13 καλύτερες πλατφόρμες συνεντεύξεων βίντεο το 2022 για πιο γρήγορες προσλήψεις

Όταν ο COVID έπληξε όλους, οι επιχειρήσεις αγκάλιασαν την εξ αποστάσεως εργασία και τις συνεντεύξεις εξ αποστάσεως. Ακολουθούν μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες συνεντεύξεων βίντεο που ενισχύουν τις απομακρυσμένες προσλήψεις και προσφέρουν λογικές προσλήψεις.

Η συνέντευξη βίντεο έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους τρόπους στρατολόγησης τα τελευταία χρόνια. Είναι μια βολική, ταχύτερη ή ευκολότερη ανώτερη διαδικασία για τη διεξαγωγή συνεντεύξεων οπουδήποτε. Ειδικά με την κοινωνική απόσταση, η διαδικασία πρόσληψης από απόσταση έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής, επιτρέποντας στους διευθυντές προσλήψεων να συνδεθούν με άτομα που αναζητούν εργασία.

Οι πλατφόρμες πρόσληψης και το λογισμικό στελέχωσης μετατρέπονται σε Λογισμικό ως Υπηρεσία (SAAS) και λύσεις διαδικτυακών συνεντεύξεων βίντεο για προσλήψεις διευθυντών και υπαλλήλων προσλήψεων. Οι λύσεις συνεντεύξεων βίντεο διασφαλίζουν ότι οι μη ντόπιοι υποψήφιοι μπορούν να έχουν ίσες ευκαιρίες στη δουλειά και να αφιερώνουν λιγότερο χρόνο στη διαδικασία πρόσληψης.

Σύμφωνα με την αναφορά από Gartner Τον Απρίλιο του 2020, το 86% των οργανισμών άρχισαν να επιλέγουν την εικονική τεχνολογία για τη διαδικασία πρόσληψης, που ήταν περίπου 60% πριν από τον COVID-19.

Ωστόσο, η χρήση ενός εργαλείου συνέντευξης βίντεο είναι πιο προσιτή από την επιλογή του σωστού που ταιριάζει στις απαιτήσεις της εταιρείας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια καλή κατανόηση των κορυφαίων εργαλείων συνεντεύξεων βίντεο που μπορούν να αξιοποιήσουν οι οργανισμοί, να αποφύγουν παγίδες και να ελέγξουν τους υποψηφίους.

Αυτό το ιστολόγιο θα καλύψει πολλές πλατφόρμες συνεντεύξεων βίντεο με μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά.

Spark Hire

Με περισσότερους από 6.000 οργανισμούς που το χρησιμοποιούν, Spark Hire έχει γίνει μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες συνεντεύξεων βίντεο. Το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στη λήψη καλύτερων αποφάσεων πρόσληψης και να διασφαλίσει ότι οι υποψήφιοι μπορούν να λάβουν το αποτέλεσμα σύντομα. Το λογισμικό συνεντεύξεων βίντεο Spark Hire μπορεί να ελέγξει τους υποψηφίους αποτελεσματικά, συμπεριλαμβανομένων των προηχογραφημένων συνεδριών για τους υποψηφίους.

Περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως:

 • Ανασκόπηση πλήρων συνεντεύξεων βίντεο
 • Απόκτηση γνώσεων για τους υποψηφίους
 • Συνεντεύξεις υποψηφίων σε λιγότερο χρόνο
 • Επεκτείνετε τη δεξαμενή ταλέντων σας και καταγράψτε τη συνέντευξη σε έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου
 • Συγκεντρώστε αξιολογήσεις με βάση την απόδοση του ερωτώμενου
 • Επένδυση προσπαθειών και χρόνου στους συμμετέχοντες υποψηφίους
 • Περάστε από δομημένες συνεντεύξεις βίντεο

Το εργαλείο συνέντευξης αξιολόγησης βίντεο στοχεύει να γνωρίσει τους υποψηφίους πιο βαθιά χωρίς να τους συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες να εντοπίσουν τα ταλέντα από τη δεξαμενή των υποψηφίων, διασφαλίζοντας ότι η διαδικασία πρόσληψης θα εξελιχθεί ομαλά. Στόχος είναι η επίτευξη στόχων πρόσληψης σε όλους τους κλάδους και ο εντοπισμός κορυφαίων υποψηφίων.

Hireflix

Το Hireflix έχει αλλάξει δραστικά, εξορθολογίσει και εξομαλύνει τη διαδικασία ελέγχου για υπαλλήλους προσλήψεων, επιχειρήσεις και ιδρύματα. Έχει εξασφαλίσει ότι οι διευθυντές προσλήψεων ή οι υπεύθυνοι προσλήψεων εξοικονομούν εκατοντάδες ώρες και προσλαμβάνουν γρηγορότερα. Hireflix Λογισμικό μονόδρομης συνέντευξης βίντεο που εξαλείφει την απαίτηση προγραμματισμού, ενσωματωμένο με ATS και κοινές ηχογραφημένες συνεντεύξεις.

Το εργαλείο συνέντευξης βίντεο έχει αναπτυχθεί για να συνεντεύξει πολλούς υποψηφίους ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας τις ηχογραφημένες ερωτήσεις. Έχει διευκολύνει την αποφυγή προγραμματισμού τηλεφωνικών κλήσεων ή συνεντεύξεων με πιθανούς υποψηφίους. Οι υποψήφιοι μπορούν να καταγράψουν τις απαντήσεις στις προηχογραφημένες ερωτήσεις που μπορεί να αναλύσει η ομάδα προσλήψεων.

Οι εργοδότες μπορούν επίσης να ορίσουν αυτόματες ειδοποιήσεις για μηνύματα WhatsApp, SMS και email για τους υποψηφίους. Το Hireflix είναι εύκολο να ενσωματωθεί με την υπάρχουσα διαδικασία (ATS) χωρίς σημαντικές αλλαγές.

Δροσερός

Συγκρίνετε, προβάλετε, συνεντεύξτε, πληρώστε τις προϋποθέσεις και προσλάβετε υποψήφιους αποτελεσματικά και πιο γρήγορα με το Breezy. Το εργαλείο επιτρέπει στον υπάλληλο να βρει τους κατάλληλους αιτούντες και να ελέγξει τα προφίλ τους σε λιγότερο χρόνο. Δροσερός θα επιτρέψει στους υπαλλήλους να τροφοδοτήσουν τον αγωγό, ενώ θα έχουν το μάτι για να επικοινωνούν, να διαχειρίζονται και να προβάλλουν τα στοιχεία του υποψηφίου.

  Πώς να φορτίσετε ένα διακόπτη Nintendo χωρίς το Dock

Η ομάδα προσλήψεων μπορεί να μεταφέρει και να απορρίψει τη γραμμή για να διαχειριστεί τους υποψηφίους και να προσαρμόσει τα στάδια για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων. Βοηθά στη σύνταξη και την προσφορά μιας αξιόπιστης προβολής των βιογραφικών και των κοινωνικών λογαριασμών των υποψηφίων. Το χαρακτηριστικό περιλαμβάνει:

 • Κάρτες βαθμολογίας υποψηφίων για έλεγχο
 • Προγραμματισμός συνάντησης
 • Αποστολή πρόσκλησης μέσω μηνύματος κειμένου ή email
 • Ανασκόπηση αξιολόγησης
 • Ελεγχο του ιστορικού τους

Το Breezy προσφέρει βελτιωμένη πρόσβαση στα email και τα SMS που αποστέλλονται στους υποψηφίους. Οι χρήστες μπορούν να το συγχρονίσουν στο Slack για να λαμβάνουν ενημερώσεις άμεσα για να ανταποκρίνονται πιο γρήγορα στους υποψηφίους. Η προκαταρκτική εξέταση χωρίς επαφή είναι μηχανογραφημένη που περιλαμβάνει προσαρμοσμένα ερωτηματολόγια για την κατανόηση του συνόλου δεξιοτήτων και των δυνατοτήτων του υποψηφίου.

Talview

Χρησιμοποιήστε την πλατφόρμα συνεντεύξεων βίντεο με δυνατότητα AI για γρήγορη παρακολούθηση της πρόσληψής σας. Το Talview προσφέρει μια εμπειρία πρόσληψης χωρίς προβλήματα και αυτοματοποιημένες συνεντεύξεις για να επιβραδύνει τη μακροχρόνια διαδικασία συνέντευξης. Ο στόχος είναι να μειωθούν οι πόροι και ο χρόνος που δαπανάται για συνεντεύξεις με τους υποψηφίους και ταχύτεροι γύροι εξέτασης.

Οι συνεντεύξεις βίντεο κατ’ απαίτηση μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μέτρηση της γλώσσας του σώματος, των soft skills και της κουλτούρας που ταιριάζει στον πρώτο γύρο για να μειωθεί ο χρόνος για την πρόσληψη. Talview Η διαδικτυακή συνέντευξη βίντεο περιλαμβάνει τη Μηχανική Μάθηση και την Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας για την ανάλυση του τόνου, τη μέτρηση των συναισθημάτων και την ψυχογλωσσολογία.

Το Talview επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με υποψηφίους προσφέροντας εξαιρετική πρώτη εντύπωση. Δημιουργεί ένα αλάνθαστο και ολοκληρωμένο προφίλ που αναδεικνύει τις απαντήσεις βίντεο των υποψηφίων. Ο στόχος είναι να αναλυθεί το προφίλ του υποψηφίου σε απρόσκοπτες αυτοματοποιημένες και αβίαστες ροές εργασιών στρατολόγησης. Οι εργαζόμενοι μπορούν να ενσωματώσουν το λογισμικό με οποιαδήποτε συστήματα διαχείρισης προσλήψεων όπως IBM Kenexa, iCIMS, Greenhouse, Taleo κ.λπ.

Πρακτικός

Μετακινήστε τον αγωγό πιο γρήγορα και προς τα εμπρός ενώ προσλαμβάνετε εξ αποστάσεως χρησιμοποιώντας το Workable. Το εργαλείο συνέντευξης βίντεο είναι μια κορυφαία πλατφόρμα μονόδρομου ελέγχου που επιτρέπει στους υπαλλήλους να λαμβάνουν ηχογραφημένες απαντήσεις από τους υποψηφίους και να τις αναλύουν όποτε τους βολεύει.

Πρακτικός προσφέρει μια ευέλικτη διαδικασία που επιτρέπει στους εργαζόμενους να εξορθολογίσουν και να επιταχύνουν τη διαδικασία πρόσληψης. Μαζί με αυτό, οι εργαζόμενοι μπορούν να συνεργάζονται εύκολα με τις ομάδες, να αφήνουν σχόλια και να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις. Τα εργαλεία συνέντευξης βίντεο κατ’ απαίτηση επιτρέπουν επίσης την εγγραφή σύμφωνα με οποιαδήποτε ζώνη ώρας ή πρόγραμμα.

Μέσω του εργαλείου διαδικτυακής συνέντευξης, η ομάδα προσλήψεων μπορεί να επιλέξει τις ερωτήσεις που θα κάνει, να στείλει συνδέσμους στους υποψηφίους όπου μπορούν να καταγράψουν τις απαντήσεις, να συνεργαστεί με την ομάδα για σχόλια και να πάει στο επόμενο στάδιο του αγωγού.

myInterview

Με σύνθημα «Meet People, Not Resume», το myInterview έχει καταφέρει να κερδίσει δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια. myInterview Το Intelligence χρησιμοποιεί ειδικά σχεδιασμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης που βοηθούν στην προσαρμοσμένη επιλογή υποψηφίων. Χρησιμοποιεί διάφορα δεδομένα για να σαρώσει τα εγγεγραμμένα βίντεο και να αναλύσει αυτά που ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ.

Το αυτοματοποιημένο εργαλείο επιμελείται τις λεπτομέρειες της συνέντευξης και επιλέγει τους κατάλληλους υποψηφίους που ταιριάζουν με την περιγραφή της θέσης εργασίας. Έρχεται με ισχυρές δυνατότητες και αξιολογήσεις χωρίς προκατάληψη που αναλύουν χαρακτηριστικά προσωπικότητας, ήπιες δεξιότητες και λέξεις-κλειδιά στο βίντεο. Το εργαλείο επιτρέπει στα μέλη της ομάδας προσλήψεων να μείνουν συντονισμένοι για να ανταλλάξουν σχόλια και απόψεις.

  Πώς να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο χρησιμοποιώντας το Google Blogger

Willo

Για να συναντηθούν με τον κατάλληλο υποψήφιο, οι υπάλληλοι μπορούν να βασιστούν στο εργαλείο προβολής βίντεο που απαιτεί ελάχιστο χρόνο. Willo μπορεί να είναι μια εξαιρετική προσθήκη στα εργαλεία προσλήψεών σας που κάνουν τις προσλήψεις πιο προσιτές και σας βοηθούν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Το λογισμικό ελέγχου υποψηφίων είναι εύκολο στη χρήση και προσβάσιμο, επιταχύνοντας τη διαδικασία πρόσληψης.

Το Willow επιτρέπει στους συνεντευκτής να ορίζουν ερωτήσεις συνέντευξης, να μοιράζονται τον σύνδεσμο με τους υποψηφίους, να λαμβάνουν απαντήσεις βίντεο από τους υποψηφίους και να ελέγχουν τις απαντήσεις. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να επιλέξουν τους υποψηφίους αναλύοντας κάθε απάντηση.

Το εργαλείο έχει εξορθολογίσει τη διαδικασία συνέντευξης επιτρέποντας στους υπαλλήλους να εξοικονομούν χρόνο (αντί να ελέγχουν τους υποψηφίους μέσω κλήσεων), να εξοικονομούν χρήματα και να αυξάνουν την παραγωγικότητα. Επιτρέπει επίσης στους υπαλλήλους να βλέπουν πέρα ​​από το βιογραφικό των υποψηφίων να προσλαμβάνουν υποψηφίους υψηλότερης ποιότητας σε όλο τον κόσμο με ευημερία χωρίς αποκλεισμούς. Ακόμη και οι εργαζόμενοι μπορούν ελεύθερα να δώσουν τη συνέντευξη οπουδήποτε και να έχουν τον έλεγχο της όλης διαδικασίας.

Jobvite

Το εργαλείο προβολής βίντεο κατ’ απαίτηση δημιουργεί συνέπεια, βελτιώνει την ποιότητα των προσλήψεων και επιταχύνει τη διαδικασία ελέγχου. Το Jobvite είναι επίσης εύκολο να ενσωματωθεί με το υπάρχον λογισμικό ATS για να προσφέρει εύκολη στρατολόγηση και απρόσκοπτη εμπειρία. Επιτρέπει στους χρήστες να προσλαμβάνουν υποψηφίους για την ομάδα τους και να συνεργάζονται με την ομάδα προσλήψεων για τη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Jobvite προσφέρει μια ταχύτερη διαδικασία ελέγχου για να ενδυναμώσει τους υποψηφίους με χρονομετρημένες ερωτήσεις που τους επιτρέπουν να καταγράφουν τις απαντήσεις. Οι εργαζόμενοι μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να ελέγχουν δίκαια χωρίς προκαταλήψεις, προσφέροντας ίσες και δίκαιες ευκαιρίες σε όλους. Αυτό το εργαλείο παρέχει μια συλλογική οθόνη με την ομάδα προσλήψεων για να συνεισφέρουν σχόλια και να προβάλλουν βίντεο.

InterviewOpps

Δείτε τις δυνατότητες του υποψηφίου και γνωρίστε τις πέρα ​​από το βιογραφικό τους με το InterviewOpps. InterviewOpps είναι η πλατφόρμα προβολής και συνεντεύξεων βίντεο επόμενης γενιάς υποψηφίων που επιτρέπει στους υπαλλήλους να εμβαθύνουν στο προφίλ των υποψηφίων και να τους γνωρίζουν καλύτερα. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εξοικονόμηση χρημάτων και χρόνου χρησιμοποιώντας στοχευμένες αξιολογήσεις προσυμπτωματικού ελέγχου και συνεντεύξεις βίντεο για την γρήγορη πρόσληψη πιθανών υποψηφίων.

Το διαδικτυακό εργαλείο βοηθά στην εξατομίκευση της διαδικασίας συνέντευξης και μονόδρομο καλύτερα. Οι εργαζόμενοι μπορούν να προσθέσουν τις ερωτήσεις, να στείλουν συνδέσμους στους υποψηφίους και να ελέγξουν τις απαντήσεις. Οι υποψήφιοι καταγράφουν την απάντηση σε ένα προηχογραφημένο εργαλείο προβολής βίντεο. Το εργαλείο συλλέγει και αναλύει ανατροφοδότηση και προσφέρει στη διοίκηση υποψηφίων να λάβει μια τεκμηριωμένη απόφαση.

EasyHire.me

Το EasyHire.me είναι ένα έξυπνο σύστημα απόκτησης ταλέντων με προσαρμόσιμο πίνακα εργασιών, παρακολούθηση αιτούντων και συνεντεύξεις βίντεο (AI/ML). Αυτό το εργαλείο συνέντευξης ζωντανής ή κατ’ απαίτηση προσφέρει αυτοματοποιημένη μεταγραφή, αποφάσεις πρόσληψης βάσει δεδομένων, ευέλικτη μορφή ερωτήσεων, συνεντεύξεις σε πάνελ κ.λπ.

EasyHire.me μπορεί επίσης να αναλύσει συναισθήματα χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία αναγνώρισης συναισθημάτων AI/ML που επιταχύνει τη διαδικασία στρατολόγησης, αντλεί περισσότερα δεδομένα από βίντεο και λαμβάνει αποφάσεις βάσει δεδομένων. Επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν αποφάσεις βάσει δεδομένων, μετρώντας την επιτυχία προσλήψεων, διατηρώντας τα δεδομένα σε ένα μέρος και συγκρίνοντας τους υποψηφίους.

Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο περιλαμβάνει επίσης έναν πίνακα εργασιών που αυτοματοποιεί τον προέλεγχο, ιστότοπους διαφήμισης τρίτων και την προσαρμογή και αποδοχή εφαρμογών μέσω του Βοηθού Google, του ιστού ή του κινητού. Αποτελείται από μια τεχνική αξιολόγηση για τη δημιουργία τεχνικών προκλήσεων, την παρακολούθηση του κωδικού των υποψηφίων, την επιλογή ερωτήσεων χρησιμοποιώντας μια τράπεζα, τον κωδικό ελέγχου και τη λήψη σχολίων από την ομάδα.

  12 καλύτερα πλαίσια και εργαλειοθήκες για τη δημιουργία εφαρμογών επιφάνειας εργασίας

Avature

Το εργαλείο συνέντευξης βίντεο Avature παρέχει μια διαισθητική εμπειρία χρήστη και παγκόσμια κλίμακα για όλους τους ενδιαφερόμενους. Το εργαλείο διαδικτυακής συνέντευξης βίντεο προσφέρει συνεντεύξεις κατ’ απαίτηση και ζωντανές συνεντεύξεις ανάλογα με το επιχειρηματικό τοπίο, εξοικονομώντας χρόνο για την πρόσληψη διευθυντών, υπαλλήλων προσλήψεων και υποψηφίων.

Avature βοηθά τους υποψηφίους και τους υπεύθυνους προσλήψεων να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο (χωρίς φυσική συνάντηση) από τη βελτιστοποιημένη, επώνυμη και προσαρμόσιμη πύλη για κινητά. Τα εργαλεία συνέντευξης βίντεο κατ’ απαίτηση επιτρέπουν στους διευθυντές προσλήψεων και στους υπεύθυνους προσλήψεων να ελέγχουν τα εγγεγραμμένα βίντεο των υποψηφίων για να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν προεπισκόπηση των εγγραφών βίντεο και ήχου, τις απαντήσεις κειμένου και το προφίλ του υποψηφίου. Μπορεί επίσης να προγραμματίσει δυνατότητες εξάλειψης του συντονισμού βίντεο πάνελ, ομάδας και ατομικής συνέντευξης. Το διαδικτυακό εργαλείο εμφανίζει τις διαθέσιμες χρονοθυρίδες από τις οποίες μπορεί κανείς να επιλέξει και, στη συνέχεια, θα διορθώσει τη συνάντηση.

VidCruiter

Το εργαλείο συνεντεύξεων βίντεο VidCruiter επιτρέπει στους διευθυντές προσλήψεων να χρησιμοποιούν λιγότερους πόρους και λιγότερο χρόνο για να προσλάβουν πιθανούς υποψηφίους. Προσφέρει μια σύγχρονη και δημοφιλή προσέγγιση που επιτρέπει στους διευθυντές προσλήψεων να αποκτήσουν τους καλύτερους υποψηφίους σε προσιτή, γρήγορη και βολική τιμή. VidCruiter προσφέρει μια διαδικασία εξοικονόμησης χρόνου, ενώ εξαλείφει τη χρήση των παραδοσιακών και απαρχαιωμένων διαδικασιών συνέντευξης.

Το λογισμικό συνεντεύξεων βίντεο πληροί τα κριτήρια σε πραγματικό χρόνο με προηχογραφημένες και ζωντανές συνεντεύξεις. Είναι εύκολο να βελτιωθεί η ποιότητα των προσλήψεων, να επιταχυνθεί ο χρόνος για την πρόσληψη, να δημιουργηθεί μια θετική εμπειρία υποψηφίου και να προσληφθούν οικονομικά, διασφαλίζοντας δομημένη πρόσληψη χωρίς προκαταλήψεις.

CodeSignal

Χρησιμοποιήστε το προηγμένο IDE με το CodeSignal για τεχνικές συνεντεύξεις χρησιμοποιώντας ζωντανή συνεργασία. CodeSignal προσφέρει δεξιότητες ακριβούς αξιολόγησης σε ένα ρεαλιστικό περιβάλλον κωδικοποίησης για την πρόσληψη του κατάλληλου υποψηφίου. Το διαδικτυακό εργαλείο συνέντευξης παρέχει πραγματικά αποτελέσματα και κωδικοποίηση με το προηγμένο περιβάλλον ανάπτυξης. Οι υπάλληλοι μπορούν να δημιουργήσουν μια ανώτερη εμπειρία υποψηφίου, να κλιμακώσουν τις συνεντεύξεις γρηγορότερα και να συγκεντρώσουν πιο βαθιές γνώσεις.

Οι υπάλληλοι μπορούν να συναντηθούν, να μιλήσουν και να κωδικοποιήσουν τους υποψηφίους σε συνεργασία με ακουστικές και βιντεοκλήσεις. Προσφέρει προσομοιωτές πτήσης για προγραμματιστές σε ένα υπερρεαλιστικό περιβάλλον ανάπτυξης για την αξιολόγηση των υποψηφίων. Το εργαλείο έχει διευκολύνει την αξιολόγηση των υποψηφίων με διαχείριση πακέτων, εργαλεία κατασκευής και διαδραστική προεπισκόπηση.

Συμπέρασμα 👩‍🏫

Έχετε μια λίστα με το καλύτερο λογισμικό συνεντεύξεων βίντεο, αλλά δεν είναι αρκετή. Ακολουθούν ορισμένες οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσει κάποιος κατά την επιλογή του σωστού λογισμικού:

 • Χρηματοοικονομικές μετρήσεις – Κάποιος πρέπει να γνωρίζει τον προϋπολογισμό προσλήψεων, καθώς εξαρτάται από την ανάπτυξη των εργαζομένων της εταιρείας, τα ποσοστά διατήρησης, την κλίμακα και την κερδοφορία.
 • Προϊόν – Κατανοήστε το προϊόν και πώς θα σας βοηθήσει. Πολλά προϊόντα είναι ιδανικά για την πρόσληψη προγραμματιστών αλλά όχι ανώτερων στελεχών. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι είναι γεμάτο με τα χαρακτηριστικά που θέλετε.
 • Καλύτερη περίπτωση χρήσης – Δοκιμάστε διάφορες λύσεις, αλλά είναι καλύτερο να γνωρίζετε τι είναι καλύτερο για τις απαιτήσεις σας.
 • Σχόλια χρήστη – Είναι καλύτερο να ελέγξετε την εμπειρία άλλων οργανισμών πριν ολοκληρώσετε το προϊόν.

Η συνέντευξη βίντεο μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο και είναι λιγότερο προκατειλημμένη. Μαζί με αυτό, οι υποψήφιοι μπορούν να καταγράψουν τις απαντήσεις τους σε βίντεο και να δώσουν συνεντεύξεις στον ελεύθερο χρόνο τους. Ένα ισχυρό εργαλείο συνέντευξης βίντεο κατ’ απαίτηση αυξάνει άμεσα την απόδοση επένδυσης (ROI) και θέτει προσδοκίες.