13 Εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για προγραμματιστές για την ταχύτερη δημιουργία εφαρμογών

Η βιομηχανία ανάπτυξης έχει εξελιχθεί σε ένα νέο επίπεδο με την πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης. Επί του παρόντος, τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης είναι δημοφιλή μεταξύ των προγραμματιστών, καθώς αναδιαμορφώνει γρήγορα τον κλάδο ανάπτυξης.

Χρησιμοποιώντας εργαλεία AI, οι προγραμματιστές μπορούν να αυτοματοποιήσουν επαναλαμβανόμενες και καθημερινές εργασίες, να εξερευνήσουν κερδοφόρες ευκαιρίες και να ελαχιστοποιήσουν τη συνολική προσπάθεια ανάπτυξης.

Τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης κερδίζουν μεγαλύτερη δημοτικότητα κάθε μέρα σε σύγκριση με εφαρμογές που δεν διαθέτουν στοιχεία τεχνητής νοημοσύνης. Οι προγραμματιστές μπορούν να δημιουργήσουν τις πιο πρόσφατες εφαρμογές αξιοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη πιο γρήγορα από ποτέ. Έτσι, η αγορά των εργαλείων ανάπτυξης λογισμικού τεχνητής νοημοσύνης που κάνει την ανάπτυξη απλή για τους προγραμματιστές επεκτείνεται δραστικά.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε μερικά από τα καλύτερα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι προγραμματιστές για να δημιουργήσουν εφαρμογές πιο γρήγορα. Αυτά τα εργαλεία έχουν τη δυνατότητα να μεταμορφώσουν τη διαδικασία ανάπτυξης εφαρμογών. Επιπλέον, αυτά τα εργαλεία μπορούν να αυτοματοποιήσουν περίπλοκες λειτουργίες σε τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας που βελτιώνει τις διεπαφές χρήστη.

Τρόποι με τους οποίους τα Εργαλεία AI μπορούν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν καλύτερες εφαρμογές

Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους τα εργαλεία AI μπορούν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν καλύτερες εφαρμογές αποτελεσματικά:

Αυτοματοποίηση λειτουργιών: Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης μπορούν να επιταχύνουν τις κουραστικές δραστηριότητες όπως η εισαγωγή δεδομένων και οι δοκιμές. Επομένως, οι προγραμματιστές μπορούν να επικεντρωθούν περισσότερο στην καινοτομία στα βασικά μέρη της διαδικασίας ανάπτυξης.

Επέκταση Ακρίβειας και Αποδοτικότητας: Οι τεχνολογίες AI μπορούν να χειριστούν σφάλματα και να προτείνουν τροποποιήσεις πριν γίνουν σοβαρά. Έτσι, δίνει στους προγραμματιστές την ευκαιρία να αλλάξουν τους κωδικούς σε πραγματικό χρόνο και να μειώσουν την πιθανότητα σφαλμάτων και καθυστερήσεων.

Βελτίωση της εμπειρίας χρήστη: Η τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας μπορεί να χρησιμοποιηθεί από εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης για τη δημιουργία φιλικών προς τον χρήστη διεπαφών. Ως αποτέλεσμα, γίνεται πιο απλό για τους χρήστες να αλληλεπιδρούν με εφαρμογές μέσω καλύτερης εμπειρίας χρήστη.

Βελτίωση της λήψης αποφάσεων: Οι τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης είναι σε θέση να αναλύσουν τον τεράστιο όγκο δεδομένων για να εξερευνήσουν τις τάσεις και να προβλέψουν το μέλλον. Έτσι, δίνει τη δυνατότητα στους προγραμματιστές να κάνουν λογικές επιλογές για τα έργα τους που απεικονίζουν αποτελεσματικά το κοινό.

Εφαρμογή εξατομίκευσης: Οι τεχνολογίες AI επιτρέπουν καλύτερη εξατομίκευση μέσω ενός αλγόριθμου μηχανικής μάθησης. Έτσι, εστιάζει στις προτιμήσεις των χρηστών εφαρμόζοντας προσαρμογή και βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη.

Διαδικασία ανάπτυξης Boositn: Η διαδικασία δημιουργίας εφαρμογών μπορεί να ενισχυθεί χρησιμοποιώντας τεχνολογία AI, η οποία θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να αναπτύξουν και να εκδώσουν εφαρμογές γρήγορα.

Μείωση εξόδων: Αυτοματοποιώντας κουραστικές εργασίες και ενισχύοντας την απόδοση, οι τεχνολογίες AI μπορούν να βοηθήσουν τους προγραμματιστές να μειώσουν τα συνολικά έξοδα που σχετίζονται με τη δημιουργία νέων εφαρμογών.

Καθώς οι δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης συνεχίζουν να αυξάνονται, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε ακόμη καλύτερη απόδοση στον κλάδο ανάπτυξης. Τώρα, ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε μερικά εκπληκτικά εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης που θα ενισχύσουν τον χρόνο δημιουργίας λογισμικού για τους προγραμματιστές.

Αποσπάσματα κώδικα

Το Codesnippet είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για προγραμματιστές που υποστηρίζεται από το ChatGPT. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο δημιουργίας κώδικα που ενισχύει την παραγωγικότητα των προγραμματιστών όσον αφορά την κωδικοποίηση.

Χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση και επεξεργασία φυσικής γλώσσας για την αυτόματη δημιουργία αποσπασμάτων κώδικα από περιγραφές φυσικής γλώσσας. Έτσι, η ροή εργασίας του προγραμματιστή εξορθολογίζεται και οι επαναλαμβανόμενες εργασίες προγραμματισμού αυτοματοποιούνται.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Κωδικοποιήστε έξυπνα και γρήγορα χρησιμοποιώντας τον κινητήρα GPT-4
 • Επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP) που χρησιμοποιείται για κωδικοποίηση
 • Αποθηκεύστε και λάβετε κωδικούς με ασφάλεια όποτε το χρειάζεστε
 • Δημιουργεί κωδικούς επιρρεπείς σε σφάλματα και βελτιστοποιημένες επιδόσεις
 • Παρέχει έξυπνες προτάσεις κωδικοποίησης για τους προγραμματιστές
 • Ενσωματώνεται με άλλα φιλικά για προγραμματιστές εργαλεία και πλατφόρμες
 • Μοιραστείτε τον κώδικα με ολόκληρη την ομάδα και συνεργαστείτε στην ανάπτυξη με τη βάση κώδικα σας
 • Εξασφαλίζει κώδικα υψηλής ποιότητας αποτρέποντας συντακτικά σφάλματα, παραβιάσεις στυλ κώδικα και άλλα ζητήματα.
 • Αποσπάσματα κώδικα προσαρμοσμένα για συγκεκριμένες γλώσσες και πλαίσια (codinPython, Java, C++ και άλλα)
 • Μπορεί να μάθει μόνος του από προηγούμενα αποσπάσματα κώδικα που χρησιμοποιήθηκαν από προγραμματιστές και να προτείνει εξατομικευμένους κώδικες.
  Πώς να ενεργοποιήσετε τους ζωντανούς υπότιτλους στο Chromebook σας

SpellBox

Αποχαιρετήστε την απογοητευτική συνεδρία κωδικοποίησης και χρησιμοποιήστε και πείτε γεια σε μια λύση κωδικοποίησης AI που ονομάζεται SpellBox. Το εργαλείο δημιουργεί τα απαραίτητα αποσπάσματα κώδικα με βάση απλές προτροπές. Επομένως, μπορείτε να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο σύνθετες προκλήσεις προγραμματισμού μέσα σε δευτερόλεπτα. Συνολικά, είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο βοηθού κωδικοποίησης για χομπίστες, δασκάλους και επαγγελματίες κωδικοποιητές.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απλώς δημιουργεί κώδικα μέσω μιας εισαγόμενης προτροπής ή περιγραφής
 • Αποθηκεύστε καλά αποσπάσματα μέσω σελιδοδεικτών και βρείτε γρήγορα αργότερα
 • Παρέχετε επέκταση κώδικα VS που ενσωματώνεται άψογα με τον επεξεργαστή
 • Λειτουργίες επεξήγησης κώδικα που παρέχουν μια βαθιά κατανόηση των κωδίκων
 • Οι μετρήσεις απόδοσης σάς επιτρέπουν να παρακολουθείτε την πρόοδό σας στην κωδικοποίηση με την πάροδο του χρόνου
 • Εξασφαλίζει την ποιότητα του κώδικα ελέγχοντας και διορθώνοντας λάθη και παραβιάσεις άμεσα
 • Υποστηρίζει μεγάλες γλώσσες προγραμματισμού, όπως JS, Python, HTML, CSS, Swift, C#, C++, PHP και άλλα.

GitHub Copilot

Το GitHub Copilot είναι ένα επαναστατικό εργαλείο AI Κωδικοποίησης που έχει τη δυνατότητα να αλλάξει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο οι προγραμματιστές γράφουν κώδικα. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί επί του παρόντος κώδικα Open AI και προτείνει κωδικούς και λειτουργίες σε πραγματικό χρόνο από τον επεξεργαστή.

Έτσι, μπορεί να βοηθήσει τους προγραμματιστές να γράφουν κώδικα γρήγορα και αποτελεσματικά. Αυτό το ανεκτίμητο εργαλείο μαθαίνει αυθόρμητα από τους προγραμματιστές και βελτιώνει τις προτάσεις κώδικα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μετατρέπει τις προτροπές φυσικής γλώσσας σε προτάσεις κωδικοποίησης σε διαφορετικές γλώσσες
 • Λάβετε παραδείγματα κωδικοποίησης από μια μεγάλη κοινότητα κωδικοποιητών και επιλύστε εύκολα τα προβλήματά σας
 • Προσφέρει έξυπνες προτάσεις κωδικοποίησης για αποσπάσματα κώδικα, λειτουργίες και μεθόδους κατά την κωδικοποίηση
 • Ενσωματώνεται απρόσκοπτα με διάσημους επεξεργαστές κώδικα, συμπεριλαμβανομένων των VS Code, JetBrains και άλλων.
 • Η συνεργασία σε πραγματικό χρόνο μεταξύ προγραμματιστών επιτρέπει την εύκολη κοινή χρήση κώδικα και τη συμμετοχή στο έργο.
 • Εστιάστε λιγότερο χρόνο στην ανάπτυξη πλακών και επαναλαμβανόμενων εργασιών και αφήστε την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει την κωδικοποίησή τους. Επομένως, συζητήστε τη λογική σας για το εργαλείο και λάβετε άμεσες προτάσεις κωδικοποίησης.
 • Προτάσεις κωδικοποίησης παρέχονται με βάση το περίγραμμα και τις συμβάσεις στυλ του έργου
 • Χρησιμοποιήστε AI για να μάθετε χωρίς καμία τεκμηρίωση και μέσω ενός περιβάλλοντος αυτόματης κωδικοποίησης.
 • Παρακολουθήστε την πρόοδό σας με την πάροδο του χρόνου, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των προτάσεων κωδικοποίησης που έγιναν αποδεκτές ή απορρίφθηκαν.

AiXcoder

Μπορείτε εύκολα να παράγετε κώδικα σε επίπεδο μεθόδου μεταφράζοντας τη φυσική γλώσσα σε κώδικα χρησιμοποιώντας το AiXcoder. Επίσης, αυτό το εργαλείο AI παρέχει έξυπνη συμπλήρωση κώδικα για ολόκληρες γραμμές κώδικα ή ομάδες γραμμών.

Το εργαλείο μπορεί να προσαρμόσει το περιβάλλον κωδικοποίησης σας και να αποδεχτεί τη συνιστώμενη συμπλήρωση κώδικα ή να παρέχει γρήγορη ανατροφοδότηση. Επομένως, θα αυξήσει τελικά την αποτελεσματικότητα ολόκληρης της διαδικασίας ανάπτυξης λογισμικού.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει στατιστικές αποτελεσματικότητας κωδικοποίησης
 • Ενσωματώνεται τέλεια με το IDE για τη λειτουργία αναζήτησης κώδικα
 • Έξυπνη κωδικοποίηση με προσέγγιση ολοκλήρωσης κώδικα πλήρους γραμμής και πολλαπλών γραμμών
 • Δημιουργεί πλήρη κώδικα για μια επιθυμητή λειτουργία μέσω της εισαγωγής φυσικής γλώσσας
 • Υπηρεσία προσαρμογής σε επίπεδο επιχείρησης για την επίλυση πολύπλοκων προκλήσεων προγραμματισμού
 • Υποστηρίζει IntelliJ IDEA, GoLandm PyCharm, WebStor, VS Code, Eclipse και πολλά άλλα.
 • Ενεργοποιεί το περιβάλλον κωδικοποίησης απορρήτου με μια μέθοδο βαθιάς εκμάθησης που επιτρέπει την κωδικοποίηση εκτός σύνδεσης
 • Υποστήριξη ποικιλίας γλωσσών, όπως C, C++, C#, JavaScript, TypeScript, Go και άλλα
 • Χρησιμοποιεί ανάλυση συμφραζομένων και γραμματική για να προβλέψει και να προτείνει κώδικα με ένα μόνο κλικ
 • Προσαρμοστική αναζήτηση κώδικα ανοιχτού κώδικα GitHub για να βρείτε παρόμοιο κώδικα και να παραλείψετε την επαναλαμβανόμενη ανάπτυξη

Κώδιξ

Το μοντέλο Codex υπερέχει στην Python και έχει αξιοσημείωτη γνώση και σε άλλες γλώσσες. Για παράδειγμα, JavaScript, Go, Perl, PHP, Ruby, Swift, TypeScript, SQL, ακόμη και Shell. Έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την αυτόματη συμπλήρωση κώδικα έως την παραγωγή εξελιγμένων αποσπασμάτων κώδικα.

Έτσι, μπορεί να είναι χρήσιμο σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης εφαρμογών, της επιστήμης δεδομένων και της τεχνητής νοημοσύνης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει πρόσβαση σε τεράστιες βιβλιοθήκες και API για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του κώδικα
 • Προσθέτει σχόλια στον κώδικα αυτόματα, βελτιώνοντας την ποιότητα, την αναγνωσιμότητα και την προσβασιμότητα του
 • Αναλύει κώδικες και προτείνει αλλαγές για μείωση του χρόνου εκτέλεσης και βελτίωση της απόδοσης
 • Μετατρέπει τα σχόλια σε κώδικες από φυσική γλώσσα εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια για τη δημιουργία λογισμικού Απαράμιλλο επίπεδο επάρκειας σε γλώσσες προγραμματισμού που υποβάλλονται σε επεξεργασία από φυσική γλώσσα
 • Ευρείες εφαρμογές, όπως η αυτόματη συμπλήρωση κώδικα, η δημιουργία σύνθετων αποσπασμάτων κώδικα και πολλά άλλα
 • Παρέχει συμφραζόμενες προτάσεις για την επερχόμενη γραμμή κάνοντας τη διαδικασία κωδικοποίησης πιο αποτελεσματική
 • Εντελώς δωρεάν στη χρήση και επιτρέπει την πρόσβαση σε ισχυρά χαρακτηριστικά αποτελεσματικά για τη δημιουργία πολύπλοκων εφαρμογών
  Πώς να βρείτε τις θερμίδες που καίτε περπατώντας στο iPhone σας

AlphaCode

Το DeepMind’s AlphaCode είναι ένα σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που παράγει ανταγωνιστικά προγράμματα υπολογιστών. Δημιουργεί κώδικες ως απόκριση σε επεξηγήσεις φυσικής γλώσσας ενός προβλήματος χρησιμοποιώντας μοντέλα γλώσσας που βασίζονται σε μετασχηματιστές. Μπορεί να λύσει πολύπλοκα ζητήματα προγραμματισμού που περιλαμβάνουν κριτική σκέψη, λογική, αλγόριθμους, κωδικοποίηση και κατανόηση φυσικής γλώσσας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Χρησιμοποιεί μοντέλα γλώσσας που βασίζονται σε μετασχηματιστές για την ανάπτυξη ανταγωνιστικών προγραμμάτων υπολογιστών
 • Επιλύει δύσκολα ζητήματα χρησιμοποιώντας λογική, αλγόριθμους, κωδικοποίηση και κατανόηση φυσικής γλώσσας
 • Χρησιμοποιεί ένα σύνολο από δύο τεράστια μοντέλα με 8 δισεκατομμύρια και 41 δισεκατομμύρια παραμέτρους και ομαδοποίηση επίσης
 • Εκπαιδεύτηκε χρησιμοποιώντας ένα σύνολο δεδομένων ανταγωνιστικών εργασιών προγραμματισμού και λύσεων από το GitHub
 • Παράγει κώδικα σε μια ποικιλία γλωσσών προγραμματισμού, όπως C++, Java, Python, Haskell κ.λπ.
 • Εμφανίζει τα βάρη προσοχής του μοντέλου μετασχηματιστή για να απεικονίσει ποια διακριτικά εικονογραφήθηκαν για τη δημιουργία κωδικών
 • Χειρίζεται ζητήματα με διάφορες αξιολογήσεις και ετικέτες, όπως εποικοδομητικούς και άπληστους αλγόριθμους
 • Δημιουργεί ακριβείς και αποτελεσματικές λύσεις περνώντας όλες τις δοκιμαστικές περιπτώσεις στο σύνολο δεδομένων

Tabnine

Το Tabnine είναι ένας ισχυρός βοηθός τεχνητής νοημοσύνης που βοηθά τους προγραμματιστές να ενισχύσουν τη δημιουργικότητά τους κατά την κωδικοποίηση. Με τις προηγμένες δυνατότητες και τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, παρέχει έναν πιο έξυπνο τρόπο κωδικοποίησης, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο. Έτσι, οι προγραμματιστές μπορούν να εξοικονομήσουν χρόνο και να βελτιώσουν τις δυνατότητές τους κωδικοποίησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μπορεί να εκτελεστεί σε επιτραπέζιο υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, διακομιστή και cloud
 • Εξασφαλίζει ασφάλεια στον κωδικό σας και προστατεύει το απόρρητό του
 • Μετατρέπει τη φυσική γλώσσα σε κώδικα περιγράφοντας τη συνάρτηση
 • Ολοκληρώνει ολόκληρη τη λειτουργία με υποδείξεις και κωδικούς χωρίς έξοδο από το πρόγραμμα επεξεργασίας
 • Ολοκληρώνει μια ολόκληρη σειρά κωδικών στο πρόγραμμα επεξεργασίας κώδικα με μία μόνο διαδρομή
 • Διασφαλίζει την ποιότητα του κώδικα και διατηρεί τη συνέπεια μειώνοντας τις επαναλήψεις αναθεώρησης
 • Καλύπτει μια τεράστια βιβλιοθήκη γλωσσών, συμπεριλαμβανομένων των Python, TypeScript, Rust, Go, Bash και άλλων.
 • Μπορείτε να συνδέσετε τους κωδικούς σας με τα αποθετήρια όπως το GitHub, το GitLab, το Bitbucket και άλλα.
 • Εκπαιδεύει το μοντέλο σας σύμφωνα με το μοτίβο κωδικοποίησής σας και αποκτά προσαρμοσμένη και έξυπνη έξοδο.

AskCodi

Το AskCodi είναι ένας βοηθός κώδικα AI που αναπτύχθηκε μέσω του Assistiv. ai, που βοηθά τους προγραμματιστές να κωδικοποιούν πιο γρήγορα και πιο έξυπνα. Συνδέεται με τους πιο συνηθισμένους επεξεργαστές, συμπεριλαμβανομένων των Visual Studio Code, Sublime Text, Atom και άλλων.

Επιπλέον, υποστηρίζει μια ευρεία ποικιλία γλωσσών προγραμματισμού και πλαισίων, όπως Python, Java, JavaScript, C#, Ruby, PHP, CSS, React, Angular, Vue και άλλα. Επομένως, μπορείτε να αποφύγετε λάθη, να μάθετε νέες δεξιότητες και να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας ως κωδικοποιητής.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει επέκταση για τα αγαπημένα σας IDE, συμπεριλαμβανομένων των κωδικών VS, Pycharm και άλλων
 • Λάβετε μια λύση ως απόσπασμα κώδικα για τυχόν ερωτήσεις που σχετίζονται με την κωδικοποίηση σε διαφορετικές γλώσσες, όπως αγγλικά, γερμανικά, πολωνικά
 • Δημιουργεί κώδικες από φυσικές γλώσσες σύμφωνα με την περιγραφή σας και την επιλεγμένη γλώσσα προγραμματισμού (30+ γλώσσες)
 • Δείτε και μοιραστείτε τις προηγούμενες αναζητήσεις σας και τα αποσπάσματα κώδικα που δημιουργήσατε με τους συνεργάτες της ομάδας σας
 • Εξετάστε τον κώδικά σας για σφάλματα, ζητήματα απόδοσης και ασφάλειας και βέλτιστες πρακτικές και παρέχετε προτάσεις βελτίωσης
 • Προσφέρει εφαρμογές τόσο για την ανάπτυξη, την τεκμηρίωση και πολλά άλλα.

IntelliCode

Το IntelliCode του Visual Studio είναι μια μηχανή κωδικοποίησης με τεχνητή νοημοσύνη που ενσωματώνεται απευθείας στη ροή εργασιών κωδικοποίησης. Χρησιμοποιεί μηχανική εκμάθηση για να παρέχει έξυπνες ιδέες και προτάσεις στους προγραμματιστές. Επιπλέον, εξορθολογίζει τη διαδικασία ανάπτυξης ενισχύοντας την παραγωγικότητα και προσφέροντας συστάσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Σας επιτρέπει να αναδιαμορφώσετε τον κώδικά σας πιο ευέλικτα
 • Προσδιορίζει την αντιγραφή στον κώδικα κατά τον εντοπισμό τροποποιήσεων τοπικού κώδικα
 • Ολοκληρώνει ολόκληρη τη σειρά των κωδικών ταυτόχρονα με ορθότητα και συνέπεια
 • Εμφανίζει προτάσεις στην κορυφή της λίστας ολοκλήρωσης συνοδευόμενες από ένα εικονίδιο αστεριού
 • Αναγνωρίζει το πλαίσιο κώδικα, συμπεριλαμβανομένων ονομάτων μεταβλητών, συναρτήσεων και γλωσσών κωδικοποίησης επίσης.
 • Αναγνωρίζει τυπικές εργασίες κωδικοποίησης και προτείνει την καλύτερη γρήγορη ενέργεια και μπορεί να εκτελέσει ακόμη και κατά την πληκτρολόγηση
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε κωδικούς σε πολλούς συνεργάτες για να επωφεληθείτε από τις ίδιες έξυπνες προτάσεις και συστάσεις
  Πώς να δημιουργήσετε εικόνες ανατροπής για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σελίδες προϊόντων

Replit

Το Replit είναι ένα ισχυρό και ευέλικτο IDE που σας επιτρέπει να αναπτύξετε λογισμικό με τη δύναμη του AI. Κάνει την κωδικοποίηση ευέλικτη, πιο αποτελεσματική και πιο συνεργατική. Επιπλέον, μπορείτε ακόμη και να κωδικοποιήσετε απευθείας χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησής σας. Ως αποτέλεσμα, οι ικανότητές σας κωδικοποίησης πηγαίνουν στο επόμενο επίπεδο με τη βοήθεια αυτής της πλατφόρμας, είτε είστε αρχάριος είτε έμπειρος προγραμματιστής.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μοιραστείτε ή φιλοξενήστε το έργο σας και κάντε το ζωντανό αμέσως κατά την ανάπτυξη
 • Σας επιτρέπει να ξεκινήσετε αμέσως την κωδικοποίηση χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε γλώσσα ή πλαίσιο
 • Σας επιτρέπει να συνομιλείτε με το AI απευθείας στο IDE σας χρησιμοποιώντας φυσική γλώσσα
 • Προσφέρει ένα πρόγραμμα εντοπισμού σφαλμάτων που μπορεί να αναγνωρίσει τον κώδικα του έργου σας πιο αποτελεσματικά
 • Μεταφέρει το έργο σας στο επόμενο επίπεδο με περισσότερη ταχύτητα, αποθήκευση και μνήμη
 • Μάθετε εν κινήσει με ενσωματωμένα σεμινάρια και σεμινάρια για να δημιουργήσετε τα έργα σας
 • Προσφέρει ενσωματωμένη ζωντανή συνεργασία όπου μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές μαζί από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή.
 • Υποστηρίζει τον έλεγχο έκδοσης μέσω του Git επιτρέποντας στους προγραμματιστές να παρακολουθούν τις αλλαγές, να συνεργάζονται και να διαχειρίζονται τη βάση κώδικα.
 • Επιτρέπει στους προγραμματιστές να εργάζονται εκτός σύνδεσης με δυνατότητες συγχρονισμού κώδικα στο cloud όταν είναι ξανά συνδεδεμένοι

Βοηθός προγραμματισμού

Το Programming Helper είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για προγραμματιστές που προσφέρει λειτουργίες συμπλήρωσης κώδικα, εντοπισμού σφαλμάτων και συνεργασίας. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού για τον εξορθολογισμό της εμπειρίας κωδικοποίησης οποιουδήποτε προγραμματιστή. Ως εκ τούτου, ο καθένας μπορεί εύκολα να δημιουργήσει μια ποικιλία εφαρμογών χρησιμοποιώντας μια περιγραφή κειμένου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργεί ευέλικτα με οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού
 • Δημιουργεί τάξη από την περιγραφή σε διαφορετικές γλώσσες προγραμματισμού
 • Δυνατότητα δημιουργίας εντολών SQL από περιγραφές που παρέχονται από τους χρήστες
 • Διορθώνει χαρακτήρες που λείπουν, μη έγκυρα αποσπάσματα κώδικα και σφάλματα για να παρέχει ακριβή έξοδο
 • Δημιουργεί κωδικούς από οποιαδήποτε φυσική γλώσσα (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και άλλα)
 • Δυνατότητα δημιουργίας εντολής SQL, εντολής Git, εντολής Linux CSS και Meta Tags από την περιγραφή

Μαύρο κουτί

Το Blackbox είναι μια εξελιγμένη πλατφόρμα που επιτρέπει στους προγραμματιστές να δημιουργούν, να αναπτύσσουν και να διαχειρίζονται εύκολα μοντέλα μηχανικής εκμάθησης. Σχεδιάστηκε για να βοηθά τους προγραμματιστές να γράφουν κώδικα πιο γρήγορα από ποτέ.

Η πλατφόρμα υποστηρίζει 20+ γλώσσες προγραμματισμού και δημιουργεί εκπληκτικά αποσπάσματα κώδικα. Ως αποτέλεσμα, οι προγραμματιστές και οι βασικοί χρήστες μπορούν πλέον να δημιουργούν εκπληκτικές εφαρμογές και προϊόντα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μετατρέψτε τις ερωτήσεις σας από φυσική γλώσσα σε κωδικούς
 • Συμπληρώνει αυτόματα τους κώδικες κατά την κωδικοποίηση σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού
 • Προσφέρει 20+ γλώσσες προγραμματισμού, συμπεριλαμβανομένων των JavaScript, Python, TypeScript, Go, Ruby και άλλων.
 • Μπορείτε να εξερευνήσετε μέσα σε μια βιβλιοθήκη που περιλαμβάνει 100+ repos ανοιχτού κώδικα απευθείας μέσω του κώδικα VS σας.
 • Οι προγραμματιστές μπορούν να ανακαλύψουν το μεγαλύτερο απόσπασμα κώδικα που πρέπει να χρησιμοποιήσουν κατά τη δημιουργία εκπληκτικού λογισμικού
 • Σας επιτρέπει να εξαγάγετε κώδικα από οποιοδήποτε βίντεο μέσα σε δευτερόλεπτα μέσω της επέκτασης του Chrome

AutoRegex

Το AutoRegex είναι μια ισχυρή εφαρμογή με τεχνητή νοημοσύνη που χρησιμοποιεί Επεξεργασία Φυσικής Γλώσσας για να απλοποιήσει την ανάπτυξη κανονικών εκφράσεων (RegEx) (NLP). Μεταφράζοντας τα αγγλικά σε RegEx, σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απλά μοτίβα RegEx χωρίς σημαντική συντακτική εμπειρία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργεί κανονική έκφραση (RegX) με τη δύναμη του AI
 • Βελτιστοποιεί την κανονική έκφραση για να βελτιώσει την απόδοση της εφαρμογής
 • Μετατρέπει την αγγλική γλώσσα σε RegEx χρησιμοποιώντας την επεξεργασία φυσικής γλώσσας (NLP)
 • Σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε απλά μοτίβα RegEx χωρίς σημαντική συντακτική εμπειρία.
 • Απλή διεπαφή που επιτρέπει στους προγραμματιστές να επιλέγουν απλώς συμβολοσειρές εισόδου και μορφές εξόδου
 • Ενσωματώνεται με περιβάλλοντα προγραμματισμού όπως Visual Studio Code και JetBrains IDE.

συμπέρασμα

Η επίδραση των τεχνολογιών AI προκαλεί τεράστια επανάσταση στον τομέα ανάπτυξης εφαρμογών. Αυτά τα εργαλεία δεν βοηθούν τους προγραμματιστές να ανέβουν επίπεδο, αλλά επίσης παρακινούν τους μη προγραμματιστές να αναπτύξουν εξαιρετικά εργαλεία.

Έτσι, έχουμε συγκεντρώσει μερικά από τα καλύτερα βοηθητικά εργαλεία κωδικοποίησης AI που είναι εύκολο να προσπελαστούν και να χρησιμοποιηθούν. Τώρα, οι προγραμματιστές και όσοι ενδιαφέρονται για την κωδικοποίηση θα πρέπει να περάσουν από αυτά τα εργαλεία και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί και δημιουργικοί στη συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά πληροφορικής.