12 πρόσθετα κράτησης WordPress που κάνουν τη διαχείριση κρατήσεων παιχνιδάκι

Η αποτελεσματική διαχείριση κρατήσεων διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο όταν πρόκειται για ορισμένες διαδικτυακές επιχειρήσεις. Το να έχετε ένα αξιόπιστο σύστημα κρατήσεων είναι απαραίτητο εάν διαχειρίζεστε ξενοδοχείο, εστιατόριο, κλινική ή οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση που βασίζεται σε υπηρεσίες. Εξασφαλίζει την ικανοποίηση των πελατών και αυξάνει σημαντικά τα έσοδα.

Ευτυχώς το WordPress προσφέρει μια τεράστια ποικιλία προσθηκών κράτησης που βελτιστοποιούν τη συνολική διαδικασία διαχείρισης κρατήσεων. Χρησιμοποιώντας αυτά τα πρόσθετα, μπορείτε απλά να ενσωματώσετε προηγμένες λειτουργίες κράτησης στον ιστότοπό σας.

Έτσι, ο ιστότοπός σας θα γίνει μια φιλική προς τον πελάτη πλατφόρμα κρατήσεων. Επιπλέον, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των κρατήσεων χωρίς να βασίζεστε σε υπηρεσίες τρίτων.

Με τα πρόσθετα κράτησης, εξαλείφετε την ταλαιπωρία των πελατών σας να πλοηγούνται σε πολλούς ιστότοπους και τηλεφωνικές κλήσεις. Επίσης, έχετε περισσότερες πιθανότητες να μετατρέψετε τους επισκέπτες σε πελάτες. Σε αυτό το άρθρο, θα επισημάνουμε τη σημασία των πρόσθετων κρατήσεων και θα σας παρουσιάσουμε μερικές από τις καλύτερες προσθήκες κρατήσεων εκεί έξω.

Οφέλη από τη χρήση των προσθηκών κράτησης WordPress για τον προγραμματισμό ραντεβού στο διαδίκτυο

Δεν θα χρειαστείτε γνώσεις κωδικοποίησης ή περίπλοκη τεχνική εμπειρία για να χρησιμοποιήσετε ένα πρόσθετο κράτησης WordPress. Επίσης, δεν θα χρειαστεί να δημιουργήσετε ένα περίπλοκο σύστημα κρατήσεων από την αρχή. Ακολουθούν ορισμένα αξιοσημείωτα οφέλη από τη χρήση των προσθηκών κράτησης WordPress για τον προγραμματισμό ραντεβού στο διαδίκτυο:

Ομαλή εμπειρία κράτησης

Μπορείτε να παρέχετε την πιο εύκολη εμπειρία κράτησης για τους πελάτες σας με την προσθήκη κράτησης WordPress στον ιστότοπό σας. Με μια φιλική προς τον χρήστη διεπαφή, αυτές οι προσθήκες απλοποιούν ολόκληρη τη διαδικασία κράτησης.

Οι πελάτες σας δεν θα χρειαστεί να βγουν από τον ιστότοπό σας για να κάνουν κράτηση για την υπηρεσία σας, κάτι που κρατά την αγοραστική τους προσοχή. Ως αποτέλεσμα, δεν θα χάσετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδα ελέγχοντας ολόκληρη τη διαδρομή του πελάτη.

Διαθεσιμότητα όλο το εικοσιτετράωρο

Χρησιμοποιώντας το πρόσθετο κράτησης, οι πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση για την υπηρεσία σας οποιαδήποτε στιγμή προτιμούν. Με διαθεσιμότητα 24/7, οι προσθήκες κρατήσεων μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες ακόμη και εκτός των κανονικών ωρών λειτουργίας. Έτσι, δεν χάνετε ποτέ κανέναν πελάτη επειδή η προσθήκη έχει πάντα ενεργό το σύστημα κρατήσεών σας.

Ακριβείς ενημερώσεις διαθεσιμότητας

Η προσθήκη κράτησης WordPress ενημερώνει τη διαθεσιμότητα μιας υποδοχής κράτησης αμέσως. Αντιστοιχεί στο πρόγραμμα της εταιρείας σας, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δουν τη διαθεσιμότητα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, μπορούν να επιλέξουν τον καλύτερο κουλοχέρη που προτιμούν και η επιχείρησή σας δεν θα αντιμετωπίσει συγκρούσεις κρατήσεων.

Αυτοματοποιημένη Επιβεβαίωση & Ειδοποίηση

Τα πρόσθετα κράτησης στέλνουν αυτόματα email ή SMS στους πελάτες κατά την επιβεβαίωση της κράτησης. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την προσθήκη έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις κοντά στην ημερομηνία και την ώρα του ραντεβού τους. Ως αποτέλεσμα, η πιθανότητα μη εμφάνισης ελαχιστοποιείται και η γενική ικανοποίηση των πελατών αυξάνεται.

Τροποποιήσιμες Φόρμες Κράτησης

Μπορείτε να εξατομικεύσετε τη φόρμα κράτησης σύμφωνα με τον τύπο της επιχείρησης και της επωνυμίας σας και να την κάνετε να φαίνεται επαγγελματική. Έτσι, μπορείτε εύκολα να συλλέξετε όλες τις κρίσιμες πληροφορίες από τους πελάτες σας, όπως ονόματα, στοιχεία επικοινωνίας, προτιμήσεις υπηρεσιών και πολλά άλλα. Επιπλέον, εξοικονομεί χρόνο και βελτιώνει την ποιότητα της υπηρεσίας σας, καθώς μπορείτε να συλλέξετε όλα τα σχετικά δεδομένα εκ των προτέρων.

Τα πρόσθετα κράτησης WordPress θα σας επιτρέψουν να συνδεθείτε με πολλές διάσημες διαδικτυακές πύλες πληρωμών. Επομένως, οι πελάτες μπορούν να βασίζονται στους τρόπους πληρωμής σας και να κάνουν ασφαλείς συναλλαγές κατά την κράτηση μιας κράτησης. Αυτό αυξάνει τις ταμειακές ροές της εταιρείας σας, απλοποιεί τη διαδικασία πληρωμής και καταργεί τη μη αυτόματη επεξεργασία πληρωμών.

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ραντεβού

Χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο κράτησης WordPress, θα έχετε μια αποτελεσματική διαδικασία διαχείρισης ραντεβού. Μπορείτε να προβάλετε, να επεξεργαστείτε, να ορίσετε ή να ακυρώσετε οποιαδήποτε κράτηση από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου. Αυτό εγγυάται απρόσκοπτες λειτουργίες και αυξάνει την εμπειρία των πελατών. Επιπλέον, ορισμένες προσθήκες προσφέρουν επαναπρογραμματισμό, ιστορικό ραντεβού και προφίλ πελατών για να παρέχουν πιο προσαρμοσμένη υπηρεσία.

Διαχείριση πολλών χρηστών

Μπορείτε να έχετε μια ομάδα μελών του προσωπικού που διαχειρίζεται συναντήσεις χρησιμοποιώντας τη λειτουργία διαχείρισης πολλών χρηστών. Αυτό θα σας βοηθήσει να προγραμματίσετε τη διαθεσιμότητα των μελών του προσωπικού, να τους αναθέσετε σε συγκεκριμένα ραντεβού και να παρακολουθήσετε την παραγωγικότητά τους.

  Πώς να αποσυνδεθείτε από το Roblox σε όλες τις συσκευές

Αναλύσεις & Αναφορά

Με τις δυνατότητες αναφοράς και αναλυτικών στοιχείων, μπορείτε να κατανοήσετε τα μοτίβα συναντήσεων, τις προτιμήσεις των πελατών και την παραγωγή εισοδήματος. Έτσι, μπορείτε να λάβετε καλύτερες αποφάσεις χρησιμοποιώντας αυτές τις πληροφορίες που βασίζονται σε δεδομένα. Τελικά, μπορείτε να βελτιώσετε την υπηρεσία σας και να την ανεβείτε στο επόμενο επίπεδο.

Συμβατότητα με άλλα πρόσθετα

Τα πρόσθετα κράτησης WordPress μπορούν να ενσωματωθούν με άλλα πρόσθετα στο οικοσύστημα του WordPress. Μπορείτε να ενσωματώσετε το σύστημα κρατήσεών σας με ένα πρόσθετο ημερολογίου, εργαλεία CRM, εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πολλά άλλα. Έτσι, η συνολική λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα του συστήματος κρατήσεών σας έχει βελτιωθεί περισσότερο.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε μερικά από τα καλύτερα πρόσθετα κράτησης WordPress και τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

Σύστημα κρατήσεων WP

Το WP Booking System είναι μια εξαιρετική προσθήκη ημερολογίου κρατήσεων για WordPress. Το εμπιστεύονται πολλοί, καθώς μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό ποσοστό ικανοποίησης και έχει υψηλή βαθμολογία από άλλους. Το πρόσθετο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αβίαστα ημερολόγια και φόρμες κρατήσεων, ενώ χειρίζεστε αποτελεσματικά όλες τις κρατήσεις.

Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το ημερολόγιο κρατήσεων ώστε να ευθυγραμμίζεται τέλεια με τις μοναδικές σας απαιτήσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δείτε όλες τις κρατήσεις σε ένα μέρος που είναι τοποθετημένα μέσα σε καρτέλες.
 • Εντοπίστε εύκολα συγκεκριμένες κρατήσεις ταξινομώντας τις ή χρησιμοποιώντας την επιλογή αναζήτησης.
 • Ορίστε περιορισμούς κρατήσεων με βάση τις ελάχιστες ή μέγιστες ημέρες, προχωρημένες περιόδους και άλλα.
 • Χρησιμοποιήστε έναν ενιαίο πίνακα ελέγχου για να προβάλετε ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία πληρωμής, να στείλετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε πελάτες και πολλά άλλα.
 • Κάντε κρατήσεις εκτός σύνδεσης μέσω τηλεφωνικών κλήσεων ή email και προσθέστε τις μη αυτόματα στο ημερολόγιο.
 • Λάβετε λεπτομερείς αναφορές και στατιστικά στοιχεία για τις κρατήσεις και τα κέρδη σας.
 • Ελέγξτε τις κρατήσεις με μη αυτόματο τρόπο και κρατήστε ή απορρίψτε τις σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.
 • Εξαγάγετε όλες τις πληροφορίες κράτησης σε μορφή αρχείου CSV.

Αμαλία

Η Amelia είναι μια αξιόπιστη λύση κράτησης που εγγυάται μια φιλική προς το χρήστη εμπειρία για τους χρήστες. Βελτιώνει τη διαδικασία προγραμματισμού ραντεβού και κράτησης θέσεων. Η προσθήκη αυτοματοποιεί το σύστημα κρατήσεων μέσω των πιο πρόσφατων τεχνολογικών στοίβων και προηγμένων λειτουργιών. Έτσι, η διαχείριση κρατήσεων για εκδηλώσεις, εταιρείες και ιδιώτες γίνεται πολύ πιο εύκολη με αυτήν τη λύση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε φόρμες κρατήσεων για διαδικτυακά ραντεβού και προγραμματισμό εκδηλώσεων με μοναδικό UI και UX.
 • Ιδανικό για νομικούς συμβούλους, γυμναστήρια και αθλήματα, ιδιωτικές κλινικές, σαλόνια και κέντρα επισκευής.
 • Τόσο το μπροστινό άκρο όσο και το πίσω άκρο είναι κατασκευασμένα με προσέγγιση με προτεραιότητα στο κινητό.
 • Το Auto εντοπίζει πελάτες παγκοσμίως και ορίζει συσκέψεις και συμβάντα με βάση τη ζώνη ώρας.
 • Μια βολική προβολή ημερολογίου στο πίσω μέρος παρέχει μια πλήρη επισκόπηση όλων των προγραμματισμένων ραντεβού και συμβάντων.
 • Ο πίνακας ελέγχου back-end εμφανίζει στατιστικά στοιχεία και KPI, προβολές ημερολογίου, συναντήσεις, υπαλλήλους, υπηρεσίες, διαχείριση τοποθεσίας και πολλά άλλα.
 • Ενσωματώνεται με το WooCommerce, επιτρέποντάς σας να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες μέσω ενός συστήματος κρατήσεων.

BooingPress

Το BookingPress είναι ένα ολοκληρωμένο πρόσθετο ραντεβού και προγραμματισμού για το WordPress που έχει σχεδιαστεί για τον κλάδο που βασίζεται σε υπηρεσίες. Έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί επιχειρήσεις όλων των μεγεθών καθώς και άτομα που επιθυμούν να διαχειριστούν τον προγραμματισμό των ραντεβού τους online.

Το πρόσθετο συνοδεύεται από μια εύκολη διαδικασία εγκατάστασης και μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή. Επιπλέον, προσφέρει πλήρως αυτοματοποιημένο προγραμματισμό προσωπικού, αυτοκρατορία και απλή διαδικασία πληρωμής.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Ιδανικό για Υγεία, Γυμναστική, Σαλόνι, Ιατρικές, Επαγγελματικές υπηρεσίες, εκπαίδευση, εξοπλισμό και άλλες κατηγορίες.
 • Επιτρέπει στους πελάτες να δουν τη διαθεσιμότητα του προσωπικού και τις τιμές των υπηρεσιών και να κλείσουν εύκολα ραντεβού μέσω ενός όμορφου widget κρατήσεων.
 • Πλήθος εργαλείων για εύκολη παρακολούθηση κρατήσεων, διαχείριση πελατών, διαχείριση πληρωμών, παρακολούθηση διαθεσιμότητας και πολλά άλλα.
 • Σετ εργαλείων για την προσαρμογή της φόρμας κράτησης, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων, των τίτλων και της διάταξης, χρησιμοποιώντας ένα βολικό πρόγραμμα επεξεργασίας.
 • Στείλτε έγκαιρα ειδοποιήσεις email, WhatsApp και SMS στους πελάτες σας στα κανάλια επικοινωνίας που προτιμούν.
 • Αποτελεσματικός προγραμματισμός εργαζομένων, παρέχοντας ταυτόχρονα ατομική ευελιξία για ρεπό.
 • Συγχρονίζεται με το Ημερολόγιο Google και το Ημερολόγιο του Outlook για καλύτερο προγραμματισμό και παροχή ειδοποιήσεων.
 • Κεντρικός πίνακας ελέγχου αναλυτικών στοιχείων που παρέχει ολοκληρωμένα δεδομένα για την επιχείρηση ραντεβού σας

Webba Booking

Η προσθήκη Webba Booking είναι γεμάτη με δυνατότητες για τον εξορθολογισμό ολόκληρης της διαδικασίας διαχείρισης κρατήσεων. Είναι ένα ελαφρύ και φιλικό προς το χρήστη πρόσθετο που σας δίνει τον πλήρη έλεγχο της διαδικασίας κράτησης και κράτησης. Επιπλέον, η προσθήκη είναι ιδανική για μικρές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, ενοικιάσεις διακοπών, σπα, σαλόνια, ιατρικά, γυμναστήριο και πολλά άλλα.

  Docker Architecture και τα στοιχεία της για αρχάριους

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσαρμόστε ολόκληρο το πρόσθετο χρησιμοποιώντας 80+ επιλογές σχεδίασης και 79 δώρα σχεδίασης.
 • Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν κράτηση χρησιμοποιώντας τις φορητές συσκευές τους από οπουδήποτε προτιμούν.
 • Οι δυνατότητες κράτησης περιλαμβάνουν ομαδική κράτηση, αλυσιδωτή κράτηση, κανόνες τιμολόγησης, ομαδοποίηση υπηρεσιών και άλλα.
 • Προσαρμόσιμες φόρμες κράτησης με άπειρες υπηρεσίες, εργάσιμες ώρες και προσαρμοσμένα πεδία για τη συλλογή απαραίτητων πληροφοριών
 • Ενσωμάτωση με ασφαλείς και ασφαλείς επιλογές πληρωμής με 100+ πύλες, συμπεριλαμβανομένων των PayPal, Stripe κ.λπ.
 • Στείλτε ειδοποιήσεις και υπενθυμίσεις μέσω email ή SMS.
 • Ισχυρές ενσωματώσεις με διάσημες πλατφόρμες όπως το Google Calendar, το WooCommerce και άλλα.
 • Πολύγλωσσο πρόσθετο που ενσωματώνεται με το WPML και είναι ιδανικό για παγκόσμιους πελάτες.

Ημερολόγιο κρατήσεων

Το Ημερολόγιο Κρατήσεων είναι ένα από τα πρωτοποριακά και ευρέως αναγνωρισμένα πρόσθετα κρατήσεων για το WordPress. Προσφέρει ένα οπτικά ελκυστικό σύστημα κρατήσεων που αντιπροσωπεύει όμορφα τη διαθεσιμότητα του ημερολογίου.

Έτσι, ο ιστότοπός σας προετοιμάζεται για τη λήψη κρατήσεων από τους πελάτες σας. Επιπλέον, ο καθαρός πίνακας διαχείρισης κρατήσεων κάνει τη συνολική διαδικασία κράτησης παιχνιδάκι για τους πελάτες. Επιπλέον, η προσθήκη συγχρονίζεται με άλλες υπηρεσίες, έτσι ώστε η κράτησή σας να μην έρχεται ποτέ σε διένεξη και να παραμένει ενημερωμένη.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Προσφέρει μια πλήρως αποκριτική και οπτικά ελκυστική σχεδίαση που φαίνεται υπέροχη σε οποιαδήποτε συσκευή.
 • Μια ευχάριστη και φιλόξενη διεπαφή διαχειριστή σάς επιτρέπει να βλέπετε και να διαχειρίζεστε τις κρατήσεις.
 • Δέχεται άπειρο αριθμό πόρων κράτησης (υπηρεσίες ή χαρακτηριστικά).
 • Επιλέξτε από μια ποικιλία κομψών προτύπων ημερολογίου που ταιριάζουν με τις προοπτικές του ιστότοπού σας
 • Ειδοποιήστε τους πελάτες μέσω email για κάθε δραστηριότητα κράτησης.
 • Ενσωματώνεται με τις πιο δημοφιλείς πύλες πληρωμής.
 • Δέχεται πολλαπλές κρατήσεις που γίνονται από χρήστες την ίδια ημέρα βάσει χωρητικότητας πόρων.
 • Ορίστε κριτήρια επιλογής με βάση τον ελάχιστο, τον μέγιστο αριθμό ημερών και την κράτηση μισής ημέρας.
 • Οι τιμές και οι χρεώσεις μπορούν να καθοριστούν με βάση ειδικές ημέρες, κουπόνια ή πληρωμές κατάθεσης.
 • Διατίθεται υποστήριξη πολλών χρηστών και πολλών γλωσσών.

Κράτηση ώρας ραντεβού

Το Appointment Hour Booking είναι μια ευέλικτη προσθήκη WordPress που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμόσιμες φόρμες κράτησης για ραντεβού. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν οπτικά τους χρόνους έναρξης από υπολογισμένες επιλογές, όπως ώρες και διάρκεια υπηρεσίας.

Η προσθήκη είναι ιδανική για διαφορετικούς κλάδους και αυτοματοποιεί τη διαχείριση διαθεσιμότητας για την αποφυγή διπλών κρατήσεων. Επιπλέον, αυτή η λύση είναι ιδανική για υπηρεσίες που σχετίζονται με ιατρική, φυσική κατάσταση, εκδηλώσεις, κράτηση δωματίου, μαθήματα γλώσσας και άλλα.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διαμορφώστε εύκολα τα δεδομένα και τα χρονοδιαγράμματα του ημερολογίου σας χρησιμοποιώντας μια οπτική διεπαφή.
 • Καθορίστε ημερομηνίες εργασίας, μη έγκυρες ημερομηνίες/ημερομηνίες αργιών και ειδικές ημερομηνίες.
 • Περιορίστε τις προεπιλεγμένες, μέγιστες και ελάχιστες ημερομηνίες.
 • Εξατομικεύστε τις ώρες λειτουργίας για επιλεγμένες ημερομηνίες.
 • Ορίστε διάφορες υπηρεσίες για κάθε ημερολόγιο.
 • Ορίστε την τιμή και τη διάρκεια για κάθε υπηρεσία.
 • Αυτόματος υπολογισμός χρόνου έναρξης με βάση τις ώρες λειτουργίας και τη διάρκεια της υπηρεσίας.
 • Ορίστε ειδοποιήσεις μέσω email και εξατομικεύστε τις για πελάτες και διαχειριστές.
 • Ασφαλής μέθοδος επικύρωσης φόρμας με προστασία anti-spam και captcha.
 • Λειτουργεί τέλεια και συνοδεύεται από μπλοκ Gutenberg και Elementor.
 • Υποστηρίζει πολλαπλές μορφές ημερομηνίας και 53+ γλώσσες για το ημερολόγιο

Ημερολόγιο κρατήσεων

Το Ημερολόγιο κρατήσεων είναι μια ιδανική λύση για την εφαρμογή ενός συστήματος κρατήσεων στον ιστότοπό σας στο WordPress. Είναι μια ισχυρή προσθήκη που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργείτε απεριόριστα ημερολόγια κρατήσεων, φόρμες κ.λπ. Οι πελάτες και οι διαχειριστές μπορούν να απολαμβάνουν την ευκολία της ειδοποίησης μέσω email, της άμεσης έγκρισης και της ενσωμάτωσης με διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε έναν άπειρο αριθμό ημερολογίων κρατήσεων για διαφορετικούς σκοπούς.
 • Αποκτήστε μια ποικιλία θεμάτων ημερολογίου, Φόρμες και πρόσθετα για διαφορετικά ημερολόγια.
 • Προσαρμόσιμες ρυθμίσεις email για ειδοποίηση πελατών και διαχειριστών σε διαφορετικές καταστάσεις.
 • Χρησιμοποιήστε το ως γραφικό στοιχείο κράτησης στον ιστότοπό σας.
 • Αυτόματη έγκριση αιτημάτων χρηστών στις κρατήσεις.
 • Υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με μετρητά και PayPal.
 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν χρονοθυρίδες με βάση τις ώρες και ακόμη και τα λεπτά για την κράτηση.
 • Ένα αποκριτικό πρόσθετο που λειτουργεί τέλεια σε διαφορετικές συσκευές.

Βιβλίο

Η Bookly φέρνει επανάσταση στην εμπειρία online κρατήσεων με τη δωρεάν και κορυφαία προσθήκη προγραμματισμού για WordPress. Αυτό το ισχυρό εργαλείο σάς επιτρέπει να δέχεστε online κρατήσεις και να αυτοματοποιείτε το σύστημα κρατήσεων.

Επομένως, μπορείτε να χειρίζεστε άψογα το ημερολόγιο κρατήσεων, τις υπηρεσίες και τη βάση πελατών σας από έναν κεντρικό πίνακα ελέγχου. Έτσι, μπορείτε να ενισχύσετε τις διαδικτυακές σας πωλήσεις απλοποιώντας τη διαχείριση ραντεβού για διαφορετικούς κλάδους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Γρήγορο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων που προσφέρει εύχρηστες και προσαρμόσιμες φόρμες
 • Προσαρμόσιμη φόρμα κράτησης που δεν απαιτεί δεξιότητες κωδικοποίησης.
 • Συμπεριλάβετε απεριόριστο αριθμό φορμών κράτησης στον ιστότοπό σας.
 • Προβολή ημερολογίου με βάση μηνιαία, εβδομαδιαία και ημερήσια χρονικά πλαίσια.
 • Οι πελάτες μπορούν να αναζητήσουν, να ταξινομήσουν και να φιλτράρουν την κράτηση που χάθηκε όπως προτιμούν.
 • Κάθε υπηρεσία έχει μεταβλητή διάρκεια από 5 λεπτά έως 7 ημέρες.
 • Οι υπηρεσίες κατηγοριοποιούνται για τη διευκόλυνση του χρήστη.
 • Οι ρυθμίσεις SMS και email μπορούν να αλλάξουν απευθείας από το backend.
 • Η υποστήριξη πολλών γλωσσών είναι διαθέσιμη μέσω της ενοποίησης WPML.
 • Λειτουργήστε τους στόχους μάρκετινγκ μέσω αυτοματοποιημένων καμπανιών SMS και email.
  Οι καλύτερες δωρεάν μηχανές αναζήτησης NZB

Ημερολόγιο κρατήσεων ραντεβού

Η προσθήκη Ημερολόγιο κρατήσεων ραντεβού σάς προσφέρει την απόλυτη εμπειρία για online κρατήσεις. Έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί διάφορες βιομηχανίες και δραστηριότητες, όπως ιατρικές συμβουλές, αίθουσες διδασκαλίας, εκδηλώσεις, μεταφορές και άλλα. Οι πελάτες σας μπορούν εύκολα να επιλέξουν το επιθυμητό χρονικό διάστημα από ένα σύνολο διαθέσιμων επιλογών μέσω μιας βολικής μορφής ημερολογίου.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν κράτηση για ένα χρονικό διάστημα από μια λίστα διαθέσιμων ωρών.
 • Η επιλογή πληρωμής PayPal συνδέεται με τη φόρμα κράτησης.
 • Για κάθε χρονική περίοδο, μπορείτε να επιλέξετε τον αριθμό των ραντεβού που μπορείτε να κλείσετε.
 • Με την ολοκλήρωση της πληρωμής, οι ειδοποιήσεις μέσω email αποστέλλονται στην παρεχόμενη λίστα email.
 • Ένα email επιβεβαίωσης που περιέχει τις πληροφορίες του ραντεβού αποστέλλεται στους πελάτες.
 • Ένας χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο ημερολόγιο για να προγραμματίσει ραντεβού. Έτσι, οι χρήστες με «Επίπεδο Πρόσβασης Συντάκτη» μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στην περιοχή προγραμματισμού.
 • Τα ραντεβού εξάγονται στο Outlook, μορφή Ημερολογίου Google (iCal).
 • Αποτρέπει την ανεπιθύμητη αλληλογραφία από τη φόρμα ημερολογίου συναντήσεων χρησιμοποιώντας επικύρωση captcha.
 • Οι διαχειριστές μπορούν να ορίσουν εργάσιμες ημέρες, ακριβείς διαθέσιμους χρόνους, χωρητικότητα ραντεβού κ.λπ.

StartBooking

Η προσθήκη StartBooking δημιουργεί ένα εξαιρετικά ελκυστικό περιβάλλον κρατήσεων και κρατήσεων στον ιστότοπό σας. Βοηθά άτομα και οργανισμούς να πουλήσουν τις υπηρεσίες τους μέσω των υπηρεσιών κρατήσεων cloud.

Θα χρειαστείτε ελάχιστες ενημερώσεις για οποιοδήποτε θέμα του ιστότοπού σας στο WordPress για να εφαρμόσετε ένα επαγγελματικό ημερολόγιο κρατήσεων. Ωστόσο, η προσθήκη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που μπορείτε να ελέγξετε απευθείας από τον πίνακα ελέγχου του WordPress.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι ευέλικτες διαδικασίες κράτησης επιτρέπουν στους πελάτες να προγραμματίζουν ραντεβού με ευκολία.
 • Ενσωματώνεται με διάσημες πλατφόρμες ημερολογίου, συμπεριλαμβανομένου του Ημερολογίου Google, για ακριβή προγραμματισμό.
 • Λειτουργία διαφόρων υπηρεσιών με διαφορετική διάρκεια, τιμολόγηση και διαθεσιμότητα.
 • Αυτοματοποιημένες ειδοποιήσεις για να ενημερώνονται οι πελάτες σχετικά με τις επιβεβαιώσεις και τον προγραμματισμό ενημερώσεων.
 • Διανέμετε και διατηρείτε πόρους για τα μέλη του προσωπικού ή τα δωμάτια για να εγγυηθείτε αποτελεσματικό προγραμματισμό και χρήση.
 • Ασφαλείς και ευέλικτες διαδικτυακές μέθοδοι πληρωμής όπως το Stripe.
 • Οι λειτουργίες λεπτομερών αναφορών και αναλυτικών στοιχείων παρέχουν πληροφορίες για την απόδοση του ιστότοπού σας.
 • Συγχρονίζεται με το CRM σας για να χειρίζεται τις σχέσεις με τους πελάτες πιο αποτελεσματικά
 • Συνδέεται με περισσότερες από 5000 εφαρμογές και υπηρεσίες μέσω του Zapier.

Απλώς προγραμματίστε ραντεβού

Το Simply Schedule Appointments είναι ένα πρόσθετο για κρατήσεις ραντεβού, ιδανικό για συμβούλους και μικρές επιχειρήσεις. Αυτή η προσθήκη WordPress διαθέτει μια διαισθητική διεπαφή που ενσωματώνεται τέλεια με τον ιστότοπό σας και παρέχει εξαιρετική υποστήριξη. Χρειάζονται λιγότερο από 5 λεπτά για να ρυθμίσετε ένα ημερολόγιο προγραμματισμού ραντεβού και να αποδεχτείτε την πρώτη σας κράτηση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διατίθενται αμέτρητα Ημερολόγια Κρατήσεων με εξατομικευμένες ειδοποιήσεις.
 • Χρησιμοποιήστε τις ημερομηνίες συσκότισης και τις προηγμένες επιλογές προγραμματισμού για να προσαρμόσετε πλήρως το χρονοδιάγραμμά σας.
 • Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα επεξεργασίας Block, τα γραφικά στοιχεία Elementor, τις μονάδες Beaver Builder και τις μονάδες Divi για να ενσωματώσετε τα ημερολόγια προγραμματισμού συναντήσεων.
 • Δημιουργήστε και προσαρμόστε ένα ημερολόγιο κρατήσεων που αντικατοπτρίζει την επωνυμία και τον ιστότοπό σας.
 • Διατίθεται σε πολλές γλώσσες, όπως ισπανικά, γερμανικά, γαλλικά και πολλά άλλα!
 • Διατίθεται Ημερολόγιο Google, Google Analytics, Διαχειριστής ετικετών και παρακολούθηση (Pro).

Κράτηση Ultra Pro

Το Booking Ultra Pro προσφέρει μια δέσμη λειτουργιών για να σας βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τα ραντεβού σας όλο το εικοσιτετράωρο. Το πρόσθετο θα ελαχιστοποιήσει την προσπάθειά σας ακόμα κι αν διευθύνετε ένα τεράστιο ινστιτούτο και προγραμματίζετε μαζικούς ανθρώπους. Μπορείτε να διαχειριστείτε όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με τις κρατήσεις από τον ιστότοπό σας και να παρέχετε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία κράτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Υποστήριξη για διάφορους τύπους κρατήσεων, όπως ραντεβού, εκδηλώσεις, μαθήματα και άλλα
 • Αποδεχτείτε πληρωμές για κρατήσεις μέσω δημοφιλών πυλών πληρωμής όπως το PayPal, το Stripe και το Authorize.net.
 • Προσαρμόσιμες φόρμες κράτησης για συλλογή σχετικών πληροφοριών κατά τη διαδικασία κράτησης.
 • Φιλική προς τον χρήστη διεπαφή ημερολογίου που σας επιτρέπει να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε κρατήσεις, διαθεσιμότητα και χρονοδιαγράμματα.
 • Προσαρμόσιμα email και ειδοποιήσεις για ενημέρωση τόσο των πελατών όσο και των διαχειριστών.
 • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους πόρους, όπως δωμάτια, εξοπλισμό ή προσωπικό.
 • Επιλογές χειρισμού διαδικτυακών ραντεβού τόσο για πελάτη όσο και για διαχειριστή
 • Σας επιτρέπει να χειρίζεστε τις ώρες και ημέρες εργασίας της εταιρείας και του προσωπικού.
 • Δυνατότητες ενσωμάτωσης με δημοφιλή πρόσθετα WordPress και περιλαμβάνει πρόσθετα

συμπέρασμα

Αναφέραμε μερικές από τις κορυφαίες προσθήκες κρατήσεων για να διευκολύνουμε τη συνολική διαδικασία διαχείρισης της κράτησής σας. Τώρα, είναι η σειρά σας να μετατρέψετε τον ιστότοπό σας WordPress σε έναν επιχειρηματικό ιστότοπο που δημιουργεί κέρδη που περιλαμβάνει λειτουργίες κράτησης. Αλλά πριν εγκαταστήσετε ένα πρόσθετο, διαβάστε προσεκτικά τις δυνατότητες και επιλέξτε αυτό που ευθυγραμμίζεται τέλεια με την επιχείρησή σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες προσθήκες WordPress CRM για την ενίσχυση της επιχειρηματικής αποτελεσματικότητας.