13 καλύτερα θέματα πολλαπλών χρήσεων για τη δημιουργία μοναδικού ιστότοπου WordPress

Δεν είστε σίγουροι ποιο θέμα θα φαινόταν καλύτερα στον ιστότοπό σας;

Τα θέματα πολλαπλών χρήσεων είναι η τέλεια λύση για να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση. Αυτά τα θέματα έχουν σχεδιαστεί για να φαίνονται κατάλληλα για όλους τους τύπους ιστοτόπων επιχειρήσεων. Η ιδέα είναι να δημιουργήσετε ένα ενιαίο πρότυπο που θα ταιριάζει σε οποιαδήποτε θέση χωρίς να χρειάζεται να ενοχλείτε πολύ. Οι περισσότεροι ιστότοποι πολλαπλών χρήσεων είναι γεμάτοι με σύγχρονες και προηγμένες δυνατότητες, επομένως δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στη λειτουργικότητα του ιστότοπού σας.

Στη σημερινή ανάρτηση, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα θέματα πολλαπλών χρήσεων που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να έχετε τον τέλειο ιστότοπο WordPress – πλήρης με οπτική ελκυστικότητα και ισχυρές λειτουργίες. Επομένως, είτε πρόκειται για έναν ιστότοπο επιχείρησης, ένα χαρτοφυλάκιο, ένα βιογραφικό, έναν ιστότοπο blogging ή οποιαδήποτε άλλη ιδέα, επιλέξτε μία από αυτές τις επιλογές και ξεκινήστε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας χωρίς κωδικούς.

Γένεση

Γένεση είναι ένα πλαίσιο για τη δημιουργία ενός απίστευτα προηγμένου και εξαιρετικά ανταποκρινόμενου ιστότοπου πολλαπλών χρήσεων που έρχεται γεμάτο με εκπληκτικές δυνατότητες. Αν ψάχνετε για ένα μινιμαλιστικό θέμα, αυτό μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Έρχεται με εξαιρετικά επιλεγμένα γραφικά στοιχεία περιεχομένου, προσαρμόσιμη κεφαλίδα, εξαιρετικές επιλογές διάταξης και πολλά άλλα.

Το Genesis συνοδεύεται από ένα δείγμα δωρεάν θέματος για να ξεκινήσετε. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά παιδικά θέματα για τη δημιουργία αληθινών μοναδικών τοποθεσιών.

Το πλαίσιο δείχνει εξαιρετική ευελιξία όσον αφορά την προσαρμογή και προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη εάν χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ή της συντήρησης. Το Genesis είναι συμβατό με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις του WordPress και φαίνεται εκπληκτικό σε συσκευές όλων των τύπων οθόνης.

Thrive Themes

Thrive Themes χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας εστιασμένης στις στρατηγικές μάρκετινγκ της επιχείρησης. Το θέμα προσφέρει εξαιρετικά γραφικά front-end για την εταιρεία χωρίς κωδικοποίηση. Το Thrive Theme Builder είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων με ένα πλήρες θέμα WordPress που παρέχει δυνατότητες προσαρμογής στο front-end και drag-drop σε σύγκριση με τα παραδοσιακά πλαίσια.

Χρησιμοποιείται για την προσαρμογή και τη δημιουργία υποσέλιδου, κεφαλίδας, πλαϊνής γραμμής, ιστολογίων, κατηγορίας, διάταξης σελίδας, σελίδων 404s και σελίδων αναζήτησης, για να αναφέρουμε μερικά. Τι κάνει το Thrive Theme ιδανική επιλογή;

 • Είναι πιο εύκολο να ενημερώσετε τη μάρκα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα
 • 100+ σχεδιάζει στοιχεία διαφήμισης για να αναδείξει το καλύτερο στον ιστότοπο
 • Αναπτύξτε και ξεκινήστε τον ιστότοπό σας σε λίγα λεπτά
 • Αναπτύξτε αποκριτικούς ιστότοπους για κινητά, tablet και επιτραπέζιους υπολογιστές (φορητούς υπολογιστές)
 • Εύκολη ενσωμάτωση με άλλα εργαλεία.

Θέμα Kadence

Το Kadence Theme επιτρέπει στους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν έναν προκαθορισμένο σχεδιασμό που προσφέρει σύγχρονες δυνατότητες και να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με ταχύτητα αστραπής. Περιέχει επίσης πολλά πρόσθετα όπως Elementor, Gutenberg, BeaverBuilder, LifterLMS, LearnDash, WooCommerce κ.λπ., που χρησιμοποιούνται για την προσθήκη επιπλέον λειτουργιών στους ιστότοπους.

Υπάρχει μια πληθώρα διαθέσιμων λειτουργιών στο Θέμα Kadence, όπως drop and drop που επιτρέπει στους προγραμματιστές να τοποθετούν το στοιχείο σύμφωνα με την άποψή τους, το κουμπί για μια εντυπωσιακή κεφαλίδα, εικονίδια κοινωνικής δικτύωσης για πλοήγηση σε αντίστοιχες σελίδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και στυλ κεφαλίδας προσφέρει πολλαπλές επιλογές, προσαρμοσμένες διατάξεις, πρόγραμμα δημιουργίας υποσέλιδου και κεφαλίδας, κουμπί καθολικής υποστήριξης, υποστήριξη προσαρμοσμένου τύπου ανάρτησης, καθολική τυπογραφία, επιλογές χρώματος, προφόρτωση CSS κ.λπ.

  Καλύτερα πληρωμένα προγράμματα θυγατρικών φιλοξενίας για Blogger

Jevelin

Το Jevelin είναι το επόμενο θέμα που πρέπει να ελέγξετε. Είναι ένα θέμα που ανταποκρίνεται, φιλικό προς το SEO, έτοιμο για κινητά, που όχι μόνο προσφέρει φανταστική οπτική γοητεία αλλά και ισχυρές λειτουργίες. Με το Jevelin μπορείτε να έχετε μερικά από τα πιο cool plugins στην αγορά, καθώς και τα οποία συνοδεύονται από αυτό. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετα όπως η φόρμα επικοινωνίας 7 και το Slider Revolution χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα επιπλέον από την τσέπη σας.

Μπορείτε να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα σας χρησιμοποιώντας την προσθήκη Woocommerce που είναι συμβατή με το θέμα. Εκτός από όλα αυτά, θα λατρέψετε τις έξι διατάξεις ιστολογίου, τις 10+ διατάξεις χαρτοφυλακίου, τη λειτουργικότητα κοινοποίησης κοινωνικής δικτύωσης, την παράλλαξη και την υποστήριξη βίντεο εκτός από την τεράστια λίστα δυνατοτήτων που έχετε με το θέμα.

Jevelin διατίθεται σε τιμή φιλική προς την τσέπη των 59 $.

Astra

Astra είναι ένα ελαφρύ, εξαιρετικά γρήγορο, φιλικό προς το SEO, μοντέρνο και πολλαπλών χρήσεων θέμα που ήταν μια εξαιρετική επιλογή για πολλούς bloggers όπως εσείς.

Το θέμα είναι συμβατό με πολλά άλλα κορυφαία πρόσθετα WordPress που σας βοηθούν να βελτιώσετε τις λειτουργίες του αποτελεσματικά και σε χρόνο μηδέν. Το Astra προσαρμόζεται επίσης πολύ εύκολα. Θα λατρέψετε τη βιβλιοθήκη χρωμάτων και τυπογραφίας, τις επιλογές κεφαλίδας και τις επιδείξεις ιστότοπων με τις οποίες το θέμα επισημαίνει.

Με το Astra, μπορείτε να σχεδιάσετε έναν ιστότοπο υψηλής ποιότητας χωρίς να έχετε καμία δική σας επαγγελματική εμπειρία σχεδιασμού ή γνώσεις κωδικοποίησης. Μπορείτε επίσης να ενσωματώσετε ένα πρόσθετο Woocommerce και να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας σε ηλεκτρονικό κατάστημα, εάν θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Και επειδή είναι απλώς ένα θέμα 50 KB, προσφέρει επίσης εξαιρετική απόδοση, επομένως δεν χρειάζεται ποτέ να κάνετε συμβιβασμούς στην ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Το Astra έχει διαφορετικά σχέδια τιμολόγησης που ξεκινούν από 59 $.

GeneratePress

ο GeneratePress Το θέμα είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ, ανταποκρινόμενο και προηγμένο θέμα WordPress που έρχεται γεμάτο με εκπληκτικές δυνατότητες. Μπορείτε να προσαρμόσετε κάθε στοιχείο ώστε να φαίνεται πιο ελκυστικό στους επισκέπτες σας. Μπορείτε επίσης να μεταφράσετε τον ιστότοπό σας σε άλλες γλώσσες και να προσεγγίσετε περισσότερα άτομα σε όλο τον κόσμο. Αυτό ισχύει και για γλώσσες RTL όπως τα αραβικά.

Η απρόσκοπτη συμβατότητα με τα σύγχρονα πρόσθετα καθιστά το θέμα μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς δημοφιλείς bloggers και προγραμματιστές ιστότοπων. Ο καθαρός κώδικας που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία του θέματος διατηρεί τον ιστότοπό σας εξαιρετικά γρήγορο ανά πάσα στιγμή. Έτσι τώρα με το GeneratePress, δεν χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς στην ταχύτητά σας ούτε να χάσετε έναν μόνο επισκέπτη που προσγειώνεται στον ιστότοπό σας.

  Πώς να παίξετε αρχεία με αλφαβητική ή αριθμητική σειρά στο πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC

Divi

Εάν εργάζεστε γύρω από το WordPress εδώ και αρκετό καιρό, Divi είναι ένα όνομα που πρέπει να έχετε ακούσει. Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή θέματα πολλαπλών χρήσεων που συνοδεύεται από πρόγραμμα δημιουργίας σελίδων με μεταφορά και απόθεση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν όμορφο ιστότοπο από την αρχή ή να επιλέξετε ένα από τα προκατασκευασμένα πρότυπα που συνοδεύουν το θέμα.

Το Divi είναι γεμάτο με τόσα πολλά εκπληκτικά χαρακτηριστικά που σίγουρα θα το ερωτευτείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 46+ στοιχεία περιεχομένου, τόνους σύγχρονων στοιχείων, 20+ πρότυπα διάταξης και πολλά άλλα. Το θέμα υποστηρίζει βίντεο στον ιστότοπό σας εκτός από το περιεχόμενο πολυμέσων άλλων τύπων. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το δημιουργικό σας γραφείο, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, ένα απλό χαρτοφυλάκιο ή οτιδήποτε άλλο, το Divi μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Είναι διαθέσιμο για λήψη με πληρωμή 89 $. Με μια τέτοια τεράστια λίστα χαρακτηριστικών, νομίζω ότι τα 89 $ δεν είναι παρά ένα σωστό ποσό.

Καταστηματάρχης

Με περισσότερες από 26.000 πωλήσεις, Καταστηματάρχης είναι ένα άλλο κορυφαίο θέμα πολλαπλών χρήσεων στην αγορά του WordPress. Συμβατό με όλα τα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης και μεγέθη οθόνης όλων των τύπων, αυτό το θέμα είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ιστότοπο με υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το θέμα συνοδεύεται από ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας σελίδων μεταφοράς και απόθεσης, το οποίο προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο δημιουργίας του ιστότοπού σας σε λιγότερο χρόνο και προσπάθεια.

Έχετε επίσης απεριόριστα στυλ κεφαλίδας, τόνους έτοιμα προς χρήση προτύπων, ενσωματωμένη απόδοση γρήγορης φόρτωσης και πολλά άλλα. Το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και φαίνεται εκπληκτικό σε όλες τις συσκευές. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτό το προϊόν πληρώνοντας μόνο 69 $, το οποίο περιλαμβάνει επίσης δωρεάν ενημερώσεις. Το θέμα είναι πολύ καλά τεκμηριωμένο, επομένως δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε.

TheGem

TheGem είναι ένα ακόμη θέμα WordPress που έχει κερδίσει δημοτικότητα στην αγορά. Αυτό το εκπληκτικό θέμα συνοδεύεται από τόνους προκατασκευασμένων προτύπων που μπορούν να επιλεγούν απευθείας για τον ιστότοπό σας. Από δημιουργικές εταιρείες, φωτογραφία και χαρτοφυλάκιο, επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου, κρυπτονομίσματα ή άλλες θέσεις, αυτό το θέμα προσφέρει την τέλεια λύση στα χέρια σας.

Μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερα είδη κοινού και να δημιουργήσετε ένα ισχυρότερο δίκτυο και κοινότητα με τον ιστότοπό σας επιλέγοντας να χρησιμοποιήσετε την επιλογή μετάφρασης. Όχι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ευέλικτη κεφαλίδα και το υποσέλιδο, απεριόριστους συνδυασμούς χρωμάτων και τυπογραφίες, 2500+ προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, 150+ μοναδικές σελίδες επίδειξης, πλοήγηση 8x σε περισσότερα από 20 στυλ, εκτός από μια μεγάλη λίστα άλλων χαρακτηριστικών που διαθέτει .

Μπορείτε να αποκτήσετε το TheGem με μόλις 59 $.

Ξεκωδικοποίηση

Ξεκωδικοποίηση είναι ένα όμορφο θέμα WordPress που όχι μόνο προσθέτει ωραία εμφάνιση στον ιστότοπό σας, αλλά τον προετοιμάζει επίσης να ανταγωνιστεί άλλους προηγμένους ιστότοπους της θέσης σας με τις ισχυρές λειτουργίες του. Με το Uncode, μπορείτε να ανεβάσετε τον ιστότοπό σας WordPress σε ένα εντελώς νέο επίπεδο με την τεράστια λίστα δυνατοτήτων που διαθέτει.

  Διορθώστε το σφάλμα 1310 Βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αυτόν τον κατάλογο

Σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο κάθε τμήματος του ιστότοπού σας και να τον προσαρμόσετε με φανταχτερές γραμματοσειρές, εντυπωσιακά χρώματα και όμορφες κεφαλίδες και υποσέλιδα.

Το προηγμένο σύστημα πλέγματος προσθέτει άλλη διάσταση στις σχεδιαστικές σας δεξιότητες. Ο διαχειριστής Gallery του Uncode σας διευκολύνει να ανεβάσετε και να διαχειριστείτε εικόνες στον ιστότοπο.

Καλυάς

Καλυάς είναι ένα δημιουργικό, υψηλής ποιότητας θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει τη λειτουργικότητα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Η συμπληρωματική προσθήκη οπτικού συνθέτη που συνοδεύει το θέμα κάνει τη δημιουργία του ιστότοπού σας εξαιρετικά εύκολη. Με τη βοήθειά του, μπορείτε τώρα να δημιουργήσετε τον πιο ελκυστικό ιστότοπο ακόμη και χωρίς προηγούμενη γνώση στο σχεδιασμό ιστοσελίδων.

Το θέμα έχει τροφοδοτηθεί από περισσότερα από 100 μοναδικά στοιχεία για να ταιριάζει σε οποιαδήποτε εφαρμογή. Θα λατρέψετε επίσης το ισχυρό Revolution Slider, την επαγγελματική υποστήριξη, την τεράστια εργαλειοθήκη WordPress και όλες τις άλλες εκπληκτικές δυνατότητες που προσφέρει το θέμα. Το Kallyas έχει τεκμηριωθεί ευρέως, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά εάν αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα κατά τη χρήση του.

Το Kallyas είναι διαθέσιμο με μόλις $69.

Υπερ

Υπερ είναι ένα από τα δημοφιλή θέματα πολλαπλών χρήσεων που σας επιτρέπει να έχετε τον έλεγχο του ιστότοπού σας από την κεφαλίδα μέχρι το υποσέλιδο. Μπορείτε είτε να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας χρησιμοποιώντας ένα από τα προκατασκευασμένα πρότυπα είτε να τον σχεδιάσετε από την αρχή. Προσφέρει κομψές λύσεις για κάθε είδους επιχείρηση. Προσφέρει επίσης 12 πρόσθετα μπόνους, όπως μετρητής, αντίστροφη μέτρηση, επαφή, πίνακες τιμών κ.λπ.

Το θέμα υποστηρίζει επίσης φόντο βίντεο, κύλιση παράλλαξης, κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα. Οι έξυπνες επιλογές διάταξης θα σας επιτρέψουν να ευθυγραμμίσετε τα στοιχεία της κεφαλίδας και του υποσέλιδου με διαφορετικούς τρόπους, ώστε να είναι ελκυστικά για τους επισκέπτες σας. Έχετε επίσης 5 διατάξεις ανάρτησης μιας σελίδας για εσάς. Επειδή το θέμα είναι εξαιρετικά ευαίσθητο, φαίνεται εξίσου καλό σε όλες τις οθόνες.

Θέμα X

Χ είναι ίσως το μόνο θέμα WP στα 59 $ με τόνους χαρακτηριστικών. Δεν είναι περίεργο που έχει κάνει περισσότερες από 200.000 πωλήσεις.

Ειλικρινά, το X απαιτεί μια ξεχωριστή ανάρτηση ιστολογίου για να μιλήσει για όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά για εσάς μια ιδέα, εδώ είναι μερικά από αυτά.

 • Ενσωματωμένη επεξεργασία
 • Δυναμικό περιεχόμενο
 • Καθολικά μπλοκ για καλύτερη επαναχρησιμοποίηση
 • Διαχειριστής προτύπων
 • Βιβλιοθήκη στοιχείων
 • Ενσωματωμένα premium πρόσθετα όπως UberMeny, Cornerstone, ConvertPlug, ACF Pro, Content Dock, MailPoet κ.λπ.

Υπάρχουν τέσσερις κύριες στοίβα – Ήθος, Εικονίδιο, Ανανέωση, Ακεραιότητα. Επιλέξτε αυτό που σας αρέσει.

συμπέρασμα

Αυτά ήταν μερικά από τα καλύτερα θέματα πολλαπλών χρήσεων για τον ιστότοπό σας. Όλα τα θέματα έχουν δοκιμαστεί για ταχύτητα και απόδοση και στοιχηματίζουμε ότι κανένα από αυτά δεν θα σας απογοητεύσει. Είτε πρόκειται για εμφάνιση είτε για απόδοση, τα θέματα αυτής της λίστας θα σας προσφέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.