13 καλύτεροι εσωτερικοί δίσκοι SSD για ενίσχυση της απόδοσης του υπολογιστή σας

Αντιμετωπίζετε χαμηλή απόδοση υπολογιστή; Θα πρέπει να δοκιμάσετε να εγκαταστήσετε έναν εσωτερικό SSD για να δείτε τον υπολογιστή σας να λειτουργεί σαν supercar!

Τα αργά συστήματα και τα προβλήματα αποθήκευσης είναι τα δύο προβλήματα που αντιμετωπίζονται πιο συχνά στον υπολογιστή. Εδώ έρχεται να μας σώσει ο SSD. Δεδομένου ότι οι SSD λειτουργούν πιο γρήγορα, αντέχουν περισσότερο και γίνονται όλο και πιο φθηνοί, αποτελούν την προτιμώμενη επιλογή για την αποθήκευση δεδομένων στις μέρες μας.

Η κατασκευή και η κατασκευή SSD εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας μεγαλύτερη χωρητικότητα και γρηγορότερες ταχύτητες και επηρεάζοντας την ανάπτυξη της τεχνολογίας αποθήκευσης σε άλλα προϊόντα. Έχουν ανοίξει πόρτες σε νεότερα και αυτοσχέδια επίπεδα υπολογιστών.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τη διαφορά μεταξύ SSD και HDD. Θα μάθουμε επίσης για τους διαφορετικούς τύπους SSD και τα πλεονεκτήματα της χρήσης εσωτερικών SSD. Τέλος, θα ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους εσωτερικούς SSD για να ενισχύσουμε την απόδοση του υπολογιστή σας.

Σε τι διαφέρουν οι SSD από τους σκληρούς δίσκους;

Μια μη πτητική συσκευή αποθήκευσης που βασίζεται σε μνήμη flash στερεάς κατάστασης, γνωστή ως μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης (SSD) αποθηκεύει και ανακτά συνεχώς δεδομένα. Η μνήμη flash, η οποία αποτελείται από διακριτά κελιά μνήμης που κρατούν bits που είναι άμεσα προσβάσιμα από τον ελεγκτή, χρησιμοποιείται για την αποθήκευση πληροφοριών.

Αυτή η μονάδα αποθήκευσης ονομάζεται επίσης δίσκος στερεάς κατάστασης ή συσκευή στερεάς κατάστασης μερικές φορές. Οι SSD δεν έχουν κινούμενα μέρη, σε αντίθεση με τους σκληρούς δίσκους (σκληροί δίσκοι). Είναι μονάδες δίσκου στερεάς κατάστασης για αυτόν τον λόγο.

Οι ταχύτητες SSD ξεπερνούν αυτές των HDD και η γρήγορη μεταφορά δεδομένων θα ενισχύσει σημαντικά την απόδοση του υπολογιστή σας. Οι SSD σάς επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας, είτε τα χρησιμοποιείτε εσωτερικά για την αποθήκευση πληροφοριών είτε ως φορητά εξωτερικά SSD.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι SSD;

Ο παλαιότερος γνωστός SSD ήταν ο SATA SSD, ο οποίος εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στους περισσότερους υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές. Αλλά όπως κάθε άλλη συσκευή, η τεχνολογία έχει σημειώσει πρόοδο στους SSD, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα διαφορετικούς τύπους SSD. Αυτήν τη στιγμή, αυτοί είναι οι 4 κύριοι τύποι SSD που χρησιμοποιούν όλοι.

SATA SSD

Αυτοί οι SSD, που είναι το πιο διαδεδομένο είδος, έχουν την ίδια διεπαφή με τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους. Μπορείτε να έχετε γρήγορη πρόσβαση και να μεταφέρετε δεδομένα, καθώς οι SATA SSD είναι πιο γρήγοροι από τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους. Αυξάνουν την ανταπόκριση και μειώνουν τις καθυστερήσεις στον υπολογιστή σας. Η διεπαφή SATA έχει περιορισμούς απόδοσης, αλλά είναι συμβατή με τους περισσότερους φορητούς υπολογιστές και υπολογιστές.

NVMe SSD

Σε αντίθεση με τους SATA SSD, αυτοί οι SSD χρησιμοποιούν τη διεπαφή NVMe ή Non-Volatile Memory Express, η οποία προσφέρει ταχύτερους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων. Οι υπολογιστές υψηλής τεχνολογίας και τα συστήματα αποθήκευσης που απαιτούν αστραπιαία απόδοση συνήθως χρησιμοποιούν NVMe SSD. Είναι ιδανικά για χρήσεις υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων κέντρων δεδομένων, παιχνιδιών και επεξεργασίας βίντεο.

PCIe SSD

Αυτοί οι SSD χρησιμοποιούν το PCIe ή τη διεπαφή express διασύνδεσης περιφερειακών στοιχείων, η οποία προσφέρει ακόμη υψηλότερους ρυθμούς μεταφοράς δεδομένων από τους NVMe SSD. Οι PCIe SSD παρακάμπτουν τους περιορισμούς των συνδέσεων SATA συνδέοντας απευθείας στη μητρική πλακέτα του υπολογιστή σας. Οι σταθμοί εργασίας υψηλής τεχνολογίας και οι υπολογιστές παιχνιδιών χρησιμοποιούν συχνά αυτούς τους SSD.

  22 Το καλύτερο δωρεάν λογισμικό DAW για τη δημιουργία μουσικής

M.2 SSD

Αυτοί οι SSDs είναι μια τεράστια βελτίωση σε σχέση με τους SSD 2,5 ιντσών και 3,5 ιντσών. Όταν κοιτάξετε τους SSD M.2, θα λάβετε SSD που βασίζονται σε SATA και σε NVMe. Ο SSD M.2 που βασίζεται σε SATA είναι λίγο αργός σε σύγκριση με τον νεότερο M.2 SSD που βασίζεται σε NVMe. Υπάρχουν διαθέσιμες λωρίδες x2 και x4 όταν χρησιμοποιείτε τον παράγοντα μορφής M.2 με το δίαυλο PCIe.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της χρήσης εσωτερικών SSD;

Όταν πρόκειται να συζητήσουμε τα οφέλη των SSD, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η λίστα θα ήταν ατελείωτη. Παρακάτω δίνονται μερικά πλεονεκτήματα της χρήσης SSD.

  • Οι SSD έχουν ταχύτερες ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια συνολικά. Οι μεταφορές αρχείων γίνονται γρήγορα λόγω των υψηλών ταχυτήτων των SSD.
  • Λόγω του μη μηχανικού σχεδιασμού τους, οι SSD έχουν το σημαντικό πλεονέκτημα να παράγουν λιγότερο θόρυβο.
  • Σε σύγκριση με τους σκληρούς δίσκους, οι SSD παράγουν λιγότερη θερμότητα. Αυτό διατηρεί μειωμένες θερμοκρασίες λειτουργίας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής.
  • Σε αντίθεση με τους σκληρούς δίσκους, οι SSD υποστηρίζουν ταυτόχρονες λειτουργίες ανάγνωσης και εγγραφής χωρίς να επηρεάζουν αισθητά την απόδοση, καθιστώντας πιο εύκολη την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.

Samsung 970 EVO Plus

Το Samsung 970 EVO Plus διαθέτει την πιο πρόσφατη τεχνολογία V-NAND και βελτιστοποίηση υλικολογισμικού, που μεγιστοποιεί το εύρος ζώνης NVMe. Έχει χωρητικότητα αποθήκευσης έως και 2 TB, η οποία επιτρέπει στους υπολογιστές και τους σταθμούς εργασίας να χειρίζονται μεγάλο φόρτο εργασίας.

Για εξαιρετική αντοχή, το 970 EVO Plus προσφέρει έως και 1200 Terabytes (TBW) αξιοπιστίας με 5 χρόνια εγγύηση. Επιπλέον, διαθέτει Dynamic Thermal Guard της Samsung. Παρακολουθεί και διατηρεί τις ιδανικές θερμοκρασίες λειτουργίας για την ελαχιστοποίηση των μειώσεων απόδοσης.

Η Samsung είναι γνωστή για τα προϊόντα υψηλής ποιότητας της και αυτός ο SSD συνοδεύεται από το λογισμικό Samsung Magician για την ασφάλεια των δεδομένων. Με τη βοήθεια αυτού του λογισμικού, μπορείτε να διατηρείτε ενημερωμένη τη μονάδα δίσκου σας, να παρακολουθείτε την ταχύτητα και την υγεία της, ακόμη και να βελτιώσετε την απόδοση.

Crucial MX500 SSD

Ο SSD Crucial MX500 είναι μια εσωτερική συσκευή αποθήκευσης που συνδυάζει ποιότητα, απόδοση και ασφάλεια με φιλική εξυπηρέτηση και υποστήριξη. Αυτός ο SSD έχει χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων 4 TB. Μπορείτε να αποθηκεύσετε άνετα και με ασφάλεια πολλές φωτογραφίες, μουσική και ταινίες.

Το Crucial MX500 έχει εξαιρετική σχέση κόστους προς απόδοση ενώ καταναλώνει πολύ λίγη ισχύ. Το γεγονός ότι αυτός ο SSD περιλαμβάνει έναν οδηγό εγκατάστασης βήμα προς βήμα είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του.

Με το Crucial MX500, μπορείτε να εκκινήσετε τον υπολογιστή σας σε δευτερόλεπτα, να φορτώσετε αρχεία σχεδόν αμέσως και να επιταχύνετε τις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Διαθέτει τεχνολογία δυναμικής επιτάχυνσης εγγραφής και παράγει αστραπιαίους ρυθμούς χρησιμοποιώντας μια ευέλικτη δεξαμενή μνήμης flash υψηλής ταχύτητας κυψέλης ενός επιπέδου.

WD_BLACK SN850X NVME SSD

Ένας από τους καλύτερους δίσκους SSD για υπολογιστή για γρήγορες εμπειρίες παιχνιδιού που απαιτούν μεγάλη απόδοση είναι ο WD_BLACK SN850X NVME SSD. Για μια γρήγορη, απρόσκοπτη εμπειρία, μειώνει δραστικά το στραγγαλισμό, την καθυστέρηση, τα αναδυόμενα παράθυρα υφής και τους χρόνους φόρτωσης.

Αυτός ο SSD ειδικά για παιχνίδια είναι διαθέσιμος σε μεγέθη 1TB έως 4TB. Οι SSD 1TB και 2TB περιλαμβάνουν επίσης μια προαιρετική ψύκτρα για να διατηρείται η κορυφαία απόδοση για πιο αξιόπιστο παιχνίδι.

Οι εξελιγμένες δυνατότητες Game Mode 2.0 του WD_BLACK SN850X NVMe SSD ενεργοποιούνται αυτόματα μέσω του WD_BLACK Dashboard και υποστηρίζει την τεχνολογία DirectStorage της Microsoft. Παρέχει εξαιρετική απόδοση, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε, να κάνετε streaming, να ηχογραφείτε και να κερδίζετε παιχνίδια.

PNY CS900 SSD 2,5 ιντσών SATA-III

Αν θέλετε να αντικαταστήσετε τον σκληρό σας δίσκο, ο SSD SATA-III 2,5 ιντσών PNY CS900 είναι μια φανταστική επιλογή. Δημιουργήθηκε για να είναι μια γρήγορη και οικονομικά προσιτή αντικατάσταση του σκληρού δίσκου για το τρέχον σύστημα του υπολογιστή σας χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση.

  12 Καλύτερο λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Premium για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις

Η αναβάθμιση CS900 SSD θα προσφέρει στο σύστημά σας γενική βελτίωση της απόδοσης. Αυτός ο SSD είναι εξαιρετικά στιβαρός και έχει περιορισμένη εγγύηση 3 ετών, επειδή δεν έχει κινούμενα εξαρτήματα. Το PNY CS900 είναι μια εξαιρετική επιλογή εξοικονόμησης ενέργειας και καταναλώνει πολύ λιγότερη ενέργεια από τους σκληρούς δίσκους.

Οι χρήστες του PNY CS900 μπορούν να επωφεληθούν από τη μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, την αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ένα πιο δροσερό, πιο αθόρυβο σύστημα. Αντί να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο χρησιμοποιώντας το σύστημά σας.

Silicon Power A55 SSD

Ο SSD Silicon Power A55 έχει πολύ γρήγορους ρυθμούς μεταφοράς, καθιστώντας δυνατή τη γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών και τη γρήγορη επεξεργασία των αρχείων.

Η “τεχνολογία SLC Cache” που χρησιμοποιεί το A55 επιτρέπει ρητά να εγγραφούν πρώτα όλα τα δεδομένα στο τμήμα SLC, αυξάνοντας την κορυφαία απόδοση εγγραφής. Επιπλέον, η μέθοδος μπορεί να μειώσει την ενίσχυση «εγγραφής», βελτιώνοντας την αντοχή και επεκτείνοντας τη μακροζωία του SSD.

Το πρόγραμμα παρακολούθησης υγείας SSD που περιλαμβάνεται στο A55 είναι δωρεάν για λήψη. Δημιουργήθηκε ειδικά για να σας επιτρέπει να ελέγχετε γρήγορα την τρέχουσα κατάσταση ενός SSD. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε δοκιμές απόδοσης, να λαμβάνετε γενικές αξιολογήσεις υγείας του SSD και να εξετάζετε λεπτομερή στατιστικά στοιχεία του SSD, όπως την κατάσταση μέτρησης διαγραφής, τα συνολικά γραμμένα byte, τη θερμοκρασία της συσκευής και τον χρησιμοποιημένο χώρο αποθήκευσης.

VULCAN Z QLC SSD

Με μέγιστη χωρητικότητα 4 TB, το VULCAN Z QLC SSD επιτρέπει στους παίκτες να αποθηκεύουν παιχνίδια, αρχεία και δεδομένα χωρίς ποτέ να ανησυχούν μήπως εξαντληθεί ο αποθηκευτικός χώρος. Προσφέρει εξαιρετικούς ρυθμούς ανάγνωσης/εγγραφής έως και 550/510 MB/s, τέσσερις φορές ταχύτερους από τους συμβατικούς SSD.

Η μακροζωία αυτού του SSD αυξάνεται χάρη στην τεχνολογία εξισορρόπησης φθοράς και τη λειτουργία κώδικα διόρθωσης σφαλμάτων, τα οποία ενισχύουν επίσης την αξιοπιστία στη μεταφορά δεδομένων.

Το VULCAN Z QLC υποστηρίζει την εξαιρετική μέθοδο προσωρινής αποθήκευσης SLC. Εκτός από τη βελτιωμένη ταχύτητα, παρέχει στους παίκτες τη βέλτιστη ανθεκτικότητα για άψογες εμπειρίες παιχνιδιού. Επιπλέον, υποστηρίζει τη βελτιστοποίηση TRIM των Windows, η οποία επιταχύνει την απόδοση μετάδοσης και εγγραφής, επιτρέποντας τη χρήση δωρεάν μπλοκ αμέσως μετά την κυκλοφορία.

NV2 NVMe SSD της Kingston

Ο NV2 NVMe SSD της Kingston είναι μια αποτελεσματική λύση αποθήκευσης επόμενης γενιάς που οδηγείται από έναν ελεγκτή Gen 4×4 NVMe. Ο SSD NV2 έχει χαμηλότερη κατανάλωση θερμότητας και ενέργειας, γεγονός που συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της απόδοσης του συστήματος και στην παροχή αξίας χωρίς να θυσιάζει τίποτα.

Ενώ εξοικονομεί χώρο για άλλα εξαρτήματα, προσφέρει συμπαγή σχεδιασμό μονής όψης M.2 2280 mm και επεκτάσιμη χωρητικότητα έως 2 TB. Το συμπαγές μέγεθος του NV2 το καθιστά ιδανικό για μητρικές πλακέτες DIY, συστήματα μικρού μεγέθους (SFF) και λεπτότερους φορητούς υπολογιστές.

Ο NV2 SSD διατίθεται σε μεγέθη που κυμαίνονται από 250 GB έως 2 TB. Αυτό θα σας παρέχει όλο τον αποθηκευτικό χώρο που απαιτείται για προγράμματα, έγγραφα, εικόνες και άλλα μέσα.

HP S650 Εσωτερικός SSD

Για να καλύψει τις απαιτήσεις του χώρου εργασίας και της ψυχαγωγίας, καθώς και τις απαιτήσεις για την αποθήκευση φωτογραφιών, ταινιών, εγγράφων και άλλων τύπων δεδομένων, ο εσωτερικός SSD HP S650 παρέχει πέντε επιλογές χωρητικότητας.

Η παραδοσιακή σχεδίαση σκληρού δίσκου 2,5″ του HP S650 τον καθιστά συμβατό με τα περισσότερα συστήματα επιτραπέζιων υπολογιστών και φορητών υπολογιστών. Αυτό καθιστά εύκολη την επέκταση του χώρου αποθήκευσης σε παλιά μηχανήματα και τη διαχείριση δεδομένων.

Μια μονάδα μνήμης flash 3D NAND και σχετικές τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης μιας έξυπνης κρυφής μνήμης SLC και διόρθωσης σφαλμάτων LDPC ECC, περιλαμβάνονται στο HP S650. Διαθέτει κορυφαίο υλικό και κύριο σύστημα ελέγχου που αποδίδει σε υψηλό επίπεδο, βελτιώνοντας δραστικά την απόκριση του συστήματος και τους χρόνους εκκίνησης, φόρτωσης και μεταφοράς εγγράφων.

Intel 670p NVMe M.2 Εσωτερικός SSD

Ο εσωτερικός SSD Intel 670p NVMe M.2 έχει δημιουργηθεί για να σας προσφέρει την ισχύ και την ταχύτητα που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τακτικές εργασίες. Αυτές οι εργασίες περιλαμβάνουν την εκτέλεση πολλών προγραμμάτων ταυτόχρονα και την αναπαραγωγή παιχνιδιών.

  11 καλύτερα πρότυπα στρατηγικού σχεδιασμού για την επόμενη επιχειρηματική σας κίνηση

Το 670p έρχεται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία Quad Level Cell NAND και μπορεί να δώσει διαδοχικούς ρυθμούς ανάγνωσης έως και 3500 MB/s, ή σχεδόν δύο φορές ταχύτερους από την προηγούμενη έκδοση.

Επιπλέον, προσφέρει διαδοχικούς ρυθμούς εγγραφής 2700 MB/s, γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την ταχύτητα του συστήματος. Αυτή η μονάδα στερεάς κατάστασης 2TB PCIe NVMe 3.0 x4 συμβατή με υποδοχή M.2 2280 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και άλλες συσκευές.

SanDisk Ultra 3D SSD

Ο SanDisk Ultra 3D SSD παρέχει βελτιωμένη αντοχή και αξιοπιστία με τους αποδοτικούς SSD του που βασίζονται στην τεχνολογία 3D NAND. Μπορεί να διαβάζει διαδοχικά δεδομένα έως και 560 MB/s και να γράφει διαδοχικά δεδομένα έως και 530 MB/s. Αυτός ο SSD συμβάλλει στην ταχύτερη μετάδοση δεδομένων, σε μικρότερους χρόνους φόρτωσης προγραμμάτων και σε μη αναμονή εκκίνησης.

Ο SanDisk Ultra 3D SSD προσφέρει δοκιμασμένη προστασία από την καταπόνηση και τους κραδασμούς για να προστατεύει τη μονάδα δίσκου σας, εκτός από την παροχή ψυχρότερου, πιο αθόρυβου υπολογιστών. Ο SanDisk Ultra 3D SSD προέρχεται από την εταιρεία που δημιούργησε την τεχνολογία στερεάς κατάστασης και ωθεί την απόδοσή σας σε νέα ύψη. Τα προϊόντα SanDisk κατασκευάζονται με τα υψηλότερα πρότυπα και υποβάλλονται σε εκτεταμένες δοκιμές.

SSD Seagate Barracuda Q5

Ο εσωτερικός SSD Seagate Barracuda Q5 είναι ένας NVMe SSD που λειτουργεί έως και 2,5 φορές πιο γρήγορα από τους SATA SSD. Προσφέρει διαδοχικούς ρυθμούς ανάγνωσης/εγγραφής έως και 2400/1800 MB/s και προσφέρει ταχύτητες έως και 50 φορές ταχύτερες από τους συμβατικούς σκληρούς δίσκους. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον SSD, μπορείτε να βελτιώσετε τον υπολογιστή σας για ταχύτερες λήψεις, εγκαταστάσεις και πολλαπλές εργασίες.

Το Seagate Barracuda Q5 SSD διαθέτει πολυάριθμες επιλογές αποθήκευσης έως 2 TB και ένα μικρό μέγεθος M.2 2280 για απλές αναβαθμίσεις. Το πιο φανταστικό χαρακτηριστικό είναι ότι το δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα λογισμικού Seagate DiscWizard που συνοδεύει αυτόν τον SSD διευκολύνει τη μεταφορά και την αντιγραφή δεδομένων από παλαιότερες μονάδες δίσκου.

Timetec Premium 3D NAND QLC SSD

Το Timetec Premium 3D NAND QLC SSD είναι ένας εσωτερικός SSD που έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη βέλτιστη χρήση της διεπαφής SATA III κατά τη διάρκεια των λειτουργιών της CPU, ενώ παρέχει απόδοση εστιασμένη στο εύρος ζώνης. Διαθέτει τεχνολογία 3D QLC NAND Flash SSD, διευκολύνοντας ταχύτερους χρόνους φόρτωσης προγραμμάτων, ταχύτερους χρόνους εκκίνησης, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και αυξημένη αξιοπιστία.

Η μονάδα στερεάς κατάστασης Timetec 3D χρησιμοποιεί ένα τσιπ μνήμης flash 3D NAND, το οποίο παρέχει πλήρη ασφάλεια δεδομένων και είναι στιβαρό, ανθεκτικό σε κραδασμούς και ανθεκτικό στις πτώσεις. Αυτός ο SSD υποστηρίζει την τεχνολογία SMART, TRIM, Garbage Collection, Wear-Leveling κ.λπ., μέσω του ενσωματωμένου έξυπνου μηχανισμού διαχείρισης αλγορίθμων.

Fikwot FN955 M.2 SSD

Ο SSD Fikwot FN955 M.2 χρησιμοποιεί πρωτόκολλο NVMe1.4 και τεχνολογία M.2 PCIe Gen4.0 x4. Η μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης SSD μπορεί να φτάσει τα 7350 MB/s, ενώ η μέγιστη ταχύτητα εγγραφής SSD μπορεί να φτάσει τα 6500 MB/s, χάρη στη χρήση της τεχνολογίας δυναμικής κρυφής μνήμης SLC.

Επιταχύνει δραματικά τις μεταφορές αρχείων και τους χρόνους φόρτωσης παιχνιδιών, επιτρέποντας στα παιχνίδια και τις εφαρμογές σας να ξεκινούν πιο γρήγορα και ομαλά.

Το αυτοκόλλητο απαγωγής θερμότητας γραφενίου στο SSD Fikwot FN955 M.2 NVMe μειώνει αποτελεσματικά τη θερμοκρασία της εσωτερικής μονάδας στερεάς κατάστασης και προστατεύει από την πιθανότητα ζημιάς στο υλικό που σχετίζεται με την υπερθέρμανση. Λόγω της εξαιρετικής συμβατότητας υλικού και λογισμικού, μπορεί να χειριστεί αποτελεσματικά μια ποικιλία υπολογιστικών ζητημάτων κατά τη λειτουργία.

συμπέρασμα

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αποθήκευση και την ανάκτηση δεδομένων είναι πολύ διαφορετική τόσο στους σκληρούς δίσκους όσο και στους δίσκους στερεάς κατάστασης. Οι περισσότεροι σκληροί δίσκοι κοστίζουν λιγότερο και προσφέρουν μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης. Ωστόσο, οι SSD είναι πολύ πιο γρήγοροι, ελαφρύτεροι, πιο ανθεκτικοί και ενεργειακά αποδοτικοί.

Η επιλογή του κατάλληλου SSD θα καθοριστεί από το για το οποίο θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη μονάδα. Τα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν το νέο σας SSD θα προσελκύσουν επαγγελματίες, κατασκευαστές περιεχομένου και παίκτες. Η ταχύτητα και η απόκριση του υπολογιστή σας θα αυξηθούν όταν μεταβαίνετε από έναν σκληρό δίσκο σε έναν δίσκο στερεάς κατάστασης.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικούς καλύτερους ψύκτες CPU για να διατηρήσετε τον επεξεργαστή σας δροσερό για κορυφαία απόδοση.