12 Καλύτερο Λογισμικό Διαχείρισης Υπηρεσιών Επιτόπου για Ομαλή Διεξαγωγή Επιχειρήσεων

Το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου είναι απαραίτητο για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων των εργαζομένων, την επικοινωνία μαζί τους, την παρακολούθηση των πωλήσεων και την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών.

Όταν ένας υπάλληλος είναι έξω στο χωράφι, πρέπει να παρακολουθείτε τις δραστηριότητες για να τους κρατήσετε οργανωμένους και να εξασφαλίσετε πλήρη ασφάλεια.

Αυτό είναι ιδιαίτερα ζωτικής σημασίας για τις μικρές επιχειρήσεις όπου η αποτελεσματικότητα είναι το πιο στοχευμένο μέρος της εξοικονόμησης πόρων.

Το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου σάς επιτρέπει να ενώσετε όλες τις βασικές λειτουργίες των επιχειρήσεων πεδίου σε μια πλατφόρμα. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τους τεχνικούς και τους υπαλλήλους όταν είναι έξω ενώ επεξεργάζεστε παραγγελίες σέρβις για να κρατάτε τους πελάτες ευχαριστημένους.

Ας ξεκινήσουμε με μια γρήγορη εισαγωγή στη διαχείριση υπηρεσιών πεδίου και, στη συνέχεια, θα συζητήσουμε ορισμένες λύσεις λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου με τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματά τους.

Τι είναι το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου;

Το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου είναι ένα έξυπνο εργαλείο που βοηθά τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται τις επιτόπιες λειτουργίες τους, όπως ο προγραμματισμός, η διαχείριση παραγγελιών εργασίας, η αποστολή και η τιμολόγηση. Έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την αποτελεσματικότητα των ομάδων εξυπηρέτησης πεδίου βελτιώνοντας την παραγωγικότητά τους και παρέχοντας καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Διαφορετικές λύσεις λογισμικού πεδίου ενδέχεται να λειτουργούν διαφορετικά. Συχνά, το λογισμικό σάς δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε προγράμματα εργαζομένων και να τους αναθέσετε εργασίες με βάση τη διαθεσιμότητα, την τοποθεσία και τα προσόντα της ομάδας. Το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου σάς επιτρέπει να χειρίζεστε ξαφνικές αλλαγές και εξελίξεις στη ροή εργασίας σας.

Από τον πίνακα ελέγχου διαχειριστή, μπορείτε να παρακολουθείτε τις παραγγελίες εργασίας, τις καταστάσεις εργασιών σε εξέλιξη και πολλά άλλα. Τα εργαλεία διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου σάς επιτρέπουν να συλλέγετε πληρωμές πελατών και επίσης να παρέχετε επιλογές ενοποίησης με εργαλεία τρίτων.

Χαρακτηριστικά του λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου

Ενώ ψάχνετε για καλό λογισμικό υπηρεσίας πεδίου, προσέξτε τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

 • Ευκολία στη χρήση
 • Προσαρμογή
 • Πρόσβαση μέσω κινητού τηλεφώνου
 • Προγραμματισμός και αποστολή
 • Διαχείριση εντολών εργασίας
 • Παρακολούθηση χρόνου και χρέωση
 • Παρακολούθηση GPS
 • Διαχείριση αποθεμάτων
 • Διαχείριση πελάτη
 • Δεδομένα και Αναφορές
 • Ψηφιακές φόρμες και λίστες ελέγχου
 • Συνομιλία εντός εφαρμογής
 • Τιμολόγηση και υποστήριξη

Οφέλη από το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου

Τα κύρια οφέλη από τη χρήση λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Αύξηση της αποτελεσματικότητας με την αυτοματοποίηση και τον εξορθολογισμό της καθημερινής διαδικασίας, όπως ο προγραμματισμός, η διαχείριση παραγγελιών εργασίας και η αποστολή.
 • Βελτιωμένος έλεγχος και ορατότητα σε επίπεδα απόδοσης, κατάστασης εργασίας και αποθέματος.
 • Αύξηση εσόδων επιτρέποντας στους εργολάβους να προετοιμάζουν τα τιμολόγια με μεγαλύτερη ακρίβεια, μειώνοντας την προσπάθεια και τον χρόνο που απαιτείται για την παραγωγή μη αυτόματων τιμολογίων.
 • Βελτιώστε την ικανοποίηση των πελατών με τον γρήγορο χειρισμό παραγγελιών υπηρεσιών, την ανάθεση θέσεων εργασίας, την παροχή πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο στους υπαλλήλους σας και πολλά άλλα για να προσφέρετε εξατομικευμένη και ταχύτερη εξυπηρέτηση.
 • Διασφάλιση της ασφάλειας και της συμμόρφωσης των εργαζομένων, επιτρέποντάς τους να βρίσκονται σε συνεχή επαφή, να ενημερώνονται για τις διαδικασίες εργασίας και να επικοινωνούν άμεσα θέματα.

Τώρα, θα συζητήσουμε κάποιο καλό λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου.

Προσπάθεια

Αποκτήστε μια εύχρηστη, DIY και χωρίς κώδικα πλατφόρμα SaaS για την επιχείρησή σας που επιτρέπει την αυτοματοποίηση και την ψηφιοποίηση πτυχών της διαχείρισης διαδικασιών, των λειτουργιών δυνάμεων πεδίου και της διαχείρισης ροής εργασιών. Το Effort σάς βοηθά να προσαρμόσετε ροές εργασιών που είναι ευαίσθητες στη θέση και κρίσιμες για το χρόνο για να απλοποιήσετε τις λειτουργίες πεδίου.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Βελτιώστε τη διαχείριση πόρων και ομάδας με σύνδεση και αποσύνδεση, γεωγραφική ετικέτα και έλεγχο εγγύτητας, παρακολούθηση απόστασης βάσει δραστηριότητας, σχέδια διαδρομής, βάση γνώσεων, συνομιλία, ημερήσια σχέδια, αναγνώριση προσώπου, αποχωρήσεις, εκχώρηση πελατών και πολλά άλλα.
 • Βελτιώστε τις δυνατότητες συλλογής δεδομένων με επαναλαμβανόμενες ενότητες, πολλές γλώσσες, επικυρώσεις, υπολογισμένα πεδία, πολλές σελίδες, απομακρυσμένα πεδία, λογική υπό όρους, υποστήριξη γραμμικού κώδικα, δημόσιο ή ιδιωτικό, κάρτες αποτελεσμάτων, γεωγραφικές ετικέτες, εργαλείο δημιουργίας αναφορών φορμών, πύλη πληρωμής, υποστήριξη φωνητικών εντολών, Bluetooth εκτυπωτή και πολλά άλλα.
 • Αυξήστε την παραγωγικότητα της επιχείρησής σας μέσω καλύτερων ροών εργασιών, συμπεριλαμβανομένων ροών εργασιών έγκρισης, ροών ενεργειών υπό όρους, ελέγχους εργασιών, δευτερευουσών εργασιών, συνημμένων, ροών λίστας ελέγχου, ρομπότ παρόχου δεδομένων, ρομπότ παρόχου αποφάσεων, αυτόματης υπό όρους κατανομής, εξωτερικών δημόσιων ενεργειών, πίνακες κλιμάκωσης, μαζικά μεταφορτώσεις, δημιουργία εργασιών βάσει REST και πολλά άλλα.
 • Ενισχύστε την οργανωσιακή σας αποτελεσματικότητα με ειδοποιήσεις, ενσωματώσεις, στούντιο δεδομένων Google, πρόγραμμα διαμόρφωσης, εφαρμογή για κινητά εκτός σύνδεσης, Web Lite και Web App.
  Πώς να στείλετε ηχητικά μηνύματα χρησιμοποιώντας το Siri στο iPhone

Δοκιμάστε το Effort δωρεάν.

Freshdesk

Δημιουργήστε έναν κερδοφόρο οργανισμό επιτόπιων υπηρεσιών με την ολοκληρωμένη λύση της Freshdesk που σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε για να βοηθήσετε τους πελάτες σας. Αυξήστε την πίστη και την εμπιστοσύνη των πελατών ενισχύοντας τη λειτουργική συνέπεια, την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας μέσω των προτιμώμενων καναλιών, δημιουργήστε μια καλύτερη σχέση με τους πελάτες, ορίστε συναντήσεις και πολλά άλλα με την παρουσία της επωνυμίας σε όλα τα κανάλια.
 • Επεκτείνετε τις περιοχές εξυπηρέτησης, παρέχετε εργαλεία στις ομάδες σας και βελτιώστε τον χρόνο απόκρισης πεδίου για να ενδυναμώσετε τα μέλη της ομάδας σας.
 • Απλοποιήστε τις πολύπλοκες ροές εργασίας σας και απαντήστε εύκολα στους πελάτες σας με bot χωρίς κώδικα για ταχύτερη και καλύτερη επίλυση εργασιών εξυπηρέτησης.
 • Ένας ισχυρός πίνακας εργαλείων προγραμματισμού διευκολύνει την εξισορρόπηση του φόρτου εργασίας, την ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και τη διαχείριση των ραντεβού, βελτιώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα και εξοικονομώντας χρόνο.
 • Το Freddy AI σάς βοηθά να αλληλεπιδράτε με τους πελάτες σας, να ρυθμίζετε συναντήσεις και να απαντάτε αυτόματα σε ερωτήματα, εξοικονομώντας σας από μη αυτόματες και επαναλαμβανόμενες εργασίες.
 • Επιτρέψτε στους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των πελατών σας και να παρέχουν καλύτερες υπηρεσίες παντού μέσω εφαρμογών Android και iOS.

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το Freshdesk δωρεάν.

Ζούπερ

Απολαύστε το έξυπνο λογισμικό διαχείρισης επιτόπιων υπηρεσιών με το Zuper που σας βοηθά στον προγραμματισμό υπηρεσιών, στη διαχείριση χρονοδιαγράμματος, στη διαχείριση παραγγελιών εργασίας, στην τιμολόγηση, στην αναφορά εργασιών, στην εκτίμηση, στην αποστολή και πολλά άλλα. Θα βοηθήσει επίσης στην αυτοματοποίηση των επιχειρήσεων υπηρεσίας πεδίου.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις, να επικοινωνήσετε με μια ομάδα back-office και να επισυνάψετε εικόνες με τη σειρά λέξεων.
 • Η διαχείριση εντολών εργασίας βοηθά τους τεχνικούς να διαχειρίζονται τις βάρδιες, τα αιτήματα ωραρίου και τα χρονοδιαγράμματα από μια εφαρμογή για κινητά οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε.
 • Οδηγήστε εύκολα τους τεχνικούς σας στην επόμενη τοποθεσία σέρβις με ευφυΐα τοποθεσίας.
 • Διαμορφώστε και ορίστε καταστάσεις, ειδοποιήσεις, ειδοποιήσεις, ροές εργασίας και λίστες ελέγχου.
 • Βελτιώστε τις διαδικασίες τιμολογίων σας
 • Ενεργοποιήστε τον πελάτη σας με πληρωμές και αυτοεξυπηρέτηση
 • Ενσωματώστε το Zuper με κορυφαίες εφαρμογές Help Desk, CRM και άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές για να ενισχύσετε την παραγωγικότητά σας
 • Αυτοματοποιήστε την εκτίμηση, τις πληρωμές και την τιμολόγηση για ταχύτερες πληρωμές

Προγραμματίστε μια επίδειξη ή ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα.

Χρηματιστής

Οργανώστε τις υπηρεσίες επιτόπιας εξυπηρέτησης με το Jobber και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με καλύτερες υπηρεσίες. Σας βοηθά να διαχειριστείτε την επικοινωνία πελατών και επιχειρήσεων σε ένα μέρος. Διατηρεί επίσης τα πράγματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας οργανωμένα σε κάθε στάδιο της εργασίας σας, ώστε να μπορείτε να οπτικοποιήσετε τα στοιχεία των πελατών με μια ματιά.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Στείλτε προσφορές με επαγγελματική εμφάνιση μέσω μηνυμάτων κειμένου ή email και παρακολουθήστε βασικά δεδομένα για έλεγχο και έγκριση.
 • Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του τεχνικού πιο γρήγορα και αναθέστε ή προγραμματίστε το σέρβις εγκαίρως.
 • Επιτρέψτε στον τεχνικό πεδίου να κάνει κλικ στο «ολοκλήρωση» για να δημιουργήσει και να στείλει αυτόματα ένα τιμολόγιο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε ληξιπρόθεσμα τιμολόγια.
 • Αποδεχτείτε διαφορετικές επιλογές πληρωμής, όπως αυτόματη χρέωση πιστωτικών καρτών, πληρωμές εκτός σύνδεσης και άλλες επιλογές πληρωμής στο διαδίκτυο.

Δοκιμάστε το Jobber δωρεάν και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες για 14 ημέρες. Από την επικοινωνία με τους πελάτες μέχρι την παρακολούθηση εργασιών και την τιμολόγηση, απολαύστε καλύτερες λειτουργίες και ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Microsoft Dynamics 365

Η εφαρμογή διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου από το Microsoft Dynamics 365 διασφαλίζει ότι τα μέλη του προσωπικού εργάζονται προληπτικά σε μια παρεχόμενη τοποθεσία και δίνουν προσοχή στα προβλήματα αποτελεσματικότητας του πελάτη.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Το Dynamics 365 είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου για ολόκληρη την επιχείρησή σας που χρησιμοποιεί ενσωματωμένη απομακρυσμένη παρακολούθηση, μικτό λαϊκό, ευφυΐα και πολλά άλλα για τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών πεδίου.
 • Το λογισμικό συνδυάζει τον κύκλο ζωής των λειτουργιών της υπηρεσίας με την ανάλυση, την ευφυΐα και την αυτοματοποίηση.
 • Αυτή η λύση υπηρεσίας πεδίου παρέχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα που παρακολουθεί και διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του επιχειρηματικού τομέα.
 • Μπορεί να μεταμορφώσει τις επιτόπιες λειτουργίες που βασίζονται σε εγκαταστάσεις, κατ’ οίκον φροντίδα, επιτόπια επισκευή, καθαρισμό, εξωραϊσμό και συντήρηση.

Δοκιμάστε το λογισμικό σήμερα.

  7 Διακομιστές Ιστού ανοιχτού κώδικα για μικρούς έως μεγάλους ιστότοπους

Connecteam

Διαχειριστείτε τις λειτουργίες επιτόπιας εξυπηρέτησης με την εφαρμογή υπαλλήλων πεδίου της Connecteam για να επικοινωνείτε και να εκπαιδεύετε τους υπαλλήλους σας σε μία μόνο εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Αποστολή θέσεων εργασίας για τους υπαλλήλους σας με ένα κλικ.
 • Επισυνάψτε τις απαραίτητες πληροφορίες έτσι ώστε οι υπάλληλοί σας να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα για να ολοκληρώσουν τη δουλειά.
 • Χρησιμοποιήστε την παρακολούθηση GPS για να παρακολουθείτε τη χρήση του εξοπλισμού και τον χρόνο εργασίας.
 • Απαλλαγείτε από χαρτί και στυλό και αυτοματοποιήστε τις τακτικές διαδικασίες με διαδικτυακές λίστες ελέγχου, αναφορές κινδύνου και φόρμες εισιτηρίων.
 • Μοιραστείτε τους κανονισμούς της εταιρείας, τις διαδικασίες ασφαλείας, τις εταιρικές πολιτικές, τα εγχειρίδια εξοπλισμού κ.λπ., μέσω συνομιλίας για να βεβαιωθείτε ότι όλα τα άτομα του χώρου βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Το να ξεκινήσετε με το Connecteam είναι εύκολο και απλό. Απλώς εγγραφείτε πρώτα για να λάβετε τη δωρεάν δοκιμή, δημιουργήστε έναν εταιρικό λογαριασμό, προσκαλέστε υπαλλήλους να εγκαταστήσουν την εφαρμογή και διαχειριστείτε τις λειτουργίες εν κινήσει.

Πεδίο Promax

Αποκτήστε μια ενσωματωμένη εφαρμογή διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου για φορητές συσκευές με το Field Promax και απλοποιήστε τις πιο δύσκολες εργασίες σε απλές και εύκολες λειτουργίες.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Το Field Promax σάς βοηθά να τυποποιήσετε και να εξορθολογίσετε τις ροές εργασιών των υπηρεσιών σας, να διαχειρίζεστε τους τεχνικούς σας, να επεξεργάζεστε παραγγελίες εργασίας, να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας και να αναπτύσσετε την επιχείρησή σας.
 • Με τη λειτουργία γρήγορου προγραμματισμού, η διαχείριση παραγγελιών εργασίας είναι πολύ πιο απλή, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε εντολές εργασίας άμεσα και επίσης να μετατρέπετε αιτήματα υπηρεσιών σε νέες παραγγελίες εργασίας.
 • Λειτουργεί σε όλες τις συσκευές και τα συστήματα, έτσι ώστε οι τεχνικοί να μπορούν να ενημερώνουν την πρόοδο της εργασίας τους από το πεδίο και οι επόπτες να παρακολουθούν την κίνηση σε πραγματικό χρόνο.
 • Διαθέτει καλύτερη λειτουργία μέτρησης χρόνου που σας βοηθά να δημιουργείτε έσοδα από όλους τους πόρους, συμπεριλαμβανομένων των ωρών αποθηκευμένων εργασιών χωρίς χαρτί, της γρήγορης μετατροπής της παραγγελίας, της εργασίας κάθε τεχνικού και πολλά άλλα.
 • Χρησιμοποιώντας το Field Promax, μπορείτε να έχετε πολλά πλεονεκτήματα όπως μια προσιτή λύση, ισχυρή υποστήριξη πελατών, μειωμένο κόστος εργασίας, γρηγορότερη πληρωμή, λύσεις ειδικές για τον κλάδο, εκπαίδευση των ομάδων σας και πολλά άλλα.

Δοκιμάστε το Field Promax δωρεάν και βελτιστοποιήστε το σύνολο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Housecall Pro

Αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που χρειάζεστε για να διευθύνετε την επιχείρηση παροχής υπηρεσιών με το Housecall Pro. Παρέχει πολλαπλές χρήσιμες λειτουργίες που σας εξοικονομούν χρόνο και ενισχύουν την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Το Housecall Pro κάνει την τιμολόγηση εξαιρετικά εύκολη με την ψηφιακή τιμολόγηση με ένα κλικ, την ενσωμάτωση με τα QuickBooks και μια αυτόματη υπενθύμιση στους πελάτες σας.
 • Προσφέρει άμεση χρηματοδότηση για να παρακολουθείτε τις πληρωμές και να πληρώνεστε πιο γρήγορα.
 • Ορίστε εύκολα νέες ή επαναλαμβανόμενες εργασίες, οργανώστε το ημερολόγιο, διαχειριστείτε τις λεπτομέρειες εργασίας και ειδοποιήστε τους τεχνικούς για τις λεπτομέρειες.
 • Μετατρέψτε περισσότερους δυνητικούς πελάτες διαχειριζόμενοι τη διοχέτευση πωλήσεων με τον πίνακα διαχείρισης ροής εργασιών. Επίσης, σας βοηθά να μετατρέψετε τις εκτιμήσεις σε εργασίες με ισχυρό αυτοματισμό.
 • Σας επιτρέπει να λαμβάνετε ή να πραγματοποιείτε κλήσεις, να απλοποιείτε τη διαδικασία λήψης, να παρακολουθείτε την πηγή δυνητικού πελάτη κ.λπ., με τις λειτουργίες παρακολούθησης κλήσεων και VoIP. Αυτό σας βοηθά να ενισχύσετε την επιχείρησή σας.
 • Θα λάβετε πρόσθετες λειτουργίες όπως η βοήθεια HCP, οι Τοπικές Υπηρεσίες Google, η αναφορά, το μάρκετινγκ μέσω email, η αποστολή, η εκτίμηση, η ηλεκτρονική κράτηση, η κράτηση τιμών, η κοστολόγηση εργασίας, η παρακολούθηση GPS και άλλα.

Ρυθμίστε τη δωρεάν δοκιμή σας σήμερα και γίνετε πιο έξυπνοι μειώνοντας τις εργασίες διαχειριστή και τη γραφειοκρατία, ενισχύοντας τα έσοδα και υπερβαίνοντας τις προσδοκίες των πελατών.

Σημείο πεδίου

Δυναμώστε την επιχείρησή σας στον τομέα με την εφαρμογή υπηρεσίας πεδίου της Fieldpoint. Παρέχει πολλές λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη διαχείριση των αναγκών των πελατών, ώστε οι λειτουργίες να εκτελούνται ομαλά, η επιχειρηματική ενοποίηση για ταχύτερες πληρωμές, πολύπλοκες διαδικασίες και η παραγωγικότητα των τεχνικών πεδίου.

Επιπλέον, το Fieldpoint σάς δίνει τη δυνατότητα να απλοποιήσετε τη διαδικασία παραγγελίας λέξεων, να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα και να βελτιστοποιήσετε την πλήρη εμπειρία διαχείρισης υπηρεσιών.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

Το Fieldpoint προσφέρει πολλές δυνατότητες για την υπηρεσία σας.

 • Αποτελεσματική διαχείριση παραγγελιών εργασίας
 • Προγραμματισμός και αποστολή παραγγελιών εργασίας
 • Μια εφαρμογή υπηρεσίας πεδίου για κινητά για διαχείριση λειτουργιών ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε
 • Διαχείριση επαφών και διαχείριση υπεργολάβων
 • Διαχείριση προσφορών με ακρίβεια, αποφεύγοντας λάθη
 • Επιχειρηματική αναφορά και ευφυΐα
 • Έργα και κοστολόγηση θέσεων εργασίας
 • Ανάπτυξη λογισμικού FSM
 • Internet of Things (IoT) για την ενεργοποίηση του λειτουργικού αυτοματισμού
 • Λίστες ελέγχου για κινητά για εύκολη παρακολούθηση
 • Σωστή δρομολόγηση πόρων
  Πώς να διαγράψετε οριστικά τη διεύθυνση Gmail σας

Ενσωματώστε το Fieldpoint με το λογισμικό της επιχείρησής σας, συμπεριλαμβανομένων των Dynamics GP, Microsoft Dynamics 365, QuickBooks, NetSuite και άλλων, για να βελτιώσετε την παραγωγικότητα, να ενισχύσετε την ικανοποίηση των πελατών και να αυξήσετε τα έσοδα.

FieldEdge

Ολοκληρώστε περισσότερες εργασίες γρηγορότερα, αυξήστε την κερδοφορία και βελτιστοποιήστε τις εργασίες πεδίου με το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου FieldEdge. Συνδέστε όλους, από τεχνικούς μέχρι την ομάδα γραφείου και δείτε πόσο εύκολα μπορείτε να επεξεργαστείτε όλες τις εργασίες πεδίου.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Αποκτήστε ολοκληρωμένες επιχειρηματικές γνώσεις και εντοπίστε τους κορυφαίους συντελεστές της εταιρείας σας παρακολουθώντας την απόδοση του τεχνικού και του προσωπικού γραφείου.
 • Συγκρίνετε τις δαπάνες μάρκετινγκ και τα έσοδα από πωλήσεις για να ελέγξετε πόσοι υποψήφιοι πελάτες μετατρέπονται.
 • Λάβετε ένα στιγμιότυπο των οικονομικών μεγεθών για να μάθετε τους μεγαλύτερους παράγοντες εσόδων.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό των πελατών, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με τους τεχνικούς σας για να ολοκληρώσετε τη δουλειά πιο γρήγορα.
 • Προγραμματίστε, αποστέλλετε και παρακολουθείτε τεχνικούς εύκολα σε μία οθόνη.
 • Με ένα ενσωματωμένο σύστημα πληρωμών, μπορείτε να κάνετε τις πληρωμές σας πιο γρήγορα.

Το FieldEdge προσφέρει εφαρμογές τόσο για επιτραπέζιους όσο και για κινητές συσκευές, ώστε να μπορείτε να συγχρονίζετε μεταξύ τους για να παρακολουθείτε κάθε ενέργεια και πληροφορίες.

Service Fusion

Εξερευνήστε μια εφαρμογή επιτόπου υπηρεσίας all-in-one που παρέχει τα εργαλεία που χρειάζονται οι εργολάβοι υπηρεσιών για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων της επιχείρησής σας. Το Service Fusion σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε τις επιχειρηματικές σας διαδικασίες από οπουδήποτε σε προσιτή τιμή.

Το λογισμικό διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου της Service Fusion είναι μια ενιαία οργανωμένη πλατφόρμα για τη διαχείριση λειτουργιών και την απλοποίηση των καθημερινών εργασιών. Αυτό διασφαλίζει ότι οι πελάτες, οι τεχνικοί και το προσωπικό βρίσκονται στην ίδια σελίδα.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Δημιουργήστε πολλές επαφές πελατών και τις τοποθεσίες τους
 • Ορίστε τους όρους χρέωσης και τις προτιμήσεις επικοινωνίας
 • Αποθηκεύστε δημόσιες και ιδιωτικές σημειώσεις, εικόνες και έγγραφα
 • Παρακολούθηση πηγών παραπομπής
 • Δημιουργήστε και στείλτε εκτιμήσεις με προσυμπληρωμένους όρους σειράς προϊόντων
 • Δώστε προτεραιότητα σε διαφορετικές ευκαιρίες και αναθέστε θέσεις εργασίας σε αντιπροσώπους πωλήσεων για τον υπολογισμό της προμήθειας
 • Προβάλετε όλες τις εκτιμήσεις και τις εργασίες για να αλλάξετε ημερομηνίες και ώρες με ένα πλέγμα αποστολής μεταφοράς
 • Στείλτε πληροφορίες εργασίας στους εργαζομένους σας μέσω μηνύματος κειμένου ή κλήσης
 • Μετατρέψτε μεμονωμένες εργασίες σε πολλαπλά τιμολόγια με ένα μόνο κλικ
 • Λάβετε επιταγές, πληρωμές με πιστωτική κάρτα και μετρητά με μια ενσωματωμένη πύλη πληρωμής
 • Χρησιμοποιήστε εφαρμογές για κινητά της υπηρεσίας πεδίου για να λαμβάνετε και να διαχειρίζεστε εύκολα τις δημιουργημένες θέσεις εργασίας απευθείας στο πεδίο.

Επιπλέον, θα λαμβάνετε επίσης ειδοποιήσεις μηνυμάτων κειμένου, επιλογές εκτίμησης, λύσεις eSign χωρίς επαφή, προοδευτική τιμολόγηση, μεταφόρτωση φωτογραφιών εργασίας, παρακολούθηση στόλου GPS, παρακολούθηση κλήσεων, παρακολούθηση χρόνου, αναφορές μισθοδοσίας, διαχείριση αποθέματος και πολλά άλλα.

ServiceMax

Το ServiceMax είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο λογισμικό για παρόχους υπηρεσιών πεδίου, που προσφέρει υπηρεσίες, ενσωματώσεις και δυνατότητες για τη βελτίωση του χρόνου λειτουργίας στοιχείων και των απομακρυσμένων υπηρεσιών. Αυτό θα ενισχύσει την παραγωγικότητα των τεχνικών μέσω κινητών εργαλείων.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα:

 • Οι κατάλληλες μετρήσεις βοηθούν στη λήψη καλύτερων αποφάσεων με αυτοπεποίθηση
 • Λύση επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο και ασφαλή που συνδέει τους εργαζομένους στο πεδίο με την τεχνογνωσία και τη γνώση για την επίτευξη αποτελεσμάτων
 • Οι τεχνικοί μπορούν να συνδεθούν με ειδικούς του back-office, διαχείριση κ.λπ., χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε λειτουργία λειτουργεί καλύτερα, συμπεριλαμβανομένων φωνητικών κλήσεων, βιντεοκλήσεων, εκπομπών, ομάδων τηλεφωνικών γραμμών, ομαδικών μηνυμάτων και πολλά άλλα.
 • Το περιβάλλον προγραμματισμού παρέχει ολοκληρωμένες δυνατότητες βελτίωσης της αποδοτικότητας των υπηρεσιών, της χρήσης τεχνικών και της εμπειρίας του πελάτη.
 • Διαχειριστείτε τις παραγγελίες εργασίας σας στο κέντρο των εργασιών πεδίου για να επιτύχετε τους στόχους εξυπηρέτησης και να ευχαριστήσετε τους πελάτες σας.
 • Οι KPI και οι πίνακες εργαλείων παρέχουν πληροφορίες για τις λειτουργίες υπηρεσιών, δίνοντάς σας πλήρη ορατότητα και έναν οδικό χάρτη για βελτιώσεις.
 • Λάβετε αναλυτικά στοιχεία και δεδομένα σχετικά με το χρόνο λειτουργίας περιουσιακών στοιχείων, τη διαχείριση ανταλλακτικών, την κατάσταση της παραγγελίας εργασίας κ.λπ.
 • Αξιοποιήστε τους πίνακες εργαλείων και τις αναφορές αυτοεξυπηρέτησης για να γνωρίζετε την υγεία της επιχείρησής σας.

συμπέρασμα

Οι λειτουργίες σας πρέπει να είναι αποτελεσματικές και οργανωμένες σε αυτόν τον τεχνολογικά καθοδηγούμενο κόσμο. Εδώ, οι πελάτες δεν θέλουν να περιμένουν πολύ, ενώ οι απαρχαιωμένες μέθοδοι μπορεί να σας κοστίσουν σημαντικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η χρήση λογισμικού διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου έχει νόημα για τη βελτίωση της λειτουργικής σας αποτελεσματικότητας.

Επομένως, επιλέξτε οποιοδήποτε από τα παραπάνω λογισμικά διαχείρισης υπηρεσιών πεδίου με βάση τις επιχειρηματικές απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε τώρα να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς να κάνετε σωστά το μάρκετινγκ πεδίου.