12 Καλύτερο Λογισμικό Αγοράς Εισιτηρίων για Επιχειρήσεις το 2023

Αναρωτιέστε ποιο λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων ταιριάζει στις ανάγκες εξυπηρέτησης πελατών ή εσωτερικού γραφείου βοήθειας; Βρείτε τα καλύτερα που πρέπει να τσεκάρετε πριν συμβιβαστείτε με ένα.

Συνήθως, σε μια μικρή επιχείρηση ή ομάδα, λαμβάνετε μερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για αιτήματα όπως η διόρθωση σφαλμάτων ενός κώδικα λογισμικού, η πρόσβαση σε έναν χώρο εργασίας ομάδας ή η αγορά ενός χώρου αποθήκευσης στο cloud. Ομοίως, οι πελάτες σας σάς στέλνουν επίσης πολύ λίγα αιτήματα για την αντιμετώπιση προβλημάτων ή την επίλυση προβλημάτων χρέωσης.

Καθώς η εταιρεία μεγαλώνει, αποκτάτε περισσότερους πελάτες, επεκτείνετε τα προϊόντα σας και τα αιτήματα κατακλύζουν τα εισερχόμενά σας. Εάν εξακολουθείτε να τηρείτε το email, θα μπορούσατε να καταλήξετε να ενοχλείτε τους πελάτες και τους υπαλλήλους. Εδώ έρχεται λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων επί πληρωμή που αγοράζετε ή στο οποίο έχετε εγγραφεί και το εργαλείο διατηρεί τα εισερχόμενά σας καθαρά. Σας αρέσει το concept; Συνέχισε να διαβάζεις!

Τι είναι ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων στην εξυπηρέτηση πελατών;

Πίστωση εικόνας: Zoho Help Desk System Ticketing

Ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ένα λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή ή cloud που διευκολύνει τη διαχείριση και την επίλυση ερωτημάτων και ζητημάτων πελατών. Οι πελάτες μπορεί να είναι εξωτερικοί, όπως οι τελικοί χρήστες ή πελάτες, και εσωτερικοί, όπως οι υπάλληλοι ή οι εργολάβοι σας.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για τη συλλογή, την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την παρακολούθηση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες. Το εργαλείο σάς δίνει τη δυνατότητα να διασφαλίσετε ότι κάθε έρευνα λαμβάνει τη δέουσα προσοχή από την ομάδα υποστήριξης ή υποστήριξης.

Όταν ένας πελάτης απευθύνεται για υποστήριξη, το εργαλείο δημιουργεί ένα δελτίο ή μια εργασία που περιέχει σχετικές λεπτομέρειες και κατηγοριοποίηση. Στη συνέχεια, το εισιτήριο μετακινείται μέσω μιας ροής εργασίας. Για παράδειγμα, το εργαλείο εκχωρεί αυτόματα ένα δελτίο χρέωσης σε έναν ειδικό τιμολόγησης που αντιμετωπίζει το πρόβλημα.

Γιατί οι επιχειρήσεις χρειάζονται ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων βοήθειας;

#1. Παρακολούθηση χιλιάδων εισιτηρίων

Μια επιτυχημένη μεσαία έως μεγάλη επιχείρηση θα προσελκύσει χιλιάδες αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και εργαζομένων. Δεν μπορείτε να βασίζεστε σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για τέτοιο όγκο αιτημάτων υποστήριξης. Χρειάζεστε ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που θα δέχεται αποτελεσματικά εισιτήρια, θα αναλύει τους τύπους εισιτηρίων, θα τα εκχωρεί στη σωστή ομάδα, θα στέλνει αιτιολογημένες υπενθυμίσεις και θα κλείνει το εισιτήριο απαντώντας στον πελάτη.

#2. Απόρρητο και ασφάλεια

Εάν δραστηριοποιείτε επιχειρηματικά σε παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει να γνωρίζετε τους κανονισμούς και τους χάρτες περί απορρήτου δεδομένων, όπως ο νόμος περί απορρήτου των καταναλωτών της Καλιφόρνια (CCPA), ο νόμος περί απορρήτου της Αυστραλίας, ο νόμος εφαρμογής ψηφιακού χάρτη του Καναδά και ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR).

Αυτοί οι νόμοι περί απορρήτου δεδομένων απαιτούν από την εταιρεία σας να χειρίζεται υπεύθυνα τα προσωπικά δεδομένα πελατών, εργολάβων, επιχειρηματικών πελατών και εργαζομένων. Δεν μπορείτε να αποκαλύψετε στοιχεία προσωπικής ταυτοποίησης με μη κωδικοποιημένο τρόπο.

Μια λύση έκδοσης εισιτηρίων βοήθειας που χειρίζεται και αποθηκεύει προσωπικές πληροφορίες σε κρυπτογραφημένη λειτουργία είναι η καλύτερη λύση.

#3. Αναλύσεις δεδομένων

Τα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων που ανήκουν στην εταιρεία μπορούν να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τα κοινά σημεία όπου η υπηρεσία ή τα προϊόντα σας αποτυγχάνουν. Μπορείτε να αναθέσετε αμέσως μια ομάδα ανάπτυξης προϊόντος ή μηχανικής για να το λύσει αυτό.

Τα γραφεία εξυπηρέτησης πελατών χρησιμοποιούν συχνά ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων για να χρεώνουν τους πελάτες τους. Οι εταιρείες χρησιμοποιούν επίσης τέτοιες εφαρμογές για να προσφέρουν πρόσθετες υπηρεσίες στους πελάτες τους. Για παράδειγμα, μπορείτε να πουλήσετε υπηρεσίες συνομιλίας σε έναν πελάτη τηλεπικοινωνιών, εάν οι πελάτες ζητούν πολλή υποστήριξη συνομιλίας και έχετε δεδομένα για να υποστηρίξετε την αξίωση.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη σκοτεινή λειτουργία του Microsoft Outlook

#4. Παραγωγικότητα

Οι πράκτορες εξυπηρέτησης πελατών θα έχουν τα καθήκοντά τους μπροστά τους εάν χρησιμοποιείτε σύστημα έκδοσης εισιτηρίων. Ο πράκτορας μπορεί να επιλύσει εκατοντάδες εισιτήρια εάν δεν χρειάζεται να ψάξει στα εισερχόμενα email για εργασίες.

#5. Λάβετε πιστοποίηση ISO

Εάν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα κέντρο εξυπηρέτησης πελατών παγκόσμιας κλάσης και να παρέχετε υπηρεσίες σε μεγάλους πελάτες από κλάδους τηλεπικοινωνιών, αυτοκινήτων, αεροπορικών εταιρειών κ.λπ., θα χρειαστείτε μια πιστοποίηση ISO όπως το ISO 18295-1:2017. Για τέτοιες διαπιστεύσεις, πρέπει να εφαρμόσετε ένα ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων γραφείου βοήθειας.

Τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχουν ένα τέλειο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων

 • Ενσωμάτωση με ηλεκτρονική φόρμα δημιουργίας εισιτηρίων, εφαρμογή για κινητά, λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή, εργαλεία εντοπισμού σφαλμάτων, εταιρικό CRM, βάση γνώσεων κ.λπ.
 • Θα πρέπει να μπορεί να δημιουργεί, να οργανώνει, να εκχωρεί, να ταξινομεί ή να δρομολογεί αυτόματα εισιτήρια όσο το δυνατόν περισσότερο.
 • Chatbots AI που μπορούν να καλύψουν απλά ερωτήματα χρέωσης, προϊόντος, εγκατάστασης κ.λπ.
 • Θα πρέπει να υποστηρίζει την αυτοματοποίηση ροής εργασιών και να συνοδεύεται από πρότυπα ροής εργασιών για διάφορους τύπους επιχειρήσεων, προϊόντα και κλάδους.
 • Θα πρέπει να υπάρχουν εσωτερικές σημειώσεις, σχόλια, email, συνημμένα, ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνικές κλήσεις κ.λπ., εγκαταστάσεις.
 • Το εργαλείο θα πρέπει να επιτρέπει στους ειδικούς υποστήριξης να στέλνουν ασφαλή email στους πελάτες ως ειδοποιήσεις.
 • Το λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων θα πρέπει να αποτελείται από ένα σύστημα SLA για τη γρήγορη ολοκλήρωση των αιτημάτων.
 • Τέλος, θα πρέπει να υπάρχει μια ενότητα αναφοράς και ανάλυσης για τη δημιουργία αναφορών απόδοσης ομάδων και μεμονωμένων πρακτόρων.

Ας εξερευνήσουμε μερικά από τα αξιόπιστα, επεκτάσιμα και οικονομικά λογισμικά έκδοσης εισιτηρίων επί πληρωμή για κάθε επιχείρηση:

SolarWinds

Με τη βοήθεια του SolarWinds Web Help Desk, οι εταιρείες μπορούν να αυτοματοποιήσουν το σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων τους, συμπεριλαμβανομένων εργασιών όπως η εκχώρηση εισιτηρίων, η δρομολόγηση και η κλιμάκωση. Μπορεί να μετατρέψει αυτόματα τα email σε αιτήματα εισιτηρίων.

Οι διαχειριστές μπορούν να δημιουργήσουν κανόνες δρομολόγησης εισιτηρίων για να αναθέσουν ζητήματα στο κατάλληλο στέλεχος υποστήριξης. Χρησιμοποιώντας αυτό το λογισμικό, είναι επίσης δυνατή η παρακολούθηση του ιστορικού αιτημάτων υπηρεσίας περιουσιακών στοιχείων και η διαχείριση εργασιών μεταξύ διαφορετικών τμημάτων. Επιπλέον, σε περίπτωση εισιτηρίων χωρίς επίβλεψη, το εργαλείο σας στέλνει email και μηνύματα κειμένου.

Το Web Help Desk σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε προσαρμοσμένες αναφορές ανάλογα με τις ανάγκες σας και να προγραμματίζετε την παράδοση των αναφορών μέσω email. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να ενσωματωθεί με άλλα εργαλεία διαχείρισης και παρακολούθησης της SolarWinds.

SysAid

Το SysAid είναι ένα λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε όλα τα βήματα σε όλη τη διαδικασία του γραφείου βοήθειας. Αυτό το σύστημα που βασίζεται στα αποτελέσματα διαθέτει μια πύλη αυτοεξυπηρέτησης όπου οι τελικοί χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις και να επικοινωνήσουν με το προσωπικό πληροφορικής μέσω συνομιλίας.

Το χαρακτηριστικό της βάσης γνώσεων λειτουργεί ως αναπνευστικό στοιχείο για το εσωτερικό προσωπικό και τους τελικούς χρήστες. Αυτή η πλατφόρμα μπορεί να ενσωματωθεί στο εταιρικό σύστημα email του οργανισμού σας. Έτσι, μπορεί να μετατρέψει αυτόματα τα νέα μηνύματα email σε εισιτήρια.

Το SysAid υποστηρίζει επίσης την προσαρμογή της διεπαφής χρήστη σύμφωνα με την ταυτότητα της επωνυμίας. Σας επιτρέπει επίσης να δημιουργήσετε κανόνες για τη δρομολόγηση και την κλιμάκωση.

Γραφείο Zoho

Θεωρείτε ότι το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων του γραφείου βοήθειας είναι μια περίπλοκη διαδικασία; Αφήστε το Zoho Desk να το κάνει απλό και εύκολο για εσάς. Διευκολύνει τη γρήγορη ροή πληροφοριών για να βεβαιωθείτε ότι οι πράκτορες σας μπορούν να παρακολουθούν τα αιτήματα εισιτηρίων που προέρχονται από διαφορετικά κανάλια.

  Τρόπος γρήγορης συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων σε iPhone και iPad

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Zoho Desk για να δημιουργήσετε μια βάση γνώσεων που περιέχει συχνές ερωτήσεις και άρθρα βοήθειας για εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Το Zoho Desk μπορεί να δημιουργήσει φόρουμ όπου οι πελάτες μπορούν να συζητήσουν θέματα μεταξύ τους και να βρουν λύσεις. Σας δίνει τη δυνατότητα να συμπεριλάβετε ένα κέντρο βοήθειας στην εφαρμογή σας για να συνομιλήσετε με ένα bot και να υποβάλετε ένα εισιτήριο.

Jira Service Management

Το Jira Service Management είναι ένα ισχυρό λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε ομάδας μέσω προσαρμογής. Διαθέτει ειδικά πρότυπα και εργαλεία για ροές εργασιών προβολής εισιτηρίων, αυτοματισμού και έγκρισης.

Μπορείτε να εξαγάγετε τη συνομιλία με έναν πελάτη από διαφορετικά κανάλια σε μια ενιαία ουρά αυτού του λογισμικού. Το Jira Service Management σάς επιτρέπει επίσης να ρυθμίσετε την αυτοματοποίηση για την εξάλειψη επαναλαμβανόμενων εργασιών για τους πράκτορες.

Μπορεί να ενσωματωθεί με άλλα εργαλεία Atlassian όπως Jira, Trello, Confluence και Bitbucket. Η δημιουργία μιας βάσης γνώσεων, η δημιουργία αναφορών ζωτικής σημασίας μετρήσεων και η προσαρμοσμένη υπηρεσία με 1000+ εφαρμογές είναι άλλα κορυφαία χαρακτηριστικά αυτής της εφαρμογής.

Zendesk

Το Zendesk σάς βοηθά να επιλύσετε τα εισιτήρια υποστήριξης πελατών με τον σωστό τρόπο μέσω της παρακολούθησης και της ιεράρχησης. Διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που χρειάζονται τα στελέχη υποστήριξης για να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω πολλαπλών καναλιών όπως email, κέντρο βοήθειας, ανταλλαγή μηνυμάτων, φωνή, bots και φόρουμ.

Η πλατφόρμα λειτουργεί ως κεντρικός κόμβος για όλες τις ερωτήσεις και τα αιτήματα των πελατών σας. Ανεξάρτητα από το κανάλι, όλες οι υποβολές χρηστών λαμβάνουν εισιτήριο και μπαίνουν αυτόματα στην ουρά.

Υπάρχουν επίσης δυνατότητες όπως η δρομολόγηση εισιτηρίων, η παρακολούθηση χρόνου, οι αξιολογήσεις CSAT και οι συμφωνίες επιπέδου υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες για τους χρήστες Zendesk. Προσφέρει επίσης μια δυνατότητα αυτοματισμού για περισσότερο εύρος ζώνης πράκτορα.

φρέσκα προϊόντα

Οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία πελατών χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη και τη συνεργατική έκδοση εισιτηρίων της Freshworks. Απλοποιεί τη διαχείριση της διαδικασίας έκδοσης εισιτηρίων για να βελτιώσει την παραγωγικότητα των αντιπροσώπων και να τους βοηθήσει να εργαστούν συλλογικά για την επίλυση προβλημάτων πελατών.

Η ιεράρχηση εισιτηρίων βάσει λέξεων-κλειδιών και το φιλτράρισμα εισιτηρίων βάσει ιδιοτήτων διασφαλίζουν ότι οι πράκτορες εργάζονται πρώτα στα πιο σημαντικά εισιτήρια. Το Team Inbox της Freshworks συνοδεύεται επίσης από κονσέρβες απαντήσεις, ειδοποιήσεις ενημέρωσης εισιτηρίων, συγχώνευση εισιτηρίων, αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων και άλλες λειτουργίες συνεργασίας.

Το AI του προτείνει πεδία εισιτηρίων για δρομολόγηση και κατηγοριοποίηση. Ως εκ τούτου, εξοικονομεί χρόνο με την αυτοματοποίηση των εγκόσμιων εργασιών. Το λογισμικό είναι επίσης ιδανικό για διαχείριση SLA, καθώς σας επιτρέπει να ρυθμίσετε κανόνες χρόνου απόκρισης, να αναδιανείμετε φόρτους εργασίας και να ρυθμίσετε αυτόματες υπενθυμίσεις για να μην συναντήσετε SLA.

Γραφείο βοήθειας ProProfs

Το ProProfs Help Desk είναι ένα λογισμικό εισιτηρίων υποστήριξης που σας επιτρέπει να απαντάτε σε ερωτήματα πελατών που προέρχονται από διαφορετικά κανάλια. Το λογισμικό αυτοματοποιεί τη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων και σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τον κύκλο ζωής του εισιτηρίου για να γνωρίζετε την τρέχουσα κατάστασή του.

Προσφέρει επίσης υποστήριξη πολλαπλών καναλιών, ώστε οι πράκτορες να μπορούν να επιλύουν εισιτήρια από διάφορες πηγές. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια βάση γνώσεων με συχνές ερωτήσεις, εκπαιδευτικά βίντεο και οδηγούς, ώστε να υπάρχει μικρότερος αριθμός εισιτηρίων.

ManageEngine

Το ManageEngine ServiceDesk Plus είναι μια εφαρμογή που μπορεί να επιλύσει γρήγορα καθημερινά εισιτήρια πληροφορικής. Οι βελτιωμένες του ικανότητες έκδοσης εισιτηρίων μεταμορφώνουν την εμπειρία επίλυσης εισιτηρίων. Με το πλαίσιό του, μπορείτε να εφαρμόσετε διαχείριση γραφείου βοήθειας που βασίζεται στο ITIL για να εξασφαλίσετε υψηλή διαθεσιμότητα.

Η λύση αυτοεξυπηρέτησης επιτρέπει σε περισσότερα άτομα να έχουν πρόσβαση στο σύστημα υποστήριξής σας από διαφορετικές συσκευές και κανάλια. Το λογισμικό μπορεί να αυτοματοποιηθεί για να αυξήσει την παραγωγικότητα της ομάδας και να προσαρμοστεί σύμφωνα με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

  Πώς να προσθέσετε ένα κουμπί Shazam στο Κέντρο ελέγχου του iPhone σας

Μπορεί επίσης να είναι ένας κεντρικός κόμβος για τη διαχείριση όλων των IT και μη περιουσιακών στοιχείων σας. Το ServiceDesk Plus ενσωματώνεται με υπάρχοντα επιχειρηματικά εργαλεία όπως το MS Outlook, το Microsoft 365, το Jira, το TeamViewer, το Zoho Voice κ.λπ. Το λογισμικό προσφέρει επίσης μια ενσωματωμένη μονάδα αναφοράς για την παρακολούθηση της υγείας του γραφείου υποστήριξης.

Καγιάκο

Η Kayako προσφέρει λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων για εύκολη υποστήριξη πελατών. Το λογισμικό βοηθά τους πράκτορες να κατανοήσουν καλύτερα τους πελάτες για να παρέχουν εξατομικευμένη υποστήριξη και να προσφέρουν γρήγορη επίλυση.

Προσφέρει μια πλήρη απεικόνιση ολόκληρου του ταξιδιού του πελάτη που σας γλιτώνει από το να κάνετε πρόσθετες ερωτήσεις στον πελάτη. Η Kayako προσφέρει επίσης πολυκαναλική υποστήριξη, ώστε οι πελάτες να μπορούν να επικοινωνούν χρησιμοποιώντας το κανάλι που προτιμούν.

Ζωντανή συνομιλία, βάση γνώσεων, αυτοματισμός ροής εργασιών, βαθμολογία CSAT, εξωτερική συνεργασία, έξυπνη δρομολόγηση και ειδοποιήσεις SLA είναι άλλες χρήσιμες λειτουργίες αυτού του λογισμικού.

Jitbit

Το Jitbit είναι το εργαλείο σας για ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων γραφείου υποστήριξης, εάν χρειάζεστε μια εσωτερική έκδοση καθώς και μια έκδοση cloud του ίδιου εργαλείου έκδοσης εισιτηρίων. Χρησιμοποιήστε την έκδοση για υπολογιστές για πράκτορες που βρίσκονται σε ένα κέντρο επικοινωνίας και χειρίζονται μεγάλο όγκο αιτημάτων υποστήριξης.

Για τεχνικούς πεδίου και μηχανικούς υποστήριξης ανώτερης βαθμίδας ή προγραμματιστές, χρησιμοποιήστε το λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων cloud. Επομένως, το ανώτατο προσωπικό υποστήριξής σας μπορεί επίσης να επικεντρωθεί σε βασικές ευθύνες, όπως η ανάπτυξη προϊόντων, η ενημέρωση προϊόντων, ο χειρισμός επιχειρηματικών πελατών κ.λπ.

Το εργαλείο ακολουθεί μια καθαρή διεπαφή χρήστη, διατηρώντας όλα τα χαρακτηριστικά του, αλλά τα τυπικά είναι κρυμμένα. Όταν χρειάζεστε προηγμένες λειτουργίες, ένας διαχειριστής συστήματος μπορεί να τις ξεκλειδώσει. Επομένως, είναι το σωστό κοστούμι έκδοσης εισιτηρίων εάν απασχολείτε πολλούς πράκτορες πρώτης γραμμής που δεν απαιτούν προηγμένες λειτουργίες και διατηρούν το εργαλείο εύκολο στη χρήση.

Αμέγιο

Το Ameyo είναι ένα αποτελεσματικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων υποστήριξης πελατών που ενισχύει την επικοινωνία με τους τελικούς χρήστες και τους εσωτερικούς πελάτες, όπως οι υπάλληλοι σε διαφορετικά τμήματα.

Ενοποιεί τις αλληλεπιδράσεις των πελατών από διάφορα κανάλια επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων φωνητικών κλήσεων, email, μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαδικτυακής συνομιλίας και SMS, σε μια ενοποιημένη συνομιλία με βάση τα συμφραζόμενα.

Το διαισθητικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων της Ameyo προσφέρει βασικές λειτουργίες όπως παρακάτω:

 • Ενσωματώστε CRM τρίτων ή επιχειρηματικές εφαρμογές
 • Εισιτήρια παντός καναλιού για φωνή, συνομιλία, email και μέσα κοινωνικής δικτύωσης
 • Συνομιλίες με εφαρμογές ιστού ή εφαρμογές για κινητά με εισιτήρια
 • Ασφάλεια δεδομένων εταιρικής ποιότητας

Αυτό το εργαλείο μετασχηματισμού σάς δίνει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσετε την υποστήριξη πελατών, καθιστώντας την πιο οργανωμένη, με βάση τα συμφραζόμενα και αποτελεσματική.

NinjaOne

Το NinjaOne είναι ένα εργαλείο έκδοσης εισιτηρίων, ειδικά για την ομάδα τεχνολογίας πληροφοριών (IT). Η ομάδα IT εξυπηρετεί εργασίες όπως εγκατάσταση εφαρμογών, επιδιόρθωση εγκαταστάσεων υπολογιστή από απόσταση, εντοπισμός σφαλμάτων λογισμικού σε απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας, εγκατάσταση ενημερώσεων υπολογιστή, εγκατάσταση προστασίας από ιούς κ.λπ.

Τέτοια εισιτήρια και χιλιάδες άλλες μικροδουλειές που πρέπει να χειρίζεται τακτικά η ομάδα IT συνοδεύονται από το εργαλείο ως ενσωματωμένα εισιτήρια. Επίσης, οι πράκτορες υπηρεσιών πληροφορικής μπορούν να εξυπηρετούν ταυτόχρονα πολλούς εσωτερικούς ή εξωτερικούς πελάτες για να μειώσουν το κόστος ανά πελάτη και να αυξήσουν την παραγωγικότητα.

Μπορείτε επίσης να διαμορφώσετε το NinjaOne έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργεί ως πύλη αυτοεξυπηρέτησης για πελάτες. Για παράδειγμα, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν ένα εισιτήριο για να στείλουν μια σπασμένη οθόνη για σέρβις. Το εργαλείο θα στείλει αυτόματα ένα email στον κατασκευαστή για επίσκεψη τεχνικού.

Τυλίγοντας

Ένα premium σύστημα έκδοσης εισιτηρίων είναι απαραίτητο για οποιαδήποτε διαδικασία υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών. Το χρειάζεστε για να εξυπηρετήσετε εξωτερικούς πελάτες, εσωτερικούς πελάτες ή τμήματα του οργανισμού.

Όταν μεταβαίνετε σε ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων επί πληρωμή από ένα δοκιμαστικό σύστημα ή ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων ανοιχτού κώδικα, απολαμβάνετε λειτουργίες premium και αποκλειστική συμφωνία επιπέδου υπηρεσίας σε σύγκριση με εφαρμογές δωρεάν λογισμικού.

Τώρα που γνωρίζετε ποια είναι τα πιο μοντέρνα και αξιόπιστα συστήματα έκδοσης εισιτηρίων, θα είναι πιο εύκολο για εσάς να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται στο επίπεδο των προσδοκιών σας.