12 πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών για ιδιοκτήτες με αυτοπεποίθηση

Ο έλεγχος ενοικιαστών είναι ζωτικής σημασίας, καθώς η διάκριση μεταξύ καλών και κακών ενοικιαστών καθορίζει τελικά την ευημερία του ακινήτου σας.

Οι καλοί ένοικοι είναι συνεπείς με τις πληρωμές ενοικίων τους, διατηρούν επαφή για σημαντικά ζητήματα και διατηρούν τα διαμερίσματά τους. Οι κακοί ενοικιαστές δυσκολεύουν την είσπραξη ενοικίου, δεν σας ειδοποιούν για προβλήματα με το ακίνητο σε τακτική βάση και γενικά δεν φροντίζουν τον χώρο😢.

Ευτυχώς, η πλατφόρμα ελέγχου ενοικιαστών έχει σκοπό να αποτρέψει ακριβώς αυτό το είδος προβλήματος. Με τη βοήθεια καλών πλατφορμών ελέγχου ενοικιαστών, οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές ακινήτων μπορούν να πραγματοποιούν λογικές αλλά αξιόπιστες βαθμολογίες πιστώσεων, ελέγχους ποινικού ιστορικού, εργασίας και εισοδήματος, καθώς και ελέγχους ιστορικού έξωσης.

Σε αυτό το άρθρο, θα δούμε τι είναι οι πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών και πώς λειτουργούν. Θα δούμε επίσης τα οφέλη των πλατφορμών ελέγχου ενοικιαστών. Τέλος, θα ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών για ιδιοκτήτες με αυτοπεποίθηση.

Και για όσους από εσάς είστε ανυπόμονοι να φτάσετε σε αυτές τις πλατφόρμες, εδώ είναι μια χρήσιμη λίστα για να σας δώσει μια γρήγορη ιδέα!

Τίτλος

Περιγραφή

Εξερευνώ

Εξυπνη κίνηση

Απλός έλεγχος ενοικιαστών σε 3 βήματα με προστασία δεδομένων.

DoorLoop

Φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό διαχείρισης ακινήτων, παγκόσμια εμβέλεια.

E-Renter

Προσιτός έλεγχος ενοικιαστών με εκτεταμένους ελέγχους.

Επωφελούμαι

Δωρεάν πλατφόρμα διαχείρισης ενοικιαστών με αυτόματους ελέγχους.

MyRental

Εκτεταμένη υπηρεσία ελέγχου ενοικιαστών με σχέδια φιλικά προς τον προϋπολογισμό.

RentPrep

Πανελλαδικός έλεγχος ενοικιαστών με εκπαιδευτικά εργαλεία.

TurboTenant

Δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης ενοικίασης ακινήτων με έλεγχο.

Rentec Direct

Άμεση πρόσβαση στα δεδομένα των ενοικιαστών με μέτρα ασφαλείας.

Zillow

Έλεγχος ενοικιαστών, δημιουργία μίσθωσης και αυτοματοποίηση πληρωμών.

ezLandlordForms

Διαχείριση ενοικίασης με ενδελεχή έλεγχο και νομικά έγγραφα.

Innago

Δωρεάν λογισμικό διαχείρισης ακινήτων για αποτελεσματική ενοικίαση.

RentRedi

Έλεγχος και αυτοματισμός ενοικίασης φιλικό προς τα κινητά.

Δεδομένου ότι η εύρεση ενός καλού ενοικιαστή δεν είναι εύκολη στις μέρες μας, τώρα ας δούμε αυτές τις πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών για να εξαλείψουμε αυτό το πρόβλημα από τις ρίζες!

Τι είναι οι πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών;

Οι πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών είναι διαδικτυακά εργαλεία που βοηθούν τους διαχειριστές ακινήτων να εξετάσουν πιθανούς ενοικιαστές πριν μισθώσουν ένα ακίνητο. Αυτά τα συστήματα συγκεντρώνουν δεδομένα εφαρμογών από πιστωτικά γραφεία, δικαστικές βάσεις δεδομένων και αρχεία ενοικίασης, συνδυάζοντάς τα για να παρέχουν λεπτομερείς αναφορές που καλύπτουν την οικονομική ευρωστία, το ιστορικό μισθώσεων και άλλες πληροφορίες.

Αυτά τα συστήματα επιτρέπουν στους ιδιοκτήτες να επιλέγουν προσεκτικά τους ενοικιαστές τους αναφέροντας άμεσα ανεπιθύμητα αρχεία όπως αθετήσεις πληρωμών ή προηγούμενες εξώσεις. Τα συστήματα ελέγχου ενοικιαστών έχουν γίνει ζωτικής σημασίας στη σύγχρονη διαχείριση ακινήτων, παρέχοντας την καλύτερη επιλογή ενοικιαστών, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα τους πιθανούς κινδύνους. Προσφέρουν μια βελτιωμένη διαδικασία ενοικίασης, βελτιωμένη λήψη αποφάσεων και την προώθηση της ασφαλούς μίσθωσης ακινήτων.

Πώς λειτουργούν;

Οι πλατφόρμες για τον έλεγχο ενοικιαστών ενσωματώνουν τη συλλογή, την επαλήθευση και την ανάλυση δεδομένων. Αυτό βοηθά να δοθούν στους ιδιοκτήτες εμπεριστατωμένες γνώσεις, οι οποίες τους βοηθούν στη λήψη αποφάσεων μειώνοντας ταυτόχρονα τους κινδύνους. Ακολουθούν τα βήματα που χρησιμοποιούνται από αυτές τις πλατφόρμες για τη δημιουργία ακριβών αναφορών ελέγχου ενοικιαστών:

  • Εισαγάγετε πληροφορίες εφαρμογής στην πύλη της πλατφόρμας, όπως το ιστορικό εργασίας και ενοικίασης.
  • Οι πλατφόρμες διασταυρώνουν τα δεδομένα για να διασφαλίσουν ότι τα δεδομένα είναι σωστά και επικυρώνουν ταυτότητες.
  • Όταν εισάγετε τα δεδομένα σας, λαμβάνουν πληροφορίες από πηγές, συμπεριλαμβανομένων των εγκληματικών βάσεων δεδομένων και των πιστωτικών γραφείων.
  • Η πλατφόρμα ελέγχει την πιστωτική σας αναφορά για να δει αν έχετε χρέος και πώς το έχετε εξοφλήσει.
  • Διεξάγουν επίσης ποινική έρευνα για να αναζητήσουν τυχόν προηγούμενα ποινικά μητρώα σε βάσεις δεδομένων.
  • Αναλύει επίσης την προηγούμενη συμπεριφορά ενοικίασης για προβλήματα όπως καθυστερήσεις πληρωμών ή εξώσεις.
  • Στη συνέχεια, οι αλγόριθμοι της πλατφόρμας αξιολογούν τα δεδομένα για να προσδιορίσουν τον κίνδυνο μισθωτή.
  • Παρέχει λεπτομερείς αναφορές σε εσάς ή στους ιδιοκτήτες, συμπεριλαμβανομένων περιλήψεων πιστοληπτικής ικανότητας, ιστορικού ενοικίασης και οικονομικής σταθερότητας.
  11 εργαλεία σχεδίασης AI για να κάνετε την ομάδα τέχνης σας πιο αποτελεσματική

Έτσι, οι διαχειριστές ή οι ιδιοκτήτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτές τις αναφορές για να επιλέξουν με σύνεση τους ενοικιαστές.

Οφέλη από Πλατφόρμες Διαχείρισης Ενοικιαστών

Για τους διαχειριστές ακινήτων και τους ιδιοκτήτες, οι πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών έχουν πολλά πλεονεκτήματα. Αυτές οι πλατφόρμες παρέχουν εμπεριστατωμένες πληροφορίες για πιθανούς ενοικιαστές, επιτρέποντας πιο τεκμηριωμένες κρίσεις. Αυτές οι πλατφόρμες βοηθούν στη μείωση των κινδύνων που συνδέονται με αναξιόπιστους ενοικιαστές και εγγυώνται ένα πιο ασφαλές περιβάλλον ενοικίασης εντοπίζοντας προειδοποιητικές πινακίδες όπως προβλήματα πληρωμών και ποινικά ιστορικά.

Επιταχύνουν τη διαδικασία ελέγχου, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τη νομική συμμόρφωση και προάγουν την ομοιομορφία. Οι πλατφόρμες για τον έλεγχο των ενοικιαστών βελτιώνουν τη λήψη αποφάσεων και προσελκύουν εξαιρετικούς ενοικιαστές, παρέχοντας έτσι στους ιδιοκτήτες ηρεμία, τα οποία προωθούν την αποτελεσματική και κερδοφόρα διαχείριση ακινήτων.

Σε τελική ανάλυση, ενώ οι ιδιοκτήτες πρέπει να φροντίζουν τη συντήρηση του ακινήτου και να διατηρούν επίσης συστήματα διαχείρισης ακινήτων για την ομαλή λειτουργία, βοηθά οι ενοικιαστές να είναι φιλικοί, να πληρώνουν έγκαιρα τις οφειλές τους και να μην βλάπτουν το ακίνητο σκόπιμα.

Τώρα, ας εξερευνήσουμε τις καλύτερες πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών.

Εξυπνη κίνηση

της TransUnion Εξυπνη κίνηση είναι μια πλατφόρμα ελέγχου ενοικιαστών με υψηλή βαθμολογία που παρέχει μια απλή προσέγγιση τριών βημάτων για τη λήψη μιας ολοκληρωμένης αναφοράς ελέγχου ενοικιαστών.

Ένας ιδιοκτήτης θα χρειαστεί μόνο να εγγραφεί για έναν δωρεάν λογαριασμό και να προσκαλέσει έναν υποψήφιο ενοικιαστή σε έλεγχο ιστορικού. Ο πιθανός ενοικιαστής πρέπει να αποδεχτεί μια πρόσκληση για έλεγχο ενοικίασης και να υποβάλει την αίτησή του.

Οι αναφορές ελέγχου ιστορικού, ποινικών, έξωσης και οικονομικών πληροφοριών του ενοικιαστή θα επαληθευτούν από την πλατφόρμα SmartMove και θα σταλούν στον ιδιοκτήτη. Η πιστωτική βαθμολογία και τα προσωπικά στοιχεία των ενδιαφερόμενων μερών προστατεύονται πλήρως σε αυτήν την πλατφόρμα.

Ένας ενοικιαστής μπορεί να υποβάλει τα προσωπικά του στοιχεία στο σύστημα του SmartMove, το οποίο στη συνέχεια συγκεντρώνει και στέλνει τα αποτελέσματα ελέγχου στον ιδιοκτήτη μέσω μιας ασφαλούς διαδικτυακής διαδικασίας. Η όλη διαδικασία είναι αβίαστη και απλή, γεγονός που καθιστά το SmartMove το πιο προτιμώμενο εργαλείο ελέγχου ενοικιαστών.

DoorLoop

DoorLoop είναι το πιο φιλικό προς τον χρήστη λογισμικό διαχείρισης ακινήτων, που βοηθά στη διαχείριση δεκάδων χιλιάδων μονάδων σε περισσότερες από 100 χώρες.

Ο στόχος τους είναι να απλοποιήσουν τη ζωή σας, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο και να ενισχύσετε την κερδοφορία και την πληρότητα, μειώνοντας παράλληλα τον φόρτο εργασίας και τη φθορά. Η εφαρμογή για κινητά διαθέτει σχεδόν όλες τις οθόνες και τις δυνατότητες της έκδοσης του DoorLoop για υπολογιστές.

Το DoorLoop είναι ιδανικό για άτομα που μόλις ξεκινούν με ένα ακίνητο ή τεράστιες επιχειρήσεις που διαχειρίζονται χιλιάδες, καθώς προσφέρει απεριόριστη προσαρμογή και ευελιξία.

Έχει σχεδιαστεί για οποιονδήποτε διαχειρίζεται ένα ακίνητο οπουδήποτε παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων των διαχειριστών ακινήτων, των εταιρειών διαχείρισης, των ιδιοκτητών, των ιδιοκτητών, των επενδυτών και των ενοικιαστών. Το καλύτερο είναι ότι οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει το DoorLoop, ανεξαρτήτως ηλικίας ή επάρκειας υπολογιστή.

E-Renter

E-Renter βοηθά τους ιδιοκτήτες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τα ενοικιαζόμενα ακίνητα παρέχοντας ενδελεχείς υπηρεσίες ελέγχου ενοικιαστών. Οι υπηρεσίες του E-Renter είναι γρήγορες και γρήγορες, με άμεση διαδικτυακή πρόσβαση 24/7 σε αρχεία καταναλωτικών και επιχειρηματικών πιστώσεων. Τα σχέδιά της περιλαμβάνουν κάθε λεπτομέρεια, από πιστωτικές αναφορές και ιστορικό έξωσης έως κρίσεις και ιστορικό διευθύνσεων. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης φόρμες και γνωστοποιήσεις που είναι χρήσιμες για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών.

Σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών, το E-Renter είναι η πιο προσιτή επιλογή. Προσφέρει πλήρη πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε βάσεις δεδομένων για πράγματα όπως αρχεία οδήγησης, αρχεία έξωσης, ποινικά μητρώα και πιστωτικά ιστορικά.

Η υπηρεσία ελέγχου της εταιρείας περιλαμβάνει διεξοδικούς ελέγχους, όπως εγκυρότητα SSN, αφερεγγυότητες, εξώσεις και ποινικές υποθέσεις.

Επωφελούμαι

Επωφελούμαι είναι ιδανικό για μικρούς και μεσαίους ιδιοκτήτες που αναζητούν μια δωρεάν πλατφόρμα διαχείρισης ενοικιαστών. Αυτή η πλατφόρμα περιλαμβάνει υπηρεσίες ελέγχου οικονομικών ενοικιαστών και αυτόματους ελέγχους αναφοράς.

  Πώς να παρακολουθήσετε το iPlayer του BBC στις ΗΠΑ ή στο εξωτερικό

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να επωφεληθούν από εκτεταμένα εργαλεία διαχείρισης ακινήτων, συμπεριλαμβανομένων των κοινοπρακτικών διαφημίσεων, της ηλεκτρονικής συλλογής ενοικίων και της παρακολούθησης συντήρησης, χωρίς να πληρώσουν δεκάρα με το δωρεάν πρόγραμμα συνδρομής.

Οι αυτόματοι έλεγχοι αναφοράς που προσφέρει η Avail είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό. Η Avail καλεί αυτόματα τους προηγούμενους ιδιοκτήτες των υποψήφιων ενοικιαστών για να ρωτήσει εάν πλήρωσαν το ενοίκιο εγκαίρως και διατήρησαν το ενοικιαζόμενο ακίνητο μόλις υπέβαλαν την ηλεκτρονική αίτηση ενοικίασης.

Η πλατφόρμα επιτρέπει επίσης στους ιδιοκτήτες να αναλαμβάνουν επαλήθευση εισοδήματος και γραφειοκρατία για να εγγυηθούν ότι οι πιθανοί ενοικιαστές μπορούν να πληρώσουν το ενοίκιο εγκαίρως.

MyRental

MyRental παρέχει μια εκτεταμένη υπηρεσία ελέγχου ενοικιαστών, συμπεριλαμβανομένων ενδελεχών ελέγχων ποινικού μητρώου, αναφορών πιστώσεων, ιστορικού έξωσης και κατοικίας και ποσοστών αποδοχής του ιδιοκτήτη. Σε πολλούς ιστότοπους αναθεώρησης λογισμικού, κατατάσσεται ως μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες ελέγχου ενοικιαστών.

Το MyRental βοηθά στον εντοπισμό ενός ειδικευμένου ενοικιαστή για ιδιοκτήτες με τη βοήθεια των καλών αναφορών και της εκτεταμένης βάσης δεδομένων του.

Για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες και τις εταιρείες που δεν χρειάζονται μια ολοκληρωμένη λύση, το MyRental παρέχει επίσης υπηρεσίες ατομικής παρακολούθησης και ελέγχου ενοικιαστών εκτός από τα πακέτα ελέγχου ενοικιαστών.

Παρέχουν φιλικά προς τον προϋπολογισμό σχέδια που είναι γεμάτα με κοινά και χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως μια σειρά από επιλογές πληρωμής και ποσοστά αποδοχής από τον ιδιοκτήτη.

RentPrep

Εκτός από τις παραδοσιακές υπηρεσίες ελέγχου ενοικιαστών, όπως πιστωτικοί έλεγχοι και ιστορικά διευθύνσεων, RentPrep παρέχει εκθέσεις έξωσης σε όλη τη χώρα, δικαστικές αποφάσεις και εμπράγματα βάρη. Αυτό το λογισμικό ελέγχου ενοικιαστών έχει πραγματοποιήσει πάνω από δύο εκατομμύρια προβολές.

Προσφέρει εκπαιδευτικά εργαλεία για να βοηθήσει τους διαχειριστές ακινήτων και τους ιδιοκτήτες ακινήτων με τη διαδικασία ελέγχου των ενοικιαστών, όπως ηχογραφήσεις, διαλέξεις βίντεο και οδηγίες.

Οι χρήστες του RentPrep έχουν πρόσβαση σε πολλά πολύτιμα στοιχεία που απλοποιούν τις διαδικασίες ενοικίασης και διαχείρισης ακινήτων, όπως φόρμες ιδιοκτήτη, podcast και άλλο χρήσιμο υλικό.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν επίσης να επιτρέψουν στον αιτούντα να πληρώσει χρησιμοποιώντας το πακέτο TransUnion Full Credit Report της RentPrep. Παρέχει ολοκληρωμένα εργαλεία για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να πλοηγηθούν στη διαδικασία ενοικίασης. Το RentPrep παρέχει ειδικές τιμές για επιχειρήσεις με πολλά ακίνητα.

TurboTenant

TurboTenant είναι ιδανικό για ανεξάρτητους ιδιοκτήτες που αναζητούν μια απλή, δωρεάν εφαρμογή για τη διαχείριση των ενοικιαζόμενων ιδιοκτησιών τους και τον εντοπισμό εγκεκριμένων αιτήσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρες αναφορές πίστωσης, εγκληματικότητας και έξωσης και σε προηγούμενες αναφορές ιδιοκτητών μέσω της δωρεάν λειτουργίας ελέγχου ενοικιαστών.

Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να διαφημίζετε κενές θέσεις ενοικίασης, να δέχεστε αιτήσεις στο διαδίκτυο, να συλλέγετε πληρωμές ενοικίων, να παρακολουθείτε τις δαπάνες και ακόμη και να διαχειρίζεστε αιτήματα συντήρησης χωρίς κόστος.

Η TurboTenant είναι μια πολύ γνωστή εταιρεία που εξυπηρετεί πάνω από 450.000 ιδιοκτήτες και γραφεία ενοικίασης. Η εφαρμογή λογιστικής ακινήτων διαθέτει συγχρονισμό συναλλαγών, παρακολούθηση εσόδων και εξόδων και οικονομικές αναφορές.

Η εφαρμογή TurboTenant για smartphone διευκολύνει τους ενοικιαστές να συνομιλούν με ιδιοκτήτες, να υποβάλλουν αιτήματα συντήρησης και επίσης να πληρώνουν ενοίκιο στο διαδίκτυο. Προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με τις εκτιμήσεις ενοικίων, τους κανονισμούς ιδιοκτητών-ενοικιαστών και δεδομένα για την αγορά ενοικίων.

Rentec Direct

Rentec Direct είναι ένα κορυφαίο εργαλείο διαχείρισης ακινήτων στην αγορά που σας δίνει άμεση πρόσβαση στην πιστωτική αναφορά, το ποινικό μητρώο και το ιστορικό εξώσεων ενός ενοικιαστή χωρίς τη συμμετοχή του ενοικιαστή.

Καλύπτει τις οικονομικές αναφορές και τη λογιστική του γενικού καθολικού, με προαιρετικό συγχρονισμό Quickbooks.

Η Rentec έχει θέσει σε εφαρμογή απαιτήσεις ασφαλείας τραπεζικής ποιότητας για την προστασία των δεδομένων πελατών. Αυτή η πλατφόρμα διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, έλεγχο ταυτότητας ασφαλείας τρίτου μέρους και άμεση δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας δεδομένων.

Με τον ιστότοπο και την εφαρμογή ενοικιαστών, η Rentec Direct επιτρέπει στους ενοικιαστές να πραγματοποιούν πληρωμές στο διαδίκτυο. Η πύλη ιδιοκτητών του παρέχει στους ιδιοκτήτες πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με την απόδοση των ακινήτων τους. Για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας και τα περιουσιακά σας στοιχεία στο διαδίκτυο, παρέχει επίσης μια προσαρμοσμένη ιστοσελίδα και φιλοξενία ιστοτόπων. Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με όλες τις κινητές συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

  Τι είναι η Green Tech και γιατί είναι σημαντική για το μέλλον;

Zillow

Διευθυντής ενοικίασης Zillow είναι λογισμικό διαχείρισης ενοικιαστών που προορίζεται να βοηθήσει τις εταιρείες στον τομέα των ακινήτων στον έλεγχο των ενοικιαστών και στη συλλογή ενοικίων σε μια ενιαία πλατφόρμα. Η συμπερίληψη πληροφοριών και εικόνων ιδιοκτησίας δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες να δημιουργήσουν λίστες ενοικίων που μπορούν να αναρτηθούν σε διάφορους ιστότοπους.

Με τη βοήθεια του Zillow, οι ιδιοκτήτες μπορούν να επαληθεύσουν το ιστορικό των πιθανών ενοικιαστών και να παράγουν μια σειρά από αναφορές. Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους μεσίτες ακινήτων να δημιουργούν ή να επεξεργάζονται συμφωνίες μίσθωσης χρησιμοποιώντας προκατασκευασμένα πρότυπα και στη συνέχεια να τα στέλνουν στους ενοικιαστές.

Το Zillow Rental Manager επιτρέπει την αλληλεπίδραση API με μια ποικιλία εφαρμογών τρίτων για την ανάκτηση δεδομένων όπως τα επιτόκια στεγαστικών δανείων, τα σχόλια των πελατών και πολλά άλλα. Το λογισμικό επιτρέπει στους ενοικιαστές να δημιουργήσουν ένα σύστημα αυτόματης πληρωμής για περιοδικές πληρωμές καθώς και απευθείας καταθέσεις ενοικίων στους τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών.

ezLandlordForms

Για τον νέο ιδιοκτήτη, ezLandlordForms είναι μια ενιαία πλατφόρμα για διαχείριση ενοικίασης. Αυτή η πλατφόρμα δίνει στους ιδιοκτήτες πρόσβαση σε εξετάσεις ενοικιαστών και έγγραφα για τον πιο ενδελεχή έλεγχο ιστορικού. Προσφέρουν επίσης ένα εργαλείο μίσθωσης κτιρίου που βοηθά τους ιδιοκτήτες ακινήτων να δημιουργήσουν μισθώσεις που είναι συμβατές με τους κρατικούς κανονισμούς.

Οι χρήστες μπορούν να εκτελέσουν ελέγχους ενοικιαστών, να δημιουργήσουν φόρμες και να τροποποιήσουν τη γραφειοκρατία σας για να προστατεύσουν εσάς και την περιουσία σας.

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τα νομικά έγγραφα που χρειάζεστε με το ezLandlordForms για ένα κλάσμα των εξόδων ενός δικηγόρου. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να αντιμετωπίσετε μια ακριβή έξωση από έναν προβληματικό ενοικιαστή.

Innago

Innago είναι μια δωρεάν και απλή λύση λογισμικού διαχείρισης ακινήτων που έχει σκοπό να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Διευκολύνει τους ιδιοκτήτες να διαχειρίζονται τα ενοικιαζόμενα ακίνητά τους πιο αποτελεσματικά και οικονομικά, παρέχοντας μια ποικιλία εργαλείων και υπηρεσιών.

Αυτές οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν είσπραξη ενοικίων, έλεγχο ενοικιαστών, προγραμματισμό παραγγελιών εργασίας, ηλεκτρονική μίσθωση, επικοινωνία και άλλα.

Το Innago στοχεύει να οδηγήσει σταδιακά και οργανικά τους ιδιοκτήτες σε μια λύση που μειώνει την προσπάθειά τους και ενισχύει τη διαχείριση των ενοικιαστών.

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να διαχειριστούν τα ενοίκια τους χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που προσφέρει, με βάση αυτό που λειτουργεί καλύτερα για τη συγκεκριμένη επιχείρησή τους. Για ιδιοκτήτες όλων των μεγεθών, αυτή η πλατφόρμα κάνει την ενοικίαση εύκολη, προσιτή και λογική.

RentRedi

RentRedi είναι ιδανικό για ιδιοκτήτες που αναζητούν την ευκολία της τεχνολογίας κινητής τηλεφωνίας ενώ αξιολογούν τους υποψήφιους ενοικιαστές. Μπορείτε εύκολα να στείλετε αιτήματα ελέγχου ενοικιαστών χρησιμοποιώντας την πλούσια σε δυνατότητες εφαρμογή για κινητά και ο αιτών μπορεί να εγκρίνει το αίτημα απευθείας από το τηλέφωνό του.

Το RentRedi παρέχει επίσης κρίσιμα χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να αυτοματοποιήσετε τις διαδικασίες ενοικίασης, όπως η ηλεκτρονική συλλογή και λογιστική ενοικίαση, ο έλεγχος ενοικιαστών και οι αιτήσεις εντύπων.

Η RentRedi προσφέρει ολοκληρωμένα δεδομένα πίστωσης, εγκληματικότητας και έξωσης ως μέρος της υπηρεσίας ελέγχου ενοικιαστών.

Επιπλέον, το RentRedi διαθέτει ένα εργαλείο άμεσου ελέγχου ενοικιαστών που επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να λάβουν μια ολοκληρωμένη αναφορά ελέγχου ενοικιαστών αμέσως μόλις ένας πιθανός ενοικιαστής υποβάλει αίτηση. Αυτά τα χαρακτηριστικά βοηθούν τους ιδιοκτήτες να διαχειρίζονται τους τρέχοντες ενοικιαστές, να ελέγχουν τις κατάλληλες εφαρμογές και να προστατεύουν τις επενδύσεις τους σε ακίνητα.

συμπέρασμα

Οι κλάδοι διαχείρισης ακινήτων και ακινήτων δίνουν υψηλή προτεραιότητα στον έλεγχο των ενοικιαστών. Η ενοικίαση ενός σπιτιού έχει επιπτώσεις στην ασφάλεια πέρα ​​από τις οικονομικές. Οι πλατφόρμες ελέγχου ενοικιαστών αναλύουν την αξιοπιστία, η οποία προάγει τη χρηματοοικονομική σταθερότητα και αυξάνει τον κύκλο εργασιών.

Αυτές οι πλατφόρμες ελέγχου υποστηρίζουν την ανάπτυξη ασφαλών και ειρηνικών ρυθμίσεων ενοικίασης. Αυτό το κάνει μέσω αποτελεσματικών διαδικασιών, τήρησης των νόμων και αφοσίωσης στη δικαιοσύνη. Για να διασφαλίσετε ότι το ακίνητό σας βρίσκεται στα σωστά και αξιόπιστα χέρια, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την κατάλληλη πλατφόρμα διαχείρισης ενοικιαστών!

Στη συνέχεια, το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης εγκαταστάσεων για τον εξορθολογισμό των λειτουργιών.