12 Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων για δικηγόρους

Οι δικηγόροι δεν ξέρουν την πολυπλοκότητα και τον όγκο των πληροφοριών που εμπλέκονται στον χειρισμό νομικών υποθέσεων και οι παραδοσιακές μέθοδοι διαχείρισης υποθέσεων συχνά δεν ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης νομικής πρακτικής.

Ευτυχώς, ζούμε σε μια εποχή όπου η τεχνολογία έχει φέρει επανάσταση στον τρόπο λειτουργίας των νομικών επαγγελματιών και μια τέτοια καινοτομία είναι το λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων.

Το λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων έχει αναδειχθεί ως απαραίτητο εργαλείο για τους δικηγόρους. Αυτό το λογισμικό αξιοποιεί τη δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας για να βοηθήσει τους δικηγόρους και τα δικηγορικά γραφεία να χειρίζονται, να παρακολουθούν και να οργανώνουν αποτελεσματικά τις υποθέσεις τους από την αρχή μέχρι το τέλος.

Μπορούν να βοηθήσουν στην αυτοματοποίηση του σχεδιασμού και της εκτέλεσης πολλών καθημερινών εργασιών, όπως η προβολή των υποθέσεων, η παρακολούθηση του χρεώσιμου χρόνου, η λογιστική, η αναφορά, ακόμη και η οργάνωση των μελλοντικών δραστηριοτήτων.

Αυτά τα διαδικτυακά εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να επιταχύνουν την καθημερινή ροή εργασίας και, ταυτόχρονα, να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα και τα έσοδα και τα έσοδα που παράγονται.

Το λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομη εφαρμογή ή μπορεί να ενσωματωθεί σε μια λύση που χρησιμοποιείται επίσης από το δικηγορικό γραφείο.

Βασικά πλεονεκτήματα της χρήσης λογισμικού διαχείρισης υποθέσεων

Το λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων βοηθά τα δικηγορικά γραφεία και τους δικηγόρους να εξορθολογίσουν το έργο τους και να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητά τους. Ακολουθούν μερικοί άλλοι τρόποι για να επωφεληθείτε από τη χρήση τέτοιου λογισμικού:

 • Βοηθά την αξιόπιστη αποθήκευση και προστασία δεδομένων.
 • Διευκολύνει την αποτελεσματική παρακολούθηση και διαχείριση νομικών υποθέσεων και συναφών εγγράφων.
 • Παρέχει πρόσβαση σε ενημερωμένες φόρμες και έγγραφα για βελτιωμένη ροή εργασιών.
 • Προσφέρει εκτενείς οδηγούς αναφοράς ειδικά για διαφορετικούς τομείς πρακτικής, λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις του κράτους και της δικαιοδοσίας.
 • Δημιουργεί και προσαρμόζει λίστες ελέγχου σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διαδικασίες της εταιρείας σας και ενισχύει την παραγωγικότητα του οργανισμού.
 • Παρέχει ασφαλή κανάλια επικοινωνίας και κοινής χρήσης αρχείων, διασφαλίζοντας την εμπιστευτικότητα και την ευκολία.
 • Διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα παρακολούθησης χρεώσιμων ωρών και διαχείρισης χρέωσης πελατών.
 • Αποτελεσματική παρακολούθηση και διαχείριση email.
 • Παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε νομικούς ερευνητικούς πόρους, όπως άρθρα και νομολογία, επιτρέποντας ενδελεχή ανάλυση και τεκμηριωμένη λήψη αποφάσεων.

Ένα τέτοιο λογισμικό μπορεί να έχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και δυνατοτήτων. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να λαμβάνετε υπόψη τις μοναδικές απαιτήσεις και τους στόχους της επιχείρησης και των πελατών σας κατά την αξιολόγηση των διαθέσιμων λύσεων για το λογισμικό διαχείρισης νομικών υποθέσεων.

Ακολουθούν ορισμένα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να λάβει υπόψη η εταιρεία σας όταν επιλέγει μια τεχνολογική λύση:

 • Ασφαλής πλατφόρμα που βασίζεται σε σύννεφο για παρακολούθηση και διαχείριση ύλης και εγγράφων.
 • Πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προτύπων εντύπων και εγγράφων.
 • Πλήρεις οδηγοί αναφοράς για διάφορους τομείς νομικής πρακτικής.
 • Προσαρμόσιμες λίστες ελέγχου για αποτελεσματική διαχείριση ροής εργασιών.
 • Λειτουργίες ασφαλούς επικοινωνίας και κοινής χρήσης αρχείων.
 • Πλατφόρμα παρακολούθησης χρόνου και χρέωσης πελάτη για ακριβή τιμολόγηση και τιμολόγηση.
 • Ενσωματωμένο ημερολόγιο και σύστημα προγραμματισμού για αποτελεσματική διαχείριση χρόνου.
 • Εργαλεία παρακολούθησης και διαχείρισης email για αποτελεσματική επικοινωνία.
 • Γρήγορη πρόσβαση σε νομικούς ερευνητικούς πόρους για ενημερωμένες πληροφορίες.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να ληφθεί υπόψη η δυναμική φύση των νόμων, κανόνων και διαδικασιών, που αλλάζουν συχνά. Για να παραμείνετε ενημερωμένοι και να προβλέψετε τις ανάγκες των πελατών, θα πρέπει να έχετε αξιόπιστο λογισμικό που ενημερώνει συνεχώς πληροφορίες και εργαλεία. Αυτό διασφαλίζει ότι παραμένετε ένας έγκυρος και αξιόπιστος πόρος για τους πελάτες σας.

  Πώς να προσαρμόσετε την εφαρμογή Ειδήσεων στο Apple Watch σας

Τούτου λεχθέντος, ας εξερευνήσουμε τους κορυφαίους διεκδικητές στον αγώνα για τον τίτλο του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης υποθέσεων για δικηγόρους.

Για τους δικηγόρους είναι διαθέσιμες πολλές επιλογές λογισμικού διαχείρισης υποθέσεων με μεγάλη εκτίμηση, καθεμία με δυνατά σημεία και χαρακτηριστικά. Θα αναφερθούμε λεπτομερώς στις χαρακτηριστικές ιδιότητες αυτών των προγραμμάτων λογισμικού

Clio

Το Clio φέρνει επανάσταση στη διαχείριση νομικών υποθέσεων, προσφέροντας μια ασφαλή λύση που βασίζεται στο cloud, η οποία εξουσιοδοτεί τις δικηγορικές εταιρείες να λειτουργούν αποτελεσματικά από οποιαδήποτε τοποθεσία.

Με το Clio, μπορείτε να επιβλέπετε αβίαστα τις λειτουργίες της εταιρείας σας σε ένα ενιαίο, κεντρικό σύστημα, που περιλαμβάνει θέματα, επαφές, τιμολόγηση και όλα τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση της πρακτικής σας.

Με την ενοποίηση διαφόρων συστημάτων, όπως το λογισμικό διαχείρισης εγγράφων και λογιστικής, το Clio βελτιστοποιεί τη χρήση της τεχνολογίας, απλοποιώντας τη διαδικασία διαχείρισης για μικρές επιχειρήσεις και ατομικούς επαγγελματίες.

Χαρακτηριστικά:

 • Παρέχει μια ασφαλή πύλη πελάτη για κοινή χρήση εγγράφων.
 • Τα χρονοδιαγράμματα θέματος παρακολουθούν και εμφανίζουν με ακρίβεια το ιστορικό των αλλαγών.
 • Μια ξεχωριστή ενότητα είναι διαθέσιμη ειδικά για την πρόσληψη πελατών και τη διαχείριση των σχέσεων με τον πελάτη.
 • Διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις προθεσμίες σας με εξειδικευμένα νομικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης των κανόνων του Δικαστηρίου.

MyCase

Το MyCase είναι ένα εξαιρετικό λογισμικό διαχείρισης νομικών υποθέσεων, γνωστό για τις ολοκληρωμένες δυνατότητες του. Σχεδιασμένο για να βελτιώνει την αποδοτικότητα της εταιρείας ανεξάρτητα από την τοποθεσία, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες να προσφέρουν εξαιρετικές εμπειρίες πελατών και να παρακολουθούν αβίαστα την απόδοση της εταιρείας.

Παρέχοντας μια ασφαλή λύση διαχείρισης, το MyCase μετριάζει τις προκλήσεις που δημιουργούνται από τον μεγάλο φόρτο υποθέσεων και την αναποτελεσματική επικοινωνία με τον πελάτη.

Χαρακτηριστικά:

 • Βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε τις κρίσιμες προθεσμίες χρησιμοποιώντας ένα κεντρικό ημερολόγιο.
 • Δημιουργήστε, τροποποιήστε και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε ασφαλή έγγραφα.
 • Δημιουργήστε συνδέσεις με πελάτες μέσω μιας ασφαλούς πύλης πελατών, ενσωματωμένων μηνυμάτων κειμένου και υπενθυμίσεων κειμένου για επερχόμενες εκδηλώσεις.
 • Βελτιώστε τη διαδικασία δημιουργίας και εκτέλεσης συμφωνιών διατήρησης μέσω αποτελεσματικής αυτοματοποίησης.

Filevine

Το Filevine είναι ένα προηγμένο νομικό λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει τη συνεργασία της ομάδας και να εξορθολογίζει τις επιχειρηματικές λειτουργίες σε όλη τη νομική διαδικασία. Προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση κύκλου ζωής για όλες τις νομικές εργασίες, ενσωματώνοντας απρόσκοπτα την αυτοματοποίηση εργασιών, την επικοινωνία με τον πελάτη, τη χρονομέτρηση και τη διαχείριση νομικών εγγράφων.

Με το Filevine, μπορείτε να διαχειρίζεστε και να οργανώνετε αποτελεσματικά τις νόμιμες εργασίες σας σε μια ενιαία πλατφόρμα που βασίζεται σε cloud, διασφαλίζοντας ότι το χάος διατηρείται μακριά και η επιτυχία επιταχύνεται για την ομάδα και την επιχείρησή σας.

Χαρακτηριστικά:

 • Δημιουργήστε πρόχειρα έγγραφα με δεδομένα σε πραγματικό χρόνο και διασυνδεδεμένα, δημιουργώντας σταδιακά τη βάση δεδομένων περιεχομένου σας καθώς εργάζεστε.
 • Παρέχει χρόνο δικηγόρου και λογισμικό τιμολόγησης για την παρακολούθηση χρεώσιμων ωρών, εξόδων και περιλήψεων των ζημιών.
 • Αναλύστε τα ποσοστά ολοκλήρωσης εργασιών, κατηγοριοποιήστε τις ανοιχτές υποθέσεις από δικηγόρο, παρακολουθήστε υποθέσεις ανά φάση, μετρήστε την απόδοση επένδυσης (ROI) και αποκτήστε πρόσβαση σε διάφορες άλλες πολύτιμες μετρήσεις.
 • Τα σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες ασφάλειας πληροφοριών διασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία των δεδομένων σας.
 • Βοηθά τους δικηγόρους να δημιουργήσουν δυνητικούς πελάτες για τους πελάτες.

Διαχείριση των αγωγών μου

Το Manage My Suits είναι μια ολοκληρωμένη λύση που έχει σχεδιαστεί για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης υποθέσεων, των νομικών υποθέσεων, των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες και του συντονισμού της ομάδας. Ενεργώντας ως εικονικό γραφείο σας, μπορείτε να αναθέτετε εργασίες αποτελεσματικά, να κάνετε τους απαραίτητους σχολιασμούς, να παρακολουθείτε τα προγράμματα ακοής και να παραμένετε συνδεδεμένοι με την ομάδα και τους πελάτες σας από οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο χωρίς κόπο.

  Κορυφαία 12 εύχρηστα εργαλεία μετατροπής YAML σε JSON

Χαρακτηριστικά:

 • Αυτόματη διαχωρισμός υποθέσεων που αναφέρονται σε διαφορετικά δικαστήρια για εύκολη οργάνωση.
 • Συγχρονίστε τις ημερομηνίες ανάρτησης υποθέσεων με τα αντίστοιχα δικαστήρια για ακριβή προγραμματισμό.
 • Καταγράψτε και παρακολουθήστε το ιστορικό πληρωμών για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις πληρωμές πελατών.
 • Δημιουργήστε ολοκληρωμένες αναφορές για πληρωμές και οικονομικά δεδομένα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Εξάσκηση Πάνθηρα

Πάρτε τον έλεγχο των νομικών υποθέσεων σας χωρίς κόπο με το PracticePanther. Αυτό το ολοκληρωμένο λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων παρέχει έναν ενοποιημένο πίνακα ελέγχου, δίνοντάς σας μια ολιστική εικόνα των υποθέσεων της εταιρείας σας και των πληροφοριών πελατών. Προσβάσιμη τόσο από υπολογιστές όσο και από κινητές συσκευές, αυτή η λύση που βασίζεται σε σύννεφο σάς επιτρέπει να παραμένετε συνδεδεμένοι όπου κι αν πάτε.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσαρμόστε τις τιμές για κάθε περίπτωση ξεχωριστά.
 • Παρακολουθήστε τη δραστηριότητα πληρωμής για κάθε περίπτωση χωρίς κόπο.
 • Δείτε το τρέχον υπόλοιπο του καταπιστευματικού λογαριασμού και παρακολουθήστε τα ανοιχτά και πληρωμένα ποσά τιμολογίων που συνδέονται με μια συγκεκριμένη επαφή.
 • Αυτοματοποιήστε τον πληθυσμό των πληροφοριών πελατών χρησιμοποιώντας εξατομικευμένες φόρμες πρόσληψης.

Θέμα 365

Το Matter365 παρουσιάζει μια ιδανική λύση για μικρές και ατομικές δικηγορικές εταιρείες που στοχεύουν να βελτιώσουν την αποτελεσματικότητα της ροής εργασιών τους με έξυπνο, ασφαλές και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό διαχείρισης νομικών υποθέσεων.

Ξεχωρίζει ως η μοναδική λύση διαχείρισης νομικών πρακτικών που προσφέρει απρόσκοπτη ενοποίηση με το Microsoft 365, παρέχοντάς σας μια ολοκληρωμένη προβολή ολόκληρης της εταιρείας σας σε μια κεντρική διεπαφή.

Χαρακτηριστικά:

 • Προσθέστε ετικέτες στα email και συνδέστε τα στον πίνακα διαχείρισης θεμάτων για εύκολη αναφορά από ολόκληρη την ομάδα.
 • Λάβετε σχόλια σε πραγματικό χρόνο για τον φόρτο εργασίας της ομάδας σας.
 • Χρησιμοποιήστε ολοκληρωμένους ελέγχους αναφοράς και συγκρούσεων για να εντοπίσετε και να αντιμετωπίσετε τα αναδυόμενα ζητήματα εγκαίρως.
 • Ενσωματωθείτε απρόσκοπτα με εργαλεία όπως τα QuickBooks για την αυτοματοποίηση της δημιουργίας τιμολογίων και την αποτελεσματική διαχείριση λογαριασμών εμπιστοσύνης.

LegalFiles

Το λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων LegalFiles είναι η κορυφαία επιλογή για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας και της οργάνωσης. Έχει μεγάλη εμπιστοσύνη από εταιρικά και κυβερνητικά νομικά τμήματα, αναγνωρισμένα δικηγορικά γραφεία, κλινικές νομικών υπηρεσιών και ασφαλιστικές εταιρείες, καθιστώντας το το προτιμώμενο λογισμικό σε διάφορους κλάδους.

Με τη δυνατότητα να αναπτύσσεται επιτόπου ή στο Cloud, αυτό το νόμιμο λογισμικό προσφέρει σταθερά εξαιρετική απόδοση.

Χαρακτηριστικά:

 • Αποκτήστε απρόσκοπτη πρόσβαση σε ένα κεντρικό σύστημα αρχείων από οποιαδήποτε συσκευή και τοποθεσία.
 • Απολαύστε βολική και άμεσα διαθέσιμη βοήθεια από ένα αρμόδιο γραφείο υποστήριξης.
 • Ανακτήστε εύκολα έγγραφα χρησιμοποιώντας προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης κειμένου σε μια ολοκληρωμένη συναρμολόγηση εγγράφων υπόθεσης.
 • Φιλικές προς το χρήστη τυπικές αναφορές και πίνακας εργαλείων διαχείρισης που προσφέρει μια γρήγορη επισκόπηση των βασικών μετρήσεων.

CaseFox

Το CaseFox είναι ένα ξεχωριστό λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων σχεδιασμένο για δικηγόρους που προσφέρει μια βολική επέκταση Chrome που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται στους λογαριασμούς τους χωρίς κόπο.

Βελτιώνει τις διαδικασίες διαχείρισης εγγράφων για δικηγορικά γραφεία, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη εμπειρία. Με χιλιάδες δικηγόρους και επαγγελματίες που χρησιμοποιούν το δωρεάν βασικό πρόγραμμα της CaseFox και επιπλέον 800+ δικηγόρους να επιλέγουν την επί πληρωμή έκδοση, έχει γίνει μια αξιόπιστη επιλογή στο λογισμικό διαχείρισης νομικών πρακτικών.

Χαρακτηριστικά:

 • Επεξεργαστείτε την κατάσταση της υπόθεσης και ορίστε την ως ενεργή ή κλειστή όπως απαιτείται.
 • Ορίστε υπενθυμίσεις για εργασίες και ορίστε προθεσμίες για όλες τις εργασίες που έχουν ανατεθεί.
 • Προστατέψτε τα αρχεία και μεταδώστε τα με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή χωρίς να διακυβεύεται η ασφάλεια.
 • Αποθηκεύστε τα στοιχεία κλήσεων και δημιουργήστε ιδιωτικές σημειώσεις ξεχωριστά και με ασφάλεια.
 • Δημιουργήστε επαγγελματικά τιμολόγια χρησιμοποιώντας κωδικούς LEDES και UTBMS.

ZohoCreator

Βελτιστοποιήστε τις λειτουργίες της νομικής εταιρείας σας με αυτό το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων, γνωστό ως ZohoCreator. Παρακολουθήστε αβίαστα ολόκληρη τη ροή εργασιών της υπόθεσης, διαχειριστείτε αποτελεσματικά τις πληροφορίες πελατών και αποθηκεύστε με ασφάλεια νομικά έγγραφα.

  Μια εισαγωγή στο Terraform για αρχάριους – Εκμάθηση Terraform

Ενδυναμώστε τους δικηγόρους σας να λαμβάνουν εύκολα αποφάσεις βάσει δεδομένων. Επίσης, αποκτήστε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τους μηνιαίους φορτίους υποθέσεων, διασφαλίζοντας ότι οι επιχειρηματικοί σας στόχοι επιτυγχάνονται με αποτελέσματα που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Χαρακτηριστικά:

 • Ακολουθήστε τη ροή των υποθέσεων χρησιμοποιώντας λεπτομερή ιστορικά περιστατικών και αναφορές προόδου.
 • Αποθηκεύστε όλα τα σχετικά έγγραφα για κάθε περίπτωση σε μια κεντρική τοποθεσία για εύκολη πρόσβαση και ανάκτηση.
 • Δημιουργήστε στοιχεία ημερολογίου και εργασίες για να δημιουργήσετε τις λίστες υποχρεώσεων της ομάδας σας.
 • Συνδυάστε τα στοιχεία του δικηγόρου με τα αρχεία υποθέσεων για γρήγορη αναγνώριση και συσχέτιση.

CaseFleet

Το λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων της CaseFleet φέρνει επανάσταση στο δικηγορικό επάγγελμα εξοπλίζοντας τους δικηγόρους με ισχυρά εργαλεία για τη δημιουργία συναρπαστικών υποθέσεων. Με δυνατότητες σχεδιασμένες για έλεγχο αποδεικτικών στοιχείων, οργάνωση γεγονότων και αναγνώριση τάσεων, αυτό το λογισμικό δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες νομικούς να συγχωνεύουν κρίσιμες πληροφορίες υποθέσεων απρόσκοπτα.

Το CaseFleet αναδεικνύεται ως η βέλτιστη λύση λογισμικού για δικηγόρους που αναζητούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη δημιουργία νικηφόρων υποθέσεων.

Χαρακτηριστικά:

 • Το CaseFleet παρέχει δύο διακριτές προβολές για την οργάνωση γεγονότων: την προβολή χρονολογίας και την προβολή Visual Timeline.
 • Για να δημιουργήσουν γεγονότα στη χρονολογία, οι χρήστες μπορούν απλώς να επισημάνουν το σχετικό κείμενο στα έγγραφά τους.
 • Το Visual Timeline του CaseFleet προσφέρει μια οπτικά συναρπαστική αναπαράσταση των γεγονότων.
 • Η πλατφόρμα διαθέτει επίσης αυτόματη μεταγραφή, η οποία παρέχει μεταγραφές για αρχεία πολυμέσων.

CasePacer

Το CasePacer έχει σχεδιαστεί για να ευθυγραμμίζεται απρόσκοπτα με τη ροή εργασιών της εταιρείας προσωπικών τραυματισμών σας, βελτιστοποιώντας τη διαχείριση τόσο των μαζικών αδικοπραξιών όσο και των υποθέσεων μεμονωμένων γεγονότων. Η φιλική προς το χρήστη διεπαφή του εξασφαλίζει μια ομαλή και διαισθητική εμπειρία, παρέχοντας στην ομάδα σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εξέλιξη των υποθέσεων και την αποτελεσματική διασφάλιση νόμιμων διακανονισμών για τους ενάγοντες.

Χαρακτηριστικά:

 • Παρακολουθήστε την απόδοσή σας, μετρήστε το εύρος ζώνης και προβλέψτε την επιτυχία χρησιμοποιώντας το CasePacer Insights.
 • Προσθέστε εύκολα πολλαπλούς οικισμούς χρησιμοποιώντας έναν απλό οδηγό που εισάγει αυτόματα όλες τις σχετικές πληροφορίες.
 • Σε κάθε διακανονισμό εκχωρείται μια μοναδική και συγκεκριμένη διεύθυνση email για κάθε περίπτωση.
 • Ενοποιήστε αποτελεσματικά και οργανώστε πολυάριθμες διαπραγματεύσεις, απαιτήσεις και νέες προσφορές σε ένα μόνο μέρος.

CASEPeer

Μεταμορφώστε την αποτελεσματικότητα της επιχείρησής σας και μεγιστοποιήστε τα αποτελέσματα των περιπτώσεων με το CASEpeer, ένα λογισμικό αιχμής διαχείρισης υποθέσεων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη νομοθεσία σωματικών τραυματισμών.

Με ολοκληρωμένες δυνατότητες που κυμαίνονται από σχολαστική παρακολούθηση ιατρικής περίθαλψης έως ισχυρά εργαλεία διαπραγμάτευσης, η CASEpeer εξοπλίζει την επιχείρησή σας με όλα τα απαραίτητα για την υπερφόρτιση των λειτουργιών σας και την επίτευξη βέλτιστων αποτελεσμάτων.

Χαρακτηριστικά:

 • Αποτελεσματική διαχείριση εργασιών και χρονοδιαγραμμάτων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού σας.
 • Βελτιώστε την κατανομή εργασιών και δημιουργήστε υπενθυμίσεις, ημερομηνίες λήξης και επίπεδα προτεραιότητας σε όλη την επιχείρησή σας.
 • Συμπληρώστε όλες τις προθεσμίες με την αριθμομηχανή συμβάντων και τα σχέδια συμβάντων δικαστικών διαφορών.
 • Παρακολουθήστε και αξιολογήστε εύκολα την πρόοδο μιας υπόθεσης από την οθόνη σύνοψης.

συμπέρασμα

Για μια δικηγορική εταιρεία, η συμβιβασμός με το διαδικτυακό λογισμικό διαχείρισης υποθέσεων μπορεί να αποδειχθεί μια νέα εποχή στην πορεία της λειτουργίας της. Έχοντας τόσες πολλές επιλογές στη διάθεσή σας, η σωστή επιλογή για εσάς θα εξαρτηθεί πλήρως από τις απαιτήσεις της εταιρείας σας.

Η επιλογή ενός παρόχου λογισμικού για τις ανάγκες της επιχείρησής σας σημαίνει την εύρεση ενός αφοσιωμένου συνεργάτη που θα σας συνοδεύει σε όλη την ενσωμάτωση των επιχειρηματικών λειτουργιών σας.

Επομένως, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι το επιλεγμένο λογισμικό θα πρέπει να είναι φιλικό προς το χρήστη, να έχει σχεδιαστεί διαισθητικά και να προσφέρει άμεση αξία σε όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

Μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε κάποιο διαδικτυακό λογισμικό συμβολαιογράφου για να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε νομικά έγγραφα.