12 Παιχνίδια VR Fitness για καλύτερο καρδιο από το γυμναστήριό σας

Είσαι γυμναστής; Αν ναι, τότε δεν θα πρέπει να χάσετε αυτά τα παιχνίδια VR fitness για καλύτερη καρδιο από το γυμναστήριό σας.

Η εμφάνιση της τεχνολογίας εικονικής πραγματικότητας άλλαξε την προπόνηση, παρέχοντας μια ευχάριστη και ελκυστική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές συνεδρίες γυμναστηρίου. Χρησιμοποιώντας ρεαλιστικό περιβάλλον, τα παιχνίδια γυμναστικής VR παρέχουν μια διαδραστική άσκηση που διεγείρει το μυαλό και το σώμα.

Σε αντίθεση με τις παραδοσιακές προπονήσεις στο γυμναστήριο, οι οποίες μπορεί να γίνουν βαρετές και επαναλαμβανόμενες, τα παιχνίδια γυμναστικής εικονικής πραγματικότητας προσφέρουν μια ποικιλία δραστηριοτήτων που κρατούν τους παίκτες αφοσιωμένους και προκλημένους.

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα των παιχνιδιών γυμναστικής εικονικής πραγματικότητας είναι η ικανότητά τους να παρέχουν πιο αποτελεσματικές προπονήσεις καρδιο από τις συμβατικές ρουτίνες γυμναστικής. Αρκετά παιχνίδια ενθαρρύνουν τους παίκτες να συμμετέχουν σε αθλήματα υψηλής έντασης όπως το σπριντ, το άλμα και την πυγμαχία, τα οποία μπορεί να ενισχύσουν την καρδιαγγειακή υγεία και την αντοχή.

Εκτός από τα πλεονεκτήματά τους για τη σωματική υγεία, τα παιχνίδια γυμναστικής εικονικής πραγματικότητας παρέχουν πολλά οφέλη για την ψυχική υγεία. Οι καθηλωτικές ρυθμίσεις και το συναρπαστικό παιχνίδι μπορεί να μειώσουν την ένταση και το άγχος.

Επίσης, η κοινωνική πλευρά των παιχνιδιών για πολλούς παίκτες μπορεί να καλλιεργήσει ένα αίσθημα κοινότητας και σύνδεσης. Η έλευση των παιχνιδιών VR fitness είναι μια πιθανή νέα τεχνική για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας μέσω της άσκησης.

Σημασία της διατήρησης της φυσικής κατάστασης

Η φυσική κατάσταση είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας και της ευεξίας. Η συχνή άσκηση μπορεί να βελτιώσει την καρδιαγγειακή υγεία, να ενισχύσει τη μυϊκή δύναμη και αντοχή και να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορεί επίσης να μειώσει τον κίνδυνο χρόνιων ασθενειών, συμπεριλαμβανομένου του διαβήτη, των καρδιαγγειακών παθήσεων και της παχυσαρκίας.

Η τακτική άσκηση επηρεάζει άμεσα την καρδιαγγειακή υγεία, βοηθώντας στην πρόληψη των καρδιακών παθήσεων και του εγκεφαλικού. Η άσκηση ενισχύει τη ροή του αίματος στην καρδιά, ενισχύοντας τον καρδιακό μυ και βελτιώνοντας την κυκλοφορία.

Η διατήρηση της φυσικής κατάστασης μπορεί επίσης να αυξήσει τη γενική δύναμη και αντοχή, απλοποιώντας τις καθημερινές εργασίες και μειώνοντας την πιθανότητα τραυματισμού. Η συχνή άσκηση συμβάλλει στην ανάπτυξη και διατήρηση της μυϊκής μάζας, η οποία μπορεί να ενισχύσει την ισορροπία και τη σταθερότητα.

Τα παιχνίδια VR fitness είναι καλύτερα από το να πάτε στο γυμναστήριο ή χειρότερα;

Το να είσαι σωματικά δραστήριος σε αυτόν τον γρήγορο τρόπο ζωής μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο. Ωστόσο, καθώς η τεχνολογία μας έχει κάνει τεμπέληδες, έχει φέρει και εναλλακτικές. Εδώ μιλάω για να είσαι fit με ψυχαγωγία μέσω VR fitness games.

Περίμενε! Τι είναι τα παιχνίδια γυμναστικής VR; Τα παιχνίδια VR fitness είναι κοινά παιχνίδια VR. Το βασικό χαρακτηριστικό που το κάνει διαφορετικό από άλλα παρόμοια παιχνίδια είναι η εμπλοκή των σωματικών κινήσεων.

Τα παιχνίδια VR fitness έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε οι παίκτες να πρέπει να είναι πιο ενεργοί σωματικά σε αυτά τα παιχνίδια σε σύγκριση με τα κανονικά παιχνίδια VR. Τα παιχνίδια γυμναστικής VR περιλαμβάνουν τις περισσότερες από τις γρήγορες και βασικές σωματικές κινήσεις, όπως το άλμα, η κίνηση των χεριών, το τζόκινγκ κ.λπ., που μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας παράλληλα.

Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε ειδικά τα γυμναστήρια με τα παιχνίδια γυμναστικής VR. Τα παιχνίδια VR fitness ταιριάζουν σε άτομα που δεν τους αρέσουν οι βαρετές ασκήσεις, αλλά θέλουν να παραμείνουν σε φόρμα και σωματικά δραστήριοι. Τα παιχνίδια γυμναστικής VR είναι η καλύτερη επιλογή για να κρατήσετε τον εαυτό σας ή το παιδί σας σε σωματική δραστηριότητα χωρίς να βαρεθείτε ή να αποσπάτε την προσοχή σας.

Τώρα, ας δούμε μερικά από τα καλύτερα παιχνίδια VR fitness για να δοκιμάσετε.

Dance Central

Το Dance Central είναι ένα πολύ γνωστό παιχνίδι χορού που συνδυάζει την εικονική πραγματικότητα για να προσφέρει στους παίκτες όλων των ηλικιών μια διασκεδαστική και καθηλωτική εμπειρία. Το παιχνίδι έχει μια σειρά από στυλ μουσικής και χορού, από hip-hop και pop μέχρι Latin και EDM.

  9 καλύτερες εταιρείες παρακολούθησης ασθενών από απόσταση

Παρέχει επίσης στους παίκτες μια επίπονη προπόνηση. Μετακινώντας το σώμα τους σε συγχρονισμό με τη μουσική και χρησιμοποιώντας τεχνολογία παρακολούθησης κίνησης, οι παίκτες μπορούν να κατακτήσουν διάφορα στυλ και ρουτίνες χορού.

Το Dance Central είναι ένα παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε εικονικά πάρτι όπου κανείς δεν πατάει στις μύτες των ποδιών σας ενώ χορεύετε. Το Dance Central σας προσφέρει 32 soundtrack από τη μεγαλύτερη επιτυχία της δεκαετίας του 1970. Όταν λέω soundtracks, δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι έχει περιβάλλον πάρτι και μουσική. Αντίθετα, κάθε τραγούδι σε αυτό το παιχνίδι είναι χορογραφημένο με βάση διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας.

Κατάστημα: Meta Quest

Υπερφυσικός

Το Supernatural είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι VR fitness κατάλληλο για όλες τις ηλικιακές ομάδες. Η εύρεση ενός παιχνιδιού που προσφέρει προπόνηση για ολόκληρο το σώμα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, η αναζήτησή σας μπορεί να τελειώσει εδώ με το Supernatural. Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί τεχνολογία VR για να παρέχει μια σειρά από προκλητικές και διασκεδαστικές προπονήσεις, όπως καρδιο, προπόνηση ενδυνάμωσης, γιόγκα και διαλογισμό.

Το gameplay είναι απλό. Ο παίκτης πρέπει να χρησιμοποιήσει το χειριστήριο του για να σπάσει τους επερχόμενους ρυθμούς ενός τραγουδιού. Περίμενε! Δεν τελειώνει εδώ. Ο παίκτης θα πρέπει να χωρέσει τον εαυτό του κινούμενος και οκλαδόν για να χωρέσει το σώμα του σε σετ τριγώνων.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει έναν προπονητή που θα σας συνοδεύει στο μεταξύ για καλύτερη απόδοση και δουλειά ρυθμού. Το Supernatural είναι ένα τέλειο παιχνίδι προπόνησης, καθώς ο χρήστης πρέπει να κάνει κινήσεις των χεριών του, όπως τρυπήματα και πόδι, όπως οκλαδόν, αποφυγή και πολλά άλλα.

Κατάστημα: Meta Quest

Beat Saber

Η συζήτηση για τα παιχνίδια VR και η μη εύρεση του Beat Saber στη λίστα αισθάνεται αδικία για αυτό το παιχνίδι. Το Beat Saber είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι ρυθμού από Τσέχους προγραμματιστές παιχνιδιών. Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2019, αλλά εξακολουθεί να κυβερνά τις καρδιές πολλών ανθρώπων.

Το να παίξετε το Beat Saber είναι απλό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο. Ο παίκτης του παιχνιδιού πρέπει να χρησιμοποιήσει ένα χειριστήριο κίνησης VR. Κατά συνέπεια, ο παίκτης κρατά ένα ζευγάρι κόκκινα και μπλε λαμπερά σπαθιά.

Φτάνοντας στο gameplay, το παιχνίδι απεικονίζει τον παίκτη με μπλοκ να πλησιάζουν τους, και οι παίκτες πρέπει να χτυπήσουν αυτά τα μπλοκ προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Όταν καταστραφεί το μπλοκ, ο παίκτης παίρνει ένα σκορ. Ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Το Beat Saber είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι που περιέχει διαφορετικά κόλπα και ανατροπές.

Κατάστημα: Meta Quest

FitXR

Το FitXR είναι μια εφαρμογή γυμναστικής εικονικής πραγματικότητας που σας επιτρέπει να κάνετε πράγματα όπως πυγμαχία, χορός και διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης (HIIT). Η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιείται στην εφαρμογή για να προσφέρει στους χρήστες μια διασκεδαστική και καθηλωτική εμπειρία εκπαίδευσης. Το FitXR προσφέρει έναν νέο και διασκεδαστικό τρόπο εκπαίδευσης, με προγράμματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν άτομα όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Το FitXR είναι ένα αξιόπιστο παιχνίδι VR όσον αφορά τη φυσική κατάσταση, καθώς συνοδεύεται από επτά νέες προπονήσεις κάθε εβδομάδα, σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε τις προπονήσεις σας, να ακούτε μουσική, να συνεργάζεστε με φίλους και πολλά άλλα. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε μπερδεμένοι σχετικά με το FitXR, μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τις επτά ημέρες δωρεάν δοκιμές του.

Κατάστημα: Meta Quest

VZfit

Το VZfit είναι μια πλατφόρμα γυμναστικής εικονικής πραγματικότητας που επιτρέπει στους πελάτες της να χρησιμοποιούν σταθερά ποδήλατα γυμναστικής για διασκεδαστικές και συναρπαστικές προπονήσεις. Η πλατφόρμα προσφέρει διάφορες δραστηριότητες ποδηλασίας VR, όπως ταξίδια σε όμορφα, μακρινά μέρη, παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε με άλλους και προκλητικές ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και του συντονισμού σας.

Το VZfit συνδυάζει προπόνηση, παιχνίδι, ποδήλατο και πολλά άλλα είδη παιχνιδιών. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι με τους φίλους σας μέσω της λειτουργίας πολλών παικτών.

Τα παιχνίδια έχουν πολλά να σας προσφέρουν, παιχνίδια με στυλ arcade, εικονικά επίπεδα, πίνακες κατάταξης, διαδραστικά περιβάλλοντα κ.λπ. Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να συνδεθείτε με συσκευές γυμναστικής για να μάθετε και να προσθέσετε νέες ρουτίνες με τον εκπαιδευτή τεχνητής νοημοσύνης τους. Εάν θέλετε ένα ατελείωτο παιχνίδι διασκέδασης και προπόνησης, θα πρέπει να το επιλέξετε.

  Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να διαγνώσετε τον θόρυβο του αυτοκινήτου και να μάθετε τι συμβαίνει

Κατάστημα: Meta Quest

Holofit

Έχετε εξοπλισμό προπόνησης όπως ποδήλατα, κωπηλάτες και ελλειπτικά, αλλά τεμπελιάζετε να ασκηθείτε; Μην ανησυχείτε, έχουμε ένα υπέροχο παιχνίδι VR fitness που μπορεί να εμπλουτίσει την προπόνησή σας και να την κάνει πιο διασκεδαστική.

Το Holofit είναι ένα παιχνίδι της Holodia που κυκλοφόρησε στο κοινό τον Ιανουάριο του 2021. Αυτό το παιχνίδι γυμναστικής διαθέτει περισσότερες από 100 επιλογές προπόνησης για εσάς.

Επιπλέον, οι επιλογές ενημερώνονται συχνά. Το βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι κάνει την καρδιο προπόνησή σας ακόμα πιο διαδραστική, διασκεδαστική και σταθερή.

Το παιχνίδι σάς επιτρέπει να ασκηθείτε σε 15 εικονικά μέρη στον κόσμο. Μπορείτε εύκολα να κάψετε έως και 400 θερμίδες σε μία συνεδρία χρησιμοποιώντας προγράμματα HIIT, καύσης λίπους, χρονοεπιθέσεις κ.λπ. Μπορείτε επίσης να ανταγωνιστείτε με άλλα μέλη της κοινότητας για να σας κρατήσουν διαδραστικό και με κίνητρο στις συνεδρίες προπόνησης.

Κατάστημα: Meta Quest

OhShape

Το OhShape VR είναι ένα παιχνίδι γυμναστικής εικονικής πραγματικότητας που σας βοηθά να παραμένετε σε φόρμα με διασκεδαστικό και συναρπαστικό τρόπο. Το παιχνίδι βασίζεται στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή “Hole in the Wall”. Οι παίκτες πρέπει να αποφεύγουν και να υφαίνουν γύρω από τοίχους και άλλα εμπόδια ενώ παίζει αισιόδοξη μουσική.

Το Ohshape είναι ένα άλλο παιχνίδι ρυθμού με μοναδικά γραφικά, περιεχόμενο και περιβάλλον για τους χρήστες. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ρυθμού VR, αλλά οι προγραμματιστές του Ohshape έχουν δώσει προσοχή στο να τα κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά αυτού του παιχνιδιού περιλαμβάνουν μια σύγχρονη διεπαφή, μια βελτιωμένη λίστα αναπαραγωγής μουσικής, ένα σεμινάριο για αρχάριους και πολλά άλλα.

Το παιχνίδι του OhShape είναι διασκεδαστικό και μοναδικό. ο παίκτης πρέπει να κινήσει ολόκληρο το σώμα του για να αποφύγει τα εμπόδια, να χτυπήσει τοίχους και να κάνει διαφορετικές στάσεις για να συνεχίσει στο παιχνίδι. Αν θέλετε ένα διασκεδαστικό και διασκεδαστικό παιχνίδι γυμναστικής, μπορείτε να βασιστείτε σε αυτό.

Κατάστημα: Meta Quest

Synth Riders

Θέλετε να παρακολουθήσετε τις επιτυχίες του Gorillaz αλλά φοβάστε να νιώσετε αμηχανία; Οι Synth Riders μπορούν να βάλουν τέλος σε όλες αυτές τις ανασφάλειες. Το Synth Riders είναι ένα καθηλωτικό παιχνίδι εικονικής πραγματικότητας με θέμα τον Gorillaz, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τις εμβληματικές επιτυχίες του Gorillaz.

Πώς θα βοηθήσει σε μια προπόνηση; Περιμένετε, το παιχνίδι δεν περιορίζεται μόνο στο grooving. Αντίθετα, πρέπει να πιάσετε σημειώσεις, να οδηγήσετε τις ράγες και να αποφύγετε όλα τα εμπόδια. Αυτή η μοναδική ιδέα του χορού και της διασκέδασης μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε σε φόρμα και ενέργεια.

Κατάστημα: Meta Quest

REAKT Performance Trainer

Το να πηγαίνετε σε έναν προπονητή και να παρακολουθείτε τακτικά την απόδοσή σας μπορεί να είναι αρκετά ταραχώδες, ειδικά αν ζείτε μια συνεργατική ζωή. Τι θα συμβεί αν πω ότι ένα παιχνίδι VR μπορεί να σας βοηθήσει να χειριστείτε αυτά τα πράγματα; Ναι, το REAKT Trainer είναι η πρώτη εφαρμογή εκπαίδευσης εγκεφάλου VR που σας βελτιώνει σωματικά και σας βοηθά να βελτιώσετε και τις πνευματικές σας δεξιότητες.

Το βασικό πλεονέκτημα αυτού του παιχνιδιού είναι ότι βελτιώνει τον συντονισμό των ματιών και των χεριών σας, τον χρόνο αντίδρασης και πολλά άλλα. Το REAKT είναι ένα παιχνίδι γυμναστικής VR που αναπτύχθηκε τον Ιανουάριο του 2021. Αυτό το παιχνίδι σας στέλνει μέσα σε ένα εικονικό αθλητικό γυμναστήριο που ωθεί το μυαλό και το σώμα σας να λειτουργούν καλύτερα και περισσότερο.

Το παιχνίδι λειτουργεί σε όλες τις δεξιότητές σας, από τη λήψη αποφάσεων έως τη βελτίωση της εστίασής σας. Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την πρόοδό σας σε πραγματικό χρόνο και να ανταγωνίζεστε ταυτόχρονα με άλλους παίκτες.

Κατάστημα: Meta Quest

Η συγκίνηση του αγώνα

Το The Thrill of the Fight είναι ένα παιχνίδι πυγμαχίας VR με πολλά επίπεδα κατασκευασμένο από τη Sealost Interactive. Μπορεί να παιχτεί σε PCVR και ως εφαρμογή Quest. Το υλικό του παιχνιδιού λέει ότι χρειάζεστε μια περιοχή παιχνιδιού 6,5 πόδια επί 5 πόδια.

Αυτό είναι το καλύτερο, ειδικά αν θέλετε να δουλέψετε με τα πόδια σας και να αισθάνεστε ότι είστε στο παιχνίδι χωρίς το πλέγμα να σας εμποδίζει. Αλλά η εφαρμογή θα εξακολουθεί να λειτουργεί εάν η περιοχή παιχνιδιού σας είναι μικρότερη από αυτήν.

  Πώς να διορθώσετε το iPhone Κοινή χρήση της τοποθεσίας μου είναι γκριζαρισμένη

Τώρα έρχεται το συναρπαστικό μέρος: ο αγώνας. Μπορείτε να προπονηθείτε όσο θέλετε εναντίον ενός αντιπάλου γενικής τεχνητής νοημοσύνης. Από εκεί, προχωρήστε σε μια σειρά από πιο συναρπαστικούς αντιπάλους με περισσότερες ιστορίες και πιο δύσκολο να νικήσετε. Ξεκινήστε με κάθε αντίπαλο είτε στο Easy είτε στο Medium.

Όταν χτυπάτε έναν αντίπαλο, μπορείτε να παίξετε τον ίδιο αντίπαλο σε πιο απαιτητικά επίπεδα από τον επόμενο.

Αυτό το προσγειωμένο παιχνίδι πυγμαχίας σας προσφέρει ένα εικονικό γυμναστήριο και ένα πεδίο μάχης με διάφορες προκλήσεις. Πρέπει να δοκιμάσετε αυτό το παιχνίδι εάν είστε λάτρης ή παίκτης της πυγμαχίας.

Κατάστημα: Meta Quest

Η Ανάβαση 2

Το The Climb 2 είναι ένα παιχνίδι VR που δημοσιεύτηκε από την Crytek τον Μάρτιο του 2021. Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι μια συνέχεια του The Climb 1. Το gameplay του Climb 2 είναι παρόμοιο με το prequel του, όπου ο παίκτης πρέπει να παραμείνει ενεργός, διανοητικά και φυσικώς.

Ο πυρήνας του παιχνιδιού είναι ότι ο παίκτης πρέπει να συνεχίσει να προχωρά περνώντας τον εαυτό του μέσα από λαβές. Ο παίκτης θα πρέπει να κρατά ένα κράτημα στη λαβή και να είναι γρήγορος.

Το παιχνίδι Climb 2 είναι γεμάτο με συγκίνηση και διασκέδαση. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει λειτουργία για πολλούς παίκτες και έναν διαδικτυακό πίνακα κορυφαίων για να ανταγωνίζεται με φίλους. Από ένα ρεαλιστικό φυσικό περιβάλλον σε μια φανταστική πλοκή στην οθόνη, το Climb 2 δεν απογοητεύει ποτέ τους παίκτες.

Κατάστημα: Meta Quest

Carve Snowboarding

Το Carve Snowboarding είναι ένα συναρπαστικό παιχνίδι που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βιώσουν τον ενθουσιασμό του snowboard από τα σπίτια τους. Το παιχνίδι έχει μια σειρά από προκλητικά μαθήματα που προορίζονται να δοκιμάσουν τις δεξιότητες και τα ταλέντα των παικτών. Οι ρεαλιστικοί μηχανισμοί και τα γραφικά του παιχνιδιού το διακρίνουν από τα βιντεοπαιχνίδια snowboard.

Το παιχνίδι έχει λειτουργίες για έναν παίκτη και για πολλούς παίκτες, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ή να επιχειρούν να κερδίσουν τις υψηλές βαθμολογίες τους. Μια σειρά επιλογών προσαρμογής είναι επίσης διαθέσιμη, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν το snowboarder και την επιβίβασή τους.

Τα χειριστήρια είναι απλά στην εκμάθηση, αλλά η κυριαρχία τους απαιτεί χρόνο και προσπάθεια, δίνοντας στους παίκτες μια ανταποδοτική αίσθηση ανάπτυξης καθώς προχωρούν.

Το Carve Snowboarding είναι ένα παιχνίδι που θα αρέσει τόσο σε περιστασιακούς όσο και σε έμπειρους παίκτες. Το παιχνίδι προσφέρει μια προκλητική και ευχάριστη εμπειρία snowboard που είναι ταυτόχρονα μοναδική και καθηλωτική.

Το Carve Snowboarding είναι ένα απαραίτητο παιχνίδι για όλους όσους αγαπούν το snowboard ή τα αθλήματα δράσης λόγω της ρεαλιστικής φυσικής, των απαιτητικών μαθημάτων και των διαμορφώσιμων επιλογών του. Από την κίνηση των χεριών μέχρι το άλμα στον αέρα, ο χρήστης πρέπει να συνηθίσει σε όλα τα κόλπα. Κατά συνέπεια, ο παίκτης πρέπει να είναι σωματικά δραστήριος για να παραμείνει ασφαλής στις ανατροπές του παιχνιδιού.

Κατάστημα: Meta Quest

Προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνετε κατά την προπόνηση χρησιμοποιώντας εικονική πραγματικότητα

Η άσκηση με VR μπορεί να είναι διασκεδαστική, αλλά θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις πριν δοκιμάσετε οποιοδήποτε παιχνίδι. Τα βασικά σημεία που πρέπει πάντα να θυμάστε πριν χρησιμοποιήσετε ένα σετ μικροφώνου-ακουστικού VR για προπόνηση περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Διαβάστε τις οδηγίες του εγχειριδίου των ακουστικών VR και το παιχνίδι πριν το παίξετε.
  • Βεβαιωθείτε ότι παίζετε πάντα σε ένα ασφαλές περιβάλλον και δεν έχετε κανένα εμπόδιο γύρω σας ενώ παίζετε ή χρησιμοποιείτε VR.
  • Μην χρησιμοποιείτε αιχμηρά ή άλλα επικίνδυνα αντικείμενα ενώ χρησιμοποιείτε ακουστικά.
  • Μην χρησιμοποιείτε σετ μικροφώνου-ακουστικού για πολύ, καθώς μπορεί να αγχώσει τα μάτια σας.

συμπέρασμα

Η γυμναστική μπορεί να αισθάνεται βαρετή μερικές φορές, ειδικά για τους παίκτες. Επομένως, τα παιχνίδια γυμναστικής VR είναι μια καταπληκτική λύση σε αυτήν την πρόκληση, καθώς κάνουν την εμπειρία προπόνησής σας διασκεδαστική και ενεργητική χωρίς να θέτει σε κίνδυνο την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Είτε είστε λάτρης της φυσικής κατάστασης είτε απλά αναζητάτε έναν διασκεδαστικό τρόπο για να παραμείνετε δραστήριοι, αυτά τα παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας (VR) είναι ένας φανταστικός τρόπος για να πετύχετε τους στόχους σας γυμναστικής ενώ διασκεδάζετε. Γιατί να μην τους δοκιμάσετε και να δείτε μόνοι σας πώς η φυσική κατάσταση εικονικής πραγματικότητας μπορεί να μεταμορφώσει τη ρουτίνα της προπόνησής σας;