13 Καλύτερες διαδικτυακές συσκευές εγγραφής κάμερας web για όλες τις περιπτώσεις χρήσης

Τα βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας, μπορείτε να συνομιλήσετε μέσω βίντεο με τα μέλη της οικογένειας ή τους φίλους σας και να νιώσετε συνδεδεμένοι σε βαθύτερο επίπεδο από μια απλή φωνητική κλήση.

Επίσης, αν είστε επίδοξος streamer που επιθυμεί να δημιουργήσει περιεχόμενο και να το ανεβάσει στο YouTube ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωρίζετε ήδη τη σημασία των βίντεο. Το περιεχόμενο βίντεο κάνει κλικ με το κοινό περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Και εκεί μπαίνουν οι κάμερες; Ωστόσο, το να έχετε μόνο μια κάμερα web δεν αρκεί. Χρειάζεστε μια καλή συσκευή εγγραφής webcam για να εγγράψετε τα βίντεό σας. Εδώ, παραθέτουμε τις καλύτερες ηλεκτρονικές συσκευές εγγραφής webcam για όλες τις περιπτώσεις χρήσης. Λοιπόν, μπείτε για να μάθετε περισσότερα για αυτούς.

Τι είναι μια διαδικτυακή συσκευή εγγραφής κάμερας Web;

Μια διαδικτυακή συσκευή εγγραφής κάμερας web είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να εγγράφουν βίντεο χρησιμοποιώντας κάμερες συνδεδεμένες στους υπολογιστές τους και να τα μεταδίδουν ροή στο Διαδίκτυο. Αυτές οι εφαρμογές είναι ιδανικές για ροή, διδασκαλία στο διαδίκτυο και διάφορους άλλους σκοπούς.

Γιατί χρειάζεστε εξαρχής μια κάμερα web;

Ενώ η κάμερα του φορητού υπολογιστή σας μπορεί να καταγράφει βίντεο, οι κάμερες web είναι πιο αποτελεσματικές με πολλούς τρόπους. Πρώτον, σε αντίθεση με την κάμερα του φορητού υπολογιστή σας, μπορείτε να τοποθετήσετε μια κάμερα web όπου θέλετε.

Επιπλέον, οι κάμερες φορητών υπολογιστών είναι αρκετά βασικές. Δεν διαθέτουν προηγμένες δυνατότητες που διαθέτουν οι κάμερες web, όπως αυτόματη εστίαση, ευαισθησία στο φως, ζουμ, κ.λπ. Ναι, ορισμένες κάμερες φορητών υπολογιστών έχουν πράγματι δυνατότητες ζουμ. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. οι δυνατότητές τους μεγέθυνσης έχουν ένα όριο.

Επίσης, οι κάμερες web γενικά προσφέρουν καλύτερη ποιότητα βίντεο σε σύγκριση με τις κάμερες φορητών υπολογιστών. Επομένως, εάν θέλετε τα εγγεγραμμένα βίντεό σας να φαίνονται πιο επαγγελματικά και εντυπωσιακά, πρέπει να αποκτήσετε μια κάμερα web.

Οφέλη από τη χρήση κάμερας Web

Ας δούμε τώρα μερικά από τα εκπληκτικά οφέλη της χρήσης μιας κάμερας web:

  • Οι κάμερες web καθιστούν δυνατή την απομακρυσμένη εργασία. Οι άνθρωποι που εργάζονται από το σπίτι τους μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται απομονωμένοι από τους συναδέλφους τους. Χρησιμοποιώντας κάμερες, ωστόσο, μπορούν να έχουν βιντεοδιασκέψεις και να βρίσκονται στην ίδια σελίδα με τους συναδέλφους τους.
  • Χρησιμοποιώντας μια κάμερα web, μπορείτε να μείνετε σε επαφή με τους κοντινούς σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά. Σε σύγκριση με μια παραδοσιακή τηλεφωνική κλήση, μια βιντεοκλήση φαίνεται πολύ πιο προσωπική. Το να βλέπεις τις εκφράσεις του προσώπου του αγαπημένου σου σε πραγματικό χρόνο είναι μια όμορφη εμπειρία.
  • Εκτός από τη ροή ή τη βιντεοκλήση, οι κάμερες web είναι επίσης ιδανικές για σκοπούς οικιακής εγγραφής, όπως η εγγραφή ενός συμβάντος ή κάτι τέτοιο. Επιπλέον, μπορούν να λειτουργήσουν και ως κάμερες ασφαλείας για παρακολούθηση βίντεο.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάμερες για διαδικτυακούς ή εξ αποστάσεως εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι κάμερες web μπορούν να κάνουν τα πάντα, από την παράδοση μιας διάλεξης έως τη διεξαγωγή μιας ομαδικής εκπαίδευσης.
  Πώς να απενεργοποιήσετε τη γραμμή αφής στο MacBook Pro σας

Τώρα, θα σας ενημερώσουμε για τις κορυφαίες επιλογές για μια διαδικτυακή συσκευή εγγραφής webcam. Παρακάτω είναι αυτές οι επιλογές:

VEED

Η δωρεάν ηλεκτρονική συσκευή εγγραφής κάμερας web του VEED σάς επιτρέπει να κατεβάζετε ροές βίντεο χρησιμοποιώντας την κάμερα web χωρίς να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή. Η λειτουργία «Σχόλιο και κριτική» διευκολύνει τη συνεργασία με τους συμπαίκτες σας και την παραγωγή των καλύτερων αποτελεσμάτων.

FYI, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να εγγράψετε βίντεο χρησιμοποιώντας είτε την κάμερα web είτε την οθόνη σας ή και τα δύο ταυτόχρονα. Έρχεται επίσης με ένα πρόγραμμα αλλαγής μεγέθους βίντεο που σας επιτρέπει να επιλέξετε την ιδανική αναλογία για την πλατφόρμα στην οποία σκοπεύετε να ανεβάσετε το βίντεό σας (για παράδειγμα, 9:16 για το Instagram, 16:9 για το YouTube, κ.λπ.).

Κάμερα εγγραφής

Χρησιμοποιώντας το Cam Recorder, μπορείτε να εγγράψετε βίντεο δωρεάν μέσω της webcam σας και να τα μοιραστείτε απευθείας στο YouTube. Εάν δεν θέλετε να το ανεβάσετε αμέσως στο YouTube, μπορείτε να το αποθηκεύσετε τοπικά στη συσκευή σας.

Το Cam Recorder χρησιμοποιεί στο έπακρο τις εγγενείς δυνατότητες εγγραφής του προγράμματος περιήγησής σας στο web. Φροντίζει επίσης για το απόρρητό σας. Δεν θα κοινοποιήσει καμία από τις ηχογραφήσεις σας εκτός εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας.

Clipchamp

Το Clipchamp είναι μια διαδικτυακή συσκευή εγγραφής webcam που επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν βίντεο χωρίς να εγκαταλείπουν το πρόγραμμα περιήγησής τους. Εκτός από την εγγραφή βίντεο με απεριόριστες επαναλήψεις, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τα χρώματα, να προσθέσετε φίλτρα, να χρησιμοποιήσετε πράσινες οθόνες και ούτω καθεξής για να βελτιώσετε το περιεχόμενο βίντεο.

Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε ακόμη και να απαλλαγείτε από λάθη από τα βίντεο με ευκολία χρησιμοποιώντας το εργαλείο περικοπής. Το Clipchamp επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν το μέγεθος των βίντεό τους ώστε να ταιριάζουν σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και να τα μοιράζονται χωρίς προβλήματα.

Επί του παρόντος, το Clipchamp διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα για αρχάριους με περιορισμένες δυνατότητες. Για περισσότερες δυνατότητες, υπάρχει πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 11,99 USD/μήνα.

Speakflow

Το Speakflow είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εγγράψετε ένα γρήγορο βίντεο και να το μοιραστείτε στο διαδίκτυο. Εκτός από την απλή εγγραφή και κοινή χρήση, το Speakflow μπορεί να χρησιμεύσει και ως τηλεπρομηθευτής. Επιπλέον, μπορεί να συνδυαστεί με έναν φυσικό τηλεπρομηθευτή για να διπλασιάσει την απόδοσή του.

Το Speakflow δεν μοιράζεται ποτέ τα βίντεό σας πουθενά χωρίς την άδειά σας, ούτε καν με τους διακομιστές του. Αποθηκεύει όλο το εγγεγραμμένο υλικό στον υπολογιστή σας. Το Speakflow δίνει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να προσκαλούν τα μέλη της ομάδας τους και να συνεργάζονται.

Ενώ η συσκευή εγγραφής webcam του Speakflow είναι δωρεάν για χρήση, οι δυνατότητες της είναι περιορισμένες. Για να ξεκλειδώσετε περισσότερες χρήσιμες λειτουργίες, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν τα premium πακέτα τους από 10 USD/μήνα.

Αποτύπωση οθόνης

Η δωρεάν διαδικτυακή συσκευή εγγραφής webcam του Screen Capture σάς επιτρέπει να τραβάτε βίντεο στον υπολογιστή σας. Υποστηρίζει όλα τα μεγάλα προγράμματα περιήγησης και δεν χρειάζεται εγκατάσταση.

  Τι σημαίνει «IDGI» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Η διαδικασία εγγραφής είναι ιδιωτική και ασφαλής. Επιπλέον, σας επιτρέπει να εξάγετε τα εγγεγραμμένα βίντεό σας σε HD. Εκτός από την κάμερα web, η συσκευή εγγραφής σάς επιτρέπει να καταγράφετε την οθόνη σας + τον ήχο σας με προηγμένες λειτουργίες, όπως εμφάνιση πατημάτων πλήκτρων, σχεδίαση βίντεο και πολλά άλλα. Και το καλύτερο είναι ότι δεν έχει χρονικά όρια.

Panopto Express

Το Panopto Express είναι μια απλή ηλεκτρονική οθόνη και συσκευή εγγραφής βίντεο. Σας επιτρέπει να τραβάτε την οθόνη σας ή να εγγράφετε βίντεο χρησιμοποιώντας την κάμερα web χωρίς εγκατάσταση, δημιουργία λογαριασμού ή πιστωτική κάρτα.

Το Panopto Express έχει επίσης την επιλογή να ανεβάζει τις παρουσιάσεις, τις διαλέξεις, τα σεμινάρια κ.λπ. στο YouTube ή στο Google Classroom.

Προς το παρόν, το Panopto Express διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα με περιορισμένες δυνατότητες. Για πρόσθετες δυνατότητες, προσφέρει μια τιμή επαγγελματικού προγράμματος που ξεκινά από 14,99 USD/μήνα.

Flixier

Το Flixier είναι ένας εύκολος τρόπος εγγραφής της κάμερας web και της οθόνης σας μαζί με τον ήχο. Αυτό το εργαλείο που βασίζεται στον ιστό σάς επιτρέπει να κόψετε, να περικόψετε και να αλλάξετε το μέγεθος του βίντεό σας.

Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε κείμενο, εικόνες, σχήματα, BGM κ.λπ., στα βίντεό σας για να τα μεταφέρετε στο επόμενο επίπεδο. Το Flixier έχει επίσης επιλογές για φίλτρα, αλλαγή επιπέδων φωτεινότητας/ευκρίνειας/ζωντανής κλπ. Και όλα αυτά είναι δωρεάν.

Δοκιμή κάμερας web

Η συσκευή εγγραφής κάμερας Webcam Test είναι ιδανική για δωρεάν εγγραφή βίντεο και ήχου απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής σας. Μετά την εγγραφή, μπορείτε να επιλέξετε είτε να αποθηκεύσετε είτε να απορρίψετε την εγγραφή.

Το εργαλείο που βασίζεται στο web υποστηρίζει όλες τις κάμερες που είναι συνδεδεμένες στη συσκευή σας, υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτει σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης. Εκτός από τη λήψη βίντεο και ήχου, προσφέρει πολλές άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως εγγραφή στο παρασκήνιο, μη αυτόματη προδιαγραφή του ρυθμού bit βίντεο/ήχου, εγγραφή βίντεο σε σίγαση/ήχου και πολλά άλλα.

Media.io

Η δωρεάν συσκευή εγγραφής webcam του Media.io σάς επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο υψηλής ποιότητας με ήχο με ένα μόνο κλικ. Διαθέτει ένα διαισθητικό περιβάλλον χρήστη. Έτσι, ακόμη και άτομα με λιγότερες τεχνικές γνώσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο.

Το Media.io είναι τέλειο για να δημιουργείτε ενδιαφέροντα screencast και να τα μοιράζεστε σε διάφορες πλατφόρμες. Εκτός από τη βασική εγγραφή βίντεο, προσφέρει δυνατότητες προσθήκης περικοπής, διαχωρισμού, κειμένου και BGM για την προσαρμογή του βίντεό σας ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιώντας προηγμένη κρυπτογράφηση SSL, το Media.io διασφαλίζει ότι το απόρρητό σας δεν διακυβεύεται ποτέ.

Kapwing

Από τη δημιουργία επιδείξεων προϊόντων έως τη δημιουργία οδηγιών έως την παροχή διαλέξεων στο διαδίκτυο – η συσκευή εγγραφής κάμερας web της Kapwing κάνει τα πάντα εύκολα. Αυτό το διαδικτυακό εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν βίντεο χρησιμοποιώντας την κάμερα web και να τα μοιράζονται στο Διαδίκτυο.

Επίσης, έχει πολλά εύχρηστα χαρακτηριστικά, όπως υπότιτλους, συλλογική επεξεργασία, αφαίρεση θορύβου, αφαίρεση φόντου, αλλαγή μεγέθους, περικοπή, στοιχεία μετοχών, πρότυπα, απεριόριστες κυματομορφές κ.λπ.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας Pantheon

Αν και μπορεί να ακούγεται παράλογο, το Kapwing προσφέρει όλες αυτές τις δυνατότητες επαγγελματικού επιπέδου δωρεάν. Ναι, η συσκευή εγγραφής κάμερας web της Kapwing είναι δωρεάν για χρήση. Για πληροφορίες, το Kapwing είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε σύννεφο. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα βίντεό σας και να ξεκινήσετε την επεξεργασία όπου κι αν βρίσκεστε.

Τύπος Studio

Η διαδικτυακή κάμερα και εγγραφή οθόνης του Type Studio είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να τραβήξετε βίντεο με ήχο μέσω της κάμερας web.

Περιέχει επίσης λειτουργίες επεξεργασίας βίντεο, όπως περικοπή, κοπή, στυλ, κ.λπ. Το Type Studio επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται γρήγορα το περιεχόμενο βίντεο με οποιονδήποτε, στέλνοντας έναν σύνδεσμο. Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές αναλογίες για να αλλάξετε το μέγεθος και να επανατοποθετήσετε τις εγγραφές της κάμερας web.

Ανεξάρτητα από το τι προσπαθείτε να κάνετε, είτε πρόκειται για προπονήσεις σε ομάδες στο διαδίκτυο, για συνεργασία με την ομάδα σας, για streaming βίντεο παιχνιδιών σας ή κάτι άλλο, το Type Studio μπορεί να είναι η all-in-one λύση εγγραφής κάμερας web.

Επί του παρόντος, το Type Studio διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα και πολλά προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν από μόλις 12 USD/μήνα.

Vmaker

Η δωρεάν συσκευή εγγραφής κάμερας web της Vmaker είναι ένας απλός τρόπος εγγραφής, επεξεργασίας και αποστολής των εγγραφών βίντεο της κάμερας web σε διάφορες πλατφόρμες. Το Vmaker προσφέρει πολλά μοναδικά φίλτρα, καρέ, εικονικά φόντα κ.λπ., για να εμπλουτίσετε τα βίντεό σας. Οι ηχογραφήσεις είναι υψηλής ποιότητας, με ευκρινή, καθαρά πλάνα.

Εκτός από την εγγραφή μέσω webcam, σας επιτρέπει επίσης να τραβήξετε την οθόνη του υπολογιστή/laptop σας. Όλες οι εγγραφές της κάμερας web και της οθόνης σας αποθηκεύονται στο ιδιωτικό σας σύννεφο, που σημαίνει ότι κανείς εκτός από εσάς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτές. Και καθώς όλα τα βίντεό σας βρίσκονται σε ένα μέρος, δεν χρειάζεται να ψάχνετε για τα βίντεό σας.

Webcamera.io

Το Webcamera.io by 123apps είναι μια δωρεάν διαδικτυακή εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να εγγράφουν βίντεο χρησιμοποιώντας την κάμερα web εύκολα απευθείας από το πρόγραμμα περιήγησής τους. Μια κάμερα web και μια σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο είναι όλα όσα χρειάζονται για μια καλή εμπειρία εγγραφής μέσω webcam.

Το 123apps δεν μοιράζεται ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα με τρίτους. Έτσι, όλες οι εγγραφές σας είναι ασφαλείς και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στα βίντεο που εγγράφετε. Το Webcamera.io σάς επιτρέπει να επιλέγετε ελεύθερα ρυθμίσεις εγγραφής βίντεο, όπως ποιότητα βίντεο, ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της λειτουργίας κατοπτρισμού, επιλογή πλήρους οθόνης κ.λπ.

Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση των εγγεγραμμένων βίντεο ή να μειώσετε το εφέ ηχούς, εάν υπάρχει. Εκτός από σύντομα βίντεο, το Video Recorder μπορεί επίσης να εγγράψει μεγάλα βίντεο.
Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, μπορείτε να επιλέξετε να την αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας ή στο Dropbox ή στο Drive.

Τελικές Λέξεις

Όπως μπορείτε να δείτε, εάν θέλετε να εγγράψετε και να μοιραστείτε τα βίντεό σας σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram, το YouTube κ.λπ., μια κάμερα web μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σας. Εδώ, αναφέρουμε τις καλύτερες ηλεκτρονικές συσκευές εγγραφής webcam για όλες τις περιπτώσεις χρήσης. Χρησιμοποιήστε τα σήμερα για να αναδείξετε το A-game σας. Τα καλύτερα!

Στη συνέχεια, ελέγξτε τις καλύτερες εφαρμογές κάμερας web για να βελτιώσετε την εμπειρία της κάμερας web.