13 καλύτερες πλατφόρμες για να πουλήσετε τα ψηφιακά σας στοιχεία

Η έναρξη μιας διαδικτυακής επιχείρησης δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλά άτομα σκέφτονται για διαφορετικές διαδικτυακές επιχειρήσεις που μπορούν να ξεκινήσουν.

Σε αυτήν την online επανάσταση, έχει καταστεί δυνατό για τους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια επιχείρηση χωρίς μεγάλες επενδύσεις. Αυτό έχει προσελκύσει πολλούς επιχειρηματίες και επιχειρηματίες να ξεκινήσουν κάτι δικό τους.

Παλαιότερα, κάθε προϊόν ήταν μόνο φυσικό. Αλλά τώρα, οι δημιουργοί πωλούν επίσης ψηφιακά προϊόντα.

Λοιπόν, τι είναι τα ψηφιακά προϊόντα;

Τα ψηφιακά προϊόντα περιλαμβάνουν τα πάντα, από ηλεκτρονικά βιβλία, διαδικτυακά μαθήματα και ηχητικά βιβλία μέχρι λογισμικό ή πακέτα δεδομένων.

Άτομα και εταιρείες δημιουργούν ψηφιακά προϊόντα για να τραβήξουν την προσοχή του κοινού. Τα ψηφιακά προϊόντα βοηθούν ένα άτομο ή μια εταιρεία να οικοδομήσει αξιοπιστία και ακόμη και να δοκιμάσει την αγορά για τις υπηρεσίες του.

Πολλά ψηφιακά προϊόντα συλλόγου ατομικών επιχειρηματιών με κλήσεις διαβούλευσης για να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες στο πλευρό τους. Αυτή είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη στρατηγική από τους ατομικούς επιχειρηματίες για να κατακτήσουν την αγορά και να τραβήξουν την προσοχή των ανθρώπων στο Διαδίκτυο.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε πού να πουλήσετε ψηφιακά στοιχεία. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να πουλήσετε τα ψηφιακά σας προϊόντα.

Πριν φτάσουμε στις καλύτερες πλατφόρμες, ας καταλάβουμε πρώτα γιατί πρέπει να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα στο διαδίκτυο.

Οφέλη από την πώληση ψηφιακών προϊόντων

Όλα κινούνται προς τον διαδικτυακό κόσμο. Αυτή είναι η στιγμή για τις επιχειρήσεις να θεωρήσουν το διαδικτυακό ως μια ευκαιρία για την κλιμάκωση των επιχειρήσεών τους. Υπάρχουν πολλά οφέλη από την πώληση ψηφιακών προϊόντων σε σύγκριση με τα φυσικά. Μερικοί από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι:

  • Δεν υπάρχει καμία απαίτηση για συσκευασία, φυσική αποθήκευση ή αποστολή προϊόντων. Αυτό μειώνει τα διάφορα έξοδα αποστολής, μονάδας συσκευασίας και εγκατάστασης αποθήκευσης.
  • Τα ψηφιακά προϊόντα θα λειτουργήσουν ως μια επιπλέον ροή εισοδήματος για την επιχείρησή σας. Με αυτά τα προϊόντα, μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια παγκόσμια απήχηση για την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.
  • Δεν χρειάζεται να απορρίψετε εντελώς ένα ψηφιακό προϊόν, επειδή μπορείτε απλώς να το ενημερώσετε με τις απαραίτητες αλλαγές για να το κάνετε σχετικό με την τρέχουσα αγορά.
  • Δεν έχει τέλος η απογραφή. Μπορείτε να αντιγράψετε τα ψηφιακά προϊόντα σας όσες φορές θέλετε.
  • Η πώληση ψηφιακών προϊόντων δεν απαιτεί την παρουσία σας κάθε στιγμή. Ακόμα κι αν είστε εκτός σύνδεσης, θα κερδίζετε χρήματα κάθε φορά που αγοράζετε το ψηφιακό προϊόν σας. Αυτή είναι η καλύτερη πηγή παθητικού εισοδήματος.

Τώρα, θα είστε ξεκάθαροι για το γιατί πρέπει να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα. Όμως, ξέρετε πού να πουλήσετε ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία;

Τα ψηφιακά στοιχεία μπορούν να πωληθούν σε συγκεκριμένες πλατφόρμες, τις οποίες θα συζητήσουμε αργότερα σε αυτό το άρθρο. Ακολουθούν ορισμένοι ισχυροί λόγοι που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε την ανάγκη για μια πλατφόρμα για την πώληση ψηφιακών προϊόντων.

Γιατί χρειάζεστε μια πλατφόρμα πωλήσεων για ψηφιακά προϊόντα;

Εάν σκέφτεστε να λανσάρετε ένα μόνο προϊόν, μπορείτε σίγουρα να πάτε με μια φόρμα επικοινωνίας. Μπορείτε να ενσωματώσετε το Stripe ή το PayPal στην ίδια τη φόρμα για να λάβετε πληρωμές. Αυτή είναι μια βολική επιλογή για ένα μόνο προϊόν.

Ωστόσο, εάν έχετε πολλά προϊόντα για να πουλήσετε στο διαδίκτυο, συνιστάται ιδιαίτερα να αναζητήσετε μια πλατφόρμα πωλήσεων. Αυτοί οι τύποι πλατφορμών θα σας προσφέρουν μια πλήρη διεπαφή και πολλές δυνατότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Μερικά από τα καλύτερα πράγματα σχετικά με αυτές τις πλατφόρμες είναι:

  • Κάθε πελάτης μπορεί να έχει τον δικό του λογαριασμό για να διαχειρίζεται όλες τις αγορές ψηφιακών προϊόντων σας
  • Μπορείτε ακόμη και να πουλάτε προϊόντα που βασίζονται σε συνδρομή παρέχοντας πρόσβαση μέσω λήψεων
  • Πολλά ενσωματωμένα εργαλεία για την προώθηση και την προβολή των ψηφιακών σας προϊόντων
  • Πιο εύκολο να αποδεχτείτε πληρωμές από πολλαπλούς τρόπους πληρωμής
  • Παραδώστε απευθείας ψηφιακά προϊόντα, όπως διαδικτυακά μαθήματα, ηλεκτρονικά βιβλία, μαθήματα και πολλά άλλα στους πελάτες στους λογαριασμούς τους

Εκτός από αυτά, το πιο σημαντικό όφελος από την πώληση των ψηφιακών προϊόντων σας μέσω διαφόρων πλατφορμών είναι η προβολή. Εάν απλώς δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, θα πρέπει να περιμένετε μέχρι να υπάρξουν επισκέπτες για να πραγματοποιήσετε πωλήσεις. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί επισκέπτες σε αυτές τις πλατφόρμες κάθε μέρα. Έτσι, οι πωλήσεις ψηφιακών προϊόντων σας μπορούν σίγουρα να λάβουν σημαντική ώθηση σε αυτές τις πλατφόρμες.

  19 Καλύτερος δωρεάν επεξεργαστής GIF

Αυτά τα σημεία θα διευκρινίσουν γιατί πρέπει να εστιάσετε στην πώληση των ψηφιακών προϊόντων σας μέσω μιας πλατφόρμας. Είτε είστε ιδιώτης είτε είστε διαδικτυακή επιχείρηση, η χρήση διαδικτυακών πλατφορμών πωλήσεων μπορεί να εκτοξεύσει τις πωλήσεις σας στα ύψη.

Ας δούμε μερικές γνωστές πλατφόρμες για την πώληση των ψηφιακών σας στοιχείων.

Gumroad

Gumroad είναι η πιο αγαπημένη πλατφόρμα όλων των δημιουργών όσον αφορά τα ψηφιακά προϊόντα. Είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που απλοποιεί τη διαδικασία πώλησης ψηφιακών προϊόντων στο διαδίκτυο για τους δημιουργούς. Με το Gumroad, οι δημιουργοί μπορούν εύκολα να πληρωθούν για αυτό που κάνουν.

Το Gumroad υποστηρίζει όλους τους τύπους ψηφιακών στοιχείων, όπως διαδικτυακά μαθήματα, ηλεκτρονικά βιβλία, μουσική, λογισμικό, κόμικς και άλλα. Η εγκατάσταση είναι αρκετά απλή στη χρήση και είναι εξαιρετικά ασφαλής. Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε το Guumroad στον δικό σας ιστότοπο για να απλοποιήσετε τις πωλήσεις των ψηφιακών προϊόντων σας. Με τη βοήθεια του Zapier, μπορείτε να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Gumroad με πολλές εφαρμογές.

Επιπλέον, η διαχείριση πελατών και τα αναλυτικά αναλυτικά στοιχεία είναι καλύτερα διαθέσιμα στο Gumroad.

Δεν υπάρχει χρέωση για την έναρξη, αλλά ισχύουν προμήθειες, με βάση τον αριθμό των πελατών.

Πόδια

Το Podia είναι μια άλλη πλήρως λειτουργική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που μπορεί να σας βοηθήσει να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα όπως διαδικτυακά μαθήματα, λήψεις, συνδρομές και διαδικτυακά σεμινάρια. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση με πολλές δυνατότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Το Podia υποστηρίζει το μάρκετινγκ συνεργατών και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε ένα γραφικό στοιχείο ζωντανής συνομιλίας για να αλληλεπιδράσετε με όλους τους πιθανούς πελάτες σας και να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών σας.

Επιτρέπεται να ανεβάζετε απεριόριστα αρχεία στο Podia. Υπάρχουν διαφορετικά σχέδια πληρωμής για να διαλέξετε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε ακόμη και να κάνετε upsell στο Podia. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του Podia είναι οι άμεσες πληρωμές και χωρίς χρεώσεις συναλλαγής. Ωστόσο, θα πρέπει να πληρώσετε τα τέλη επεξεργασίας Stripe και PayPal.

Το Podia υποστηρίζει επίσης ένα ιστολόγιο για τη χρήση μάρκετινγκ περιεχομένου για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Selfy

Αν ψάχνετε για κάτι απλό και αποτελεσματικό για την πώληση των ψηφιακών σας προϊόντων στο διαδίκτυο, το Sellfy είναι η σωστή επιλογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε το κατάστημά σας και να αρχίσετε να πουλάτε μέσα σε 5 λεπτά. Εάν θέλετε γρήγορα αποτελέσματα χωρίς περιπλοκές, τότε αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη επιλογή σας.

Το Sellfy συνοδεύεται από διάφορα εργαλεία για να προωθήσετε τα προϊόντα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας. Μερικά από τα ψηφιακά προϊόντα με τις περισσότερες πωλήσεις στο Sellfy είναι τα ηλεκτρονικά βιβλία, τα κόμικς, τα αντικείμενα σχεδιασμού και το μουσικό περιεχόμενο. Ανάμεσα σε αυτά τα είδη, το πιο δημοφιλές είναι τα ντιζάιν αντικείμενα με μια τεράστια ποικιλία επιλογών.

Μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως τις σελίδες προορισμού εισάγοντας το λογότυπό σας, παρουσιάζοντας τα χρώματα της επωνυμίας σας και οργανώνοντας επίσης τα στοιχεία. Οι πληρωμές Stripe και PayPal υποστηρίζονται στο Sellfy.

E-junkie

E-junkie είναι μια σε μεγάλο βαθμό αναπτυσσόμενη πλατφόρμα για την πώληση ψηφιακών προϊόντων, επειδή έχει δεσμευτεί να μην χρεώνει τέλη. Χρειάζεται μόνο να πληρώσετε τα πάγια μηνιαία τέλη στο E-junkie για να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες και να πραγματοποιήσετε πωλήσεις για τα ψηφιακά προϊόντα σας.

Το e-junkie είναι δημοφιλές μεταξύ διαφόρων δημιουργών που πωλούν υπηρεσίες για τομείς όπως οι επιχειρήσεις και το μάρκετινγκ. Η πλατφόρμα διευκολύνει τη διαχείριση των πάντων από ένα μόνο μέρος. Μόλις ο χρήστης πραγματοποιήσει την πληρωμή, η πλατφόρμα θα επαληθεύσει την ταυτότητα του χρήστη και θα του επιτρέψει να κατεβάσει άμεσα όλα τα ψηφιακά προϊόντα που αγοράστηκαν.

Μπορείτε ακόμη και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με τη βοήθεια μιας πλατφόρμας συνεργατών στο E-junkie. Η ψηφιακή πώληση γραφικών, θεμάτων και ηλεκτρονικών βιβλίων είναι αρκετά απλοποιημένη στο E-junkie. Με τη βοήθεια των αναλυτικών στοιχείων, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε πώς οι πωλήσεις αυξάνονται ή μειώνονται με τον καιρό.

  The Ultimate Guide to Certified Authorization Professional (CAP)

Sellwire

Sellwire είναι μια απλή πλατφόρμα για την πώληση ψηφιακών προϊόντων με πολλές δυνατότητες. Είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου προσανατολισμένη στα αναλυτικά στοιχεία με διαχείριση αρχείων, προωθητικές προσφορές και δυνατότητες παρακολούθησης παραγγελιών. Μπορείτε επίσης να πάρετε μια σαφή ιδέα για την απόδοση των προϊόντων σας μέσω ακριβών αναλυτικών στοιχείων από το Sellwire.

Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε για την ασφάλεια, καθώς όλες οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω Stripe και PayPal. Η Sellwire λέει ότι δεν χρειάζεστε μια περίπλοκη ρύθμιση ηλεκτρονικού εμπορίου για την πώληση των ψηφιακών προϊόντων σας. Μπορείτε εύκολα να πουλήσετε κάθε ψηφιακό στοιχείο στο Sellwire. Η λειτουργία έξυπνης αναφοράς είναι ένα θετικό σημείο για το Sellwire.

Αμαζόνα

Αμαζόνα είναι η μεγαλύτερη αγορά για να πουλήσετε οτιδήποτε. Είτε πουλάτε φυσικά προϊόντα είτε ψηφιακά προϊόντα, μπορείτε σίγουρα να βασιστείτε στην Amazon για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Υπάρχουν εκατομμύρια πελάτες που ψωνίζουν σε ολόκληρο τον κόσμο στο Amazon κάθε μέρα.

Η Amazon έχει κάνει επίσης πολύ εύκολη την πώληση ψηφιακών προϊόντων. Μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας βιτρίνα στο Amazon και να αρχίσετε να πουλάτε τα ψηφιακά σας προϊόντα όπως ηλεκτρονικά βιβλία, λογισμικό, θέματα και άλλα. Αν αναζητάτε περισσότερη προσοχή και προβολή μεταξύ των πελατών, είναι η σωστή επιλογή να ξεκινήσετε να πουλάτε τα ψηφιακά σας προϊόντα στο Amazon.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια σταθερή επωνυμία για τα ψηφιακά προϊόντα σας στο Amazon για να φέρετε την προσοχή των πελατών. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας στην έρευνα λέξεων-κλειδιών για να κατατάξετε καλύτερα τα προϊόντα σας στο Amazon.

Απλά αγαθά

Απλά αγαθά είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που εστιάζει απλώς στην πώληση των ψηφιακών προϊόντων σας. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε ένα κατάστημα ή κατάστημα. Χρειάζεται μόνο να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, να ανεβάσετε όλα τα ψηφιακά προϊόντα σας, να προσθέσετε προσαρμοσμένα αναδυόμενα ταμεία και να χρησιμοποιήσετε τις φιλοξενούμενες σελίδες πληρωμών του για τη λήψη μετρητών.

Δεν υπάρχει απαίτηση για κωδικοποίηση ή μακροχρόνιες διαδικασίες. Απαιτούνται μόνο 5 λεπτά για να ξεκινήσετε να πουλάτε τα ψηφιακά σας προϊόντα στο Διαδίκτυο μέσω της Simple Goods. Η Simple Goods υποστηρίζει διάφορες ισχυρές ενσωματώσεις για να σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προϊόντα σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο.

Είναι ένα τέλειο μέρος για την πώληση διαφόρων ψηφιακών προϊόντων όπως φωτογραφίες, μουσική, ebooks, θέματα, σχέδια και πολλά άλλα. Προσφέρει τιμολόγηση 0 $/μήνα για έως και 3 προϊόντα.

Κο-φι

Κο-φι είναι ένας δωρεάν και εξαιρετικός τρόπος για να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα, να προσφέρετε συνδρομές και ακόμη και να δέχεστε δωρεές από τους θαυμαστές σας. Το καλύτερο πράγμα για το Ko-fi είναι ότι δεν υπάρχουν χρεώσεις και λαμβάνετε το 100% των χρημάτων από τους θαυμαστές σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το κατάστημά σας Ko-fi μέσα σε 60 δευτερόλεπτα και να προσθέσετε όλα τα φυσικά και ψηφιακά προϊόντα σας προς πώληση. Δεν χρειάζεται καμία ιστοσελίδα ή κατάστημα. Μπορείτε να ξεκινήσετε απευθείας τις πωλήσεις μέσω των συνδέσμων προϊόντων.

Το Ko-fi σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ένα μηνιαίο εισόδημα προσφέροντας συνδρομές για τα ψηφιακά προϊόντα σας που βασίζονται σε συνδρομή. Μπορείτε επίσης να ορίσετε στόχους crowdfunding για οποιονδήποτε σκοπό στο Ko-fi και να επιτρέψετε στους θαυμαστές σας να συνεισφέρουν σε αυτό.

Το Ko-fi είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που σας επιτρέπει να μοιράζεστε το δημιουργικό σας ταξίδι μέσω βίντεο, κλιπ ήχου και αναρτήσεων ιστολογίου. Επιπλέον, το Ko-fi υποστηρίζει επίσης πολλές ενσωματώσεις όπως το Zapier, το WordPress, το Discord και άλλα.

SendOwl

SendOwl είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για έμπειρους και άπειρους πωλητές που επιθυμούν να πουλήσουν online. Είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που σας βοηθά να πουλάτε ψηφιακά προϊόντα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλους ιστότοπους. Το SendOwl σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κατάστημα μέσα σε λίγα λεπτά με όλα τα ψηφιακά προϊόντα σας να αναφέρονται σε αυτό. Τώρα, μπορείτε να το προσαρμόσετε και να το προσθέσετε στο ιστολόγιό σας για να προωθήσετε τα ψηφιακά σας προϊόντα.

Επιπλέον, το SendOwl σας βοηθά επίσης να δημιουργήσετε απευθείας συνδέσμους κοινωνικής δικτύωσης για πώληση μέσω του Facebook και άλλων πλατφορμών κοινωνικών μέσων. Υπάρχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες, όπως η ανταπόκριση στο ταμείο, διάφορες επιλογές πληρωμής και υποστήριξη πολλών γλωσσών.

Το SendOwl είναι επίσης σε θέση να χειρίζεται τις πωλήσεις φυσικών προϊόντων. Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα αναλυτικά στοιχεία για να προσδιορίσετε την απόδοση των ψηφιακών και φυσικών προϊόντων σας στην αγορά.

  Η εφαρμογή "All-in-One Photography" προσφέρει ζωντανή επεξεργασία, φίλτρα και κείμενο

Payhip

Payhip είναι μια χρήσιμη πλατφόρμα για την εύκολη πώληση ψηφιακών λήψεων. Εάν σκέφτεστε να πουλήσετε ψηφιακά προϊόντα όπως διαδικτυακά μαθήματα, ηλεκτρονικά βιβλία, λογισμικό ή άλλους διαδικτυακούς πόρους εκμάθησης, μπορείτε σίγουρα να εξετάσετε το Payhip. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να πουλάτε συνδρομές και συνδρομές σε αυτήν την πλατφόρμα.

Μπορείτε να πουλήσετε τα ψηφιακά σας προϊόντα από το ιστολόγιό σας, τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή ακόμα και το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου σας μέσω της χρήσης του Payhip. Το Payhip διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα συνεργατών, ώστε να μην χρειάζεται να παρακολουθείτε τους πελάτες που προωθούν τα ψηφιακά προϊόντα σας.

Το πιο καινοτόμο πράγμα για το Payhip είναι ότι μπορείτε να σφραγίσετε ψηφιακά όλα τα έγγραφα PDF των ψηφιακών αρχείων με το όνομα του αγοραστή. Αυτό θα τους αποτρέψει από το να μοιράζονται παράνομα με άλλα άτομα. Εκτός από αυτό, το Payhip έχει επίσης μια επιλογή για τον περιορισμό των λήψεων των ψηφιακών προϊόντων σας. Η αρχική χρέωση είναι 0 $, αλλά η πλατφόρμα χρεώνει τέλη συναλλαγής.

Envato

Envato είναι μια τεράστια κοινότητα για τους ψηφιακούς δημιουργούς να κάνουν κάτι ενώ κάνουν αυτό που αγαπούν. Στο Envato, επιτρέπεται να πουλάτε οτιδήποτε είναι δημιουργικό και ψηφιακό. Από κωδικούς και μουσική μέχρι θέματα ιστότοπου και στοιχεία σχεδίασης, μπορείτε να πουλήσετε τα πάντα στο Envato για να κερδίσετε πίστωση και χρήματα για την εργασία σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε την επωνυμία σας πουλώντας ψηφιακά προϊόντα στην αγορά με τον τρόπο που σας αρέσει. Ολόκληρο το οικοσύστημα του Envato είναι τεράστιο. Αυτό σας επιτρέπει να είστε όσο πιο δημιουργικοί μπορείτε και να εξερευνήσετε περισσότερα. Το Analytics μπορεί να σας διευκολύνει να βρείτε τις καλύτερες στιγμές στην αγορά και επίσης να δείτε την απόδοση των προϊόντων σας.

Η πώληση των ψηφιακών σας προϊόντων είναι απλοποιημένη και επίσης αποτελεσματική στο Envato. Τα τέλη βασίζονται στις πωλήσεις προϊόντων.

Εύκολες ψηφιακές λήψεις

Εάν επιθυμείτε να πουλάτε τα ψηφιακά προϊόντα σας απευθείας μέσω του ιστολογίου σας στο WordPress, τότε το Easy Digital Downloads είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Καθώς θα πουλάτε τα ψηφιακά προϊόντα απευθείας από τον ιστότοπό σας, θα είναι εξαιρετικό για το SEO και θα λαμβάνετε επίσης περισσότερες οργανικές πωλήσεις μέσω του ιστολογίου σας.

Υπάρχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες όπως κωδικοί κουπονιών, προγράμματα συνεργατών, καθώς και εκπτωτική τιμολόγηση για πελάτες όταν μοιράζονται τα προϊόντα σας σε πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης ή εγγράφονται στο ενημερωτικό δελτίο σας. Όλα τα χειρίζεται η ίδια η πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε πλήρως στα προϊόντα σας και να μάθετε πώς μπορείτε να βελτιώσετε τις πωλήσεις σας.

Όλα τα δεδομένα πωλήσεων καταγράφονται και αποθηκεύονται στις αναφορές. Μπορείτε να αναλύσετε αυτά τα δεδομένα για να ανακαλύψετε το προϊόν ήρωά σας και επίσης να εργαστείτε σε διάφορους τρόπους για να αυξήσετε τις πωλήσεις των προϊόντων σας.

Etsy

Etsy έχει μια τεράστια αγορά με εκατομμύρια αγοραστές που αναζητούν δημιουργικά προϊόντα. Η πλατφόρμα βοηθά επίσης τους επιχειρηματίες της να δημιουργήσουν ένα κατάστημα και να πουλήσουν τα ψηφιακά προϊόντα τους στην πλατφόρμα τους, λαμβάνοντας βοήθεια από ειδικούς υποστήριξης της Etsy.

Δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διαχείριση του καταστήματός σας, επειδή το Etsy κάνει τη δουλειά για εσάς. Υπάρχουν πολλά απλά αλλά ισχυρά εργαλεία που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και ακόμη και να αυξήσετε. Το Etsy είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες για να σας διευκολύνει να χειρίζεστε τα πάντα εν κινήσει.

Τα εργαλεία προώθησης στο Etsy μπορούν να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τις πωλήσεις μέσω της πλατφόρμας καθώς και άλλων τοποθεσιών κοινωνικής δικτύωσης. Εκτός από αυτό, τα λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία θα απεικονίζουν τις τάσεις απόδοσης και τις πηγές επισκεψιμότητας για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Μπορείτε να καταχωρήσετε το προϊόν σας στο Etsy μόνο με 0,20 $. ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις για την πραγματοποίηση πωλήσεων.

συμπέρασμα

Η πώληση ψηφιακών προϊόντων στο διαδίκτυο είναι ο τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας. Καθώς όλα κινούνται προς την ηλεκτρονική αγορά, πολλοί διαδικτυακοί δημιουργοί έρχονται με διάφορα χρήσιμα ψηφιακά προϊόντα. Κάθε πλατφόρμα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε πλατφόρμα με βάση τις απαιτήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε αυτές τις πλατφόρμες για online πωλήσεις.