12 κορυφαία τεχνικά εργαλεία SEO για να σκέφτεστε πέρα ​​από λέξεις-κλειδιά και περιεχόμενο

Το τεχνικό SEO είναι εξίσου απαραίτητο με το on-page SEO, αγνοώντας το οποίο μπορεί να οδηγήσει τη στρατηγική SEO σας να πέσει στο έδαφος. Το τεχνικό SEO αναφέρεται στη διαδικασία βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας που αυξάνει την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Επηρεάζει τις τεχνικές πτυχές των ιστοσελίδων για να τις κάνει πιο γρήγορα και πιο κατανοητές από τους αναγνώστες.

Ο στόχος των βελτιστοποιήσεων είναι η βελτίωση της κατάταξης. Η τεχνική βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης κάνει έναν ιστότοπο πιο φιλικό προς τον χρήστη εντοπίζοντας τεχνικά ζητήματα και βελτιώνοντας τη λειτουργικότητα του ιστότοπου.

Οφέλη από τεχνικά εργαλεία SEO

Τα τεχνικά εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης προσφέρουν διάφορα πλεονεκτήματα στους διαχειριστές και τους εμπόρους ιστού. Τα εργαλεία βελτιστοποιούν τον ιστότοπο εντοπίζοντας τεχνικά ζητήματα που μπορούν να επηρεάσουν την προβολή και την απόδοση του ιστότοπου στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP).

 • Το τεχνικό SEO βελτιώνει την κατάταξη του ιστότοπου στη σελίδα αναζήτησης για το κοινό-στόχο σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα στη σελίδα προορισμού. Ένας δομημένος ιστότοπος, ευρετήριο και αποτελεσματικό περιεχόμενο προσελκύουν το δυνητικό κοινό. Ο αλγόριθμος της Google ευνοεί έναν καλά καθορισμένο ιστότοπο πριν από οποιονδήποτε άλλο.
 • Τα εργαλεία SEO επηρεάζουν την ταχύτητα της σελίδας, η οποία είναι το κλειδί για μια καλή κατάταξη. Ένας ιστότοπος που φορτώνεται γρήγορα έχει υψηλό ποσοστό μετατροπών και κατατάσσεται στην κορυφή στις κατατάξεις αναζήτησης.
 • Βοηθά στην εξάλειψη του διπλού περιεχομένου από τον ιστότοπο. Οι τεχνικοί έλεγχοι SEO εξοικονομούν την ιστοσελίδα από τις κυρώσεις της Google, καθώς ο αλγόριθμος της Google μειώνει την επισκεψιμότητα και την κατάταξη ιστοτόπων που έχουν περιεχόμενο λογοκλοπής.
 • Τα δομημένα δεδομένα σε έναν ιστότοπο αυξάνουν τον χρόνο επίσκεψης του κοινού και τα εργαλεία SEO ρυθμίζουν αποτελεσματικά το περιεχόμενο του ιστότοπου. Βοηθά επίσης στην καλύτερη ευρετηρίαση του ιστότοπου και παρέχει σχετικά αποτελέσματα για το κοινό.
 • Τα εμπλουτισμένα αποσπάσματα είναι το κλειδί για κάθε ιστότοπο, καθώς αυξάνει το ποσοστό κλικ του ιστότοπου. Τα εργαλεία SEO αναλύουν τα πλούσια αποτελέσματα και οργανώνουν τα δεδομένα που θα τραβήξουν την προσοχή στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα τεχνικά εργαλεία SEO:

Βάτραχος που ουρλιάζει

Screaming Frog SEO είναι ένα γρήγορο και προηγμένο εργαλείο ελέγχου ιστότοπου SEO. Ελέγχει χειροκίνητα τα προβλήματα έντασης εργασίας, μετα-ανανέωσης και διπλότυπων σελίδων. Το εργαλείο ανίχνευσης είναι φιλικό τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους ιστότοπους. Βοηθά στην προβολή, ανάλυση και φιλτράρισμα των δεδομένων ανίχνευσης καθώς συλλέγονται και ενημερώνονται συνεχώς στη διεπαφή χρήστη του προγράμματος.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο SEO ελέγχει την ιστοσελίδα που προσδιορίζει αλυσίδες ανακατεύθυνσης και επαναφέρει ή ανεβάζει μια λίστα διευθύνσεων URL προς έλεγχο σε μια μετεγκατάσταση ιστότοπου.
 • Οι χρήστες μπορούν να ανιχνεύσουν τον ιστότοπο εάν βρουν κατεστραμμένους συνδέσμους και σφάλματα διακομιστή. Το εργαλείο βελτιστοποιεί επίσης τον τίτλο της σελίδας και τη μετα-περιγραφή.

Αυτό το εργαλείο SEO επιτρέπει την εξαγωγή βασικών επιτόπιων αναφορών στοιχείων SEO σε ένα υπολογιστικό φύλλο, ώστε να μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί ως βάση για συστάσεις SEO.

Semrush

Semrush είναι ένα δημοφιλές εργαλείο SEO για τη διεξαγωγή έρευνας λέξεων-κλειδιών, ανάλυσης ανταγωνιστών, ελέγχων ιστότοπου, δημιουργίας συνδέσμων και άλλων. Το λογισμικό είναι κατάλληλο για όλους τους κλάδους και περιέχει διάφορα εργαλεία SEO. Οι έμποροι και οι εκδότες μπορούν να βελτιστοποιήσουν τους ιστότοπούς τους για να το κάνουν δημοφιλές στις μηχανές αναζήτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Υπάρχουν πολλές δυνατότητες στα εργαλεία SEO, όπως η έρευνα λέξεων-κλειδιών, το on-page SEO, το τοπικό SEO, η παρακολούθηση κατάταξης και η δημιουργία συνδέσμων.
 • Ο διαχειριστής ιστού μπορεί να αναλύσει τις ιστοσελίδες του με ανταγωνιστές. Τους βοηθά να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τη διαφορά τους από τους άλλους,
 • Ο ερευνητής αγοράς μπορεί να αναλύσει την αγορά και τους ανταγωνιστές. Τους επιτρέπει να παραμείνουν μπροστά από τον ανταγωνισμό.
  7 Κατασκευαστές Οργανωτικών Διαγραμμάτων για να Ορίσουν την Ιεραρχία της Ομάδας

Το εργαλείο SEO παρακολουθεί τους στόχους των λέξεων-κλειδιών των ανταγωνιστών σας και προσφέρει πολύ περισσότερα για να ξεπεράσετε τον ανταγωνισμό.

Google Search Console

Google Search Console είναι ένα δωρεάν εργαλείο που προσφέρεται από την Google που παρακολουθεί, συντηρεί και αντιμετωπίζει την παρουσία του ιστότοπου στα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google. Επιτρέπει στους διαχειριστές ιστού να ελέγχουν την κατάσταση ευρετηρίασης, τα ερωτήματα αναζήτησης και τα σφάλματα ανίχνευσης και να βελτιστοποιούν την ορατότητα του ιστότοπού τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο κονσόλας αναζήτησης μετρά την επισκεψιμότητα και την απόδοση του ιστότοπου. η αναφορά βοηθά στην εύρεση προβλημάτων ιστότοπου, ώστε να μπορεί να καταταχθεί στη σελίδα αναζήτησης.
 • Στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email όταν η Google εντοπίζει προβλήματα σε ιστότοπους.
 • Το εργαλείο επιθεώρησης URL της κονσόλας αναζήτησης παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες ανίχνευσης, ευρετηρίου και προβολής σχετικά με τις ιστοσελίδες, δείχνοντας πώς εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.

Η Google παρέχει μια σειρά εργαλείων SEO απαραίτητα για το Τεχνικό SEO: μια δοκιμή εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων και μια δοκιμή φιλική προς κινητά.

Δοκιμή εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων

Τα δομημένα δεδομένα τροφοδοτούν το πλούσιο αποτέλεσμα και υπερβαίνουν τον τυπικό μπλε σύνδεσμο. Πλούσια αποτελέσματα δοκιμών επικεντρώθηκε περισσότερο στη φιλική προς τον χρήστη εμπειρία παρά στους τυπικούς υπερσυνδέσμους, συμπεριλαμβανομένων καρουσέλ, εικόνων ή άλλων μη κειμενικών στοιχείων.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο εμφανίζει βασικές πληροφορίες για αναζητήσεις στο SERP και το περιεχόμενο ευθυγραμμίζεται με το ερώτημα.
 • Το εργαλείο εμπλουτισμένων αποτελεσμάτων ανιχνεύει τον ιστότοπο για να ελέγξει τα δομημένα δεδομένα.
 • Αυτό το εργαλείο SEO βελτιστοποιεί την ιστοσελίδα για αποσπάσματα πλούσια σε Google και βοηθά τον webmaster να αποκτήσει πιθανή επισκεψιμότητα.

Τεστ φιλικό προς το κινητό

ο φιλικό προς το κινητό Η δοκιμή καθορίζει τη βαθμολογία του ιστότοπου, καθιστώντας τον συμβατό με κινητά. Ο αριθμός των χρηστών αυξάνεται για την Αναζήτηση Google σε κινητά. το εργαλείο βαθμολογεί τον ιστότοπο όσον αφορά την ανταπόκριση σε κινητά.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το λογισμικό επιτρέπει τη δοκιμή ενός ιστότοπου όσον αφορά την ανταπόκριση σε κινητά.
 • Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν την ανταπόκριση των ανταγωνιστών τους σε κινητά για να παραμείνουν μπροστά τους.

Ahrefs

Ahrefs παρέχει μία από τις καλύτερες τεχνικές λύσεις SEO στους χρήστες είτε θέλουν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα του ιστότοπού τους, είτε να βελτιστοποιήσουν την ιστοσελίδα τους είτε να απλοποιήσουν τη διεπαφή τους. Η πλατφόρμα είναι ένα εργαλείο ενιαίας στάσης για ανάλυση ανταγωνιστών, έρευνα λέξεων-κλειδιών, έλεγχο ιστοτόπων, έρευνα περιεχομένου, παρακολούθηση κατάταξης κ.λπ.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το Ahrefs βοηθά στη σύγκριση των τρεχόντων και ιστορικών δεδομένων του ιστότοπου. Ένας χρήστης μπορεί να συγκρίνει τη διακύμανση της κατάταξης του ιστότοπου σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία.
 • Επιτρέπει την ανάλυση ανταγωνιστών, βοηθώντας τους χρήστες να βρουν λέξεις-κλειδιά, στρατηγικές backlink και λέξεις-κλειδιά PPC που χρησιμοποιεί ο ανταγωνιστής.
 • Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν δημοφιλές περιεχόμενο για οποιαδήποτε λέξη-κλειδί ή θέμα και να βρουν ιδέες.
 • Στέλνει ειδοποιήσεις μέσω email στους χρήστες κάθε φορά που η επωνυμία τους αναφέρεται στο διαδίκτυο.

Η πλατφόρμα διαθέτει μια βιβλιοθήκη με εκτεταμένες λέξεις-κλειδιά (8 δισεκατομμύρια) και ευρετηριασμένες σελίδες (421 δισεκατομμύρια).

Το ΧΟΘ

Το HOTH παρέχει τεχνικές υπηρεσίες SEO στους χρήστες με τον συνεχώς μεταβαλλόμενο αλγόριθμο Google. Το εργαλείο προσφέρει τη λύση για την αντιμετώπιση και την αντιμετώπιση των νέων ενημερώσεων. Αρχικά, ξεκίνησαν με οφέλη για τις τοπικές επιχειρήσεις, αλλά επέκτεισαν τη σειρά προϊόντων τους για να γίνουν προϊόντα πλήρους σουίτας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το δωρεάν εργαλείο παρέχει λεπτομερείς αναφορές SEO και οι διαχειριστές ιστού μπορούν να αναλύσουν κρίσιμες μετρήσεις SEO, όπως η βελτιστοποίηση επιτραπέζιων υπολογιστών ή κινητών, η πλοήγηση ιστότοπου και η απόδοση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
 • Ο Έλεγχος οργανικής αναζήτησης ανταγωνιστών του HOTH σάς επιτρέπει να ελέγχετε τους ανταγωνιστές της ιστοσελίδας. Οι χρήστες μπορούν να βάλουν τη διεύθυνση URL της σελίδας τους. το εργαλείο θα βρει παρόμοιους τομείς με αντιστοιχισμένες λέξεις-κλειδιά.
 • Το εργαλείο κατάταξης κινητήρα του The HOTH βοηθά να μάθετε την κατάταξη των λέξεων-κλειδιών. Οι ιστοσελίδες μπορούν να παραμείνουν σε ανταγωνισμό με τις κατάταξης λέξεις-κλειδιά.
  Οι 8 καλύτερες εφαρμογές ύπνου για το Apple Watch για να κοιμάστε πιο έξυπνα και να ξυπνάτε πιο χαρούμενοι

Το λογισμικό παρέχει κλιμακούμενη τιμολόγηση υπηρεσιών, καθιστώντας το κατάλληλο για όλες τις επιχειρήσεις.

Έλεγχος τοποθεσίας

Έλεγχος τοποθεσίας εισήχθη το 2016 ως ειδικός SEO με απλή διεπαφή για έλεγχο SEO στη σελίδα. Αρχικά, το εργαλείο επικεντρώθηκε στον έλεγχο των τεχνικών σφαλμάτων του ιστότοπου, αλλά μετά από κάποια θετικά σχόλια, επανασχεδίασαν τη διεπαφή του και πρόσθεσαν περισσότερα εργαλεία SEO. Επιπλέον, η εταιρεία κυκλοφόρησε την επέκταση Chrome και πρόσθεσε Rank Tracker, Backlink Tracker και SERP Checker Tools.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Βαθμολογεί τον ιστότοπο με βάση την τεχνική του κατάσταση. Βοηθά στην εύρεση προβλημάτων σε επίπεδο ιστότοπου και σε επίπεδο σελίδας.
 • Το εργαλείο στέλνει ένα email κάθε φορά που εντοπίζει ένα κρίσιμο ζήτημα ή προειδοποίηση σε έργα. Οι χρήστες μπορούν να λάβουν άμεσα μέτρα για να μείνουν μακριά από μελλοντικές κυρώσεις.
 • Η κατάταξη ιστότοπου είναι η συνολική λύση κάθε εργαλείου. Τα πούλια ιστότοπων κατατάσσουν τον ιστότοπο με βάση τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά.

Το Site Checker παρέχει ένα πρόγραμμα ανίχνευσης ιστοτόπων που βασίζεται σε σύννεφο σε πραγματικό χρόνο για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις με τεχνική ανάλυση SEO.

Πληροφορίες ταχύτητας σελίδας

Το insight ταχύτητας σελίδας της Google είναι ένα δωρεάν εργαλείο για την ανάλυση της βαθμολογίας ταχύτητας μιας ιστοσελίδας. Παρέχει στους χρήστες δεδομένα σχετικά με την ταχύτητα φόρτωσης ιστοσελίδων, τους πόρους της και όχι. των αιτημάτων κατά τη φόρτωση. Προσφέρει προτάσεις για τη βελτίωση της ταχύτητας φόρτωσης και τη βελτίωση της ιστοσελίδας.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Οι πληροφορίες ταχύτητας σελίδας υποδεικνύουν την απόδοση και το πρότυπο μιας ιστοσελίδας στο Google. Το εργαλείο δείχνει τη συσχέτιση μεταξύ των λέξεων-κλειδιών και της κατάταξης.
 • Το ποσοστό μετατροπής από μια ιστοσελίδα εξαρτάται από την ταχύτητα φόρτωσης αυτής της σελίδας. Το PSI της Google είναι το καλύτερο εργαλείο για να μάθετε την ταχύτητα του ιστότοπου και τρόπους βελτίωσής του.
 • Το τεχνικό εργαλείο της Google παρέχει μια λεπτομερή αναφορά αξιολόγησης Core Web Vitals, δεδομένων εργαστηρίου Lighthouse, ευκαιριών, διαγνωστικών και περασμένων ελέγχων. Η αναφορά PSI καθοδηγεί τον webmaster σχετικά με το εάν χρειάζονται βελτίωση στον ιστότοπο.

Το PSI κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018 και είναι ένα από τα πολλά εργαλεία ελέγχου ταχύτητας σελίδας για τους κατόχους ιστοτόπων. Είναι καλύτερο για τη βελτίωση της ταχύτητας της ιστοσελίδας.

GTMetrix

GTMetrix είναι ένα εργαλείο δοκιμής ταχύτητας που παρουσιάστηκε το 2009. Το εργαλείο διαφοροποιεί το ζήτημα απόδοσης για τον πελάτη και λέει εάν πρόκειται για πρόβλημα διακομιστή ή διεπαφής. Το εργαλείο εστιάζει στο να κάνει τον ιστότοπο συνεχώς γρήγορο.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Καθώς ο ενημερωμένος αλγόριθμος Google δεν κατατάσσει την ιστοσελίδα στην αναζήτηση, το εργαλείο βελτιστοποιεί την απόδοση της ιστοσελίδας.
 • Το GT Metrix ετοίμασε μια λεπτομερή αναφορά για τους λόγους για τους οποίους επηρεάστηκε η απόδοση του ιστότοπου. Η διαδικασία αποτελείται από οπτικοποίηση ταχύτητας, βελτιστοποίηση απόδοσης και ανάλυση του ανταγωνισμού σελίδων.
 • Οι χρήστες μπορούν να δουν την απόδοση της σελίδας σε έως και 7 χώρες στο δωρεάν πρόγραμμα και το πρόγραμμα επί πληρωμή επιτρέπει τη δοκιμή σε 15 τοποθεσίες premium.

Η απόδοση της σελίδας εξαρτάται από τη φόρτωση, την οπτική σταθερότητα και τη διαδραστικότητα και το GtMetrix βαθμολογεί την ιστοσελίδα από την άποψη του επισκέπτη.

Botify

Botify είναι μια εταιρεία λογισμικού SEO που βοηθά τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν την οργανική αναζήτηση και διασφαλίζει ότι οι ιστότοποι ιστού και κινητών είναι βελτιστοποιημένοι για αναζήτηση. Η διεπαφή του εργαλείου συνδέει τον περίπλοκο ιστότοπο με τις μηχανές αναζήτησης για να αυξήσει την επισκεψιμότητα. Το εργαλείο λειτουργεί σε μεθοδολογία πλήρους διοχέτευσης και χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο μηχανικής εκμάθησης. εξαλείφει τη χρονοβόρα διαδικασία SEO.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το Botify διασφαλίζει την ομαλή μετεγκατάσταση ιστότοπου όπου οι διαχειριστές ιστού ανιχνεύουν το QA του ιστότοπου και παρακολουθούν τα αρχεία καταγραφής μετά τη μετεγκατάσταση για να εντοπίσουν προβλήματα με την ευελιξία.
 • Το εργαλείο δομεί αυτόματα τύπους δεδομένων και εστιάζει στη διατήρηση πλούσιων αποτελεσμάτων.
 • Το Botify παρέχει μια ημερήσια αναφορά σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η μηχανή αναζήτησης ανιχνεύει το JavaScript και συγκρίνει τις σελίδες μετά την απόδοση στη μηχανή αναζήτησης.
  Πώς να εφαρμόσετε ασφαλείς κεφαλίδες χρησιμοποιώντας το Cloudflare Workers;

Το Botfly λύνει το πρόβλημα του πολλαπλασιασμού του περιεχομένου που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές Ιστού κατά την ανάπτυξη του τεχνικού ιστού.

TametheBots

TametheBots, που αναπτύχθηκε από τον τεχνικό σύμβουλο SEO Dave Smart με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Το λογισμικό παρέχει τις καλύτερες τεχνικές συμβουλές SEO και ελέγχει τον ιστότοπο για να αυξήσει την απόδοσή του στις μηχανές αναζήτησης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Η κύρια εργασία υπό συντήρηση είναι ο εντοπισμός του ζητήματος ανίχνευσης μέσω ελέγχου. Εξασφαλίζει ότι οι θεατές δεν θα αγνοήσουν το περιεχόμενο.
 • Η αύξηση της επισκεψιμότητας στον ιστότοπο εξαρτάται από τη βαθμολογία απόδοσης του. Υπογραμμίζει τους τομείς ελέγχου, έτσι ώστε το περιεχόμενο να γίνεται γρήγορα αναγνώσιμο.
 • Το εργαλείο μπορεί να ανακτήσει την επισκεψιμότητα του ιστότοπου. Βρίσκει το πρόβλημα της απώλειας θέσης στην κατάταξη αναζήτησης.

Οι ιστότοποι μεγαλύτερης κλίμακας, το ηλεκτρονικό εμπόριο και οι ιστότοποι που βασίζονται σε πλαίσιο JavaScript είναι οι κορυφαίες θέσεις του λογισμικού και είναι αφιερωμένο στην επίλυση προβλημάτων ιστοσελίδων.

W3C

ο W3C είναι ένα εργαλείο επικύρωσης για τη δημιουργία μιας δομημένης αναφοράς ευρημάτων αξιολόγησης προσβασιμότητας. Το εργαλείο θέτει τυπικούς κανόνες για τη σύνταξη κωδικών για προγραμματιστές ιστού. Το W3C εκτελείται σε τοπικό πρόγραμμα περιήγησης χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο και όλοι οι κωδικοί εισόδου καταγράφονται ως δεδομένα JSON στο παρασκήνιο. Ο κώδικας της ιστοσελίδας δεν επηρεάζει την κατάταξη, αλλά αυξάνει την ταχύτητα απόδοσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο W3C ελέγχει τους κώδικες HTML και τους κατεστραμμένους συνδέσμους για τις ιστοσελίδες. Τα ζητήματα που μπορούν να μειώσουν την κατάταξη της ιστοσελίδας.
 • Εκτός από τους πόρους HTML, άλλες προσβασιμότητα στον ιστό, όπως φύλλα στυλ CSS ή σενάρια JavaScript αξιολογούνται από το εργαλείο.
 • Το εργαλείο ανέλυσε το περιεχόμενο που επηρεάζει την ταχύτητα απόδοσης της ιστοσελίδας. Ορισμένα στοιχεία όπως οι κεφαλίδες αιτημάτων και απαντήσεων, οι πληροφορίες συνεδρίας, τα cookie και οι πληροφορίες ελέγχου ταυτότητας απαιτούν επικύρωση σε ιστοσελίδες.

Το W3C βοηθά τις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την κατάταξή τους στην αναζήτηση ελέγχοντας τα σφάλματα κώδικα HTML και CSS.

Σφυραίνα

Σφυραίνα είναι μια εταιρεία ψηφιακής αγοράς και ένα δωρεάν εργαλείο βελτιστοποίησης ιστοσελίδων. Η πλατφόρμα έχει αναπτυχθεί για να διασφαλίζει τη σαφήνεια των αλγορίθμων της Google. Η Barracuda ανέπτυξε το εργαλείο SEO Penguin, το οποίο βελτιστοποιεί την απόδοση του ιστότοπου και μειώνει τις πιθανότητες κυρώσεων από την Google. Οι διαχειριστές ιστού και οι έμποροι μπορούν να εισάγουν τα δεδομένα τους στο Google Analytics για να μάθουν την αναφορά της επισκεψιμότητάς τους.

Βασικά χαρακτηριστικά:

 • Το εργαλείο Panguin δίνει μια ιδέα για την οργανική κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν την προηγούμενη και την παρούσα κατάταξη των ιστοσελίδων. Βοηθά στον προσδιορισμό της απόδοσης και των λόγων υποβάθμισης ή αναβάθμισης.
 • Η δυνατότητα πληρωμένης προβολής αυτού του εργαλείου βοηθά στον υπολογισμό της απόδοσης της επένδυσης. δείχνει την επισκεψιμότητα που αποκτήθηκε από την πληρωμένη αναφορά.
 • Το Penguin μας επιτρέπει να διασυνδέουμε τις σελίδες των ιστοσελίδων. Οι χρήστες μπορούν να συγκρίνουν την κατάταξη των σελίδων τους και να αυξήσουν τον χρόνο επίσκεψης.

Το εργαλείο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τοπικών επιχειρήσεων να παρακολουθούν την κατάταξή τους στην τοπική σελίδα αναζήτησης. Οι ιστότοποι φιλικοί προς κινητά ενισχύουν την ορατότητα των ιστοσελίδων.

συμπέρασμα

Τα τεχνικά εργαλεία SEO είναι απαραίτητα για τη βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας. Η λίστα που αναφέρεται στο άρθρο είναι μερικά από τα καλύτερα εργαλεία για να πραγματοποιήσετε έναν σε βάθος τεχνικό έλεγχο SEO. Από την παροχή προτάσεων για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπου για τη συνολική απόδοση έως μια λεπτομερή αναφορά ανάλυσης SEO, αυτά τα εργαλεία θα διασφαλίσουν ότι η στρατηγική SEO σας λειτουργεί άψογα. Ανατρέξτε στη λίστα και ανακαλύψτε ποιο ταιριάζει καλύτερα στην επιχείρησή σας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα εργαλεία AI SEO για να αφήσετε πίσω τους ανταγωνιστές σας.