13 διαδικτυακοί ιστότοποι αγορών εκτός της Amazon για έξυπνες αγορές και εξοικονόμηση χρημάτων

Όλοι ψωνίζουν online τώρα. Ξέρετε όμως ότι μπορείτε να ψωνίσετε και να εξοικονομήσετε πολλά με άλλους ιστότοπους εκτός από το Amazon;

Οι διαδικτυακές αγορές είναι ένας όρος που είναι αρκετά συχνός στις μέρες μας. Διαδικτυακές αγορές σημαίνει να αγοράζετε πράγματα στο διαδίκτυο αντί να πηγαίνετε σε ένα φυσικό κατάστημα. Έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές και αναπτύσσεται γρήγορα στις μέρες μας. Είναι σαν μια μεγάλη τάση που συνεχώς μεγαλώνει!

Με τη νέα τεχνολογία και το Διαδίκτυο να γίνεται εξαιρετικά γρήγορο, γίνεται ευκολότερο να κάνετε αγορές από την άνεση του σπιτιού σας. Μπορείτε να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε στο Διαδίκτυο, από παιχνίδια και ρούχα μέχρι βιβλία, ακόμη και παντοπωλεία. Είναι σαν να έχεις ένα τεράστιο κατάστημα στα χέρια σου!

Αυτό το άρθρο θα συζητήσει τι είναι οι ιστότοποι ηλεκτρονικών αγορών και γιατί προτιμώνται. Στη συνέχεια, θα δούμε μερικούς από τους καλύτερους ιστότοπους ηλεκτρονικών αγορών εκτός από το Amazon για να ψωνίσετε έξυπνα και να εξοικονομήσετε χρήματα.

Τι είναι οι ιστότοποι ηλεκτρονικών αγορών;

Κάθε μέρα, άτομα από όλες τις γωνιές του πλανήτη χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο τη δύναμη του Διαδικτύου για να κάνουν αγορές. Με τη διαθεσιμότητα ιστοτόπων και εφαρμογών ηλεκτρονικών αγορών, αυτή η διαδικασία έχει γίνει πιο βελτιωμένη και προσβάσιμη. Επιπλέον, οι διαδικτυακές πλατφόρμες αγορών λειτουργούν ως εικονικές αγορές, συνδέοντας απρόσκοπτα πωλητές και αγοραστές.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρουν αυτοί οι ιστότοποι είναι η μεγάλη γκάμα προϊόντων που διατίθενται από πολλούς προμηθευτές. Πέρασαν οι εποχές που οι καταναλωτές έπρεπε να επισκέπτονται φυσικά πολλά καταστήματα για να βρουν αυτό που αναζητούσαν. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να περιορίσουν τις προτιμήσεις τους χρησιμοποιώντας επιλογές αναζήτησης, κατηγορίες και φίλτρα που παρέχονται από αυτούς τους ιστότοπους και να εντοπίσουν αμέσως αυτό που επιθυμούν.

Προσφέρουν επίσης λεπτομερείς περιγραφές προϊόντων, μαρτυρίες πελατών και αξιολογήσεις για να σας βοηθήσουν να κάνετε έξυπνες αγορές. Οι ιστότοποι ηλεκτρονικών αγορών συχνά περιλαμβάνουν μια ποικιλία τρόπων πληρωμής, όπως πιστωτικές κάρτες, ψηφιακά πορτοφόλια και περιστασιακά ακόμη και με αντικαταβολή. Επίσης φροντίζουν για τη συσκευασία, την αποστολή και την παράδοση των αγορών σας.

Γιατί προτιμώνται οι διαδικτυακές αγορές;

Δημοφιλείς ιστότοποι ηλεκτρονικών αγορών όπως το Amazon έχουν καταλάβει τον κλάδο των αγορών. Με μια μεγάλη γκάμα άρθρων και εντυπωσιακές εκπτώσεις, οι ιστότοποι ηλεκτρονικών αγορών έχουν γίνει οι αγαπημένοι των influencers και των απλών ανθρώπων. Πολλοί άλλοι ιστότοποι προσφέρουν εναλλακτικές λύσεις για ηλεκτρονικές αγορές σε χαμηλότερη τιμή, ενώ ορισμένοι, όπως το Shopify, ενσωματώνουν πολλές μικρές επιχειρήσεις μαζί, ώστε να εμφανίζονται σε έναν ενιαίο βελτιωμένο πίνακα ελέγχου.

Ενώ τα παραδοσιακά ψώνια απαιτούν από εσάς πολλή υπομονή και αφοσίωση, απαιτεί επίσης να έχετε μεταδοτικότητα και πολλή ενέργεια. Αναμφίβολα, οι παραδοσιακές αγορές είναι πολύ κουραστικές και έχουν λιγότερες επιλογές από τις διαδικτυακές αγορές. Επίσης, δεν υπάρχουν ή υπάρχουν πολύ κακές πολιτικές επιστροφής για προϊόντα που αγοράζονται παραδοσιακά.

Παρακάτω είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους προτιμώνται οι διαδικτυακές αγορές έναντι των παραδοσιακών μεθόδων αγορών.

Ποικιλία

Οι ιστότοποι ηλεκτρονικών αγορών έχουν πολλά πράγματα από διαφορετικές μάρκες και πωλητές παντού. Είναι σαν να έχεις ένα μεγάλο κατάστημα στο διαδίκτυο! Και μάντεψε τι? Έχουν πολύ περισσότερα πράγματα από τα καταστήματα στη γειτονιά σας. Έτσι, μπορείτε να βρείτε δροσερά και μοναδικά πράγματα που ίσως χρειαστείτε βοήθεια στα τοπικά σας καταστήματα. Είναι σαν ένας θησαυρός από ειδικά πράγματα που περιμένουν να τα ανακαλύψεις!

Ευκολία

Η ευκολία είναι ένα από τα κύρια οφέλη των διαδικτυακών αγορών. Εφόσον έχετε σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε αγορές όποτε και οπουδήποτε. Δεν υπάρχουν πραγματικά καταστήματα στα οποία μπορείτε να πάτε ή να ορίσετε ώρες λειτουργίας. Μπορείτε να ανακαλύψετε και να αγοράσετε πράγματα ενώ χαλαρώνετε στο σπίτι σας ή ταξιδεύετε χρησιμοποιώντας το smartphone ή το tablet σας.

Προσφορές και εκπτώσεις

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα παρέχουν εκπτώσεις και ανταγωνιστικές τιμές πολύ συχνά. Μπορείτε συχνά να λαμβάνετε καλύτερες εκπτώσεις στο διαδίκτυο από ό,τι σε φυσικές τοποθεσίες, καθώς η σύγκριση κόστους μεταξύ διαφορετικών προμηθευτών είναι απλή. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στις αγορές σας επωφελούμενοι από τις τακτικές προσφορές flash, τους κωδικούς προσφοράς και τις ειδικές προσφορές που παρέχουν οι ιστότοποι αγορών στο διαδίκτυο. Ωστόσο, κατά τις ηλεκτρονικές αγορές, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε εργαλεία απορρήτου που προστατεύουν την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο, επειδή η επαγρύπνηση και η ασφάλεια εξαρτώνται από τον χρήστη.

  11 καλύτερα πορτοφόλια Cardano για ασφαλή αποθήκευση και εύκολη πρόσβαση [2023]

Κριτικές

Οι πελάτες συνήθως βαθμολογούν και αξιολογούν προϊόντα σε ιστότοπους αγορών στο διαδίκτυο. Αυτές οι αξιολογήσεις σάς δίνουν πληροφορίες σχετικά με το διαμέτρημα, την αποτελεσματικότητα και την ικανοποίηση των προηγούμενων πελατών, κάτι που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε σοφές αγορές. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να βρείτε νέα πράγματα που ανταποκρίνονται στα ενδιαφέροντά σας, χάρη στις συχνές συστάσεις που γίνονται από διαδικτυακές πλατφόρμες με βάση τα μοτίβα περιήγησης και αγορών σας.

Παράδοση χωρίς προβλήματα

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα των online αγορών είναι η ευκολία παράδοσης των αντικειμένων σας κατευθείαν στο σπίτι σας. Θα μπορούσατε να γλιτώσετε τον κόπο της διαχείρισης των logistics για τη μεταφορά ή την τοποθέτηση ογκωδών βαλιτσών. Πολλές διαδικτυακές πλατφόρμες παρέχουν πλέον επιλογές προγραμματισμένης ή ταχείας παράδοσης για να καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες σας.

Η Amazon είναι ένας μεγάλος παίκτης στον κλάδο των διαδικτυακών αγορών. Αλλά το κύριο όφελος από τη χρήση οποιασδήποτε άλλης πλατφόρμας είναι το επίπεδο των εκπτώσεων που μπορείτε να λάβετε. Σήμερα, ας εξερευνήσουμε ορισμένες εναλλακτικές λύσεις αντί του Amazon για διαδικτυακές αγορές.

Temu

Το Temu, που συχνά προφέρεται tee-moo, είναι μια παγκόσμια διαδικτυακή αγορά που συνδέει τους πελάτες με εκατομμύρια πωλητές, παραγωγούς και επωνυμίες. Το σύνθημά του είναι «Ομάδα επάνω, τιμή κάτω» και στόχος του είναι να δώσει τη δυνατότητα στα άτομα να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους.

Η Temu είναι αφοσιωμένη στην παροχή των καλύτερων αντικειμένων στις πιο λογικές τιμές, ώστε οι αγοραστές και οι πωλητές να μπορούν να επιτύχουν τις φιλοδοξίες τους σε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Αυτός ο ιστότοπος ηλεκτρονικών αγορών έχει ξεχωριστές ενότητες για τις «Καλύτερες πωλήσεις», «Βαθμολογήθηκε με 5 αστέρια», «Νέες αφίξεις» κ.λπ.

Το καλύτερο μέρος αυτού του ιστότοπου είναι ότι προσφέρει πραγματικά καλές εκπτώσεις και προσφορές στους χρήστες που κάνουν πρώτη φορά. Στην αρχική του σελίδα εμφανίζονται τα πιο περιζήτητα και δημοφιλή προϊόντα και οι προσφορές της ημέρας.

Αυτή μεσα

Η Shein είναι μια πολύ γνωστή διαδικτυακή εταιρεία μόδας που παρέχει πολλά κομψά ρούχα, αξεσουάρ και υποδήματα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Είναι γνωστό για την προσφορά διαφόρων λογικών τιμών, κομψά πράγματα που ταιριάζουν σε διαφορετικά γούστα και ενδιαφέροντα.

Η Shein επεκτάθηκε γρήγορα και εδραίωσε μια σημαντική θέση στη διεθνή βιομηχανία της μόδας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται κυρίως διαδικτυακά, όπου οι πελάτες μπορούν εύκολα να περιηγηθούν σε εκατοντάδες αγαθά και να κάνουν αγορές.

Η Shein έχει τη φήμη ότι προσαρμόζεται γρήγορα στις πιο πρόσφατες τάσεις της μόδας και παρέχει στους πελάτες μια συνεχώς ενημερωμένη επιλογή. Παρέχουν επίσης μια επιλογή μεγεθών για να φιλοξενήσουν μια σειρά από σχήματα σώματος, συμπεριλαμβανομένων εναλλακτικών μεγεθών.

QVC

Το QVC, ή Quality Value Convenience, είναι ένας υπέροχος ιστότοπος διαδικτυακών αγορών με πολλά φανταστικά χαρακτηριστικά. Παρέχουν πολλά αντικείμενα που μπορείτε να αγοράσετε, όπως ρούχα, τεχνολογία και είδη σπιτιού.

Η δυνατότητα αγοράς πραγμάτων ζωντανά στην τηλεόραση είναι ένα χαρακτηριστικό που διακρίνει την QVC από άλλες εταιρείες. Είναι παρόμοιο με το να αγοράζετε ενώ παρακολουθείτε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό πρόγραμμα. Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε τι λένε οι άλλοι πελάτες για τα προϊόντα στις διορατικές κριτικές τους.

Είναι απλό να παραγγείλετε και παρέχουν ακόμη και μια επιλογή FlexPay για την απλοποίηση των πληρωμών. Επιπλέον, κάνουν συχνά φανταστικές προσφορές και εκπτώσεις. Παρέχουν επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών εάν το χρειαστείτε ποτέ.

Επιθυμία

Το Wish είναι ένα φανταστικό ηλεκτρονικό κατάστημα που παρέχει μια τεράστια ποικιλία προϊόντων με πολύ χαμηλό κόστος. Έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα λόγω του καινοτόμου τρόπου που συγκεντρώνει παγκόσμιους αγοραστές και πωλητές.

Το Wish διακρίνεται από την έμφαση που δίνει στις μειωμένες τιμές, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες να βρίσκουν προϊόντα σε πολύ φθηνότερες τιμές από εκείνες των παραδοσιακών καταστημάτων. Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο απευθείας προς τον καταναλωτή, στο οποίο οι πωλητές στέλνουν αγαθά απευθείας στους πελάτες, μειώνοντας συχνά το κόστος.

Επιπλέον, το Wish έχει μια φιλική προς το χρήστη διάταξη που κάνει την περιήγηση σε αγαθά απλή, τα προσθέτει στο καλάθι αγορών σας και ολοκληρώνει την ολοκλήρωση της ολοκλήρωσης αγοράς. Για ευκολία, η κορυφαία περιοχή του ιστότοπου περιλαμβάνει καρτέλες για δημοφιλή, μοντέρνα είδη, βρεφικά προϊόντα και αντικείμενα που προβλήθηκαν πρόσφατα.

  Χρειάζεστε μια αποκλειστική κάρτα ήχου για τον υπολογιστή σας;

Etsy

Το Etsy είναι μια υπέροχη αγορά για τεχνίτες που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τα χειροποίητα αντικείμενά τους. Αν ψάχνετε για ένα είδος χειροποίητου, αυτός είναι ένας φανταστικός ιστότοπος. Είναι ένα ειδυλλιακό σκηνικό όπου η δεξιοτεχνία και η δημιουργικότητα ανθίζουν!

Μπορείτε να βρείτε πολλά προϊόντα στο Etsy, όπως χειροποίητα κοσμήματα, ρούχα, είδη οικιακής χρήσης, έργα τέχνης και πολλά άλλα. Το Etsy ξεχωρίζει γιατί δίνει έμφαση στην παροχή βοήθειας σε ανεξάρτητους καλλιτέχνες, τεχνίτες και λάτρεις των αντίκες.

Το να γνωρίζετε ότι κάθε αντικείμενο στο Etsy είναι ξεχωριστό και έχει κατασκευαστεί με κόπο για την απόλαυσή σας είναι το καλύτερο χαρακτηριστικό του. Η ικανοποίηση του να γνωρίζεις ότι βοηθάς τους καλλιτέχνες που είναι υπεύθυνοι για το χειροποίητο έργο είναι ένα ακόμη προνόμιο.

Οι Αγορές Google είναι σαν να έχετε στη διάθεσή σας τον προσωπικό σας αγοραστή. Η δυνατότητα συλλογής λεπτομερειών προϊόντων από πολλούς διαδικτυακούς λιανοπωλητές και η παρουσίασή τους σε μια προσβάσιμη τοποθεσία είναι αυτό που διακρίνει τις Αγορές Google από άλλες μηχανές αγορών.

Οι προσαρμοσμένες προτάσεις που προσφέρονται από τις Αγορές Google είναι μια ενδιαφέρουσα λειτουργία. Συνιστά συγκρίσιμα στοιχεία με βάση το ιστορικό αναζήτησης και τις επιλογές που θα μπορούσαν να σας ενδιαφέρουν. Σε ένα μέρος, η αναζήτηση για ένα συγκεκριμένο στοιχείο, το αντίθετο κόστος, η ανάγνωση κριτικών και η λήψη των μεγαλύτερων προσφορών είναι απλή.

Είτε κάνετε περιήγηση σε υπολογιστή, tablet ή τηλέφωνο, οι Αγορές Google προσφέρουν μια ομαλή εμπειρία σε όλες τις πλατφόρμες. Με φιλικές προς τον χρήστη διεπαφές και απλή πλοήγηση, έχει ως στόχο να κάνει τις αγορές απλές, αποτελεσματικές και ευχάριστες.

Ζάππος

Το Zappos προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία διαδικτυακών αγορών. Ξεχωρίζει για την αμείλικτη αφοσίωσή του στην εξυπηρέτηση πελατών. Πιστεύουν στην παροχή “WOW” παρέχοντας στους πελάτες τους την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Η φανταστική πολιτική επιστροφών είναι ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Zappos. Επιτρέπουν στους πελάτες να ελέγξουν τα πράγματα και να εξασφαλίσουν την απόλυτη ικανοποίηση προσφέροντας δωρεάν επιστροφές σε μεγάλη διάρκεια. Κάνουν τη διαδικασία επιστροφής απλή αφού γνωρίζουν ότι μερικές φορές τα πράγματα εξελίσσονται διαφορετικά από ό,τι είχαν προγραμματιστεί.

Επιπλέον, η Zappos είναι περήφανη για την ευρεία γκάμα ρούχων, αξεσουάρ και υποδημάτων της. Επιλέγουν προσεκτικά διάφορες μάρκες, στυλ και μεγέθη για να εξασφαλίσουν ότι όλοι μπορούν να βρουν κάτι που αγαπούν. Το Zappos έχει τα πάντα, όπως κομψές γόβες και μοντέρνες τσάντες.

ASOS

Σχεδιάζοντας προσεκτικά μια εμπειρία τρόπου ζωής, η ASOS είναι ένας διαδικτυακός έμπορος λιανικής που ξεπερνά τα απλά ρούχα. Παρέχουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στο προσωπικό στυλ με πληροφορίες που κυμαίνονται από οδηγούς τάσεων και έμπνευση για το στυλ μέχρι συμβουλές ομορφιάς και συμβουλές.

Η ASOS ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό στον διαδικτυακό κλάδο της μόδας λόγω της δέσμευσής της στην ποικιλομορφία, την τεχνική πρόοδο, τη βιωσιμότητα και την επιμέλεια του τρόπου ζωής. Εργάζονται ακούραστα για να παρέχουν μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους ανθρώπους να εκφράσουν την ατομικότητά τους ενώ έχουν επίγνωση του περιβάλλοντος.

Όταν επισκεφθείτε για πρώτη φορά τον ιστότοπο, θα δείτε ότι το ASOS διαθέτει ξεχωριστές ενότητες για άνδρες και γυναίκες. Εκτός από την προσφορά μεγάλης ποικιλίας επιλογών, η δυνατότητα εικονικής δοκιμής σάς δίνει τη δυνατότητα να δείτε πώς θα φαίνονται τα ρούχα στο σώμα σας, ενισχύοντας την αγοραστική σας εμπιστοσύνη.

Καλύτερη αγορά

Η πλατφόρμα Best Buy διαθέτει μεγάλη γκάμα ηλεκτρικών ειδών που διατίθενται μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ. Η αφοσίωση του Best Buy στο να προσφέρει στους καταναλωτές έμπειρη καθοδήγηση και εξατομικευμένες υπηρεσίες τους ξεχωρίζει από άλλους λιανοπωλητές.

Με ισχυρή διαδικτυακή παρουσία και εύχρηστες επιλογές παράδοσης και παραλαβής, το Best Buy προσφέρει μια ομαλή εμπειρία αγορών. Ο ιστότοπός τους παρέχει ολοκληρωμένες πληροφορίες για τα προϊόντα, μαρτυρίες πελατών και πολλά εργαλεία για την υποστήριξη της λήψης αποφάσεών σας.

Το Best Buy είναι η κατάλληλη τοποθεσία για όλες τις ηλεκτρονικές σας απαιτήσεις λόγω της δέσμευσής του να παρέχει επαγγελματικές συμβουλές, εξατομικευμένες υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη και συναρπαστικές εμπειρίες αγορών. Εργάζονται για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα εστιασμένη στον πελάτη, όπου ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί την τεχνολογία με τρόπο που είναι ευχάριστος για αυτούς.

  Πώς λειτουργεί το Auto-HDR στο Xbox Series X|S (και πώς να το απενεργοποιήσετε)

Ενδιαφέρεστε να πουλήσετε online; Δοκιμάστε αυτές τις πλατφόρμες για να ξεκινήσετε να πουλάτε online!

Στόχος

Με την διαδικτυακή της πλατφόρμα, η Target, μια διάσημη εταιρεία λιανικής, έφερε ουσιαστικά τη μεγάλη εμπειρία αγορών της στο διαδίκτυο. Οι ηλεκτρονικές αγορές της Target είναι χαρακτηριστικές, καθώς συνδυάζουν το κόστος, την ευκολία και πολλά αγαθά απρόσκοπτα.

Όταν περιηγείστε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Target, θα ανακαλύψετε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Μεταφέρουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων τροφίμων, ρούχων, τεχνολογίας και επίπλων σπιτιού. Μπορεί να το σκεφτείτε σαν να έχετε ένα εικονικό πολυκατάστημα στη διάθεσή σας.

Πολλά στοιχεία βελτιώνουν την εμπειρία αγορών στο Διαδίκτυο στο Target. Χρησιμοποιώντας τις επιμελημένες συλλογές και τις προσαρμοσμένες προτάσεις τους, μπορείτε να βρείτε προϊόντα που ταιριάζουν στα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις σας. Επιπλέον, πραγματοποιούν τακτικά ειδικές διαδικτυακές εκπτώσεις και εκπτώσεις, κάνοντας τις αγορές πιο ελκυστικές.

AliExpress

Με το AliExpress, μπορείτε να ανακαλύψετε, να ψωνίσετε και να συνδεθείτε με προμηθευτές και αγαθά σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας ευκαιρίες. Είναι ένα μέρος όπου συνυπάρχουν πολλοί πολιτισμοί, οι προσφορές περιμένουν και οι εκπλήξεις είναι μόνο ένα κλικ μακριά.

Η απευθείας επικοινωνία με τους εμπόρους είναι ένα από τα πιο ελκυστικά χαρακτηριστικά του AliExpress. Μπορείτε να αναζητήσετε προϊόντα, να λάβετε απαντήσεις στα ερωτήματά σας, ακόμη και να παζαρέψετε το κόστος. Η πλατφόρμα του ενθαρρύνει την επικοινωνία και σας επιτρέπει να αλληλεπιδράσετε με άτομα από κάθε προέλευση και πολιτισμό.

Επιπλέον, το AliExpress παρέχει εκπληκτικές προσφορές και εκπτώσεις, καθιστώντας το μια οικονομικά αποδοτική επιλογή για τους πελάτες. Συγκριτικά με τα κανονικά καταστήματα λιανικής, μπορεί συχνά να ανακαλύψετε αγαθά με λιγότερα χρήματα. Είναι σαν να έχετε πρόσβαση σε μια παγκόσμια πώληση όλο το χρόνο!

World Taobao

Η πλούσια ταπετσαρία της κινεζικής κουλτούρας και δημιουργικότητας είναι ορατή μέσω του World Taobao. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε, να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας και να αλληλεπιδράσετε με ένα σύμπαν από αγαθά και εμπειρίες τόσο ποικίλες όσο το έθνος.

Μπορείτε να συναντήσετε διάφορα προϊόντα στο World Taobao που προβάλλουν την πλούσια ιστορία και την εφευρετικότητα των κινεζικών χειροτεχνιών. Η πλατφόρμα παρέχει ένα πραγματικό παράθυρο στην κινεζική κουλτούρα με εκλεκτά παραδοσιακά ρούχα, αξεσουάρ και μοναδικά χειροποίητα προϊόντα.

Η World Taobao πουλά διάφορα σύγχρονα και συμβατικά προϊόντα, όπως ηλεκτρονικά αιχμής, κομψά ρούχα και τεχνολογία αιχμής. Συνδυάζει την καινοτομία και την παράδοση για να σας προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων.

DHgate

Η DHgate παρέχει μια ξεχωριστή και ζωντανή διαδικτυακή αγορά που συνδέει ξένους πελάτες και Κινέζους πωλητές. Μία από τις πιο αξιοσημείωτες πτυχές του DHgate είναι η εστίασή του σε αγορές χονδρικής και χύμα. Ο ιστότοπός του εμφανίζει όλες τις κατηγορίες στην αριστερή πλευρά για τη διευκόλυνση του χρήστη.

Το DHgate προσφέρει μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε προϊόντα σε μειωμένες τιμές σε σύγκριση με τυπικά κανάλια λιανικής, είτε είστε ιδιοκτήτης μικρής εταιρείας είτε άτομο που επιθυμείτε να αγοράσετε σε μεγαλύτερους αριθμούς. Λειτουργεί σαν μια ευθεία διαδρομή προς την πηγή, αποκόπτοντας τους μεσάζοντες και παρέχοντας προσιτές λύσεις.

Το DHgate είναι γνωστό για τη μεγάλη ποικιλία ειδών από διάφορες κατηγορίες, όπως ηλεκτρονικά είδη, ρούχα, είδη σπιτιού, αθλητικά είδη και πολλά άλλα. Είναι σαν να μπαίνεις σε μια μεγάλη εικονική εμπορική έκθεση όπου μπορείς να εξερευνήσεις πολλές δυνατότητες και να βρεις ολοκαίνουργια προϊόντα.

Ποιο καρότσι πρέπει να είναι;

Ο κλάδος του λιανικού εμπορίου γνώρισε μια σημαντική αλλαγή λόγω της εμφάνισης ιστοσελίδων διαδικτυακών αγορών. Αυτές οι πλατφόρμες έχουν φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο αγοράζουμε πράγματα, παρέχοντας εξαιρετική προσβασιμότητα, χαρά και ευκολία. Πέρασαν οι μέρες που ήταν απαραίτητο να βγεις για ψώνια.

Όταν πραγματοποιούμε ηλεκτρονικές αγορές, μας παρουσιάζεται μια εκτεταμένη σειρά επιλογών στα χέρια μας, επιτρέποντάς μας να επιλέξουμε από τεράστια αγαθά. Επιπλέον, η σύγκριση τιμών γίνεται αβίαστη, καθώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι έχουμε την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Αυτές οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν όποτε μας βολεύει καλύτερα.

Ωστόσο, είναι επιτακτική ανάγκη να επιδεικνύετε συνεχή επαγρύπνηση και να αγοράζετε επιλεκτικά μόνο από αξιόπιστους ιστότοπους. Υπάρχουν διάφοροι τύποι διαδικτυακών απατών, οπότε το να είστε προσεκτικοί και ενημερωμένοι είναι το καλύτερο στοίχημα για να αποφύγετε να πέσετε θύματα. Με τη σοφή λήψη αποφάσεων σχετικά με τις ηλεκτρονικές αγορές, αυτή η μέθοδος αποδεικνύεται καρποφόρα στην απόκτηση ειδών αναγκαιότητας, ενώ ανακαλύπτει ενδιαφέροντα νέα προϊόντα.