13 Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης χορηγών για εράνους

Κάθε χρόνο τον Μάιο, διασημότητες, εκκολαπτόμενοι καλλιτέχνες και ηγέτες της βιομηχανίας σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνονται για το Met Gala. Γνωρίζατε όμως ότι πρόκειται για μια φιλανθρωπική εκδήλωση συγκέντρωσης κεφαλαίων;

Χιλιάδες άνθρωποι και εκατοντάδες διασημότητες παρευρίσκονται στην εκδήλωση. Πώς πιστεύετε ότι γίνεται η διαχείριση; Η καλύτερη εικασία μου θα ήταν το λογισμικό διαχείρισης δωρητών.

Οι περισσότεροι φιλανθρωπικοί ή μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί, όπως το Save the Children και το Rotary Foundation, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στη γενναιοδωρία των δωρητών για να χρηματοδοτήσουν την αποστολή τους και να έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινότητα. Όμως, καθώς αυτοί οι οργανισμοί αναπτύσσονται και προσελκύουν περισσότερους δωρητές, μπορεί να γίνει όλο και πιο δύσκολο να παρακολουθούν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται για να συνεργαστούν αποτελεσματικά και να διαχειριστούν αυτούς τους δωρητές. Εκεί μπαίνει το λογισμικό διαχείρισης δωρητών.

Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε τη σημασία του λογισμικού διαχείρισης χορηγών, τους διαφορετικούς τύπους που διατίθενται, τις βασικές δυνατότητες που πρέπει να αναζητήσετε και μερικές από τις καλύτερες λύσεις λογισμικού στην αγορά σήμερα.

Τι είναι ένα λογισμικό διαχείρισης χορηγών;

Το λογισμικό διαχείρισης δωρητών είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο που βοηθά τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και τους διοργανωτές συγκέντρωσης κεφαλαίων ή φιλανθρωπικών εκδηλώσεων να διαχειρίζονται αβίαστα τις σχέσεις και τις προσπάθειές τους με τους δωρητές.

Φανταστείτε το ως έναν εικονικό κόμβο όπου μπορούν να παρακολουθούν όλα τα δεδομένα δωρητών, τα ιστορικά επικοινωνίας και τα αρχεία δωρεών σε ένα βολικό μέρος.

Ένα σύστημα διαχείρισης δωρητών λειτουργεί ως η ραχοκοκαλιά τέτοιων εκδηλώσεων, βοηθώντας τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να παρακολουθούν αποτελεσματικά και να συνεργάζονται με τους υποστηρικτές τους. Επιτρέπει στους διοργανωτές να διατηρούν ολοκληρωμένα αρχεία για κάθε δότη, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας, του ιστορικού δωρεών και των προτιμήσεων.

Συγκεντρώνοντας αυτές τις πληροφορίες, γίνεται ευκολότερο να παρακολουθείτε ποιος συνέβαλε, πότε και πώς, δημιουργώντας μια πολύτιμη βάση για ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις και μελλοντικές προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Πώς λειτουργεί?

Ας φανταστούμε ότι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός διοργανώνει έρανο για να προωθήσει την αποστολή του. Μπορούν να δημιουργήσουν μια σελίδα εκδήλωσης στο λογισμικό διαχείρισης δότη και να περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με το συμβάν, όπως ημερομηνία, τόπο και στόχο. Μπορούν να διανείμουν γρήγορα τη σελίδα της εκδήλωσης μέσω email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του ιστότοπού τους, χάρη στο λογισμικό.

Καθώς οι πιθανοί δωρητές εκφράζουν ενδιαφέρον ή απαντούν για την εκδήλωση, το λογισμικό καταγράφει αυτόματα τις πληροφορίες τους και δημιουργεί προφίλ δωρητών. Αυτά τα προφίλ περιλαμβάνουν στοιχεία επικοινωνίας, ιστορικό δωρεών, προτιμήσεις επικοινωνίας και τυχόν σημειώσεις ή αλληλεπιδράσεις που σχετίζονται με την εκδήλωση. Αυτή η κεντρική βάση δεδομένων επιτρέπει στον οργανισμό να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τη δέσμευση των χορηγών.

Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία επικοινωνίας του λογισμικού, ο οργανισμός μπορεί να στείλει εξατομικευμένες προσκλήσεις, ενημερώσεις και υπενθυμίσεις στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Μπορούν επίσης να τμηματοποιήσουν τη λίστα δωρητών τους με βάση διάφορα κριτήρια, όπως το ποσό της δωρεάς ή τη συμμετοχή σε προηγούμενη εκδήλωση, για να στείλουν στοχευμένα μηνύματα και να μεγιστοποιήσουν τη δέσμευση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο οργανισμός μπορεί να χρησιμοποιήσει το λογισμικό για να παρακολουθεί τους συμμετέχοντες, να συλλέγει δωρεές και να επεξεργάζεται πληρωμές. Το λογισμικό μπορεί να προσφέρει ενσωμάτωση κινητών ή tablet, καθιστώντας εύκολη την εισαγωγή πληροφοριών χορηγών και την επεξεργασία των συναλλαγών επί τόπου.

Μετά την εκδήλωση, το λογισμικό διαχείρισης χορηγών παρέχει ολοκληρωμένες λειτουργίες αναφοράς και ανάλυσης. Ο οργανισμός μπορεί να αξιολογήσει την επιτυχία της εκδήλωσης, να παρακολουθήσει τις δωρεές που έλαβε και να αναλύσει τη συμπεριφορά των δωρητών. Αυτά τα δεδομένα τους βοηθούν να εντοπίσουν τους πιο αφοσιωμένους δωρητές τους, να μετρήσουν τον αντίκτυπο της εκδήλωσης και να σχεδιάσουν τη στρατηγική για μελλοντικές προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Διαφορετικοί τύποι λογισμικού διαχείρισης χορηγών

Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι λογισμικού διαχείρισης δοτών, ο καθένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Ορισμένες επιλογές λογισμικού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για μικρούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ενώ άλλες είναι πιο κατάλληλες για μεγαλύτερους οργανισμούς με πιο σύνθετες ανάγκες. Ακολουθούν μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους λογισμικού διαχείρισης δωρητών:

 • Το λογισμικό διαχείρισης δωρητών εσωτερικής εγκατάστασης εγκαθίσταται απευθείας στους υπολογιστές ενός οργανισμού. Αν και συνήθως χρειάζεται μεγαλύτερη αρχική δαπάνη, αυτού του είδους το λογισμικό μπορεί να είναι πιο διαμορφώσιμο και να παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην προστασία δεδομένων.
 • Το λογισμικό διαχείρισης δοτών που βασίζεται σε σύννεφο φιλοξενείται σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή και έχει πρόσβαση μέσω του Διαδικτύου. Αυτός ο τύπος λογισμικού είναι συνήθως πιο προσιτός και ευκολότερος στην εφαρμογή από τις επιλογές εσωτερικής εγκατάστασης και μπορεί να προσπελαστεί από οπουδήποτε με σύνδεση στο Διαδίκτυο.
 • Το λογισμικό διαχείρισης δωρητών όλα σε ένα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών, όπως επεξεργασία δωρεών, διαχείριση συμβάντων και εργαλεία επικοινωνίας. Είναι ιδανικό για οργανισμούς που θέλουν μια ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες διαχείρισης χορηγών.
 • Λογισμικό διαχείρισης δωρητών ειδικά για συγκέντρωση κεφαλαίων, όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη διαχείριση εκστρατειών συγκέντρωσης κεφαλαίων. Περιλαμβάνει λειτουργίες όπως η ηλεκτρονική επεξεργασία δωρεών, η ομότιμη συγκέντρωση χρημάτων και τα εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email.

Οφέλη Διαχείρισης Δωρητών

Τώρα που καταλαβαίνουμε πώς ένα σύστημα διαχείρισης δωρητών βοηθά στην παρακολούθηση των δωρητών, ας διερευνήσουμε τα οφέλη που προσφέρει σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς:

  Τι είναι η προσωρινή μνήμη DNS και πώς να την ενημερώσετε

✅ Βελτιωμένη δέσμευση δωρητών: Οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να προσαρμόσουν τις αλληλεπιδράσεις τους ανάλογα με τις προτιμήσεις των δωρητών και τις προηγούμενες συνήθειες παροχής χάρη σε ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης δωρητών. Χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες, οι οργανισμοί μπορούν να εξατομικεύσουν τις επικοινωνίες τους και να εκφράσουν την ειλικρινή τους ευγνωμοσύνη, ενισχύοντας τους δεσμούς και προσελκύοντας περαιτέρω υποστήριξη.

✅ Βελτιωμένες προσπάθειες συγκέντρωσης κεφαλαίων: Η αποτελεσματική διαχείριση δωρητών επιτρέπει στις ΜΚΟ να παρακολουθούν τις τάσεις στις δωρεές, να αναγνωρίζουν κορυφαίους δωρητές και να κατηγοριοποιούν τους δωρητές σύμφωνα με διαφορετικούς παράγοντες. Με τη βοήθεια αυτών των διορατικών πληροφοριών, οι οργανισμοί μπορούν να μεγιστοποιήσουν την επίδρασή τους σχεδιάζοντας πιο εστιασμένες καμπάνιες, βελτιώνοντας την κατανομή πόρων και βελτιστοποιώντας τις τακτικές συγκέντρωσης κεφαλαίων.

✅ Βελτιωμένη επικοινωνία: Οι μέρες της τράτας μέσω υπολογιστικών φύλλων και της προσπάθειας ανάκλησης πληροφοριών για τους δωρητές έχουν περάσει προ πολλού. Με τη βοήθεια ενός συστήματος διαχείρισης δωρητών, οι ΜΚΟ μπορούν απλώς να παραδίδουν εξατομικευμένα μηνύματα, ενημερώσεις ειδήσεων και προσκλήσεις σε εκδηλώσεις σε ορισμένα τμήματα χορηγών. Η άμεση και κατάλληλη επικοινωνία ενθαρρύνει τη μακροπρόθεσμη δέσμευση, οικοδομεί εμπιστοσύνη και εμβαθύνει τις σχέσεις.

✅ Αποτελεσματική αναφορά και ανάλυση: Ένα σύστημα διαχείρισης δωρητών απλοποιεί το έργο της δημιουργίας ολοκληρωμένων αναφορών σχετικά με την πρόοδο της συγκέντρωσης κεφαλαίων, τα ποσοστά διατήρησης των χορηγών και την επιτυχία της εκστρατείας. Με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο στα χέρια τους, οι οργανισμοί μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, να προσδιορίζουν τομείς προς βελτίωση και να επιδεικνύουν τον αντίκτυπο των συνεισφορών των χορηγών με διαφάνεια.

✅ Αυξημένη διατήρηση των δωρητών: Η διατήρηση της αφοσίωσης των δωρητών είναι ζωτικής σημασίας για τη μη κερδοσκοπική βιωσιμότητα. Ένα σύστημα διαχείρισης δωρητών βοηθά στον εντοπισμό των δοτών που βρίσκονται σε κίνδυνο και στην ανάπτυξη προσαρμοσμένων στρατηγικών για την προώθηση της συνεχούς συμμετοχής τους. Με την προληπτική συνεργασία με τους υποστηρικτές και την αναγνώριση του αντίκτυπού τους, οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί μπορούν να καλλιεργήσουν διαρκείς σχέσεις και να εμπνεύσουν τη συνεχή γενναιοδωρία.

Βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να αναζητήσετε στο λογισμικό διαχείρισης χορηγών

Κατά την επιλογή λογισμικού διαχείρισης δωρητών, υπάρχουν πολλά βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβετε υπόψη. Εδώ είναι μερικά από τα πιο σημαντικά:

 • Προφίλ δότη: Τα προφίλ δότη έχουν σχεδιαστεί για να περιλαμβάνουν όλες τις βασικές πληροφορίες για κάθε δότη. Αυτό περιλαμβάνει τα στοιχεία επικοινωνίας τους, το ιστορικό δωρεών και τις προτιμήσεις επικοινωνίας, διασφαλίζοντας μια ολοκληρωμένη κατανόηση των δωρητών.
 • Επεξεργασία δωρεών: Για να γίνει η διαδικασία δωρεάς εύκολη και ασφαλής, οι δωρητές θα πρέπει να μπορούν να επιλέγουν να κάνουν δωρεές στο διαδίκτυο ή εκτός σύνδεσης, να δημιουργούν επαναλαμβανόμενα δώρα και να λαμβάνουν φορολογικές αποδείξεις χωρίς προβλήματα.
 • Εργαλεία Επικοινωνίας: Η πλατφόρμα πρέπει να εξοπλίσει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις με ισχυρά εργαλεία επικοινωνίας. Από την αποστολή στοχευμένων μηνυμάτων όπως ενημερωτικά δελτία, προσκλήσεις για εκδηλώσεις και εκκλήσεις για συγκέντρωση κεφαλαίων, επιτρέπουν την αποτελεσματική δέσμευση με τους δωρητές σας και τους κρατούν ενήμερους για την αποστολή της ΜΚΟ.
 • Αναφορές και Analytics: Το λογισμικό πρέπει να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τη συμπεριφορά των χορηγών και την απόδοση της καμπάνιας μέσω ισχυρών λειτουργιών αναφοράς και ανάλυσης. Αυτά τα εργαλεία δίνουν τη δυνατότητα στους οργανισμούς να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων και να προσαρμόζουν τις στρατηγικές όπως απαιτείται για μέγιστο αντίκτυπο.
 • Ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία: Το σύστημα πρέπει να ενσωματώνεται απρόσκοπτα με διάφορα εργαλεία και πλατφόρμες για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών. Οι εσωτερικές ομάδες πρέπει να συνδέονται αβίαστα με λογισμικό μάρκετινγκ email, πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και λογισμικό λογιστικής, διασφαλίζοντας ομαλό συντονισμό σε όλες τις πτυχές.

Τώρα, θα εξερευνήσουμε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης χορηγών για εράνους.

Network For Good

Δίκτυο για το καλό προσφέρει ισχυρό λογισμικό διαχείρισης δωρητών που επιτρέπει στους οργανισμούς να παρακολουθούν και να προβάλλουν λεπτομερείς πληροφορίες για μεμονωμένους δωρητές.

Χαρακτηριστικά:

 • Ενσωματωμένα φίλτρα για ομαδοποίηση υποστηρικτών με βάση την παροχή ιστορικού, δημογραφικών στοιχείων και προτιμήσεων επικοινωνίας.
 • Επιτρέπει την εξατομικευμένη επικοινωνία και τη βαθύτερη κατανόηση των τάσεων των χορηγών.
 • Αφαιρεί αυτόματα τις παλιές και διπλές εγγραφές επαφών, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο.
 • Οι ειδικοί επιβίβασης είναι διαθέσιμοι για να βοηθήσουν στον καθαρισμό και την εισαγωγή παλαιών δεδομένων δότη χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Οι μαρτυρίες υπογραμμίζουν την αποτελεσματικότητα του λογισμικού στην αύξηση της συγκέντρωσης χρημάτων, στην οργάνωση χορηγών και στην απλούστευση των διοικητικών διαδικασιών.
 • Βοηθά τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να βελτιστοποιήσουν τις προσπάθειές τους για συγκέντρωση κεφαλαίων και να οικοδομήσουν ισχυρότερες σχέσεις με τους υποστηρικτές τους.

Bloomerang

Bloomerang είναι ένα κορυφαίο λογισμικό διαχείρισης χορηγών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Στόχος του είναι να ενισχύσει την εμπειρία παροχής βοηθώντας παράλληλα τους οργανισμούς να ευδοκιμήσουν.

Χαρακτηριστικά:

 • Ολοκληρωμένες δυνατότητες και φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Μια απρόσκοπτη εμπειρία για εράνους και δωρητές
 • Παρακολουθεί και διαχειρίζεται πληροφορίες δωρητών για ισχυρότερες σχέσεις
 • Ισχυρές δυνατότητες μάρκετινγκ email για αποτελεσματική επικοινωνία
 • Διάφορα σχέδια τιμολόγησης για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών και προϋπολογισμών
 • Ο επίσημος ιστότοπος παρέχει επιλογές τιμολόγησης και συγκρίσεις κόστους
 • Διατίθενται δωρεάν επιλογές για μικρότερους οργανισμούς με περιορισμένους πόρους.

Ζέφυ

Ζέφυ είναι μια 100% δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη περισσότερων από 10.000 μη κερδοσκοπικών οργανισμών σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Χαρακτηριστικά:

 • Μοναδική μέθοδος πληρωμής για σημαντικές δωρεές, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν πάνω από 100.000 $ σε ένα χρόνο
 • Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και προσαρμόσιμες επιλογές για δωρεές και πωλήσεις εισιτηρίων σε εκδηλώσεις παροχών
 • Χωρίς τέλη συναλλαγής, επιτρέποντας στους οργανισμούς να ιεραρχήσουν την αποστολή τους
 • Το δωρεάν σύστημα διαχείρισης δωρητών συγκεντρώνει όλες τις πληροφορίες δωρητών σε ένα μέρος
 • Επικοινωνήστε με τους υποστηρικτές την κατάλληλη στιγμή για μια απρόσκοπτη εμπειρία δωρητή
 • Δημιουργήστε ισχυρότερες σχέσεις και αυξήστε τα ποσοστά διατήρησης των δωρητών
  Πώς να χρησιμοποιήσετε το χειριστήριο Xbox 360 στο Dolphin Emulator

Eleo Online

Με τη βοήθεια του εργαλείου διαχείρισης δωρητών Eleo Onlineοι φιλανθρωπικές οργανώσεις μπορούν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα των πρωτοβουλιών τους για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τις αλληλεπιδράσεις τους με τους συνεισφέροντες.

Χαρακτηριστικά:

 • Χειρισμός δωρεών
 • Παρακολούθηση πληροφοριών χορηγών
 • Αποτελεσματική αλληλεπίδραση με υποστηρικτές
 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή
 • Απλοποιημένη παρακολούθηση των προσπαθειών συγκέντρωσης κεφαλαίων και της συμμετοχής των χορηγών
 • Απαραίτητο για τη διαχείριση της ανάπτυξης της διαδικτυακής συγκέντρωσης κεφαλαίων (αύξηση 23% το προηγούμενο έτος)
 • Επιτρέπει στις φιλανθρωπικές οργανώσεις να προσεγγίσουν περισσότερους πιθανούς δωρητές
 • Ενισχύει την επιρροή τους σε υποστηριζόμενα ζητήματα μέσω της τεχνολογίας

Zoho

Zoho Η λύση διαχείρισης δωρητών του CRM είναι μια αλλαγή παιχνιδιού για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, με εργαλεία για τη διαχείριση των σχέσεων χορηγών και ενδιαφερομένων, την εκτέλεση εκστρατειών συγκέντρωσης κεφαλαίων και την παρακολούθηση δωρεών.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσαρμόσιμη και ολοκληρωμένη λύση για μετεγκατάσταση από υπολογιστικά φύλλα
 • Αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και δημιουργεί ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης κεφαλαίων
 • Υποστηρίζει τη διαχείριση των σχέσεων με τα ενδιαφερόμενα μέρη
 • Παρέχει εργαλεία για την απόκτηση δωρητών, τη διατήρηση εθελοντών και τη συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους
 • Επιτρέπει την παρακολούθηση του αντίκτυπου μέσω προσαρμόσιμων πινάκων εργαλείων
 • Προσφέρει μια απρόσκοπτη και ασφαλή εμπειρία πληρωμής
 • Διαφανή συμβόλαια και pay-as-you-go τιμολόγηση για προσιτές τιμές
 • Πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές και επεκτάσεις
 • Δυνατότητα εγγραφής δεδομένων εκτός σύνδεσης
 • Δυνατότητα ενοποίησης πυλών πληρωμής
 • Μια ολοκληρωμένη λύση που πληροί όλες τις απαιτήσεις των μη κερδοσκοπικών οργανισμών.

Φούντωση

Φούντωση προσφέρει λογισμικό διαχείρισης δωρεών προσαρμοσμένο για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Χαρακτηριστικά:

 • CRM δότη με ισχυρή αποθήκευση δεδομένων υποστήριξης
 • Εξατομικευμένη τμηματοποίηση για στοχευμένη επικοινωνία
 • Διαχείριση σπιτιού και παρακολούθηση αλληλεπίδρασης
 • Χαρτοφυλάκια δωρητών για ολοκληρωμένες πληροφορίες δωρητών
 • Εφαρμογή πύλης δωρητών για πρόσβαση σε πληροφορίες δώρων και πίνακες εργαλείων
 • Απλοποιημένη διαχείριση δωρεών με μεταφορά δεδομένων, παρακολούθηση σχέσεων, επισύναψη εγγράφων, σημειώσεις, λογικές πιστώσεις και ετικέτες υποστηρικτών
 • Κεντρική προσέγγιση που ενισχύει την επικοινωνία, τη συγκέντρωση κεφαλαίων και την ανάπτυξη
 • Διαδικασία επτά βημάτων που αυξάνει τη διατήρηση και την αποτελεσματικότητα του δότη
 • Βασική λύση διαχείρισης χορηγών από το Funraise για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θέλουν να ενισχύσουν τις δραστηριότητες συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Ενάρετος

Ενάρετος είναι μια ισχυρή και προσαρμόσιμη πλατφόρμα λογισμικού που επιτρέπει σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να διαχειρίζονται τους δωρητές τους πιο αποτελεσματικά. Δεσμεύεται να βοηθά μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς να συνδεθούν και να εμπνεύσουν τους δωρητές τους.

Χαρακτηριστικά:

 • Μη κερδοσκοπικό CRM
 • Διαχείρηση γεγονότων
 • Καμπάνιες μάρκετινγκ και email
 • Αυτοματοποίηση
 • Δίνοντας εμπειρίες στο Διαδίκτυο
 • Πλούσιες πληροφορίες σε δεδομένα
 • Βελτιωμένη διαχείριση δωρητών
 • Διαχείριση δώρων και αγωγών
 • Αναφορές έργων και εκστρατειών
 • Διαισθητική αναφορά για πιο έξυπνη λήψη αποφάσεων
 • Αυξημένος αντίκτυπος σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
 • Πρόσληψη, συμμετοχή και σύνδεση υποστηρικτών με μια αποστολή
 • Οδηγική δέσμευση και οικονομική υποστήριξη

Η εταιρεία εκτιμά την οικοδόμηση τολμηρών ιδεών, την επίδειξη ριζοσπαστικής γενναιοδωρίας και την ταπεινοφροσύνη ενώ απολαμβάνεις το ταξίδι. Πιστεύουν στη δύναμη της γενναιοδωρίας και στοχεύουν στη δημιουργία μιας κουλτούρας όπου εξαιρετικοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν τη διαφορά στον μη κερδοσκοπικό τομέα.

Ανέβασε

Ανέβασε είναι μια κορυφαία πλατφόρμα συγκέντρωσης κεφαλαίων που έχει επιλεγεί από μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν αποτελεσματικό και φιλικό προς το χρήστη φιλανθρωπικό ιστότοπο που προσελκύει επισκέπτες και βελτιώνει το προφίλ του οργανισμού σας, το Raisely είναι η πλατφόρμα για να διαλέξετε.

Χαρακτηριστικά:

 • Απλοποιεί την εκτέλεση φορμών δωρεάς και εκστρατειών συγκέντρωσης κεφαλαίων μέσω του ιστότοπού σας
 • Διευκολύνει τους δωρητές να δίνουν και για εσάς να παρακολουθείτε τις συνεισφορές
 • Διαχειρίζεται δωρητές, εθελοντές και εράνους σε ένα απλό στην κατανόηση σύστημα
 • Δημιουργεί βασικές σελίδες όπως αρχική σελίδα, σχετικά με εμάς, δωρεές και επικοινωνήστε μαζί μας
 • Περιλαμβάνει τμήμα κεφαλίδας/υποσέλιδου
 • Προσθέτει προαιρετικές σελίδες για προφίλ συγκέντρωσης κεφαλαίων και προφίλ ομάδας για συγκέντρωση κεφαλαίων από την κοινότητα
 • Τονίζει τη σημασία της ξεκάθαρης και συνοπτικής αφήγησης
 • Βελτιώνει την ελκυστικότητα του ιστότοπου με ελκυστικές εικόνες και εύκολη πλοήγηση
 • Προσφέρει εξατομίκευση για την οικοδόμηση μιας σχέσης με τους δωρητές
 • Παρέχει ένα εύχρηστο εργαλείο CRM για απρόσκοπτη διαχείριση δωρητών
 • Διευκολύνει τις δωρεές, τη διαχείριση εκδηλώσεων, τις πωλήσεις εισιτηρίων και τον εξορθολογισμό των προσπαθειών συγκέντρωσης κεφαλαίων.

GiveHub

GiveHub είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα προϊόντων δωρεών με διάφορες δυνατότητες, όπως περίπτερα, διανομή κειμένου, εφαρμογές για κινητά και διαδικτυακή προσφορά.

Χαρακτηριστικά:

 • Απομακρυσμένο back-office για τη διαχείριση δωρεών, εκδηλώσεων, αναφορών και άλλων
 • Υπηρεσία παροχής κειμένου για εκρηκτικά μηνύματα, email, ενημερώσεις μέσων κοινωνικής δικτύωσης και φωνητικές εκπομπές
 • Πλατφόρμα μάρκετινγκ όλα σε ένα για να προσεγγίσετε περισσότερους δωρητές
 • Απλοποιεί τη διαδικασία διαχείρισης δωρεών
 • Εξοικονομεί χρόνο στη διαχείριση
 • Σας επιτρέπει να εστιάσετε στον σκοπό σας
 • Πολλαπλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά

Δωρεά

Δωρεά είναι μια εξαιρετική διαδικτυακή πλατφόρμα δωρεών που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για διαδικτυακή συγκέντρωση χρημάτων.

Χαρακτηριστικά:

 • Φόρμες δωρεάς που ανταποκρίνονται σε κινητά
 • Εργαλεία συγκέντρωσης κεφαλαίων από ομοτίμους
 • Δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου
 • Analytics και εργαλεία αναφοράς
 • Ενοποίηση με άλλα εργαλεία δωρεάς
 • Δωρεάν επιλογή λογαριασμού
 • Διαισθητικό διαδικτυακό λογισμικό δωρεών
 • Προσαρμόσιμα έντυπα δωρεάς
 • Ολοκληρωμένη επεξεργασία πληρωμών
 • Υποστήριξη άντλησης κεφαλαίων από ομοτίμους
 • Δυνατότητες παροχής κινητών

Donorbox

DonorBox είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό διαχείρισης χορηγών που έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί χειρίζονται τις προσπάθειές τους για συγκέντρωση κεφαλαίων. Η δέσμευση του DonorBox στη διαφάνεια και την οικονομική προσιτότητα το καθιστά ένα ανεκτίμητο εργαλείο για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς που θέλουν να βελτιστοποιήσουν τις διαδικασίες διαχείρισης δωρητών.

Χαρακτηριστικά:

 • Φιλική προς το χρήστη διεπαφή και ισχυρές δυνατότητες
 • Απευθύνεται άψογα σε οργανισμούς όλων των μεγεθών
 • Εύκολη δημιουργία και προσαρμογή εντύπων δωρεάς
 • Αβίαστη παρακολούθηση δότη
 • Αυτοματοποιημένες επαναλαμβανόμενες δωρεές
 • Ενσωμάτωση με δημοφιλείς πύλες πληρωμής για ασφαλείς συναλλαγές
 • Ολοκληρωμένα εργαλεία αναφοράς για πολύτιμες πληροφορίες για τη συγκέντρωση κεφαλαίων
 • Βελτιστοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης χορηγών για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
  22 Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις για Συνέντευξη για την Ανοιξιάτικη Μπότα

GivingFuel

GivingFuel είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό διαχείρισης δωρεών που έχει αποδειχθεί ανεκτίμητη πηγή για οργανισμούς όλων των μεγεθών. Απλοποιεί τη διαδικασία συγκέντρωσης κεφαλαίων και συμβάλλει στην αύξηση των δωρεών χάρη στη φιλική προς τον χρήστη διάταξη και τις περιεκτικές του δυνατότητες.

Χαρακτηριστικά:

 • Έλεγχος επωνυμίας, επαναλαμβανόμενες δωρεές, Text to Give και Peer to Peer συγκέντρωση χρημάτων για αποτελεσματική δέσμευση χορηγών
 • Η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων και τα χαρακτηριστικά διαχείρισης εθελοντών ενισχύουν τη συνολική εμπειρία συγκέντρωσης κεφαλαίων
 • Η οικονομική προσιτότητα, η απλότητα και η ικανότητα επιτάχυνσης των προσπαθειών συγκέντρωσης κεφαλαίων επισημαίνονται σε επαληθευμένες κριτικές χρηστών.
 • Απρόσκοπτη ενσωμάτωση με δημοφιλείς πύλες πληρωμής για εύκολη επεξεργασία δωρεών
 • Ολοκληρωμένες δυνατότητες αναφοράς για πολύτιμες πληροφορίες και αξιολόγηση καμπάνιας
 • Επιλογές προσαρμογής για προσαρμοσμένες στρατηγικές δέσμευσης χορηγών
 • Αποκρινόμενη υποστήριξη πελατών για άμεση βοήθεια

Εργαλεία χορηγών

Εργαλεία χορηγών είναι ένα λογισμικό διαχείρισης δωρητών που βασίζεται σε σύννεφο με δυνατότητες όπως προφίλ δωρητών, ηλεκτρονική επεξεργασία δωρεών και εργαλεία επικοινωνίας. Είναι σχεδιασμένο για μικρούς έως μεσαίους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και προσφέρει προσιτές επιλογές τιμολόγησης.

Χαρακτηριστικά:

 • Διαχειριστείτε και οργανώστε αποτελεσματικά τις πληροφορίες των χορηγών
 • Παρακολουθήστε εύκολα τις δωρεές και τις συνεισφορές των δωρητών
 • Δημιουργήστε αναφορές για την ανάλυση και την αξιολόγηση των προσπαθειών συγκέντρωσης κεφαλαίων
 • Απλοποίηση και βελτιστοποίηση των διαδικασιών των μη κερδοσκοπικών οργανισμών
 • Βελτιώστε τις στρατηγικές συγκέντρωσης κεφαλαίων για να αυξήσετε τα ποσά των δωρεών
 • Εξατομικεύστε το λογισμικό με προτιμήσεις επωνυμίας και επικοινωνίας
 • Διατηρήστε μια ομοιόμορφη και γυαλιστερή εμφάνιση
 • Υψηλή βαθμολογία για την ευκολία χρήσης του από επαληθευμένους χρήστες
 • Παρέχει οικονομικά αποδοτικές λύσεις για μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
 • Αξιόπιστη βοήθεια και καθοδήγηση για τους χρήστες
 • Βελτιώστε την αποτελεσματικότητα της διαχείρισης και της καλλιέργειας των σχέσεων δωρητών

Σύγκριση λύσεων λογισμικού διαχείρισης χορηγών

Για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό λογισμικό διαχείρισης χορηγών για τον οργανισμό σας, είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις δυνατότητες και τις τιμές διαφορετικών λύσεων. Ακολουθεί μια σύγκριση ορισμένων από τις κορυφαίες λύσεις λογισμικού διαχείρισης χορηγών στην αγορά:

SoftwareTypeFeaturesPricingNetwork for GoodAll-in-OneDonor προφίλ, εργαλεία συγκέντρωσης κεφαλαίων, εργαλεία επικοινωνίας Ξεκινά από 100 $/μήνα Προφίλ BloomerangCloud-BasedDonor, ηλεκτρονική επεξεργασία δωρεών, εργαλεία επικοινωνίας, αναφορές και αναλύσειςΞεκινά από 99 $/μήναPreportation processing0,ZeffyContantan- εφάπαξ χρέωσηEleo OnlineCloud-BasedFundraising εργαλεία, διαχείριση εκδηλώσεων, εργαλεία επικοινωνίας Ξεκινά από 49 $/μήνα Προφίλ ZohoAll-in-OneDonor, ηλεκτρονική επεξεργασία δωρεών, εργαλεία επικοινωνίας Ξεκινά από 30 $/μήναFunraiseCloud-BasedΔιαδικτυακή επεξεργασία δωρεών, peer-to-BasedΔιαδικτυακή επεξεργασία δωρεών σε $5000 Προφίλ ud-BasedDonor, διαδικτυακή επεξεργασία δωρεών, εργαλεία επικοινωνίας, αναφορές και αναλύσειςΕπικοινωνία για τιμέςRaiselyCloud-BasedΔιαδικτυακή επεξεργασία δωρεών, peer-to-peer συγκέντρωση χρημάτων, εργαλεία επικοινωνίας Ξεκινά από $49/μήναGivehubCloud-BasedOnline επεξεργασία δωρεών $4BasedOnline επεξεργασία δωρεών-διαχείριση συμβάντων $4monnth, επεξεργασία εκστρατειών, διαχείριση καμπάνιας, εργαλεία επικοινωνίας Ξεκινά από 0 $/μήνα (ισχύουν χρεώσεις συναλλαγών) DonorboxCloud-BasedΔιαδικτυακή επεξεργασία δωρεών, επαναλαμβανόμενα δώρα, εργαλεία επικοινωνίας Ξεκινά από 0 $/μήνα (ισχύουν χρεώσεις συναλλαγής) Παροχή FuelCloud-BasedΔιαδικτυακή επεξεργασία δωρεών, peer-to-online επεξεργασία δωρεών, ομότιμος Προφίλ BasedDonor, ηλεκτρονική επεξεργασία δωρεών, εργαλεία επικοινωνίας Ξεκινά από 49 $/μήνα

Συμβουλές για την επιλογή του σωστού λογισμικού διαχείρισης χορηγών για τον οργανισμό σας

Όταν επιλέγετε λογισμικό διαχείρισης χορηγών, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους του οργανισμού σας. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή λύση λογισμικού:

Καθορίστε τις απαιτήσεις σας

Καθορίστε τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του οργανισμού σας προτού εξετάσετε λύσεις λογισμικού. Τι χαρακτηριστικά χρειάζεστε; Ποια είναι η οικονομική σας κατάσταση; Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τη δέσμευση χορηγών;

Ερευνήστε τις επιλογές σας

Ερευνήστε διαφορετικές λύσεις λογισμικού και συγκρίνετε τα χαρακτηριστικά και τις τιμές τους. Αναζητήστε κριτικές από άλλους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να κατανοήσετε την απόδοση των διαφορετικών επιλογών λογισμικού σε σενάρια πραγματικού κόσμου.

Επωφεληθείτε από τις δωρεάν δοκιμές

Πολλά πακέτα λογισμικού διαχείρισης δωρεών περιλαμβάνουν δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις. Χρησιμοποιήστε αυτές τις δοκιμές για να δοκιμάσετε διαφορετικές επιλογές λογισμικού και να ανακαλύψετε πώς λειτουργούν για την εταιρεία σας.

Εξετάστε την εφαρμογή και την εκπαίδευση

Πριν επιλέξετε μια λύση λογισμικού, εξετάστε τη διαδικασία υλοποίησης και εκπαίδευσης. Θα χρειαστεί να προσλάβετε εξωτερική βοήθεια για να ρυθμίσετε το λογισμικό; Θα χρειαστεί το προσωπικό σας εκπαίδευση για την αποτελεσματική χρήση του λογισμικού;

Σχέδιο για το Μέλλον

Οι απαιτήσεις διαχείρισης δωρητών ενδέχεται να διαφέρουν καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Σκεφτείτε πώς θα κλιμακωθεί η πλατφόρμα με τον οργανισμό σας με την πάροδο του χρόνου κατά την επιλογή λογισμικού διαχείρισης χορηγών.

Τελικές Λέξεις

Η επιτυχία της λύσης που θα επιλέξετε εξαρτάται επίσης από τη δημιουργία και την εκπαίδευση του προσωπικού σε λογισμικό διαχείρισης δωρεών για βέλτιστα αποτελέσματα. Αρχικά, εάν πραγματοποιείτε μετατροπή από άλλο σύστημα διαχείρισης δότη, είναι σημαντικό να σχεδιάσετε μια ομαλή μετάβαση αντιμετωπίζοντας τη μετεγκατάσταση δεδομένων. Αυτό εγγυάται ότι όλες οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται απρόσκοπτα. Επιπλέον, η δημιουργία προσαρμοσμένων πεδίων μπορεί να είναι χρήσιμη για τη λήψη ειδικών πληροφοριών σχετικά με τους συνεργάτες που ενδέχεται να μην καλύπτονται σε συμβατικά προφίλ.

Τα μέλη του προσωπικού θα πρέπει να λαμβάνουν επαρκή εκπαίδευση για να διασφαλίσουν ότι κατανοούν πώς να χρησιμοποιούν το λογισμικό με επιτυχία. Είναι επίσης καλή ιδέα να τους παρέχετε τακτική εκπαίδευση για να τους κρατάτε ενήμερους σχετικά με τις νέες δυνατότητες και τις βέλτιστες πρακτικές.

Η δημιουργία προτύπων ασφαλείας δεδομένων είναι κρίσιμης σημασίας για την προστασία των πληροφοριών χορηγών και τη διατήρηση της εμπιστευτικότητας τους. Η τακτική παρακολούθηση και επανεξέταση της αποτελεσματικότητας του λογισμικού διαχείρισης δωρητών είναι ζωτικής σημασίας για τη διασφάλιση ότι ταιριάζει με τις ανάγκες και τους στόχους του οργανισμού σας. Ακολουθώντας αυτές τις βέλτιστες πρακτικές, μπορείτε να βελτιώσετε τη διαδικασία εγκατάστασης και εκπαίδευσης του λογισμικού διαχείρισης χορηγών.

Τα συστήματα διαχείρισης χορηγών είναι απαραίτητα για τη μετατροπή του τρόπου με τον οποίο οι ΜΚΟ επικοινωνούν με τους υποστηρικτές τους στον τομέα της προσφοράς. Αυτές οι τεχνολογίες επιτρέπουν στους οργανισμούς να αναπτύξουν στενότερες συνδέσεις, να αυξήσουν τον αντίκτυπό τους και να καλλιεργήσουν μια κοινότητα πιστών υποστηρικτών αξιοποιώντας τη δύναμη των δεδομένων και εξορθολογίζοντας τις δραστηριότητες επικοινωνίας και συγκέντρωσης κεφαλαίων.

Έτσι, είτε διοργανώνετε μια γνωστή ετήσια φιλανθρωπική εκδήλωση είτε διευθύνετε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στη μικρή πόλη, χρησιμοποιήστε τη δύναμη της διαχείρισης των χορηγών για να ανοίξετε την πόρτα σε έναν κόσμο απεριόριστων δυνατοτήτων.

Στη συνέχεια, ελέγξτε το καλύτερο μη κερδοσκοπικό λογιστικό λογισμικό που μπορείτε να δοκιμάσετε.