13 Καλύτερα Παιχνίδια Φαντασίας για Παίκτες με εμμονή με μύθους και μαγεία [2023]

Ποια είναι η γνώμη σας για τα παιχνίδια φαντασίας; Θεωρείτε συναρπαστικό να εξερευνάτε μυθικούς κόσμους και να κάνετε ισχυρά ξόρκια;

Τώρα είναι η ώρα να απολαύσετε την πλευρά σας που αγαπά τα παιχνίδια φαντασίας με τη λίστα μας με τα καλύτερα παιχνίδια φαντασίας για τους λάτρεις του μύθου και της μαγείας!

Είναι σαν να εξερευνάτε μαγεμένα βασίλεια, να μάχεστε με άγρια ​​πλάσματα και να κάνετε ισχυρά ξόρκια από την άνεση του σπιτιού σας.

Αυτά τα παιχνίδια κυμαίνονται από κλασικά παιχνίδια ρόλων έως καθηλωτικές προσομοιώσεις που θα αρέσουν στους θαυμαστές της φαντασίας.

Διαβάστε παρακάτω για να εξερευνήσετε τα καλύτερα!

Τι είναι τα παιχνίδια φαντασίας;

Τα παιχνίδια φαντασίας περιγράφουν ένα είδος διαδραστικής ψυχαγωγίας όπου οι παίκτες δημιουργούν χαρακτήρες και αλληλεπιδρούν μαζί τους σε έναν προσομοιωμένο κόσμο. Υπάρχει ένα ισχυρό στοιχείο του παιχνιδιού ρόλων σε αυτούς τους κόσμους και οι παίκτες παίζουν το ρόλο των χαρακτήρων.

Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να ολοκληρώσουν εργασίες και να πολεμήσουν με άλλους παίκτες. Επιπλέον, είναι δυνατή η προσαρμογή και η ανάπτυξη δεξιοτήτων, έτσι ώστε οι χαρακτήρες σταδιακά να γίνονται πιο ισχυροί με την πάροδο του χρόνου.

Τα παιχνίδια φαντασίας επιτρέπουν στους παίκτες να ξεφύγουν από την πραγματικότητα και να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν επίσης να είναι ανταποδοτικά και συναρπαστικά για τους παίκτες, ενθαρρύνοντας την κοινωνική αλληλεπίδραση και τον ανταγωνισμό.

Η τελευταία πτυχή των παιχνιδιών φαντασίας είναι ότι έχουν σχεδιαστεί για να προσελκύουν παίκτες με συναρπαστικές ιστορίες και χαρακτήρες που κάνουν να νιώθεις ότι πετυχαίνεις.

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια φαντασίας.

Baldur’s Gate II

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Baldur’s Gate II είναι ένα μοναδικό και συναρπαστικό 2D turn-based RPG. Η πιο πρόσφατη έκδοση του παιχνιδιού είναι ένα remaster για PC και κονσόλες. Μπορείτε επίσης να το παίξετε σε υπολογιστή. το προτείνουμε αν σας αρέσει.

Υπόθεση – Το παιχνίδι συνεχίζει την ιστορία του Gorion’s Ward, του οποίου η μοναδική κληρονομιά έχει πλέον τραβήξει την προσοχή του Jon Irenicus, ενός ισχυρού και απαίσιου μάγου. Το ταξίδι σας στο παιχνίδι θα σας φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τις μηχανορραφίες και τα κόλπα του Irenicus.

 • Προγραμματιστής – BioWare
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – 2000
 • Πλατφόρμα – Android, GBA, GameCube, Linux, macOS, PS4, Switch και Xbox One

Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να κάνετε τον ήρωά σας, να παίξετε μια μεγάλη καμπάνια και να επεκτείνετε τον χαρακτήρα σας. Υπάρχουν 11 κατηγορίες στο παιχνίδι, δεκάδες υποκατηγορίες, πολλές δεξιότητες και τόνοι επιλογών. Οι κανόνες βασίζονται στο Advanced Dungeons & Dragons 2nd Edition.

Τέλος, η ιστορία είναι εκτεταμένη και η ιστορία είναι υπέροχη. Είστε αιχμάλωτος του μάγου Ειρήνικου, που επιδιώκει να κλέψει τις σκοτεινές σας δυνάμεις και εσείς, ως ήρωας, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε τόσο για καλό όσο και για κακό.

Dark Souls III

Το Dark Souls III είναι ένα RPG δράσης που αναπτύχθηκε από την FromSoftware, γνωστό για τη δημιουργία απαιτητικών τίτλων. Υπάρχουν πολλές δοκιμές και λάθη που εμπλέκονται στην εύρεση της πλοκής αυτού του παιχνιδιού.

Υπόθεση – Κατά τη διάρκεια της Εποχής της Φωτιάς, η Πρώτη Φλόγα, υπεύθυνη για τη διατήρηση της Εποχής της Φωτιάς ζωντανή, πέθανε στο Lothric. Το Age of Dark θα φέρει τους απέθαντους: καταραμένα πλάσματα που ζουν μετά θάνατον.

 • Προγραμματιστής – FromSoftware
 • Εκδότης – Bandai Namco Entertainment
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Μάρτιος 2016
 • Πλατφόρμες – PS4, Xbox One, Windows

Η ιστορία του Dark Souls III είναι ξεκάθαρη. Εξερευνάτε μπουντρούμια και κάστρα, πολεμώντας τέρατα, shaders και bosses. Όταν πεθαίνεις, χάνεις τον εξοπλισμό σου και οι εχθροί σου ρίχνουν ψυχές. Μόλις σηκωθείτε, μπορείτε να αποφύγετε, να αποφύγετε, να επιδείξετε, να περικόψετε και να χρησιμοποιήσετε επιθέσεις σε απόσταση.

  Πώς να προσθέσετε διαφάνεια και να μειώσετε την αδιαφάνεια για μια εικόνα

Τέλος, διαδραματίζεται στο Lothric, ένα σκοτεινό βασίλειο φαντασίας που αποσυντίθεται και χρειάζεται θεραπεία. Θα βοηθήσει αν αναζωπυρώσετε την Πρώτη Φλόγα για να σταματήσετε την Εποχή του Σκοτεινού.

Diablo

Το Diablo III: Ultimate Evil περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και την επέκταση Reaper of Souls. Είναι ένα από τα καλύτερα πακέτα σκοτεινών φανταστικών ερπυστριοφόρων dungeon εκεί έξω και το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι σχετικό και διασκεδαστικό.

Ιστορία – Ως μέρος του Diablo, οι παίκτες περνούν από 12 επίπεδα μπουντρούμια μέχρι να φτάσουν στην ίδια την Κόλαση (τα τέσσερα τελευταία επίπεδα), όπου συναντούν τον Diablo, τον Άρχοντα του Τρόμου — έναν από τους επτά «Κακούς», άρχοντες δαιμόνων που κάποτε κυβερνούσαν την Κόλαση — ενώ προσπαθούσε να ελευθερώσει τον Τρίστραμ από το κακό που γεννήθηκε από την Κόλαση.

 • Προγραμματιστής – Blizzard Entertainment
 • Εκδότης – Blizzard Entertainment
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Μάιος 2012 (Πρωτότυπο – Μάιος 2012)
 • Πλατφόρμα – Windows, macOS, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Το παιχνίδι ξεκινά με την επιλογή μιας τάξης. τότε, μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές πράξεις. Μόλις ξεκλειδώσετε όλες τις δεξιότητες, συμπεριλαμβανομένων των mods, μπορείτε να τις δοκιμάσετε. Στη συνέχεια, δημιουργήστε τις συμβουλές εργαλείων που ταιριάζουν στο στυλ σας.

Επίσης, είναι να νικήσουμε τον Diablo. Αυτό το παιχνίδι έχει πολλά κινηματογραφικά χαρακτηριστικά, όπως και το Diablo II. Μπορείς να κυλήσεις και εσύ!

Εποχή του Δράκου

Το Dragon Age: Origins είναι ένα παιχνίδι δράσης ρόλων που διαδραματίζεται σε μεσαιωνική φαντασία. Επιλέγετε την προέλευση του χαρακτήρα σας από τρεις φυλές που μπορούν να παίξουν (νάνοι, ξωτικά και άνθρωποι) και υπάρχει επίσης η επέκταση Awakening στην Ultimate Edition.

Storyline – Dragon Age: Origins είναι ένα παιχνίδι τρίτου προσώπου όπου παίζετε έναν Grey Warden που προσπαθεί να εμποδίσει το Blight να καταστρέψει τον κόσμο. Οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν τους χαρακτήρες τους Grey Warden αλλάζοντας το φύλο, τη φυλή και την τάξη τους.

 • Προγραμματιστής – BioWare
 • Εκδότης – Electronic Arts
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Οκτώβριος 2010 (Πρωτότυπο – Νοέμβριος 2009)
 • Πλατφόρμα – Windows, Xbox 360, PS3

Καθώς παίζετε, μια ιστορία θα ξετυλίγεται με βάση την καταγωγή και τη φυλή σας. Το Dragon Age έχει ένα σύστημα επιλογής και συνέπειας, οπότε αυτό που κάνετε επηρεάζει την ιστορία σας.

Μετά από αυτό, μπορείτε να παίξετε μερικά ημι-ανοικτά επίπεδα με τρεις συνοδούς AI. Καθώς αποκτάτε εμπειρία, μπορείτε να αναβαθμίσετε τον εξοπλισμό σας μέσω επιπέδων και να επενδύσετε σε διαφορετικά δέντρα δεξιοτήτων.

Θα καταλάβετε καλύτερα την ιστορία αν έχετε παίξει τις δύο προηγούμενες δόσεις αυτού του παιχνιδιού, αλλά το να παίξετε αυτό το ένα blind είναι εξίσου διασκεδαστικό.

Elden Ring

Το “The Elden Ring” είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που δημιουργήθηκε από την FromSoftware και τον συγγραφέα φαντασίας George RR Martin. Είναι μια σπασμένη σκοτεινή φαντασία γεμάτη με κακά τέρατα, δόλια μπουντρούμια και δαιδαλώδη κάστρα.

Υπόθεση – Η μυθολογία του Elden Ring λέει ότι τα Lands Between ευλογήθηκαν από την Μεγαλύτερη Θέληση, έναν άγνωστο θεό που είχε εμμονή με την Τάξη πάνω από το Χάος. Το Elden Ring θάφτηκε κάτω από το χρυσό φασματικό δέντρο του Erdtree. Λόγω αυτής της δύναμης, ο Erdtree ευλόγησε τη γη και τους κατοίκους της με τη χάρη του Elden Ring.

 • Προγραμματιστής – FromSoftware
 • Εκδότης – Bandai Namco Entertainment
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Φεβρουάριος 2022
 • Πλατφόρμα – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Windows

Θα ξεκινήσετε με έναν χαρακτήρα και έναν κόσμο χωρίς κατεύθυνση και, στη συνέχεια, θα τροποποιήσετε τα στατιστικά, τον εξοπλισμό και τα ξόρκια σας. Θα πρέπει να κατακτήσετε το gameplay και τα στατιστικά για να ολοκληρώσετε το παιχνίδι.

Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει χρονομέτρηση, κύλιση, αποφυγή, απόρριψη, μπλοκάρισμα και χρήση δεξιοτήτων. Τα αφεντικά μερικές φορές καλύπτονται από λάβα, ογκόλιθους ή δοκούς και ο μόνος τρόπος για να γίνεις Γέροντας Άρχοντας είναι να φτιάξεις το δαχτυλίδι.

Final Fantasy XIV

Δεν υπάρχει τίποτα σαν το Final Fantasy XIV σχετικά με μαζικά διαδικτυακά παιχνίδια για πολλούς παίκτες και πρέπει να πληρώσετε για το βασικό παιχνίδι και τυχόν επεκτάσεις.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το 2FA σε ένα iPhone

Storyline – Αυτή είναι η συνέχεια του Final Fantasy XIV, που διαδραματίζεται πέντε χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία. Στο πρωτότυπο, ο Μπαχαμούτ δραπετεύει από τη σεληνιακή του φυλακή για να πυροδοτήσει την Έβδομη Καταστροφή.

 • Προγραμματιστής – Square Enix
 • Εκδότης – Square Enix
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Σεπτέμβριος 2010
 • Πλατφόρμα – PS4, PS5, Windows, MacOS

Είναι ένας κόσμος φαντασίας με χαρακτήρες, παραδόσεις, ιστορίες και αναζητήσεις. Αυτό είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι, αλλά έχει κάτι συναρπαστικό και είναι δουλειά σας να νικήσετε τις δυνάμεις του κακού.

Η παρουσίαση και η τιμή ταιριάζουν απόλυτα με το gameplay του. Μπορείτε να επιλέξετε τη φυλή, την τάξη και την υποκατηγορία σας σε έναν επίμονο κόσμο, να κάνετε PvP, επιδρομές, μπουντρούμια και πολλά άλλα. Υπάρχουν δεξιότητες, ταχύτητα και πολύπλοκες μάχες.

Θεός του πολέμου

Ο Kratos, που κυβέρνησε τον κόσμο στις αποχρώσεις του βυσσινί, είναι ιδανικός για τους λάτρεις της φαντασίας που προσανατολίζεται στη δράση. Αυτή η ζοφερή αλλά τρομακτική εκδοχή της κλασικής μυθολογίας ενέπνευσε το God of War.

Υπόθεση – Ο Σπαρτιάτης πολεμιστής Kratos έγινε ο Έλληνας Θεός του Πολέμου αργότερα αφού ο πρώην αφέντης του, Άρης, τον ξεγέλασε για να σκοτώσει την οικογένειά του. Αυτό προκάλεσε τότε πόλεμο μεταξύ των Ελλήνων θεών.

 • Προγραμματιστής – Santa Monica Studio
 • Εκδότης – PlayStation PC LLC
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Απρίλιος 2018
 • Πλατφόρμες – PlayStation 2; Java ME; PlayStation Portable; Playstation 3; PlayStation Vita; PlayStation 4; PlayStation 5; Windows

Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να τεμαχίσουν και να κόψουν σε ζάρια μινώταύρους, γοργόνες και άλλα ελληνικά μυθικά πλάσματα ως το θρυλικό Ghost of Sparta. Ο πόλεμος έχει να κάνει με το αίμα και τα σπλάχνα, όχι τη μυθολογία και την ιστορία.

Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεται να παίξετε αυτό το παιχνίδι σε υπολογιστή, θα έχετε εκπληκτικές προβολές και μια συναρπαστική εμπειρία.

Guild Wars 2

Το «Gaming is fun with Guild Wars 2», ένα διαδικτυακό παιχνίδι για πολλούς παίκτες γεμάτο με γρήγορους ρυθμούς μάχες.

Υπόθεση – Αυτό το παιχνίδι διαδραματίζεται 250 χρόνια μετά την ήττα του Μεγάλου Καταστροφέα στο Μάτι του Βορρά. Μια ομάδα πέντε «Γέρων Δράκων», που έχουν ξυπνήσει τα τελευταία χρόνια, έχουν διαφθείρει και καταστρέψει την Tyria.

 • Προγραμματιστής – ArenaNet
 • Εκδότης – NCSOFT
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Αύγουστος 2012
 • Πλατφόρμες – GeForce Now, Microsoft Windows, λειτουργικά συστήματα Mac, Classic Mac OS

Αυτό το παιχνίδι θα διαθέτει τοπία που κόβουν την ανάσα, μπουντρούμια που προκαλούν δέος και προκλητικές λειτουργίες PVP. Είναι δωρεάν και δεν απαιτεί καμία συνδρομή.

Στο Guild Wars 2, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πέντε διαφορετικούς αγώνες και οκτώ διαφορετικά επαγγέλματα.

Αυτά τα χαρακτηριστικά τους παρέχουν διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης σε δεξιότητες. Η κατασκευή όπλων πολιορκίας και η χρήση τους είναι ένα από τα κυριότερα σημεία του παιχνιδιού.

Monster Hunter Rise

Ως συνέχεια της σειράς Monster Hunter, το Monster Hunter Rise εμφανίζεται σε έναν ανοιχτό κόσμο όπου οι παίκτες κυνηγούν τέρατα και παίρνουν ανταμοιβές.

Υπόθεση – Το A Hunter in Monster Hunter Rise βλάπτει και αποδυναμώνει μεγάλα τέρατα χρησιμοποιώντας όπλα, εργαλεία και περιβάλλοντα ενώ επιβιώνει από τις επιθέσεις τους.

 • Προγραμματιστής – Capcom
 • Εκδότης – Capcom
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Μάρτιος 2021
 • Πλατφόρμα – Windows, Nintendo Switch

Παρόλο που δεν υπάρχει ιστορία, αυτό το παιχνίδι είναι γρήγορο, τρελό και δυναμικό. Κάθε τύπος όπλου έχει τις δικές του αμυντικές και επιθετικές δυνατότητες.

Υπάρχει επίσης ένα μοναδικό στοιχείο στο παιχνίδι. Παρόλο που δεν ανεβαίνετε επίπεδο, ο χαρακτήρας σας εξακολουθεί να προχωρά και το monster gear σας επιτρέπει να αποκτήσετε δύναμη, δεξιότητες και στατιστικά.

The Elder Scrolls V: Skyrim

Το Skyrim είναι ένα πολύ γνωστό παιχνίδι RPG ανοιχτού κόσμου. Σε ένα σκηνικό μεσαιωνικής φαντασίας, δημιουργείτε ένα avatar με διαφορετικές φυλές και κατηγορίες.

Storyline – Το Skyrim είναι ένα παιχνίδι φαντασίας που διαδραματίζεται 200 ​​χρόνια μετά τον προκάτοχό του. Ο κύριος χαρακτήρας, ένας Dragonborn, μάχεται με τον Alduin, τον World Eater, σε όλο το παιχνίδι.

 • Προγραμματιστής – Bethesda Game Studios
 • Εκδότης – Bethesda Game Studios
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Νοέμβριος 2011
 • Πλατφόρμα – PS3, PS4, PS5, Xbox 360, Xbox One, Xbox Series, Windows, Nintendo Switch
  Πώς μπορείτε να αλλάξετε το email σας στο PS4

Αυτός ο τεράστιος κόσμος περιέχει δευτερεύουσες αποστολές, κύριες αποστολές και δραστηριότητες. Καθώς πολεμάτε έναν μεγαλύτερο δράκο, θα βρείτε μυστικά, δραστηριότητες, οδηγούς και αναζητήσεις.

Ένα άλλο μέρος του παιχνιδιού περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός χαρακτήρα που βασίζεται σε δεκάδες επίπεδα δεξιοτήτων. Μπορείτε να φτιάξετε σχεδόν οποιονδήποτε χαρακτήρα, σαν έναν ύπουλο μάγο που φυτεύει παγίδες για πάγο και φωτιά.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Το καλύτερο παιχνίδι ανοιχτού κόσμου όλων των εποχών, το Breath of the Wild, διαδραματίζεται στο Hyrule, ένα βασίλειο γεμάτο ορκ, γεμάτο τέρατα, πριγκίπισσες και μαγικά πλάσματα.

Υπόθεση – Ο θρυλικός ήρωας, Link, ξυπνά σε έναν παράξενο κόσμο άγνωστο σε αυτόν. Καθώς αγωνίζεται να ανακτήσει τις αναμνήσεις του, ο Link πρέπει να εξερευνήσει μια τεράστια, επικίνδυνη γη για να βρει απαντήσεις και πόρους.

 • Προγραμματιστής – Nintendo EPD
 • Εκδότης – Nintendo EPD
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Μάρτιος 2017
 • Πλατφόρμα – Nintendo Switch, Nintendo Wii U

Το ταξίδι σας ως Link θα σας μεταφέρει σε έναν τεράστιο κόσμο χωρίς δείκτες ή μαθήματα. Είναι δουλειά σου να νικήσεις τον Ganondorf, αλλά πρέπει να βρεις τρόπο. Αποκτάτε περισσότερη αντοχή, εξοπλισμό και HP καθώς λεηλατείτε πράγματα από τέρατα και θησαυρούς.

Το παιχνίδι έχει ένα καλό sandbox, σύστημα φυσικής και ενδιαφέρουσα αλληλεπίδραση μεταξύ των αντικειμένων. Έχει επίσης σύστημα καιρού και παίζεις ως Zelda.

Witcher 3: Wild Hunt

Το The Witcher 3: Wild Hunt είναι η επόμενη δόση της σειράς action-RPG. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα δυτικά RPG, που κάνει το CD Projekt Red διάσημο. Είναι επίσης μια μη-κανονική συνέχεια των βιβλίων The Witcher.

Υπόθεση – Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό κόσμο εμπνευσμένο από τη σλαβική μυθολογία. Οι παίκτες ελέγχουν τον Geralt of Rivia, έναν ενοικιαζόμενο δολοφόνο τεράτων, ο οποίος κυνηγάει την υιοθετημένη κόρη του.

 • Προγραμματιστής – CD Projekt Red
 • Εκδότης – CD Projekt Red
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Μάιος 2015
 • Πλατφόρμα – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series, Windows

Ένα παιχνίδι που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο φαντασίας εμπνευσμένο από τη σλαβική μυθολογία. Παίζετε τον Geralt Of Rivia, έναν μάγο με μαγικές δυνάμεις που έχει εξελιχθεί μέσω μεταλλάξεων και έχει χάσει τα συναισθήματα και την πίστη του.

Το δεύτερο μέρος της ιστορίας είναι να βρεις την Ciri, την παρένθετη κόρη σου, και να πολεμήσεις ένα αρχαίο κακό μέσα από παιχνίδια ανοιχτού κόσμου. Μπορείτε να μπλοκάρετε, να αποφύγετε, να πυροβολήσετε, να χρησιμοποιήσετε μαγεία και να πετάξετε χειροβομβίδες.

Total War: Warhammer II

Η σειρά Total War παίρνει το προβάδισμα στα παιχνίδια RTS και υπάρχει κάποια σοβαρή δύναμη πίσω από αυτό το παιχνίδι.

Ιστορία – Υπάρχει τόσο πολύ περιεχόμενο στο Total War: Warhammer 2 που γίνεται ακόμη μεγαλύτερο με το DLC. Το παιχνίδι έχει δύο μέρη: έναν χάρτη στρατηγικής όπου διαχειρίζεστε την αυτοκρατορία, τις πόλεις και τις μονάδες σας και μια μάχη σε πραγματικό χρόνο όπου δύο στρατοί την πολεμούν.

 • Προγραμματιστής – Creative Assembly, Feral Interactive
 • Εκδότης – Feral Interactive, Sega, SEGA Αμερικής
 • Ημερομηνία κυκλοφορίας – Σεπτέμβριος 2017
 • Πλατφόρμα – Λειτουργικά συστήματα Microsoft Windows, macOS, Linux και Mac

Υπάρχουν μερικές εξαιρετικές δυνατότητες παιχνιδιού όταν συνδυάζετε τον μύθο και τη μαγεία του Warhammer με επικές μάχες σε πραγματικό χρόνο και κατακτήσεις που εκτείνονται σε όλο τον κόσμο.

Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών RTS και δεν έχετε δοκιμάσει ακόμη τη σειρά Total War, αυτό θα μπορούσε να είναι για εσάς.

Τελικές Λέξεις

Είτε σας αρέσουν οι μύθοι είτε η μαγεία, αυτά τα παιχνίδια φαντασίας θα σας διασκεδάσουν για ώρες. Αν σας αρέσουν τα RPG, τα παιχνίδια στρατηγικής ή τα παιχνίδια με κάρτες, αυτοί οι τίτλοι θα σας ταξιδέψουν σε φανταστικούς κόσμους περιπέτειας και μυστηρίου.

Εξερευνήστε αυτούς τους συναρπαστικούς κόσμους και αφήστε τη φαντασία σας να εκτιναχθεί καθώς ξεκινάτε τη συναρπαστική σας περιπέτεια.

Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα παιχνίδια για πολλούς παίκτες PS4.