12 Καλύτερο Λογισμικό Μισθοδοσίας της Ινδίας για Ομαλές Εκταμιεύσεις το 2023

Στο σημερινό γρήγορο επιχειρηματικό τοπίο, η διαχείριση των λειτουργιών μισθοδοσίας στην Ινδία έχει γίνει δυσκίνητη.

Ευτυχώς, η εμφάνιση του λογισμικού μισθοδοσίας έφερε επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσαν τα πράγματα τότε.

Σήμερα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιβλέπετε ολόκληρη τη διαδικασία ενώ το λογισμικό κάνει τη βαριά άρση για εσάς. 🏋️

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε μια επιλογή από τις κορυφαίες λύσεις λογισμικού μισθοδοσίας της Ινδίας, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να εξορθολογίσουν και να βελτιστοποιήσουν τις λειτουργίες μισθοδοσίας.

Πίνακας περιεχομένων

Τι είναι το λογισμικό μισθοδοσίας;

Το λογισμικό μισθοδοσίας είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο που προορίζεται να βοηθήσει τους οργανισμούς να εξορθολογίσουν και να αυτοματοποιήσουν τη σύνθετη διαδικασία διαχείρισης μισθοδοσίας, όπως:

 • Υπολογισμοί μισθών
 • Παρακολούθηση προσέλευσης
 • Φορολογικοί υπολογισμοί
 • Δημιουργία και διανομή τιμολογίων

Και πολλα ΑΚΟΜΑ.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις μπορούν να εξασφαλίσουν πληρωμές χωρίς σφάλματα και έγκαιρες εκτός από την εξοικονόμηση χρόνου και πόρων με τη διαισθητική διεπαφή χρήστη και τις ισχυρές δυνατότητες του εργαλείου.

Σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη, ο τομέας λογισμικού ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας αυξανόταν συνεχώς κατά 5,5% ετησίως από το 2018 έως το 2023.

Πηγή

Το λογισμικό μισθοδοσίας μειώνει τον χρόνο διεκπεραίωσης ενώ είναι λιγότερο επιρρεπές σε λάθη και μένει υπό τη νομική και φορολογική συμμόρφωση.

Οφέλη από τη χρήση λογισμικού μισθοδοσίας

Εξοικονόμηση χρόνου

Το λογισμικό μισθοδοσίας χειρίζεται χρονοβόρες εργασίες, όπως υπολογισμούς μισθών, εκπτώσεις φόρου και δημιουργία αποκομμάτων. Η αυτοματοποίηση αυτών των διοικητικών διαδικασιών απελευθερώνει τις ομάδες ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας να επικεντρωθούν σε ευαίσθητες στο χρόνο πρωτοβουλίες και δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για την οργανωτική ανάπτυξη.

Ακρίβεια και Συμμόρφωση

Αυτά τα εργαλεία εξαλείφουν τον κίνδυνο σφαλμάτων και ζητημάτων συμμόρφωσης που εμφανίζονται γενικά στους μη αυτόματους υπολογισμούς μισθοδοσίας.

Το λογισμικό μισθοδοσίας μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αυτοματοποιήσουν τους υπολογισμούς με βάση τους εταιρικούς κανόνες και τους κρατικούς φορολογικούς κανονισμούς, διασφαλίζοντας ακριβείς εκταμιεύσεις μισθών, φορολογικές εκπτώσεις και συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις.

Βελτιωμένη αναφορά

Το λογισμικό μισθοδοσίας δημιουργεί εκτενείς αναφορές που παρέχουν πληροφορίες για τα έξοδα μισθοδοσίας, τις φορολογικές υποχρεώσεις και τα κέρδη των εργαζομένων.

Αυτές οι εκθέσεις απλοποιούν τις οικονομικές αναφορές και διευκολύνουν την ακριβή ανάλυση δεδομένων για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων. Επιπλέον, το λογισμικό σάς βοηθά να δημιουργείτε φορολογικά έτοιμες αναφορές, καθιστώντας έτσι το χρόνο φορολογίας παιχνιδάκι.

Διαδρομή Ελέγχου και Ιστορικά Αρχεία

Με το λογισμικό μισθοδοσίας, οι επιχειρήσεις μπορούν να διατηρήσουν μια ολοκληρωμένη διαδρομή ελέγχου των δραστηριοτήτων μισθοδοσίας. Παρακολουθεί και τεκμηριώνει:

 • Αλλαγές στο αρχείο των εργαζομένων
 • Αναπροσαρμογές μισθών
 • Φορολογικές εκπτώσεις
 • Έλεγχοι και εκθέσεις διερεύνησης

Και πολλά άλλα, διασφαλίζοντας τη διαφάνεια και τη συμμόρφωση.

Ωστόσο, όταν επιλέγετε λογισμικό μισθοδοσίας στην Ινδία, πρέπει να αναζητήσετε ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά.

Λειτουργίες που πρέπει να αναζητήσετε όταν επιλέγετε λογισμικό μισθοδοσίας στην Ινδία

#1. Αυτοματοποίηση

Βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό αυτοματοποιεί τις περισσότερες από τις διοικητικές σας εργασίες, όπως τον υπολογισμό μισθών, φορολογικών εκπτώσεων, μπόνους, εφάπαξ κρατήσεων, αδειών και παρακολούθησης. Αναζητήστε λειτουργίες αυτοματισμού για να βελτιστοποιήσετε την επεξεργασία μισθοδοσίας και να μειώσετε τη μη αυτόματη προσπάθεια.

#2. Συμμόρφωση με τους ινδικούς φορολογικούς νόμους

Ελέγξτε εάν το λογισμικό λειτουργεί σε συμμόρφωση με τους φορολογικούς κανονισμούς της Ινδίας, όπως το TDS (Φόρος που αφαιρείται στην πηγή), το PF (Ταμείο Προνοίας), ο επαγγελματικός φόρος (PT), η κρατική ασφάλιση των εργαζομένων (ESI) και ο φόρος εισοδήματος.

Τα περισσότερα λογισμικά μισθοδοσίας ενημερώνονται αυτόματα και αντικατοπτρίζουν τις αλλαγές στην εργατική νομοθεσία και τους φορολογικούς κανονισμούς της Ινδίας.

Επιπλέον, το μεγαλύτερο μέρος του λογισμικού μισθοδοσίας της Ινδίας υποστηρίζει απαιτήσεις φορολογικής κατάθεσης ενώ δημιουργεί τις απαραίτητες αναφορές.

#3. Πύλη αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων

Οι καλύτερες παγκόσμιες λύσεις μισθοδοσίας περιλαμβάνουν λειτουργίες ESS (Employee Self-Service). Χρησιμοποιώντας αυτό, οι εργαζόμενοι μπορούν να βασίζονται σε πύλες αυτοεξυπηρέτησης ή εφαρμογές για κινητά για να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες μισθοδοσίας, να προβάλλουν τις κρατήσεις πληρωμών και να κατεβάζουν φορολογικά έγγραφα χωρίς προβλήματα κάτω από μια στέγη.

Επιπλέον, δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους να εκτελούν ένα πλήθος εργασιών που σχετίζονται με τη μισθοδοσία ανεξάρτητα, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και ενέργεια για να τρέχουν πέρα ​​δώθε στο HR ή στο γραφείο διαχείρισης για κάθε ασήμαντο θέμα.

  10 κορυφαία συστήματα διαχείρισης αποθήκης (WMS) για την οργάνωση του αποθέματός σας

#4. Ενσωματώσεις

Αρχικά, ελέγξτε εάν το λογισμικό είναι αρκετά καλό για να χειριστεί τη μεταφορά δεδομένων μέσω φύλλων Excel ή από οποιοδήποτε άλλο λογισμικό.

Στη συνέχεια, πρέπει να έχει ενσωματωμένες ενσωματώσεις σε άλλα εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού, όπως Quickbooks, συστήματα διαχείρισης χρόνου και παρουσίας και άλλα.

Για παράδειγμα, εάν πρέπει να το ενσωματώσετε με το ρολόι ή τη Βιομετρική μηχανή σας, η εργασία θα πρέπει να ολοκληρωθεί εύκολα χωρίς να χρειάζεται πολύς χρόνος.

Βλέπετε, η απρόσκοπτη ενσωμάτωση των απαραίτητων εργαλείων και δυνατοτήτων κάνει τη διαδικασία μια υγιεινή εμπειρία.

#5. Αναφορές και Analytics

Το λογισμικό μισθοδοσίας πρέπει να έχει ισχυρές δυνατότητες αναφοράς για τη δημιουργία περιεκτικών εκθέσεων μισθοδοσίας, οικονομικές περιλήψεις και φορολογικά έτοιμα έγγραφα.

Επιπλέον, το εργαλείο πρέπει να ενσωματώνει προηγμένα αναλυτικά στοιχεία για να παρέχει πληροφορίες για τις τάσεις μισθοδοσίας και να βοηθά στη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

#6. Επεκτασιμότητα και Προσαρμογή

Βεβαιωθείτε ότι τα σχέδια ανάπτυξης του οργανισμού σας ευθυγραμμίζονται με τις δυνατότητες κλιμάκωσης του λογισμικού. Συχνά, η επεκτασιμότητα συνοδεύεται από υψηλές χρεώσεις premium. Γι’ αυτό, επιλέξτε λογισμικό που συνδυάζεται μαζί σας χωρίς να σας βαραίνει τις τσέπες σας.

Επιπλέον, αναζητήστε επιλογές προσαρμογής για να προσαρμόσετε το λογισμικό στις συγκεκριμένες απαιτήσεις μισθοδοσίας σας.

Ακολουθεί μια λίστα με μερικά από τα καλύτερα λογισμικά μισθοδοσίας της Ινδίας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επιλέξουν το λογισμικό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους για να εξορθολογίσουν τη διαδικασία μισθοδοσίας τους και να βελτιώσουν τις λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού τους.

Μισθοδοσία Zoho

Το Zoho Payroll, το δημοφιλές λογισμικό μισθοδοσίας της Ινδίας, είναι η μοναδική λύση για τη διαχείριση μισθοδοσίας.

Είτε πρόκειται για τη διαχείριση εργαζομένων, την παρακολούθηση της παρουσίας, την επεξεργασία των μισθών ή τη διασφάλιση της συμμόρφωσης – Το Zoho Payroll τα καλύπτει όλα.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εκτελέστε τη μισθοδοσία με μερικά κλικ και δημιουργήστε αυτόματα διαδικτυακά δελτία πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, των επιδομάτων και της ανάλυσης των κρατήσεων
 • Μεταφορά μισθών απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργαζομένων, διασφαλίζοντας έγκαιρες πληρωμές και παρέχοντας τραπεζικές συμβουλές
 • Ενσωματωμένες ενσωματώσεις με Zoho People και Zoho Books για HR και λογιστικές ανάγκες
 • Χειριστείτε τη νομοθετική συμμόρφωση για PF, PT, ESI, LWF και IT και απλοποιήστε τη φορολογική αναφορά για εύκολη πλήρωση
 • Ενεργοποιήστε την απρόσκοπτη συνεργασία και μειώστε τα αιτήματα των εργαζομένων μέσω των πυλών αυτοεξυπηρέτησης των εργαζομένων
 • Ενεργοποιήστε τη διαχείριση βάσει ρόλων για τον έλεγχο της πρόσβασης σε κρίσιμες πληροφορίες

Είτε είστε μικρή είτε μεσαία επιχείρηση στην Ινδία, το Zoho Payroll είναι η ιδανική επιλογή για να απλοποιήσετε την ταλαιπωρία διαχείρισης μισθοδοσίας. Το λογισμικό είναι δωρεάν για να ξεκινήσετε και επιτρέπει έως και 10 υπαλλήλους.

Μισθοδοσία RazorpayX

Το RazorpayX Payroll (πρώην Opfin) είναι ένα λογισμικό που βασίζεται σε σύννεφο που προσφέρει μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τη διαχείριση μισθοδοσίας για τις επιχειρήσεις. Το λογισμικό εμπιστεύονται 5.000+ εταιρείες υψηλής ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των Inc42, Dukaan, Stoa και άλλων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Βελτιστοποιήστε τη διαχείριση αδειών με μια εύκολη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για υπαλλήλους και κεντρική έγκριση για διαχειριστές μέσω του Slack
 • Επεξεργασία μισθοδοσίας με ένα κλικ και απευθείας καταθέσεις μισθών σε τραπεζικούς λογαριασμούς εργαζομένων
 • Από την επιβίβαση έως την έξοδο, διαχειριστείτε αποτελεσματικά τους υπαλλήλους με εργαλεία όπως η δημιουργία γραμμάτων και η αριθμομηχανή CTC
 • Προσφέρει έναν διαισθητικό πίνακα ελέγχου για τους χρήστες να διαχειρίζονται δελτία πληρωμής, έντυπα 16, να δηλώνουν επένδυση και να ζητούν πληρωμές
 • Παραμείνετε συμμορφωμένοι με την ινδική εργατική νομοθεσία και τους φορολογικούς κανονισμούς αυτοματοποιώντας νομοθετικές συμμορφώσεις όπως TDS, PF, PT, ESIC και γεμίσματα

Το RazorpayX Payroll είναι το πιο κατάλληλο για startups καθώς είναι εξαιρετικά οικονομικό και εύκολο στη χρήση. Προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα για πάντα χωρίς όρους. Εν τω μεταξύ, μπορείτε επίσης να ζητήσετε προσαρμοσμένα σχέδια που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Κέκα

Η Keka προσφέρει μια σειρά από έξυπνα εργαλεία ανθρώπινου δυναμικού για τον εξορθολογισμό της διαδικασίας διαχείρισης του εργατικού σας δυναμικού. Ένα από τα βασικά προϊόντα της, το Keka Payroll, εξαλείφει την ταλαιπωρία της δημιουργίας, διαχείρισης και εκταμίευσης μισθοδοσίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εκτελέστε μια προεπισκόπηση της περιόδου μισθοδοσίας, συγκρίνετε τις αλλαγές και ελέγξτε κάθε πτυχή πριν από την οριστικοποίηση και την κυκλοφορία
 • Δημοσιεύστε δελτία πληρωμής σε διάφορες μορφές μέσω εφαρμογής για κινητά, email ή SMS. μαζική εκτύπωση δελτίων πληρωμής με ένα κλικ
 • Ενσωματωμένη συμμόρφωση μισθοδοσίας με αυτόματους υπολογισμούς για PF, ESI, TDS και άλλα
 • Βελτιώστε το σύστημα διαχείρισης εξόδων με εργαλεία όπως η σάρωση αποδείξεων, η παρακολούθηση χιλιομέτρων και η δημιουργία προσαρμοσμένων πολιτικών για τις δαπάνες της ομάδας
 • Ενσωματώστε το Keka Payroll με το λογιστικό λογισμικό QuickBooks και Tally για αποτελεσματική και ακριβή μεταφορά δεδομένων και για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών μισθοδοσίας και οικονομικής διαχείρισης
  Οι 7 καλύτερες πλατφόρμες cloud ανοιχτού κώδικα για την επιχείρηση

Η Keka εμπιστεύεται πάνω από 6.500+, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων κορυφαίων εμπορικών σημάτων όπως η OnePlus, η Hyundai, η Oppo, το eBay και άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να ξεκινήσετε με μια δοκιμή του λογισμικού χωρίς κινδύνους.

greytHR

Το greytHR είναι μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού διαχείρισης μισθοδοσίας που προσφέρει ταχύτερη επεξεργασία και ακριβείς πληρωμές. Εξαλείφει τα δυσκίνητα φύλλα του Excel και τα σφάλματα υπολογισμού μισθοδοσίας, διασφαλίζοντας 100% τη νομοθετική συμμόρφωση και την έγκαιρη εκταμίευση των μισθών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τα δάνεια των εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης των πληρωμών και των υπολογισμών τόκων
 • Προσφέρει πύλες ESS (Employee Self-service) για να προσφέρει εμπειρία εργαζομένων παγκόσμιας κλάσης, μεγαλύτερη διαφάνεια και μειωμένα ερωτήματα
 • Διευκόλυνση άμεσης χρέωσης για τη μεταφορά μισθών και πληρωμών απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργαζομένων
 • Βελτιώστε τις διαδικασίες πλήρους και τελικού διακανονισμού για τους αποχωρούντες υπαλλήλους. παρακολούθηση των καθυστερήσεων που προκύπτουν από αναθεωρήσεις ή προσαρμογές μισθών
 • Ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία μισθοδοσίας για ακριβή και έγκαιρη λήψη αποφάσεων
 • Λάβετε έτοιμες αναφορές MIS και συμμόρφωσης ή δημιουργήστε προσαρμοσμένες αναφορές για νομοθετική συμμόρφωση, δήλωση μισθοδοσίας ή ad-hoc ερωτήματα

Το greytHR Payroll εμπιστεύεται πάνω από 20.000 επιχειρήσεις και 20 Lakh+ εργαζόμενοι. Η πλατφόρμα προσφέρει επίσης μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά για τους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση στα απαραίτητα έγγραφα, να συγκεντρώσουν εισιτήρια υποστήριξης και να υποβάλουν αίτηση για άδειες.

Βιβλία πληρωμών

Το Paybooks είναι ένα all-in-one λογισμικό ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας σχεδιασμένο για επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τη μισθοδοσία και τη συμμόρφωση εν κινήσει. Η πλατφόρμα έρχεται με μια εφαρμογή αυτοεξυπηρέτησης για κινητά και ισχυρές δυνατότητες αυτοματισμού για να κάνει το χρόνο πληρωμής παιχνιδάκι.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υπολογίστε γρήγορα τους μισθούς και μεταφέρετέ τους απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργαζομένων.
 • Αυτόματος υπολογισμός του φόρου και δημιουργία φορολογικών αναφορών για ταμείο προνοίας, επαγγελματικό φόρο, ESI, φόρο εισοδήματος και άλλα
 • Διαμορφώστε τις προηγμένες πολιτικές αδειών και απολαύστε απρόσκοπτο συγχρονισμό των δεδομένων άδειας και μισθοδοσίας
 • Ενεργοποιήστε τον αυτόματο συγχρονισμό με βιομετρικές συσκευές για καταγραφή προσέλευσης, υπερωριών και αδειών σε πραγματικό χρόνο για ομαλή λειτουργία μισθοδοσίας
 • Ενσωματώστε απρόσκοπτα τα Zoho, QuickBooks, Oracle, Securax και άλλα για βελτιωμένη λειτουργικότητα.

Επιπλέον, το Paybooks συνοδεύεται από έναν ενσωματωμένο φορολογικό προγραμματιστή που βοηθά και εκπαιδεύει τους υπαλλήλους με φορολογικές εκπτώσεις και λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο. Τα βιβλία πληρωμής δεν έχουν δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε τη δοκιμή 30 ημερών χωρίς κίνδυνο.

Empxtrack

Το εύχρηστο λογισμικό μισθοδοσίας της Empxtrack απλοποιεί την επεξεργασία μισθοδοσίας και την υποβολή φορολογίας για επιχειρήσεις όλων των μεγεθών. Το λογισμικό συνοδεύεται από προ-διαμορφωμένες επιλογές, αλλά διαθέτει πολλές προσαρμογές και προσαρμοσμένες επιλογές διαμόρφωσης για τη ρύθμιση και την τροποποίηση διαδικασιών σύμφωνα με τη ροή εργασιών της επιχείρησης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διασφαλίστε τη συμμόρφωση με τους φορολογικούς κανονισμούς με τον αυτόματο υπολογισμό και την αφαίρεση φόρων, τη δημιουργία φορολογικών αναφορών και την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.
 • Βελτιώστε την παρακολούθηση, τις εγκρίσεις και τους υπολογισμούς αδειών, συμπεριλαμβανομένων διαφορετικών τύπων αδειών και δεδουλευμένων
 • Παρακολουθήστε δραστηριότητες που συμβαίνουν εκτός των ορίων μισθοδοσίας, όπως προμήθειες, ανταμοιβές, κίνητρα και άλλα. δημιουργήστε αναφορές για συγκεκριμένο σκοπό για όλες τις δραστηριότητες που σχετίζονται με τη μισθοδοσία για τη διατήρηση αρχείων
 • Ενσωματωθείτε εύκολα με πολλαπλές εφαρμογές HR και λογιστικής χρησιμοποιώντας ενσωματωμένη ενσωμάτωση API

Το Empxtrack προσφέρει μια ροή εργασιών πολλαπλών επιπέδων, εξασφαλίζοντας πλήρη έλεγχο των υπολογισμών μισθοδοσίας πριν από την τελική εκταμίευση.

Αγαπημένο από εταιρείες όπως η WarnerBros, η HCL και 15.500+ ακόμη, το λογισμικό μισθοδοσίας της Empxtrack μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία μισθοδοσίας σας, να εξασφαλίσει τη συμμόρφωση με τους νομοθετικούς κανονισμούς και να εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια.

FactoHR

Το FactoHR είναι το κατάλληλο λογισμικό μισθοδοσίας που εξασφαλίζει έγκαιρη και ακριβή επεξεργασία μισθοδοσίας. Με τη φιλική προς τον χρήστη διεπαφή και την κεντρική διαχείριση δεδομένων, απλοποιεί ολόκληρη τη διαδικασία μισθοδοσίας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Διαμορφώστε τη διαδικασία μισθοδοσίας με απεριόριστα στοιχεία κερδών ή έκπτωσης για κάθε τύπο δομής μισθού
 • Πάνω από 15+ μορφές δελτίων πληρωμής που έχουν διαφορετικές διατάξεις και ενότητες, τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες του οργανισμού σας
 • Ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας για τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας και της προστασίας των δεδομένων μισθοδοσίας σας
 • Προκατασκευασμένες ενσωματώσεις σε εργαλεία τρίτων, όπως συστήματα διαχείρισης παρουσίας, λογιστικές εφαρμογές

Επιπλέον, το FactoHR σάς επιτρέπει να παιχνιδοποιήσετε την απόδοση των εργαζομένων συνδέοντας τους στόχους τους με ορισμένα κίνητρα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πρόσθετα όπως η αναγνώριση προσώπου, ο γεωφράκτης, η αυτοενσωμάτωση και πολλά άλλα για να προωθήσετε μια κουλτούρα αυτοεξυπηρέτησης.

Κύμα

Το λογισμικό μισθοδοσίας Wave έχει κατασκευαστεί για μικρές επιχειρήσεις, ελεύθερους επαγγελματίες και εργάτες σε συναυλίες. Το λογισμικό κάνει τον φορολογικό χρόνο παιχνιδάκι ενώ ενσωματώνεται με τα εργαλεία Wave Accounting, Invoicing και Payments για τη δημιουργία ενός ενοποιημένου διαχειριστικού περιβάλλοντος.

  Πώς να αυτοματοποιήσετε την ενορχήστρωση δικαιωμάτων πρόσβασης εντός του κάδου AWS S3 σε 3 απλά βήματα

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Υπολογίστε και επεξεργαστείτε αβίαστα τη μισθοδοσία των εργαζομένων και των εργολάβων. πληρώνουν απευθείας στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς μέσα σε λίγα κλικ
 • Υπολογίστε αυτόματα, αφαιρέστε και καταθέστε τους απαραίτητους φόρους για να παραμείνετε συμμορφωμένοι με τους φορολογικούς κανονισμούς
 • Δείτε μια ανάλυση των εξόδων μισθοδοσίας σας ανά υπάλληλο, τύπο εξόδων και άλλα
 • Δώστε στους υπαλλήλους σας πρόσβαση στα στελέχη και τα φορολογικά τους έγγραφα μέσω της πύλης αυτοεξυπηρέτησης.
 • Φροντίζει για τις φορολογικές δηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων των εντύπων W-2 και 1099 τέλους έτους, εξοικονομώντας χρόνο και προσπάθεια.

Με το Wave Payroll, μπορείτε να εστιάσετε στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας, διασφαλίζοντας παράλληλα την ομαλή και αποτελεσματική διαχείριση μισθοδοσίας. Προσφέρει μια δοκιμή 30 ημερών χωρίς κίνδυνο την οποία μπορείτε να επωφεληθείτε ανά πάσα στιγμή.

PocketHRMS

Το PocketHRMS είναι μια προηγμένη έξυπνη λύση μισθοδοσίας που απλοποιεί τη διαχείριση μισθοδοσίας αυτοματοποιώντας τον χειρισμό συμμόρφωσης.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματος υπολογισμός μισθών, δημιουργία εντύπων και επεξεργασία μισθοδοσίας. χρησιμοποιήστε τον σχεδιαστή δελτίων πληρωμής πελατών για να δημιουργήσετε επώνυμα δελτία πληρωμής
 • Χειριστείτε αυτόματα τις νομοθετικές απαιτήσεις όπως PF, ESI, PT, TDS και άλλα, μειώνοντας τα σφάλματα και ελαχιστοποιώντας τις ποινές.
 • Επιτρέπει στους υπαλλήλους να προβάλλουν δελτία πληρωμής και φορολογικά στοιχεία και να ζητούν άδειες μέσω πυλών ESS που βασίζονται σε κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές
 • Διασφαλίστε την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των ευαίσθητων δεδομένων μισθοδοσίας μέσω ισχυρών μέτρων ασφαλείας, ελέγχων πρόσβασης χρηστών και κρυπτογράφησης δεδομένων.
 • Πάνω από 100+ πρότυπα αναφορών και Super Data Wizard με pivots για τη δημιουργία προσαρμοσμένων αναφορών

Με το PocketHRMS, η επεξεργασία F&F είναι μια διαδικασία χωρίς άγχος. Διαχειρίζεται την ομαλή έξοδο με αυτοματοποιημένους υπολογισμούς φιλοδωρήματος, εκταμίευση αδειών και ανάκτηση περιουσιακών στοιχείων.

SumoPayroll

Το SumoPayroll είναι μια σύγχρονη λύση μισθοδοσίας σχεδιασμένη για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Είναι μια εύχρηστη διεπαφή και η διαισθητική επεξεργασία μισθοδοσίας σάς βοηθά να εξασφαλίσετε μια πλήρως συμβατή διαδικασία μισθοδοσίας στην πράξη.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ενσωματωμένη λύση παρακολούθησης και διαχείρισης χρόνου για την παρακολούθηση της αφοσίωσης των εργαζομένων μέσω εργασίας εξ αποστάσεως ή εντός γραφείου
 • Διευκόλυνε τους υπαλλήλους να διεκδικούν έξοδα, να κατεβάζουν δελτία πληρωμής και να ζητούν ωράριο μέσω μιας εφαρμογής αυτοεξυπηρέτησης για κινητά
 • Αποκτήστε πρόσβαση σε διάφορες αναφορές για φορολογικές υποχρεώσεις μισθοδοσίας, διεσπαρμένες πληρωμές, πληροφορίες εργαζομένων και πολλά άλλα
 • Βελτιώστε τον προγραμματισμό του εργατικού δυναμικού με προσαρμόσιμες πολιτικές βάρδιων, διασφαλίζοντας βελτιστοποιημένα προγράμματα εργασίας και εξαλείφοντας τις συγκρούσεις προγραμματισμού για τους υπαλλήλους σας

Το SumoPayroll εμπιστεύονται 100 επιχειρήσεις σε όλη την Ινδία. Το καλύτερο μέρος είναι ότι είναι δωρεάν εάν έχετε λιγότερους από 10 υπαλλήλους.

HROne

Το HROne είναι το κορυφαίο λογισμικό ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας της Ινδίας που διασφαλίζει 100% διαχείριση μισθοδοσίας χωρίς σφάλματα και συμβατή.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αυτόματη δημιουργία δομής μισθών για νέους ξυλουργούς. αυτόματη αντιγραφή CTC στη βάση δεδομένων μισθοδοσίας από την επιστολή προσφοράς του υπαλλήλου για πληρωμές χωρίς σφάλματα
 • Αυτόματη χρέωση νόμιμων εκπτώσεων και δημιουργία challans για PF, ESI, Professional tax και άλλα σε φορολογικές μορφές
 • Διαθέτει ένα έξυπνο άλγος σφαλμάτων που συγκρίνει τις διαφορές στα στοιχεία πληρωμής και τα επισημαίνει στη λίστα σφαλμάτων
 • Πύλες αυτοεξυπηρέτησης εργαζομένων με προσωπική βοήθεια δανείου, εύκολα EMI και γρήγορη προβολή εγγράφων
 • Λάβετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις παραλλαγές μηνιαίων πληρωμών, τις τάσεις CTC και τις επιχειρηματικές υποχρεώσεις κάτω από μια στέγη
 • Πάνω από 15+ ενσωματώσεις σε χρηματοοικονομικές πλατφόρμες όπως το SAP Business One, το Microsoft Navision, το Tally, τα προσαρμοσμένα ERP και άλλα

Με το HROn, μπορείτε να βιώσετε έξυπνες, ολοκληρωμένες και απλοποιημένες διαδικασίες μισθοδοσίας HR, εξαλείφοντας τον κίνδυνο λαθών και ελαχιστοποιώντας την απώλεια προσπάθειας.

Saral PayPack

Το Saral PayPack είναι ένα ολοκληρωμένο λογισμικό μισθοδοσίας με υπερσύγχρονα χαρακτηριστικά ασφαλείας και εξαιρετικά προσαρμόσιμες επιλογές για προσαρμογή στις ανάγκες των επιχειρήσεων οποιουδήποτε μεγέθους, τμήματος και κλάδου.

Βασικό χαρακτηριστικό

 • Καταγράψτε και διαχειριστείτε εύκολα τη βάση δεδομένων των εργαζομένων με πάνω από 400+ διακριτά κομμάτια πληροφοριών και εφαρμογή αυτοεξυπηρέτησης για κινητά
 • Διαχείριση μισθών από άκρο σε άκρο ξεκινώντας με τον καθορισμό της δομής των μισθών έως τους ακριβείς υπολογισμούς μισθών και τη δημιουργία εκκαθαριστικών
 • Προσαρμόστε τις δομές μισθών για να φιλοξενήσουν διάφορα επιδόματα, μειώσεις και εξαρτήματα μπόνους, καλύπτοντας μοναδικές επιχειρηματικές απαιτήσεις.
 • Ενεργοποιήστε το Saral Intelligent Assistant (SIA), ένα chatbot με τεχνητή νοημοσύνη, για να ζητήσετε άδειες, να δείτε δελτία πληρωμής, να κάνετε υπολογισμούς TDS και πολλά άλλα

Είτε πρόκειται για ακριβή και έγκαιρη επεξεργασία μισθών είτε για παρακολούθηση της παρουσίας των εργαζομένων, το Saral PayPack είναι το μοναδικό λογισμικό ανθρώπινου δυναμικού και μισθοδοσίας για τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται εύκολα την επεξεργασία της μισθοδοσίας τους.

Τελικές σκέψεις

Η επιλογή του σωστού λογισμικού μισθοδοσίας είναι ζωτικής σημασίας για ομαλές εκταμιεύσεις στην Ινδία.

Με αυτές τις κορυφαίες επιλογές λογισμικού μισθοδοσίας της Ινδίας, η αυτοματοποίηση των υπολογισμών, η διασφάλιση της φορολογικής συμμόρφωσης, η προσφορά αυτοεξυπηρέτησης των εργαζομένων και η παροχή ισχυρών αναφορών έγινε απλή και εύκολη.

Αγκαλιάστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα αυτών των κορυφαίων λύσεων λογισμικού μισθοδοσίας για μια απρόσκοπτη εμπειρία μισθοδοσίας.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε μερικές από τις καλύτερες παγκόσμιες λύσεις μισθοδοσίας για τους διεθνείς απομακρυσμένους υπαλλήλους σας.