13 καλύτεροι ιχνηλάτες κατοικίδιων για την παρακολούθηση της τοποθεσίας του κατοικίδιου ζώου σας

Αν διαβάζετε αυτήν την ανάρτηση, υποθέτω ότι έχετε ήδη ένα κατοικίδιο στο σπίτι σας. Έχω κι εγώ ένα κατοικίδιο. Οπότε, πιστέψτε με, ξέρω ακριβώς πόσο αγχώνεστε να κρατήσετε το κατοικίδιό σας ασφαλές.

Ανεξάρτητα από το πόσο εκπαιδευμένο είναι το κατοικίδιο ζώο σας, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσει το δρόμο της επιστροφής στο σπίτι όταν βγει σε μια βόλτα ή στην τάση του να εξερευνήσει τη γειτονιά. Και τι μπορεί να είναι χειρότερο από το να μην γνωρίζετε πού βρίσκεται το κατοικίδιο ζώο σας, αν όχι το σπίτι όπου είναι το πιο ασφαλές.

Χαίρομαι που η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ που η παρακολούθηση της τοποθεσίας του κατοικίδιου ή του παιδιού σας δεν είναι πλέον τόσο δύσκολη όσο πριν από μερικά χρόνια.

Σήμερα με ένα μικρό προστατευτικό βήμα, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλή στην προσιτότητά σας, χωρίς να τα αφήσετε να περιπλανηθούν μακριά από το δικό σας.

Στη σημερινή ανάρτηση, αφήστε μας να απαριθμήσουμε μερικούς από τους καλύτερους ιχνηλάτες κατοικίδιων για εσάς που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε τον αγαπημένο σας φίλο ακριβώς στο μέρος όπου ανήκει καλύτερα.

Ελκτικός

Ελκτικός είναι ένας ιχνηλάτης GPS που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις κινήσεις του κατοικίδιου ζώου σας από οπουδήποτε και όπου κι αν πάτε.

Αυτό το φανταστικό προϊόν είναι ένα κολάρο που πρέπει να βάλετε γύρω από το λαιμό του κατοικίδιου ζώου σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή παρακολούθησης στο τηλέφωνο ή στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να μάθετε πού ακριβώς βρίσκονται.

Η εφαρμογή είναι εύκολα διαθέσιμη για λήψη τόσο στο Google play store όσο και στο App Store. Το προϊόν είναι εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη, το οποίο οφείλουμε στην τεχνολογία αιχμής με την οποία κατασκευάστηκε.

Οι ιχνηλάτες Tractive GPS σάς ενημερώνουν για το πού βρίσκεται το κατοικίδιό σας με μεγαλύτερη ακρίβεια και αξιοπιστία. Και αυτό δεν περιορίζεται μόνο στην αυλή σας αλλά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Αυτή η συσκευή είναι διαθέσιμη τόσο για γάτες όσο και για σκύλους. Έτσι, ανεξάρτητα από το ποιο από αυτά έχετε, η Tractive είναι πάντα εκεί για να προστατεύσει το κατοικίδιό σας διασφαλίζοντας τη συνεχή επίβλεψή σας ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε μια καθορισμένη ασφαλή περιοχή στην εφαρμογή σας. Έτσι, κάθε φορά που το κατοικίδιο ζώο σας παραμένει πέρα ​​από αυτό, η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί αμέσως με ένα μήνυμα ειδοποίησης. Αυτό ελαχιστοποιεί την πιθανότητα να απομακρυνθούν χωρίς σκέψη επειδή είστε εκεί για να το επαναφέρετε στο ασφαλές του έδαφος.

Pawscout

Pawscout είναι ένας ακόμη εξαιρετικός ανιχνευτής κατοικίδιων ζώων με πολλές δυνατότητες, παρέχοντας μια υγιεινή εμπειρία παρακολούθησης στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Η εφαρμογή Pawscout είναι διαθέσιμη για Android και iOS και υποστηρίζει εύχρηστες λειτουργίες όπως Παγκόσμια Προβολή χάρτη, Παρακολούθηση περιπάτου, Ιστορικό τοποθεσίας και άλλα.

Μπορείτε επίσης να βρείτε μια λίστα με μέρη φιλικά προς τα κατοικίδια στην εφαρμογή Pawscout, ώστε να μεταφέρετε το κατοικίδιό σας σε μέρη που αναμφίβολα θα λατρέψει. Έχετε επίσης πρόσβαση σε ένα κοινωνικό δίκτυο για κατοικίδια, το οποίο περιλαμβάνει κατοικίδια από όλη την περιοχή. Επιπλέον, ο ιχνηλάτης Pawscout σάς βοηθά να παρακολουθείτε το κατοικίδιό σας σε πραγματικό χρόνο όλο το εικοσιτετράωρο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα παρακολούθησης Pawscout με τη δωρεάν έκδοσή του, αλλά λαμβάνετε πολλά πρόσθετα πλεονεκτήματα όπως Υποστήριξη προτεραιότητας, Ιστορικό τοποθεσίας και άλλα στην έκδοση Pro. Η υποστήριξη Priority διασφαλίζει ότι δεν χρειάζεται ποτέ να περιμένετε για οποιαδήποτε μορφή υποστήριξης από το Pawscout. Επίσης, το πρόγραμμα Pro περιλαμβάνει ένα έτος δωρεάν μπαταρίες για το Pawscout Tracker σας. Η δυνατότητα δωρεάν μπαταρίας είναι μια τεράστια διακοπή συμφωνίας, καθώς διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να ξοδέψετε έναν τόνο μετρητών για το ίδιο το χαλάζι.

  Πώς να βρείτε το πλησιέστερο Pokéstop σας χωρίς να κάνετε ένα βήμα

Σφυρίζω

Το Whistle μόλις έκανε την παρακολούθηση τοποθεσίας πιο έξυπνη. Αυτή η συσκευή δεν είναι μόνο ένας ιχνηλάτης Bluetooth. Είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Ενώ το τυπικό Whistle μπορεί να εντοπίσει το κατοικίδιο ζώο σας έως και 50 πόδια, η συσκευή Whistle 3 μπορεί να το παρακολουθεί έως και 3000 μίλια μακριά. Αυτή είναι μια σημαντική απόσταση, έτσι δεν είναι;

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να ενημερώνεστε για το πού βρίσκεται το κατοικίδιό σας. Έχετε τόσες πολλές επιλογές για αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε να λαμβάνετε email, ειδοποίηση κειμένου και πολλά άλλα κάθε φορά που απομακρύνονται από τον φράκτη ασφαλείας που μπορείτε να δημιουργήσετε εικονικά.

Αυτά είναι μόνο μερικά χαρακτηριστικά. Υπάρχουν περισσότερα σε αυτό. Αποκτήστε λοιπόν τώρα τον ιχνηλάτη και αποκαλύψτε τον μόνοι σας και νιώστε ασφαλείς για πάντα με το κατοικίδιό σας.

Δαγκώματα Petcube

Δεν προορίζεται για εξωτερικούς χώρους, αλλά το Petcube Bites μπορεί να διατηρηθεί σε εσωτερικούς χώρους για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα κατοικίδιά σας ενώ λείπετε. Διαθέτει ευρυγώνια βιντεοκάμερα HD που διαθέτει νυχτερινή όραση, ψηφιακό ζουμ 4x και προβολή 160 μοιρών. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε με τα κατοικίδιά σας χρησιμοποιώντας τη δυνατότητα αμφίδρομου ήχου.

Ένα άλλο κύριο χαρακτηριστικό που αξίζει να αναφερθεί είναι ο διανομέας λιχουδιών. Σας επιτρέπει να πετάτε λιχουδιές από το σύστημα χρησιμοποιώντας μόνο το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να ορίσετε την ποσότητα και την απόσταση και ακόμη και να τα διατηρήσετε στην αυτόματη αναπαραγωγή για όταν είστε απασχολημένοι.

Εκτός από αυτό, σας επιτρέπει:

  • Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο για επικίνδυνα γεγονότα και καταστάσεις
  • Αποτυπώστε αυτόματα τις δραστηριότητες των κατοικίδιων για αναμνήσεις ή πιάνοντάς τα στα χέρια
  • Ενσωματωθείτε με το Amazon Alexa για να κάνετε τα πράγματα πιο εύκολα

Το Petcube Bites two είναι αρκετά καλοφτιαγμένο για να αντέχει τυχόν πτώσεις και είναι απαραίτητο στοιχείο για τους γονείς κατοικίδιων ζώων.

Garmin T5

Το Garmin T5 GPS Dog Collar έχει διάρκεια μπαταρίας έως και 40 ώρες και διαθέτει GPS υψηλής ευαισθησίας που ανιχνεύει εμβέλεια έως 9 μίλια. Έχετε επίσης μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία και φώτα LED, μαζί με μια λειτουργία διάσωσης για εκτεταμένη πρόσφυση στην ασφάλεια του σκύλου σας.

Οι ιμάντες είναι αρκετά σκληροί για να τρέχουν κατά μήκος του σκύλου σας χωρίς να σπάσουν. Μπορείτε επίσης να τα αντικαταστήσετε με διαφορετικό χρώμα εάν θέλετε.

Είναι της Garmin, οπότε η ποιότητα αναμένεται να είναι η καλύτερη.

Girafus

Αυτό είναι ισχυρό.

Μπορείτε να παρακολουθείτε έως και 4 διαφορετικά κατοικίδια σε μία μόνο εφαρμογή και να παρακολουθείτε πού βρίσκονται ακριβώς αυτήν τη στιγμή. Αυτή η συσκευή είναι διαθέσιμη τόσο για γάτες όσο και για σκύλους.

Το Girafus χρησιμοποιεί την ασφαλή τεχνολογία RF 2,4 GHz, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ποτέ ότι μπορεί να επηρεάσει τις υπηρεσίες των άλλων ασύρματων συσκευών σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια με όσες διαφορετικές συσκευές θέλετε.

Το Girafus είναι αδιάβροχο και διαθέτει την έξυπνη λειτουργία ύπνου που κάνει τη μπαταρία να διαρκεί περισσότερο. Η εγκατάσταση είναι επίσης εύκολη. Απλώς προσθέστε τα κελιά και ενεργοποιήστε τη συσκευή. Εδώ είσαι. Έτοιμο για χρήση.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διόρθωση για τα Μαθηματικά στο Microsoft Word

Κίπυ

Κίπυ είναι μια άλλη επιλογή που ίσως θέλετε να ελέγξετε. Αυτός ο φανταστικός ιχνηλάτης GPS χρησιμοποιείται ακριβώς όπως αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω. Από το να σας δώσει τη ζωντανή τοποθεσία του κατοικίδιου ζώου σας μέχρι τον εντοπισμό της κίνησής του στο παρελθόν, το Kippy σάς επιτρέπει να κάνετε ό,τι χρειάζεστε για να αισθανθείτε σωστά για την ασφάλειά του.

Με αυτήν τη συσκευή, μπορείτε επίσης να λάβετε διάφορες συμβουλές για να την κάνετε να ζήσει μια πιο υγιεινή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Στη συνέχεια, μπορείτε να αφήσετε το κατοικίδιό σας να κάνει πράγματα για να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει σε φόρμα για πάντα.

Η εφαρμογή Kippy μπορεί να εγκατασταθεί στο κινητό σας τηλέφωνο, το tablet ή ακόμα και στο φορητό υπολογιστή σας, όποιο νομίζετε ότι μπορεί να σας δώσει εύκολη πρόσβαση στην τοποθεσία και τις δραστηριότητες του κατοικίδιου ζώου σας.

Weenect

Weenect είναι η τέλεια συσκευή για τον σκύλο σας εάν τείνει να τρέχει πολύ στη γειτονιά. Όχι μόνο αυξάνει τις πιθανότητές τους να χαθούν, αλλά αυξάνει και την περιέργειά σας για την ευημερία και την ασφάλειά τους εάν δεν είναι στο σπίτι στην ώρα τους.

Αλλά με το Weenect στο πλευρό σας, μπορείτε να αποχαιρετήσετε όλες τις ανησυχίες σας, επειδή γνωρίζετε ακριβώς το σημείο που βρίσκεται το κατοικίδιο ζώο σας ενώ είναι έξω για περιπετειώδη ταξίδια.

Η Weenect έχει προσθέσει επίσης έναν δονητή προπόνησης στη συσκευή. Έτσι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να αφήσετε το σκυλί ότι είναι ώρα για το γεύμα ή τη βόλτα του, επιτρέποντας απλώς στη συσκευή να δονείται στο κολάρο.

Pawtrack

Ακριβώς όπως υποδηλώνει αυτό το όνομα, αυτός είναι ένας ιχνηλάτης ποδιών για να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε την ακριβή τοποθεσία της χαριτωμένης γάτας σας. Αυτό συσκευή προορίζεται ρητά για τις γάτες και τους λάτρεις της γάτας για να τους κάνει να αισθάνονται ασφαλείς όλη την ώρα.

Είναι μια ενσωματωμένη και ελαφριά συσκευή με ενσωματωμένο wifi, η οποία κάθεται γύρω από το λαιμό της γάτας σας και σας δείχνει τη θέση της στην οθόνη σας που είναι συνδεδεμένη σε αυτήν μέσω Διαδικτύου.

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε την οθόνη ειδικά για αυτό. Μόνο μια οθόνη τηλεφώνου, μια οθόνη tablet ή ακόμα και ένας φορητός υπολογιστής ή επιτραπέζιος υπολογιστής είναι αρκετά καλός για να εξυπηρετήσει το σκοπό. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιμάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για χρήση σε γάτες οποιασδήποτε ηλικίας.

Κολάρο Fi Smart Dog

Καταλάβετε εύκολα πού βρίσκεται ο σκύλος σας και περιορίστε τον σε ορισμένα όρια για να μείνετε εντός των ζωνών χρησιμοποιώντας Κολάρο Fi Smart Dog. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τον σκύλο σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, ώστε να μπορείτε να παραμένετε χωρίς άγχος όλη την ώρα.

Υπάρχει επίσης μια επιλογή να ορίσετε ελάχιστο χρόνο άσκησης για τα σκυλιά σας, προκειμένου να παραμείνουν σε φόρμα ακολουθώντας ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα τακτικά. Με διαφορά, το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα να βρείτε άλλους ιδιοκτήτες σκύλων Fi κοντά και να συνδεθείτε μαζί τους. Τι τρόπος κοινωνικοποίησης για εσάς και τον σκύλο σας.

Getfindster

Είμαι σίγουρος ότι θα λατρέψετε το GetFindster συσκευή για την ασφάλεια του κατοικίδιου σας. Αυτή η συσκευή διατίθεται δωρεάν και έχει ονομαστεί ο εντοπιστής τοποθεσίας και δραστηριότητας κατοικίδιων με τις περισσότερες πωλήσεις από το Amazon, το Yahoo, το Techcrunch, ακόμη και το PetGuide.com.

  Τι είναι το NFC και πώς λειτουργεί;

Για να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης και την εφαρμογή, δεν χρειάζεται καν να πληρώσετε κανένα τέλος συνδρομής. Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεστε επίσης κάλυψη δικτύου για να τα παρακολουθείτε. Η ζώνη είναι εντελώς αδιάβροχη, οπότε ακόμα κι αν το κατοικίδιο το βρέξει κατά λάθος, μπορείτε να το παρακολουθείτε στην οθόνη σας.

Το Getfindster επιτρέπει την κοινή χρήση της τοποθεσίας του κατοικίδιου με άλλα εξουσιοδοτημένα μέλη, σε περίπτωση που πιστεύετε ότι είναι πιο κοντά στην τοποθεσία ενός άλλου μέλους.

ο Σύνδεσμος μπορεί να είναι το πρώτο smartphone του κατοικίδιου ζώου σας. Ακριβώς όπως εμείς νιώθουμε πιο ασφαλείς με τα τηλέφωνά μας τριγύρω, αισθανθείτε πιο ασφαλείς για τον σκύλο σας όταν έχει μαζί του αυτήν την εκπληκτική συσκευή.

Για μόλις $20, το Linkakc αξίζει να το αγοράσετε, δεδομένου του πόσο προστατευμένοι μπορείτε να αισθάνεστε για τον σκύλο σας.

Είναι ένα μικρό, ελαφρύ και μοντέρνο γιακά που διατίθεται σε δύο διαφορετικές ποιότητες. Μπορείτε να επιλέξετε είτε το καφέ δερμάτινο είτε το μαύρο νάιλον, όποιο νομίζετε ότι φαίνεται καλύτερα πάνω του.

Σας επιτρέπει επίσης να καταγράφετε όλα τα περιπετειώδη ταξίδια και τις βόλτες σας και τις μικρές στιγμές που μοιράζεστε με το κατοικίδιό σας και να τις απολαμβάνετε για πάντα.

Ασφαλές κατοικίδιο

Πολλές φορές, τα κατοικίδια ενοχλούνται από τους ογκώδεις ιχνηλάτες που στερεώνονται στα κολάρα τους. Οι πιο εμφανείς ιχνηλάτες δυσκολεύουν τα κατοικίδια να κινούνται και να παίζουν, αλλά Ασφαλές κατοικίδιο αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα με το compact tracker τους. Το συμπαγές μέγεθος του Safer Pet καθιστά δυνατή την προσάρτησή του σε οποιοδήποτε κολάρο κατοικίδιων ζώων χωρίς να εξοργίζονται τα κατοικίδιά σας από αυτό.

Ο ιχνηλάτης ζυγίζει μόνο 23 γραμμάρια, αλλά μην είστε δύσπιστοι σχετικά με το σετ χαρακτηριστικών του. Το Safer Pet συνδυάζει GPS και παρακολούθηση Wi-Fi για να προσδιορίσει με ακρίβεια τη θέση του κατοικίδιου ζώου σας στα 10 μέτρα οπουδήποτε στην Ευρώπη. Το μικροσκοπικό tracker καταγράφει την κίνηση του κατοικίδιου ζώου σας και το στέλνει απευθείας στην εφαρμογή Safer Pet. Μπορείτε να παρακολουθείτε ολόκληρη τη διαδρομή με τα πόδια και ακόμη και να την αναθεωρήσετε και να τη βελτιστοποιήσετε ανάλογα με το κατοικίδιό σας.

Ο ίδιος ο ιχνηλάτης είναι αρκετά ανθεκτικός με σώμα που δεν πιτσιλίζει, το καθιστά ιδανικό για ανέμελους χρήστες. Επιπλέον, μπορείτε να ξεχάσετε τη συχνή φόρτιση του ιχνηλάτη, καθώς το Safer Pet συνοδεύεται από μια τεράστια μπαταρία τριών ημερών με μία μόνο φόρτιση. Περιλαμβάνει επίσης ένα ηχείο που είναι βολικό για να βρείτε το κατοικίδιό σας ενεργοποιώντας τη λειτουργία φάρου ήχου μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Η διαδικασία χρήσης του Safer Pet ως λύσης παρακολούθησης είναι απλή. μπορείτε να παραγγείλετε τον ιχνηλάτη στο διαδίκτυο, να αγοράσετε ένα πρόγραμμα συνδρομής στον ιστότοπο Safer Pet και να παρακολουθήσετε τα σκυλιά και τις γάτες σας στην εφαρμογή τους για κινητά. Η εφαρμογή Safer Pet είναι διαθέσιμη σε iOS και Android και υποστηρίζει έως και τρία κατοικίδια ταυτόχρονα, καθιστώντας την ιδανική για άτομα με πολλά κατοικίδια.

Πάνω σε Σένα

Αυτοί ήταν μερικοί από τους ιχνηλάτες κατοικίδιων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κρατήσετε τον καλύτερο φίλο σας εκεί που είναι πιο ασφαλής. Όλα τα προϊόντα που αναφέρονται παραπάνω χρειάζονται σύνδεση στο διαδίκτυο για την καλύτερη απόδοση.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εξερευνήσετε μια εσωτερική κάμερα ασφαλείας για να διατηρήσετε το σπίτι σας ασφαλές.