13 ισχυροί σαρωτές κρυπτογράφησης για εμπόρους

Ο σαρωτής κρυπτογράφησης είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που βοηθά στην παρακολούθηση των κινήσεων διαφόρων περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης. Οι περισσότεροι έμποροι χρησιμοποιούν σαρωτές για αγορά, πώληση και παρακολούθηση κρυπτογράφησης.

Υπάρχουν σχεδόν 10.000 κρυπτονομίσματα, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του 2022. Έτσι, θα είναι κουραστικό και χρονοβόρο εάν είστε έμπορος που ψάχνει να βρει ευκαιρίες συναλλαγών περνώντας από κάθε περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης. Μην ανησυχείς. Οι σαρωτές θα σας βοηθήσουν να βρείτε πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών χωρίς να απογοητεύεστε.

Οι σαρωτές κρυπτογράφησης παρέχουν τη ζωντανή τιμή, τον όγκο της αγοράς, την κεφαλαιοποίηση της αγοράς και πολύ πιο πολύτιμες πληροφορίες. Οι έμποροι μπορούν επίσης να κρατούν ειδοποιήσεις για συγκεκριμένες αξίες για να εκτελέσουν τις συναλλαγές τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να διατηρήσετε μια ειδοποίηση για κρυπτονομίσματα που διασχίζουν τις τιμές τους που ήταν υψηλές όλων των εποχών ή διαπραγματεύονται πάνω από οποιουσδήποτε τεχνικούς δείκτες.

Ένας σαρωτής κρυπτογράφησης είναι το καλύτερο εργαλείο ενός εμπόρου που βοηθά στη δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής και στυλ συναλλαγών. Επίσης, οι σαρωτές κρυπτογράφησης συμβάλλουν στη μείωση του μεγάλου χρόνου και ενέργειας που αφιερώνεται στην έρευνα και ανάλυση κρυπτογράφησης.

Ας βουτήξουμε κατευθείαν στους καλύτερους σαρωτές κρυπτογράφησης.

Cryptolume

Το Cryptolume απλοποιεί το ταξίδι συναλλαγών παρέχοντας στους εμπόρους τις σωστές πληροφορίες. Αυτός ο προηγμένος σαρωτής παρέχει ενημερωμένες κινήσεις σε αγορές κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο.

Με τη βοήθεια του Cryptolume, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα περισσότερων από 2.000 κρυπτογράφων. Αυτός ο προηγμένος σαρωτής ενημερώνεται συχνά με ζωντανές τιμές κρυπτογράφησης. Εκτός από αυτό, ο έμπορος λαμβάνει έγκαιρα ειδοποιήσεις κρυπτογράφησης.

Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τις κινήσεις κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας σάρωση πράσινου κεριού, αλλαγές τιμών ή όγκου, διασταυρώσεις MACD, υπερπώληση ή υπεραγορά RSI και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε δεδομένα συναλλαγών ακόμη και για ένα χρονικό πλαίσιο 5 λεπτών.

Εκτός από την τεχνική ανάλυση, η Cryptolume παρέχει επίσης έλεγχο νομισμάτων και θεμελιώδη ανάλυση. Δυστυχώς, το Cryptolume δεν παρέχει δωρεάν δοκιμή. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο προγράμματα συνδρομής επί πληρωμή. Το πρόγραμμα ξεκινά από 19 $ το μήνα.

Tradytics

Το Tradytics είναι ένας άλλος χρήσιμος σαρωτής κρυπτογράφησης που παρέχει καλά δομημένες πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις της αγοράς κρυπτογράφησης. Αυτός ο σαρωτής επιτρέπει στους εμπόρους να εντοπίζουν τους μεγαλύτερους κινητήρες, τα μοντέρνα κρυπτονομίσματα, τα νομίσματα που έχουν καταχωρηθεί πρόσφατα και τα ιστορικά στατιστικά στοιχεία.

Η Tradytics απαριθμεί επίσης τη μεγαλύτερη αλλαγή τιμής σύμφωνα με διάφορες κατηγορίες κρυπτογράφησης. Για παράδειγμα, εάν τα κεντρικά χρηματιστήρια παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση, οι έμποροι μπορούν να εξετάσουν τις ευκαιρίες συναλλαγών κρυπτονομισμάτων που σχετίζονται με κεντρικά χρηματιστήρια.

Μαζί με τη μεγαλύτερη αλλαγή τιμής, η Tradytics επιτρέπει επίσης στους επενδυτές να ελέγχουν το συνολικό συναίσθημα της αγοράς κρυπτογράφησης, τις κατηγορίες μεγαλύτερης κεφαλαιοποίησης αγοράς, τους μεγαλύτερους κερδισμένους κ.λπ. Το κόστος μιας συνδρομής στο Tradytics ξεκινά από 69 $ ανά μήνα.

Altrady

Το Crypto Quick Scanner της Altrady υποστηρίζει πάνω από 5.000 κρυπτονομίσματα από διαφορετικά χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων. Οι κύριες ανταλλαγές που υποστηρίζονται περιλαμβάνουν το Binance, το Coinbase Pro, το Bittrex, το KuCoin, το Kraken και πολλά άλλα.

  Πώς να βρείτε το κόστος μιας κλήσης Skype

Ο σαρωτής κρυπτογράφησης Altrady μπορεί να παρακολουθεί χαρτοφυλάκια, να ορίζει ειδοποιήσεις και να πραγματοποιεί ζωντανή σάρωση αγοράς. Ως έμπορος, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πολλαπλά κρυπτογραφήματα από διαφορετικά χρηματιστήρια με μία κίνηση. Εκτός από αυτό, ο σαρωτής διαθέτει επίσης μια αριθμομηχανή νεκρού σημείου για τη σωστή διαχείριση των θέσεων συναλλαγών.

Το Altrady χρεώνει τη χρήση του σαρωτή του που ξεκινά από 12,95 € το μήνα.

TradingView

Το TradingView είναι αναμφισβήτητα μία από τις καλύτερες πλατφόρμες χαρτογράφησης και ο έλεγχος κρυπτογράφησης τους βοηθά επίσης τους εμπόρους με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης που αναφέρονται στο πρόγραμμα ελέγχου TradingView είναι περίπου 35.000. Τα cryptos μπορούν να φιλτραριστούν χρησιμοποιώντας μια ποικιλία επιλογών. Οι κύριες επιλογές περιλαμβάνουν τιμή, αλλαγή τιμής, όγκο, ανταλλαγή, τεχνική αξιολόγηση και πολλά άλλα.

Το Tradingview παρέχει επίσης τιμές κρυπτογράφησης από πολλαπλές ανταλλαγές σε μία οθόνη. Για παράδειγμα, μπορείτε να ελέγξετε ταυτόχρονα τη ζωντανή τιμή του BTC-USD από τις Binance, FTX, Coinbase και Gemini. Ένα σημαντικό μειονέκτημα του TradingView είναι ότι οι ειδοποιήσεις του screener δεν είναι λειτουργικές.

Τα δεδομένα που συλλέγονται μπορούν επίσης να ληφθούν για ανάλυση εκτός σύνδεσης. Αυτά τα δεδομένα θα βοηθήσουν στη δημιουργία ή την τροποποίηση μιας στρατηγικής συναλλαγών κρυπτογράφησης. Το TradingView παρέχει τις βασικές του δυνατότητες δωρεάν. Για προηγμένες δυνατότητες, τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 14,95 $ ανά μήνα.

Algory

Αναζητάτε έναν σαρωτή κρυπτογράφησης με 100+ φίλτρα και ειδοποιήσεις; Τότε, το Algory μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε.

Το Algory παρέχει διάφορα προσαρμόσιμα εργαλεία σαρωτή για εμπόρους κρυπτογράφησης. Ο χρόνος που αφιερώνουν οι έμποροι για έρευνα και ανάλυση κρυπτογράφησης μειώνεται σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η διαδικασία απλοποιείται σε έξι μόλις βήματα.

Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν κρυπτογράφηση από 17 μεγάλα χρηματιστήρια. Η διαδικασία σάρωσης ενημερώνεται με την τιμή αγοράς ζωντανής κρυπτογράφησης. Επιπλέον, παρέχονται στους εμπόρους άμεσα νέα για να λαμβάνουν ενημερωμένες αποφάσεις συναλλαγών.

Το Algory παρέχει το βασικό του σχέδιο δωρεάν. Αλλά αυτό το δωρεάν πρόγραμμα συνοδεύεται από καθυστέρηση δεδομένων 5 λεπτών. Για δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 8,99 $ ανά μήνα.

DYOR.net

Το DYOR.net είναι ένα εργαλείο σαρωτή που έχει σχεδιαστεί για εμπόρους κρυπτογράφησης για την ανάλυση των τάσεων της αγοράς. Αυτός ο σαρωτής κρυπτογράφησης χρησιμοποιεί δεκάδες ισχυρούς τεχνικούς δείκτες για να προσδιορίσει την ισχύ μιας συγκεκριμένης τάσης.

Επιπλέον, οι έμποροι μπορούν να φιλτράρουν κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας τους δείκτες, να αποθηκεύουν τα αποτελέσματα αναζήτησής τους και να λαμβάνουν ειδοποιήσεις. Οι ειδοποιήσεις που ορίζει ο χρήστης λαμβάνονται άμεσα ως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεγραφήματος.

Το DYOR.net παρέχει επίσης μια “Λειτουργία γρήγορης προβολής”, όπου οι έμποροι μπορούν να έχουν όλα τα αγαπημένα τους δεδομένα σε ένα μόνο μέρος. Τα δεδομένα περιλαμβάνουν αποτελέσματα σάρωσης, συμβάντα κρυπτογράφησης ή ανάλυση ενεργειών τιμών.

Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν το DYOR.net δωρεάν με περιορισμένη πρόσβαση. Για να αποκτήσετε πρόσβαση premium, πρέπει να πληρώσετε για ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Το DYOR.net παρέχει προγράμματα premium με 15 $ το μήνα.

CryptoAlerts

Όπως υποδηλώνει το όνομα, το CryptoAlerts σας επιτρέπει να ορίσετε πολλαπλές ειδοποιήσεις κρυπτογράφησης. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε έναν προσαρμοσμένο σαρωτή κρυπτογράφησης χρησιμοποιώντας διάφορα στοιχεία συναλλαγών.

  Πώς να αντιγράψετε έναν φάκελο στο Google Drive

Το CryptoAlerts σάς επιτρέπει να συνδυάσετε πολλούς τεχνικούς δείκτες, στρατηγικές δράσης τιμών και κριτήρια συναλλαγών. Αυτός ο σαρωτής υποστηρίζει κρυπτογράφηση από περισσότερα από 50 ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Ομοίως, μπορείτε επίσης να επιλέξετε τα αγαπημένα σας χρονικά διαστήματα. Τα χρονικά διαστήματα είναι 5 λεπτά, 15 λεπτά, 1 ώρα, 4 ώρες και μία ημέρα. Εκτός από αυτό, εμφανίζονται ταυτόχρονα πολλά γραφήματα συναλλαγών κρυπτονομισμάτων.

Πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να αποκτήσετε πρόσβαση στις δυνατότητες που παρέχονται από το CryptoAlerts. Μόλις δημιουργηθεί ένας λογαριασμός, μπορείτε να αποθηκεύσετε τις ειδοποιήσεις συναλλαγών και τους σαρωτές σας.

CryptoView

Ψάχνετε για έναν σαρωτή που σας επιτρέπει να φιλτράρετε κρυπτογράφηση από το αγαπημένο σας ανταλλακτήριο; Στη συνέχεια, το CryptoView ακούγεται κατάλληλο για τον σκοπό σας. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον σαρωτή, μπορείτε να αναλύσετε κρυπτογράφηση από εξέχοντα χρηματιστήρια όπως το Binance, το Huobi, το KuCoin και άλλα.

Οι έμποροι μπορούν να εντοπίσουν πιθανές ευκαιρίες συναλλαγών χρησιμοποιώντας τον σαρωτή CryptoView. Αυτός ο σαρωτής αναλύει κρυπτογράφηση χρησιμοποιώντας τιμές, όγκο, παραλλαγές RSI και άλλους τεχνικούς δείκτες.

Ο σαρωτής CryptoView παίζει καθοριστικό ρόλο στη βελτιστοποίηση του χρόνου για τους εμπόρους. Όλα τα αποτελέσματα του σαρωτή κρυπτογράφησης είναι διαθέσιμα με μερικά κλικ. Επιπλέον, με τα αποτελέσματα του σαρωτή, παρουσιάζονται και γραφήματα για καλύτερη κατανόηση.

Για πρόσβαση στην υπηρεσία που παρέχεται από τον σαρωτή CryptoView, οι χρήστες πρέπει να εγγραφούν στο πρόγραμμα επί πληρωμή τους. Το πρόγραμμα επί πληρωμή κοστίζει 14,90 $ ανά μήνα.

100 eyes Crypto Scanner

Ας υποθέσουμε ότι είστε έμπορος κρυπτογράφησης με λιγότερο χρόνο για παρακολούθηση και ανάλυση των αγορών, τότε πρέπει να ελέγξετε το 100eyes Crypto Scanner. Αυτός ο σαρωτής έχει σχεδιαστεί για εμπόρους κρυπτογράφησης που είναι επίσης απασχολημένοι με άλλες εργασίες.

Το 100eyes Crypto Scanner στέλνει έγκαιρες ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις για τα αγαπημένα σας στοιχεία κρυπτογράφησης. Θα λάβετε μια ειδοποίηση ως μήνυμα Telegram αμέσως. Επιπλέον, αποστέλλεται επίσης ένα γράφημα μαζί με το μήνυμα ειδοποίησης.

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτόν τον σαρωτή σύμφωνα με τις συνθήκες της αγοράς και τη στρατηγική συναλλαγών σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επίπεδα υποστήριξης ή αντίστασης, MACD, EMA’s, στοχαστικά, ζώνες Bollinger και άλλους τεχνικούς δείκτες.

Η δωρεάν έκδοση του σαρωτή 100eyes ορίζει ειδοποιήσεις για Bitcoin, Ethereum, Ripple και EOS. Αυτή η δωρεάν έκδοση έρχεται επίσης με χρονικά πλαίσια 15 λεπτών, 1 ώρας και 4 ωρών. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη δωρεάν δοκιμή τους πριν αγοράσετε προγράμματα premium.

Wallmine

Ψάχνετε για ένα δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου κρυπτογράφησης; Αν ναι, το πρόγραμμα ελέγχου κρυπτονομισμάτων Wallmine μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Το Wallmine σάς παρέχει περισσότερα από 15.000 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης από διαφορετικά χρηματιστήρια. Αυτά τα κρυπτονομίσματα μπορούν να φιλτραριστούν χρησιμοποιώντας πολλαπλές επιλογές φίλτρου από τον πίνακα εργαλείων Wallmine.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό και να αποθηκεύσετε όλες τις λίστες παρακολούθησης κρυπτογράφησης. Εκτός από αυτό, μπορείτε ακόμη και να κάνετε λήψη της λίστας παρακολούθησης για χρήση εκτός σύνδεσης. Τα κρυπτονομίσματα μπορούν επίσης να ταξινομηθούν και να φιλτραριστούν χρησιμοποιώντας τιμές, απόδοση τιμής, SMA 50, SMA 200 και άλλους τεχνικούς δείκτες.

Blockchain.com

Το Blockchain.com είναι διάσημο για τις υπηρεσίες που βασίζονται σε κρυπτογράφηση που παρέχονται σε διάφορα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Αυτή η πλατφόρμα παρέχει επίσης μια σημαντική υπηρεσία σάρωσης από την οποία μπορούν να επωφεληθούν οι έμποροι κρυπτογράφησης.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας Budgie

Η ενότητα εξερευνητής στο Blockchain.com παραθέτει τις ζωντανές ενημερωμένες αξίες των blockchain, των κρυπτονομισμάτων, των διευθύνσεων, των μπλοκ και άλλων συναλλαγών κρυπτογράφησης. Οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να προγραμματίσουν τις συναλλαγές τους.

Επιπλέον, παρέχονται επίσης λειτουργίες ζωντανής χαρτογράφησης που περιλαμβάνουν τιμές κρυπτογράφησης, όγκο συναλλαγών και δραστηριότητες δικτύου. Επίσης, οι έμποροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον χάρτη θερμότητας της αγοράς κρυπτογράφησης για να παρακολουθήσουν άμεσα 600+ κρυπτογραφικά στοιχεία.

Απλός σαρωτής κρυπτογράφησης

Το Simple Crypto Scanner είναι μια εφαρμογή σαρωτή κρυπτογράφησης για κινητές συσκευές. Με τη βοήθεια αυτού του σαρωτή, μπορείτε εύκολα να παρακολουθείτε και να παρακολουθείτε τις συναλλαγές σας ακόμα και όταν μετακινείστε.

Η απλή εφαρμογή Crypto Scanner είναι διαθέσιμη μόνο για συσκευές Android. Η αλλαγή τιμής του αγαπημένου σας κρυπτονομίσματος ειδοποιείται άμεσα. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε το ποσοστό αλλαγής τιμής.

Οι σαρώσεις αστάθειας και τάσης είναι οι δύο σαρωτές με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Ο σαρωτής αστάθειας βοηθά τους εμπόρους παρέχοντας πτητικά ζεύγη συναλλαγών κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα, ο σαρωτής τάσεων παραθέτει τα πρόσφατα ανερχόμενα ζεύγη συναλλαγών από την αγορά κρυπτογράφησης.

Το Simple Crypto Scanner υποστηρίζει μόνο ανταλλαγές κρυπτογράφησης όπως Kraken, Binance, OKEX και KuCoin. Ένας άλλος περιορισμός είναι ότι αυτός ο σαρωτής δεν λειτουργεί ενώ η συσκευή είναι κλειδωμένη.

Scanner Crypto

Το Scanner Crypto είναι ένας άλλος σαρωτής κρυπτογράφησης που αναπτύχθηκε για συσκευές Android. Ως έμπορος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή σαρωτή για να αναλύσετε τις καλύτερες τιμές για συναλλαγές κρυπτογράφησης.

Το Scanner Crypto παρακολουθεί περισσότερα από 2.000 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης από 30+ ανταλλακτήρια. Εάν είστε έμπορος αρμπιτράζ, αυτός ο σαρωτής παρέχει επίσης δεδομένα που σχετίζονται με τη διασπορά αρμπιτράζ κρυπτογράφησης.

Τα δεδομένα από τα εισηγμένα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον, οι έμποροι μπορούν επίσης να επιλέξουν πολλαπλά χρονικά πλαίσια για ανάλυση συναλλαγών.

Λίγα Σημεία Σημείωσης 📝

Εάν έχετε αφιερώσει χρόνο στις αγορές κρυπτογράφησης, ίσως έχετε ακούσει τους εμπόρους να χρησιμοποιούν συχνά τους όρους «σαρωτές» και «εξεταστής». Ίσως σκέφτεστε, είναι το ίδιο; Ας ρίξουμε λίγο φως σε αυτό.

Οι λειτουργίες των σαρωτών κρυπτογράφησης και των συσκευών ελέγχου φαίνονται παρόμοιες, αλλά υπάρχει μια τεχνική διαφορά. Ένα screener χρησιμοποιείται για την εκτέλεση και την παρακολούθηση βασικών και απλών κριτηρίων κατάλληλα για μακροπρόθεσμες συναλλαγές και επενδύσεις. Αντίθετα, ένας σαρωτής παρέχει προηγμένα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από τις αγορές κρυπτογράφησης.

Οι έμποροι κρυπτογράφησης έχουν διαφορετικά στυλ συναλλαγών και κανένας σαρωτής δεν ταιριάζει σε κάθε απαίτηση συναλλαγών. Επομένως, ως ενημερωμένος έμπορος, επιλέξτε τον σαρωτή κρυπτογράφησης που ταιριάζει με το στυλ και τη στρατηγική συναλλαγών σας.

Τέλος, κατανοήστε τον κίνδυνο που εμπεριέχει η διαπραγμάτευση κρυπτογράφησης και ενεργήστε ανάλογα!

Τυλίγοντας

Οι σαρωτές κρυπτογράφησης είναι αναμφίβολα ένα εξαιρετικό εργαλείο για εμπόρους κρυπτογράφησης. Οι σαρωτές βοηθούν στην εύρεση πιθανών ευκαιριών συναλλαγών κρυπτονομισμάτων από τη μεγάλη αγορά κρυπτογράφησης.

Εκτός από την εύρεση ευκαιριών συναλλαγών, οι σαρωτές επιτρέπουν στους εμπόρους να παρακολουθούν τις ζωντανές συναλλαγές και να ορίζουν ειδοποιήσεις. Οι έμποροι κρυπτογράφησης μπορούν τώρα να εξοικονομήσουν ώρες που δαπανώνται για μη αυτόματη ανάλυση κρυπτογράφησης.

Επομένως, χρησιμοποιήστε σαρωτές κρυπτογράφησης για να πραγματοποιήσετε συναλλαγές, να ορίσετε ειδοποιήσεις και, στη συνέχεια, καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε!

Οι έμποροι κρυπτονομισμάτων μπορούν επίσης να ρίξουν μια ματιά στα καλύτερα ρομπότ συναλλαγών κρυπτογράφησης.