12 Best Enterprise Legal Management (ELM) Λύσεις το 2022

Η Enterprise Legal Management ή ELM διασφαλίζει ότι η εσωτερική νομική ομάδα των μεγάλων επιχειρήσεων είναι παραγωγική, διαφανής, υπεύθυνη, αποτελεσματική και προβλέψιμη κατά το χειρισμό νομικών θεμάτων.

Οι λύσεις ELM αυξάνονται σταθερά από τη δεκαετία του 1990 και μέχρι το 2028 η κεφαλαιοποίησή της θα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια ΗΠΑ σημάδι. Το ELM είναι το μεγάλο πράγμα για τις νομικές πρακτικές σε επίπεδο επιχείρησης όπου οι εταιρείες διαχειρίζονται εσωτερικούς συμβούλους για να αντιμετωπίσουν νομικές προκλήσεις.

Χρησιμοποιεί τις καλύτερες και πιο πρόσφατες τεχνολογίες λογισμικού, βάσεις δεδομένων, τεχνικές eDiscovery, κ.λπ. Καθώς διακυβεύονται δισεκατομμύρια δολάρια σε μεγάλες αγωγές, οι εταιρείες χρειάζονται το καλύτερο νομικό προσωπικό και εργαλεία στην κατηγορία τους.

Εάν είστε εκπρόσωπος επιχειρήσεων σε επίπεδο επιχείρησης που αναζητά το καλύτερο λογισμικό ELM για τον οργανισμό σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Εναλλακτικά, εάν είστε μια ομάδα επαγγελματιών με νομικούς και ειδικούς στην ανάπτυξη λογισμικού που θέλετε να αναπτύξετε το επόμενο μεγάλο εργαλείο ELM, είμαστε εδώ για να σας εμπνεύσουμε με μερικές λύσεις τελευταίας τεχνολογίας ELM παρακάτω.

Οι μεγάλες επιχειρήσεις έχουν τα δικά τους εσωτερικά νομικά τμήματα. Η νομική διαχείριση επιχειρήσεων είναι η πειθαρχία της επίβλεψης της διοίκησης, της λειτουργίας, των στρατηγικών, των ευθυνών και της απόδοσης τέτοιων τμημάτων εταιρικού δικαίου.

Το ELM είναι ένας κλάδος της εταιρικής διαχείρισης και, ταυτόχρονα, αντιπροσωπεύει ένα σύνολο εργασιών όπως διαχείριση κόστους για νομικά θέματα, νομική ηλεκτρονική τιμολόγηση, εταιρικός προϋπολογισμός, διαχείριση πνευματικής ιδιοκτησίας (IP), διαχείριση κινητών αξιών, επίβλεψη συμμόρφωσης με τη διαδικασία χρηματοδότησης κ.λπ. .

Τώρα, οι σύγχρονες τεχνολογίες ανάπτυξης λογισμικού κατέστησαν δυνατή τη δημιουργία μιας ισχυρής εφαρμογής που μπορεί να φροντίσει όλα τα νόμιμα πράγματα για έναν οργανισμό σε επίπεδο επιχείρησης. Εξετάστε τις ακόλουθες εργασίες που αφορούν την περιοχή του ELM:

 • Εξαγορές και συγχωνεύσεις
 • Επίλυση διαφορών και δικαστικές διαφορές
 • Αδειοδότηση προϊόντος, υπηρεσίας, επιχείρησης ή IP
 • Διαχείριση εμπορικών σημάτων
 • Συμμόρφωση και διακυβέρνηση μέσω νομικών κανόνων
 • Ακίνητα, απαιτήσεις, απασχόληση, προμήθεια κ.λπ.

Πριν από τις εφαρμογές ELM, οι εταιρείες χρησιμοποιούσαν ξεχωριστά εργαλεία για καθεμία από τις παραπάνω εργασίες και στη συνέχεια συγκέντρωναν δεδομένα σε ένα μέρος για αναφορά ή λήψη αποφάσεων. Όμως, με τις λύσεις του νομικού τμήματος, τα ενδιαφερόμενα μέρη και οι διευθύνοντες σύμβουλοι της εταιρείας μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε όλα από ένα ασφαλές λογισμικό οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Ποιες προκλήσεις λύνει το ELM Solutions;

#1. Η διαχείριση νομικών θεμάτων όπως οι λεπτομέρειες της υπόθεσης, τα έγγραφα, το απόθεμα και η κατάσταση των δικαστικών αγωγών θα μπορούσε να είναι δύσκολη χωρίς μια αποκλειστική εφαρμογή, αλλά η ELM την καθιστά εύκολη και οικονομικά αποδοτική.

#2. Η επίβλεψη των νομικών δαπανών απαιτεί από μια επιχείρηση να δημιουργήσει ένα ολόκληρο τμήμα που παρακολουθεί το κόστος των εσωτερικών συμβουλών, τα έξοδα συμβούλων τρίτων, τη χρονομέτρηση, τη χρέωση κ.λπ. Ωστόσο, μπορείτε να μειώσετε το κόστος ενός πλήρους τμήματος αναπτύσσοντας μια εφαρμογή νομικής διαχείρισης για επιχειρήσεις.

#3. Ενώ ένας δικαστικός δικηγόρος χρειάζεται μέρες για να δημιουργήσει μια αναφορά που μπορείτε να παρουσιάσετε στους επενδυτές, μια εφαρμογή ELM θα το κάνει αυτό σε λίγα λεπτά. Μπορεί επίσης να λάβει δεδομένα από εφαρμογές τρίτων όπως Power BI, Tableau, Excel, ODATA κ.λπ.

#4. Η διαχείριση και η φύλαξη νομικών εγγράφων, προτύπων, συμβάσεων, υπογραφών κ.λπ., είναι ένα δύσκολο έργο. Ωστόσο, τα σημερινά εργαλεία ELM το καθιστούν εύκολο μέσω της ψηφιοποίησης, της διαδικτυακής προβολής, των ηλεκτρονικών υπογραφών, της ηλεκτρονικής έγκρισης και της ανάλυσης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη (AI).

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Editor Chat στα Έγγραφα Google

#5. Οι νομικές πρακτικές εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από προηγούμενες αναφορές υποθέσεων και έρευνα νομικών βιβλίων. Το ELM σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε και να τελειοποιήσετε την ερευνητική εργασία μέσω προτύπων, λιστών ελέγχου, βέλτιστων πρακτικών, βιβλιοθηκών ρητρών, πρόβλεψης απόδοσης νομικών υποθέσεων κ.λπ.

#6. Τα ELM συνοδεύονται επίσης από επιβολή συμμόρφωσης, παρακολούθηση και εταιρικό κώδικα δεοντολογίας, ώστε να μπορείτε εύκολα να θέσετε τους βασικούς κανόνες χωρίς να επενδύσετε πολλά στη λήψη αποφάσεων για τις πολιτικές. Περιβαλλοντικοί, διακυβέρνησης, κοινωνικοί κανονισμοί, ηθική, ιδιωτικότητα και εταιρικοί κανονισμοί είναι όλοι διαθέσιμοι σε μία κεντρική εφαρμογή.

#7. Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις είναι η σωστή απόκτηση και υπεράσπιση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εμπορικών σημάτων, πνευματικών δικαιωμάτων, εφευρέσεων, καινοτόμων ιδεών κ.λπ. Ένα εργαλείο ELM θα σας βοηθήσει στη συλλογή ιδεών, την έρευνα, τη σύνταξη αρχειοθέτησης διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας IP, τη χορήγηση αδειών και τη διεκδίκηση δικαιωμάτων.

Ακολουθούν μερικά από τα δημοφιλή εργαλεία ELM που μπορούν να βοηθήσουν τη νομική ομάδα της επιχείρησής σας:

Πύλη Plexus

Πύλη Plexus είναι μια αβίαστη λύση ELM για την κλιμάκωση της διαχείρισης κινδύνου σε διάφορες οντότητες και ομάδες της επιχείρησής σας σε επίπεδο επιχείρησης. Το εργαλείο χρησιμοποιεί διάφορες τεχνολογίες αυτοματισμού για να μετατρέψει τη μη αυτόματη διοικητική και νομική σας διαδικασία σε πλήρως αυτόματη.

Το εργαλείο ELM έχει τρεις βασικές ενότητες: Διαχείριση Συμβάσεων, Αυτοματοποίηση Συμβάσεων και Διαχείριση Θεμάτων. Εκτός από αυτές τις κύριες λειτουργίες, εδώ είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά προστιθέμενης αξίας:

 • Ενσωμάτωση DocuSign
 • Επιτρέψτε σε απεριόριστο αριθμό εργαζομένων να έχουν πρόσβαση στο εργαλείο
 • Αυτοματοποιημένες και ψηφιοποιημένες ροές εργασιών εσωτερικής έγκρισης
 • Συνεργαστείτε με εξωτερικά μέρη με ασφάλεια
 • Λάβετε λεπτομερή αναλυτικά στοιχεία δεδομένων με λίγα κλικ

Ο εσωτερικός σας κίνδυνος, η συμμόρφωση και η νομική ομάδα σας μπορούν να μειώσουν τον διοικητικό φόρτο και να επικεντρωθούν περισσότερο σε θέματα που έχουν σημασία, όπως η ταχεία εκτέλεση των κατευθυντήριων γραμμών κινδύνου, η τήρηση όλων των κανόνων συμμόρφωσης κ.λπ.

doeΝΟΜΙΚΟ

doeΝΟΜΙΚΟ είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών για ELM, λύσεις eDiscovery, υπηρεσίες υποστήριξης δικαστικών διαδικασιών, λογισμικό επιχειρηματικής καινοτομίας και εργαλεία διαχείρισης IP. Η Ascent ELM είναι η επωνυμία με την οποία η doeLEGAL προσφέρει λύσεις νομικών τμημάτων σε επίπεδο επιχείρησης.

Έρχεται με μια σειρά από χαρακτηριστικά ELM όπως:

 • Η διαχείριση ψηφιοποιημένων νομικών θεμάτων είναι προσβάσιμη για όλους όσοι διαθέτουν συγκεκριμένα διαπιστευτήρια
 • Αυτοματοποιεί τη νομική διαδικασία τιμολόγησης χρησιμοποιώντας συστήματα όπως το Uniform Task-Based Management System (UTBMS) και το Legal Electronic Data Exchange Standard (LEDES).
 • Διαχείριση νομικής δέσμευσης χρησιμοποιώντας χρονοδιαγράμματα, email, ειδοποιήσεις, επικοινωνίες θεματοφύλακα κ.λπ.

Ο μοναδικός σκοπός του συστήματος Ascent ELM είναι να απλοποιήσει τις νομικές λειτουργίες των επιχειρήσεων και να μειώσει το κόστος για να αυξήσει το περιθώριο κέρδους της επιχείρησής σας.

Πλαίσιο ελέγχου

Εάν η εσωτερική νομική ομάδα σας δυσκολεύεται να βελτιώσει και να αυτοματοποιήσει τις νομικές ροές εργασιών, πρέπει να δοκιμάσετε Πλαίσιο ελέγχου. Είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ροής εργασιών μεταφοράς και απόθεσης και χωρίς κώδικα αποκλειστικά για νομικές διαδικασίες. Αλλάζει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το νομικό τμήμα σας αυξάνοντας την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητά του, που μπορείτε να δείτε με γυμνά μάτια.

Οι εφαρμογές που βγαίνουν από το κουτί και είναι έτοιμες για χρήση:

 • Αυτοεξυπηρέτηση και διαισθητικό εργαλείο για τη δημιουργία εγγράφων
 • Πλήρης αυτοματοποίηση για νομικές ροές εργασιών εγγράφων και συμβάσεων
 • Αυτοματοποιημένες ηλεκτρονικές φόρμες για τη συλλογή δεδομένων από πολλούς συνεργάτες
 • Αυτοματοποιήστε τη λήψη αποφάσεων ψηφιοποιώντας τις διαδικασίες και τη γνώση των ειδικών
 • Εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων για εγγραφή και ενημέρωση αρχείων

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε εφαρμογές με γνώμονα το σκοπό για νομικές υποθέσεις, διαχείριση κινδύνου και εργασίες επιβολής συμμόρφωσης. Δεν χρειάζεται καν να περάσετε από εκπαίδευση προγραμματισμού ή κωδικοποίησης ή να αφιερώσετε ώρες με προσωπικό IT εξηγώντας περίπλοκες νομικές διαδικασίες.

  Πώς να ξεθολώσετε μια φωτογραφία ή μια εικόνα

Εκτός νόμου

Αντιμετωπίζετε συχνά συμφόρηση συμβολαίων; Προσπαθήστε Εκτός νόμου! Το υψηλής ποιότητας εργαλείο διαχείρισης κύκλου ζωής συμβολαίου (CLM) καθιστά εύκολο τον σχεδιασμό εξυπνότερων ροών συμφωνιών. Επίσης, μπορείτε να κλείσετε γρήγορα αυτές τις συμφωνίες ή τις νομικές συμβάσεις.

Έρχεται με προηγμένες δυνατότητες όπως αυτοματοποιημένες ροές εργασιών νομικών συμβάσεων, δυναμική σύνταξη προτύπων και ενσωματωμένη επεξεργασία. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να περιμένετε εβδομάδες για να ξεκινήσετε ένα νέο συμβόλαιο. Με το Outlaw είναι απλά θέμα ωρών.

Το αυτο-αναπτυγμένο και πρωτότυπο σύστημα σύνταξης συμβολαίων σάς επιτρέπει να ορίζετε πρότυπα λογικής υπό όρους χωρίς να γράφετε ούτε μια γραμμή κώδικα. Η μηχανή σύνταξης υποστηρίζει επίσης αναζήτηση συμβάσεων με δυνατότητα AI, έγγραφα τρίτων, αυτόματη προσαρμοστικότητα ροής εργασιών και παρακολούθηση εγγράφων συμβολαίου.

Επιπλέον, μπορείτε να ενσωματώσετε το εργαλείο με τις περισσότερες επιχειρηματικές εφαρμογές όπως Hubspot, Salesforce, Microsoft 365, SharePoint, QuickBooks, Adobe Sign, Slack κ.λπ.

SimpleLegal

SimpleLegal είναι η έξυπνη, διαισθητική, επεκτάσιμη και εύχρηστη εφαρμογή cloud για την επίβλεψη των πάντων σχετικά με τη νομική διαχείριση επιχειρήσεων.

Τα βασικά συστήματα του SimpleLegal είναι:

 • Μια ενότητα ηλεκτρονικής χρέωσης που διευκολύνει την πλήρη απεικόνιση όλων των οικονομικών, την παρακολούθηση των νομικών δαπανών και την πρόβλεψη των μελλοντικών απαιτήσεων.
 • Τα θέματα υποθέσεων βρίσκονται στο επίκεντρο αυτού του εργαλείου και, ως εκ τούτου, χρησιμοποιεί μια ειδική ενότητα Διαχείρισης θεμάτων για την παρακολούθηση όλων των εξωτερικών και εσωτερικών νομικών ζητημάτων.
 • Ένα εργαλείο διαχείρισης προμηθευτών για την επίβλεψη των εξωτερικών προμηθευτών και για να τους κάνει πιο παραγωγικούς, ενώ παράλληλα επιβάλλει τις πολιτικές απορρήτου δεδομένων.
 • Υπάρχει επίσης ένα ισχυρό εργαλείο Αναφορών και Analytics που προσφέρει πίνακες εργαλείων και προτάσεις στρατηγικών ενεργειών.

Το SimpleLegal είναι μια από τις πιο προτιμώμενες λύσεις από πολλά νομικά τμήματα.

Μποντάλα

Εάν ξοδεύετε πολλά σε εξωτερικούς νομικούς συμβούλους και πλήττετε τα έσοδα της εταιρείας, σταματήστε εκεί και δοκιμάστε Μποντάλα. Συνδυάζει δεδομένα μηχανικής μάθησης (ML), τεχνητής νοημοσύνης και ευφυΐας αγοράς για να βοηθήσει την εταιρική νομική ομάδα και τα ενδιαφερόμενα μέρη της εταιρείας να λαμβάνουν ανώτερες αποφάσεις και να εξοικονομούν χρήματα.

Για παράδειγμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις Λύσεις συγκριτικής αξιολόγησης που παρέχουν αναλυτική ανάλυση κόστους για πολλά εξωτερικά δικηγορικά γραφεία για μια συγκεκριμένη αγωγή που πρέπει να χειριστείτε. Επιπλέον, η ενότητα Comparative Analytics παρέχει απαράμιλλα δεδομένα σχετικά με τις ώρες, το κόστος, το προσωπικό, την τεκμηρίωση και τα καθήκοντα συγκεκριμένων νομικών θεμάτων.

Τεθωρακισμένος

Τεθωρακισμένος είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε σύννεφο που βοηθά τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν, να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν ροές εργασίας νομικών διαδικασιών που συνδέονται με συμφωνίες και συμβάσεις. Έρχεται με μια πλατφόρμα αυτοεξυπηρέτησης για επαγγελματίες και νομικούς για να προσαρμόζουν ή να σχεδιάζουν πρότυπα χωρίς κόπο και να δημιουργούν συμβάσεις γρήγορα.

Τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι η προεπισκόπηση κόκκινης γραμμής, η διαδρομή ελέγχου, τα αρχεία συμβάσεων με δυνατότητα αναζήτησης, οι αυτοματοποιημένες υπογραφές και μια μηχανή ροής εργασιών συμβάσεων. Επιτρέπει στις επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης να ελέγχουν ανώνυμα νομικές συμφωνίες και συμβάσεις.

Επιπλέον, εξωτερικά και εσωτερικά μέρη μπορούν να συνεργάζονται σε συμβάσεις για εγκρίσεις και να διερευνούν τις διαδρομές ελέγχου για την παρακολούθηση σφαλμάτων, στοιχείων που λείπουν κ.λπ., για αναθεωρήσεις. Τέλος, το εργαλείο συνοδεύεται από τυπικές ενσωματώσεις για Dropbox, DocuSign, HelloSign, Google Drive, Adobe Sign, Egnyte κ.λπ., για τράβηγμα ή προώθηση μεταδεδομένων.

LawVu

Εάν αναζητάτε έναν αποτελεσματικό νομικό χώρο εργασίας για την ELM, LawVu είναι ένα δημοφιλές όνομα. Ο χώρος εργασίας LawVu λειτουργεί ως ενιαία πηγή όλων των νόμιμων πραγμάτων με μια κεντρική συλλογή νομικών εργαλείων. Τα εργαλεία περιλαμβάνουν συστήματα παραγωγικότητας και συνεργασίας που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για τις εσωτερικές ομάδες νομικών συμβούλων σε επίπεδο επιχείρησης.

Είναι ένα ασφαλές, κρυπτογραφημένο και πάντα συνδεδεμένο λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο που επιτρέπει σε νομικούς εμπειρογνώμονες να διαχειρίζονται νομικές συμβάσεις, δαπάνες νομικών θεμάτων, υποθέσεις αγωγών, αναφορές δεδομένων και βάσεις γνώσεων.

  Τι είναι το Microsoft Teams και είναι κατάλληλο για την επιχείρησή μου;

Επιπλέον, το εργαλείο δεν σας αφήνει να αισθάνεστε αποσυνδεδεμένοι από άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές. Μπορείτε να εργαστείτε με σιγουριά με εργαλεία τρίτων για ανταλλαγή δεδομένων όπως Workshare, Slack, Okta, Microsoft 365, Teams, DocuSign, Gmail κ.λπ.

ΜΠΡΥΤΕΡ

ΜΠΡΥΤΕΡ σας βοηθά να μεταμορφώσετε τη ροή εργασιών των εταιρικών νομικών υπηρεσιών σας με ουσιαστικό τρόπο, ώστε να μοιάζει περισσότερο με ένα έργο αυτοεξυπηρέτησης με λειτουργία αυτόματου πιλότου παρά με ένα σωρό άτομα που το οδηγούν.

Είναι η τέλεια λύση για να προσαρμόσετε το εργαλείο νομικής διαδικασίας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας από την αρχή. Έτσι, δεν χάνετε χρόνο σε παρακολούθηση τεχνικής υποστήριξης.

Η BRYTER ακολουθεί μια προσέγγιση βασισμένη σε εργαλειοθήκη για απλοποιημένη εταιρική νομική διαχείριση με βασικά χαρακτηριστικά όπως αυτόματες νομικές ροές εργασιών, αυτοματοποιημένες εγκρίσεις εγγράφων, ασφάλεια εταιρικού επιπέδου, ενοποίηση μέσω API και ανάλυση δεδομένων.

Brightflag

Brightflag είναι μια λύση ELM που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και νομικό τμήμα που διευκολύνει όλες τις νομικές λειτουργίες που μπορεί να θέλει να χειριστεί η επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας μια εσωτερική νομική ομάδα. Είτε πρόκειται για προϋπολογισμό, αιτήματα υπηρεσιών ή προβλέψεις, αυτή η εφαρμογή που βασίζεται στο cloud επιτρέπει στα εσωτερικά νομικά τμήματα να παρακολουθούν και να καταγράφουν όλα τα νομικά ζητήματα.

Δεν είναι μόνο αυτό! Μπορούν επίσης να ελέγχουν και να διαχειρίζονται νομικές δαπάνες στην ίδια διεπαφή χρήστη Brightflag (UI). Επιπλέον, διαθέτει μια συνεχώς εξελισσόμενη μηχανή AI που μπορεί να σαρώσει και να συλλάβει ενδιαφέροντα δεδομένα από νομικά στοιχεία όπως έγγραφα, ένορκες βεβαιώσεις, φόρμες κ.λπ.

Mitratech

Mitratech ξεκίνησε ως επί τόπου νομικό σύστημα διαχείρισης διάφορα χρόνια. Το 2002, η εταιρεία ανάπτυξης νομικών λύσεων λογισμικού άρχισε να προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες εταιρικής νομικής διαχείρισης εργαλείων για οργανισμούς μεσαίου και εταιρικού επιπέδου.

Είναι ένα εργαλείο γεμάτο χαρακτηριστικά, ωστόσο, μερικές από τις αξιοσημείωτες λειτουργίες είναι:

 • Διαχείριση κύκλου ζωής συμβολαίου (νόμιμη ή μη).
 • Διαχείριση νομικών θεμάτων
 • Νομική αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Διαχείριση δαπανών
 • Επισκόπηση εταιρικού δικαίου

Με λίγα λόγια, είναι το εργαλείο νομικής διαχείρισης από άκρο σε άκρο που αναπτύχθηκε για να καλύψετε τις προσαρμοσμένες νομικές διαδικαστικές ανάγκες της επιχείρησής σας. Τέσσερις ενότητες προγραμματισμού:

Οι Collaborati, TAP Workflow Automation, TeamConnect και Acuity ELM αποτελούν την πλήρη λύση ELM.

ContractPodAi

ContractPodAi Η διαδικτυακή εφαρμογή επιτρέπει σε εταιρικούς μη νόμιμους και νόμιμους χρήστες να έχουν πλήρη ορατότητα, έλεγχο και έλεγχο σε ολόκληρη τη νομική διαδικασία της επιχείρησης. Είναι η μοναδική λύση ELM που σας επιτρέπει να χειρίζεστε πολλαπλά νομικά ζητήματα ανά πάσα στιγμή και έχει τους πόρους για να ελέγξετε σχεδόν κάθε δικαστική αμφισβήτηση.

Περιλαμβάνοντας όλες τις νομικές ροές εργασίας, η λύση cloud παρέχει προηγμένα εργαλεία και πόρους αυτοεξυπηρέτησης για να βοηθήσει τους νομικούς να διαμορφώσουν, να δημιουργήσουν και να αυτοματοποιήσουν τα περισσότερα νομικά έγγραφα. Άλλα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά είναι η διαχείριση επιχειρηματικών διαδικασιών (BPM), ένα έξυπνο αποθετήριο, προηγμένα αναλυτικά στοιχεία, μια πύλη διαπραγμάτευσης προμηθευτών κ.λπ.

Τελικές Λέξεις

Η εταιρική στρατηγική νομικής διαχείρισης της εταιρείας σας θα είναι πάντα διαφορετική από τις άλλες. Ως εκ τούτου, χρειάζεστε μια εξατομικευμένη λύση ELM εστιάζοντας στα ζητήματα που αντιμετωπίζετε και ποια ήταν τα προηγούμενα ζητήματα που περιμένετε να εμφανιστούν στο μέλλον.

Στις παραπάνω ενότητες, παραθέσαμε ορισμένα κορυφαία εργαλεία ELM που χρησιμοποιούν οι παγκόσμιοι ηγέτες σε επιχειρήσεις σε επίπεδο επιχείρησης. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τον νομικό σας σύμβουλο ή το νομικό τμήμα για να επιλέξετε τη λύση που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Εάν είστε δικηγορικό γραφείο ή ομάδα επαγγελματιών του δικαίου που εξυπηρετούν μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και κυκλοφορούν στην αγορά αξιόπιστου λογισμικού (νομική τεχνολογία) για δικηγορικά γραφεία, ανατρέξτε στο άρθρο μας.