12 Λογισμικό παρουσίασης macOS για τη δημιουργία εκπληκτικών διαφανειών

Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, φοιτητής ή δημιουργικός επαγγελματίας, θα χρειαστεί να παρουσιάσετε τις ιδέες σας σε μια ομάδα ανθρώπων. Αλλά πώς μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι σκέψεις ξεχωρίζουν και έχουν αντίκτυπο; Η δύναμη των ελκυστικών παρουσιάσεων κρατά το κλειδί για τη λύση.

Μια εντυπωσιακή οπτικά παρουσίαση μπορεί να επικοινωνήσει με επιτυχία αυτό που θέλετε να περιγράψετε στο κοινό σας. Με ένα κατάλληλο στοιχείο σχεδιασμού και προσέγγιση αφήγησης, μπορείτε να κάνετε μια παρουσίαση που επηρεάζει το κοινό σας. Αυτό είναι όπου το λογισμικό παρουσίασης γίνεται ένα ουσιαστικό εργαλείο για την ελαχιστοποίηση της προσπάθειας δημιουργίας παρουσίασης.

Ωστόσο, οι χρήστες Mac θεωρούν ότι είναι πολύπλοκο να επιλέξουν ένα ιδανικό λογισμικό παρουσίασης που να είναι συμβατό με το MacOS. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περάσετε αυτή την ταλαιπωρία, καθώς έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη λίστα με το Λογισμικό παρουσίασης για να δημιουργήσουμε εκπληκτικές διαφάνειες. Λοιπόν, είστε έτοιμοι να θαμπώσετε το κοινό σας με ένα δωρεάν εργαλείο παρουσίασης Mac; Ας ξεκινήσουμε αμέσως!

Γιατί χρειάζεστε λογισμικό τρίτων μέσω κανονικού λογισμικού παρουσιάσεων Mac

Υπάρχουν πολλά εναλλακτικά λογισμικά διαθέσιμα όταν πρόκειται να κάνετε εντυπωσιακές παρουσιάσεις σε Mac. Το Keynote είναι το προεπιλεγμένο λογισμικό παρουσίασης που συνοδεύει το Mac. Είναι μια καλή επιλογή για τη δημιουργία παρουσιάσεων με κάποια βασικά χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, το λογισμικό τρίτων μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το Keynote. Επομένως, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο λογισμικού τρίτων, εάν θέλετε να προχωρήσετε την παρουσίασή σας στο επόμενο επίπεδο.

Ακολουθούν οι λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε λογισμικό παρουσιάσεων τρίτου μέρους στο MAC σας:

Προηγμένα χαρακτηριστικά σχεδίασης: Το Keynote περιλαμβάνει ήδη έναν αξιοπρεπή αριθμό προτύπων και εργαλείων σχεδίασης. Ωστόσο, μπορεί κανείς να αναζητήσει εκτεταμένες δυνατότητες σχεδίασης σε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών.

Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να έχετε πρόσβαση σε πιο εξελιγμένα εργαλεία γραφικού σχεδιασμού ή σε μεγαλύτερη επιλογή γραμματοσειρών για να επιλέξετε. Ως αποτέλεσμα, θα δημιουργείτε παρουσιάσεις που φαίνονται πιο εκλεπτυσμένες και επαγγελματικές.

Επιλογές προσαρμογής: Χρησιμοποιώντας λογισμικό τρίτων, μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη ελευθερία να τροποποιήσετε τις παρουσιάσεις σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την προσθήκη διαδραστικών λειτουργιών, μοναδικών κινούμενων εικόνων ή μεταβάσεων. Έτσι, μπορείτε να τροποποιήσετε την παρουσίασή σας για να προσελκύσετε καλύτερα και να διατηρήσετε το κοινό-στόχο σας.

Δυνατότητες συνεργασίας: Η εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή διαθέτει ισχυρές δυνατότητες συνεργασίας σε σύγκριση με το Keynote. Ενώ εργάζεστε με μια ομάδα, εάν χρειάζεται να μοιραστείτε και να τροποποιήσετε εύκολα το ίδιο έγγραφο, αυτό μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο.

Λειτουργίες Analytics: Μπορείτε να παρακολουθείτε τα ποσοστά αφοσίωσης ή μετατροπών, εάν μοιράζεστε την παρουσίασή σας για εμπορικούς σκοπούς ή για σκοπούς μάρκετινγκ. Ορισμένα εξελιγμένα εργαλεία ανάλυσης θα σας παρέχουν δείκτες για να κάνετε επιλογές βάσει δεδομένων.

Επιλογή ενσωμάτωσης: Οι σύγχρονοι χρήστες αγαπούν να ενσωματώνουν μια εφαρμογή με πολλές πλατφόρμες. Επειδή τους δίνει ευκαιρίες να χρησιμοποιούν τις διαφάνειες παρουσίασης με διαφορετικούς τρόπους. Για παράδειγμα, αποθηκεύστε το στο Google Drive ή μοιραστείτε το στο Slack.

Τώρα ας εξερευνήσουμε την ακόλουθη λίστα λογισμικού παρουσίασης που έχει σχεδιαστεί για τη δημιουργία εκπληκτικών διαφανειών.

Καταστρώματος

Το Deckset είναι ένα ευέλικτο εργαλείο παρουσίασης που σας προσφέρει ισχυρές δυνατότητες για να σχεδιάσετε τις διαφάνειές σας. Απλά πρέπει να εστιάσετε στις ιδέες σας και να τις γράψετε στον αγαπημένο σας επεξεργαστή κειμένου. Το Deckset θα κάνει τα υπόλοιπα, μετατρέποντας το απλό κείμενό σας σε παρουσιάσεις με επαγγελματική εμφάνιση. Επομένως, προχωρήστε και εντυπωσιάστε το κοινό σας χρησιμοποιώντας τη δημιουργικότητά σας μέσω εκπληκτικών διαφανειών.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Απλή διεπαφή για τη δημιουργία παρουσιάσεων με μηδενικές δεξιότητες σχεδιασμού.
 • Η υποστήριξη Markdown επιτρέπει στους χρήστες να εστιάζουν στη δημιουργία ιδεών αντί στη μορφοποίηση.
 • Προσαρμόστε την παρουσίαση χρησιμοποιώντας μια σειρά προτύπων και στυλ σχεδίασης.
 • Προσαρμόσιμα σχέδια και διατάξεις είναι διαθέσιμα για να ταιριάζουν με το στυλ επωνυμίας σας.
 • Ενσωματώστε διαφορετικά εργαλεία όπως Dropbox, iCloud, Git και άλλα.
 • Μια δυνατότητα ζωντανής προεπισκόπησης παρέχει μια επισκόπηση σε πραγματικό χρόνο του περιεχομένου και των σχεδίων διαφανειών.
 • Η λειτουργία παρουσίασης προσφέρει εργαλεία όπως χρονόμετρο, σημειώσεις ομιλητή και κλεφτές ματιές στις επόμενες διαφάνειες.
 • Διατίθεται ποικιλία επιλογών εξαγωγής, όπως μορφές PDF, HTML και εικόνας.
  Πώς να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πρόσφατων εφαρμογών χρησιμοποιώντας τη γραμμή αφής στο macOS

Adobe Express

Το Adbobe Express είναι ένας δωρεάν κατασκευαστής παρουσιάσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε διαφάνειες στο διαδίκτυο στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Θα λάβετε μερικά καταπληκτικά προκατασκευασμένα πρότυπα παρουσίασης σε αυτό το εργαλείο. Επομένως, μπορείτε να σχεδιάσετε τις διαφάνειες παρουσίασής σας μέσα σε λίγα λεπτά τόσο σε περιβάλλοντα macOS όσο και σε περιβάλλον Windows.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποκτήστε εύχρηστα και βασικά εφέ για την επεξεργασία των διαφανειών και των εικόνων σας.
 • 2000+ μοναδικές γραμματοσειρές Adobe διαθέσιμες για τη δημιουργία εντυπωσιακού περιεχομένου
 • Συλλογή στοκ εικόνων χωρίς δικαιώματα Adobe
 • Χιλιάδες προκατασκευασμένα πρότυπα και σχεδιαστικά στοιχεία διαθέσιμα για παρουσίαση
 • Διατίθεται χώρος αποθήκευσης έως 2 GB για την αποθήκευση των διαφανειών της παρουσίασης
 • Η εφαρμογή Adobe Express είναι διαθέσιμη για τη δημιουργία διαφανειών σε κινητά
 • Μοιραστείτε τις διαφάνειες της παρουσίασης κάνοντας κλικ στο κουμπί δημοσίευση

Με το Adobe Express, θα έχετε ατελείωτες ευκαιρίες να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας. Επίσης, μπορείτε να δημιουργήσετε και να συμπεριλάβετε γραφήματα, γραφήματα και γραφήματα στην παρουσίασή σας. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε λογότυπα, να προσαρμόσετε χρώματα, γραμματοσειρές, μεγέθη εγγράφων και πολλά άλλα.

Παρουσιάσεις Canva

Με τις παρουσιάσεις Canva, μπορείτε να μετατρέψετε τις διαφάνειες παρουσίασής σας σε εξαιρετικές εμπειρίες. Ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ή την τοποθεσία, μπορείτε να αιχμαλωτίσετε το κοινό σας με τα κινηματογραφικά οπτικά εφέ του. Επιπλέον, μπορείτε να συνεργαστείτε αβίαστα με την ομάδα σας, να δημιουργήσετε εντυπωσιακές απεικονίσεις δεδομένων και να παρουσιάσετε την ιδέα σας με έμπνευση.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Αποκτήστε επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα για την παρουσίασή σας
 • 3000+ premium γραμματοσειρές διαθέσιμες
 • Προσθέστε κείμενο, εικόνες και γραφικά με μια διαισθητική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης
 • Συνεργαστείτε με πολλούς χρήστες ταυτόχρονα στην ίδια παρουσίαση
 • Διατίθενται οπτικά ελκυστικά κινούμενα σχέδια και εφέ μετάβασης
 • Σειρά εργαλείων επεξεργασίας εικόνας για προσαρμογή χρώματος, αντίθεσης και πολλά άλλα
 • Ενσωματώστε βίντεο απευθείας μέσα στην παρουσίασή σας για να προσελκύσετε το κοινό
 • Προσαρμόστε την παρουσίαση και ταιριάξτε το στυλ επωνυμίας σας
 • Εγγράψτε παρουσίαση βίντεο για να τη χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε θέλετε
 • Μοιραστείτε τις διαφάνειες της παρουσίασής σας και αφήστε πολλούς παρουσιαστές να συμμετέχουν

Το Canva Presentations είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και είναι συμβατό με Windows και macOS. Ως αποτέλεσμα, έχει γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία δημιουργίας εικόνων, βίντεο και παρουσιάσεων στις μέρες μας.

iSkysoft

Το iSkysoft είναι ένα ισχυρό εργαλείο για Mac που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εντυπωσιακές διαφάνειες με εικόνες, βίντεο και μουσική. Προσφέρει μια φιλική διεπαφή χρήστη που σας επιτρέπει να δημιουργείτε αποτελεσματικές παρουσιάσεις διαφανειών σε χρόνο μηδέν. Επιπλέον, μπορείτε να δώσετε μια επαγγελματική πινελιά στις διαφάνειές σας χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Συμπεριλάβετε ήχο, βίντεο και εικόνες στη διαφάνεια της παρουσίασής σας
 • Εξατομικεύστε τις διαφάνειές σας με εκπληκτικά οπτικά εφέ
 • Αποθηκεύστε και μοιραστείτε τις προσαρμοσμένες διαφάνειές σας με άλλους
 • Συμπεριλάβετε μεταβάσεις μεταξύ εικόνων και βίντεο και προσθέστε τις στις διαφάνειές σας
 • Αποκτήστε εκατοντάδες προκατασκευασμένα πρότυπα μεταβάσεων
 • Συμπεριλάβετε προηχογραφημένα κομμάτια ήχου στις διαφάνειές σας
 • Προσαρμόστε, συνδυάστε και αντιστοιχίστε τα κομμάτια ήχου και, στη συνέχεια, προσθέστε τα στις διαφάνειές σας
 • Λάβετε άμεση προεπισκόπηση κατά τη δημιουργία και την επεξεργασία διαφανειών

Η δημιουργία διαφανειών με μουσική είναι ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του iSkysoft. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη διαφάνεια χρησιμοποιώντας ενσωματωμένα κομμάτια που είναι διαθέσιμα σε αυτήν. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε εφέ και φίλτρα στη διαφάνειά σας, να τη μετατρέψετε σε διαφορετική μορφή και επίσης να τη μοιραστείτε. Συνολικά, μπορείτε να προσελκύσετε το κοινό και να κάνετε την παρουσίασή σας αξέχαστη.

Focusky

Το Focusky είναι ένα δωρεάν λογισμικό παρουσίασης που βελτιώνει τις διαφάνειές σας σε Mac OSX. Αυτό το λογισμικό φιλικό για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά σάς προσφέρει μια εύχρηστη διεπαφή χρήστη με προηγμένες λειτουργίες. Έτσι, η παρουσίασή σας θα φαίνεται εξίσου καλή σε smartphone ή tablet. Δεδομένου ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρησιμοποιεί smartphone, θα εντυπωσιαστούν κατά την προβολή των διαφανειών.

  Πώς να αποκτήσετε μια ένδειξη υπολειπόμενης μπαταρίας στο macOS 10.12.2

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Λειτουργία μεγέθυνσης και μετατόπισης για ενίσχυση της δημιουργικότητάς σας
 • Κάντε την παρουσίασή σας πιο διαδραστική χρησιμοποιώντας κινούμενα αντικείμενα
 • Εξατομικεύστε τις διαφάνειες χρησιμοποιώντας ήχο, τοπικό βίντεο, βίντεο YouTube, βίντεο Vimeo και άλλα
 • Λάβετε μικρογραφίες που δημιουργούνται αυτόματα και τη γραμμή προόδου στις διαφάνειες για ευέλικτη πλοήγηση
 • Προσθέστε εικόνες διαφορετικών μορφών όπως BMP, GI, JPG, GIFF, PNG, TIF, PSD, ICO
 • Ελέγξτε την προεπισκόπηση της παρουσίασης από την αρχή μέχρι το τέλος
 • Προσαρμόσιμα πρότυπα είναι διαθέσιμα για να κάνουν τις διαφάνειές σας πιο ελκυστικές
 • Εμπλουτίστε το slideshow σας χρησιμοποιώντας εφέ μετάβασης και εσωτερικά πολυμέσα
 • Διατίθεται υποστήριξη πολλών γλωσσών, ώστε να μπορείτε να τη μοιραστείτε σε όλο τον κόσμο
 • Μοιραστείτε την παρουσίασή σας που περιέχει μνήμη, πληροφορίες και άλλα
 • Συμπεριλάβετε σχήματα, καμπύλες, τύπους και άλλα.

Κατάστρωμα Haiku

Το Haiku Deck είναι ένα καινοτόμο λογισμικό παρουσιάσεων που σας προσφέρει τον ευκολότερο τρόπο δημιουργίας εντυπωσιακών διαφανειών. Χρησιμοποιώντας τη διαισθητική διεπαφή του, η δημιουργία παρουσιάσεων στον Ιστό, το iPad ή το iPhone δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Το λογισμικό ισχυρίζεται ότι χρειάζεται το συντομότερο χρονικό διάστημα για τη δημιουργία μιας επαγγελματικής παρουσίασης παρουσίασης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε ένα απεριόριστο κατάστρωμα για τις διαφάνειές σας
 • Επιλέξτε από διαφορετικές διαθέσιμες γραμματοσειρές, διατάξεις και φίλτρα εικόνας
 • Χιλιάδες πρότυπα είναι διαθέσιμα
 • Περισσότερες από 40 εκατομμύρια δωρεάν δημιουργικές κοινές εικόνες είναι διαθέσιμες
 • Μοιραστείτε τις διαφάνειές σας στο cloud και σε οποιαδήποτε συσκευή
 • Ελέγξτε το απόρρητο των διαφανειών της παρουσίασής σας
 • Ενσωματώνεται με το Dropbox, το Google Drive, το Slideshare και άλλα.
 • Διατίθεται αναζήτηση και ενσωμάτωση στο YouTube

Zoho Show

Το Zoho Show είναι ένα λογισμικό παρουσίασης που συγκεντρώνει κατανεμημένες ομάδες που τους αρέσει να συνεργάζονται στο έργο τους. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε και να μοιράζεστε επαγγελματικές διαφάνειες στο διαδίκτυο δωρεάν σε Mac και Windows OS. Θα λάβετε τόσα πολλά πρότυπα για να καλύψετε όλες τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Επιπλέον, μπορείτε να είστε εκτός σύνδεσης και να εξακολουθείτε να δημιουργείτε ή να προσαρμόζετε τις παρουσιάσεις σας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Διεπαφή χρήστη χωρίς ακαταστασία που είναι εύκολη στην πλοήγηση.
 • 20+ θέματα και 100+ γραμματοσειρές διαθέσιμες για να ομορφύνετε τις διαφάνειές σας
 • 100+ εντυπωσιακά θέματα διαθέσιμα, τα οποία μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα
 • Διαθέσιμα εκτεταμένα εργαλεία (πλαίσιο κειμένου, σχήματα, γραφήματα και άλλα)
 • Μπορείτε να εισαγάγετε διαφάνειες PowerPoint χωρίς προβλήματα μορφοποίησης
 • Δώστε έμφαση στο περιεχόμενο προσθέτοντας οπτικά εφέ σε κείμενα, χρώματα και άλλα
 • Λειτουργίες βελτίωσης εικόνας για να μορφοποιήσετε τις εικόνες σας
 • Παρουσιάστε τις ιστορίες σας ζωντανεύοντας τα δεδομένα σας
 • Μοιραστείτε, εργαστείτε και λάβετε σχόλια για τις διαφάνειές σας σε πραγματικό χρόνο
 • Εφαρμογή για κινητά διαθέσιμη για περιβάλλοντα Android και iOS

Η παρουσίαση δεν ήταν ποτέ πιο απλή, χάρη στην εφαρμογή Zoho Show για Apple TV, Android TV και Chromecast. Ελέγξτε την παρουσίασή σας εύκολα συνδέοντας τη συσκευή σας σε μια τηλεόραση αμέσως.

Powtoon

Μετατρέψτε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα χρησιμοποιώντας το εκπληκτικό λογισμικό παρουσιάσεων που ονομάζεται Powtoon. Μπορείτε να δημιουργήσετε κινούμενες παρουσιάσεις που θα εντυπωσιάζουν το κοινό σας κάθε φορά. Επιπλέον, εξοικονομήστε ώρες από τον πολύτιμο χρόνο σας για τη δημιουργία παρουσιάσεων βίντεο που απαιτούν μηδενικές τεχνικές δεξιότητες.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • 100+ προ-χτισμένα και προσαρμόσιμα πρότυπα διαθέσιμα
 • Προσαρμόσιμο πρόγραμμα μεταφόρτωσης γραμματοσειράς, χρώματος, διαφανειών και λογότυπου
 • Διατίθενται 1 εκατ.+ εικόνες χωρίς δικαιώματα
 • Προσαρμοσμένες διατάξεις που ταιριάζουν με τις απαιτήσεις της επωνυμίας
 • Μοιραστείτε, επεξεργαστείτε, προσαρμόστε και λάβετε σχόλια ταυτόχρονα
 • Εγγράψτε την οθόνη σας για να μοιραστείτε την παρουσίασή σας
 • Μόλις κάνετε κλικ στα εφέ κινούμενων σχεδίων με έλεγχο βρόχου
 • Πλήρως προσαρμόσιμη επιλογή δημιουργίας χαρακτήρων
 • Ελέγξτε το χρόνο των μεταβατικών εφέ σας
 • Εξάγετε τις διαφάνειές σας σε PowerPoint, Hubspot, Slack και άλλα
  Πώς να ενεργοποιήσετε την εικόνα σε εικόνα στο macOS Sierra

FlowVella

Το FlowVella είναι ένα λογισμικό παρουσίασης για MAC που δημιουργεί ένα νέο πρότυπο στην παρουσίαση. Αυτό το προηγμένο λογισμικό σάς επιτρέπει να συνδυάζετε λέξεις, εικόνες, βίντεο, συνδέσμους, γκαλερί και αρχεία PDF για να δημιουργήσετε μοναδικές παρουσιάσεις. Έτσι, όχι μόνο θα μεταμορφώσετε τις ιστορίες και τις συνομιλίες αλλά και θα προσελκύσετε το κοινό σας με έναν αξέχαστο τρόπο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Μεταφορτώστε, ενσωματώστε και μεταδώστε βίντεο Youtube στην παρουσίαση
 • Προβάλετε την παρουσίασή σας με τη μη επεξεργάσιμη λειτουργία Kiosk
 • Ενσωματώστε το PDF στη διαφάνεια ή στην οθόνη της παρουσίασής σας
 • Διατίθενται πλοηγήσεις και σύνδεσμοι για να κάνουν την παρουσίασή σας πιο διαδραστική.
 • Μοιραστείτε την παρουσίασή σας με συνδέσμους και κάντε την ιδιωτική ή δημόσια
 • Προσθέστε και προσαρμόστε εικόνες καθώς και GIF
 • 20+ επαγγελματικά σχεδιασμένα πρότυπα
 • Διαθέσιμο Analytics με λεπτομέρειες προβολής

Microsoft PowerPoint

Το Microsoft PowerPoint για Mac σάς επιτρέπει να δημιουργείτε, να επεξεργάζεστε, να συνεργάζεστε και να μοιράζεστε εύκολα παρουσιάσεις. Μπορείτε να επεξεργαστείτε συλλογικά παρουσιάσεις χρησιμοποιώντας αυτό το ευέλικτο εργαλείο σε μια ποικιλία συσκευών. Επομένως, είτε δείχνετε μια σχολική εργασία είτε μοιράζεστε εικόνες από οικογενειακές διακοπές, χρησιμοποιήστε το PowerPoint για να κάνετε εκπληκτικές παρουσιάσεις.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Βελτιώστε την παρουσίασή σας με premium πρότυπα
 • Διατίθεται μεγάλη γκάμα εργαλείων σχεδιασμού
 • Ισχυρές επιλογές μορφοποίησης και διάταξης για οποιαδήποτε συσκευή (Mac, tab, iPhone)
 • Διαδώστε τις ιδέες σας με προσοδοφόρα σχεδίαση, κινούμενα σχέδια, τρισδιάστατα μοντέλα και εικονίδια
 • Ενεργοποιήστε τη σκοτεινή λειτουργία και εστιάστε περισσότερο στη δημιουργία της παρουσίασής σας
 • Η επιλογή κοινής χρήσης με ένα κλικ είναι διαθέσιμη με την επιλογή από κοινού συγγραφής σε πραγματικό χρόνο
 • Υποστήριξη πολυμέσων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, βίντεο, αρχείων ήχου
 • Ενσωματωμένος μεταφραστής για τη μετάφραση της παρουσίασής σας

Παρουσιάσεις Google

Αν ψάχνετε για λογισμικό παρουσίασης που βασίζεται πλήρως στο cloud, το Google Slides είναι η λύση σας. Περιλαμβάνει μια πληθώρα χαρακτηριστικών που το καθιστούν μια επιλογή που αρέσει σε όλους, από τους καταναλωτές έως τους οργανισμούς και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Ως εκ τούτου, μπορείτε γρήγορα να δημιουργήσετε, να τροποποιήσετε και να μοιραστείτε παρουσιάσεις τόσο σε Mac όσο και σε Windows.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Πολλοί χρήστες μπορούν να εργαστούν σε μια παρουσίαση σε πραγματικό χρόνο
 • Διατίθεται ποικιλία προκατασκευασμένων θεμάτων και προτύπων
 • Διαθέσιμα πρόσθετα για τη βελτίωση των διαφανειών της παρουσίασής σας
 • Η εφαρμογή για κινητά είναι διαθέσιμη για τη δημιουργία παρουσιάσεων εν κινήσει
 • Μοιραστείτε, δημοσιεύστε και ενσωματώστε τις διαφάνειές σας στο διαδίκτυο και συνεργαστείτε
 • Ενσωματώστε τις εφαρμογές Google Worspsace

Aha Slides

Το Aha Slides είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό παρουσίασης για τη δημιουργία εκπληκτικών διαφανειών. Η προσθήκη πόλων και κουίζ στο Q&A είναι αυτό που το κάνει διαφορετικό από άλλα λογισμικά παρουσιάσεων. Είναι κατάλληλο για τη δημιουργία παρουσιάσεων για διαφορετικούς τύπους συναντήσεων και κοινού. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικές διαφάνειες χρησιμοποιώντας μερικές δελεαστικές επιλογές προτύπων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αλληλεπίδραση κοινού σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας ζωντανές δημοσκοπήσεις, κουίζ και σχόλια
 • Πολλά πρότυπα είναι διαθέσιμα για τη δημιουργία μοναδικών παρουσιάσεων
 • Ενσωματώστε απρόσκοπτα με το PowerPoint, τις Παρουσιάσεις Google και άλλα εργαλεία
 • Υποστηρίζει πολλές γλώσσες για να προσελκύσει ευρύτερο κοινό
 • Προσφέρει λειτουργίες ανάλυσης και αναφοράς για την παρακολούθηση της αφοσίωσης του κοινού
 • Εφαρμογή για κινητά διαθέσιμη για έλεγχο παρουσιάσεων μέσω κινητών συσκευών
 • Διατίθενται ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων του χρήστη

Τελικές σκέψεις

Η επιλογή του κατάλληλου λογισμικού παρουσιάσεων για Mac είναι απαραίτητη για τη δημιουργία αποτελεσματικών παρουσιάσεων. Επομένως, προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε μερικά από τα καλύτερα λογισμικά παρουσίασης για να ελαχιστοποιήσουμε την προσπάθεια δημιουργίας διαφανειών.

Αλλά να έχετε κατά νου ότι αυτά τα εργαλεία είναι απλώς οι τρόποι για να μεταφέρετε το μήνυμά σας ξεκάθαρα. Επομένως, αποφύγετε να παρασυρθείτε στη διαδικασία επιλογής δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη δημιουργία αξέχαστων παρουσιάσεων.

Ωστόσο, οι πληροφορίες σας πρέπει να είναι συνοπτικές, σαφείς και ευχάριστες στο μάτι. Τώρα είναι η σειρά σας να επιλέξετε μια εφαρμογή και να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική παρουσίαση που αφήνει μια μόνιμη εντύπωση στο κοινό σας.