12 σπουδαία μαθήματα Udemy που μπορούν να βοηθήσουν τους δημιουργούς να βελτιώσουν το περιεχόμενό τους

Ως δημιουργός περιεχομένου, υπάρχουν πολλές πτυχές της δουλειάς που πρέπει να γνωρίζετε: συγγραφή, φωτογραφία, βίντεο, επεξεργασία βίντεο και μάρκετινγκ για να αναφέρουμε μόνο μερικές.

Ωστόσο, η προσπάθεια να μάθετε τόσα πολλά από αυτό μόνοι σας μπορεί να γίνει αγχωτικό. Σίγουρα, θα μπορούσατε να αναζητήσετε βίντεο στο YouTube, αλλά ακόμη και αυτή η αναζήτηση μπορεί να γίνει φορολογική.

Με το Udemy, μπορείτε να εγγραφείτε σε δομημένα μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να σας διδάξουν. Είτε ξεκινάτε ως δημιουργός περιεχομένου είτε ψάχνετε έναν τρόπο να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, σκεφτείτε να εγγραφείτε σε ένα προσιτό μάθημα Udemy.

Τι είναι το Udemy;

Udemy είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα εκπαίδευσης που επιτρέπει στους εκπαιδευτές να δημιουργούν μαθήματα για οποιοδήποτε θέμα είναι γνώστες και παθιασμένοι. Προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες μαθήματα σε θέματα όπως η τεχνολογία πληροφοριών, τα οικονομικά, το μάρκετινγκ, η διακόσμηση κέικ, η συγγραφή και πολλά άλλα.

Τα μαθήματα μπορεί να είναι δαπανηρά, αλλά μην αφήσετε αυτό να σας αποθαρρύνει από το να ελέγξετε τις επιλογές σας. Μπορείτε συχνά να πιάσετε το Udemy μια μέρα που προσφέρονται πολλά μαθήματα με έκπτωση. Συνολικά, πολλά μαθήματα είναι πολύ προσιτά, ακόμη και δωρεάν μερικές φορές, και διδάσκονται από άτομα που κατανοούν τον τομέα που θέλετε να μάθετε.

Γιατί πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να παρακολουθήσετε μαθήματα Udemy

Είτε είστε επίδοξος δημιουργός περιεχομένου είτε το κάνετε για λίγο, δεν είναι κακό να παραδεχτείτε ότι μπορεί να μην γνωρίζετε αρκετά για μια συγκεκριμένη περιοχή στον κόσμο της δημιουργίας περιεχομένου. Υπάρχουν πολλά να μάθετε και να εξασκηθείτε—μπορεί να γίνει λίγο συντριπτική.

Εκεί μπορεί να είναι χρήσιμο να παρακολουθήσετε ένα μάθημα Udemy. Για παράδειγμα, εάν δεν είστε βέβαιοι για την ικανότητά σας να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για να βελτιώσετε το περιεχόμενό σας, η παρακολούθηση ενός μαθήματος σχετικά με αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να σας δώσει κάποιες πληροφορίες.

Παρακάτω είναι μια περιορισμένη λίστα με βάση την τιμή και τις κριτικές, αλλά συνιστάται να ελέγξετε μόνοι σας το Udemy για να δείτε αν κάτι τραβήξει την προσοχή σας με βάση τις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές στο Udemy για μαθήματα που μπορείτε να παρακολουθήσετε πέρα ​​από αυτήν τη λίστα.

  4 πλατφόρμες για να προσλάβετε τις καλύτερες υπηρεσίες Airbrush

Αυτό το μάθημα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εισαγάγετε τον εαυτό σας στον κόσμο της δημιουργίας βίντεο σύντομων, πορτραίτου. Θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Reels, τα Shorts και το TikTok και πώς να δημιουργήσετε ένα βίντεο που μπορεί να γίνει viral.

Στο μάθημα, ο εκπαιδευτής εξηγεί την έρευνα για τον προσδιορισμό του βίντεό σας και σας δείχνει τη στρατηγική που χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν ένα από αυτά τα βίντεο — κάτι που είναι καταπληκτικό αν είστε μαθητής παρακολουθώντας και κάνετε.

Πώς μπορείς να γίνεις social media influencer αν κανείς δεν δει τη δουλειά σου;

Εάν έχετε διαμορφώσει το ιστολόγιό σας ή την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων με περιεχόμενο έτοιμο, ίσως αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να προωθήσετε τα έργα σας στον κόσμο. Εκεί μπορεί να βοηθήσει αυτό το μάθημα. Οι εκπαιδευτές θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ακριβώς τι είναι το blogging και το μάρκετινγκ επιρροής και πώς να πετύχετε στον τομέα.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία περιεχομένου, η κατανόηση του μάρκετινγκ και του branding είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτό το μάθημα, ο εκπαιδευτής θα σας εισαγάγει στην έννοια της συγγραφής περιεχομένου, του SEO και της οικοδόμησης επιτυχημένων επιχειρηματικών συνηθειών.

Υπάρχουν τόνοι διαλέξεων σε κάθε κατηγορία σε αυτό το μάθημα, οπότε θα είστε βέβαιοι ότι θα μάθετε πολλά και θα τα εφαρμόσετε αμέσως στην εργασία σας.

Μπορεί να πιστεύετε ότι μπορείτε να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας σε ένα θέμα, να τραβήξετε μια φωτογραφία και να το καλέσετε μια μέρα, αλλά η φωτογραφία από κινητό αποτελείται από πολλά περισσότερα από απλά κλικ. Ακόμα κι αν οι φωτογραφίες σας καταλήγουν μόνο ως μικρογραφία του YouTube, θα θέλετε να έχετε τις δεξιότητες για να δημιουργήσετε μια εικόνα που θα τραβήξει την προσοχή και θα είναι οπτικά ευχάριστη.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε αξιόλογες φωτογραφίες με το τηλέφωνό σας, αυτό είναι σίγουρα ένα μάθημα Udemy που αξίζει να το εξετάσετε. Είναι ένα αρκετά σύντομο μάθημα, αλλά θα μάθετε τα πάντα για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και τεχνικές που θα κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι χρησιμοποιείτε μια κορυφαία κάμερα.

  Διορθώστε το σφάλμα Ημερολογίου iPhone που δεν μπορεί να σταλεί

Η τεχνητή νοημοσύνη γίνεται ένας απίστευτα δημοφιλής πόρος για χρήση – το ChatGPT είναι ένα από τα πιο αξιοσημείωτα AI εκεί έξω. Λοιπόν, γιατί να μην δείτε αν το ChatGPT μπορεί να σας βοηθήσει με τη δημιουργία περιεχομένου;

Αυτό το μάθημα σάς δίνει την ευκαιρία να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το ChatGPT για να βελτιώσετε τα βίντεό σας στο YouTube. Θα μάθετε πώς το AI μπορεί να δημιουργήσει σενάρια, να βελτιστοποιήσει το SEO και να σχεδιάσει περιγράμματα μεταξύ πολλών άλλων πραγμάτων.

Το Canva είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να εξοικειωθούν οι δημιουργοί περιεχομένου. Μπορείτε να δημιουργήσετε τις μικρογραφίες σας στο YouTube, τα banner ιστότοπου, τις αναρτήσεις στο Instagram, το λογότυπο της επωνυμίας σας και πολλά άλλα στον ιστότοπο.

Σε αυτό το μάθημα, ο εκπαιδευτής σας οδηγεί σε μια εκτεταμένη διαδικασία για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Canva Pro, την πληρωμένη έκδοση της πλατφόρμας. Θα βγείτε από το μάθημα γνωρίζοντας τα πάντα, από τα εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης της Canva μέχρι τον επεξεργαστή σχεδίασης.

Υπάρχει μια πληθώρα τύπων ιστολογίων εκεί έξω: ιστολόγια για φαγητό, ταξιδιωτικά ιστολόγια, ιστολόγια lifestyle και ιστολόγια χειροτεχνίας DIY, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το περιεχόμενο του ιστολογίου σας;

Αυτό το μάθημα σάς παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε έσοδα, να κερδίσετε οργανική επισκεψιμότητα και να μεγιστοποιήσετε την απόδοση του περιεχομένου σας. Επιπλέον, ο εκπαιδευτής θα εξετάσει τις συμβουλές γραφής και το μυστικό για να γίνει viral.

Η δημιουργία περιεχομένου είναι μια πλήρης διαδικασία—από την εξέταση του κοινού-στόχου σας έως την παρακολούθηση των αναλυτικών στοιχείων σας όταν δημοσιεύεται. Δεν θα ήταν χρήσιμο να έχετε κάποιο είδος λίστας ελέγχου δημιουργίας περιεχομένου που θα σας βοηθήσει με όλα αυτά;

Αυτή η τάξη κάνει ακριβώς αυτό. Θα σας διδάξει πώς να ερευνάτε και να συλλέγετε πληροφορίες για το περιεχόμενό σας, να συντάσσετε ένα περίγραμμα και να προσελκύετε το κοινό σας, καθώς και πολλά άλλα.

  Πώς να αφαιρέσετε τις αλλαγές σελίδας στο Word

Υπάρχει η δημιουργία ταινιών μικρού μήκους για το TikTok και το Instagram Reels και, στη συνέχεια, υπάρχει η ιδέα της δημιουργίας ταινιών γενικά. Αυτό το μάθημα μπεστ σέλερ θα βοηθήσει με τη συνολική διαδικασία δημιουργίας βίντεο για οποιαδήποτε πλατφόρμα, είτε πρόκειται για βίντεο μικρής διάρκειας είτε για μακροπρόθεσμα.

Βυθίζεται στην έννοια της αφήγησης για βίντεο και στον τρόπο λήψης τους μαζί με την καταγραφή των ήχων. Και ένα πρόσθετο πλεονέκτημα – το μάθημα θα σας δείξει ακόμη και πώς να χρησιμοποιήσετε το AI για να βοηθήσετε.

Η ύπαρξη στρατηγικής όσον αφορά τη δημιουργία περιεχομένου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Αυτό το δωρεάν μάθημα θα σας βοηθήσει με αυτό.

Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε ιδέες, να δημιουργείτε πρότυπα περιεχομένου και πώς να επανατοποθετείτε το περιεχόμενό σας, κάτι που είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Επίσης, εξετάζει αν πρέπει να προγραμματίσετε αναρτήσεις ή όχι — μια καλή ερώτηση που κάθε δημιουργός πρέπει να κάνει στον εαυτό του.

Αυτό το δωρεάν μάθημα Canva είναι εξαιρετικό για αρχάριους, επειδή σας δίνει τα βασικά που θα χρειαστείτε για να κατανοήσετε την τεράστια πλατφόρμα. Ως νέος δημιουργός περιεχομένου, είναι ένα καλό μάθημα για να ξεκινήσετε, ώστε να μην καταπιέζετε τον εαυτό σας.

Θα μάθετε τα βασικά του graphic design παράλληλα με τη δημιουργία μιας επωνυμίας που ξεχωρίζει.

Τι πραγματικά γνωρίζετε για την ανάπτυξη του καναλιού σας στο YouTube; Τι γίνεται με την απόκτηση περισσότερων συνδρομητών και περισσότερων προβολών;

Τα αναλυτικά στοιχεία του YouTube μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοηθούν—αυτό το μάθημα μπορεί να σας βοηθήσει να το κάνετε λίγο πιο εύκολο. Θα μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα αναλυτικά στοιχεία του YouTube και πώς να αναπτύξετε το κανάλι σας χρησιμοποιώντας όσα έχετε μάθει.

Πηγαίνετε στο Udemy για να μάθετε κάτι νέο

Μπορεί να έχετε συναντήσει τη φράση «η γνώση είναι δύναμη» κάποια στιγμή στη ζωή σας, και τελικά, είναι αλήθεια. Η εκμάθηση κάτι καινούργιου ή ακόμα και η βαθύτερη κατάδυση σε ένα θέμα που μπορεί ήδη να κατανοήσετε μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε στα πράγματα για τα οποία είστε παθιασμένοι.

Δοκιμάστε να μάθετε κάτι νέο από ένα προσιτό μάθημα Udemy για να ενισχύσετε το παιχνίδι δημιουργίας περιεχομένου.