12 καλύτερο λογισμικό RGB για να κρατάτε το Rainbows στα χέρια σας

Διαθέτει μια επιμελημένη λίστα με το καλύτερο λογισμικό RGB!

Ο εξοπλισμός σας RGB αποκτά ζωή όταν τον συνδυάζετε με το κατάλληλο λογισμικό RGB. Ελέγξτε το καλύτερο λογισμικό RGB που συζητείται παρακάτω για να βρείτε το κατάλληλο για το σύστημά σας.

Αρκετές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για να έχετε τη μέγιστη απόδοση από τα φώτα RGB. Για να προσαρμόσετε αυτές τις παραμέτρους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το λογισμικό RGB. Η βελτιστοποίηση του μοτίβου κίνησης, ο καθορισμός της δυναμικής του φωτός και η προσαρμογή άλλων παραμέτρων είναι δυνατή με το καλύτερο λογισμικό RGB.

Ακολουθεί μια εύχρηστη λίστα που περιλαμβάνει το λογισμικό που καλύψαμε λεπτομερώς!

Τα φώτα RGB και η δημοτικότητά τους

Ως τεχνολόγος, έχω εμπειρία από πρώτο χέρι με την εκπληκτική άνοδο του φωτισμού RGB. Η ευελιξία και τα εξαιρετικά οπτικά εφέ που μπορεί να προσφέρει ο φωτισμός RGB το καθιστούν μοναδικό.

Ο φωτισμός RGB έχει ενσωματωθεί σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας, από αξεσουάρ παιχνιδιών και ανταλλακτικά υπολογιστή μέχρι έπιπλα σπιτιού και οχήματα. Ο φωτισμός RGB έχει πολλές χρήσεις πέρα ​​από την απλή αισθητική. μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση των θερμοκρασιών του συστήματος ή για την απλή αναγνώριση προφίλ για τους χρήστες.

Μία από τις καλύτερες μεθόδους για να βελτιώσετε το σύστημα παιχνιδιού ή εργασίας σας είναι να εγκαταστήσετε ή να χρησιμοποιήσετε φώτα RGB. Μπορείτε επίσης να βελτιώσετε γρήγορα την εμπειρία εργασίας ή παιχνιδιού σας με τον φωτισμό.

Για να σας προσφέρουμε περαιτέρω την πιο απίστευτη εμπειρία, όλα τα φώτα —είτε τοποθετούνται στη CPU, πίσω από την οθόνη ή κάπου αλλού— λειτουργούν ταυτόχρονα. Σε γενικές γραμμές, αυτά τα φώτα διαβάζουν τις εικόνες ή τις ταινίες στην οθόνη σας και προσαρμόζουν ανάλογα το χρώμα τους.

Ο φωτισμός RGB είναι τόσο δημοφιλής λόγω των καθηλωτικών και δυναμικών ιδιοτήτων του. Προσθέτει ένα επίπεδο ενθουσιασμού και εξατομίκευσης στο περιβάλλον και τις συσκευές μας, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία χρήστη. Επειδή οι κατασκευαστές πιέζουν συνεχώς τα όρια του τι μπορεί να πετύχει ο φωτισμός RGB και επειδή αυτή η τάση συνεχίζεται, ο φωτισμός RGB γίνεται ουσιαστικό μέρος του σημερινού τεχνολογικού περιβάλλοντος.

RGB: Προσαρμογή του φωτισμού

Το λογισμικό RGB είναι απαραίτητο για την προσαρμογή των εφέ φωτισμού για τη διαμόρφωσή μου. Είναι το εργαλείο μου για να δώσω στο παιχνίδι ή στον σταθμό εργασίας μου μια εξαιρετική, καθηλωτική ατμόσφαιρα. Οι συσκευές μου συμβατές με RGB, όπως τα πληκτρολόγια, το ποντίκι και οι λωρίδες LED, έχουν εύκολα στη διαχείριση χρώματα, φωτεινότητα και δυναμικά εφέ χάρη στο λογισμικό RGB.

Το λογισμικό μου επιτρέπει να προσαρμόσω τον φωτισμό μου ώστε να ταιριάζει με τη διάθεση ή το παιχνίδι μου, είτε θέλω ένα παλλόμενο ουράνιο τόξο είτε μια απαλή μπλε λάμψη. Είναι σαν να ζωγραφίζω με φως, επιτρέποντάς μου να προσαρμόσω κάθε πτυχή της ρύθμισης μου για να δημιουργήσω μια οπτικά όμορφη και καθηλωτική εμπειρία.

Προχωρώντας περαιτέρω, παρακάτω είναι το καλύτερο λογισμικό RGB που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να προσαρμόσετε περαιτέρω τη ρύθμιση RGB.

Διαβάστε επίσης: Καλύτεροι ανεμιστήρες RGB για τέλεια ροή αέρα και καλύτερη εμφάνιση

iCUE

Η Corsair αναπτύχθηκε iCUE Λογισμικό RGB, ένα ισχυρό και διαισθητικό εργαλείο για τον έλεγχο και την προσαρμογή του φωτισμού RGB σε μια ποικιλία περιφερειακών και εξαρτημάτων της Corsair.

Με μία μόνο φιλική προς το χρήστη διεπαφή, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν τις ταχύτητες του ανεμιστήρα, να συγχρονίζουν τα φώτα σε πολλές συσκευές και να δημιουργούν όμορφα εφέ φωτισμού.

Πλεονεκτήματα

 • Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ελέγχου φωτισμού RGB υποστηρίζοντας διάφορα προϊόντα Corsair, όπως πληκτρολόγια, ποντίκι, ακουστικά και εξαρτήματα υπολογιστή.
 • Με τόσες πολλές διαθέσιμες δυνατότητες προσαρμογής, οι χρήστες μπορούν να αφήσουν τη φαντασία τους ελεύθερη. Για παράδειγμα, τα πληκτρολόγια Corsair διαθέτουν ρυθμίσεις φωτισμού ανά πλήκτρο και δυναμικά εφέ φωτισμού.
 • Επιτρέπει σε όλες τις συμβατές συσκευές να έχουν τον φωτισμό RGB τους σε τέλειο συγχρονισμό, δημιουργώντας μια οπτικά ελκυστική ρύθμιση gaming.
 • Το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις θερμοκρασίες και τις ταχύτητες του ανεμιστήρα ενώ ελέγχουν τον φωτισμό.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να επηρεάσει τη συνολική απόδοση του υπολογιστή χρησιμοποιώντας μεγάλο αριθμό πόρων συστήματος.
 • Οι αρχάριοι μπορεί να βρουν τις πολλές δυνατότητες του λογισμικού τρομακτικές και να χρειαστούν χρόνο για να γίνουν ικανοί.

Το iCue είναι το μόνο πράγμα που χρειάζεστε για να ζωντανέψετε τα περιφερειακά σας Corsair!

Kingston Fury Ctrl

Ο σκοπός του ευέλικτου και εύχρηστου Kingston Fury Ctrl Το λογισμικό RGB είναι να βελτιώσει την εμφάνιση και τη λειτουργικότητα των μονάδων μνήμης Fury DDR4 της Kingston που είναι εξοπλισμένα με RGB.

Μια πολύχρωμη και εντυπωσιακή προσθήκη σε κάθε ρύθμιση gaming, αυτό το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν τα εφέ φωτισμού RGB στα στικάκια RAM τους.

Πλεονεκτήματα

 • Επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν από μια ευρεία γκάμα εφέ φωτισμού, χρωμάτων και μοτίβων για να συμπληρώσουν την αισθητική του συστήματός τους.
 • Η διαχείριση των ρυθμίσεων RGB κατά την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών καθίσταται δυνατή χάρη στην αποδοτικότητα των πόρων, που εγγυάται ότι δεν καταπονεί το σύστημα.
 • Οι τροποποιήσεις σε πραγματικό χρόνο υποστηρίζονται για γρήγορη απόλαυση και η απλή διεπαφή του λογισμικού το καθιστά προσβάσιμο σε αρχάριους και επαγγελματίες χρήστες.

Μειονεκτήματα

 • Η περιορισμένη διαλειτουργικότητά του με αντικείμενα που δεν ανήκουν στην Kingston μπορεί να περιορίσει την ικανότητα συγχρονισμού των προϊόντων.
 • Αν και είναι εξαιρετικό για απλή προσαρμογή RGB, οι προχωρημένοι χρήστες που αναζητούν πιο εξελιγμένο έλεγχο φωτισμού μπορεί να το βρουν λίγο για πιο περίπλοκα χαρακτηριστικά.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια συνεκτική και αισθητικά ευχάριστη εμπειρία φωτισμού συγχρονίζοντας τον φωτισμό RGB με άλλα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των μητρικών, των GPU και των περιφερειακών.

Σήμα RGB

Μια δημοφιλής επιλογή λογισμικού για ρυθμίσεις παιχνιδιών και αξεσουάρ υπολογιστή, Σήμα RGB είναι κατασκευασμένο για εξελιγμένη διαχείριση φωτισμού σε συσκευές RGB.

Για να βελτιώσουν την οπτική ελκυστικότητα των εγκαταστάσεων τους, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν το χρώμα και τα εφέ συμβατού υλικού, όπως λωρίδες LED RGB, πληκτρολόγια παιχνιδιών και ποντίκι.

Πλεονεκτήματα

 • Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λογισμικό για να ρυθμίσετε τον φωτισμό για διάφορα παιχνίδια.
 • Μπορείτε επίσης να δείτε και να διαχειριστείτε την ταχύτητα του ανεμιστήρα του υπολογιστή με το Signal RGB.
 • Ακόμη και για άτομα με μικρή τεχνολογική εμπειρία, η διαμόρφωση και ο έλεγχος των φώτων είναι απλή λόγω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής.
 • Η χρηστικότητά του αυξάνεται από τα πολυάριθμα στοιχεία τρίτων που υποστηρίζει συχνά.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να χρησιμοποιεί πολλούς πόρους συστήματος, επηρεάζοντας την καλή απόδοση ενός υπολογιστή.
 • Η συμβατότητα του Signal RGB με ορισμένες παλαιότερες ή λιγότερο γνωστές συσκευές ενδέχεται να είναι περιορισμένη, γεγονός που θα μπορούσε να μειώσει τη χρησιμότητά του σε ορισμένες διαμορφώσεις.

Η δυνατότητα του Signal RGB να αντικατοπτρίζει τη ρύθμιση RGB σύμφωνα με την οθόνη σας είναι το καλύτερο πράγμα, σύμφωνα με εμένα.

Ανοίξτε το RGB

OpenRGB Το λογισμικό ανοιχτού κώδικα μπορεί να ελέγχει τα στοιχεία φωτισμού και ανεμιστήρα RBG και άλλα εξαρτήματα υπολογιστή, όπως μητρικές πλακέτες, GPU, RAM και περιφερειακά.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστηρίζοντας ένα ευρύ φάσμα υλικού RGB από πολλούς κατασκευαστές, ενθαρρύνει τη διασταυρούμενη συμβατότητα και μειώνει την απαίτηση για πολλά προγράμματα λογισμικού.
 • Η φύση ανοιχτού κώδικα του OpenRGB του επιτρέπει να επωφελείται από ενημερώσεις και ανάπτυξη που βασίζονται στην κοινότητα, εξασφαλίζοντας συνεχή υποστήριξη και προόδους.
 • Το OpenRGB δεν απαιτεί λογαριασμό για χρήση, σε αντίθεση με άλλα εργαλεία.
 • Σας επιτρέπει να ελέγχετε πολλά φώτα ταυτόχρονα.
 • Μπορείτε να χειριστείτε κάθε φως RGB από οποιαδήποτε μάρκα με το λογισμικό.

Μειονεκτήματα

 • Για να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό με τις πιο τεράστιες δυνατότητές του, οι αρχάριοι μπορεί να βρουν υπερβολικές τις τεράστιες δυνατότητες προσαρμογής.
 • Παρόλο που πολλές συσκευές είναι συμβατές με το OpenRGB, συγκεκριμένο ιδιόκτητο ή παλαιότερο υλικό ενδέχεται να μην οφείλεται σε περιορισμούς που επιβάλλονται από τους κατασκευαστές.

Μια ενοποιημένη διεπαφή για τη διαχείριση και την προσαρμογή σετ φωτισμού προσφέρεται στους χρήστες από αυτό το λογισμικό, το οποίο υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία συσκευών RGB.

RGB Fusion 2.0

Gigabyte δημιουργήθηκε RGB Fusion 2.0, ένα πολύ γνωστό εργαλείο λογισμικού για τη διαμόρφωση και τη διαχείριση του φωτισμού RGB σε μητρικές κάρτες παιχνιδιών, κάρτες γραφικών και άλλα αξεσουάρ. Με το συγχρονισμό του φωτισμού RGB LED σε διάφορα εξαρτήματα, αυτό το λογισμικό επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόσουν την οπτική αισθητική του υπολογιστή τους και να δημιουργήσουν προσαρμοσμένα, καθηλωτικά εφέ φωτισμού.

Πλεονεκτήματα

 • Εγγυάται τη συμβατότητα με μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων με δυνατότητα RGB και από διαφορετικούς κατασκευαστές.
 • Η ενεργοποίηση ακριβούς συγχρονισμού φωτισμού RGB μεταξύ πολλών συσκευών παράγει μια ενοποιημένη οπτική αισθητική.
 • Για να βελτιώσουν την οπτική ελκυστικότητα της ρύθμισης παιχνιδιών τους, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν τα δικά τους προσαρμοσμένα προφίλ φωτισμού.

Μειονεκτήματα

 • Ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει σφάλματα λογισμικού και ακανόνιστα προβλήματα σταθερότητας. Επομένως, απαιτούνται αναβαθμίσεις και διορθώσεις σφαλμάτων για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη.

Κάντε το RGB Fusion 2.0 τον καλύτερό σας φίλο για να αποκτήσετε αυτά τα λαμπερά φώτα στις ρυθμίσεις σας.

JackNet RGB Sync

Για το συγχρονισμό του φωτισμού RGB σε διάφορα εξαρτήματα και περιφερειακά του υπολογιστή, είναι μια δημοφιλής λύση λογισμικού JackNet RGB Sync. Βελτιώνει την εμφάνιση του συστήματός σας παρέχοντας μια ομαλή και προσαρμόσιμη μέθοδο ελέγχου του φωτισμού RGB.

Πλεονεκτήματα

 • Λειτουργεί με περισσότερες από 100 διαφορετικές συσκευές κατασκευαστών για να παρέχει έλεγχο φωτός RGB.
 • Το JackNet RGB Sync έχει μια απλή διεπαφή χρήστη.
 • Για βέλτιστο όφελος, μπορείτε να εξατομικεύσετε αυτόν τον ελεγκτή RGB όπως σας ταιριάζει.

Μειονεκτήματα

 • Σε σύγκριση με πιο εξειδικευμένο λογισμικό RGB, ενδέχεται να μην έχει όλες τις προηγμένες λειτουργίες.

Το πιο εξαιρετικό λογισμικό RGB μπορεί να είναι το JackNet RGB Sync, εάν αναζητάτε έναν απλό τρόπο διαχείρισης των φώτων RGB από οποιαδήποτε μάρκα ή gadget.

MSI Mystic Light

Μπορείτε επίσης να βρείτε το καλύτερο λογισμικό RGB MSI Mystic Light. Μπορείτε να διαχειριστείτε αβίαστα κάθε πτυχή του φωτισμού του επεξεργαστή MSI με τη χρήση αυτού του λογισμικού.

Πλεονεκτήματα

 • Λειτουργεί άψογα με άλλα προϊόντα MSI συμβατά με RGB.
 • Το λογισμικό παρέχει μια πολύγλωσση διεπαφή για χρήστες σε διάφορες τοποθεσίες και χώρους.
 • Το λογισμικό υποστηρίζει τον έλεγχο και τη διαχείριση του φωτισμού περιβάλλοντος.
 • Το MSI Mystic Light υποστηρίζει επίσης δημοφιλείς συσκευές υγρής ψύξης MSI για διαχείριση.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να εξαντλήσει τους πόρους του συστήματος, επηρεάζοντας την απόδοση των λιγότερο ισχυρών συστημάτων.

Έχετε επεξεργαστή MSI; Τότε δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το MSI Mystic Light για να ανάβουν αυτά τα φώτα RGB στο σύστημά σας.

Razer Chroma RGB

Με αυτό το λογισμικό, Razer Chroma RGB, μπορείτε να επιλέξετε τη διαμόρφωση RGB που επιθυμείτε στο πληκτρολόγιό σας. Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του λογισμικού είναι η ικανότητά του να σας επιτρέπει να επιλέξετε από διάφορους συνδυασμούς RGB όπως φωτιά, αναπνοή, κυματισμός και αστρικό φως είναι μερικά από αυτά.

Πλεονεκτήματα

 • Τα παιχνίδια μπορεί να ενσωματωθούν με τον ελεγκτή RGB για να προσφέρουν απίστευτη διασκέδαση.
 • Εδώ, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τροποποιήσει το εργαλείο για να ταιριάζει στις ανάγκες του.
 • Η διεπαφή χρήστη του λογισμικού είναι αρκετά απλή και φιλική προς τον χρήστη για αρχάριους.

Μειονεκτήματα

 • Το λογισμικό Chroma RGB μπορεί να είναι εντάσεως πόρων, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα των υπολογιστών χαμηλού επιπέδου να παίζουν παιχνίδια.

Οι συνδυασμοί που διατίθενται από το Razer Chroma RGB είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να βασιστείτε για μια εκπομπή αστραπή.

ASRock Polychrome Sync

Με ASRock Polychrome Sync RGB, κάθε χρήστης μπορεί να έχει κομψό, προσαρμοσμένο φωτισμό. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα με τη λειτουργία ASRock Polychrome Sync από το να αλλάξετε μόνο το χρώμα, την περιοχή, το εφέ φωτισμού και το μοτίβο στη μητρική πλακέτα. Επιπλέον, μπορείτε να συγχρονίσετε τη μνήμη RAM, τη θήκη, τον ανεμιστήρα, το ψυγείο και άλλα εξαρτήματα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και ζωντανό εφέ φωτισμού.

Πλεονεκτήματα

 • Σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές μπορεί να συγχρονιστεί ο φωτισμός τους λόγω του λογισμικού, διασφαλίζοντας μια σταθερή και αισθητικά ευχάριστη εμπειρία φωτισμού.
 • Πολυάριθμες συσκευές ASRock, καθώς και αξεσουάρ RGB τρίτων κατασκευαστών, είναι συμβατά με το Polychrome Sync, το οποίο υποστηρίζει μεγάλη ποικιλία στοιχείων RGB.
 • Για να προσαρμόσουν τον φωτισμό RGB, οι χρήστες μπορούν να σχεδιάσουν προσαρμοσμένα προφίλ φωτισμού και να επιλέξουν από διάφορα προκατασκευασμένα εφέ.

Μειονεκτήματα

 • Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες, το λογισμικό έχει τη δυνατότητα να απορροφά πόρους συστήματος, κάτι που σε λιγότερο ισχυρούς υπολογιστές μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του συστήματος στο σύνολό του.

Υπάρχουν προσαρμοσμένα προφίλ για φωτισμό RGB καθώς και αυτά που μπορείτε να δημιουργήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας με το ASRock Polychrome Sync.

Logitech G Hub

Μια ευέλικτη και εύχρηστη λύση για την εξατομίκευση και τη διαχείριση του φωτισμού RGB στα περιφερειακά gaming της Logitech είναι η Logitech G Hub Λογισμικό RGB. Η κομψή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή του διευκολύνει τους χρήστες να προσαρμόσουν την εμπειρία τους στο παιχνίδι.

Πλεονεκτήματα

 • Είναι μια προτιμώμενη επιλογή λόγω της μεγάλης επιλογής προσαρμόσιμων χαρακτηριστικών, της διαισθητικής διεπαφής και της συμβατότητας με τα κολοσσιαία περιφερειακά gaming της Logitech.
 • Πολύπλοκα εφέ φωτισμού, συγχρονισμός με δραστηριότητες εντός του παιχνιδιού και συνδέσεις τρίτων γίνονται όλα δυνατά από το G Hub.

Μειονεκτήματα

 • Μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν το λογισμικό παρουσιάζει σφάλματα και περιστασιακά κολλάει, όπως ανέφεραν ορισμένοι χρήστες.

Εάν είστε αρχάριοι αλλά θέλετε μερικές πραγματικές δοκιμές με τα χρώματα RGB, τότε το Logitech G Hub θα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς.

HyperX ENGENUITY

Ένα ευέλικτο εργαλείο για τη βελτίωση του φωτισμού και της λειτουργικότητας των περιφερειακών gaming HyperX είναι το HyperX ENGENUITY Λογισμικό RGB.

Το λογισμικό παρέχει πολλά προκαθορισμένα προφίλ φωτισμού και τη δυνατότητα να σχεδιάζει μοναδικά εφέ και να τα συγχρονίζει με άλλα περιφερειακά. Για συμβατές συσκευές, το NGENUITY μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή ρυθμίσεων DPI, εντολών μακροεντολών και πολλά άλλα.

Πλεονεκτήματα

 • Το λογισμικό βελτιώνει την οπτική ελκυστικότητα των ρυθμίσεων παιχνιδιών με ένα ευρύ φάσμα πολύχρωμων εφέ φωτισμού και συνδυασμών χρωμάτων.
 • Το NGENUITY διευκολύνει τις ομαλές ενημερώσεις υλικολογισμικού για να εγγυηθεί τη διαλειτουργικότητα και να βελτιώσει την αποδοτικότητα της συσκευής.
 • Με τη φιλική προς το χρήστη διεπαφή, το NGENUITY επιτρέπει τόσο στους αρχάριους όσο και στους έμπειρους χρήστες να προσαρμόζουν εύκολα.

Μειονεκτήματα

 • Αν και το HyperX δημοσιεύει τακτικά ενημερώσεις για να διορθώσει αυτά τα τρωτά σημεία, ορισμένοι χρήστες αντιμετώπισαν σποραδικά σφάλματα και δυσλειτουργίες.

Αποκτήστε ισχυρή προσαρμογή της ρύθμισης HyperX στα χέρια σας με το HyperX NGENUITY.

EVGA Precision X1

Οι παίκτες και οι λάτρεις των υπολογιστών μπορούν να ελέγχουν και να εξατομικεύουν τις κάρτες γραφικών EVGA και τον φωτισμό RGB με τη βοήθεια του ισχυρού EVGA Precision X1 Λογισμικό RGB.

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τις ρυθμίσεις της GPU, να παρακολουθούν την απόδοση σε πραγματικό χρόνο και να συγχρονίζουν τον φωτισμό RGB σε διάφορα στοιχεία λόγω της φιλικής προς το χρήστη διεπαφής του.

Πλεονεκτήματα

 • Το ακριβές overclocking και η διαχείριση του ανεμιστήρα καθίστανται δυνατά από το Precision X1 για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης του παιχνιδιού.
 • Παρέχει εκτεταμένη προσαρμογή RGB, συγχρονισμό υλικού EVGA και συμβατότητα με γνωστά οικοσυστήματα τρίτων όπως το Razer Chroma.
 • Ένα OSD παρέχεται από το λογισμικό, έτσι ώστε οι μετρήσεις του συστήματος να μπορούν να παρατηρηθούν ενώ παίζετε το παιχνίδι.

Μειονεκτήματα

 • Αν και ισχυρό, οι αρχάριοι μπορεί να βρουν το λογισμικό δύσκολο να το κατανοήσουν και μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο για να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές του.

Η εταιρεία του έδωσε μια ολοκαίνουργια διάταξη, κάνοντας το EVGA Precision X1 πολύ καλύτερο, ταχύτερο και καθαρότερο.

Αναβάθμιση της εμπειρίας χρήστη μέσω RGB

Το λογισμικό RGB, κατά τη γνώμη μου, είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της εμπειρίας διαχείρισης φωτισμού και προσαρμογής σε συσκευές με δυνατότητα RGB. Με τη χρήση αυτού του λογισμικού, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν το παιχνίδι ή τους επιτραπέζιους υπολογιστές τους ώστε να ταιριάζουν με τις δικές τους οπτικές προτιμήσεις.

Παρέχει εξαιρετική προσαρμοστικότητα. Τα παιχνίδια γίνονται πολύ πιο καθηλωτικά όταν μπορείτε να αντιδράτε σε γεγονότα εντός του παιχνιδιού. Η εφαρμογή RGB στο σύνολό της μετατρέπει μια συνηθισμένη ρύθμιση straming παιχνιδιού σε μια ζωντανή, εντυπωσιακή και ξεκάθαρα μοναδική εμπειρία.

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου λογισμικού RGB

Όταν επιλέγετε το καλύτερο λογισμικό RGB για τη συσκευή που επιθυμείτε, ακολουθούν ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχετε πάντα υπόψη σας.

 • Αρχικά, η συμβατότητα είναι πάντα πρώτη. Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό και το υλικό, κυρίως η μητρική πλακέτα και τα περιφερειακά σας, είναι συμβατά. Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ευκολία χρήσης. Επιλέξτε λογισμικό με εύχρηστη διεπαφή προσαρμογής και διαισθητικό σχεδιασμό.
 • Η εξέταση τόσο της απόδοσης όσο και της εξατομίκευσης είναι επίσης απαραίτητη. Αναζητήστε λογισμικό που παράγει εφέ φωτισμού με ομαλότητα και απόκριση με τη μικρότερη δυνατή επίδραση στους πόρους του συστήματος. Η δυνατότητα προσαρμογής είναι ζωτικής σημασίας, καθώς θα πρέπει πάντα να μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας με τη διάταξη RGB. Ήταν απαραίτητο να προσφέρετε μια τεράστια συλλογή ρυθμίσεων φωτισμού και την επιλογή να κάνετε τη δική σας.
 • Τέλος, είναι απαραίτητη η συνεχής βοήθεια και ενημέρωση. Επιλέξτε λογισμικό από αξιόπιστους προμηθευτές με ιστορικό επιδιόρθωσης σφαλμάτων και έκδοσης ενημερώσεων. Εξισορροπώντας αυτές τις πτυχές, θα ανακαλύψετε επιτέλους το ιδανικό λογισμικό RGB για να κάνετε τη μηχανή σας να αστράφτει.

Το Be is streaming ή τα φώτα RGB που επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να προσθέσουν αυτή την απαραίτητη ώθηση! Έτσι, με αυτά τα φώτα ring selfie, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε λογισμικό RGB!

Συμβουλές και κόλπα προσαρμογής για RGB

Η προσθήκη εντυπωσιακών αλλαγών RGB στη ρύθμιση ή την περιοχή σας μπορεί να είναι μια ευχάριστη και πρωτότυπη προσέγγιση για να την κάνετε μοναδικά δική σας. Ακολουθούν μερικές συμβουλές και κόλπα για το ίδιο:

Χρωματική αρμονία και φωτισμός έμφασης

Επιλέξτε συγκρίσιμα ή ανάλογα χρώματα ή χρώματα που ταιριάζουν καλά μεταξύ τους. Αυτό θα αναβαθμίσει την αισθητική ελκυστικότητα της προσαρμογής σας. Για να τραβήξετε την προσοχή σε βασικά μέρη, χρησιμοποιήστε στρατηγικά λωρίδες ή λαμπτήρες RGB. Ένα ισχυρό εστιακό σημείο μπορεί να γίνει με ένα στρατηγικά τοποθετημένο φως έμφασης.

Συγχρονισμός μουσικής

Συγχρονίστε τα φώτα RGB με τη μουσική σας, εάν την υποστηρίζουν. Κάθε δωμάτιο μπορεί να αισθάνεται περισσότερη ενέργεια με τον δυναμικό φωτισμό. Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προφίλ με πολλά στοιχεία RGB. Δοκιμάστε διαφορετικούς συνδυασμούς χρωμάτων για διαφορετικές καταστάσεις ή διαθέσεις.

Φωτεινότητα και άλλα εφέ

Για να δημιουργήσετε την ιδανική ατμόσφαιρα, προσαρμόστε τη φωτεινότητα. Τα έντονα φώτα δίνουν ενέργεια, αλλά τα χαμηλά μπορεί να είναι επίσης άνετα. Κάντε απαλές αλλαγές χρώματος για να δημιουργήσετε μια ήρεμη, συγκρατημένη ατμόσφαιρα. Αυτό είναι ιδανικό για χώρους χαλάρωσης.

Διάφορα Θέματα

Προσθέστε θεματικά φώτα για διακοπές ή ειδικές περιστάσεις για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα. Για να δημιουργήσετε συναρπαστικές αποχρώσεις, επικαλύπτετε διάφορα χρωματιστά φώτα. Είναι μια δημιουργική μέθοδος συνδυασμού χρωμάτων.

Συνεχίστε την εξερεύνηση

Μην φοβάστε να δοκιμάσετε νέα πράγματα. Όταν πρόκειται για προσαρμογές RGB, οι επιλογές είναι ατελείωτες. Εδώ παίζει ρόλο η ευελιξία. Μπορείτε πρώτα να δοκιμάσετε όλες τις παραλλαγές και να κρατήσετε αυτή που σας αρέσει. Επιπλέον, μερικά πολύ συμβατά φώτα θα σας επιτρέψουν να ρυθμίσετε τον ρυθμό και τους χρονισμούς σας.

Απολαύστε τον εαυτό σας και εκφράστε τη δημιουργικότητά σας!

Διαβάστε επίσης: Επιλογές οπίσθιου φωτισμού τηλεόρασης για να αλλάξετε την εμπειρία παρακολούθησης ταινίας και προβολής

συμπέρασμα

Μια τεράστια παλέτα τροποποίησης χρωμάτων, φιλικές προς το χρήστη διεπαφές και συμβατότητα συσκευών είναι όλα τα χαρακτηριστικά αυτού του εξαιρετικού λογισμικού RGB.

Τα δυναμικά εφέ φωτισμού είναι δυνατά και συνδέονται ομαλά με διάφορα περιφερειακά gaming. Τα εύχρηστα χειριστήρια, οι διαφορετικές επιλογές φωτισμού και η αξιόπιστη απόδοση πρέπει να είναι οι κύριες προτεραιότητες, καθιστώντας το την προτιμώμενη επιλογή για τους θαυμαστές RGB.

Στη συνέχεια, προσθέστε περισσότερο bling στην εμπειρία παιχνιδιού σας με τα φώτα LED/Neon για να βελτιώσετε τη ρύθμιση του παιχνιδιού σας.

  Χρειάζεστε το Xbox Live για να παίξετε το Warzone;