερμικούς χάρτες. Επιπλέον, θα λάβετε λειτουργίες όπως γράφημα ραντάρ, αποτελέσματα κλειδιού βάρους, Βιβλιοθήκη KPI, πρόσβαση API, παρουσιάσεις PowerPoint με δυνατότητα λήψης, αυτοματοποιημένες υπενθυμίσεις και άλλα.

Allly.io

Μετατρέψτε τους οργανωτικούς σας στόχους σε αποτελέσματα με Allly.io που σας βοηθά να ιεραρχήσετε τους στόχους σας και να τους βάζετε στο επίκεντρο όλων των διαδικασιών. Σας δίνει τη δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους σας σε λιγότερο χρόνο, αντί να χειρίζεστε απλώς τους στόχους.

Αυτό το λογισμικό OKR επιτρέπει στις ομάδες, τους ηγέτες και τους υπαλλήλους σας να έχουν μεγαλύτερη ορατότητα στην πλήρη διαδικασία εργασίας σας και να συνδέουν τις εργασίες με τους πιο σημαντικούς στόχους σας. Έτσι, όταν η ομάδα σας μπορεί να δει πώς καθεμία από αυτές μπορεί πραγματικά να έχει αντίκτυπο, θα είναι πιο επικεντρωμένη στο να συνεισφέρει περισσότερο.

Το Ally.io μπορεί να ενσωματωθεί με διαφορετικά εργαλεία και συστήματα εγγενώς για την καθημερινή σας χρήση, διευκολύνοντας την εκτέλεση όλων από ένα μέρος και τη σύνδεσή τους με τις διαδικασίες σας χωρίς να ανησυχείτε για το κόστος μετεγκατάστασης. Μπορείτε να το συνδέσετε με Slack, Jira, Teams, Tableau, Asana κ.λπ. για να συνεργαστείτε αποτελεσματικά.

Μπορείτε ακόμη να λάβετε τη βοήθεια της καθοδήγησης και συμβουλευτικής της Ally από τους ειδικούς της στρατηγικής για να ξεκινήσετε, να υιοθετήσετε και να εκτελέσετε τις διαδικασίες σας για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα πιο γρήγορα. Ξεκινήστε ΔΩΡΕΑΝ ή κάντε κράτηση για μια επίδειξη για να μάθετε περισσότερα.

Σαββατοκύριακο

ΣαββατοκύριακοΤο λογισμικό OKR της ‘s έχει δημιουργηθεί προσεκτικά για να καλλιεργήσει μια οργανωτική κουλτούρα με γνώμονα τα αποτελέσματα. Σας βοηθά να θέσετε στόχους OKR, να προσθέσετε σχέδια και να παρακολουθήσετε την πρόοδό τους, παρέχοντας έναν σαφή οδικό χάρτη για την επιτυχία σας.

Η χρήση του εργαλείου θα επιτρέψει στους ηγέτες σας να δημιουργήσουν στόχους και να καθορίσουν βασικά αποτελέσματα για να καθορίσουν πώς θα τα επιτύχουν σε ένα συγκεκριμένο τρίμηνο. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τα σχέδιά σας για μια εβδομάδα και να αυξήσετε τα αποτελέσματα πιο γρήγορα. Αφήστε τις ομάδες και τους ηγέτες σας να συνεργαστούν με τους προπονητές OKR του Weekdone για να μάθουν τις καλύτερες πρακτικές OKR και να τις κάνουν συνήθεια.

Θέστε δομημένους στόχους για να ευθυγραμμίσετε όλες τις δραστηριότητες σε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το OKR σας για να παρακολουθείτε την πρόοδο. Επιπλέον, δημιουργήστε πίνακες ελέγχου για να δείτε τη δραστηριότητα όλων για την επίτευξη του στόχου και αναπτύξτε εβδομαδιαία σχέδια με check-in για να προχωρήσετε τα OKR.

Το Weekdone προωθεί τη δέσμευση των συναδέλφων μέσω του Newsfeed και τονώνει το ηθικό τους και τους επαινεί για να επιτύχουν μεγαλύτερη επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους. Θα λάβετε αυτοματοποιημένες και προσαρμόσιμες αναφορές για τη διαχείριση βελτιώσεων και εύκολη πλοήγηση για γρήγορη πρόσβαση σε όλα και ενημέρωση στοιχείων. Επιπλέον, ενσωματώνεται απρόσκοπτα με πολλά χρήσιμα εργαλεία και λογισμικό.

Αποκτήστε τη ΔΩΡΕΑΝ έκδοση ή ένα πρόγραμμα επί πληρωμή με 280 $/μήνα, που χρεώνεται ετησίως.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Spotify

Πίνακας Εργασίας

Δημιουργήστε OKR που εμπνέουν, παρακινούν και διευκρινίζουν τους υπαλλήλους σας να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν χρησιμοποιώντας Πίνακας Εργασίας. Παρέχει ένα σταθερό πλαίσιο με χρήσιμα παραδείγματα και διατηρεί τις ομάδες σας ευθυγραμμισμένες, συνδεδεμένες και κινούνται γρήγορα προς τα αποτελέσματα.

Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να κάνετε σχέδια ανά τρίμηνο, εξαμηνιαία, κ.λπ., για να διατυπώσετε πράγματα που θέλετε να επιτύχετε, να μετατοπίσετε την εστίασή σας σε μετρήσιμα αποτελέσματα και να μάθετε διαδραστικά με την πάροδο του χρόνου. Με τα τριμηνιαία αποτελέσματα, μπορείτε να κατανοήσετε τους τομείς στους οποίους δημιουργείτε αξία και να αυξήσετε ταχύτερα τον αντίκτυπο.

Το Workboard κάνει τα OKR, την πρόοδο και την ευθυγράμμιση διαφανή σε όλους και τονώνει το ηθικό τους να συνεργάζονται περισσότερο και να λαμβάνουν καλές αποφάσεις.

Πλέγμα

Επιτάχυνση της ανάπτυξης με Πλέγμα που σας επιτρέπει να συνδέσετε τα ατομικά σας επιτεύγματα με την επιτυχία της εταιρείας χρησιμοποιώντας OKR και στόχους. Συνδέει τους στόχους και τα OKR στην καθημερινή ρουτίνα κάθε εργαζομένου για να καθοδηγήσει την εργασία και να βρίσκεται στην κορυφή.

Θέστε σαφείς στόχους για να προωθήσετε τη συνεργασία και τα αποτελέσματα διασφαλίζοντας την ευθυγράμμιση και κάνοντας αποτελεσματικές στρατηγικές. Το Lattice προσφέρει μια επιφάνεια χωρίς τριβές και γρήγορη για τον καθορισμό στόχων, τον εντοπισμό και την αναθεώρηση. Προσφέρει 4.250+ όπως Asana, Monzo, Vention, Slack, Reddit, κ.λπ., για να κάνει τους στόχους τους εφικτούς.

Το Lattice επιτρέπει στους διευθυντές και τους ηγέτες να παρακολουθούν την κατάσταση των στόχων και την πρόοδο για να εντοπίσουν τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρωθούν και να εξορθολογίσουν κάθε διαδικασία. Η τιμή του ξεκινά από 8$/μήνα ανά άτομο.

15 πέντε

Μετατρέψτε την απόδοση και τη δέσμευση των εργαζομένων με 15 πέντεΤο λογισμικό OKR της. Σας επιτρέπει να μετατρέψετε τις γνώσεις για τη δέσμευση των εργαζομένων σας σε εφικτά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα εύχρηστα εργαλεία ανάλυσης και την αξιολόγηση βάσει στοιχείων.

Αυτό το εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να μάθετε πράγματα που λειτουργούν στην εταιρεία σας και αυτά που δεν λειτουργούν. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προβείτε στις κατάλληλες ενέργειες, ενδυναμώνοντας τους υπαλλήλους και τους διευθυντές σας με εργαλεία για την ενίσχυση των αποτελεσμάτων. Εμπνεύστε την ανάπτυξη και μετρήστε την απόδοση χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη και πολύπλευρη προσέγγισή τους σε περιοδικές αξιολογήσεις απόδοσης.

Αυτή η διαισθητική λύση βοηθά τους διευθυντές σας να παρακολουθούν, να μετρούν, να ανεβάζουν και να υποστηρίζουν την απόδοση των μελών της ομάδας τους. Το 15five διευκολύνει τον καθορισμό στόχων και τα OKR, επιτρέποντάς σας να διευκρινίσετε και να παρακολουθείτε τους στόχους για κάθε εργαζόμενο σε ολόκληρο τον οργανισμό σας. Προσφέρει εργαλεία σχεδιασμού και χρήσιμες πληροφορίες για να εμπνεύσει όλους να επιτύχουν περισσότερα.

Γιορτάστε τις νίκες και δώστε τα κατάλληλα σχόλια, πραγματοποιήστε εβδομαδιαία check-in, πραγματοποιήστε συνομιλίες 1 προς 1 και πολλά άλλα για να εκτελέσετε ομαλές διαδικασίες. Έρχεται με λειτουργίες όπως έρευνες αφοσίωσης, φιλτραριζόμενους χάρτες θερμότητας και αναλυτικά στοιχεία, αξιολογήσεις βάσει θεμάτων, πίνακες εργαλείων, ιστορικά σημεία αναφοράς, ενημέρωση πληροφοριών, καθοδήγηση εργαζομένων, ασφάλεια εταιρικού επιπέδου, πολλαπλές ενσωματώσεις κ.λπ.

Η τιμολόγησή του ξεκινά με 4 $/ανά χρήστη/μήνα, που χρεώνεται ετησίως.

Gtmhub

Χρήση Gtmhub να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ στρατηγικής και εκτέλεσης, να προβλέψει τη διακοπή, να ενισχύσει μια υβριδική εργασιακή κουλτούρα και να αγκαλιάσει την υπερανάπτυξη. Σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ευθυγράμμιση, τη δέσμευση και την ευελιξία και να καλωσορίσετε μεγαλύτερα αποτελέσματα, εμπιστοσύνη και ενδυνάμωση.

Πάνω από 1000 εταιρείες και 500.000 χρήστες από 75 χώρες εμπιστεύονται το Gtmhub για τις εκπληκτικές δυνατότητες και τις δυνατότητές του. Με το Gtmhub, μπορείτε να ενορχηστρώσετε τις στρατηγικές σας αποτελεσματικά και να προσφέρετε καλύτερα επιχειρηματικά αποτελέσματα σε κλίμακα χρησιμοποιώντας OKR.

Συνεργαστείτε με ειδικούς για να υιοθετήσετε την κατάλληλη μεθοδολογία και να βρείτε τη σωστή υποστήριξη προκειμένου να εφαρμόσετε το OKR με επιτυχία. Μπορείτε να επιλέξετε από περισσότερα από 200 προκατασκευασμένα πρότυπα OKR με ένα μόνο κλικ.

Ξεκινήστε τη ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή σας ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από 7 $/μήνα ανά χρήστη.

Κατασκήνωση σελήνης

Αυτή η πλατφόρμα all-in-one OKR – Κατασκήνωση σελήνης είναι φτιαγμένο για στοχευμένες και ευέλικτες ομάδες. Σας επιτρέπει να ορίζετε τα OKR και τους στόχους σας με σαφήνεια σε έναν τακτοποιημένο χώρο και να πραγματοποιείτε περιοδικούς ελέγχους για να βρείτε ποιος κάνει τι.

Θα βρείτε τα πάντα κάτω από μια ενιαία στέγη για να κρατήσετε όλους στην ομάδα σας ευθυγραμμισμένους και συγκεντρωμένους σε έναν κοινό στόχο. Βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας και της διαφάνειας σε όλη την επιχείρησή σας και φέρνει θετικά αποτελέσματα.

Με τα τακτικά check-in, μπορείτε να υπενθυμίζετε στους χρήστες να ενημερώνουν τους αντίστοιχους στόχους τους και να μοιράζονται την πρόοδο και τις προτεραιότητές τους. Δεδομένου ότι τα δεδομένα είναι ζωτικής σημασίας και μπορεί να είναι ευαίσθητα, το Mooncamp προσφέρει λειτουργίες ασφάλειας και συμμόρφωσης, όπως κρυπτογράφηση δεδομένων σε κατάσταση ηρεμίας και μεταφοράς, προσαρμοσμένο SSO που βασίζεται σε SAML, αρχεία καταγραφής ελέγχου, διαχείριση λεπτομερούς πρόσβασης, προσαρμοσμένα SLA, πολιτική χρόνου επίλυσης συμβάντων και συμμόρφωση με τον GDPR.

Επιπλέον, μπορεί να ενσωματωθεί με πολλά εργαλεία όπως G Suite, HubSpot, Asana, Teams, Slack κ.λπ. Προσφέρει επίσης υποστήριξη παγκόσμιας κλάσης μέσω email, τηλεφώνου και συνομιλίας.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό προγράμματος οδήγησης Uber

Δοκιμάστε το Mooncamp ΔΩΡΕΑΝ ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από 35 $/μήνα για έως και 10 χρήστες.

Huminos

Χρήση Huminos να δημιουργήσετε OKR και βασικά αποτελέσματα για να παρακολουθήσετε την ανάπτυξη, να οργανώσετε δεδομένα και να παρακολουθήσετε σημαντικές εργασίες και πρόοδο. Μπορείτε να δημιουργήσετε OKR σε διαφορετικά επίπεδα – ατομικά, ομαδικά και εταιρικά, και διαφορετικών τύπων – δεσμευμένα ή φιλόδοξα.

Μπορείτε να προσθέσετε διαφορετικούς τύπους KPI και στη συνέχεια να μετρήσετε και να παρακολουθήσετε τα OKR σας. Το εργαλείο θα σας βοηθήσει να επιτύχετε διαφάνεια με τα στοιχεία ελέγχου ορατότητας και να ευθυγραμμίσετε τα OKR οριζόντια και κάθετα. Επιτρέπει τακτικά check-in για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την πρόοδο, να αποσαφηνίζετε τις προσδοκίες, να παρέχετε τους απαραίτητους πόρους και να κατανέμετε εργασίες. Σας βοηθά επίσης να αφαιρέσετε τα εμπόδια και να προσαρμόσετε τις ενημερώσεις με προγράμματα αποκλεισμού και πρωτοβουλίες.

Το Huminos σάς επιτρέπει να ευθυγραμμίσετε τις εργασίες σας σε διάφορα εργαλεία όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έγγραφα, συσκέψεις κ.λπ., μέσω OKR. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε αμερόληπτες συνομιλίες και να λαμβάνετε αποφάσεις βάσει δεδομένων κατά τη διεξαγωγή ελέγχων στο τέλος του κύκλου και συσκέψεων 1:1. Προσφέρει περισσότερες δυνατότητες όπως έρευνες παλμών, πίνακες εργαλείων, αξιολογήσεις και βαθμονόμηση, διαχείριση απόδοσης, ανατροφοδότηση και καθοδήγηση και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το Huminos ΔΩΡΕΑΝ για 14 ημέρες ή επιλέξτε ένα πρόγραμμα που ξεκινά από 90 $/μήνα για 20 χρήστες.

Perdoo

Εκτελέστε αποτελεσματικές στρατηγικές και ωθήστε την ανάπτυξη έως και 10 φορές με Perdoo χρησιμοποιώντας OKR και KPI. Σας βοηθά να προβλέψετε προβλήματα νωρίς με ισχυρές αναφορές που αποκαλύπτουν βαθύτερες πληροφορίες για τα πάντα και σας ενθαρρύνουν να βελτιώσετε το παιχνίδι σας. Το Perdoo χρησιμοποιείται από 2000+ εταιρείες σε 70+ χώρες.

Μπορείτε να καταλάβετε πώς η διοχέτευση πωλήσεών σας μοιάζει με την απόδοση κάθε μέλους της ομάδας και πώς να κλείσετε τα κενά χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες από το εργαλείο. Με το Perdoo, μπορείτε να έχετε κορυφαίους πόρους στον κλάδο και καθοδήγηση από ειδικούς για να κάνετε μια κερδοφόρα προσέγγιση. Είναι γνωστό για την καλύτερη ποιότητα υποστήριξης και πόρων, το εύχρηστο λογισμικό και τις εκπληκτικές δυνατότητες διαχείρισης στόχων.

Χρησιμοποιήστε το ΔΩΡΕΑΝ για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με OKR. Αυτό το πρόγραμμα είναι δωρεάν για πάντα και ισχύει για έως και 10 χρήστες και περιλαμβάνει λειτουργίες όπως χάρτη πορείας, εβδομαδιαίες αναφορές, απεριόριστες ένθετες ομάδες, Google SSO, προσαρμοσμένες λίστες αναφορών και check-in, ενσωματώσεις MS-Teams και Slack κ.λπ. Ξεκινά το πρόγραμμα επί πληρωμή από 5,68 $/μήνα για έως και 10 χρήστες, με χρέωση ετησίως.

Mirro

Χρήση Mirro να αυξηθεί η ευθυγράμμιση των στόχων με διαφανή βασικά αποτελέσματα και στόχους. Σας βοηθά να κατανοήσετε πώς η εργασία σχετίζεται με τα πάντα στην εταιρεία σας και να οραματιστείτε το μέλλον, να επικεντρώσετε τους υπαλλήλους και να προωθήσετε την ανάπτυξη.

Με το Mirro, γίνεται εύκολο να θέσετε στόχους σε διαφορετικά επίπεδα και να στοχεύσετε ολόκληρη την εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων όλων των ατόμων και των ομάδων. Μπορείτε να ορίσετε στόχους και εργασίες και να προσθέσετε προθεσμίες σε κάθε εργασία για να παρακινήσετε τους ανθρώπους. Αυτό το εργαλείο είναι πολύ χρήσιμο για όλους, ανεξάρτητα από την τεχνική τους ικανότητα.

Μπορείτε να ομαδοποιήσετε εργασίες σε μία ενότητα για να αφαιρέσετε την τριβή και να προσθέσετε τις ολοκληρωμένες εργασίες στην ενότητα προόδου για να επισημάνετε τα επιτεύγματά σας. Το Mirro ενημερώνει αυτόματα τις αλλαγές στη ροή δραστηριότητας του οργανισμού σας κάθε φορά που κάποιος κάνει κάποια πρόοδο. Θα παρακολουθεί επίσης όλες τις εργασίες και τα έργα σας και θα τα οργανώνει για να αφαιρέσετε τις εικασίες.

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εύκολα αξιολογήσεις απόδοσης χρησιμοποιώντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες από το εργαλείο. Το Mirro προσφέρει επίσης πρότυπα με δυνατότητα λήψης για τη δημιουργία OKR μαζί με πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να διευκολύνετε την εργασία σας.

Η τιμολόγησή του ξεκινά από 7 $/μήνα ανά χρήστη, που χρεώνεται ετησίως.

Fitbots

Fitbots είναι η ενιαία λύση για τις ανάγκες OKR ενός οργανισμού. Το εμπιστεύονται 2500 ομάδες σε όλο τον κόσμο και σας βοηθά να αναπτυχθείτε πιο γρήγορα με το πρακτικό και διαισθητικό λογισμικό OKR μαζί με την υποστήριξη και την εκπαίδευση για μεγαλύτερη επιτυχία.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο, μπορείτε να επιλέξετε τα σωστά επιχειρηματικά αποτελέσματα, να οργανώσετε τα δεδομένα σας σε ένα μόνο μέρος και να ευθυγραμμίσετε τις ομάδες σας με τα στρατηγικά αποτελέσματα. Σας βοηθά επίσης να εκτελέσετε ισχυρές αξιολογήσεις απόδοσης και να οπτικοποιήσετε τα πάντα χρησιμοποιώντας OKR.

Το λογισμικό OKR της Fitbots προσφέρει πολλές εντυπωσιακές δυνατότητες, όπως OKR check-in, team-board, πρότυπα, πίνακες εργαλείων, ορόσημα, OKR builder, ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις, σήματα, χάρτες θερμότητας και ενσωματώσεις με SSO, Slack, Jira Cloud και εταιρικά API.

συμπέρασμα

Η χρήση του λογισμικού OKR σάς δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε τους στόχους και τις προτεραιότητές σας και να τα συνδέσετε με το οργανωτικό σας έργο. Αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε κενά και πώς να τα βελτιώσετε για να επιτύχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Όλες οι λύσεις λογισμικού OKR που ανέφερα παραπάνω είναι εξαιρετικές με εξαιρετικές δυνατότητες και ποικίλα σημεία τιμών. Επομένως, επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.