12 API κρυπτονομισμάτων για επιστήμονες/προγραμματιστές δεδομένων

Η ζήτηση για έργα κρυπτογράφησης τείνει να αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα API κρυπτογράφησης.

Πριν μάθουμε για τα API κρυπτογράφησης, ας ρίξουμε μια ματιά πρώτα στα API. Το Application Programming Interface (API) είναι μια λύση λογισμικού που επιτρέπει την αλληλεπίδραση δύο ή περισσότερων εφαρμογών. Τα API χρησιμοποιούνται συνήθως για κρατήσεις δωματίων, παραγγελίες φαγητού, επεξεργασία πληρωμών και πολλά άλλα.

Τα API κρυπτονομισμάτων λειτουργούν επίσης όπως τα API που αναφέρονται παραπάνω. Η κύρια διαφορά είναι ότι τα API κρυπτογράφησης αλληλεπιδρούν με διάφορες αγορές και ανταλλαγές κρυπτογράφησης. Πρώτον, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε σχετικά με τη συλλογή δεδομένων για να κατανοήσετε με σαφήνεια τα API.

Η συλλογή δεδομένων και η σημασία της

Η συλλογή δεδομένων είναι η ραχοκοκαλιά κάθε API. Με απλά λόγια, η συλλογή δεδομένων περιλαμβάνει μια βήμα προς βήμα διαδικασία συλλογής πληροφοριών που σχετίζονται με ένα συγκεκριμένο θέμα. Εδώ, στην περίπτωση των API κρυπτογράφησης, τα δεδομένα που συλλέγονται σχετίζονται με διάφορα έργα κρυπτογράφησης και νομίσματα που σχετίζονται με αυτά.

Τα API συλλέγουν δεδομένα από αξιόπιστες πηγές, τα επεξεργάζονται και τα αποθηκεύουν. Αργότερα, τα αποθηκευμένα δεδομένα αναλύονται και οργανώνονται σύμφωνα με την περίπτωση χρήσης του ατόμου ή του οργανισμού.

Η μη αυτόματη συλλογή μαζικών δεδομένων είναι πρακτικά αδύνατη, επομένως τα API έχουν διαφορετικές μεθόδους για τη συλλογή σχετικών δεδομένων. Έχοντας αυτό υπόψη, ας δούμε μερικούς εναλλακτικούς τρόπους συλλογής δεδομένων:

 • Εισαγωγή δεδομένων: Η εισαγωγή δεδομένων είναι απλώς μια διαδικασία αντιγραφής δεδομένων από ένα πρόγραμμα ή πηγή σε άλλη. Οι επιστήμονες δεδομένων χρησιμοποιούν διάφορες μεθόδους για να εισάγουν απαραίτητα δεδομένα από μια βάση δεδομένων, ένα αρχείο ή άλλες πηγές.
 • Λήψη δεδομένων από πόρο: Στην περίπτωση λήψης δεδομένων, μια μαζική ποσότητα δεδομένων αποθηκεύεται σε μια συσκευή αποθήκευσης ως μόνιμο αντίγραφο. Αυτά τα αποθηκευμένα δεδομένα χρησιμοποιούνται αργότερα από προγραμματιστές δεδομένων ή επιστήμονες για παρατεταμένη περίοδο.

Πλεονεκτήματα των Web API

Ίσως σκεφτείτε, αλλά πώς θα επωφεληθώ από τα API ιστού κρυπτογράφησης; Εντάξει, ας το ρίξουμε λίγο φως.

 • Είτε είστε έμπορος κρυπτογράφησης, προγραμματιστής, αναλυτής ή ενθουσιώδης, τα API βοηθούν στην εξομάλυνση του ταξιδιού σας στα κρυπτονομίσματα.
 • Εάν είστε προγραμματιστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε API κρυπτογράφησης για να δημιουργήσετε ένα bot συναλλαγών, επιχειρηματικές λύσεις ή πλατφόρμες πληρωμών.

 • Ομοίως, ας υποθέσουμε ότι είστε κάποιος που εμπορεύεται ή επενδύει σε κρυπτονομίσματα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κρυπτογραφικά API για να παρακολουθείτε το χαρτοφυλάκιό σας, να κάνετε παραγγελίες αγοράς ή πώλησης και πολλά άλλα. Εκτός από αυτό, τα API σάς επιτρέπουν να αναλύετε γραφήματα, να ελέγχετε ζωντανές τιμές κρυπτογράφησης ή να ορίζετε πολλαπλές ειδοποιήσεις τιμών.
 • Τα API είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση και την αύξηση της παραγωγικότητας ενισχύοντας τη γρήγορη και πιο απλή ανάπτυξη λογισμικού. Για παράδειγμα, οι προγραμματιστές δεν χρειάζεται να σπαταλούν χρόνο και ενέργεια δημιουργώντας από την αρχή.
 • Το κόστος ανάπτυξης λογισμικού μειώνεται σημαντικά καθώς τα API φροντίζουν για σημαντικές εισαγωγές και λήψεις δεδομένων.

Έχοντας συζητήσει τα API και τη συνάφειά τους στον χώρο κρυπτογράφησης, ας βουτήξουμε και ας ελέγξουμε τα καλύτερα API κρυπτογράφησης.

CoinGecko API

Θα ξεκινήσουμε τη λίστα με το CoinGecko API, καθώς είναι ένα από τα πιο φιλικά προς τον προϋπολογισμό API κρυπτογράφησης. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα έργο με περιορισμένο προϋπολογισμό, μπορείτε να εξετάσετε το CoinGecko API.

Το CoinGecko API παρέχει πρόσβαση σε βασικά δεδομένα κρυπτογράφησης εξίσου ωφέλιμα για προγραμματιστές κρυπτογράφησης, εμπόρους και επιστήμονες. Τα δεδομένα που παρέχονται περιλαμβάνουν τη ζωντανή τιμή αγοράς των κρυπτονομισμάτων, τα tickers, τον όγκο συναλλαγών, τα ιστορικά δεδομένα, τα στοιχεία ανταλλαγής συναλλαγών και τα τεχνικά γραφήματα. Ένας άλλος συναρπαστικός παράγοντας είναι ότι το CoinGecko παρέχει όλα αυτά τα δεδομένα χωρίς να ζητά δεκάρα.

  Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα στυλ επικεφαλίδων στο MS Word

Το CoinGecko έχει γίνει ένας από τους εξέχοντες παρόχους δεδομένων για περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης από την έναρξή του το 2014. Επιπλέον, οι χρήστες του CoinGecko API έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν δεδομένα για περισσότερες από 12.000 κρυπτογραφήσεις που είναι καταχωρημένες σε 500+ ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης.

Όλα τα δεδομένα είναι διαθέσιμα στο κοινό με περιορισμένο ρυθμό 50 κλήσεων ανά λεπτό, που είναι αρκετά αρκετό για τις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης κρυπτογράφησης. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε περισσότερα όρια τιμών ανά λεπτό, υποστήριξη email προτεραιότητας και υποστήριξη συνομιλίας Slack. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε επίσης να επιλέξετε επί πληρωμή προγράμματα CoinGecko API. Τα πληρωμένα προγράμματα ξεκινούν από 103 $/μήνα όταν χρεώνονται ετησίως.

Coinmap REST API

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται άνοδος στην αποδοχή των κρυπτονομισμάτων για πληρωμές. Λοιπόν, ας υποθέσουμε ότι είστε προγραμματιστής που του αρέσει να δημιουργεί μια εφαρμογή που παρακολουθεί μέρη που δέχονται πληρωμές με κρυπτογράφηση. Σε αυτήν την περίπτωση, το Coinmap REST API βοηθά να σας παρέχει σημαντικά δεδομένα.

Το Coinmap REST API διαθέτει μια τεράστια βάση δεδομένων με πληροφορίες για χιλιάδες εμπόρους, καταστήματα, παντοπωλεία, καφετέριες και πολλά άλλα αποδεκτά από κρυπτογράφηση. Τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά αυτού του API είναι ότι είναι απλό στη χρήση του, δεν απαιτεί καμία εξουσιοδότηση και έχει αναπτυχθεί με επίπεδη δομή δεδομένων με απλή μορφή δεδομένων.

Οι προγραμματιστές δεδομένων μπορούν να απαριθμήσουν τους χώρους τους χρησιμοποιώντας το κατάλληλο γεωγραφικό μήκος, γεωγραφικό πλάτος, κατηγορίες και φίλτρα. Εκτός από αυτό, το Coinmap REST API παρέχει επιλογές δημιουργίας, ενημέρωσης και ακόμη και διαγραφής χώρων σύμφωνα με τις κατάλληλες περιπτώσεις χρήσης.

Επιπλέον, το Coinmap REST API δεν χρεώνει τους προγραμματιστές για τη χρήση των δεδομένων τους. Ο μόνος όρος που προτείνουν είναι να παράσχουν πίστωση στο Coinmap και στους συνεισφέροντες του για τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται.

CoinMarketCap API

Το CoinMarketCap API παρέχει πρόσβαση σε δεδομένα που σχετίζονται με χιλιάδες εισηγμένα κρυπτονομίσματα σε περισσότερα από 300 παγκόσμια χρηματιστήρια. Εκτός από αυτό, το API τους επιτρέπει την ανάπτυξη λογισμικού ή εφαρμογών για τον έλεγχο των στρατηγικών συναλλαγών, τις ζωντανές ειδοποιήσεις τιμών και τα εργαλεία χαρτογράφησης. Επίσης, τα δεδομένα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εκτέλεση πειραμάτων με προηγούμενες τιμές κρυπτογράφησης και για την παρακολούθηση χαρτοφυλακίων.

Το κύριο μειονέκτημα αυτού του API είναι ότι η χρήση δεδομένων είναι περιορισμένη. Με άλλα λόγια, σας κοστίζει περισσότερο εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα δεδομένα. Η δωρεάν πρόσβαση σάς παρέχει μόνο 10.000 κλήσεις το μήνα, χωρίς ιστορικά δεδομένα.

Τα πληρωμένα προγράμματα του CoinMarketCap API ξεκινούν από 29 $ το μήνα όταν χρεώνονται ετησίως. Αυτό το πρόγραμμα παρέχει 40.000 κλήσεις ανά μήνα με μετατροπή ιστορικού 1 μήνα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε άλλα πακέτα με υψηλό κόστος, εάν θέλετε περισσότερες πιστώσεις κλήσεων.

Coinlayer API

Το Coinlayer API παρέχει ακριβή ζωντανά δεδομένα τιμών για περισσότερα από 385 κρυπτονομίσματα. Ο βελτιωμένος αλγόριθμος που αναπτύχθηκε από το Coinlayer API βοηθά τους προγραμματιστές να χρησιμοποιούν πιο αποτελεσματικά τα δεδομένα κρυπτογράφησης. Επιπλέον, τα δεδομένα συλλέγονται από περισσότερες από 25 εξέχουσες ανταλλαγές κρυπτογράφησης.

Οι κύριες υπηρεσίες που παρέχονται από το Coinlayer API σε προγραμματιστές κρυπτογράφησης περιλαμβάνουν:

 • Ζωντανά δεδομένα: Παρέχει τα πιο πρόσφατα δεδομένα συναλλαγματικών ισοτιμιών κρυπτογράφησης.
 • Δεδομένα χρονικού πλαισίου: Παρέχει φιλτραρισμένα δεδομένα εντός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου.
 • Ιστορικά δεδομένα: Επιτρέπει τον έλεγχο δεδομένων από προηγούμενη ημερομηνία.
 • Αλλαγή δεδομένων: Παρέχει δεδομένα που σχετίζονται με διακυμάνσεις τιμών σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
 • Τελικό σημείο μετατροπής: Χρησιμοποιείται για τη μετατροπή των ισοτιμιών κρυπτογράφησης με στοχευόμενα νομίσματα.
 • Καταληκτικό σημείο λίστας: Παρέχει μια λίστα με κρυπτονομίσματα και στοχευόμενα νομίσματα.
 • Το δωρεάν πρόγραμμα που παρέχεται από το Coinlayer API παρέχει 100 αιτήματα ανά μήνα με ωριαίες ενημερώσεις και ιστορικά δεδομένα. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε πακέτα επί πληρωμή για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα αιτήματα, στοχευόμενα νομίσματα, πιο γρήγορες ενημερώσεις κ.λπ. Το πακέτο επί πληρωμή του Coinlayer API ξεκινά από 9,99 $ ανά μήνα.

  Coinpaprika API

  Το Coinpaprika API είναι ένα άλλο API κρυπτογράφησης που παρέχει δεδομένα για χιλιάδες κρυπτονομίσματα. Αυτό το API έχει μια λίστα με περισσότερα από 8.000 περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης από 360 ανταλλακτήρια.

    Πώς να πραγματοποιήσετε κλήσεις φωνής και βίντεο στο Skype

  Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Coinpaprika API για δεδομένα που σχετίζονται με 27.000 ζεύγη συναλλαγών κρυπτογράφησης. Εκτός από αυτό, το Coinpaprika API έχει έναν από τους ταχύτερους χρόνους απόκρισης, με διάμεσο λανθάνοντα χρόνο 337 ms.

  Το Coinpaprika API σχεδιάστηκε σκόπιμα για προγραμματιστές. Ο κύριος στόχος πίσω από τη δημιουργία του API τους είναι να δημιουργήσει μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή για προγραμματιστές κρυπτογράφησης και επιστήμονες. Για παράδειγμα, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις βιβλιοθήκες ανοιχτού κώδικα του Coinpaprika API, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών γλωσσών προγραμματισμού.

  Το δωρεάν πρόγραμμα Coinpaprika API παρέχει στον χρήστη 25.000 κλήσεις το μήνα για 2.500 στοιχεία κρυπτογράφησης. Ωστόσο, η ημερήσια και η ωριαία ανάλυση ιστορικών δεδομένων περιορίζεται σε 1 έτος και 1 ημέρα, αντίστοιχα. Εάν είστε σοβαρός προγραμματιστής κρυπτογράφησης, χρησιμοποιήστε τα πληρωμένα σχέδιά του, ξεκινώντας από 99 $ το μήνα.

  Coinbase API

  Η ευελιξία είναι ένας σημαντικός παράγοντας για έναν προγραμματιστή κρυπτογράφησης κατά την κατασκευή μιας εφαρμογής ή έργου. Το Coinbase API έρχεται στο προσκήνιο παρέχοντας ευέλικτες και ασφαλείς λειτουργίες.

  Η τεχνολογία Coinbase API αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το Node.js και υποστηρίζει δημοφιλείς κρυπτογράφηση όπως Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash και Litecoin. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε πορτοφόλια κρυπτογράφησης και διευθύνσεις για αυτά τα κρυπτογραφικά.

  Το Coinbase API δεν θέτει σε κίνδυνο τις ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο και την παρακολούθηση της αγοράς. Επίσης, παρέχονται ιστορικά στοιχεία για περαιτέρω ανάλυση τιμών.

  Ως προγραμματιστής, εάν χρειάζεστε μόνο έως και 10.000 αιτήματα ανά ώρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CoinbaseAPI δωρεάν. Για πιο προηγμένες λειτουργίες, μπορείτε να επιλέξετε μια premium επιλογή όπως το CoinbasePro. Το CoinbasePro παρέχει συναρπαστικές δυνατότητες, όπως προγραμματικές συναλλαγές.

  Cryptowatch API

  Τα Cryptowatch API αποτελούνται από δύο διαφορετικά API. REST API και WebSocket API.

  Το REST API παρέχει πρόσβαση σε API σε πραγματικό χρόνο για ζωντανή ροή δεδομένων αγοράς κρυπτονομισμάτων. Επίσης, οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν δεδομένα από χιλιάδες αγορές κρυπτογράφησης και 23 ανταλλακτήρια. Επιπλέον, το REST API βοηθά επίσης στη λήψη ζωντανών τιμών, στατιστικών στοιχείων αγοράς, βιβλίων παραγγελιών, δεδομένων κεριών και πρόσφατων συναλλαγών.

  Τα κρυπτονομίσματα που υποστηρίζονται από το Cryptowatch Market Data REST API περιλαμβάνουν Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Monero, Dash, Ripple και πολλά άλλα.

  Οι προγραμματιστές κρυπτογράφησης μπορούν να μεταδώσουν δεδομένα αγοράς κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο από 26 μεγάλα χρηματιστήρια χρησιμοποιώντας το WebSocket API. Τα επίσημα κιτ ανάπτυξης λογισμικού (SDK) που διατηρούνται από το WebSocket API περιλαμβάνουν τα Node.js, Golang και Python. Εκτός από αυτό, εάν είστε προγραμματιστής που θέλει να δημιουργήσει ένα διαφορετικό SDK, το Cryptowatch API παρέχει επίσης υποστήριξη για τέτοιους προγραμματιστές.

  Ας υποθέσουμε ότι θα θέλατε να παραμείνετε στις δωρεάν υπηρεσίες τους. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γραφήματα, να παρακολουθήσετε χαρτοφυλάκια, να συνομιλήσετε με μέλη της κοινότητας και να προσαρμόσετε το τερματικό σας. Αλλά αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες premium που παρέχονται από Cryptowatch API, πρέπει να πληρώσετε με τη μορφή πιστώσεων χρησιμοποιώντας πιστωτικές κάρτες ή Bitcoin.

  Nomics API

  Το Nomics API είναι ένας άλλος σημαντικός πάροχος δεδομένων με πρόσβαση σε 400.000 αγορές τη στιγμή της σύνταξης. Επιπλέον, η βάση δεδομένων του Nomics API επεκτείνεται σε 795 ανταλλακτήρια και πάνω από 53.000 μάρκες κρυπτογράφησης.

  Το Nomics API επιτρέπει στους προγραμματιστές κρυπτογράφησης να δημιουργούν πλατφόρμες χαρτογράφησης, εφαρμογές για κινητά, backtest στρατηγικών, bot συναλλαγών, ιστότοπους τιμολόγησης και εργαλεία αποτίμησης χαρτοφυλακίου. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την εκτενή βιβλιοθήκη δεδομένων αγοράς κρυπτογράφησης.

  Ο μέσος χρόνος απόκρισης API είναι μόλις 51 ms, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα αγοράς σχεδόν σε πραγματικό χρόνο. Το προεπιλεγμένο API δωρεάν υπηρεσιών Nomics παρέχει μόνο ένα αίτημα ανά δευτερόλεπτο. Πρέπει να επιλέξετε εμπορικά προγράμματα επί πληρωμή για να έχετε πρόσβαση σε περισσότερα αιτήματα ανά δευτερόλεπτο.

  CoinAPI

  Αναζητάτε API που παρέχουν δεδομένα και τιμές αγοράς κρυπτογράφησης σε πραγματικό χρόνο; Μεγάλος! Σε αυτήν την περίπτωση, το CoinAPI θα είναι το καλύτερο για εσάς.

    Πώς να οργανώσετε τη βιβλιοθήκη του Spotify

  Η βάση δεδομένων του CoinAPI αποτελείται από 507 TB ιστορικού δεδομένων αγοράς. Εκτός από αυτό, αυτό το API υποστηρίζει πάνω από 16.000 κρυπτοστοιχεία. Όλα τα διαθέσιμα δεδομένα συλλέγονται από 337 ανταλλακτήρια κρυπτογράφησης με 46.000+ ενημερώσεις δεδομένων αγοράς ανά δευτερόλεπτο.

  Οι προγραμματιστές κρυπτογράφησης μπορούν πολύ καλά να χρησιμοποιήσουν τα καλά τεκμηριωμένα δεδομένα από το CoinAPI. Όλα αυτά τα δεδομένα είναι διαθέσιμα σε μορφές CSV, XML ή JSON.

  Εάν αναπτύσσετε μια εφαρμογή που απαιτεί μόνο 100 καθημερινά αιτήματα, μπορείτε να εμμείνετε στο δωρεάν πρόγραμμα του CoinAPI. Διαφορετικά, μπορείτε να πάτε με την επί πληρωμή μηνιαία συνδρομή τους, η οποία ξεκινά από 79 $.

  KuCoin API

  Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε API συναλλαγών κρυπτογράφησης; Τότε θα ήταν καλύτερο να δώσετε μια ευκαιρία στο KuCoin API.

  Ο σχεδιασμός του KuCoin API επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στις συναλλαγές σε αγορές κρυπτογράφησης. Οι παρεχόμενες συναλλαγματικές ισοτιμίες λειτουργούν επίσης καλά τόσο με εφαρμογές για κινητές συσκευές όσο και με εφαρμογές που βασίζονται στον ιστό. Τα επίσημα SDK που είναι διαθέσιμα στο KuCoin API περιλαμβάνουν τα Java, Go, PHP, Python, Level3 και Node.js.

  Η μεγάλη ποικιλία δεδομένων κρυπτονομισμάτων που είναι διαθέσιμα στο KuCoin API σας βοηθάει πολύ είτε είστε επιστήμονας κρυπτονομισμάτων είτε προγραμματιστής. Οι προγραμματιστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα σταθερά δεδομένα που είναι διαθέσιμα στο KuCoin API για τη δημιουργία εφαρμογών συναλλαγών algo.

  Το KuCoin API προσφέρει δωρεάν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη δεδομένων τους. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι το αίτημα κλήσης σας έχει όριο 1.800 κλήσεων ανά λεπτό.

  NOWNodes API

  Ας υποθέσουμε ότι είστε προγραμματιστής που στοχεύει να αποκτήσει πρόσβαση στις πιο δημοφιλείς αλυσίδες μπλοκ. Σε αυτήν την περίπτωση, το NOWNodes API μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μαγικά για εσάς. Με αυτό το blockchain-as-a-service-based API, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε εξερευνητές και πλήρεις κόμβους.

  Τα κύρια χαρακτηριστικά του NOWNodes API είναι:

  • Όλοι οι εξερευνητές και οι πλήρεις κόμβοι είναι διαθέσιμοι σε ένα μέρος.
  • Αξιόπιστη και γρήγορη σύνδεση με ταχύτητα συνδεσιμότητας 1 GB ανά δευτερόλεπτο.
  • Οι κόμβοι παρακολουθούνται τακτικά κατάλληλα.
  • Υψηλής ποιότητας υποδομές.
  • Παρέχει 24/7 υπηρεσία.

  Το NOWNodes API παρέχει ένα δωρεάν πακέτο έως 5.000 καθημερινά αιτήματα και ένα κλειδί API. Μπορείτε να επιλέξετε πακέτα επί πληρωμή για περισσότερα καθημερινά αιτήματα ανάλογα με την περίπτωση χρήσης σας.

  Alpha Vantage API

  Το Alpha Vantage API είναι ένα από τα stock API που βασίζονται σε Python. Χρησιμοποιώντας αυτό το API, ένας προγραμματιστής ή επιστήμονας δεδομένων κρυπτογράφησης μπορεί να αποφύγει τη μη αυτόματη, κουραστική εξαγωγή δεδομένων αποθεμάτων.

  Με τη βοήθεια του Alpha Vantage API, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ιστορικά δεδομένα, δεδομένα αποθεμάτων σε πραγματικό χρόνο, δεδομένα πολλαπλών χρονοσειρών και στατιστικά όγκου, για να αναφέρουμε μερικά. Ένας προγραμματιστής μπορεί να προσαρμόσει τα δεδομένα για να δημιουργήσει μια εφαρμογή ή πλατφόρμα που βασίζεται σε κρυπτογράφηση για το κοινό-στόχο του.

  Το Alpha Vantage API παρέχει υπηρεσίες που βασίζονται σε διάφορες χρονολογικές σειρές. Η χρονοσειρά περιλαμβάνει ενδοημερήσια, ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία. Η συντριπτική πλειοψηφία των τελικών σημείων του Alpha Vantage API είναι διαθέσιμα δωρεάν. Εάν ένας προγραμματιστής χρειάζεται περισσότερες δυνατότητες, τότε είναι καλύτερα να επιλέξετε μηνιαία προγράμματα premium που ξεκινούν από 49,99 $.

  Τελικές σκέψεις

  Τα Crypto API είναι ευέλικτα και ισχυρά εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε έργα κρυπτογράφησης. Όλα τα API που συζητήθηκαν παραπάνω έχουν την καλύτερη βαθμολογία και εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς να αποφασίσετε ποια API ταιριάζουν καλύτερα στο σκοπό σας.

  Ένας πρακτικός τρόπος για να επιλέξετε το καλύτερο API είναι να δημιουργήσετε μια λίστα ελέγχου. Η λίστα ελέγχου πρέπει να περιλαμβάνει τις λειτουργίες, τον προϋπολογισμό, τις πρόσθετες λειτουργίες που απαιτούνται και τις ενημερώσεις δεδομένων ανά δευτερόλεπτο. Επίσης, μπορείτε να απαριθμήσετε περισσότερα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του έργου σας.

  Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να μάθετε για τις Λύσεις Προστασίας API.