12 κορυφαίοι πάροχοι εικονικών καρτών για επιχειρηματικές δαπάνες [2023]

Η χρήση εικονικών καρτών αυξάνεται στον επιχειρηματικό κόσμο και αυτή η τάση αναμένεται να διαρκέσει στο άμεσο μέλλον. Χάρη στις εικονικές κάρτες, οι επιχειρήσεις μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές γρήγορα και με ασφάλεια χωρίς να χρησιμοποιούν πραγματικές κάρτες ή μετρητά. Με την αυξημένη χρήση εικονικών επαγγελματικών καρτών, είναι πολύ δύσκολο να μαντέψετε ποιος προμηθευτής θα αποδειχθεί η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Αυτό το άρθρο θα εξετάσει τους εξέχοντες παρόχους εικονικών καρτών για επιχειρηματικές δαπάνες, αλλά προτού ξεκινήσουμε, ας καταλάβουμε καλύτερα τι είναι οι εικονικές κάρτες και γιατί μπορούν να αποτελέσουν καλύτερη εναλλακτική λύση για τις φυσικές κάρτες σε επαγγελματικά σενάρια.

Τι είναι οι εικονικές κάρτες;

Οι εικονικές κάρτες είναι κάρτες πληρωμής που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση ηλεκτρονικών ή ανέπαφων συναλλαγών. Είναι συνήθως μια κάρτα εφάπαξ ή περιορισμένης χρήσης που συνδέεται με το υπάρχον σύστημα επεξεργασίας πληρωμών μιας εταιρείας. Αυτές οι κάρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση αγορών σε ιστότοπους, εφαρμογές και μεθόδους ανέπαφων πληρωμής, όπως το Apple Pay.

Οι εικονικές κάρτες δίνουν επίσης στις επιχειρήσεις περισσότερο έλεγχο για το πώς και πού ξοδεύονται τα χρήματά τους. Επιτρέπουν πληρωμές χωρίς να εκτίθενται τα στοιχεία της κύριας κάρτας ή οι αριθμοί λογαριασμού της εταιρείας. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσαρμόσουν τα όρια δαπανών και τις ημερομηνίες λήξης για κάθε εικονική κάρτα, δίνοντάς τους μεγαλύτερη οικονομική ευελιξία.

Γιατί προτιμώνται οι εικονικές κάρτες έναντι των φυσικών καρτών;

Οι εικονικές κάρτες έχουν πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τις φυσικές κάρτες για ηλεκτρονικές συναλλαγές και πληρωμές προμηθευτών. Το κύριο όφελος είναι η πρόσθετη ασφάλεια που παρέχουν. Επειδή οι εικονικές κάρτες δεν συνδέονται με συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα, προσφέρουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας κατά της απάτης.

Παρέχουν επίσης περισσότερο έλεγχο των ορίων δαπανών και των χρονικών πλαισίων για κάθε αγορά, κάνοντας τα έξοδά σας πιο διαχειρίσιμα.

Επιπλέον, οι εικονικές κάρτες είναι πιο γρήγορες και πιο βολικές από τις φυσικές κάρτες, επειδή μπορούν να χρησιμοποιηθούν αμέσως και αμέσως μετά την εγγραφή σε αυτές και δεν απαιτούν από τον χρήστη να περιμένει την άφιξη μιας φυσικής κάρτας. Αυτές είναι γενικά λιγότερο ακριβές από τις παραδοσιακές φυσικές κάρτες, επειδή δεν απαιτούν πρόσθετες χρεώσεις ενεργοποίησης ή μηνιαίες χρεώσεις συντήρησης.

Ας δούμε μερικούς από τους κορυφαίους παρόχους εικονικών καρτών για επαγγελματικά έξοδα.

  Πώς να ανεβάσετε το Xbox Custom Gamerpic

Wallester

Η Wallester εισάγει την τεχνολογία αιχμής πληρωμών, καθιστώντας εύκολη την πληρωμή και την πληρωμή. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα, με ασφάλεια και άνετα εικονικές κάρτες.

Το Wallester τροφοδοτείται από μια ισχυρή τεχνολογία που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν και να διαχειρίζονται εικονικές κάρτες, να προβάλλουν το ιστορικό συναλλαγών και να έχουν πρόσβαση στις πιο ενημερωμένες λειτουργίες. Αφιερώνεται επίσης στην παροχή μιας ασφαλούς και αξιόπιστης υπηρεσίας πληρωμών που διευκολύνει τις επιχειρήσεις και τα άτομα να πραγματοποιούν ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Intergiro

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Intergiro για να πραγματοποιήσουν πληρωμές με εικονικές κάρτες που είναι αποδεκτές παγκοσμίως. Άτομα και εταιρείες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, η οποία περιλαμβάνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης πληρωμών σε πολλαπλά νομίσματα, ασφαλή κρυπτογράφηση και προστασία από απάτες και πρόσβαση σε δεδομένα συναλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

Η Intergiro δέχεται διάφορους τρόπους πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των Visa, MasterCard και American Express.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την εικονική κάρτα για να πληρώσουν για αγαθά και υπηρεσίες από οποιονδήποτε έμπορο που δέχεται Visa, MasterCard ή American Express.

Αεροπορική βάση

Η Airbase είναι μια εταιρεία συμβατή με τα SOC 2 Type II και SOC 1 Type II, πράγμα που σημαίνει ότι όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της υπηρεσίας είναι ασφαλείς και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα του κλάδου.

Μαζί με τις εικονικές κάρτες, παρέχει αναλυτικές πληροφορίες και αναφορές για τις τάσεις των δαπανών και των αγορών των εργαζομένων, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις και να διαχειρίζονται καλύτερα τα οικονομικά τους.

Η Airbase προσφέρει επίσης μια σειρά λειτουργιών για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας πληρωμής, συμπεριλαμβανομένου του αυτοματοποιημένου προγραμματισμού πληρωμών και της ενσωμάτωσης με συστήματα λογιστικής και διαχείρισης εξόδων.

PST.net

Το PST.net είναι ένας πολύ γνωστός πάροχος εικονικών καρτών που προσφέρει διάφορες επιλογές πληρωμής, όπως εικονικές κάρτες μίας χρήσης, επαναλαμβανόμενες πληρωμές, επιβραβεύσεις αφοσίωσης και πολλά άλλα. Επιπλέον, η εταιρεία παρουσιάζει μια ποικιλία εργαλείων για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειριστούν τις πληρωμές και τους πελάτες τους.

Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τις εικονικές κάρτες τους για να κάνουν αγορές σε συμμετέχοντες λιανοπωλητές και να πληρώνουν λογαριασμούς ηλεκτρονικά. Αυτή η πλατφόρμα την καθιστά εξαιρετική επιλογή για πελάτες που θέλουν να προστατεύσουν τα στοιχεία πληρωμής τους στο διαδίκτυο.

Πλέγμα

Η προσφορά εικονικών επαγγελματικών καρτών Mesh επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις εταιρικές τους δαπάνες γρήγορα και με ασφάλεια. Προσφέρει μια εταιρική κάρτα all-in-one, διαχείριση δαπανών και λογιστική πλατφόρμα για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να παρακολουθούν τις δαπάνες.

  Ποια πρωτόκολλα ασφαλείας χρησιμοποιεί ένας δρομολογητής WiFi

Το Mesh παρέχει στις επιχειρήσεις ασφαλείς λύσεις πληρωμής, αποθήκευση δεδομένων και αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο για να τις βοηθήσουν να λαμβάνουν καλύτερες οικονομικές αποφάσεις. Προσφέρει επίσης διάφορες δυνατότητες για να βοηθήσει τις εταιρείες να διαχειρίζονται τα έξοδα, όπως η αυτοματοποιημένη παρακολούθηση δαπανών, οι εικονικές κάρτες και τα όρια δαπανών.

Stampli

Η Stampli βοηθά τις εταιρείες να εξορθολογίσουν τη διαδικασία των πληρωτέων λογαριασμών τους. Παρέχει μια σύγχρονη, ασφαλή, αυτοματοποιημένη μέθοδο ηλεκτρονικής πληρωμής προμηθευτών και πωλητών, εξαλείφοντας τις έντυπες επιταγές και τις μη αυτόματες διαδικασίες.

Το Stampli παρέχει πολλές δυνατότητες, όπως παρακολούθηση και συμφωνία σε πραγματικό χρόνο, εξοικονόμηση κόστους και πρόληψη απάτης. Οι εικονικές κάρτες του σάς δίνουν επίσης περισσότερη ορατότητα και έλεγχο των δαπανών σας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιούν το Stampli για να πληρώνουν τους προμηθευτές, τους πωλητές και τους εργολάβους γρήγορα και με ασφάλεια με το πάτημα ενός κουμπιού.

Φυλής

Οι ηλεκτρονικές επιχειρήσεις μπορούν να αγοράσουν προπληρωμένες εικονικές κάρτες από την Tribal. Αυτές οι κάρτες λειτουργούν παρόμοια με τις παραδοσιακές χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά δεν συνδέονται με κανένα τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτικό όριο.

Συνδέονται με έναν λογαριασμό χρήστη, ο οποίος χρηματοδοτείται με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Ο ιδιοκτήτης αποφασίζει πόσα χρήματα μπορούν να αποθηκευτούν σε μια εικονική κάρτα. Η εικονική κάρτα μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για ηλεκτρονικές αγορές όπως μια παραδοσιακή χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ψωνίζετε ηλεκτρονικά χωρίς να χρειάζεστε τραπεζικό λογαριασμό.

Κάρτα

Η Karta είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει στους χρήστες μια ασφαλή και αξιόπιστη πλατφόρμα εικονικών καρτών που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται τα οικονομικά τους με σιγουριά. Οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν και να διαχειρίζονται με ασφάλεια τις πιστωτικές και χρεωστικές τους κάρτες σε ένα μόνο ψηφιακό πορτοφόλι με το Karta.

Αυτή η πλατφόρμα επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν γρήγορα και με ασφάλεια πληρωμές, να πραγματοποιούν αγορές στο διαδίκτυο και να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από οποιαδήποτε συσκευή. Προσφέρει επίσης στους χρήστες επιπλέον δυνατότητες, όπως αυτοματοποιημένο προϋπολογισμό, προστασία από απάτες και ανταμοιβές.

Επεκτείνω

Το Extend σάς επιτρέπει να δημιουργείτε εικονικές κάρτες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πραγματοποίηση διαδικτυακών πληρωμών. Αυτές οι κάρτες συνδέονται με τον υπάρχοντα τραπεζικό λογαριασμό σας και μπορούν να φορτωθούν με χρήματα σε οποιοδήποτε ποσό.

Αυτές οι εικονικές κάρτες είναι μιας χρήσης, που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα κάρτα για κάθε αγορά. Το Extend παρέχει στους χρήστες έναν ασφαλή και βολικό τρόπο για να πραγματοποιούν πληρωμές στο διαδίκτυο. Αυτό βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι έμποροι δεν έχουν πρόσβαση σε προσωπικές ή οικονομικές πληροφορίες. Το Extend προσφέρει επίσης προστασία από απάτη, παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και κρυπτογράφηση δεδομένων για να διασφαλίσει την ασφάλεια των πληροφοριών των χρηστών του.

  Οι 12 καλύτερες γυάλινες θήκες υπολογιστή για τις προσαρμοσμένες κατασκευές σας

Pleo

Επιλέξτε εικονικές κάρτες Pleo για να συνδεθείτε στον εταιρικό λογαριασμό της εταιρείας και να πληρώσετε απευθείας τα έξοδα. Επιτρέπουν στους οργανισμούς να διαχειρίζονται τα έξοδα με καλύτερο τρόπο, να περιορίζουν το διοικητικό κόστος και να εγγυώνται την τήρηση των κατευθυντήριων γραμμών της εταιρείας.

Η παροχή στους υπαλλήλους μιας βολικής επιλογής να πληρώσουν για δαπάνες που σχετίζονται με την εργασία βοηθά επίσης τις εταιρείες να διαχειρίζονται τις ταμειακές ροές τους πιο αποτελεσματικά. Το Pleo επιτρέπει την παρακολούθηση δαπανών και πληρωμών σε πραγματικό χρόνο και συνδυάζεται με πολλά προγράμματα λογισμικού λογιστικής.

Airwallex

Περισσότερα από 200 κράτη δέχονται εικονικές κάρτες Airwallex, οι οποίες εκδίδονται σε συνεργασία με μεγάλα δίκτυα καρτών και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η ρύθμιση περιορισμών δαπανών, η προσθήκη και η αφαίρεση χρημάτων και η προβολή ιστορικού συναλλαγών είναι μερικές μόνο από τις δυνατότητες που προσφέρουν οι εικονικές κάρτες Airwallex. Η ασφάλεια δεδομένων, η πρόληψη απάτης και η εξυπηρέτηση πελατών είναι άλλες υπηρεσίες που παρέχονται από την Airwallex.

Emburse

Το οικοσύστημα του Emburse επιτρέπει στις επιχειρήσεις να παρακολουθούν τις ηλεκτρονικές πληρωμές τους εξ αποστάσεως από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο και να αυτοματοποιούν την επισήμανση των αγορών και των δαπανών τους. Μαζί με την πρόσβαση στα δεδομένα και τις πληροφορίες δαπανών σε πραγματικό χρόνο, οι επιχειρήσεις μπορούν επίσης να διαχειριστούν γρήγορα τα αιτήματα χρηματοδότησης και την έγκρισή τους.

Το Emburse σάς επιτρέπει να ορίζετε όρια δαπανών και να συσχετίζετε μια μεμονωμένη κάρτα με έναν συγκεκριμένο έμπορο, όπως οι περισσότεροι γνωστοί εκδότες εικονικών καρτών πληρωμής. Όλα αυτά γίνονται δυνατά από το εξελιγμένο σύστημα προστασίας από απάτη, το οποίο αποτρέπει την κλοπή λογαριασμού.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι οι επιχειρήσεις με 100 ή λιγότερους υπαλλήλους μπορούν να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του Emburse δωρεάν. Προσφέρουν επίσης προσαρμοσμένα σχέδια για μεγάλες επιχειρήσεις.

συμπέρασμα

Το μέλλον των παρόχων εικονικών καρτών για επιχειρηματικές δαπάνες είναι λαμπρό. Με την άνοδο των ψηφιακών πληρωμών και την αυξανόμενη ζήτηση για πιο ασφαλείς λύσεις πληρωμών, οι εικονικές κάρτες έχουν αναδειχθεί ως ελκυστική επιλογή για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Αυτά δεν είναι μόνο βολικά αλλά και εξαιρετικά ασφαλή και αξιόπιστα. Με απλά λόγια, η επιλογή μιας εικονικής κάρτας για την επιχείρησή σας μπορεί να αποδειχθεί ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα.