12 Καλύτερο λογισμικό SCADA για την αυτοματοποίηση των λειτουργιών σας

Εάν μετατρέπετε μια μονάδα χειροκίνητης παραγωγής σε αυτόματη, εδώ είναι μια απόλυτη λίστα λογισμικού SCADA για εσάς που είναι απαραίτητο για το εργοστάσιό σας.

Από το ψηφιακό περιεχόμενο έως την παραγωγή φυσικών καταναλωτικών αγαθών, η αυτοματοποίηση είναι παντού. Μειώνει το κόστος, βελτιώνει τη συνέπεια και ενισχύει την παραγωγικότητα. Το λογισμικό SCADA είναι ένα απαραίτητο στοιχείο για βιομηχανικούς αυτοματισμούς.

Η εφαρμογή συνδυάζει δεδομένα πεδίου και υπολογισμούς σε ένα μέρος για τους χειριστές για να προσφέρουν εξαιρετική απόδοση προϊόντος σε οποιονδήποτε κλάδο που παράγει αγαθά πραγματικής ζωής.

Τι είναι ένα λογισμικό SCADA;

Το SCADA είναι το ακρωνύμιο για τον Εποπτικό Έλεγχο και την Απόκτηση Δεδομένων. Πρόκειται για μια έννοια υψηλού επιπέδου διαχείρισης διαδικασιών και μηχανών βιομηχανικής παραγωγής. Ένα σύστημα SCADA σε ένα εργοστάσιο συνήθως αποτελείται από διαφορετικά εξαρτήματα, όπως αναφέρεται παρακάτω:

 • Πολυάριθμοι ενεργοποιητές και αισθητήρες συλλέγουν δεδομένα μηχανής σε πραγματικό χρόνο.
 • Η απομακρυσμένη τηλεμετρία ή οι τερματικές μονάδες (RTU) μεταφέρουν δεδομένα μηχανής στο λογισμικό.
 • Οι προγραμματιζόμενοι λογικοί ελεγκτές (PLC) μεταφέρουν οδηγίες από το λογισμικό στους αισθητήρες και τους ενεργοποιητές.
 • Ένα δίκτυο για επικοινωνία δεδομένων, ενσύρματη ή ασύρματη.
 • Υπολογιστές SCADA για ανάλυση και επεξεργασία βιομηχανικών δεδομένων.
 • Ένα λογισμικό διεπαφής ανθρώπου-μηχανής (HMI) παρέχει έλεγχο GUI στους χειριστές.

Εάν είστε στους παρακάτω κλάδους, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ισχυρό λογισμικό SCADA για να εκσυγχρονίσετε την επιχείρησή σας:

 • Καταναλωτικά αγαθά, συσκευές και κατασκευή οχημάτων
 • Πετρέλαιο διύλισης και χημικά
 • Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας σε σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής
 • Ιδιωτική ή δημόσια υποδομή όπως νερό, ηλεκτρισμός, επεξεργασία λυμάτων, αγωγός αερίου κ.λπ.
 • Διαχείριση εγκαταστάσεων για θαλάσσια λιμάνια, χερσαία λιμάνια, αεροδρόμια, πολυκατοικίες κ.λπ.
 • Χειριστήρια οικιακής χρήσης ή γραφείου για θέρμανση, ψύξη, φυσικό αέριο, εξαερισμό κ.λπ.

Ερευνήσαμε πολλά εργαλεία SCADA στην αγορά και βρήκαμε τις παρακάτω χρήσιμες πλατφόρμες για την επιχείρησή σας.

Adroit Ignite

Το Adroit Ignite είναι μια επεκτάσιμη και προηγμένη λύση SCADA στην αγορά. Η εφαρμογή του HMI έχει κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο, γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

Ακόμη και οι πιο έμπειροι χρήστες θα βρουν αυτό το λογισμικό συμβατό με Windows που προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες.

Τα προϊόντα της εφαρμογής λογισμικού HMI προσφέρουν λύσεις έξυπνης οπτικοποίησης για διάφορους κλάδους, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κοινή χρήση, τα τρόφιμα και ποτά, οι τηλεπικοινωνίες, οι βιοεπιστήμες, η κατασκευή, η εξόρυξη, το IoT και η διαχείριση κτιρίων.

Το εργαλείο λαμβάνει ακατέργαστα δεδομένα εισαγωγής από συσκευές όπως το PLC, το RTU και το IoT για να τα εμφανίσει σε εσάς μέσω οπτικοποίησης γραφικών.

Η διεπαφή λογισμικού αποτελείται από μια διαισθητική γραμμή εργαλείων κορδέλας με οικείο σχεδιασμό για υψηλότερη παραγωγικότητα με μειωμένο κόστος. Οι εφαρμογές σχεδιαστή και χειριστή του υποστηρίζουν το Διαδίκτυο, ώστε οι εταιρείες να μπορούν να τις χρησιμοποιούν για λύσεις on-premise και υπολογιστικού νέφους.

Fernhill SCADA

Το Fernhill SCADA είναι το λογισμικό που μπορείτε να αναπτύξετε σε πολλαπλά συστήματα SCADA με οικονομική άδεια προγραμματιστή. Αυτό το cross-platform SCADA είναι κατάλληλο για συστήματα που τρέχουν σε Windows, Linux, macOS, Android και iOS.

Προσφέρει την υπηρεσία παρασκηνίου του διακομιστή για την εκτέλεση της εφαρμογής SCADA. Υπάρχει επίσης μια επιλογή να εργαστείτε χρησιμοποιώντας μια περιττή διαμόρφωση. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη διεπαφή χειριστή του για να ελέγξουν την κατάσταση του εξοπλισμού μέσω γραφικής απεικόνισης.

  Αξιολογήστε την αποτελεσματικότητα του ιστότοπού σας χρησιμοποιώντας αυτά τα 7 εργαλεία Grader

Επίσης, μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κατά τη διάρκεια μη φυσιολογικών συνθηκών, να δείτε τις αλλαγές στην τάση της διαδικασίας και να λάβετε μια έκθεση ελέγχου με τη μορφή λίστας συμβάντων. Η δυνατότητα διεπαφής πρόσβασης δεδομένων επιτρέπει σε άλλες εφαρμογές να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα SCADA.

Με το Configuration Tool του Fernhill SCADA, μπορείτε να διαμορφώσετε τις εφαρμογές σας. Η λύση υποστηρίζει διάφορα εργαλεία εισαγωγής για απλοποιημένη μετεγκατάσταση ρυθμίσεων από άλλες εφαρμογές.

ΣΙΜΑΤΙΚΟΣ

Οι εταιρείες που αναζητούν διαφάνεια στις εγκαταστάσεις και μέγιστη παραγωγικότητα θα πρέπει να στραφούν στη SIMATIC. Είναι ένα ανοιχτό, καινοτόμο αλλά επεκτάσιμο σύστημα SCADA για οπτικοποίηση διεργασιών. Η λύση περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Αυτό το λογισμικό είναι για εσάς είτε χρησιμοποιείτε σύστημα ενός χρήστη είτε χρειάζεται να ελέγξετε σε ένα κατανεμημένο σύστημα πολλών χρηστών με πλεονάζοντες διακομιστές.

Αυτό το ανοιχτό σύστημα περιέχει τις λειτουργίες που απαιτούνται σε όλους τους κλάδους για την οπτικοποίηση εξαιρετικά πολύπλοκων εργασιών και εφαρμογών SCADA. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα του συστήματος με πρόσθετα για αυτό το λογισμικό.

Το SIMATIC σας προσφέρει έναν συνδυασμό αποτελεσματικής μηχανικής, ασφάλειας δεδομένων κορυφαίας ποιότητας και ισχυρής αρχειοθέτησης. Με αυτό, οι εταιρείες μπορούν να ελέγχουν τις λειτουργίες και να αναλύουν αποτελεσματικά την παραγωγή. Υπάρχει επίσης μια φορητή λύση SCADA για tablet και smartphone που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παροχή πληροφοριών.

CloudView NMS

Ως σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης δικτύου, το CloudView NMS είναι επίσης ικανό να εκτελεί παρακολούθηση SCADA για το εργοστάσιο ή τον κλάδο σας. Αυτό το λογισμικό εμφανίζει μια συνεπή γεωγραφική εικόνα του πλήρους δικτύου σας και, ως εκ τούτου, σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε και να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Κάποιος μπορεί να το τρέξει ως μια απλοϊκή εφαρμογή GUI ή ένα κατανεμημένο σύστημα για πολλούς απομακρυσμένους χρήστες που εργάζονται ταυτόχρονα. Οι υποστηριζόμενες πλατφόρμες είναι Windows, Linux, Mac και Raspberry Pi. Με το CloudView NMS, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων των κινητών τηλεφώνων.

Για να διασφαλιστεί η μέγιστη απόδοση και ο ελάχιστος χρόνος διακοπής λειτουργίας, η λύση προσφέρει παρακολούθηση 24 x 7 σε πραγματικό χρόνο, ειδοποίηση SMS και ειδοποίηση μέσω email. Με αυτό, οι εταιρείες μπορούν να παρακολουθούν τη διαθεσιμότητα και την απόδοση δικτύων, διακομιστών, συσκευών, διεπαφών, χαρτών, εφαρμογών, VoIP και αυτοματισμών πληροφορικής.

COMBIVIS Από την ΚΕΒ

Η COMBIVIS από την KEB προσφέρει μια πλήρη σειρά προϊόντων βιομηχανικού λογισμικού για την κατασκευή ενός ισχυρού συστήματος SCADA για τις μονάδες παραγωγής σας επόμενης γενιάς. Οι εφαρμογές αυτές είναι κυρίως συμβατές με τον εξοπλισμό βιομηχανικού αυτοματισμού της KEB.

Πρώτον, το COMBIVIS Studio 6 είναι το κύριο λογισμικό διαμόρφωσης και αυτοματισμού μονάδας δίσκου. Τα χειριστήρια, οι μονάδες δίσκου και τα εργαλεία εισόδου/εξόδου του KEB συγχρονίζονται εύκολα με αυτήν την εφαρμογή.

Δεύτερον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το COMBIVIS Studio HMI για να προγραμματίσετε προϊόντα διασύνδεσης ανθρώπου-μηχανής από την KEB. Το εργαλείο προσφέρει ενσωματωμένες λειτουργίες όπως ηχητική ειδοποίηση, καταγραφή δεδομένων παραγωγής, δημιουργία συνταγών παραγωγής κ.λπ.

Τρίτον, το COMBIVIS Connect προορίζεται για τη συντήρηση βιομηχανικού εξοπλισμού από παγκόσμιους ή τοπικούς κόμβους ελέγχου παραγωγής.

Elecdes Design Σουίτα

Το Elecdes Design Suite (EDS) της Scada Systems σάς βοηθά να δημιουργήσετε ηλεκτρικά διαγράμματα και σχηματικά σχέδια για ηλεκτρικά συστήματα εγκαταστάσεων, εξοπλισμό κ.λπ.

Το λογισμικό αυτοματοποιημένου ηλεκτρικού σχεδιασμού είναι η ραχοκοκαλιά του λογισμικού SCADA, καθώς επιτρέπει στο εργαλείο HMI να ανιχνεύει αποτελεσματικά τυχόν σφάλματα στα μηχανήματα παραγωγής. Το EDS σάς δίνει τη δυνατότητα να μειώσετε τη μη αυτόματη σχεδίαση δικτύου, να αυτοματοποιήσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, να δημιουργήσετε επαγγελματικές αναφορές κ.λπ.

  Πώς να αποκτήσετε στίχους σε ένα πλωτό παράθυρο για το τρέχον κομμάτι Spotify

ΓΕΝΕΣΙΣ64

Αν ψάχνετε για μια προηγμένη σουίτα HMI για συστήματα Windows, το GENESIS64 είναι μια βιώσιμη λύση. Μπορεί να προσφέρει απαράμιλλη απόδοση χρησιμοποιώντας OPC, BACnet, Modbus και άλλη τυπική συνδεσιμότητα.

Ακόμη και όταν διαχειρίζεστε εταιρικά επιχειρηματικά συστήματα, η λύση μπορεί να προσφέρει συνδεσιμότητα απευθείας από το δάπεδο του εργοστασίου και τις κτιριακές εγκαταστάσεις.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας OPC UA, το GENESIS64 σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο δεδομένα παραγωγής, ενέργειας και επιχειρήσεων σε έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου οπτικοποίησης.

Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης ένα κατανεμημένο σύστημα συναγερμού σε όλη την επιχείρηση, ιστορικά αρχεία καταγραφής και τάσεις, στοιχεία γραφικών 2D και 3D και εξαγωγή ενημερωμένης διαμόρφωσης.

Aircada

Η Aircada χρησιμοποιεί την Επαυξημένη Πραγματικότητα για να φέρει το μέλλον του SCADA στα χέρια σας. Η συντήρηση της εγκατάστασης είναι μια αβίαστη και απλή διαδικασία, καθώς μεταφέρει τα δεδομένα της εγκατάστασης από το πάτωμα του εργοστασίου μέχρι εκεί που τα χρειάζεστε περισσότερο.

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα δεδομένα σας με μία μόνο σάρωση και να προβάλετε τα ιστορικά δεδομένα οποιουδήποτε συνδεδεμένου στοιχείου. Η ρύθμιση αυτής της λύσης είναι επίσης μια γρήγορη και απλή διαδικασία. Επιπλέον, σας επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά σε ολόκληρη τη λειτουργία σας μέσω ενός εναέριου χάρτη.

AzeoTech

Ο αυτοματισμός μπορεί να κάνει τις διαδικασίες πιο αποτελεσματικές και η AzeoTech μπορεί να γίνει ο συνεργάτης σας στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών του οργανισμού σας.

Σας επιτρέπει να αποκτάτε δεδομένα από OPC, συσκευές Modbus, LabJack και παρόμοια κανάλια για εύκολη εγκατάσταση. Η λύση προσφέρει μια συλλογή από 45 στοιχεία οθόνης και 3500+ σύμβολα για δημιουργία προσαρμοσμένης διεπαφής.

Η ισχυρή μηχανή δέσμης ενεργειών του είναι το μόνο που χρειάζεστε για να αναπτύξετε ευέλικτο λογισμικό. Μπορείτε να καταχωρήσετε τα δεδομένα σε βάσεις δεδομένων ή σε αρχείο CSV. Η εφαρμογή θα σας ειδοποιεί επίσης όποτε κάτι δεν πάει καλά. Συνολικά, σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δημιουργία του λογισμικού SCADA.

INDAS IT Solutions

Η INDAS IT Solutions προσφέρει εξατομικευμένη ανάπτυξη λογισμικού SCADA για κάθε επιχείρηση. Μέχρι στιγμής έχει αναπτύξει τις ακόλουθες αυτοματοποιημένες λύσεις λογισμικού:

 • Πλατφόρμα inVIEW IIoT για έργα υποδομής, κατοικιών και βιομηχανικών έργων. Χρησιμοποιεί πρότυπα Industry 4.0, όπως λύσεις cloud και συσκευές IoT για τη συλλογή δεδομένων, τον έλεγχο εργαλείων παραγωγής και την απομακρυσμένη παρακολούθηση ενός εργοστασίου παραγωγής.
 • Το inVIEW Soft IoT Gateway μετατρέπει τους σταθμούς εργασίας Linux ή Windows σε πύλες IoT για συσκευές Industrial Internet of Things (IIoT) που λειτουργούν σε αυτοματοποιημένες μονάδες παραγωγής.
 • INDAS Smart Lift για παρακολούθηση, ανάλυση απόδοσης και συνολική διαχείριση επιχειρήσεων που ασχολούνται με το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο.

Για την ανάπτυξη εργαλείου SCADA, χρησιμοποιεί τις ακόλουθες βασικές ικανότητες:

 • Κινητές επικοινωνίες διαδικτύου με κρυπτογράφηση δεδομένων από άκρο σε άκρο για την ασφάλεια της μονάδας παραγωγής.
 • Τεχνολογίες τηλεμετρίας, έλεγχος εξ αποστάσεως εξοπλισμού και διαδικασίες παρακολούθησης.
 • Η πολυτροπική συνδεσιμότητα δεδομένων μέσω GPRS, WLAN, 3G κ.λπ., προσφέρει μέγιστο χρόνο λειτουργίας του συστήματος.

ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ

Το CIMPLICITY είναι η λύση SCADA που προσφέρει HMI υψηλής απόδοσης για βελτιστοποίηση της απόδοσης του χειριστή. Αξιοποιώντας την αποδεδειγμένη οπτικοποίησή του, οι εταιρείες μπορούν επίσης να μειώσουν τους κινδύνους που συνεπάγεται η διαχείριση των εγκαταστάσεων.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να συλλέξετε με ασφάλεια δεδομένα από οποιαδήποτε πηγή για να εξασφαλίσετε τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας μέσω της παρακολούθησης.

Το HMI και οι πίνακες εργαλείων του είναι εκεί για εγγενή οπτικοποίηση και οπτικοποίηση που βασίζεται σε HTML 5. Σε περίπτωση οποιασδήποτε ανωμαλίας, το Cimplicity σας ειδοποιεί με ένα πολύπλοκο σύστημα συναγερμού. Μπορείτε να επεκτείνετε τη λειτουργικότητά του χρησιμοποιώντας API και δέσμες ενεργειών για απόκτηση δεδομένων και προσαρμοσμένες διαμορφώσεις.

  Πώς να ακυρώσετε την κατάθεση Robinhood

Αυτή η λύση εξασφαλίζει επίσης υψηλή διαθεσιμότητα με χρόνο λειτουργίας 24/7 και πλεονασμό. Όσον αφορά τις αναφορές, η λύση προσφέρει πίνακες εργαλείων λειτουργιών όπου λαμβάνετε όλους τους KPI και τα δεδομένα συμμόρφωσης. Οι επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να ρυθμίσουν αυτό το λογισμικό καθώς υποστηρίζει περιβάλλοντα cloud και υβριδικά.

Ανοίξτε το λογισμικό αυτοματισμού

Το Open Automation Software (OAS) είναι ο πάροχος λύσεων SCADA για κάθε κλάδο. Χρησιμοποιώντας το Universal Data Connector, οι εταιρείες έχουν απαράμιλλη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες των εγκαταστάσεων και τα εταιρικά δεδομένα τους. Το εργαλείο καλύπτει ορισμένα επίπεδα συνδεσιμότητας, παρακολούθησης, παράδοσης και αναλυτικών στοιχείων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επιχειρηματικό σύστημα SCADA με OAS συνδέοντας απευθείας PLC, διακομιστές OPC, βάσεις δεδομένων και πλατφόρμες IoT. Υποστηρίζει την οπτικοποίηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και ιστορικού, χρησιμοποιώντας τα αποξηραμένα εργαλεία και τα SDK του.

Για αυτό, οι προγραμματιστές μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τις βιβλιοθήκες και τα στοιχεία αυτής της πλατφόρμας είτε να χρησιμοποιήσουν τον πίνακα ελέγχου web HMI για άμεση οπτικοποίηση δεδομένων. Η καταχώριση συμβάντων συστήματος σε ένα αρχείο καταγραφής και η εισαγωγή ιστορικού δεδομένων είναι μερικά άλλα ισχυρά χαρακτηριστικά του OAS.

Πλεονεκτήματα του λογισμικού SCADA

#1. Μειώνει το κόστος παραγωγής

Τα παραδοσιακά εργοστάσια παραγωγής χρειάζονταν εκατοντάδες χειριστές για να συγχρονίσουν και να χειριστούν με ακρίβεια τα εργοστασιακά μηχανήματα κατά την παραγωγή. Αυξάνει πολύ το κόστος παραγωγής.

Ωστόσο, οι εταιρείες είδαν μια απότομη μείωση στο λειτουργικό κόστος όταν απέκτησαν πρόσβαση στα εργαλεία SCADA για τη διαχείριση εργοστασίων παραγωγής. Τώρα μπορείτε να εκτελέσετε μια ολόκληρη μονάδα παραγωγής με μόλις 2 έως 3 χειριστές.

#2. Παγκόσμιο Κόμβο Παραγωγής

Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε πολλαπλές τοποθεσίες για παραγωγή ή λειτουργία χρησιμοποιούν το λογισμικό SCADA για να επιβλέπουν την όλη διαδικασία.

#3. Έλεγχος καταστροφών

Οι υψηλού επιπέδου αξιωματικοί παραγωγής στα παγκόσμια κέντρα ελέγχου μπορούν να κλείσουν εξ αποστάσεως ένα εργοστάσιο παραγωγής όταν το τοπικό σύστημα SCADA αντιμετωπίσει σφάλμα ή βιομηχανικό ατύχημα.

#4. Ακρίβεια

Οι διαδικασίες παραγωγής που πρέπει να προσφέρουν την απόλυτη ακρίβεια επωφελούνται από το SCADA. Αυτή η εφαρμογή ελέγχει αβίαστα εκατοντάδες ρομποτικούς βραχίονες, τροφοδότες και κατασκευαστές για την παραγωγή σταθερών προϊόντων από παρτίδα μετά από παρτίδα.

#5. Συντήρηση και Ασφάλεια Μηχανημάτων Φυτών

Μια εφαρμογή SCADA εκτελεί συνεχώς ελέγχους συστήματος για να εντοπίσει εάν κάποιο μηχάνημα αντιμετωπίζει μηχανικά προβλήματα. Εάν εντοπίσει ένα, το εργαλείο σταματά αμέσως τη διαδικασία από την αποθήκευση των τελικών προϊόντων.

Η εφαρμογή υπενθυμίζει επίσης στην ομάδα συντήρησης επερχόμενες εκδηλώσεις προληπτικών σέρβις και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των εργαλείων παραγωγής.

#6. Βελτίωση Διαδικασιών

Ως διευθυντής παραγωγής ή διαχειριστής εργοστασίου, μπορείτε να βελτιώσετε αβίαστα το προϊόν, τη διαδικασία και την παραγωγικότητα κάθε παρτίδας αναλύοντας δεδομένα που συλλέγονται από την εφαρμογή HMI.

Η βάση δεδομένων του σας δίνει επίσης μια σαφή ιδέα για τον αριθμό των καταναλωτικών αγαθών που παράγονται. Ως εκ τούτου, ανάλογα με τις παραγγελίες σας, μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την παραγωγή με ένα μόνο κλικ.

συμπέρασμα

Το λογισμικό SCADA είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στη σημερινή τυπική πρακτική κατασκευής. Η επιλογή του σωστού SCADA θα διασφαλίσει ότι έχετε τον βέλτιστο έλεγχο των δαπέδων παραγωγής, των εγκαταστάσεων και των προμηθειών κοινής ωφέλειας. Για να μην αναφέρουμε την προστασία δαπανηρών εγκαταστάσεων εξοπλισμού και προϊόντων που παράγονται. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτά τα εργαλεία SCADA για να επιλέξετε το κατάλληλο λογισμικό για την επιχείρησή σας.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα εργαλεία μηχανικής χάους για να διατηρήσετε αξιόπιστη τη διαδικασία παραγωγής σας.