13 ιστότοποι ασφάλισης κατοικίδιων ζώων για εξοικονόμηση σε αυτούς τους ακριβούς λογαριασμούς κτηνιάτρων

Είναι πάντα καλό να έχουμε κάποιον δίπλα μας όταν επιστρέφουμε σπίτι μετά από μια μεγάλη κουραστική εργάσιμη μέρα—κάποιον που θα σας αγαπά πάντα, χωρίς κρίση, ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε όλη μέρα.

Το να έχεις αυτό το είδος σχέσης με ένα κοινωνικό πλάσμα όπως ένα κατοικίδιο είναι αμοιβαία επωφελές και για τα δύο μέρη. Οι σύντροφοι των ζώων όπως οι σκύλοι, οι γάτες, τα κουνέλια, ακόμη και τα πουλιά εμπλουτίζουν τη ζωή μας προσθέτοντας χρώματα σε αυτά.

Επιπλέον, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αισθήματα μοναξιάς. Μερικά κατοικίδια, όπως οι σκύλοι, βοηθούν σημαντικά στη μείωση του άγχους και των ανησυχιών του ιδιοκτήτη και στην ανατροφή τους. Με το να έχουμε ένα κατοικίδιο, φροντίζουμε τη συναισθηματική μας ευεξία. Μας κάνουν να νιώθουμε πιο ασφαλείς και μας ανεβάζουν τη διάθεσή μας.

Πώς φροντίζουν οι άνθρωποι τα κατοικίδια;

Για να διασφαλίσουμε ότι τα κατοικίδιά μας παραμένουν στην καλύτερη φόρμα, κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τα διατηρήσουμε υγιή. Τους παρέχουμε την απαιτούμενη ημερήσια πρόσληψη διατροφής, τα πηγαίνουμε σε τακτικές βόλτες και φροντίζουμε για την υγιεινή τους περιποιώντας τα σωστά.

Αυτό συνεπάγεται να κόβετε τα νύχια του κατοικίδιου ζώου σας, να του κάνετε ένα εβδομαδιαίο βούρτσισμα και να το κάνετε συχνά μπάνιο. Η παρατήρηση αλλαγών στη γούνα ή το δέρμα του κατοικίδιου ζώου σας, όπως πιτυρίδα, φαλακρά μπαλώματα ή ξηρό δέρμα, είναι ένα άλλο πλεονέκτημα της περιποίησης. Εξασφαλίζουμε επίσης την υγεία τους με τακτικούς ελέγχους με επίσκεψη σε κτηνίατρο.

Και οι δύο θα ωφεληθούν από την ανάπτυξη μιας στενής σχέσης. Οι καλύτεροι τρόποι για να δείξετε τη στοργή του συντρόφου σας περιλαμβάνουν αγκαλιά, χάιδεμα, τρίψιμο στην κοιλιά, ακόμη και χαϊδεύοντας το παλτό τους. Αυτό σας βοηθά να νιώσετε πιο κοντά στον σύντροφό σας συναισθηματικά και ενθαρρύνει το κατοικίδιό σας να αλληλεπιδρά καλά με ανθρώπους και άλλα ζώα.

Προστατεύουμε επίσης τα κατοικίδιά μας τοποθετώντας μικροτσίπ και περιλαίμια με ετικέτες ταυτότητας, διασφαλίζοντας ότι το σπίτι μας είναι απαλλαγμένο από κινδύνους και κρατώντας τις επιβλαβείς ουσίες μακριά από την κατανόηση. Επιτέλους, ένα κατοικίδιο είναι επίσης αναπόσπαστο μέρος της οικογένειάς μας. Το να έχετε την καλύτερη ασφάλεια για κατοικίδια είναι ένα άλλο πράγμα που δεν πρέπει να χάσετε.

Πώς μπορούν οι επισκέψεις στον κτηνίατρο να βαρύνουν την τσέπη σας;

Η ζήτηση για κτηνιατρική περίθαλψη είναι υψηλότερη από ποτέ. Τα έξοδα κτηνιατρικής φροντίδας αυξάνονται μαζί με την αύξηση της ιδιοκτησίας κατοικίδιων ζώων.

Φυσικές εξετάσεις, διαγνωστικές εξετάσεις, εργαστηριακές εργασίες, χειρουργική επέμβαση, αναισθησία, νοσηλεία, ακόμη και ολονύκτια φροντίδα είναι μεταξύ των υπηρεσιών για τις οποίες χρεώνουν οι κτηνιατρικές κλινικές. Ένα ραντεβού για χειρουργική επέμβαση θα κοστίσει σημαντικά περισσότερο από έναν έλεγχο και οι συνεχιζόμενες θεραπείες, για παράδειγμα, μπορούν να αυξηθούν σε ένα σημαντικό ποσό με την πάροδο του χρόνου.

Πολλές από αυτές τις διαδικασίες είναι επιλέξιμες για κάλυψη με τη λήψη της καλύτερης ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, η οποία θα σας εξοφλήσει για τα έξοδα που έχετε από την τσέπη σας αφού πληρώσετε τον κτηνίατρό σας.

Κάθε ιδιοκτήτης κατοικίδιου ζώου θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο να πάρει την καλύτερη ασφάλεια κατοικίδιων ζώων που είναι διαθέσιμη για τα κατοικίδιά του. Εάν συμβεί το χειρότερο σενάριο, μπορείτε να αισθάνεστε ασφαλείς γνωρίζοντας ότι έχετε ασφάλεια οικονομικής προστασίας.

Ας δούμε μερικούς ιστότοπους που προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες ασφάλισης κατοικίδιων ζώων.

Ασφάλιση υγείας για κατοικίδια Aspca

Η Aspca Pet Insurance έχει μια μακρά ιστορία στην παροχή μιας από τις καλύτερες ασφάλειες για κατοικίδια σε ζώα. Τα ασφαλιστικά τους σχέδια δημιουργούνται σχολαστικά και τηρούν τα κριτήρια της Aspca για ανθρώπινη μεταχείριση.

  Πώς να αντιγράψετε έναν φάκελο στο Google Drive

Επιπλέον, η ασφάλιση κατοικίδιων ζώων τους υποστηρίζει τον στόχο της ASPCA, βοηθώντας τους ιδιοκτήτες κατοικίδιων να παρέχουν υψηλής ποιότητας κτηνιατρική φροντίδα, ώστε τα ζώα να μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη, πιο υγιή ζωή.

Πληρώνει για έξοδα εξέτασης και διαγνωστικά και θεραπευτικά έξοδα για ατυχήματα, ασθένειες, προβλήματα συμπεριφοράς, κληρονομικές/χρόνιες παθήσεις και πολλά άλλα.

Ανάλογα με το ποσό επιστροφής που θα επιλέξετε κατά την εγγραφή σας, θα λάβετε το 90, το 80 ή το 70% του επιλέξιμου ποσού κτηνιάτρου σας πίσω μόλις συμπληρωθεί η ετήσια έκπτωση.

Μπορείτε να λάβετε πλήρη κάλυψη υποβάλλοντας την αξίωση αφού πληρώσετε τον λογαριασμό του κτηνιάτρου σας και θα λάβετε το ποσό ασφάλισης. Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του Aspca εδώ είναι ότι διασφαλίζει ότι το κατοικίδιο ζώο σας έχει την απαιτούμενη προστασία καθ ‘όλη τη διάρκεια της ζωής του. Τα ασφαλιστικά όρια επαναφέρονται ετησίως.

Ασφάλεια κατοικίδιων ζώων για υγιή πόδια

Μπορείτε να παρέχετε στο κατοικίδιο ζώο σας την απαιτούμενη ιατρική φροντίδα με το Healthy Paws. Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια κατοικίδιων ζώων τους περιλαμβάνουν γενετικές και κληρονομικές ασθένειες, καταστάσεις ειδικές για τη φυλή, ατυχήματα, ασθένειες, επείγουσα περίθαλψη και εναλλακτικές θεραπείες.

Ένα οικονομικό πακέτο ασφάλισης κατοικίδιων ζώων που καλύπτει επισκέψεις σε γιατρό για πρόσφατους τραυματισμούς και ασθένειες είναι αυτό που έχουν να προσφέρουν το Healthy Paws.

Με ένα εύκολο στην κατανόηση πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων, είναι απλό να βοηθήσετε στην υπεράσπιση τόσο εσάς όσο και του κατοικίδιου ζώου σας. Δεν υπάρχουν περιορισμοί πληρωμών ανά περιστατικό, ετήσιοι ή ισόβιοι αποζημιώσεις και η κάλυψη του προγράμματος παρέχεται χωρίς ανώτατα όρια.

Ο ιστότοπος είναι απρόσκοπτος στην εργασία, καθώς έχει αναπτύξει γρήγορη και απλή γραφειοκρατία για τους πελάτες χωρίς να χρειάζονται έντυπα αξίωσης.

Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία του λογαριασμού του κτηνιάτρου σας και ανεβάστε τον χρησιμοποιώντας την εφαρμογή ή τον λογαριασμό σας στο Healthy Paws στο διαδίκτυο. Οι επιστροφές είναι γρήγορες και αποτελεσματικές. Προσεγγίστε τα για το κατοικίδιό σας σήμερα.

Fetchpet

Το Fetchpet παρέχει μία από τις κορυφαίες καλύψεις για ασθένειες και άλλες παθήσεις που σχετίζονται με την υγεία. Με το Fetchpet, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε με τον τρέχοντα κτηνίατρό σας ή να βρείτε έναν νέο. Ακόμη και οι κλινικές έκτακτης ανάγκης και οι ειδικοί καλύπτονται εδώ.

Η υποβολή αξίωσης είναι επίσης αρκετά απλή. Απλώς τραβήξτε μια φωτογραφία των ιατρικών αρχείων του κατοικίδιου ζώου σας και απαντήστε σε μερικές απλές ερωτήσεις.

Μόλις γίνει αποδεκτή η αξίωσή σας, θα λάβετε απευθείας πληρωμή κατάθεσης έως και 90% της απρόβλεπτης χρέωσης κτηνιάτρου εντός δύο ημερών. Επιπλέον, επωφεληθείτε από τις αποκλειστικές προσφορές του Fetchpet για να μειώσετε το κόστος των ασφαλίστρων σας έως και 10%.

Οι περισσότερες εταιρείες δεν δέχονται ζώα μεγαλύτερα των δώδεκα ή μικρότερων από οκτώ εβδομάδες. Το Fetchpet, σε σύγκριση, δεν έχει μέγιστη απαίτηση ηλικίας και επιτρέπει ασφάλιση για ζώα ηλικίας έως και έξι εβδομάδων.

Κολοκύθι

Η κολοκύθα κάνει την απαραίτητη προληπτική φροντίδα για τα ζώα οικονομικά προσιτή. Με τις καλύτερες επιλογές ασφάλισης κατοικίδιων της Pumpkin, μπορείτε να βοηθήσετε τα κατοικίδιά σας να κάνουν τις εξετάσεις, την ιατρική περίθαλψη και τα συνταγογραφούμενα φάρμακα που θα έπρεπε να είναι καλύτερα. Επιπλέον, έχει ξεχωριστές ασφάλειες για σκύλους και γάτες.

Μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων που σας φαίνεται κατάλληλο για το κατοικίδιό σας. Μετά τις νέες εξελίξεις στον κτηνιατρικό τομέα, είναι διαθέσιμα καλύτερα συστήματα για θεραπείες, αλλά με υψηλό κόστος. Η Pumpkin σας έχει καλύψει για τυχόν απρόβλεπτα έξοδα κτηνιάτρου που μπορεί να προκύψουν.

Όλα τα κατοικίδια χρειάζονται ετήσιες εξετάσεις, εμβολιασμούς και δοκιμές παρασίτων για να διατηρηθούν υγιή. Εξαιτίας αυτού, η Pumpkin συνεργάστηκε με κτηνιάτρους για να αναπτύξει το Preventive Essentials, ένα μοναδικό πακέτο ευεξίας.

Εάν επιθυμείτε αποζημιώσεις για αυτήν την απαραίτητη φροντίδα ευεξίας, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα προαιρετικό όφελος στο πρόγραμμά σας. δεν είναι ασφάλιση αλλά είναι τόσο ζωτικής σημασίας.

  Πώς να ελέγξετε εάν μια συσκευή είναι USB 3.0 ή USB 2.0

Πολλά κατοικίδια

Στο ManyPets, το σύνθημα είναι να συμβάλουμε σε ένα μέλλον θετικό για το κλίμα, να αυξήσουμε την πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη κατοικίδιων ζώων και να παρέχουμε στους γονείς κατοικίδιων την ελευθερία να βρουν τη φροντίδα που χρειάζονται τα ζώα τους.

Η ManyPets πιστώνεται με την ανάπτυξη προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίδιων και ευεξίας που καλύπτουν προϋπάρχουσες ασθένειες.

Τα τυπικά προγράμματα ManyPets καλύπτουν δαπάνες που σχετίζονται με τη θεραπεία και τη φροντίδα ασθενειών και ατυχημάτων, αλλά μπορείτε επίσης να καλύψετε τη συνήθη φροντίδα με επιπλέον χρέωση.

Η περίοδος αναμονής ατυχήματος και ασθένειας θα διαρκέσει μόνο 24 ώρες, εάν μετακινηθείτε από την τρέχουσα ασφάλιση κατοικίδιων ζώων στην ασφάλιση κατοικίδιων ManyPets.

Λεμονάδα

Η Lemonade είναι μια από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες. Όλα γίνονται ξεκάθαρα και εύκολα με τη Λεμονάδα. Το Lemonade ανατρέπει την έννοια της συμβατικής ασφάλισης. Οι πληρωμές πριμοδότησης σας αντιμετωπίζονται σαν να έγιναν από εσάς, όχι από αυτούς.

Ένα πακέτο προληπτικής φροντίδας που δημιουργήθηκε από τη Lemonade, ειδικά για τα νεότερα μέλη της γούνας σας. Οι κρίσιμες επεμβάσεις περιλαμβάνουν στείρωση ή στείρωση, μικροτσίπ, θεραπεία ψύλλων και έως έξι εμβολιασμούς ή ενισχυτικά.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Lemonade είναι ότι δωρίζει ένα ποσοστό των ασφαλίστρων σε φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο ιστότοπος είναι σύγχρονος και απλός. Η λήψη μιας προσφοράς διαρκεί λίγα λεπτά. Μπορείτε να αγοράσετε ένα ασφαλιστήριο online εάν είστε ικανοποιημένοι με την τιμολόγηση.

Ασφάλιση για κατοικίδια Πανελλαδικά

Το Pet Insurance By Nationwide παρέχει ένα από τα καλύτερα προγράμματα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων. Για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ακριβές επίπεδο κάλυψης που χρειάζεστε για το κατοικίδιό σας, η Pet Insurance By Nationwide παρέχει σχέδια τραυματισμών, ατυχημάτων και ασθενειών και ευεξίας. Το Nationwide καλύπτει εξωτικά κατοικίδια όπως πουλιά, χελώνες και ερπετά εκτός από σκύλους και γάτες.

Ανεξάρτητα από το είδος του κατοικίδιου που προστατεύετε, υπάρχουν εκπτώσεις. Τα τρέχοντα μέλη του Nationwide εξοικονομούν 5% σε ένα ολοκαίνουργιο ασφαλιστήριο συμβόλαιο για κατοικίδια και 10% όταν ασφαλίζουν τρία ή περισσότερα κατοικίδια. Πολλές διαφορετικές ανάγκες πελατών για ασφάλιση κατοικίδιων ζώων μπορούν να ικανοποιηθούν από τη Nationwide, η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προγραμμάτων.

Τα καλύτερα κατοικίδια

Το Pets Best παρέχει δύο βασικούς τύπους πολιτικής: έναν που καλύπτει μόνο ατυχήματα και έναν που καλύπτει τόσο ατυχήματα όσο και ασθένειες. Η υποβολή των αξιώσεων είναι επίσης εύκολη. Μπορείτε να υποβάλετε αξιώσεις χωρίς να συμπληρώσετε έγγραφα, εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο της εταιρείας ή την εφαρμογή για κινητά.

Θα μπορούσε να προστεθεί ένας αναβάτης Routine Care, που θα καλύπτει πράγματα όπως ανοσοποιήσεις, μικροτσίπ, έλεγχο ψύλλων και κροτώνων και πολλά άλλα. Η κάλυψη Routine Care διατίθεται σε δύο επίπεδα: Essential και Best Wellness. Η στείρωση και η στείρωση, ο οδοντικός καθαρισμός και τα τεστ ευεξίας προστίθενται κατά την αναβάθμιση από Essential Wellness σε Best Wellness.

Η ασφάλισή της περιλαμβάνει ετήσιους περιορισμούς κάλυψης και ποσοστά αποζημίωσης που κυμαίνονται από 70% έως 90%. Έχει επίσης μικρότερη περίοδο αναμονής για ατυχήματα σε σύγκριση με άλλες ιστοσελίδες.

Embrace Pet Insurance

Η ασφάλεια Embrace Pet είναι εκεί κάθε φορά που συμβαίνει το απροσδόκητο με το κατοικίδιό σας. Διαθέτει ένα από τα καλύτερα προγράμματα ασφάλισης κατοικίδιων και κάποιες άλλες εταιρείες.

Καλύπτει χρεώσεις από μια μικροσκοπική γρατσουνιά έως μια χρόνια και οδοντιατρική ασθένεια, τραυματισμό, επισκέψεις σε κτηνίατρο, εξετάσεις, θεραπείες, όσο μεγάλες ή μικρές, ακόμη και εξετάσεις παρακολούθησης.

Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε το ευέλικτο μη ασφαλιστικό πρόγραμμα προληπτικής θεραπείας της Embrace εκτός από την ασφαλιστική σας κάλυψη για κατοικίδια. Σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν προϋπολογισμό για τις απαραίτητες, αν και περιστασιακά ακριβές, δαπάνες για τα καλύτερα συμφέροντα του κατοικίδιου ζώου σας.

Η εμπειρία με την υποβολή αξιώσεων είναι η πιο κρίσιμη πτυχή του προγράμματος ασφάλισης κατοικίδιων ζώων σας. Αυτό γίνεται απρόσκοπτα χωρίς να συμπληρώσετε καμία φόρμα.

  Τι είναι η λειτουργία Odin στο τηλέφωνο Samsung;

Trupanion

Μία από τις πιο γνωστές ασφαλιστικές εταιρείες κατοικίδιων ζώων είναι η Trupanion. Η ιστοσελίδα και η τηλεφωνική του υπηρεσία προσφέρουν απευθείας κάλυψη ατυχημάτων και ασθενειών στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων. Η Trupanion συνεργάζεται με εργοδότες, κτηνιατρικές κλινικές και καταφύγια για την εμπορία ασφαλίσεων.

Σύμφωνα με τους ασφαλιστές, τα κατοικίδια πρέπει συνήθως να είναι περίπου οκτώ εβδομάδων για να πληρούν τις προϋποθέσεις για κάλυψη. Ωστόσο, τα κατοικίδια μπορούν πλέον να ασφαλιστούν από τη γέννηση, χάρη στην κατάργηση του ελάχιστου ηλικιακού περιορισμού από το Trupanion.

Συνήθως, μπορείτε να αλλάξετε την έκπτωση στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο κατοικίδιων ζώων σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Οι κτηνοτρόφοι σκύλων ή γατών θα πρέπει να χρησιμοποιούν το Trupanion, καθώς ο αναβάτης αναπαραγωγής του καλύπτει παθήσεις και τραυματισμούς που προκύπτουν από την αναπαραγωγή, τη γονιμοποίηση ή τη βασίλισσα.

Figo Pet Insurance

Η Figo θέλει να σας δώσει τη δύναμη να επιλέξετε αυτό που είναι καλύτερο για το κατοικίδιό σας με βάση τη φροντίδα και όχι την τιμή. Εκτός από ένα ανοιχτό πρόγραμμα δια βίου παροχών και ένα πρόσθετο ευεξίας, το Figo προσφέρει τρία ευέλικτα προγράμματα που καλύπτουν ασθένειες και τραυματισμούς.

Τα προγράμματα έχουν μόνο μία έκπτωση κάθε χρόνο. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε σε μηνιαίες δόσεις εάν το επιλέξετε. Θα έχετε πρόσβαση στο Figo Pet Cloud ως πελάτης, μια εφαρμογή που διευκολύνει τον χειρισμό των ιατρικών και ασφαλιστικών απαιτήσεων του κατοικίδιου ζώου σας.

Ακόμα κι αν δεν είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία, θα έχετε 30 ημέρες για να τερματίσετε την κάλυψή σας και να λάβετε επιστροφή χρημάτων εάν δεν υποβάλετε αξίωση.

Μπορεί να σας επιστραφεί έως και 5.000 $ ετησίως (Απαραίτητα), 10.000 $ ετησίως (Προτιμώμενο) ή απεριόριστο ποσό (Ultimate). Σύμφωνα με τον Figo, η κατηγορία Preferred είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη. Με αυτήν την ευέλικτη προσέγγιση, μπορείτε να επιλέξετε το ιδανικό επίπεδο κάλυψης που ταιριάζει στις οικονομικές σας ανάγκες και στις ανάγκες του κατοικίδιου ζώου σας.

Συνετή ασφάλιση κατοικίδιων ζώων

Η Prudent Pet Insurance παρέχει εκτεταμένη και μόνο ασφάλιση ατυχημάτων για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας. Προσφέρει πολλά προγράμματα ασφάλισης, συμπεριλαμβανομένων των Essential, Ultimate και Accident-only.

Επιπλέον, το Prudent Pet προσφέρει δύο πρόσθετα προστασίας που μπορείτε να προσθέσετε στο πρόγραμμά σας με επιπλέον χρέωση. Εάν καλύψετε πολλά κατοικίδια με το Prudent Pet, θα λάβετε έκπτωση 10% για πολλά κατοικίδια. Μπορείτε επίσης να λάβετε μια δωροκάρτα $15 εάν παραπέμψετε διαφορετικό ιδιοκτήτη κατοικίδιου στο Prudent Pet και στη συνέχεια ζητήσετε μια δωρεάν προσφορά.

Διαθέτει επίσης γραμμή υγειονομικής βοήθειας 24×7, για κάθε περίπτωση που τη χρειαστείτε. Η Prudent pet κατατάσσεται μεταξύ των καλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών κατοικίδιων ζώων που παρέχουν ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης.

TrustedPals Pet Insurance

Με το πλήθος των εκπτώσεων που προσφέρει η TrustedPals, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων σας. Το πρόσθετο ευεξίας είναι μια πρόσθετη χρέωση, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε την προστασία που χρειάζεστε για να διατηρήσετε το περιεχόμενο και την υγεία του κατοικίδιου ζώου σας.

Έχετε μεγάλη ευελιξία όσον αφορά τους περιορισμούς της έκπτωσης, του ποσού αποζημίωσης, της συμπληρωμής και των ετήσιων παροχών.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο ευεξίας για να λάβετε κάλυψη για τακτική και προληπτική φροντίδα, εάν θέλετε μεγαλύτερη κάλυψη από το σχέδιο καταστροφής και ασθένειας. Η ηλικία του κατοικίδιου ζώου σας, η φυλή και το αν το κατοικίδιο ζώο σας είναι αρσενικό ή θηλυκό θα επηρεάσει το κόστος ασφάλισης TrustedPals.

συμπέρασμα

Αποκτήστε στον σύντροφό σας το καλύτερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίδιων ζώων για ένα υγιές και ασφαλές μέλλον από τους καλύτερους ιστότοπους στην κατηγορία που αναφέρονται παραπάνω. Θα ενισχύσει την οικονομική σας σταθερότητα και θα επηρεάσει εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας μακροπρόθεσμα κάνοντας μια ευτυχισμένη ζωή.

Δείτε μερικούς ιχνηλάτες κατοικίδιων που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τα κατοικίδιά σας ασφαλή.