13 Καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας για την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης

Οι επιχειρήσεις που εξυπηρετούν την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης πρέπει να αναζητήσουν κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στο Λονδίνο και σε ευρωπαϊκές τοποθεσίες για τον ιστότοπό τους ή το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου τους.

Μα γιατί?

Τα κέντρα δεδομένων δεν πρέπει να εξυπηρετούν ολόκληρο τον κόσμο;

Η απάντηση είναι ναι, και μπορεί να είναι και φιλική προς το κόστος.

Αλλά με ποιο κόστος – απόδοση, ασφάλεια και συμμόρφωση;

Μπορεί να έχετε σχεδιάσει τον ιστότοπο ή το κατάστημά σας με πολύ κόπο και χρήματα, ώστε να μπορεί να προσεγγίσει τον μέγιστο αριθμό ατόμων που στοχεύετε και να σας αποφέρει μεγαλύτερα έσοδα.

Τι γίνεται όμως αν δεν μπορεί να τους φτάσει;

Ίσως φταίει η ταχύτητα ή το SEO. Επίσης, η τοποθεσία του κέντρου δεδομένων σας μπορεί να είναι η κύρια αιτία για όλες αυτές τις ανεπάρκειες.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορεί να εξυπηρετήσει καλά το βρετανικό και ευρωπαϊκό κοινό σας. Θα σας επιτρέψει να προσφέρετε μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Και για αυτό, πρέπει να παρέχει κέντρα δεδομένων στο Λονδίνο και σε άλλες ευρωπαϊκές τοποθεσίες για να διασφαλίσει ότι ο ιστότοπός σας φορτώνει γρηγορότερα χωρίς διακοπές λειτουργίας και ότι το SEO λειτουργεί υπέρ σας.

Έτσι, αν ψάχνετε για τον καλύτερο πάροχο φιλοξενίας για τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, έχω αναφέρει μερικές από τις εξαιρετικές πλατφόρμες.

Αλλά πριν από αυτό, ας καταλάβουμε λεπτομερώς,

Γιατί είναι ωφέλιμη η φιλοξενία του ιστότοπου σε περιφερειακά κέντρα δεδομένων;

Η επιλογή ενός κέντρου δεδομένων πλησιέστερα στο κοινό-στόχο σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα όσον αφορά την ταχύτητα, την απόδοση, την ασφάλεια, τη συμμόρφωση, την υποστήριξη και πολλά άλλα.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι επιλέγετε δεδομένα που βρίσκονται οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς να λάβετε υπόψη την τοποθεσία της αγοράς-στόχου σας. Σε αυτήν την περίπτωση, οι ιδανικοί πελάτες σας μπορεί να αντιμετωπίσουν καθυστερήσεις και διακοπές λόγω της μεγάλης φυσικής απόστασης μεταξύ τους και της τοποθεσίας του κέντρου δεδομένων. Επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εμπειρία τους χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό σας ή το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας.

Ως εκ τούτου,

  • Εάν απευθύνεστε στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων με έδρα το Λονδίνο. Αυτό θα προσφέρει τη μέγιστη ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και εμπειρία χρήστη.
  • Ομοίως, εάν το κοινό σας βρίσκεται στην υπόλοιπη Ευρώπη, ίσως θέλετε να φιλοξενήσετε ένα κέντρο δεδομένων εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.
  • Επίσης, εάν εξυπηρετείτε τόσο τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου όσο και της ΕΕ, μπορείτε να επιλέξετε έναν πάροχο υπηρεσιών που μπορεί να προσφέρει πολλά κέντρα δεδομένων, ένα στο Λονδίνο και άλλα στην Ευρώπη.

Τα οφέλη που μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα περιφερειακό κέντρο δεδομένων είναι:

Εκτέλεση

Με το πλησιέστερο κέντρο δεδομένων για το κοινό σας, όλα επιταχύνονται και εκτελούνται ομαλά και αποτελεσματικά. Μπορεί να προσφέρει ταχύτερη φόρτωση σελίδων, φόρτωση και λήψη περιεχομένου, περιήγηση προϊόντων σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου κ.λπ.

Έχει ως αποτέλεσμα το χαμηλότερο ping ή διακοπή λειτουργίας και υψηλότερο χρόνο λειτουργίας, ώστε οι χρήστες να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπό σας ή στο κατάστημά σας όποτε θέλουν χωρίς να απογοητεύονται. Όλες αυτές οι ενώσεις στο υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας χρήστη. Και ποιος δεν το θέλει αυτό; Επομένως, επιλέξτε ένα κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία του κοινού σας.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα όταν επιλέγετε το κέντρο δεδομένων που βρίσκεται πιο κοντά στην αγορά-στόχο σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να παρακολουθείτε συνεχώς τις πτυχές ασφαλείας του κέντρου δεδομένων σας σε ένα άτομο. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εγκατάσταση όποτε θέλετε (αν πρόκειται για φυσικό κέντρο δεδομένων) και να ρωτήσετε πώς συμβαίνουν όλα, διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα παραβιαστεί.

Επιπλέον, είναι επίσης ευεργετικό σε περίπτωση αποκατάστασης από καταστροφή. Εάν συμβεί κάτι λάθος ή συμβεί παραβίαση, μπορείτε να αναλάβετε δράση αμέσως και να κατανοήσετε την κατάσταση στενά για να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους.

Συμμόρφωση

Στο παραπάνω σημείο, είδαμε ότι ένα πιο κοντινό κέντρο δεδομένων συνδέεται με καλύτερη ασφάλεια, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να παρέχετε καλύτερη ασφάλεια στα δεδομένα των πελατών και της επιχείρησής σας. Αυτό έχει γίνει ακόμη πιο σημαντικό στον σημερινό επιχειρηματικό κόσμο, όπου οι κυβερνοεπιθέσεις συμβαίνουν πότε πότε και οι ρυθμιστικοί φορείς διασφαλίζουν ότι όλοι οι οργανισμοί ακολουθούν τους κανόνες.

Επομένως, εάν μπορείτε να προστατεύσετε τα δεδομένα των πελατών και το απόρρητό σας, δεν θα κινδυνεύετε να τιμωρηθείτε από μια αρχή συμμόρφωσης όπως ο GDPR. Σας βοηθά επίσης κατά τη διάρκεια των ελέγχων.

Υποστήριξη

Εάν δεν έχετε βαθύτερες τεχνικές δεξιότητες σχετικά με ένα κέντρο δεδομένων και τη φιλοξενία ιστού, μπορεί να χρειαστείτε τη βοήθεια πραγματικών ανθρώπων που μπορούν να σας βοηθήσουν όποτε τη χρειάζεστε. Είναι ωφέλιμο ακόμα κι αν έχετε τεχνικές δεξιότητες. Πρέπει να υπάρχει κάποιος στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε σε ανάγκη εάν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Αυτή τη στιγμή, μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης είναι το μόνο που θα θέλατε.

Για αυτό, εάν επιλέξετε ένα περιφερειακό κέντρο δεδομένων, μπορείτε να αναζητήσετε την καλύτερη βοήθεια από αυτά. Θα εξοικειωθείτε επίσης με τη γλώσσα και την προφορά τους, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα στην κατανόηση της καθοδήγησής τους. Θα καταλάβαιναν και θα σχετίζονταν μαζί σας περισσότερα από ομάδες που βρίσκονται μισή υφήλιο μακριά.

  Πώς να εμφανίσετε όριο ταχύτητας στους Χάρτες Google

Όλα αυτά τα σημεία φωνάζουν την ανάγκη να επιλέξετε ένα κέντρο δεδομένων με βάση την αγορά-στόχο σας. Και αν εξυπηρετείτε τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, έχω βρει μερικούς από τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας που μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικά κέντρα δεδομένων στο Λονδίνο και σε άλλες ευρωπαϊκές τοποθεσίες.

Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ!

Κρύσταλ

Επιλέξτε μια εξαιρετική πλατφόρμα φιλοξενίας – Krystal – για να τρέξετε καλύτερα τον ιστότοπό σας. Διαθέτει κέντρα δεδομένων στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου για πρόσθετη ασφάλεια, εγγύηση χαμηλής καθυστέρησης, αντίγραφα ασφαλείας και πολλά άλλα. Θα έχετε εκπληκτική ταχύτητα και απόδοση για τον ιστότοπό σας και θα χρησιμοποιήσετε λειτουργίες αιχμής για την αποτελεσματική λειτουργία του ιστότοπού σας.

Επιταχύνετε την ανάπτυξή σας βελτιστοποιώντας την επιχείρησή σας με τις παγκοσμίου επιπέδου λύσεις διαχειριζόμενων υπηρεσιών cloud. Η Krystal συνοδεύεται από την πιο πρόσφατη στρατηγική ανάπτυξης που διασφαλίζει ότι ο κώδικάς σας θα μετακινηθεί γρήγορα από την ανάπτυξη στην ανάπτυξη μέσω της σταδιακής λειτουργίας. Η πλατφόρμα φιλοξενίας είναι αξιόπιστη και ομαλή, ώστε να μπορείτε να σηκωθείτε και να ξεκινήσετε αμέσως να σημειώνετε επιτυχία στην επιχείρησή σας.

Η Krystal χρησιμοποιεί ανανεώσιμες πηγές ενέργειας από τον άνεμο, τη θάλασσα και τον ήλιο για να σας προσφέρει 100% πράσινη φιλοξενία ιστοσελίδων. Συνεργάζεται με τα Ecologi, 1t.org και Trees for Life για να δημιουργήσει μια σαφέστερη διαδρομή προς το μέλλον. Επιπλέον, η Krystal είναι η πρώτη εταιρεία στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου που παρέχει αληθινή 100% πράσινη ενέργεια. Όλα τα κέντρα δεδομένων επιτυγχάνουν ποσοστό αποτελεσματικότητας χρήσης ενέργειας τουλάχιστον 1,2.

Μπορείτε να επωφεληθείτε από λειτουργίες όπως πιστοποιητικό SSL, cPanel, προγράμματα εγκατάστασης με ένα κλικ, διακομιστής Web LiteSpeed, προστασία DDoS 2 Tbps, πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων και 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Επιπλέον, θα βρείτε απεριόριστες βάσεις δεδομένων, εύρος ζώνης, δεσμευμένους τομείς, ψευδώνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, υποτομείς και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Καματέρα

Ξεκινήστε τον ιστότοπό σας από μια από τις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας, την Kamatera και δημιουργήστε διακομιστές σε δευτερόλεπτα και αναπτύξτε την υποδομή cloud με ευκολία. Θα λάβετε απεριόριστη κλίμακα, μια απλή κονσόλα διαχείρισης, API και πολλά άλλα πράγματα που θα σας βοηθήσουν να εκτελέσετε ομαλά τον ιστότοπό σας.

Επιλέξτε τον τύπο από το Α έως το Δ, τον αριθμό των vCPU, την αποθήκευση, το εύρος ζώνης, τις δημόσιες IP, τα κέντρα δεδομένων (Φρανκφούρτη-Γερμανία, Λονδίνο-Ην. Βασίλειο, Άμστερνταμ, Ολλανδία) και λειτουργικά συστήματα. Οι χρήστες στην Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο θα επωφεληθούν από τα πλησιέστερα κέντρα δεδομένων για απόλυτη απόδοση και διαθεσιμότητα.

Οι διακομιστές της Kamatera είναι εξαιρετικά επεκτάσιμοι και αξιόπιστοι για τους χρήστες, αξιοποιώντας τους επεξεργαστές Intel Xeon Platinum/Cascade Lake των 2,7 GHz+ που προσφέρουν 300% περισσότερη ισχύ σε κάθε CPU. Εκτελέστε οποιαδήποτε έκδοση λειτουργικού συστήματος Linux και Windows, προσθέστε τείχη προστασίας, εξισορροπητές φορτίου, ιδιωτικά δίκτυα και πολλά άλλα. Επιπλέον, δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ κανένα σημείο αποτυχίας, αλλά θα λάβετε εγγύηση 99,95% χρόνου λειτουργίας.

Το Kamatera προσφέρει απεριόριστα 40 Gbit/s ανά διακομιστή για την ταχύτερη ταχύτητα δικτύου. Μπορείτε να εκτελέσετε τις βάσεις δεδομένων και τις εφαρμογές σας με μηδενική καθυστέρηση και σημεία συμφόρησης I/O με τα πλησιέστερα κέντρα δεδομένων. Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην Καματέρα με 4 $/μήνα και κάντε μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή 30 ημερών για να γνωρίσετε καλύτερα την πλατφόρμα.

Περιττό

Το Nexcess παρέχει μια πλήρως διαχειριζόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας για τη δημιουργία καλύτερων καταστημάτων και τοποθεσιών. Θα έχετε πιο ισχυρή ασφάλεια, αξιόπιστη υποστήριξη, εγγενή επεκτασιμότητα και μεγαλύτερες ταχύτητες, διασφαλίζοντας ότι όλα είναι εντάξει ώστε να μπορείτε να είστε συνδεδεμένοι.

Η Nexcess στεγάζει την υποδομή της στα ευρωπαϊκά κέντρα δεδομένων, όπως το Άμστερνταμ, το Λονδίνο Gatwick, η Φρανκφούρτη, το Παρίσι, η Πολωνία και το Σάσεξ του Λονδίνου, έτσι ώστε οι χρήστες να λαμβάνουν χαμηλά ping και ταχύτερη απόδοση. Προσφέρει premium πιστοποιήσεις SSL, προληπτική ενημέρωση κώδικα, ενημερώσεις, συμμόρφωση με πιστοποίηση PCI, ειδοποιήσεις παρακολούθησης, αυτόματη κλιμάκωση με ένα κλικ, χρόνο λειτουργίας 99,99%, ενημερώσεις plug-in, προσαρμόσιμες στοίβες τεχνολογίας και πρόσθετα κοντέινερ και πολλά άλλα.

Μεταφέρετε τον ιστότοπό σας εύκολα με τη βοήθεια ενός ειδικού δωρεάν και αυξήστε την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας σας με το ενσωματωμένο CDN. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους σταδιοποίησης και ανάπτυξης με καθαρισμό βάσεων δεδομένων άμεσα. Η λειτουργία αυτόματης κλιμάκωσης σώζει επίσης την αύξηση της επισκεψιμότητας διατηρώντας την ασφάλεια, την καλή εμπειρία πελάτη και την ταχύτητα.

Αποκτήστε την καλύτερη δυνατή προσφορά επιλέγοντας οποιοδήποτε πρόγραμμα και επωφεληθείτε από μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Σύμφωνα με τους ταυτόχρονους χρήστες που έχετε, τον χώρο στο δίσκο που χρειάζεστε, τους τομείς και το εύρος ζώνης, μπορείτε να επιλέξετε ένα τέλειο σχέδιο για την επιχείρησή σας.

OVHcloud

Αποκτήστε το OVHcloud με τους πιο πρόσφατους αποκλειστικούς διακομιστές και παγκόσμια υποδομή που έχει χωρητικότητα δικτύου 20 Tbit/s, 32 κέντρα δεδομένων σε τέσσερις ηπείρους και 34 πλεονάζοντα PoP σε όλο τον κόσμο. Διαθέτει κέντρα δεδομένων στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης, όπως η Γερμανία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιρλανδία, η Ιταλία, η Ολλανδία, η Πολωνία και η Πορτογαλία.

  Πώς να βρείτε συντεταγμένες γεωγραφικού πλάτους και μήκους χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google

Οι προηγμένες τεχνολογίες του περιλαμβάνουν επεξεργαστές AMD EPYC, Intel Xeon E, προηγμένη ασφάλεια με Intel SGX και AMD SEV/SME, μνήμη TruDDR4 ECC και μνήμη SSD NVMe.

Το OVHcloud σάς βοηθά να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας σε μόλις πέντε βήματα. Με μια έτοιμη προς χρήση και προρυθμισμένη λύση Apache, μπορείτε να αναπτύξετε πλατφόρμες αναλυτικών στοιχείων και μεγάλων δεδομένων σε λιγότερο από μία ώρα. Κάντε μια βόλτα με την πλατφόρμα και επιταχύνετε την καινοτομία σας διατηρώντας τον απόλυτο έλεγχο των δεδομένων σας.

UpCloud

UpCloud βοηθά χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους και παρέχει την απόδοση, την ταχύτητα και τις υπηρεσίες που χρειάζονται. Η επεκτάσιμη αποθήκευση μπλοκ MaxIOPS προσφέρει διπλή αξιοπιστία και ταχύτερη απόδοση σε σύγκριση με τους τυπικούς διακομιστές cloud SSD.

Μπορείτε να εκτελέσετε αποτελεσματικά τις κρίσιμες εφαρμογές web στο UpCloud. Επιπλέον, οι διαχειριζόμενες βάσεις δεδομένων UpCloud χαλαρώνουν το φόρτο συντήρησης μοιράζοντας κουραστικές εργασίες με τους ειδικούς και επιτρέποντάς σας να ξοδεύετε τον εξοικονομημένο χρόνο σας αυξάνοντας την παραγωγικότητα για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Δημιουργήστε εύκολα ένα ιδιωτικό cloud με την ίδια απόδοση, ευελιξία και 100% εγγύηση SLA χρόνου λειτουργίας. Μπορείτε επίσης να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας γρήγορα και να τον ελέγχετε πλήρως με τη βοήθεια μιας πλατφόρμας cloud self-service. Το UpCloud είναι μια ασφαλής, πάντα διαθέσιμη, οικονομικά αποδοτική και επεκτάσιμη πλατφόρμα φιλοξενίας. Έρχεται με ένα εύχρηστο API και πίνακα ελέγχου που σας βοηθά να εξοικονομήσετε περισσότερο χρόνο διαχειριζόμενοι το cloud σας.

Οι πελάτες της Ευρώπης και του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να χρησιμοποιούν κέντρα δεδομένων που εδρεύουν στο Λονδίνο για καλύτερη απόδοση και χαμηλό ping. Επιλέξτε το καλύτερο μέρος για εσάς και ξεκινήστε το ταξίδι σας με μόλις 5 $/μήνα για 1 GB μνήμης, 1 CPU, 25 GB αποθήκευσης MaxIOPS και ταχύτητα μεταφοράς 1 TB.

FastComet

Σκεφτείτε πέρα ​​από την ιδέα σας με τις δυνατότητες και την απόδοση της πλατφόρμας φιλοξενίας της FastComet και δημιουργήστε έναν μεγαλύτερο ιστότοπο για την επιχείρησή σας. Μεταφέρετε τον υπάρχοντα τομέα σας δωρεάν για ένα χρόνο και ξεκινήστε με το Fastcomet για να επωφεληθείτε από έως και 300% μεγαλύτερη ταχύτητα πρόσβασης στις βάσεις δεδομένων και στα αρχεία σας.

Στεγάζει την υποδομή του στο Λονδίνο-Ηνωμένο Βασίλειο, στο Άμστερνταμ-Ευρώπη και στη Φρανκφούρτη-Ευρώπη, ειδικά για το Ηνωμένο Βασίλειο και την ευρωπαϊκή αγορά, έτσι οι κοντινοί πελάτες θα επωφεληθούν από το χαμηλό ping. Μπορείτε επίσης να διανείμετε το περιεχόμενό σας σε όλο τον κόσμο και να κρατήσετε τους επισκέπτες σας κοντά αυξάνοντας την ταχύτητα φόρτωσης της σελίδας.

Επιπλέον, παρέχει έναν ισχυρό και δημοφιλή πίνακα ελέγχου φιλοξενίας ιστοσελίδων για εύκολη διαχείριση. Το FastComet προσφέρει επίσης εβδομαδιαία και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας δωρεάν για να διατηρείτε τις πληροφορίες σας ασφαλείς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη βοήθεια ενός ειδικού μετανάστευσης για να μεταφέρετε όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τις βάσεις δεδομένων και τα αρχεία στο νέο σας σπίτι.

Θα λάβετε διακομιστές μόνο SSD, RocketBooster, Cloudflare CDN caching, τείχος προστασίας, σαρώσεις κακόβουλου λογισμικού, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, πολλές τοποθεσίες διακομιστών και πολλά άλλα με 2,49 $/μήνα. Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών για διακομιστές VPS/DS και 45 ημέρες για φιλοξενία μέσω cloud.

dinahosting

dinahosting παρέχει τις καλύτερες λύσεις για το web project σας. Καταχωρίστε τώρα τον τομέα σας και προστατέψτε την επωνυμία σας με εκπτώσεις όγκου και ΔΩΡΕΑΝ λογαριασμό email. Περιλαμβάνει δίσκους NVMe που δίνουν μεγαλύτερη ασφάλεια και ταχύτητα στο έργο. Οι πελάτες του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης μπορούν να επιλέξουν τη Μαδρίτη ως την πλησιέστερη τοποθεσία διακομιστή.

Το dinahosting χρησιμοποιεί αποκλειστικούς διακομιστές της Dell ή της Intel, ώστε να μην έχετε ποτέ χαμηλή ταχύτητα. Επιτρέψτε στο dinahosting να μετεγκαταστήσει τον προηγούμενο ιστότοπό σας στα καλύτερα χέρια δωρεάν. Θα έχετε επίσης την πιο βελτιστοποιημένη και ασφαλή υποδομή δικτύου, πόρους και μέγιστη ταχύτητα με τους νέους δίσκους NVMe.

Επιπλέον, διαχειριστείτε όλες τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες σας από τον εύχρηστο και διαμορφώσιμο πίνακα ελέγχου. Τα δεδομένα σας θα είναι ασφαλή με τους εφεδρικούς διακομιστές που είναι τοποθετημένοι σε πυροσβεστικά συστήματα, σταθερούς ελέγχους και RAID 6.

Έτσι, όλες οι παραπάνω πλατφόρμες φιλοξενίας προσφέρουν φυσικά κέντρα δεδομένων. Και αν ψάχνετε για επιλογές cloud, έχω επίσης απαριθμήσει μερικές από τις καλύτερες. Δείτε τα και εσείς.

Δημοφιλείς πλατφόρμες φιλοξενίας cloud

AWS

Είτε αναζητάτε παράδοση περιεχομένου, αποθήκευση βάσης δεδομένων, υπολογιστική ισχύ ή άλλη λειτουργικότητα, AWS παρέχει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζεστε για τη δημιουργία εφαρμογών με βελτιωμένη επεκτασιμότητα, αξιοπιστία και ευελιξία.

Οι άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην Ευρώπη ή σε κοντινές περιοχές μπορούν να επιλέξουν κέντρα δεδομένων όπως το Άμστερνταμ στην Ολλανδία, η Φρανκφούρτη στη Γερμανία, το Λονδίνο στην Αγγλία και πολλά άλλα μέρη για καλύτερη απόδοση με χαμηλό ping, υψηλότερη ασφάλεια και βελτιωμένες υπηρεσίες.

Λάβετε λύσεις όπως μάρκετινγκ, διαφήμιση, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, τεχνολογία παιχνιδιών, πολυμέσα και ψυχαγωγία και δημιουργήστε εφαρμογές για να τις εκτελείτε με υπολογιστές χωρίς διακομιστή. Θα λάβετε επίσης μια οικονομικά αποδοτική επιλογή αποθήκευσης αντιγράφων ασφαλείας για να μην χάσετε ποτέ καμία πληροφορία.

Επιπλέον, το AWS προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλεια στις εφαρμογές σας. Διαθέτει ευρείες διαπιστεύσεις ασφαλείας, έλεγχο και πλούσιους ελέγχους και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε υπηρεσία θέλετε για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα του ιστότοπού σας μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

  Πώς να αντιστοιχίσετε το VLC σε μια οθόνη σε μια εγκατάσταση πολλαπλών οθονών

Google Cloud

Επιταχύνετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας με Google Cloud δημιουργώντας εφαρμογές, λαμβάνοντας πιο έξυπνες αποφάσεις και συνδέοντας ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Προστατέψτε τα δεδομένα σας με τη βοήθεια προηγμένων υπηρεσιών ασφαλείας και εκτελέστε τις εφαρμογές σας στο ασφαλέστερο cloud στον κλάδο. Απλώνει το δίκτυό της σε 200+ χώρες και περιοχές, 88 ζώνες, και συνεχίζει να μετράει.

Στην Ευρώπη, θα βρείτε τοποθεσίες αιχμής, όπως πέντε κέντρα σε Ολλανδία, Βουδαπέστη, Ρουμανία, Φρανκφούρτη, Λονδίνο, Μόναχο, Μιλάνο, Κίεβο, Λισαβόνα, Σόφια, Βαρσοβία, Ζυρίχη και πολλά άλλα. Τώρα θα επεκτείνει τις υποδομές της σε Βερολίνο, Παρίσι, Μαδρίτη, Τορίνο κ.λπ.

Εκτελέστε κρίσιμους φόρτους εργασίας όπως SAP, Oracle, Windows και VMware εγγενώς στο Google Cloud και διαχειριστείτε εταιρικά δεδομένα και μετεγκαταστήστε τα με υψηλή διαθεσιμότητα, ασφάλεια, αξιοπιστία και υπηρεσίες διαχειριζόμενων δεδομένων.

Επιπλέον, εκσυγχρονίστε την υποδομή cloud και τις παλαιού τύπου εφαρμογές σας για να μεταβείτε από σύνθετα αναλυτικά στοιχεία σε ολοκληρωμένα insights με μια πλήρως διαχειριζόμενη και χωρίς διακομιστή πλατφόρμα αναλυτικών στοιχείων. Το Google Cloud ανταποκρίνεται επίσης γρήγορα σε διαδικτυακές απειλές για να προστατεύσει την επιχείρησή σας.

Ξεκινήστε με ΔΩΡΕΑΝ πιστώσεις 300 $ και εξοικονομήστε χρήματα με την καινοτόμο και διαφανή προσέγγισή της στην τιμολόγηση.

Γαλανός

Δημιουργήστε καινοτόμες εφαρμογές με Microsft Azure πλατφόρμα φιλοξενίας cloud και αναπτύξτε τις εφαρμογές σας στο cloud για να επωφεληθείτε από ευέλικτες επιλογές.

Αποκτήστε τις ασφαλείς εφαρμογές, τα δεδομένα και την υποδομή σας οπουδήποτε, όπως multi-cloud, on edge ή on-premises, και μεταμορφώστε την επιχείρησή σας με απεριόριστη απόδοση και κλίμακα μαζί με απαράμιλλα αναλυτικά στοιχεία. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε προϊόντα και υπηρεσίες Azure για να αρχίσετε να μετατρέπετε τις ιδέες σας σε πραγματική δράση.

Ξεκινήστε να χτίζετε με τις δημοφιλείς υπηρεσίες από το Azure που είναι ΔΩΡΕΑΝ για 12 μήνες και θα λάβετε επίσης ΔΩΡΕΑΝ πίστωση 200 $ για τις πρώτες 30 ημέρες.

Vultr

Το Vultr σας παρέχει μια πλατφόρμα φιλοξενίας cloud για τις εφαρμογές σας. Θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε εγγενείς εφαρμογές τοπικά και να τις διαδώσετε σε όλο τον κόσμο. Περάστε το χρόνο σας κωδικοποιώντας και αφήστε το Vultr να φροντίσει τα υπόλοιπα. Το Vultr αναπτύσσει την εφαρμογή σας στα κέντρα δεδομένων που επιθυμείτε μέσα σε 60 δευτερόλεπτα.

Διαθέτουν κέντρα δεδομένων στη Στοκχόλμη, τη Φρανκφούρτη, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και το Λονδίνο για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία στους χρήστες σας. Μπορείτε επίσης να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας με το API του Vultr αυτοματοποιώντας ορισμένες διαδικασίες.

Το Vultr προσφέρει έναν διαισθητικό και απλό πίνακα ελέγχου όπου μπορείτε να κάνετε καθημερινές εργασίες όπως η διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας, η προσαρμογή του ελέγχου και η παραγγελία διακομιστών με λίγα κλικ. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές και συστήματα για να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας και να ξεκλειδώσετε άπειρες δυνατότητες.

Το Vultr είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη πλατφόρμα, έτσι ώστε ο ιστότοπός σας να παραμένει στην κορυφή με εγγυημένο 100% χρόνο λειτουργίας SLA. Διαθέτει επίσης επεξεργαστές Intel υψηλής απόδοσης και 100% ισχυρούς SSD για να επιταχύνει τις εφαρμογές σας.

Linode

Επιταχύνετε την καινοτομία με προσιτές, προσβάσιμες και απλές υπηρεσίες και λύσεις Linux cloud. Οι προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τη Linode λόγω της καλύτερης σχέσης τιμής-απόδοσης. Είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους IaaS που σας επιτρέπει να αναπτύσσετε, να αποθηκεύετε, να δικτυώνετε και να εκτελείτε υπολογιστικό νέφος εύκολα σε δευτερόλεπτα με μια διεπαφή διαχείρισης cloud, CLI και API.

Η Linode στεγάζει τις υποδομές της σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου και της Φρανκφούρτης, γεγονός που βοηθά τις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης να αναπτυχθούν ταχύτερα.

Εξερευνήστε τα προϊόντα και τις λύσεις που χρειάζεστε και ξεκινήστε το σήμερα. Η Linode προσφέρει μια προσιτή και αξιόπιστη υποδομή υπολογιστικού νέφους με δωρεάν μεταφορά, προστασία DDoS και ομαδική υποστήριξη. Το Linode είναι 100% ανεξάρτητο και εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας.

DigitalOcean

Το DigitalOcean κάνει την εμπειρία σας στο cloud απολαυστική με τα φιλικά χαρακτηριστικά, την προβλέψιμη τιμολόγηση και την επεκτασιμότητα. Δημιουργήστε ισχυρές εφαρμογές χρησιμοποιώντας ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο αποθήκευσης, βάσης δεδομένων, προϊόντων δικτύωσης και υπολογιστών.

Το εύχρηστο UI, το API, τα έγγραφα και το CLI της DigitalOcean σάς επιτρέπουν να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην επιχείρηση. Θα επικεντρωθεί στην υποδομή που σας επιτρέπει να επεκτείνετε την επιχείρησή σας με 14 παγκόσμια κατανεμημένα κέντρα δεδομένων και 99,99% χρόνο λειτουργίας.

Πολλές λειτουργίες περιλαμβάνονται σε κάθε σχέδιο για να έχετε όλα όσα χρειάζεστε στα χέρια σας για να δημιουργήσετε τις εφαρμογές σας. Θα λάβετε επίσης ΔΩΡΕΑΝ τείχη προστασίας cloud, δωρεάν διαχείριση DNS, δωρεάν αιωρούμενες IP, δωρεάν μητρώο κοντέινερ με αποθηκευτικό χώρο 500 GB, εξερχόμενη μεταφορά 500 GB και ένα χώρο αποθήκευσης.

Συμπέρασμα 👇

Η επιλογή ενός παρόχου φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορεί να προσφέρει ένα κέντρο δεδομένων στο Λονδίνο και σε ευρωπαϊκές τοποθεσίες θα ήταν καλύτερο για εσάς εάν απευθύνεστε στις αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ευρώπης.

Ως εκ τούτου, επιλέξτε οποιονδήποτε από τους παραπάνω παρόχους φυσικών υπηρεσιών ή υπηρεσιών cloud και ενδυναμώστε τον ιστότοπο ή το κατάστημά σας, ώστε να μπορεί να προσεγγίσει τον μέγιστο αριθμό του στοχευμένου κοινού σας. Θα έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες μετατροπές αυξάνοντας την αποτελεσματικότητα, την απόδοση, την ταχύτητα και την ασφάλεια του ιστότοπού σας για να παρέχει τη βέλτιστη εμπειρία χρήστη.