12 Πάροχοι διευθύνσεων email μιας χρήσης (DEA) για εγγραφές λογαριασμών

Έχετε βαρεθεί να λαμβάνετε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από ιστότοπους στους οποίους έπρεπε να εγγραφείτε για να δείτε το περιεχόμενο; Εδώ είμαστε να λύσουμε το πρόβλημά σας με τους παρόχους διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μιας χρήσης.

Τα email έχουν γίνει ένα ουσιαστικό κομμάτι δεδομένων στην τρέχουσα εποχή. Είτε θέλετε να επισκεφτείτε μια ιστοσελίδα για να δείτε το περιεχόμενό της, να περιηγηθείτε σε βίντεο σε ιστοτόπους ροής βίντεο ή ακόμα και να κατεβάσετε ακαδημαϊκούς πόρους όπως ερευνητικές εργασίες, γραπτές ερωτήσεις κ.λπ., χρειάζεστε ένα email για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Ενώ οι περισσότεροι από αυτούς τους ιστότοπους μπορεί να είναι αυθεντικοί και επαληθευμένοι, πολλοί από αυτούς ενδέχεται να χρησιμοποιούν τη διεύθυνση email σας και τα δεδομένα που παρέχονται από τα email σας για κάποια κακόβουλη εργασία. Θα οδηγούσε σε παραβίαση δεδομένων και θα επηρέαζε το απόρρητό σας. Θα πρέπει επίσης να σημειώσετε ότι τα τεράστια ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται από αυτούς τους ιστότοπους θα κατανάλωσαν τη μνήμη του email σας.

Εδώ έρχονται να μας σώσουν οι διευθύνσεις email μιας χρήσης ή οι DEA. Ας εμβαθύνουμε στο τι είναι οι DEA και γιατί πρέπει να τις χρησιμοποιούμε. Θα συζητήσουμε επίσης την επιλογή των καλύτερων παρόχων DEA και ορισμένων από τους καλύτερους παρόχους DEA για εγγραφές λογαριασμού.

Τι είναι μια αναλώσιμη διεύθυνση email;

Η διεύθυνση email μιας χρήσης, γνωστή και ως DEA, είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει σε έναν νόμιμο χρήστη να λαμβάνει ένα email σε ένα παροδικό email που εξαφανίζεται μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Για να μπορέσουν οι χρήστες να γράψουν παρατηρήσεις, να διαβάσουν υλικό υψηλής ποιότητας ή να αποκτήσουν λευκές βίβλους, πολλές διαδικτυακές κοινότητες συζήτησης, ιστότοποι και ιστολόγια απαιτούν από αυτούς να εγγραφούν. Οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν και να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email μιας χρήσης χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τον κανονικό λογαριασμό email τους σε ανεπιθύμητο.

Η διεύθυνση email μιας χρήσης είναι μόνο ένα εργαλείο που ανακατευθύνει τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον κύριο λογαριασμό email ενός χρήστη, σε αντίθεση με έναν λογαριασμό DEA, ο οποίος συνοδεύεται από τις επιλογές εισερχομένων, απάντησης και προώθησης.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιούμε διευθύνσεις email μιας χρήσης;

Δεν θα ήταν υπέροχο να αποκτήσετε πρόσβαση σε διαφορετικούς τύπους περιεχομένου σε διάφορους ιστότοπους χωρίς να χρειάζεται να παραβιάζετε το κύριο email σας; Μια αναλώσιμη διεύθυνση email είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Ας δούμε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιούμε διευθύνσεις email μιας χρήσης.

Οι περισσότεροι ιστότοποι βομβαρδίζουν τα εισερχόμενα των πελατών τους με ανεπιθύμητα και διαφημιστικά email. Ως αποτέλεσμα, τα εισερχόμενά σας θα γεμίσουν γρήγορα. Μια προσωρινή ή μίας χρήσης διεύθυνση email σας βοηθά να διατηρήσετε τα εισερχόμενά σας ακατάστατα, καθώς σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε σε όλους σχεδόν τους ιστότοπους χωρίς να λαμβάνετε τόνους ανεπιθύμητων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να βελτιώσετε την ασφάλεια του email, χρησιμοποιήστε μια προσωρινή ή μίας χρήσης διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν εγγράφεστε για λογαριασμούς σε ιστότοπους, ιστολόγια και φόρουμ για να κρατάτε την πραγματική σας κρυφή από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο προστασίας ανάμεσα σε εσάς και τους ιστότοπους στους οποίους εγγράφεστε χρησιμοποιώντας μια διεύθυνση email μιας χρήσης. Επομένως, η χρήση μιας ανώνυμης διεύθυνσης απόρριψης μπορεί να βελτιώσει το απόρρητό σας στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με ιστότοπους, εφαρμογές και διαδικτυακά φόρουμ με ένα προσωρινό email χωρίς να αποκαλύπτετε ποιοι είστε. Επιπλέον, το κύριο email σας θα είναι ασφαλές εάν τα δεδομένα παραβιαστούν ποτέ.

  Τι είναι το Google Workspace και αντικαθιστά πλήρως το G Suite;

Αν και η εγγραφή σε κάθε διαδικτυακό κατάστημα λιανικής που προσφέρει προγράμματα επιβράβευσης, εκπτώσεις και προσφορές είναι εξαιρετική, κάτι τέτοιο μπορεί να γεμίσει τα εισερχόμενά σας με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε αυθαίρετο ηλεκτρονικό κατάστημα, ιστότοπο προγράμματος επιβράβευσης ή άλλον ιστότοπο με την ευελιξία χρήσης μιας άχρηστης διεύθυνσης email χωρίς να ανησυχείτε μήπως πλημμυρίσετε τα εισερχόμενά σας με ανεπιθύμητα μηνύματα.

Πώς μπορούμε να επιλέξουμε τον καλύτερο πάροχο υπηρεσιών DEA;

Το πιο σημαντικό πράγμα για μια διεύθυνση email μιας χρήσης είναι ότι δεν πρέπει να συνδέεται με εσάς. Επομένως, θα πρέπει πάντα να αναζητάτε έναν ανώνυμο πάροχο διευθύνσεων email μιας χρήσης.

Δεύτερον, θα πρέπει να αναζητήσετε έναν πάροχο DEA που να είναι εύκολος στη χρήση και λιγότερο φασαριόζος. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο εάν είναι εύκολο να καταλάβετε πώς να δημιουργήσετε έναν προσωρινό λογαριασμό email.

Θα ήταν καλύτερο να αναζητούσατε επίσης μια υπηρεσία που μπορεί να παρέχει προσωρινή αποθήκευση μηνυμάτων, καθώς οι περισσότεροι ιστότοποι απαιτούν επαλήθευση μετά την εγγραφή. Τέλος, αναζητήστε μια υπηρεσία διεύθυνσης email μιας χρήσης που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια διεύθυνση χωρίς αίτημα.

EmailOnDeck

Το EmailOnDeck μπορεί να δημιουργήσει τις διευθύνσεις email των χρηστών με δύο εύκολα βήματα, καθιστώντας το έναν από τους πιο φιλικούς προς το χρήστη παρόχους διευθύνσεων email μιας χρήσης. Είναι μια δωρεάν υπηρεσία που διατηρεί την εισερχόμενη αλληλογραφία για περίπου 24 ώρες. Μπορείτε να επισπεύσετε αυτή τη διαδικασία διαγράφοντας τα cookies ή βγαίνοντας από το πρόγραμμα περιήγησης. Η αποστολή ανώνυμου email σε οποιαδήποτε διεύθυνση email είναι διαθέσιμη μόνο σε πελάτες premium.

Από την άλλη πλευρά, οι δωρεάν χρήστες μπορούν να στείλουν ένα ασφαλές email σε άλλους λογαριασμούς EmailOnDeck. Οι διαφημίσεις αφαιρούνται επίσης από έναν premium λογαριασμό και οι χρήστες μπορούν να διατηρήσουν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παράγεται. Ο ιστότοπος EmailOnDeck είναι ασφαλής, χάρη στην πρόσβαση HTTPS και τη χρήση TLS στους διακομιστές του παρόχου.

Temp Mail

Η καλύτερη βραχυπρόθεσμη λύση email που προσφέρεται αυτή τη στιγμή ονομάζεται Temp Mail. Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν κωδικοί πρόσβασης, εγγραφή ή απαιτήσεις πληρωμής, είναι αρκετά απλό. Επισκεφτείτε τη σελίδα και, στη συνέχεια, αντιγράψτε τη διεύθυνση email που δημιουργήθηκε τυχαία.

Θα λάβετε κρίσιμη επικοινωνία αφού τα εισερχόμενα ενημερώνονται συνεχώς. Η διεύθυνση IP σας και άλλες προσωπικές πληροφορίες καταστρέφονται μετά από δύο ώρες αποθήκευσης των email που αποστέλλονται στη διεύθυνση.

Οι διευθύνσεις Temp Mail μπερδεύονται εύκολα με επαγγελματικές, καθώς έχουν ένα πραγματικό όνομα χρήστη και διεύθυνση τομέα και όχι την τυχαία σειρά γραμμάτων που χρησιμοποιούν τα περισσότερα email μιας χρήσης για το όνομα χρήστη και το όνομα τομέα τους.

Ταχυδρομείο καυστήρα

Οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης Burner Mail για Chrome και Firefox σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε και να χρησιμοποιείτε προσωρινές διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που μερικές φορές ονομάζονται διευθύνσεις email καύσης. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Burner Mail προωθούνται στον λογαριασμό σας, διατηρώντας παράλληλα το απόρρητο και την ασφάλεια των εισερχομένων σας και την ταυτότητά σας.

Ενώ εμποδίζεται ο αποστολέας να ανακαλύψει την πραγματική σας διεύθυνση, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που απευθύνονται σε DEA ανακατευθύνονται στην προσωρινή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ορίζετε.

Το Burner Mail δημιουργεί ένα ξεχωριστό και ανώνυμο email για κάθε υπηρεσία στην οποία εγγράφεστε, γεγονός που καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για τις επιχειρήσεις και τις διαφημίσεις να σας ακολουθήσουν στο διαδίκτυο. Έως πέντε διευθύνσεις καυστήρα είναι διαθέσιμες στη δωρεάν έκδοση του Burner Mail. Ωστόσο, ένας άπειρος αριθμός είναι διαθέσιμος στη συνδρομητική έκδοση του Burner Mail.

Αντάρτικο Mail

Ένας δημοφιλής προσωρινός πάροχος email που σας επιτρέπει να εξατομικεύσετε το όνομα χρήστη σας είναι το Guerrilla Mail. Για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία, δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να δώσετε προσωπικά στοιχεία. Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα χρησιμοποιώντας το Guerrilla Mail δωρεάν και οι διευθύνσεις τους δεν λήγουν ποτέ. Το email σας αποθηκεύεται για μία ώρα πριν διαγραφεί αυτόματα.

  8 Συμβουλές σχεδίασης για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια κωδικοποιημένη διεύθυνση για να στείλετε μηνύματα, επειδή οποιοσδήποτε με το αναγνωριστικό email σας μπορεί να δει το γραμματοκιβώτιό σας. Το απόρρητό σας προστατεύεται περισσότερο με αυτό.

Κάντε κλικ στο κουμπί “Ξεχάστε με” για να αφαιρέσετε τη διεύθυνσή σας από το σύστημα. Το Guerrilla Mail λειτουργεί τόσο ως προσωρινός πάροχος email όσο και ως διαχειριστής κωδικών πρόσβασης.

Ταχυδρομείο 10 λεπτών

Το 10 Minute Mail είναι ένας προσωρινός λογαριασμός email που ισχύει μόνο για 10 λεπτά. Αλλά αν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, μπορείτε να ζητήσετε επιπλέον 10 λεπτά. Το email σας διαγράφεται μετά από αντίστροφη μέτρηση 10 λεπτών σε ένα χρονόμετρο.

Παρά το χρονικό όριο του, το 10 Minute Mail είναι μια εξαιρετική δωρεάν υπηρεσία email μιας χρήσης, καθώς είναι απλή στη χρήση. Το 10 Minute Mail έχει σχεδιαστεί για να σας ειδοποιεί κάθε φορά που φτάνει ένα νέο μήνυμα. Θα παρατηρήσετε κυρίως νέα μηνύματα επειδή εμφανίζονται στην ίδια σελίδα. Στην πλατφόρμα, μπορείτε να απαντάτε και να προωθείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

FakeMail

Η πιο αποτελεσματική διαθέσιμη πλατφόρμα προσωρινής αλληλογραφίας είναι η FakeMail και η χρήση της είναι εξαιρετικά απλή και δεν απαιτεί τεχνική εξειδίκευση. Άλλοι πάροχοι προσωρινής αλληλογραφίας θέλουν επιπλέον πληροφορίες, κάτι που ακυρώνει τον σκοπό της διατήρησης της ανωνυμίας και του απορρήτου. Το παρεχόμενο προσωρινό email ισχύει για 60 λεπτά πριν αφαιρεθεί.

Αφού διαγραφεί, δεν είναι πλέον δυνατή η πρόσβαση σε αυτό. Ως εκ τούτου, το απόρρητο και η ανωνυμία σας είναι εξασφαλισμένα. Για να εγγραφείτε σε ιστότοπους, προσφορές, εκπτώσεις και άλλους ενημερωτικούς ιστότοπους, το FakeMail προορίζεται να παρέχει πολλούς προσωρινούς λογαριασμούς email ταυτόχρονα.

ThrowAwayMail

Μια άλλη υπηρεσία που παρέχει διευθύνσεις email μιας χρήσης είναι το ThrowAwayMail. Η διαμορφωμένη διεύθυνση email μπορεί να λαμβάνει email αμέσως. Ο ιστότοπος θα εμφανίζει τυχόν εισερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην αρχική σελίδα.

Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που λαμβάνονται δεν θα είναι ορατά σε κανέναν εκτός από εσάς. Θυμηθείτε ότι ένας λογαριασμός email που τερματίζεται μετά από 48 ώρες θα ήταν καλύτερος.

Όταν λήξει μια διεύθυνση email, η διεύθυνση email και όλα τα email που αποστέλλονται και λαμβάνονται χάνονται. Κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση σε αυτήν τη σελίδα, δημιουργείται μια νέα διεύθυνση email. Μπορείτε να προσφέρετε σε κάποιον έναν λογαριασμό email και να εγγραφείτε σε έναν ιστότοπο ή μια διαδικτυακή υπηρεσία χρησιμοποιώντας το ThrowAwayMail χωρίς να αποκαλύψετε ποιος είστε.

myTemp.email

Το myTemp.email είναι μια δωρεάν υπηρεσία email μιας χρήσης που δίνει στους χρήστες μια τυχαία διεύθυνση email για χρήση για πράγματα όπως η εγγραφή σε νέους ιστότοπους ή η δοκιμή αμφίβολων υπηρεσιών. Χρειάζεται μόνο να λάβετε το αναγνωριστικό της αλληλογραφίας σας ανοίγοντας ένα νέο φάκελο εισερχομένων.

Η διεύθυνση email είναι έγκυρη μόνο για 24 ώρες και τα εισερχόμενα ανανεώνονται αυτόματα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδοποιήσεις ήχου, ειδοποιήσεις επιφάνειας εργασίας, συνδέσμους που ανοίγουν αυτόματα και προσαρμοσμένους τομείς.

Στα εισερχόμενα του προγράμματος περιήγησής σας, εμφανίζονται άμεσα τυχόν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν λάβει οι διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου myTemp.email. Η λειτουργία Zone Salting επιτρέπει την ιδιωτική χρήση μιας περιόδου σύνδεσης ενός τομέα χωρίς εγγραφή. Οι προσβάσιμες διευθύνσεις πόρων παρέχονται στη ζώνη σας και οι εγγραφές ελέγχονται καθώς προχωράτε.

Mail Poof

Ένας από τους πιο εξαιρετικούς παρόχους προσωρινών διευθύνσεων email είναι το Mail Poof, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διαδικτυακές φόρμες ή κατά την εγγραφή σας για νέες υπηρεσίες. Είναι απλό στη χρήση. Κάντε κλικ στην επιλογή “δημιουργία διεύθυνσης email” αφού εισαγάγετε την επιθυμητή διεύθυνση email. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση αλληλογραφίας αμέσως όταν παράγεται ακαριαία.

  Διορθώστε τον κωδικό σφάλματος 8 του προγράμματος οδήγησης NVIDIA OpenGL

Το Mail Poof παρέχει υψηλά επίπεδα εμπιστευτικότητας και απορρήτου. Κάθε email είναι κρυπτογραφημένο και μετά από 24 ώρες αυτοκαταστρέφεται. Αυτό εγγυάται ότι τα ανεπιθύμητα μηνύματα και άλλες ανεπιθύμητες επικοινωνίες δεν θα εισέλθουν στα εισερχόμενά σας. Η κορυφαία επιλογή είναι το Mail Poof, καθώς είναι μια αξιόπιστη και φιλική προς το χρήστη προσωρινή υπηρεσία email που προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να παραμείνετε ανώνυμοι και ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Mailsac

Η χρήση του REST API, των Webhooks και των WebSockets είναι απλή όταν χρησιμοποιείτε το Mailsac. Μπορείτε να φιλτράρετε την αλληλογραφία, να ελέγχετε μηνύματα, να λαμβάνετε συνημμένα και να κρατάτε και να αποδεσμεύετε διευθύνσεις email. Οι χρήστες του Mailsac έχουν πρόσβαση σε μια δοκιμαστική υπηρεσία εισερχομένων email μιας χρήσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για διάφορα πράγματα.

Το γεγονός ότι σχεδόν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εγκρίνονται και τα μηνύματα που λαμβάνονται ανακυκλώνονται συχνά είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της Mailsac.

Οι κυβερνήσεις και πολλοί οργανισμοί του Fortune 500 θεωρούν το Mailsac ως έναν πολύ αξιόπιστο ιστότοπο. Επιπλέον, το Mailsac διαθέτει ένα εύκολο API προγραμματιστή και κατάλληλη ασφάλεια για έναν οργανισμό. Είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους κορυφαίους παρόχους υπηρεσιών DEA.

Mohmal

Όταν εγγραφόμαστε σε αμφισβητούμενους ιστότοπους ή ιστολόγια που χρειάζονται email, το Mohmal είναι μια προσωρινή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας γλιτώνει από τον κόπο να φράξουμε τα κύρια email μας από ανεπιθύμητα μηνύματα και ανεπιθύμητα μηνύματα. Πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα προκατασκευασμένο email ή σε ένα που δημιουργείτε για να το χρησιμοποιήσετε.

Μετά από μια αντίστροφη μέτρηση 46 λεπτών, ο Mohmal θα διαγράψει αμέσως κάθε μήνυμα που έλαβε μετά τη λήξη του χρονοδιακόπτη. Για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στον ιστότοπο του Mohmal θα εμφανίζεται ένα φάκελο εισερχομένων με ανεπιθύμητα μηνύματα. Αυτήν τη στιγμή, το Mohmal φιλοξενεί περισσότερους από 65 εκατομμύρια λογαριασμούς και είναι διαθέσιμο σε 17 διαφορετικές γλώσσες, παρά το γεγονός ότι κυκλοφόρησε πρόσφατα.

Νάντα

Ο διάδοχος της εξαιρετικά δημοφιλής προσωρινής υπηρεσίας email μιας χρήσης, γνωστής ως Airmail, που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2013, είναι η Nada. Η λήψη πολλών εξαιρετικών σχολίων από τους χρήστες σχετικά με το τι θέλουν από μια υπηρεσία email μιας χρήσης οδήγησε στη δημιουργία του Nada.

Κατά την εγγραφή σας σε νέους ιστότοπους ή τη δοκιμή αναξιόπιστων υπηρεσιών που απαιτούν ένα email για σύνδεση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν προσωρινή υπηρεσία email Nada. Σας παρέχεται μια τυχαία διεύθυνση email ή μπορείτε να επιλέξετε αυτή που θέλετε.

Σημείωση του συγγραφέα

Μας έχουν διδαχθεί ότι η παροχή προσωπικών πληροφοριών σε αγνώστους είναι επιβλαβής και λάθος. Τότε γιατί πρέπει να παρεμποδίζουμε τα προσωπικά μας στοιχεία κατά την επίσκεψη σε άγνωστους ιστότοπους; Οι διευθύνσεις email μιας χρήσης μας βοηθούν να προστατεύσουμε τα δεδομένα μας από την έκθεση σε ανεπιθύμητες και ανήθικες δραστηριότητες. Για να διατηρήσετε τακτοποιημένα και τακτοποιημένα κύρια εισερχόμενα, χρησιμοποιήστε μια διεύθυνση μιας χρήσης. Θα πρέπει να τηρείτε τα καλύτερα πρότυπα ασφαλείας email για να προστατεύσετε το email σας από τους χάκερ.

συμπέρασμα

Το να δώσουμε τη διεύθυνση email μας για να εγγραφούμε σε ένα νέο προφίλ ή ιστότοπο ή για να κάνουμε μια συναλλαγή, είναι μια διαδικασία που όλοι έχουμε συνηθίσει. Αλλά αυτή η φαινομενικά αθώα πράξη εκθέτει τη διεύθυνση email σας σε αδυναμίες, ανεπιθύμητα ανεπιθύμητα μηνύματα και στοχευμένες διαφημίσεις.

Μια αναλώσιμη διεύθυνση email είναι χρήσιμη σε αυτήν την περίπτωση. Χρησιμοποιώντας αυτές τις υπηρεσίες, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν παροδικό λογαριασμό email που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη θέση του πραγματικού σας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποφύγετε την εγγραφή σας σε ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου πολλών ετών και να αποτρέψετε την υποβολή σας σε στοχευμένες διαφημίσεις και παραβιάσεις δεδομένων σε περίπτωση που ένας ιστότοπος δεχτεί επίθεση. Επομένως, εάν θέλετε να περιηγηθείτε σε ιστότοπους που απαιτούν εγγραφές χωρίς να θέσετε σε κίνδυνο το email σας, χρησιμοποιήστε διευθύνσεις email μιας χρήσης.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές καλύτερες εφαρμογές για να καθαρίσετε τα εισερχόμενά σας email [Gmail, Outlook, Yahoo].