13 δροσερά εργαλεία για να δημιουργήσετε κινούμενους χαρακτήρες για την επιχείρησή σας

Η εποχή των στατικών και απλών εικόνων έχει παρέλθει. Τα κινούμενα γραφικά είναι στο αποκορύφωμά τους με GIF, βίντεο, κινούμενους χαρακτήρες, σχέδια ή κινούμενα σχέδια, καθώς όλοι εξαρτώνται από αυτό για να κερδίσουν θεατές.

Στην αγορά διατίθενται διάφορα είδη κινούμενων εικόνων, όπως κινούμενα infographics, κινούμενα γραφικά, GIF, βίντεο κ.λπ. Statista παρουσίασε το μέγεθος της αγοράς κινουμένων σχεδίων παγκοσμίως σε 270 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2020.

Παλαιότερα, τα επαγγελματικά βίντεο περιέχουν κινούμενο κείμενο μόνο για σχέδια. Ωστόσο, οι γεννήτριες κινούμενων κειμένων επιτρέπουν την αλλαγή χρωμάτων, λάμψης και μετακίνησης κειμένου με smartphone ή υπολογιστές.

Τα εργαλεία κινούμενων εικόνων είναι απαραίτητα για τους προγραμματιστές παιχνιδιών, την ψηφιακή τέχνη και τους σχεδιαστές χαρακτήρων για την ανάπτυξη ενδεικτικών γραφικών κινουμένων σχεδίων. Αρκετές αρχές του animation είναι εξαιρετικά διάσημες που επιτρέπουν στους σχεδιαστές να δώσουν υφή και στοιχείο στο αποτέλεσμα με:

 • Η στάση για ανάρτηση και η ευθεία είναι οι δύο τρόποι για να χειριστείτε το σχέδιο κινουμένων σχεδίων που προσφέρει ρεαλιστικές και ρευστές κινήσεις.
 • Το σκουός και το τέντωμα προσθέτουν ψευδαισθήσεις βάρους, βαρύτητας, ευελιξίας και μάζας στα αντικείμενα και τους χαρακτήρες.
 • Τραβήξτε την προσοχή στις λεπτομέρειες για να δημιουργήσετε ένα τέλειο έργο τέχνης για να τραβήξετε την προσοχή του χρήστη.
 • Δημιουργήστε προσδοκία και προσθέστε δράση για να το κάνετε πιο ρεαλιστικό με κινήσεις εμψύχωσης.

Αυτές είναι μόνο μερικές βασικές αρχές του animation που πρέπει να γνωρίζει κανείς. Ωστόσο, όταν φτιάχνετε χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, χρειάζεται να προσέχετε τις λεπτομέρειες.

Κάποιος μπορεί να το πετύχει γρήγορα με τη βοήθεια κορυφαίων εργαλείων που διευκολύνουν τα σχέδια των κινούμενων χαρακτήρων. Εδώ είναι μερικά από τα εργαλεία που πρέπει να γνωρίζει κανείς.

Doratoon

Doratoon είναι μια εντυπωσιακή επιλογή στην τρέχουσα αγορά που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τέλειων χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων. Αυτό το δωρεάν λογισμικό κινουμένων σχεδίων υπόσχεται τη δυνατότητα δημιουργίας προσαρμοσμένων βίντεο με τη βοήθεια των κατάλληλων στοιχείων. Είναι εύκολο, ισχυρό και επαγγελματικό, προσφέροντας μια εμπειρία all-in-one ταυτόχρονα.

Η προσβασιμότητα της δημιουργίας χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων με το Doratoon το καθιστά μια ικανή επιλογή ως δημιουργός κινουμένων σχεδίων. Αυτά τα χαρακτηριστικά περιστρέφονται γύρω από την έμπνευση δημιουργικότητας με τα διαθέσιμα χαρακτηριστικά για να ζωντανεύουν τους χαρακτήρες στην τελειότητα. Το εργαλείο δεν απαιτεί κατανόηση της δυναμικής του βασικού καρέ και των μεταβάσεων για τη δημιουργία χαρακτήρων.

Το Doratoon διαθέτει μερικά εξαιρετικά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να δημιουργείτε εκπληκτικά βίντεο με τη βοήθεια εντυπωσιακών χαρακτήρων, οι οποίοι είναι οι εξής:

Κινούμενοι χαρακτήρες

Διαχειριστείτε την οπτική των χαρακτήρων σας και ελέγξτε τις κινήσεις τους σύμφωνα με το βίντεο κινουμένων σχεδίων που δημιουργείτε.

Κινούμενα σχέδια διαδρομής

Αφήστε τον χαρακτήρα σας να κινηθεί γύρω από το βίντεο με κινούμενα σχέδια διαδρομής καθώς κάνει το βίντεο ζωντανό.

Μεταγλώττιση AI

Το ενσωματωμένο εργαλείο AI σάς επιτρέπει να μετατρέπετε κείμενο σε ομιλία για τους κινούμενους χαρακτήρες που χρησιμοποιείτε στο βίντεό σας.

Αντικείμενα και μουσική

Κάντε τον χαρακτήρα σας πιο διαδραστικό με τη βοήθεια σκηνικών και μουσικής που ενισχύουν την προσωπικότητα του χαρακτήρα. Για να βελτιώσετε τα πράγματα, αυτό το καλύτερο λογισμικό κινουμένων σχεδίων παρέχει προ-ανεπτυγμένα πρότυπα και υπόβαθρα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες κάθε απαραίτητου τμήματος στον επαγγελματικό τομέα.

Πώς να φτιάξετε ένα animation δωρεάν

#1: Ανοίξτε τον επίσημο ιστότοπο του Doratoon και εγγραφείτε με έναν λογαριασμό. Επιλέξτε “Workbench” αφού εγγραφείτε και μεταβείτε στην ενότητα επεξεργασίας.

#2: Κάντε κλικ στο «Δημιουργία νέου βίντεο» για να επιλέξετε τα κατάλληλα στυλ για τη δημιουργία κινούμενων εικόνων βίντεο.

#3: Προσθέστε πολλές σκηνές, πρότυπα, κείμενα και χαρακτήρες σε όλη την κινούμενη εικόνα. Μόλις προστεθεί, εξάγετε το βίντεο και ορίστε έναν τίτλο και μια ετικέτα πριν το αποθηκεύσετε ως MP4.

Animaker

Animaker θεωρείται μια εξαιρετική πλατφόρμα για μη σχεδιαστές, αρχάριους και επαγγελματίες για τη δημιουργία βίντεο ζωντανής δράσης και κινούμενων εικόνων. Το Cartoon Maker του είναι δωρεάν, εύκολο στη χρήση και αξιόπιστο για επαγγελματίες. Η αγορά βίντεο κινουμένων σχεδίων έχει πολλά θέματα που ζωντανεύουν αμέσως τους χαρακτήρες.

  Πώς να κάνετε ροή δωρεάν μουσικής με το Amazon Prime

Για να καταλήξετε σε κινούμενα σχέδια χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά απλά βήματα όπως:

 • Επιλέξτε το κινούμενο πρότυπο που ταιριάζει στις απαιτήσεις.
 • Προσαρμόστε το πρότυπο αμέσως, ενώ ξεπερνώντας τους περιορισμούς, όπως φόντο, χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, εικόνες, κινούμενο κείμενο και ιδιότητες.
 • Επιλέξτε τα μουσικά κομμάτια εάν θέλετε να προσθέσετε ένα από τη βιβλιοθήκη του Animaker ή να το ανεβάσετε.
 • Μοιραστείτε ή κατεβάστε το βίντεο.

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βελτιώσετε τα κινούμενα σχέδια με προσαρμοσμένους κατασκευαστές και να ζωντανέψετε τον χαρακτήρα. Το εργαλείο περιέχει μια τεράστια γκάμα από χαρακτηριστικά προσώπου, αξεσουάρ, εκφράσεις, 200+ φωνές και κοστούμια για μοναδικότητα.

Πλίθα

Adobe animate μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία διαδραστικών κινούμενων σχεδίων για τον ιστό, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια για να ζωντανέψουν τα banner και τα κινούμενα σχέδια. Βοηθά επίσης να σχεδιάσετε infographics, περιεχόμενο eLearning, avatars, doodle κ.λπ., για κοινή χρήση σε πολλές πλατφόρμες.

Είναι ένα ισχυρό εργαλείο κινουμένων σχεδίων και εικονογράφησης για τη δημιουργία περιεχομένου για κινητές συσκευές και ιστού ως εμπειρίες επαυξημένης πραγματικότητας. Το εργαλείο έχει σκιαγραφήσει και σχεδιάσει χαρακτηριστικά που επιτρέπουν την άνθιση και την ανάμειξη με το Adobe Fresco.

Οι σχεδιαστές μπορούν να εργάζονται καρέ-καρέ για να μιλήσουν, να τυφλωθούν και να περπατήσουν για να δημιουργήσουν banner στον ιστό και να προσεγγίσουν κοινό σε τηλεόραση, κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Είναι επίσης εύκολο να εξαγάγετε το κινούμενο σχέδιο σε WebGL, HTML5 Canvas, SVG και Flash/Abobe AIR. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εξερευνήσουν σεμινάρια, ιστορίες καλλιτεχνών, εκδηλώσεις ζωντανής ροής κ.λπ.

Vyond

Το Vyond χρησιμοποιείται για τη δημιουργία βίντεο κινουμένων σχεδίων για εργασία, όπως η ηλεκτρονική μάθηση, η εκπαίδευση, οι πωλήσεις, οι ανθρώπινοι πόροι και το μάρκετινγκ. Δημιουργήστε άμεσα μέσα με μια βιβλιοθήκη πόρων, προκατασκευασμένα πρότυπα και μια πλήρη σειρά εργαλείων συνεργασίας.

Το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στον μετασχηματισμό του οργανισμού μέσω της δυνατότητας προσαρμογής και να δώσει στις επωνυμίες μια εντελώς νέα πινελιά. Προσφέρει επίσης ασφάλεια δεδομένων και απόρρητο για την παροχή ασφαλών βίντεο στους πελάτες.

Για ένα κατανεμημένο εργατικό δυναμικό, μπορεί κανείς να μετατρέψει γρήγορα το γενικό σε δυναμικά βίντεο με ήχους, μια βιβλιοθήκη προτύπων, στηρίγματα κ.λπ. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε βίντεο σε προσιτές τιμές και είναι ευέλικτο να οδηγείτε θετικά επιχειρηματικά αποτελέσματα με οπτικά όμορφα.

Το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στην παραγωγή βίντεο σαν επαγγελματίας με στατικό, παλιό κείμενο και επικοινωνία χωρίς προϋπολογισμό. Είναι πιο εύκολο να δημιουργήσετε τα βίντεο από την αρχή με έτοιμα πρότυπα, να επιλέξετε στηρίγματα και να δημιουργήσετε προσαρμοσμένους χαρακτήρες.

Animatron

Animatron θεωρείται ο καλύτερος διαδικτυακός κατασκευαστής κινουμένων σχεδίων για τη δημιουργία επεξηγηματικών βίντεο, τη σχεδίαση banner HTML5, τη δοκιμή στυλ κινουμένων σχεδίων στον πίνακα, τη δημιουργία εκπληκτικών παρουσιάσεων και τη δημιουργία κινούμενων εικόνων HTM5. Το εργαλείο συνοδεύεται από 200 σετ προ-κινούμενων σχεδίων για drag-n-drop, μια βιβλιοθήκη 500.000 ήχων χωρίς δικαιώματα, βίντεο, φωτογραφίες και στυλ κινουμένων σχεδίων στον πίνακα.

Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο για την πώληση περισσότερων επιδείξεων βίντεο ή καταλόγων, επεξηγηματικών βίντεο για να εκπαιδεύσει δυνητικούς πελάτες, να τραβήξει την προσοχή με διαφημίσεις banner και να διηγηθεί τις επιχειρηματικές ιστορίες. Το εργαλείο έχει πολλές δυνατότητες, όπως φόντο, χαρακτήρες προ-κινούμενου σχεδίου και στηρίγματα που είναι ελεύθερα να δημιουργήσουν κινούμενα σετ, εικονίδια και θεματικά infographics.

Μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μέσα για επεξεργασία, τοποθέτηση και εισαγωγή για τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο, ήχου, φωτογραφιών και γραφικών. Κάποιος μπορεί εύκολα να συνδυάσει, να συνδέσει, να σχολιάσει και να επικαλύψει ενώ προσθέτει στοιχεία επωνυμίας και κινούμενο κείμενο.

Το εργαλείο επιτρέπει επίσης προσαρμογή με βασικά σχήματα, αλλαγή σχήματος, επεξεργασία κάθε κομματιού, επαναχρωματισμό κ.λπ., για αλλαγή του κινούμενου σχεδίου.

Πραγματικότητα

Το CrazyTalk της Reallusion έχει διευκολύνει τη δημιουργία τρισδιάστατων ομιλούντων κεφαλών. Είναι ένα λογισμικό κίνησης προσώπου που έχει κάνει την προσθήκη κειμένου και φωνής στις εικόνες πιο προσιτή. Περιέχει πολλές δυνατότητες για επαναστατική αυτόματη κίνηση και τις μετατρέπει σε κινούμενα σχέδια ομιλίας.

Το εργαλείο 3D Head Creation μπορεί να βοηθήσει στη μετατροπή των εικόνων σε κινούμενους ομιλούντες χαρακτήρες. Κάποιος μπορεί να δημιουργήσει μοναδικά κινούμενα άλμπουμ φωτογραφιών, email, ηλεκτρονικές κάρτες και διαδικτυακούς χαιρετισμούς.

  14 Τύποι διαφήμισης που κάθε έμπορος πρέπει να γνωρίζει

Η τεχνολογία προσαρμογής προσώπου επιτρέπει στους χρήστες να μετατρέπουν τις στατικές εικόνες και τα σχέδιά τους σε κεφαλές 2D και 3D για κάθε κωμική ιστορία. Διαθέτει επίσης επιλογές επεξεργασίας πολλαπλών επιπέδων για τη δημιουργία ζωηρών ματιών με βάση τις ανθρώπινες ανατομίες.

Συνθέτει το κεφάλι από το πλάι και τις μπροστινές φωτογραφίες, προσδιορίζοντας τα περιγράμματα του προσώπου. Το CrazyTalk 8 Head Creator προσφέρει επίσης δημιουργικά ρετούς σε άψυχα αντικείμενα για αύξηση της δημιουργικότητας.

Το εργαλείο συνοδεύεται από συγκρίσεις εκδόσεων όπως το πρότυπο για 49 $, το pro για 149 $ και το pipeline για 199 $.

TonnyTool χρησιμοποιείται για κοινή χρήση και δημιουργία κόμικς, κινούμενων σχεδίων και κινούμενων εικόνων. Ο δωρεάν διαδικτυακός κατασκευαστής κινουμένων σχεδίων και κόμικς είναι εύκολος στη χρήση, επιλέξτε φόντο, προσθέστε συννεφάκια ομιλίας ή χαρακτήρες και ξεκινήστε να δημιουργείτε τα κόμικς καρέ.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν κινούμενα σχέδια ή κόμικς χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο για να τα μοιραστούν στο διαδίκτυο ή να τα αποθηκεύσουν στο σύστημα. Κάποιος μπορεί να αναπτύξει γρήγορα την πτυχή μάρκετινγκ παιχνιδιών, καθώς και να προωθήσει κορυφαίες πύλες.

Renderforest

Renderforest είναι ένας διαδικτυακός εύχρηστος κατασκευαστής κινουμένων σχεδίων που βοηθά στη δημιουργία εκπληκτικών βίντεο χρησιμοποιώντας επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα. Αυτός ο πολυλειτουργικός κατασκευαστής κινουμένων σχεδίων επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν κατάλληλους αγώνες για να δημιουργήσουν ηλεκτρονικά κινούμενα σχέδια σε προγράμματα περιήγησης.

Υπάρχουν πολλά πρότυπα: εργαλειοθήκη προώθησης για παιδιά, εργαλειοθήκη βίντεο επεξήγησης σε στυλ γραμμής, εργαλειοθήκη εκπαιδευτικού βίντεο, εργαλειοθήκη κόσμου επεξήγησης, εργαλειοθήκη περιπέτειας χαρακτήρων, κιτ εργαλείων επεξήγησης βίντεο, κιτ εργαλείων επεξήγησης υγειονομικής περίθαλψης και απόλυτο πακέτο κινούμενων εικόνων και κιτ εργαλείων κινούμενης εικόνας λευκού πίνακα.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να απλοποιήσουν τη δημιουργία βίντεο με τα ακόλουθα βήματα χωρίς προηγούμενες δεξιότητες σχεδιασμού για να επεξεργαστούν μια συναρπαστική ιστορία.

 • Επιλέξτε τα καλύτερα πρότυπα κινουμένων σχεδίων ή ξεκινήστε να τα δημιουργείτε από την αρχή,
 • Επεξεργαστείτε την έτοιμη ιστορία ή χρησιμοποιήστε κινούμενους χαρακτήρες ή σκηνές για να ξεκινήσετε τη δημιουργία βίντεο,
 • Προσαρμόστε το σχέδιο, προσθέστε φωνή ή μουσική για να ταιριάζει στο μήνυμα της επωνυμίας, προσθέστε κείμενα, επιλέξτε μια μετάβαση, επεξεργαστείτε στυλ ή χρώματα,
 • Και δημιουργήστε μοναδικά κινούμενα σχέδια.

Μοιραστείτε και εξαγάγετε το βίντεο μόλις φτάσει στο σημείο. Το εργαλείο μπορεί να βοηθήσει στην εμψύχωση στρατηγικών προώθησης, να εξηγήσει τις ελκυστικές ιδέες, να συνδεθεί με το κοινό άμεσα, να ενισχύσει την αφοσίωση με ελκυστικά, ενημερωτικά ή κινούμενα σχέδια και να αυξήσει τις μετατροπές για την προώθηση προϊόντων.

Colorcinch

Το λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών Colorcinch Cartoonize είναι διάσημο για την άμεση επεξεργασία, δημιουργία και μετατροπή φωτογραφιών σε εξατομικευμένα έργα τέχνης. Επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν δωρεάν, όμορφα και απλά κινούμενα σχέδια που μιλούν για τις μάρκες.

Διαθέτει μια απλή, παραγωγική και διαισθητική διεπαφή διαθέσιμη εκτός σύνδεσης και στο διαδίκτυο. Τα έξυπνα εργαλεία επεξεργασίας προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα με λιγότερα κλικ για την ενίσχυση της επεξεργασίας και των εφέ φωτογραφιών με τεχνητή νοημοσύνη.

Υπάρχουν premium διανυσματικά γραφικά, μια εκτεταμένη βιβλιοθήκη, εικονίδια κ.λπ., για να αυξήσετε την ποιότητα των φωτογραφιών. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

 • Δημιουργία και οργάνωση επιπέδων φιλικών προς τον χρήστη
 • Προσθήκη σκηνών με επικαλύψεις, bokeh, φωτοβολίδες και βροχή
 • Δημιουργός φωτογραφιών κινουμένων σχεδίων με γελοιογραφία εικόνας με ένα κλικ
 • Στιλιζάρετε με κορνίζες από χειροποίητες κορνίζες φωτογραφιών
 • Εφαρμογή καλλιτεχνικών, λουλουδιών και μοτίβων σχήματος
 • Ελεύθερο σχέδιο χρησιμοποιώντας πινέλα πολλαπλών στυλ
 • Μεταμόρφωση εικόνων χρησιμοποιώντας λειτουργίες συνδυασμού με ένα κλικ

Το πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και φωτογραφιών all-in-one συνοδεύεται από λειτουργίες μετατροπής, βελτίωσης και αλλαγής μεγέθους. Ομορφαίνει και προσαρμόζει το έργο τέχνης με κορυφαίες λειτουργίες που διευκολύνουν την προσθήκη εφέ γελοιογραφίας, σκίτσα και ρυθμιζόμενα φίλτρα.

Doratoon

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα βίντεο, Doratoon είναι ο τρόπος για να πάμε μπροστά. Προσφέρει στηρίγματα, υπόβαθρα, πρότυπα, κινούμενα σχέδια και πλάνα αρχείου. Το Doratoon περιλαμβάνει περισσότερους από 1000 κινούμενους χαρακτήρες με εκφράσεις προσώπου, στοκ στηρίγματα, στοκ βίντεο και φωτογραφίες, 10.000+ 2D και 3D εικόνες φόντου κ.λπ.

  Πώς να προσθέσετε μια υπογραφή email στο Gmail

Οι έμποροι, οι εκπαιδευτικοί, οι επιχειρηματίες και το ανθρώπινο δυναμικό μπορούν να αξιοποιήσουν το εργαλείο για να δημιουργήσουν αξιολάτρευτα κινούμενα βίντεο, φιλική αλληλεπίδραση βίντεο, συναρπαστικό περιεχόμενο, διαφημίσεις ή προωθητικές ενέργειες και παρουσιάσεις βίντεο. Περιλαμβάνει απίστευτα πρότυπα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι αρχάριοι για οποιονδήποτε τομέα, όπως διαφήμιση, λίστα έργων, έρευνα μάρκετινγκ, εσωτερική συνάντηση, επιβίβαση εργαζομένων, οικονομική έκθεση, περίληψη διαλέξεων και συμβουλές για αποδοτικότητα εργασίας.

Δαγκωτό

Για να δημιουργήσετε συναρπαστικά και συναρπαστικά βίντεο κινουμένων σχεδίων, Δαγκωτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το λογισμικό κινούμενων σχεδίων συνοδεύεται από διάφορα πρότυπα όπως:

 • Συμβουλές για ηγετικές δεξιότητες
 • Funky sloth διαφημίσεις
 • Πολιτική σεξουαλικής παρενόχλησης
 • Επεξήγηση ταξιδιωτικού πράκτορα

Κάποιος μπορεί να αναπτύξει ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων με απλά βήματα:

 • Ανοίξτε το Biteable στον φορητό υπολογιστή σας
 • Επιλέξτε το πρότυπο κινουμένων σχεδίων που μπορεί να ταιριάζει στις απαιτήσεις
 • Συνδεθείτε ή εγγραφείτε στον λογαριασμό
 • Προσθέστε μουσική υποστήριξη, κλιπ κινουμένων σχεδίων, κείμενο κ.λπ. για να δημιουργήσετε τον δημιουργό κινουμένων σχεδίων
 • Ενσωματώστε τον ιστότοπο, τοποθετήστε τον σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, email κ.λπ.

Είναι εύκολο να δημιουργήσεις έναν χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων και να χτίσεις εμπιστοσύνη με το κοινό. Το εργαλείο αντιμετωπίζει βασικά θέματα όπως ευαίσθητα θέματα, αμφιλεγόμενες ή ευαίσθητες λέξεις ή παραδοσιακά βαρετά ζητήματα.

Έρχεται με κινούμενα πρότυπα, διασκεδαστικά βίντεο κλιπ, αγαπημένα χρώματα, μουσική κ.λπ. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν κινούμενα σχέδια που τραβούν την προσοχή χρησιμοποιώντας το Biteable για αφοσίωση των χρηστών. Είναι σημαντικό να διατηρούνται τα βίντεο γλυκά και σύντομα για να είναι σχετικά με τους θεατές.

FlexClip

FlexClip είναι ένα δωρεάν βίντεο κινουμένων σχεδίων που δημιουργεί ένα εργαλείο με επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα. Είναι εύκολο να εξατομικεύσετε ή να ξεκινήσετε από την αρχή. Υπάρχουν επίσης λειτουργίες όπως drag-and-drop, επεξεργασίες, ανέβασμα κινούμενων φωτογραφιών, προσθήκη μουσικής κ.λπ., για τη δημιουργία κινούμενων σχεδίων.

Τα δωρεάν πρότυπα βίντεο κινουμένων σχεδίων περιλαμβάνουν απίστευτη πρόσκληση για το Halloween, βίντεο αντίστροφης μέτρησης για το Halloween, εισαγωγή ταξιδιού, εισαγωγή κινουμένων σχεδίων Halloween, πώληση σνακ αποκριών, χαριτωμένη εισαγωγή, πολύχρωμη εισαγωγή κινουμένων σχεδίων, εισαγωγή flash, γενέθλια παιδικών καρτούν, εισαγωγή YouTube για Vlogger κ.λπ.

Ο δημιουργός βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι εύκολος και δεν συνοδεύεται από βήματα προσαρμογής. Έρχεται με κατάλληλο στυλ, πρότυπα βίντεο κινουμένων σχεδίων, προσαρμογή κειμένου βίντεο, οπτική βιβλιοθήκη με πλάνα κινούμενων σχεδίων, αμέτρητες εικόνες κινουμένων σχεδίων κ.λπ.

Οι χρήστες μπορούν εύκολα να προσθέσουν τη μουσική από πολλά κομμάτια για να την κάνουν αξιολάτρευτη και ζωντανή. Είναι εύκολο να προσθέσετε πλάνα επιβράδυνσης, κείμενο με φυσαλίδες, τρισδιάστατα κείμενα, κείμενο λέξεων εν κινήσει και να χρησιμοποιήσετε στοκ εικόνες κινουμένων σχεδίων για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις.

Powtoon

Δημιουργήστε τα κινούμενα βίντεο άμεσα χρησιμοποιώντας Powtoon διαδικτυακοί επεξεργαστές βίντεο. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να δημιουργήσουν κινούμενα επεξηγηματικά βίντεο σε βίντεο που δημιουργήθηκαν από στούντιο χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο. Το δωρεάν λογισμικό δημιουργίας βίντεο κινουμένων σχεδίων είναι γεμάτο με δυνατότητες και 100+ πρότυπα βίντεο για να ξεκινήσετε από την αρχή, όπως διαχείριση αλλαγών, εικονικό διαδικτυακό σεμινάριο ή σύσκεψη με όλα τα χέρια.

Για να ξεκινήσετε τη δημιουργία των κινούμενων βίντεο, μπορείτε να ξεκινήσετε με:

 • Επίσκεψη στον ιστότοπο – Powtoon
 • Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να δημιουργήσετε κινούμενα βίντεο
 • Επιλέξτε τα πρότυπα
 • Προσαρμόστε το πρότυπο με εικόνες, εικονίδια, χρώματα, μουσική, κινούμενα σχέδια, προσαρμοσμένο χαρακτήρα κ.λπ.
 • Κατεβάστε ή μοιραστείτε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή στον ιστότοπο

Οι σχεδιαστές δεν χρειάζονται την τεχνολογία ή τις δεξιότητες σχεδιασμού για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν τα 100+ έτοιμα πρότυπα, πλάνα και χαρακτήρες. Το εργαλείο προσφέρει επίσης αρκετούς πόρους που επιτρέπουν στους χρήστες να μάθουν περισσότερα για τα κινούμενα σχέδια.

συμπέρασμα

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα εργαλεία κινουμένων σχεδίων για να προσκαλέσουν μέλη, να προετοιμάσουν παρουσιάσεις, να αναπτύξουν βίντεο κ.λπ. Είναι ένα αποτελεσματικό μέσο που μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα των βίντεο με κινούμενα σχέδια. Βοηθά στη δημιουργία νέων και συναρπαστικών διαστάσεων για τα βίντεο. Ο χαρακτήρας, το παιχνίδι και οι ψηφιακοί καλλιτέχνες μπορούν να χρησιμοποιήσουν στατικές εικόνες και να προσθέσουν έναν υπαινιγμό κινούμενων εικόνων για να ξεφύγουν από τη γραμμή.